A rossz diáklány megtanulja a leckét


Az igazgató kezdett türelmetlenkedni. Már félórája kicsengettek az utolsó tanóráról és a legtöbb diák már ennyi idő alatt rég megebédelt, de akit ő várt még nem érkezett meg hozzá. Pedig már nagyon várta a látogatóját.

Már-már kezdte azt hinni, hogy nem kapta meg az illető az üzenetet, mikor kopogtak az ajtaján.

- Szabad!

- Jó napot kívánok! - megérkezett a régóta várt diáklány - Kovács tanárné mondta, hogy hívatni tetszik.

- Igen, gyere csak beljebb!

A fiatal lány az igazgató asztala elé fáradt, de nem ült le. A férfi gyorsan végigmérte a csinos, kis teremtést. Középmagas, karcsú lány volt hosszú, majdnem vállig érő, egyenes, szőke hajjal és tengerkék szemekkel. A nehéz válltáskája bevágott a két melle között, így azok a kelleténél jobban kidülledtek az egyszínű kék topja alól.

- Miért tetszett hívatni? - kérdezte a lány, a válltáskája szíját markolászva. Úgy látszott kicsit feszült.

- Khm - az igazgató megköszörülte a torkát, mintha valami nagy beszédbe kezdene, de csak kérdezett. - Zsófia, nincsenek mostanában problémáid?

- Nincsenek - felelte a lány értetlenkedve.

- Család, barátnők, fiúk? Minden rendben van?

- Igen. - felelte most már picit gyanakodva. - A jegyeim is jók, nem rontottam az előző félévhez képest.

- Igen. Azt tudom. Láttam őket. - mondta az igazgató magába mélyedve, majd egy kis csend következett.

Zsófia kezdte egyre kellemetlenebbül érezni magát. Sehogy se tudta kitalálni, hogy miért hívatta az igazgató. Nem volt rossz tanuló, hogy megdorgálja, de nem is volt kiváló tanuló, hogy megdicsérje. Versenyeken sem ért el szemléletes eredményeket. Egyre irreálisabb indokok jutottak az eszébe feszültségében, amikor az igazgató folytatta a beszédét.

- Zsófia, te olyan jó kislánynak tűnsz. Nem tudom, hogy hogyan tehettél ilyet. - Zsófiának szinte az álla is leesett a meglepetéstől. Most már teljesen összezavarodott. - Jó tanuló vagy, a szüleiddel is jól kijössz, pedig ilyen korban a fiataloknak ez nehezére esik... és fiúd is van.

Iiigen - helyeselt megrökönyödve. Az utolsó megállapítás valahogy nem tetszett neki, valahogy kilógott a sorból. Egy fiú mióta olyan fontos a rossz cselekedetek elkerülése érdekében? Ugyanúgy megvédheti őt a rossztól, ahogy bele is viheti. Kezdett félni.

Az igazgató felállt a székéből és Zsófia megpillantotta az öreg férfi sörhasát, amitől a már amúgy se túl szimpatikus igazgató még kevésbé volt az. Egyre jobban feszengett. Az iroda nem volt valami tágas helység, és most, hogy az igazgató felállt Zsófiának még kisebbnek tűnt. Szeretett volna kirohanni az irodából, az iskolából és a barátja öleléséig meg se állni, de nem lehetett.

- Mondd csak Zsófia nincsenek összetűzéseitek a fiúddal? - a lány már épp feleletre nyitotta a száját, mikor a férfi folytatta. - Hát, már hogyne lennének, hiszen minden kapcsolatban vannak, nem igaz? De én most olyan... hogy is mondjam neked, hogy meg ne ijedj?

Az ötvenes évei elején járó, pocakos férfi elindult az ajtó felé. Zsófia gyanakvóan félelemmel telve figyelte.

- Szóval a szexuális életetekkel minden rendben van? Jó a szex? - az igazgató ráfordította a kulcsot a zárra és zsebre dugta a kulcsokat.

- Tessék?! - szinte kiáltotta a lány, mintha nem hallana jól. Nem hitt a fülének.

- Szoktatok dugni? Élvezed vele a szexet? Jó keményen megszokott kefélni? Rendesen kielégít? Elég nagy farka van? Kitölti a pinádat?

Zsófia arca teljesen vörösre változott a kérdésektől és a félelemtől, ahogy az igazgató egyre közeledett felé. A popsija pont nekiütközött az asztalnak a hátrálástól, mikor a férfi abbahagyta a kérdezősködést és megállt előtte.

- Nekem... - kezdte a lány fojtott hangon. - most haza kell mennem.

- Majd miután itt végeztünk haza mehetsz.

