Orgia hugival,és a feleségemmel


Ahogy ígértem itt van a második történetem, egy jó kis gruppen történet, olvassátok élvezettel, jó szórakozást.
Egy forró nyári délutánon történt az meg az eset, hogy csaptunk egy kis szaftos, olajos bulit. Feleségemmel és barátnőjével már korábban is összegabajodtunk így hármasban, de én most erről az utóbbi esetről szeretnék mesélni nektek egy kicsit.
A szereplőkről: a barátnő Ágnes, mi Huginak hívjuk, 165 cm magas, 55 kiló, félhosszú szőke hajú, baba arcú, kék szemű közepes 85B-s mellekkel rendelkező szépség; feleségem Piroska hasonló testi adottságokkal rendelkezik annyi különbséggel hogy ő barna hajú és barna szemű; jómagam János pedig 170 cm magas, 65 kg, barna rövid hajú és barna szemű vagyok.
Amint már említettem egy forró júliusi napot töltöttünk el kellemesen így hármasban. Feleségem és barátnője már gyerekkorúk óta ismerik egymást, én meg a feleségemen keresztül ismertem meg Ágnest, mint legjobb barátnőjét. Úgy adódott, hogy azon a héten 2-3 napig nem kellett dolgozni mennünk így otthon voltunk, Hugi mert mi így hívjuk a barátnőt is ráért, ezért átjött hozzánk.
Mivel már másfél hete nagy meleg volt, szép lassan talán mondanom sem kell a panel is átvette a meleget, a szobában volt vagy 35 fok. Így, hogy jobban el tudjuk viselni a meleget csak alig ruhában voltunk mindannyian, sőt ha csak kettesben vagyunk a feleségemmel, akkor meztelenül szoktunk lenni, de most ilyenről egyenlőre szó sem volt. Rajtam csak egy boxer volt, asszonykámon szintén csak egy bő pólóval, Ágnesen pedig szinté egy bő póló és forrónaci volt.
Mivel egész jó barátok vagyunk így hármasban és fiatalok is vagyunk ráadásul, így csak hamar szóba jöttek sikamlósabb témák is. Mellesleg a boros kóla is fogyott rendesen, ami szintén elősegítette az esetleges gátlások lebomlását. Tényleg nagyon meleg volt és a kis kedvesem már nem nagyon bírt magával, így a felsőjétől hamar meg is szabadult. Hál istennek Hugi azonnal követte példáját, sőt ő még a nadrágját is levette a tangájával együtt, így ma először gyönyörködhettem csupasz barackjában. Jómagam sem akartam lemaradni ezért gyorsan letoltam az alsómat én is.

Gátlásaink már nem voltak és erre a csajok előálltak azzal, hogy tolhatnánk egy hármas partit, mint jó múltkorában. Izzadtunk már rendesen, de én azért nekiálltam a fiókban kotorászni egy kis síkosító után, mire eszembe jutott, hogy az pont a múltkor elfogyott, és azóta sem vettünk újat. Erre Hugi benyögte, hogy azt hallotta egyszer egy társaságban, hogy páran már kipróbálták a sima étkezési olajat, így mi is kipróbálhatnánk. Ez szerencsére már volt otthon, és édeskés fanyar illata egyből meg is keményítette farkamat.
Így hát nekiláttunk egy kis olajos orgiának a forró délutánban. Először Hugival kezdtük, közösen bekentük a testét, kicsit többet időzve az erogén zónákon, mivel én elég jól tudok masszírozni, szinte átgyúrtam a vállát, a melleit, fenekét, combját, a punciját egyenlőre még direkt kihagytam, majd végül pedig talpmasszásba fejeztem be a dolgot. Utána Piroskámmal tettük ugyanezt, majd a végén a lányok vettek engem kezelésbe. Már meredeztem rendesen, mire az átlagos 17 és fél centiméteres 4 és fél cm vastag dákómhoz értek, az olajozás már-már átment faszverésbe és orálba.
Hugi volt az ügyesebb ő kapta be előbb a farkamat. Szopikáztak egy kicsit a lányok, majd megkértek, hogy jó alaposan olajozzam be a hátsó bejáratukat is, ugyanis mindketten imádják az anális játékot, így ott is ki akarják próbálni a karóba húzást. Az olaj hatására már mindkettőjük segglyuka csak úgy tocsogott. Annyira kitágultak, hogy már két újjal jártam bennünk és nagyokat cuppogtak.

