A nyitott házasság, telefröcsköltük az asszonyt


Szolid kis házasságként indult a történetünk Anival, nagyon szerettük egymást, de amikor az első hevülések elmúltak, megbeszéltük, hogy nyitott házasságban élünk ezentúl, hogy el ne fásuljon a szerelmi életünk.
Ani hamar tettekre váltotta az elképzelést, összejött Andrással, aki nagyon tetszett neki. Kati, András felesége sajnos nem volt az esetem, de tudtam, hogy rendszeresen kefél más férfiakkal. Furcsa érzés volt, amikor Ani pásztorórára ment Andrással, a féltékenység valamilyen heves izgalommal keveredett bennem, úgy hogy amikor Ani kipirulva hazaért, már kőkeményen vártam. Anit meglepte a gerjedelmem, de örömmel fogadta, amikor még az idegen fasztól és gecitől illatos pináját nyaltam. Kefélés közben elmesélte, hogyan szeretkeztek Andrással. akinek a farka hosszabb, de vékonyabb volt az enyémnél. Ez a helyzet mindkettőnket nagyon felizgatott, és rendszeresen szeretkeztünk miután Andrástól hazatért. Egyszer, mikor így szeretkezés közben beszélgettünk, azt mondtam neki:
- Úgy szeretném a csiklódat nyalni, miközben egy másik férfi keféli a pinádat...
- És nem zavarna, hogy a farka olyan közel lenne a szádhoz? - kérdezte Ani.
- N-e-e-e-m - nyögtem, mert a hirtelen felizgató képtől beleélveztem Ani pinájába.
Igen, nagyon felizgatott a gondolat, hogy Anit egyszerre vesszük kezelésbe Andrással, hogy egy másik férfi a szemem láttára keféli a feleségemet. De sajnos ez a vágyam nem teljesült, Andrásnak ez a felállás túl bizarrnak tűnt.Telt az idő, és Ani más férfiakkal is kefélt, mialatt nekem csak egyszer jött össze egy rövid kis kaland.
Egyszer, amikor Aninak éppen nem volt külső kapcsolata, ismét felvetettem, hogy mi lenne, ha hármasban szeretkeznénk egy férfival.
- Nem tudom - mondta Ani, - nem ismerek olyan férfit, akivel el tudnám képzelni.
- Mit szólnál Palihoz? - kérdeztem.
Pali a barátunk, egy jó kiállású, csinos fiú volt, és egy uszodai zuhanyozásból emlékeztem rá, hogy a szerszáma nagyon szép méretes.
- Hú, hát ő nagyon jó hapsi... - mondta Ani, és láttam rajta, hogy izgatja a dolog.
De a dolog megszervezése persze rám maradt, így amikor legközelebb egy társaságban találkoztunk Palival, félrehívtam és nekiszegeztem a kérdést:
- Mi a véleményed Aniról?
- Ezt hogy érted?
- Hát, mint nő... tetszik neked?
- Hát persze, nagyon kellemes csaj, dehát a barát felesége tabu...
- Igen, de tudod, nemsokára szülinapja lesz, és szeretném egy vágyát teljesíteni. Amikor erről beszéltem vele, kibökte, hogy nagyon régen izgatja, milyen lehet egyszerre két férfival az ágyban... Nos, hát te lennél az akivel el tudjuk képzelni, mit szólsz hozzá?
Pali meglepődött, de tudtam, hogy tökös srác, nem fog megijedni a feladattól.
Így aztán Ani születésnapján beállított hozzánk egy üveg borral.
Ani épp a fürdőszobából lépett ki egy lenge köntösben, kétoldalt megpuszilta Pali arcát, majd kiküldte zuhanyozni.
Ezután ledobta a köntösét, és kihívóan hanyatt dőlt a duplaágyon. “Már előre élvezi a kis ribanc" - gondoltam, miközben a farkam már keményen ágaskodott. A lábai felől közeledtem Anihoz, és simogatni kezdtem a combját. Ani rejtélyesen mosolygott, és lassan széttárta a lábait, mintegy hívogatva. Ráhasaltam az ágyra és Ani nagylábujját a számba véve szopogattam, majd el kezdtem felfelé haladni a lábszárán és a combjai belső oldalán a nyelvemmel. Ani felsóhajtott, még jobban szétterpesztetta a lábát. Ölén hívogatóan csillantak meg a még fel nem száradt vízcseppek, bozontos punciszöréből kivillant a csiklója. Egészen közel csúsztam, és nyelvemmel behatoltam a nagyajkai közé. Ani még mélyebbet sóhajtott, és kezét finoman fejemre téve noszogatott beljebb. Nyelvemmel köröztem a csiklója körül, majd bedugtam a vaginájába. Sóhajtásaiból úgy vettem ki, hogy nagyon ínyére van a működésem.
Ekkor halottuk meg Pali lépteit, ahogy bejött a fürdőszobából. Miközben ajkaimmal csücsörítve szopogattam Ani csiklóját, fél szemmel fel tudtam tekinteni, és láttam, hogy Pali farka már keményen ágaskodik, óriásira duzzadva. Petyhüdt állapotban sem volt kicsiség, de így mereven még tekintélyesebb méretűre dagadt.