- Itt? Nem lehetne esetleg máskor és máshol? - kérdezte a lány szinte könyörögve, miközben vadul kalapált a szíve.

- Csaknem félsz? - az igazgató végighúzta a kezét a lány arcától egészen le a bal melléig, amit egy picit megmarkolt, majd eleresztett.

- Hát... - nyelt egy nagyot - nekem kielégítő, nagyon jó a szexuális életem minden szempontból. - Zsófia hiún reménykedett abban, ha őszintén válaszol, akkor kiszabadulhat ebből a szorult helyzetből.

- Akkor megmagyaráznál nekem egy valamit, amit nem értek?

- Iigen, hogyne.

- Ez nagyon kedves tőled. - megsimogatta a lány arcát, majd mosolyogva az asztala előtti székre mutatott. - Foglalj helyet és nyugodtan vedd le a táskád!

- Köszönöm, de inkább állnék. - erőltetetten visszamosolygott.

- Ahogy gondolod. - a férfi elővette a kulcsot a zsebéből és kinyitotta az asztala egyik fiókját. Kivett belőle pár papírt és az asztalra tette őket. Majd gondosan bezárta a fiókot és újra zsebre vágta a kulcsokat. - Tudod Zsófia, hogy mik ezek?

- Lapok? - kérdezte zavarodottan. Nem értette, hogy jönnek a képbe a papírok. Ha az igazgató azt akarja csinálni vele, amire ő gondol, akkor minek neki papír? A szíve mélyén természetesen remélte, hogy a férfi egy ujjal se nyúl hozzá. Reménykedett, hogy az a néhány papírlap az oka, amiért idehívatta őt az igazgató és gyorsan elintézik a dolgot, hogy ő mihamarabb elmehessen. De akkor minek markolta meg a mellét? És miért zárta be az ajtót?

Alighogy eltűnődött a fejében megfogant kérdéseken, mikor egy újabb jutott az eszébe. Mi lehet azokon a papírokon?

- Igen, méghozzá nyomtatott lapok. - a szavainak nyomatékot adva megfordította a legfelső lapot. Zsófia a papíron látható képtől annyira meglepődött, hogy kővé dermedt és csak néhány másodperc elteltével tért magához. Esdeklő arccal nézett az igazgatóra. Minden kérdésére ott volt a válasz a papíron és tudta, hogy addig ő nem fog innen kijutni, amíg le nem tolja a bugyiját.

A papíron egy nyomtatott kép volt. A nyomtatott képen pedig Zsófia állt rózsaszín fehérneműjében kacér mosollyal az arcán a tükörben.

A lány abban a pillanatban, ahogy megpillantotta a képet, tudta, hogy a lefedett papírokon a selfshot fényképsorozatának többi része van kinyomtatva. Amikor szabadidejében elkészítette a képeket, a legfélelmetesebb rémálmában sem gondolta volna, hogy az igazgatói asztalon látja viszont őket. Most már bánta, hogy nem törölte le azonnal a képeket a számítógépéről, miután végignézegette őket.

Unatkozott és eszébe jutottak az interneten látott selfshot képek fiatalkorú, meztelen lányokról és a női kíváncsiság, hogy vajon ő is ugyanolyan szexi-e az ilyen képeken, mint a többi lány, arra ösztönözte, hogy ő is csináljon magáról párat. Nem a fiújának szerette volna megmutatni meztelen önmagát, azt ő úgyis csodálhatja élőben. Pusztán a kíváncsiság hajtotta.

Előkereste a kis kompakt fényképezőjét, majd gyorsan megszabadult a ruháitól, hogy csak fehérneműben pózolhasson a tükör előtt. Rögtön az első beállását megfelelőnek találta a megörökítésre, azt követően szinte az összes újabb pózt lefényképezte. A fényképezőgép megállás nélkül kattogott, ő pedig idővel levetette a melltartóját és a bugyiját. Mire ráunt az önfényképezésre, már 157 fényképet készített.

A számítógépen visszanézve a képeket, annyira el volt ragadtatva tőlük, hogy úgy gondolta megtartja és megmutatja a fiújának, csak azután törli őket, nehogy felkerüljenek a netre. De tudta, hogy mind a 157 képet úgyse fogja végignézni. Az első pár kép után úgyis az ágyban kötnek majd ki, ezért fájó szívvel, de szortírozott. Csak a legjobbakat hagyta meg, összesen 12-öt.

De még így se nézte végig az összes képet a barátja, a 7. kép után felkapta az ölébe és elindult vele az ágy felé, a képekről pedig teljesen megfeledkeztek.