Hugi már nagyon begerjedt, így habozás nélkül ismét lőcsömre tapadt, én meg kedvemre nyalakodhattam lucskos pinájában. Mivel segge már töltésre készen állt, mélyen magába szívta a duzzadó, eres farkamat. Eközben kedvesem meg magával kezdett játszadozni. Farkamat most Ágnes pinájába nyomtam, aki a baszás örömétől nagyokat visongot.
Piroskám Hugi olajos mellbimbóit kezdte el mohón nyalogatni és kissé harapdálni, miközben keze saját pinájától egy pillanatra sem került távol. Olyannyira nedves lett, hogy megkívánta a pinától nedves faszomat és kért, hogy jó alaposan basszam meg.
Most már a hátán fekvő feleségemet kezdtem baszni, miközben Hugival hosszas nyelvcsatába kezdtem. Mivel kedvesem kedvence a kutyapóz ezért váltottunk és úgy folytattuk a dolgot. Közben Hugi asszonykám alá került és elkezdte a pináját nyalni, ami nagyon bepörgette őt, már-már majdnem elszállt az élvezettől, annyira jól esett neki.
Piroskám egy kicsit oldalról is élvezni akarta farkamat, így hát úgy is beverettem neki a lompost egy kicsit, had élvezkedjen a drágám. Hugi kéjsovárogva nézte, hogy ki be jár farkam a pinában. Már-már megsajnáltam őt ezért megkértem, hogy pucsitson be egy kicsit, mert a seggét akarom kőkeményen megbaszni.
Faszom csak úgy cuppogot a sikamlós odúban. Feleségem közben saját melleit gyurogatta, úgy élvezkedett. Hugi most a pinájába kérte a faszt, ezért őt is kutyapózban basztam tovább, ő meg közbe újból elkezdte Piroska pináját nyalni. Drágám ugyanis mintha csak készült volna a mai napra, ugyanis imádja ha kopasz pináját valaki jól szétnyelveli. Szerencsére barátnője nem volt rest, és ritmikus nyelvcsapásai ma már másodszor küldték a csúcs közelébe.
Egy idő után meguntuk ezt a pózt. Most én feküdtem a hátamra Piroskám meg a hátsó bejáratával nekem háttal a merev farkamra ült. Ügyesen el is kezdett lovagolni rajta. Szegényem azt hitte, hogy majd szétszakad, de a gyönyör hatására nagyokat élvezett. Hugi is részesedni akart a testemből, így amennyire tudta a golyóimat kezdte el nyalogatni, amivel csak még jobban felizgatott. Finom, forró ajkainál nem is tudtam volna jobbat elképzelni most. Annyira jól csinálta, hogy már közel kerültem a csúcshoz.
Még korainak éreztem, hogy vége legyen ennek a jó kis mókának, ezért ismét pózt váltottunk és újból hátulról kezdtem el baszni feleségemet. Mivel neki sem kellett már túl sok, ezért megkérte Hugit, hogy ismét nyaljon be neki, mert nagyon jól tudja csinálni és akart már egy orgazmust. E dupla kényeztetés megtette hatását, és a drágaságom nagy sikongatások és mély hörgések közepette végre elélvezett.

Most Hugi következett, hogy a faszomon táncolva ő is elérje a csúcsok csúcsát. Kitárulkozó ölét felém fordította, hogy a lompost jól beverhessem neki. Drágám segített, miután magához tért az extázisból és jól széthúzta seggét, hogy a fasz tövig behatolhasson. Gyönyörű látvány volt, ahogy a farkam tövig eltűnt benne. Úgy látszik ez Huginak is bejött, mert úgy ugrált a farkamon, mint aki megkergült.

