A farsangi bál, jelmezes szex


A február a farsang ideje. Mi is farsangi mulatságban voltunk. Az aznap reggeli készülődés után elmentünk dolgozni.

A jelmezeinket magunknak intéztük; annyit tudtunk, hogy ő tavasztündér lesz, én pedig stoppos. A konkrét jelmez mindenkinek meglepetés ;)

Munka után hazarohantam átöltözni. Mivel az ő munkahelye közel van a buli helyszínéhez, így ő egyenesen oda ment. Hamarabb is érkezett, mint én.

Már javában ment a buli, mire odaértem. Elég sokan is voltak, így beletelt egy kis időbe,mire megtaláltam. Háttal állt nekem, de rögtön megismertem; azt a ruhát eddig csak egyszer, egy nagyon emlékezetes alkalommal viselte korábban... Csak álltam, és néztem, ahogy állt a barátaink körében és beszélgetett. Formás lábai, kecses alakja, jellegzetes mozdulatai. Szívtam magamba a látványát.

Egyszer látom, hogy bitcent az egyik barát, mire ő megfordult. Rám nézett, én rámosolyogtam és odasiettem hozzá. Átkaroltam és forrón megcsókoltam. Nagyon jól esett.

Megdicsértem a ruháját és őt is, hogy milyen jól néz ki benne. Elmondtam neki, hogy mikor megláttam, rögtön az a nap jutott eszembe, amikor ezt a ruhát először viselte.

A ruha egyszerű volt; rózsaszín fényes anyagból készült, fekete csipke díszítette. Ehhez jöttek a jelmez kiegészítők; csúcsos süveg és varázspálca. Most már értettem a reggel még szokatlan combfixet és fekete pánt nélküli melltartót. A ruha miatt kellettek...

Kézen fogtam és táncolni vittem. Alaposan megforgattam, had repüljön a szoknyája, majd a lassú szám alatt összesimultunk és élveztem közelségét, illatát, ő pedig megérezhette, mennyire kívánom, mivel férfiasságom keményen meredezett felé.

Nem volt nagy tömeg - családias volt a hangulat - a helyet pedig a felújítás után rendesen áttervezték, átrendezték, így rengeteg bőr minikanapét helyeztek el a különféle beszögellésekben.

Kézen fogtam tehát és elindultam vele az egyik ilyen eldugott kis zugba. Ott leültünk egymás mellé, átöleltem és megcsókoltam. Élveztem ajkai puhaságát, melegségét. Bőre illata keveredett parfümjével. Nyelvem behatolt ajkai közé, ahol találkozott az övével és heves kergetőzésbe kezdtek.

Eközben egyik kezemmel a hátát, másikkal a lábait simogattam. Ruhájának selymes anyaga, a harisnya érintése csak még jobban fokozta vágyamat.

Egyszerre arra lettem figyelmes, hogy a farkamat simogatja nadrágon keresztül. Az én kezem is feljebb csúszott a combján; éreztem a combfix csipkéit, majd bőre puhaságát. Elértem a szeméremdombjához. Ujjaimmal bugyin keresztül simogatni kezdtem, majd - apránként félretolva azt - ujjaim átvándoroltak csupasz nagyajkaira. Föl-le mozgattam kezem, így simogattam. Középső ujjam besiklott az ajkai közé, ahol még forróbb és nedvesebb volt. Mikor elértem a hüvelyéhez lassan betoltam az ujjam és ujjazni kezdtem.

Közben úgy igazodtunk a bőr kanapén, hogy már gyakorlatilag az ölemben feküdt, így másik kezemmel könnyedén hozzáfértem a melleihez is. Kezemet becsúsztattam a mélyen dekoltált kis ruha alá és melltartón keresztül gyúrogattam a keblét.

Szuszogása egyre gyorsult, mire elkapta a kezem. Felült. Gyorsan kigombolta a nadrágom és kiszabadította férfiasságom, majd szopni kezdte. Jó alaposan benyálazta, aztán fölém helyezkedett és beleült. Bugyija dörzsölte a farkam, szőreim izgatták a csiklóját; így mozgott rajtam. Hozzá hajoltam és csókoltam, ahol értem; száját, arcát, nyakát, vállait... Fenekét markoltam, harisnyás lábait és a hátát simogattam...