- Gondolom most már tudod, hogy mi van a többi papíron. - a csendet megtörve szólalt meg az igazgató. - Nem tudom egyszerűen felfogni, hogy egy olyan rendes lány, mint te, hogy csinálhatsz ilyen képeket magadról. - megfordított még egy lapot. Zsófia a bal karjával eltakarta a csupasz melleit és a kezében lógatta a melltartóját.

Zsófia arca teljesen vöröslött az intim fotóktól. Egyszerűen szóhoz se jutott.

- A pasidnak csináltad ezeket a fotókat? Őt akartad meglepni velük? - Egy újabb lap fordult meg. A lány ezen a képen már nem takarta a melleit, oldalt fordulva fényképezte magát a bal nagyujjával a bugyijába kapaszkodva. - Mikor én voltam fiatal, a lányok takargatták a keblüket és csak annak mutatták meg, akit szerettek. Te pedig itt mutogatod őket, mint egy ribanc. - A férfi felnézett a képről a lány melleire. - Most is jól kirakod őket... bár a mai lányok már mind ilyenek. Úgy öltözködnek, mint az utcaszéli prostik.

Zsófia úgy érezte, hogy itt a vég. Legszívesebben kifutott volna a világból, csak ezt a megaláztatást ne kellene tovább hallgatnia.

Újra megfordult egy lap. Zsófia a tükörrel szemben picit előre dőlve térdelt a szája szélét megnyalva.

- Jó kis reklámkép ez. Már csak ez elérhetőséget kéne feltüntetni rajta.

Még egy lapképe került nyilvánosságra. Zsófia oldalt fordulva pucsít a képen a combjaira csúszott bugyival.

A következő képen már Zsófia anyaszült meztelenül állt terpeszben lábai között a punciját simogatva.

Végül az összes lap megfordult és Zsófia mindent megmutatott magából. Az egyik képen még a szeméremajkait is széthúzta, egy másikon a popsiján lévő lyukba engedett mélyebb belátást, de még az is kiderült a képekből, hogy képes megnyalni a saját mellbimbóját.

- Úgy látszik a kis Zsófia szeret szopni és élvezi ha punciba és seggbe dugják. Tényleg csak egy telefonszám hiányzik a képek mellé és simán megállnák a helyüket bármelyik szexpartnerkereső oldalon.

- Az anális szexet nem szeretem. - tiltakozott izzó vörös arccal Zsófia. - Azaz még nem próbáltam.

- Szóval még nem próbáltad. Még. De szeretnéd, igaz?

Zsófia nem válaszolt, csak hallgatott. A barátjával már beszéltek róla, hogy kipróbálhatnák. Az is legalább ugyanolyan elterjedt a fiatalok körében, mint önmagukat fényképezni csupaszon.

Az igazgató csak mosolygott a szótlan lányon.

- Gondolom, nem szeretnéd, hogy ezek a képek nyilvánosságra kerüljenek.

- Nem. - suttogta a lány lehajtott fejjel.

- Tudod Zsófia, ezek a képek nem a neten voltak, hanem a te gépeden. Az egyik ismerősöm meghackelte a géped és kicsit szétnézett rajta. Néha szoktunk ilyet csinálni a diákok gépeivel. Egyfajta erkölcsi ellenőrzés és ahogy látod működik is. - öntelt mosoly terült szét az igazgató arcán. - Zsófia, neked most örülnöd kéne, hogy az én kedves kis barátom megtalálta a képeket, mielőtt az internetre felkerülhetett volna. Persze, hacsak nem az volt a célod velük. De, ahogy elnézlek, kétlem.

A lány először dühös lett, majd megkönnyebbült, hogy nincsenek fenn a világhálón a képei. De vajon mennyibe kerül, hogy soha ne kerüljenek fel?

- Hazamegyek és letörlöm az összes képet a gépemről és ezeket is megsemmisítem. - felkapta az asztalról a lapokat. - Már megbántam, hogy ilyen csúnya dologra vetemedtem és soha többé nem fog előfordulni. Kérem, most már elmehetek? - próbálkozott, hátha megúszhatja ennyivel.

Az igazgató felállt a székéből és Zsófia felé indult.

- Nem megy az ilyen könnyen Zsófia. Rosszat tettél, ezért meg kell, hogy büntesselek. Muszáj megtanulnod, hogy mit szabad és mit nem, hogy mi a jó és a rossz. - elhúzta a táskát Zsófia feneke mögül és szorosan hozzásimult. Zsófia érezte, hogy a férfi merev hímvesszője megböki a popsiját.

- Kérem, én megtanultam a leckét. Ígérem, hogy soha többé nem fordul elő. - megfordult és esdeklő arccal nézett az igazgatóra.