Már neki sem kellett sok, hogy elmenjen. Annyira izgató volt hallgatni, hogy sikítozott az élvezettől. Szinte már könyörgött, hogy basszam gyorsabban, erre lefogtam a csípőjénél és egyre vadabb tempót kezdtem el diktálni. Már tényleg a gyönyör kapujában járt, mire csiklóján körözött párat és az ő agya is elszállt az élvezettől. Hosszú éles hangok kíséretében ment el.
Mind ezalatt drágám a saját csiklójával és mellbimbóival volt elfoglalva, várva a következő orgazmust, ami csak váratott még magára. Szép lassan kihúztam Ágnesből a farkamat mert e hangoktól és a látványtól már én sem tudtam tovább türtőztetni magamat, éreztem, hogy már nem bírom tovább.
Már tényleg nem bírtam szuflával, ezért megkértem a lányokat, hogy térdeljenek elém és kezdjenek el csókolózni, mert az nagyon izgat engem. Nem is kellett sok pár húzás után jött is a forró, fehér lavina, valami tíz-tizenegy sűrű fehér sugárban lövellt ki belőlem a cucc, eláztatva a lányok arcát, nyakát, melleit is, még a hajukra is került pár csepp.
Mindig is sok levem volt, de ha lehet azt mondani most még az átlagosnál is több jött ki belőlem. Az utolsó cseppeket már Piroska szívta ki a farkamból, míg el nem ernyedtem nem engedett ki szájából tisztára pucolva farkamat. E közben a kis mohó barátnője mind lenyalta feleségemről a rá lövellt gecit.
Ezzel véget is ért a kéjtől mámoros síkos kis akció. A folytatásban a két lány még 69-es pozícióban kinyalta egymást, a csúcsra juttatva, de ez már egy másik történet… Ezután rendbe szedtük magunkat, felváltva elmentünk tusolni, még vagy egy fél órát beszélgettünk és Hugi hazament. Este még egy laza sima menetet lenyomtunk a feleségemmel és utána úgy aludtunk, mint a bunda.


Szextörténet ajánló:


Elhanyagolt feleség és a sógor


Niki vagyok, egy városligeti fiatal feleség, akit nagyon elhanyagolt a férje. A házasságunk alatt már mind a kettőnknek volt félrelépése, legutóbb nekem a saját sógorommal, aki a férjem testvére.
Csabi teljesen más fazon, mint a férjem, ő mindig kedves és figyelmes volt velem, tudta milyen a bátyja, így tényleg jól megértettük egymást. Sokat beszélgettünk vele a házasságomról, és egy nap, e....

Járvány idején virtuális sex


Ahogyan arról már korábban több történetemben írtam, nőnek öltözni imádó, női vágyakkal rendelkező, nagyon csajosan viselkedni tudó, a szexet kizárólag nőként élvező fiú/lány vagyok. Ha úgy tetszik crossdress, vagy travi, de abból a fajtából, aki tud úgy kinézni, hogy a külső szemlélő nem, vagy csak keveset vesz észre az eredeti, biológiai nememből.
Középiskolás koromban lehettem először ig....

Segítettem egy lánynak a suliból


Cím
Iskola vége volt már javában június pont az év végi jegyek lezárása előtt. Nekem nem kellett semmiből javítani de nem volt mindenki ilyen szerencsés. Egyik nap délután kaptam egy messenger üzenetet Edinától. Ő az évfolyamra járt egy másik osztályba. Leírta, hogy az egyik osztálytársam mondta neki, hogy én tudok segíteni. Megkérdeztem, hogy miben. Azt mondta egy beadandót kell készíteni ....

Munkahelyi szexkaland


gy szép tavaszi napon, a munkahelyemen dolgozgattam, tettem vettem a feladataimat, amikor is beállított egy új kolléganõ hozzánk (hozzáteszem olyan helyen dolgoztam ahol sok nõi dolgozó vett körül-király egy helyzet volt). Már idõközben flörtölgettem egy két kolléganõvel, de az új munkatárs teljesen elkápráztatott kisugárzásával. Izgató, átlagos testalkatú szép arcú, nõ enyhén vágott keleties szem....

A szomszéd bögyös lány


Egy forró nyári napon történt az eset a nagyszüleim házában, mikor is náluk nyaraltam. A szomszédban lakott egy lány, akivel gyerekkorunk óta ismertük egymást. Nikának hívták, olyan igazi bögyös csajszi volt. Hosszú fekete haja, barna szeme, és gyönyörű mosolya mindig is tetszett, és emellett nagyon szép alakkal áldotta meg az ég. Én 17, ő 18 éves volt.
Senki nem volt otthon, így hát az eny....

Csak egy erotikus sztori


Mindennek ellenére kellemesen aludtam az éjszaka. Nem gondoltam volna, hogy lekötözött kezekkel is képes leszek kialudni magam. Habár az este után még állva is ugyanezt tudtam volna produkálni. Elmosolyodtam, amint a szalagokra néztem, amik erősen szorították egymáshoz a kezeimet. Eszembe jutott az a csodálatos óra, aminek a hatása kielégült testemen látszódik. Nincs olyan tagom, ami nem lenne nyu....Szextörténet címkék

fényképező | donkopil | szék | sanyi | aktfotó |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.