Teste remegni kezdett, mire gyorsított a tempón és egyszerre a nyakamba fúrta a fejét. Miközben elélvezett finoman belém harapott. Míg kicsit kifújta magát, tovább simogattam, majd leszállt rólam és ismét a szájával vette pártfogásba farkamat.

Bekapta a makkom, erősen szívta, nyelvével körözött a hegyén. Lassan beljebb engedte. Ekkor már a makkom alját izgatta nyelvével, majd ajkait összeszorítva heves bólogatásba kezdett. Ennyitől végem is lett...

Miután én is magamhoz tértem kissé, a mosdó felé vettük az irányt, hogy kissé rendbe szedjük magunkat, aztán táncoltunk tovább hajnalig...


Szextörténet ajánló:


Tini szexsztori


Történetem egy meleg nyári napon kezdődött, fölkeltem megmosakodtam és elkezdtem netezni, pontosabban msn-ezni. Az a személy is fönt volt, akivel az nap éjjel álmodtam... Donát ... Magas, jóképű, izmos, okos, aranyos, kedves srác... nagyon sok időt töltünk együtt, mint barátok, csak háát .. az én részemről ez több!

Elkezdtünk beszélgetni, kérdezte,hogy nincs-e kedvem kijönni sétáln....

A bulis szex


Ez idő tájt három-négy hetente valamelyikünknél házi buli volt. Középiskolában ez eléggé megszokott, azt hiszem.

Az társaságba egy nemrég bekerült lánnyal a legutóbbi buli óta leveleztünk. Időközben szakítottak a barátjával, és egyéb okokból kifolyólag hamarabb érkezett a helyszínre.

Kajáztunk beszélgettünk, elvoltunk, aztán elkezdtek szállingózni az emberek. Fogyott ....

Baráti házaspárral


A baráti házaspárral elkövetett laza kis, hát nem is igazán csoportszex, inkább csak egy kis petting társaságban, kinyitott egy kaput. Kaput, akaratlanul, vagy akarattal, de elfojtott érzelmek, vágyak előtt, oda ahova eddig nem mertünk, vagy nem is akartunk belépni mi magunk sem, nem hogy másokat beengedni. Előre szólok egyikünkben sem tomboltak beteges, vagy különösebben perverz vágyak, így ilyen....

Era a szexpartin


Hűvös volt az este, a hideg szél befujt a ruhám alá és kezdtem már nagyon fázni. Mérges voltam magamra, először is mert belementem ebbe a játékba, másodszor pedig, mert nem öltöztem fel rendesebben. Megint a saját csapdámba estem, sexynek akartam látszani, viselkedni, mutatni magam és ehhez méltóan öltöztem fel, rövid fekete ruha, mély dekoltázs, hát és váll szabadon hagyva. Harisnyát sem vettem e....

Édes bűnök


Feszülten készülök a bulira. Ő is ott lesz. A kedvesével. Egy nagy, közös társaságunk van, és ma este lesz a szokásos összejövetelünk. Nem is tudom, mibe menjek, elmenjek-e egyáltalán? Végig ezen tűnődöm, míg zuhanyozom, s amíg a megfelelő ruhát keresem ki a szekrényből. Végül egy világoskék inget, és egy fekete nadrágot veszek fel. Kisminkelem magam, ez is véd a fürkésző tekintetek elől. Késve ér....

Egy gyors menet a nappaliban


Ülünk a nappaliban egy-egy forgószékben. Beszélgetünk. Én kényelmes otthoni viseletben - melegítő, póló -, ő pedig - épp csak megszabadult a munkás hétköznapokkal járó kényelmetlenebb ruhadaraboktól - sötétszürke harisnyában, alatta fehér tanga - mely átsejlik a vékony agyagon -, fekete top, alatta fekete melltartó. Jobb lábát a balon keresztbe téve ül, miközben jobb combjának felém eső részét sim....Szextörténet címkék

arab hárem | termál | néger lány | gyömbér | elkaptam a keresztfiam fa |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.