- Egy lány, egy kislány ígérete itt semmit sem ér. - elvette a lánytól a lapokat és visszatette az asztalra őket. - De ne félj, a büntetés nem fog fájni. Sőt nem is mondanám igazán büntetésnek, inkább egy hasznos és élvezetes leckének nevezném.

Zsófia minden reményét feladva nyelt egy nagyot.

- Erre nem lesz szükséged. Nyugodtan tedd csak le! - mutatott a válltáskára.

A lány nem ellenkezett. A női nem a férfi nemmel ellentétben könnyebben beletörődik a dolgokba és szótlanul tűr. Zsófia is így tett.

Az igazgató odavezette a székéhez és megkérte a lányt, hogy üljön az ölébe. Zsófia engedelmesen oldalra fordulva beleült az öreg ölébe.

- Milyen kellemes az illatod. - hátravetette a lány haját a nyakáról. - És milyen szép nyakláncod is van. - kezébe vette az arany nyaklánc végén lógó félszívet, hogy jobban szemügyre vehesse. - A szív másik fele csak nem a barátodnál van?

- De.

- Még nem is válaszoltad meg, hogy kinek is készítetted a képeket.

- A barátomnak, meg szerettem volna lepni. - hazudott.

- Még nem látott meztelenül? Még nem tett a magáévá?

- De, csak... úgy gondoltam, örülni fog neki. Látja, hogy mennyire szeretem. - kicsit megnyomta az utolsó szót.

- Hmm. Sosem értettem én a női gondolkodást, de mindegy is. Nem az eszük miatt szeretem a nőket. - a szemeivel Zsófia dekoltázsán körözött. - Zsófia, adj nekem egy csókot!

A lány ijedten és undorodva felnézett az igazgató őszülő, kopaszodó, duci fejére. Esze ágában sem volt megcsókolnia. Gyorsabbnak és könnyedebbnek képzelte a büntetését, nem ilyen érzelmesnek.

- Zsófia, csak egy csókról van szó. Csak egy csók. - Zsófia egy pillanatra rányomta az öreg ajkaira a sajátját. - Sokat kell még tanulnod, ha te ezt nevezed csóknak. - az igazgató megragadta a lány fejét és lekapta. Behatolt a nyelvével a szájába és hosszasan csókolta. A lány csak némán tűrte és érezte, hogy nem jár messze a sírástól.

Zsófia érezte, ahogy a férfi keze végigsimítja az oldalát egészen a csípőjéig, majd vissza. Kezei rásimultak az egyik mellére és gyengéden masszírozni kezdték. A lány hirtelen azon kapta magát, hogy bizsergést érez a mellében. Élvezte a lassú, de precíz masszázst. A mellbimbója megkeményedett.

A csók végeztével Zsófia kevesebb borzalmat érzett, mint a kezdetén és egyáltalán nem zavarta, hogy az igazgató a mellét simogatja.

- Na, ugye, hogy nem is szörnyű ez? - dalolászott az öreg - Ugye?

- Igen. - felelte elpirulva.

- Gyerünk most te jössz. - Zsófia értetlenkedve nézett - Csókolj meg!

A lány a kezével végigsimított a kopaszodó ember fején és megcsókolta. Az igazgató szintén beletúrt a lány hajába. A hosszú csók alatt Zsófiában elkezdtek ledőlni az ellenkezés gátjai.

A csók után az igazgató felemelte az öléből Zsófiát és lovagló ülésbe helyezte vissza. A lány tovább pirult. Érezte a szétterpesztett lábai között az öreg merev férfiasságát.

- Milyen feszesek... ennivalóak. - a férfi a lány melleit gyömöszölte fedetlen mohóssággal. Zsófia most egyáltalán nem érezte azt a kellemes bizsergést, amit néhány pillanattal ezelőtt. - Rajta vetkőzz! Vedd le a felsőd és a melltartód!

- Nem szeretném. - motyogta a lány lehajtott fejjel és karba tett kezekkel.

A férfi megfogta az ellenkező kezeket és lassan szétválasztotta őket, hogy könnyen lehúzhassa Zsófiáról a topját. A lány fehér, merevítő nélküli melltartót viselt.

Az igazgató az asztalra dobta a lány kék topját, majd kikapcsolta a melltartóját és a topra hajította. A lány ösztönösen eltakarta a kezeivel a melleit.

- Zsófia! - simogatta az igazgató a lány arcát. - Nincs mit szégyellned! - ahogy előbb, most is ugyanúgy leszerelte. Megmarkolta a csupasz kebleket és, ahogy a csók alatt, elkezdte simogatni őket. A lány testében újra fellobbant a parányi tűz és a mellbimbói ismét felágaskodtak.