Ani csillogó szemmel megragadta Pali farkát, és húzni kezdte maga felé, emberünk meg követte a szerszámát. Feleségem olyan lelkesen kapta be a hatalmas faszt, hogy egy pillanatra féltékenység hasított belém, aztán rádöbbentem, hogy ebben a helyzetben a féltékenység értelmetlen. Ugyanakkor nagyon izgató volt látni, hogy szánkáznak ajkai Pali kéjrúdján, miközben ujjaival a herezacskót simogatta.Hogy jobban lássam az akciót, kibújtam Ani lábai közül, és lassan ráfeküdtem a feleségemre. Puncija annyira lucskos volt a kéjnedvtől, hogy a farkam nyomban becsusszant a vaginájába, közben melleit vettem kezelésbe ajkaimmal, bimbói annyira kemények voltak az izgalomtól, amilyet még sohasem tapasztaltam azelőtt.
Pali eközben még mindig az ágyunk mellett állt, és csipőjét finoman mozgatta, ahogy Ani szopta a farkát. Így közelebbről még izgatóbb volt a látvány, és ahogy a nyakát csókoltam, Ani, hogy egy kis levegőt kapjon, kivette a szájából a méretes szerszámot, és a nyelvével kezdte körbe nyalogatni, közben kezével húzogatni kezdte a bört. Ani hirtelen szájoncsókolt, nyelvét a fogaimon éreztem. Furcsa íze volt a szájának, eddig nem engedte, hogy a szopás vagy nyalás után csókolózzunk, így nem tudtam milyen, amikor “faszízű" a szája. Csókolózás közben sem engedte el Pali farkát, és egyszer csak az ajkaink közt találtuk a méretes fasz végét. Furcsa és izgató volt, hogy a nyelvem és a szám hozzáért egy férfi farkához, de nem éreztem, hogy taszítana a dolog, így hát együtt nyalogattuk Pali farkát, miközben nyelveink néha találkoztak a makkon. Mindezek közben nem hagytam abba Ani kefélését, csipőmmel egyre erősebben taszajtottam rajta.
Pali csipője is egyre nagyobb kilengéseket végzett, és halottuk, hogy erősen sóhajtozni kezd a srác. Keze a farka tövén járt, és elkezdte verni a faszát, miközben hol Ani, hol én kaptam be a makkját.
Ekkor kihúztam a farkam Ani pinájából, arrébb gurultam, és a feleségem is féloldalt fordult, hogy helyet adjon Palinak. Pali így hátulról hatolt be Ani nedvedző puncijába, láttam, hogy ideje teljesítenem amit ígértem, így hát megfordultam, és Ani felül lévő lábát megemeltem, hogy hozzáférjek az öléhez. Az elém táruló látvány még jobban felizgatott: feleségem puncijában egy hatalmas fasz lökdösődött, csiklója már teljesen előbújt és vörösen ágaskodott, így nem haboztam, odahajoltam, és nyalni kezdtem. Miközben Ani csiklóját nyaltam, és néha elkalandoztam Pali farkára is, éreztem, hogy feleségem ajkai körbeölelték a szerszámomat, és heves szopómozdulatokkal repít a csúcs felé. Pali is egyre hevesebben lökte előre csipőjét, Ani meg egyenesen hörgött a dupla élvezettől. Mi férfiak szinte egyszerre élveztünk el, Pali kirántotta a farkát feleségem pinájából és az én számba űrítette tartalmát, miközben az én farkam Ani szájában sült el.
De Ani még nem jutott a csúcsra. Rövidke pihenő után a hanyatt fekvő Pali farkát kezdte el masszírozni, amire a hatalmas fasz élénken reagált, és újból ágaskodni kezdett. Még félig puha volt amikor Ani rápattant és pinusában nyomta, rásimult Pali hasára, popsiját kipucsította és húzni kezdett a tompora felé. Néha előfordult, hogy a popsilukát is kinyaltam, így azt gondoltam, most is erre vágyik, megtetézve azzal, hogy Pali vastag farkán lovagol közben. Mellei közben Pali arca elött himbálóztak, aki egyből csókolgatni kezdte öket. Nyalogattam Ani popsilukát, majd óvatosan bedugtam az egyik ujjamat. Elöször nagyon szűknek éreztem a lyukat, de az szépen tágulni kezdett, ahogy egy majd két ujjal köröztem benne. Az én farkam is újra ágaskodni kezdett, így Ani mögé térdeltem, és lassan bedugtam a két farpofácska közé. A szűk lyukban éreztem Pali farkát, ahogy az enyémnek dörzsölödik, hiszen csak egy vékony bör választott el minket. Aninak nagyon ízlett a dolog, mert egyre hevesebben dobálta magát, majd egyszer csak hirtelen zihálni, kezdett és elélvezett. Eddigre már ismét a csúcsra jutottunk Palival, és telefröcsköltük Ani mindkét lukát a spermánkkal.
A viharos szeretkezés után boldog szülinapot kívántunk kedvesemnek.Szextörténet ajánló:


Anya és fia


Az egész történetem ott kezdőtött amikor is az anyám a második férjétől is elvált. Tudni kell anyuka nem a munka embere, soha nem dolgozott még az ő életfilozófiája az hogy a férif dolga a munka a nőé pedig a háztartás vezetése ami neki annyiból áll hogy felvesz egy bejárónőt és étteremből hozassa az ételt, magyarán szólva ő semmit nem csinál. Vagyis valamit biztos nagyon jól csinál ha a férfiak m....

A feleségem új barátja


A feleségem már több mint harminc éve szereti, ha bárki megdugja. Az elmúlt hetekben kint volt külföldön egy nemrég felfedezett rokonnál aki itt volt nálunk a családjával a feleségével ,a lányéval és a fiával, majd kivitte a kocsiján a feleségemet egy kis pihenésre.

Már a második héten látszott,hogy nagyon megkedvelte az új unokaöcsém a feleségemet, mert mindig szinte a nyakán lógot....

A Kéjenc


A masszázsszalon csak álca volt,imádtam a nőket,imádtam őket érinteni,simogatni, imádtam őket taperolni, de a legjobban azt imádtam, ha befogadtak belőlem egy darabot, legyen az a nemiszervem, a nyelvem, vagy akár az ujjaim egyikének egy icinyke-picinyke perce.

Az utolsó vendéget vártam, az ablak előtt állva bámultam a járdán elvonuló csajokat, akik tavasz lévén egyre merészebben ne....

Egy férjes asszony meséi


Házasságuk 3. évében, túl néhány kemény hónap után, Stella és férje Mallorcára utazott nyaralni. A sziget csendes volt, az évnek ebben a szakában még kevesen utaztak ide. Egy 5 csillagos szállodában foglaltak szobát, ahonnan egyenesen a szálloda úszómedencéjére és közvetlenül a tengerre nyílt kilátás. Stella régi vágya volt, hogy egyszer itt nyaraljon: tudta, hogy kedvenc színésze, Steve Benson is....

Az első alkalom


Bence vagyok, 18 éves, budapesti gimnazista. Osztálytársam, Tündi, 17 éves. Mivel az osztályban többnyire fiúk vannak, ezért sokan nyomulnak arra a három szem lányra, de Tündire senki... Érdemes tudni, hogy Tündivel már 6. osztály óta ismerjük egymást és azóta barátok vagyunk. Számos boldog és szomorú pillanatunk volt együtt, konkrétan ez már a barátság legeslegfelsőbb szintje, majdhogynem testvér....

Első látásra szerelemVolt egyszer egy lány, Krisztina portásként dolgozott, méghozzá egy leánykollégiumban. 20 éves nagyon szép nő volt (vállig érő barna hajjal, barna szemmel, 174 cm magas és 60 kg-os kisportolt alkattal , 90-es mellekkel és csupasz puncival rendeklkezett) sok kudarcba fulladt kapcsolattal a háta mögött. Volt a kollégiumban egy különös szépség, sokszor elment mellette és rámosolygott, de a sz....
Szextörténet címkék

legjobb | a megalázás | ráhel | hollandia | megeroszakoltak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.