A domina, és a két szolga


- Szexiangyal29? - kérdezte fekete hajú, szigorú tekintetű nő. Szemüvegén megcsillant az alkonyati napfény.

- Ó... - mosolyodott el a szőke, fitos orrú lány, és kezet nyújtott. - Igen, én vagyok. Laura.

- Szathmáry Zsófia - fogott kezet vele a nő, és letette aktatáskáját az egyik székre a cukrászda teraszán.

- Szép ez a hely - mondta Laura. - Jó választás volt.

- Igen, ez Székesfehérvár legjobb cukrászdája - bólintott Zsófia, miközben leültek -, és minden fontosabb látnivaló közel van. - Ott van - intett - Mátyás király domborműve a ház falában... Itt van a napóra is... Tudta, hogy minden hajnalban átültetik a virágokat, hogy az aktuális dátumot mutassa?

- Tényleg... - hajolt a napóra felé a lány. - Kövirózsák, ugye?

- Igen... - bólintott Zsófia, és kinyitotta a cukrászda étlapját.Kis csönd következett. Az étlap fölött lopva mindketten egymásra pillantgattak. Végül Laura szólalt meg:

- Szerintem tegeződjünk, jó? - kérdezte. Zsófia bólintott, mire Laura folytatta: - Mivel foglalkozol?

- Ügyvéd vagyok Pesten - mondta Zsófia, és fáradtan hátradőlt a kovácsoltvas székben. - Akárcsak a férjem, Attila. Ő munkajogász. És te?

- Ó, én nem végeztem egyetemet - nevetett zavartan a szőke lány. - Titkárnő vagyok egy fehérvári szállítócégnél. A pasimmal, Péterrel is ott jöttem össze, volt is pár jó óránk a raktár hátsó részében...Jött a pincérnő, a hölgyek kávét és madártejet rendeltek. Kis csönd után Zsófia szólalt meg ismét:

- Ha ilyen jó a szexuális életetek, miért jelentkeztél a hirdetésre?

Laura a madártejét kavargatta a kiskanállal. Zsófia legyintett:

- Nem akartalak zavarba hozni, ne haragudj, csak gondoltam, előbb-utóbb úgyis szóba kerül...

- Semmi gond! Tényleg! - nézett fel Laura. - Csak gondolkoztam. Tényleg minden remek, a pasim az ágyban egyszerűen isteni, mindig hatalmasakat élvezek...

- Csak...? - várta a folytatást Zsófia.

- Csak néha egyszerűen... nem is tudom...

- Többre vágysz?

- Igen! Néha annyira átváltoznék rossz kislánnyá, és egyszerűen csak élvezném, hogy megbüntetnek... Meg vannak azok a filmek, azzal a Michelle Wilddal, egyszerűen úgy szétszendvicsezik... vagy annyira jó lenne, ha ott feküdnék egy asztalon, és a férfiak rólam ennék a kajákat, de szó szerint rólam, nyalogatnák, meg minden, teljesen beindulnék, olvastam egyszer egy ilyen történetet...

- Az Asztaldísz - mondta Zsófia -, én is olvastam, emlékszem. A párodnak említetted ezeket a... vágyakat?

- Hát... - nézett megint a napóra kövirózsáira a lány - nem igazán került ez szóba. Érzem én, hogy benne lenne, meg minden, csak hát...

- Félsz vele előhozakodni, igaz?

- Úgy valahogy - sepert ki egy szőke hajtincset a homlokából a lány. - Így most olyan jó minden együtt, ki tudja, mi lenne, ha...

- Semmi. Gondold csak végig! - lendült bele a magyarázatba Zsófia. - Ha belemegy az ilyen játékokba, akkor azt jelenti, hogy egymásnak valók vagytok, ha meg nem, akkor...

- Akkor nem?

- Bizony nem, és jobb is, ha nem raboljátok egymás idejét. Higgy nekem...