- Micsoda gyönyör! - ujjongott az öreg. A felizzott melleket elengedte egy pillanatra és megcsodálta feszes, körte alakjuk, merev bimbójuk, az átlagtól egy picit kisebb rózsaszín mellbimbóudvaruk. Zsófia keblei akkorák voltak, mint egy tizenöt éves lányé, azaz tökéletesen átlagosak.

Az öreg nem tudta tovább tartóztatni magát és engedett a fiatal látvány csábításának. Újra kezei közé ragadta a lány csecseit és rájuk cuppant. Felváltva szívogatta az édes bimbókat. Érezte, szinte hallotta, ahogy Zsófia szíve egyre gyorsabban lüktetett, de most már nem a félelemtől, hanem az izgalomtól.

Zsófia eleinte ellenkezett a testét őrlő lángoknak, de be kellett látnia, hogy így csak neki rossz. Átkarolta az igazgató fejét, hátrahajtotta a sajátját és kidüllesztette a melleit. Lehunyt szemekkel, suttogó hangokkal élvezkedett a büntető kényeztetésben.

Mint egy éhes kiscsecsemő szívta magába a férfi a mellbimbók adta édességet. Talán még vér nem serken az emlőkből, addig csócsálta volna őket, ha nem érezte volna a hímvesszeje fájdalmát olyan nyomasztónak.

Kelletlen kiszabadította száját a bimbók édes fogságából és megvárta, amíg Zsófia szégyenkezve önmagához tér a bódulattól.

- Látom élvezed a kis előjátékot. - Zsófia arca ismét vörösbe borult. - Zsófia, te gyönyörű vagy és fiatal. Nincs semmi szégyellnivaló abba, ha élvezed a szexet.

- Tudom, de...

- Nincs semmi, de! - szólt rá az igazgató, mielőtt még elkezdhetett volna bűntudatot éreznie. - Teljesen normális ez... és mindegy, hogy kivel.

Zsófiában nem eladtuk el teljesen a kéj parazsai, így még lehetett rá hatni. Az igazgató szájon csókolta és a bal mellének bimbóját izgatta fel a kókadásból.

- Most pedig, úgy gondolom, hogy itt az ideje, Zsófia, hogy megmutasd mire vagy képes azokkal az édes kis ajkaiddal a csókolózáson kívül. - megragadta a lány kezét és simogatni kezdte vele a tüzelő ágyékát, közben a lány bal mellbimbóját izgatta. Tudta, hogy ezzel az érzéki zsarolással elérheti a célját és nem kell a lányt kényszerítenie.

Mikor érezte, hogy a lány irányítás nélkül simogatja, a jobb mellbimbó megkeményítéséhez kezdett.

Zsófia kezei lassan kikapcsolták az igazgató farmerjának az övét és a gombokat kezdték megfejteni. A kéj tüzei felégették a lány ellenálló képességét és a hűségét a barátjához. Az önálló engedelmeskedéssel rálépett a megcsalás útjára és elkerülte a kényszerített megerőszakolásét. A kéj megkönnyítette a választását és növelte a későbbi bűntudatát.

Miután kigombolta a farmert kicsit felemelkedett a férfi öléből, hogy a boxerrel együtt lehúzza a lábfejére.

- Na, hogy tetszik Zsófi? - kérdezte az igazgató a merev és szőrős farka látványát bámuló lánytól, de a lány nem felelt. - Mondtam már, hogy ne szégyenlősködj! Markold meg keményen és játssz vele!

A lány megragadta a férfi farkát és lassú, egyenletes ütemben húzogatta rajta a bőrt.

- Jó kislány! - a férfi megcsavarintotta Zsófia mellbimbóit, mire ő kéjesen felnyögött. - Ugye, szereted, ha a bimbóid izgatják?

- Igen - nyögte Zsófia a tagadhatatlan választ.

- Akkor most térdelj elém és kezd el szopni a farkam!

A hamvas, kis leányzó szavak nélkül engedelmeskedett. A szájába vette a férfi makkját és lassan szopkodta.

- Ne csak az ajkaid, de a nyelvecskéd is használd, kislány!

Zsófia kénytelen elkezdte a nyelvével nyaldosni a férfi hímvesszőjének csúcsát.

- Igen, erről van szó! Tudtam én, hogy jól tudsz szopni. - lassan simogatta a lány szőke haját.

A lány egyre jobban undorodott magától, ahogy kihunyt a mellkasából tomboló tűz. Behunyta a szemeit és a bal kezével a bal mellét kezdte izgatni, miközben próbálta elhitetni magával, hogy ő most épp a barátját elégíti ki orálisan. Jó fantáziájának köszönhetően sikerült elviselhetőbbé tenni a helyzetét.