- Tyűha - élénkült fel a szőke lány -, ez nagyon komolynak hangzott. Mint aki már átélte ezt.

Erre Zsófia csak mosolygott, és ivott egyet a kávéjából. Aztán elkezdtek időpontot egyeztetni.A két férfi békésen üldögélt a székesfehérvári szállodai szoba teraszán, egyáltalán nem bánták, hogy a készülődő nők ide száműzték őket. Eleinte kissé zavartan méregették egymást, de a kékfrankos rozé hamar megoldotta a nyelvüket. Beszélgettek az autóversenyről, fociról, a magánnyugdíjpénztárak megszűnéséről - mindenről, kivéve a szexet. Attila kissé csöndesebb volt, el-elgondolkodva nézte a székesfehérvári belvárost, Péter közvetlenebbül fejtette ki véleményét erről-arról.

- Gyertek be - nézett ki Laura. A férfiak meghökkentek, mert a lányon fekete bugyi és hozzáillő csipkés, fekete melltartó volt, nyakán fekete nyakörv, lábán magassarkú cipő, ami jól kiemelte a hosszú lábait. - Legalábbis ezt parancsolta... az úrnő.

A férfiak összenéztek, aztán szótlanul bevonultak a szobába. Az éjjeliszekrényeken gyertyák égtek, a szobát illatos füstölő szaga töltötte be. Laura elfüggönyözte mögöttük a szobát, és miután a férfiak leültek a tengeri sásból készült díványra, négykézlábra ereszkedett előttük. A férfiak kérdő tekintetét látva csak ennyit mondott:

- Az úrnő parancsolta így...És ekkor belépett az úrnő. A szolid, visszafogott, szigorú, szemüveges Szathmáry Zsófia ügyvédnőnek nyoma sem volt, helyette egy igazi domina állt ott előttük. Haja kibontva, ajkán vérvörös rúzs, testén feszülő, fekete latexruha, hátán fekete köpeny, lábán térdig érő csizma, kezében korbács.

- Na de Zsófikám... - ámult el a férje, de a nő közbevágott:

- Ne Zsófikámozz engem! Én nem Zsófi vagyok most, hanem... - gondolkodott el egy pillanatra - Lady Jenna!Mindenki nagyot nézett, de hallgattak. A gyertyák fénye sejtelmesen csillant meg az úrnő fekete ruháján. Lendült a korbács:

- Lássuk, mit tudsz, kicsi Laura! Vedd elő szépen Attila farkát!

A lány a férfi elé mászott, feltérdelt, és mosolyogva kibontotta a sliccét. Attila kőkemény farka szinte az arcába csapódott, úgy ugrott elő.

- Szép példány - nyalta meg a száját Laura.

- Majd akkor beszélsz, ha megengedem neked! - csapott a lány fenekére Lady Jenna. - Jobb is, ha betömöd vele a szádat, kis rabszolgám! Csorgasd rá a nyáladat!

Laura finoman ráhajolt a faszra, és kényeztetni kezdte. Körbe-körbe nyalogatta a makkot, és engedelmesen jó sok nyálat eresztett rá. Attila felsóhajtott, nagyon élvezte a dolgot.

- Na milyen érzés? - kérdezte az úrnő Pétertől. - Milyen érzés, hogy a barátnőd a szemed láttára szopja egy vadidegen farkát? Ezt akartad?

A srác tágra nyílt szemmel figyelte, hogyan szopja barátnője Attila kőkemény farkát. A lány kicsit kiengedte szájából a faszt, lopva, cinkosan Péterre kacsintott, aztán mohón verte a makkot az arcához, vadul fejte a kezével.

- Ennyi elég lesz! - förmedt rá Lady Jenna, és a nyakörvnél fogva visszatolta Laura fejét Attila farkára. - Szopjál rendesen!