Már-már épphogy megint kezdte élvezni a szituációt, mikor a férfi erősen megragadta a fejét.

- Mélyebbre és mélyebbre! - egyre beljebb és beljebb tolta a lány szájában a farkát. - Tudom, hogy egyetlen képeden sem szoptál semmit, de egy olyan precíz kis ribancnak, mint te, muszáj megtanulnia jól szopni! - Zsófia orrlyukai kitágultak a levegő után kapkodva, kezeivel a férfi combjaiba támaszkodott és próbált ellenállni az erős marok erejének sikertelenül.

Mikor sikerült az igazgatónak rákényszerítenie a lányt, hogy tövig mélyedjen a farka a szájában, akkor elengedte. A lány hanyatt esett, kis híján beverte a fejét az íróasztalba és levegő után kapkodott. Zsófiának az volt a szerencséje, hogy az igazgató nem rendelkezett méretes szerszámmal, így könnyen le tudta győzni a hányingerét.

A férfi felállt a székéből és lehúzta a lábfejéről a farmerját és boxerét, majd az íróasztal alatt kuporgó lányhoz leguggolt.

- Gyere ki, Zsófi! Még nem fejeztük be! Az igazi élvezet még csak most jön!

- Nem! Szeretnék hazamenni, kérem!

- Zsófia, ha most hazaengedlek, akkor tudod jól, hogy mi fog történni a képekkel és azt te nem szeretnéd, ugye? Szóval légy jó kislány és bújj elő!

Zsófia lassan kikecmergett az íróasztal alól lehajtott fejjel és szégyenkezve felállt az igazgató előtt. Az igazgató nekiesett a lány fehér csőnadrágjának, mire a lány megszólalt.

- Én... én szopni szeretnék még!

- Mondd még egyszer!

- Én le szeretném szopni az igazgató urat! - a hatás kedvéért Zsófia megnyalta a szája szélét.

- Mondd izgatóbban és simogasd magad!

- Igazgató úr! - megragadta a jobb kezével a férfi kemény farkát és a másik kezével a bal mellét simogatta. - Le szeretném szopni magát! - most is megnedvesítette az ajkait és a szemébe is vágyakozó szikrákat vitt.

- Jó! Jó! De még nem a legjobb! Valami hiányzik. - látszott rajta, ahogy mélyen a gondolataiba merül. - Ez az! Megvan! Vedd le a nadrágod és a bugyid és maszturbálj közben!

Zsófia megijedt. Az aranyos, kis önfeláldozó színjátékával épp ezt akarta elkerülni, hogy a bugyija lekerüljön róla. Látta, hogy az igazgató agyát mennyire elborította a kéj, ezért úgy gondolta, hogy nem fogja észrevenni a hirtelen változását és engedni fogja, hogy rácuppanjon a farkára, amit majd addig szop még el nem élvez a férfi. Utána pedig már könnyen elszabadulhat innen és a képek is örökre eltűnhetnek az életéből. Hiszen melyik férfi vágyik a szexre a saját orgazmusa után? Egyik sem.

A nők szerencsére kiváló színészi képességekkel rendelkeznek, így Zsófia gyorsan reagált. Csak egy pillanatra esett ki a szerepéből. Gyorsan felmérte a lehetőségeket és belement az igazgató kis játékába. Ugyanis attól még, hogy a puncija szabad lesz, nem feltétlen lesz megtömve. Csak jól kell játszania a szerepét, azaz lényegében jól kell tudnia szopni.

Kigombolta a csőnadrágját és lehúzta a cipzárját, de mielőtt letolta volna a nadrágot, vacogni kezdett. Hirtelen támadt egy új ötlete, ami egy próbát megér.

- Húú! Olyan hideg van itt! - átölelte magát és elkezdte felmelegíteni a felsőtestét.

- Várj! Majd én segítek! - jól begyakorolt mozdulatokkal elkezdte masszírozni a lány kebleit.

- Olyan kedves ez magától! Tudja én nem azért ellenkezek, mert nem esik jól, amit csinál, hanem a hűség miatt. - hazudott Zsófia.

- Jajj, te kis ártatlan, olyan naiv vagy! Azt hiszed, hogy ő hű hozzád? Dehogyis! Biztos megcsalt már téged nem egyszer! Te meg miatta megtagadod az élvezetet magadtól!

Zsófia egy szavát se hitte. Számára elképzelhetetlen volt, hogy az ő barátja egy másik lánnyal szórakozzon.

- Ez… tényleg igaz? - kérdezte jól megjátszott meglepődéssel.

- Persze, Zsófia. Nem minden lány olyan jó, mint te. A legtöbb lány nem csak egyszer csinál magáról ilyen képeket. A legtöbben szeretik ha megdugják őket. Nézd csak meg, hogy öltözködnek! És a legtöbb pasi meg is dugja őket! Akik pedig nem azokra is rámásznak és addig nyaggatják őket, amíg a pasi nem enged, aztán persze ezek a pasik is rájönnek, hogy milyen jó mindig mást kefélni.

Zsófia kiválóan megjátszotta a meglepődött és mindjárt sírva fakadó lányt.

- Zsófia mindenki az élvezetet keresi! Te se tagadd meg magadtól! Most vagy fiatal, élj!

Zsófia könnyekkel küszködő arccal vadul nekiesett az igazgató farkának. A férfi megragadta a lány fejét és hangosan biztatta.

- Ez az Zsófi! Gyerünk szopjál! Ne tagadd meg magadtól az élvezetet! Te is ugyanolyan ribanc vagy, mint mindenki más!

A lány undorodva kényeztette a szájában az öreg péniszét. Már nem kellett az igazgatónak a fejét egyre mélyebbre nyomni. A legtökéletesebb orális tudását vetette be a mihamarabbi szabadulás érdekében.

A könnyei végigfolytak az arcán, majd lepottyantak a melleire, hogy tovább potyogjanak a nadrágjára. Zsófia színjátéka elmúlt. Tényleg sírt. Ha ő ilyen könnyen képes megszabadulni a melltartójától és orálisan kielégíteni egy férfit, akkor a fiúja miért ne lenne képes megcsalni őt?

A férfi a jobb kezével Zsófia fejébe markolt, a másikkal a lány jobb mellét gyötörte. Kiélvezte a formás idom feszességét. Gyűrte, csavarta, húzta, gyömöszölte, mintha gyurmázna. A mellbimbó viszont sehogy se merevedett meg. Puha maradt a fenséges udvarához hasonlóan.

Az öreg farka egyszer csak megfeszült a finom ajkak fogságában és kilövellte magából a magját egyenesen a lány szájába. Négyszer egymás után lőtt, majd az ötödik lövésre nem elegendő mennyiséget lassan csurgatni kezdte. Közben a férfi bal keze összeszorította a lány cicijét, ami pillanatokra bevöröslött.

Zsófia nem engedte el az elsült hímvesszőt. Ajkai erősen rátapadtak a megduzzadt makkra és erősen szívni kezdte a csurgadozó spermát. Hagyta, hogy a ragacsos fehér anyag lecsusszanjon a torkán és a testében felszívódjon. Levezetésképpen a szájában tartotta az igazgató péniszét és a nyelvével picit megcsapkodta a makkját. Amilyen gyorsan keményedett meg, olyan gyorsan puhult meg a szájában és csusszant ki.

Az igazgató elterült a székében. Zsófia tovább térdelt. Tudta, ha most gyorsan felpattan, azzal mindent elronthat. Várt. Csak a jobb mellét tapogatta ki, hogy a férfi az orgazmusa alatt nem-e tépte ki. A jól megszokott ujjak tapintásától a bimbócska is vesztett puhaságából örömében. Szinte ujjongott.

- Hmm... Ez isteni volt Zsófi! Kurva jó voltál, érted? Kurva jó! - örvendezett az öreg. - Na, keljél már fel, mára eleget szoptál! - a himbálódzó farkát a lány arcába csapta és újfent az asztal alá döntötte a lányt.

Zsófia megalázva kimászott az asztal alól és gyorsan felöltözött. Mielőtt a táskája szíját átdobta volna a keblei között az igazgatóhoz fordult.

- A képek...

- Szeretnéd, ha kitörölném őket?

- Igen - bólintott.

- Miért is tennék ilyet?

Zsófia kissé megszédült a hallottaktól.

- De... azt ígérte, hogy... ha... - tovább már nem volt képes folytatni, mert az igazgató a két lába közé markolt erősen és simogatni kezdte.

- Zsófia, ne légy már hülye! Miért törölném ki őket, ha így elveszíthetnélek téged?

- De...

- Nincs de, Zsófia! Vagy nyilvánosságra kerülnek a fotóid vagy a ballagásodig dugni foglak, mint egy szajhát! És legközelebb nem csak szopni fogsz! - a férfi megragadta a lány arcát és lekapta. Zsófia érezte, ahogy felfordul a világ körülötte a gyomrával együtt.

Mikor a csók véget ért Zsófia ismét a sírás határán érezte magát. Ha a fotók napvilágra kerülnek, akkor szajha lesz. Ha nem, akkor is. Pontosabban csak mások szemében lesz szajha a fotók lévén. Attól, hogy valakiről meztelen, szexre invitáló fotók készülnek még nem kurva.

Hibázott, mikor a fotókat elkészítette? Nem! Egyszerűen csak ilyen az élet. Hackerkednek az emberek és betesznek másoknak a saját örömükre.

Eldöntötte, hogy ő nem lesz senki kiskutyája. Hívhatja az igazgató legközelebb, ő nem fog jönni. A fotók nyilvánosságra kerülnek és a rendőrség se tehet ez ellen semmit, hiába kiskorú, az internet nem ismer semmilyen határokat. Az egész világ látni fogja őt meztelenül. A szeméremajkai közé és a popójába mélyebb betekintésük is lesz. Milliók maszturbálnak majd a fotóira és ribancként emlegetik. És?

Mindenki hibázik és mindenkivel ki lehet kezdeni. Aki, ezt nem képes elfogadni, az nem méltó a barátságra és egyéb mélyebb kapcsolatokra.

Zsófia úgy érezte, hogy a mai délután nagy lépés történt számára a felnőtté válásban. Mindent el fog mondani a fiújának és jöjjön, aminek jönni kell.

- Mi lesz már? Nem érek rá egész nap! - Zsófia egyedül eszmélt fel a szoba közepén, az igazgató már a nyitott ajtó mellett dekkolt.

Felkapta a táskáját és köszönés nélkül kiviharzott. Jól megtanulta a leckét.


Szextörténet ajánló:


Remekül kezdődött ez az év


Unalmasnak ígérkezett a Szilveszter, sehova nem voltam hivatalos, de igazán kedvem sem volt menni sehova, egyedül a tüzijátékra voltam kíváncsi, ezért is jött kapóra egy barátom kérése, hogy ha nincs más dolgom, segítsek neki cipekedni. A Kodály köröndnél egy házibuliban ő lesz a DJ, ha úgy gondolom és nincs más dolgom, akkor maradhatok is ott, lesznek csajok, ital és a hangulat is remek lesz, his....

Leszoptam két faszt


Két hete történt, meglepő módon nálunk, ahová pedig soha senki nem teszi be a lábát, főleg nem fiúk.
Érdekes, mert az előtte levő nap benn maradtunk az osztályban és pont erről beszéltünk. Ki mit merne kivel. Persze egy idő után rájöttek, hogy engem nem érdemes heccelni, túl sok mindent bevállalok és szinte akárkivel. Alapból örültem, amikor olyan dolgokkal húztak, hogy nem merem megcsókoln....

Édes szerelem.


Édes szerelem.

Tömegközlekedés alkalmával előfordulhat, hogy férfiként ülünk a buszon és egy hölgy mellénk ül. Messze megy a busz van idő, így meg lehet szólítani a nőt aki mellénk ült. Negyvenes éveiben jár a hölgy a férfi a harmincas évei közepén. Tehát szinte azonos korosztály. Úriemberként így kell csinálni.

- Kezét csókolom hölgyem, Béla vagyok. - indítja a beszé....

A meleg fiú szopni tanul


Fiatal koromban, maszturbálásaim alkalmával egyre gyakrabban fantáziáltam férfiakkal. Nagyjából 1 évet kellett várnom, mire eljött az első alkalom, a következő módon.1991 nyarán, Vácon, az unokatestvéreméknél töltöttem 2 hetet. Hétvégén házibuliba indult Réka - Ő az unokatestvérem - kikönyörögtük a szülőknél, hogy mehessek én is. Az engedély megvolt, 11-ig kaptam kimenőt. A buli a Duna parthoz köz....

A nagyapám belém hatolt


Emese vagyok,és szeretném elmesélni nektek piszkos kis tőrténetem.
Mióta nagymama meghalt szegény azóta gyakran járok a nagyapámhoz,fözők mosok takarítók rá!Egyik alkalommal mikor át mentem hozzá pont egy rossz idő kerekedett esett az eső mire végeztem a teendőimmel!
Mi tévő legyek viharban csak nem gyalogolhatok hazáig,háth be jelentettem papának hogy ott töltöm az estét és reggel m....

A tanárnõ megkefélése


A tanárnõ megkefélése

A tanárnõnk elkísérte az osztályunkat egy több napos kirándulásra és az egyik alkalommal amikor lemaradtunk a csoporttól sikerült kettõnknek a barátommal megkörnyékeztünk és ezért hátulról letámadtuk. Eleinte tiltakozott a vetkõztetés ellen, de késõbb amikor már nem volt rajta a blúza sikerült levenni róla a melltartóját is és élvezettel csókoltuk meg a melleit,m....Szextörténet címkék

a buliban | anyjĂĄt | naptej | húgodba | hihetetlen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.