A lány megint bekapta a faszt, és mostmár rendesen szopott. Nem játszott a rúddal, nem kényeztette, hanem keményen, határozottan szopta. A nyála végigáztatta a szerszámot, még a golyókra is lecsorgott, és a lány mohón engedte a torkára újra meg újra. A férfi önkéntelenül a lány hajába túrt, de az úrnő rögtön rácsapott a korbáccsal:

- Még mit nem! Ki engedte meg, hogy kiélvezd a rabszolgám száját? Ha így becsülöd ezt a remek szopást, akkor nem is kapsz belőle többet!

Lady Jenna a lány szőke hajába markolt, felrántotta fejét a lüktető faszról, és a másik férfi ágyéka felé tolta: - Kapd be azt, hátha jobban tud viselkedni.

A lány ezúttal Péterre, a saját párjára hajolt, aki jóleső sóhajjal vette tudomásul a kényeztetést. Kezeit a tarkója alá tette, úgy dőlt hátra a pamlagon, mint a a Riviérán feküdne.

- Így már azért jobb, ugye? - kérdezte Lady Jenna. - Mégiscsak a te nőd, hadd szopjon téged is egy kicsit...

Péter szóhoz sem jutott, határozott mozdulatokkal emelgette csípőjét Laura szája felé, hogy farka minél mélyebbre hatolhasson.- Élvezed, mi, te kis kurva? - kérdezte Lady Jenna. - Na mindjárt nem fogod annyira élvezni... - intett Attilának, aki bólintott felállt, Laura mögé térdelt, félrehúzta a lány fekete csipkés bugyiját, és elégedetten végigmérte a lány nedvesen csillogó punciját. Aztán ő is lehajolt, és nyalogatni kezdte a remegő ajkacskákat. Két kezével széthúzta a lány popsiját, és a fenekébe is benyalt, alaposan megnyelvelte mindkét lyukacskát.

- Nyálazd jól be - parancsolta Lady Jenna. - Nem akarjuk, hogy fájjon neki a szendvics... Vagy mégis?

Attila magában elmosolyodott, de Laurába azért egy kis rémület költözött. Mi lesz még ma itt?

- Húzd szét - mondta az úrnő, és a férje engedelmeskedett, széthúzta a szőke lány kerek popsiját a domina előtt, aki síkosítót kapott fel az egyik éjjeliszekrényről, és bekente vele a korbács nyelét. - Azt mondták a boltban, ezt a végét is felhasználhatjuk - mondta Lady Jenna gonoszkás mosollyal. - Hát most meglátjuk, hogy igazuk volt-e.Jól megmarkolta a korbácsot, és óvatosan Laura popsijába nyomta a végét. A lány felszisszent, de szótlanul szopta tovább Péter farkát, aki elkerekedett szemmel bámulta a jelenetet. A domina mozgatni kezdte Laura fenekében a korbácsnyelet, finom mozdulatokkal húzta ki-be. Attila feltérdelt, és lassan behatolt a szőke lány puncijába. Laura felbúgott a dupla élvezettől, de Lady Jenna a hajába markolt, és határozottan Péter farkára szorította a lány fejét.

- Te csak szopj! - parancsolta, majd visszahajolt a lány fenekéhez, és a férje mozdulataival egyszerre mozgatta a korbács nyelét. Látszott, hogy a domina és férje már nem először csinálják ezt, annyira természetesen és gördülékenyen dolgoztak együtt. A dupla kényeztetésnek meg is lett a hatása, Laura teste hirtelen megmerevedett, aztán megremegett. A lány hatalmasat élvezett.

- Ez tetszik, mi? - kérdezte Lady Jenna Pétertől. - Fogadjunk, nem élvezett még el úgy a csajod, hogy a szájában volt a farkad!

- Hát még nem... - nyelt nagyot Péter.

- Többször kéne hatvankilenceznetek! - jelentette ki a domina, és talpra parancsolta lányt és Attilát. Laura remegő lábakkal állt fel, de nem kellett sokat ácsorognia, mert a domina gyorsan Péter ölébe ültette.

- Nyársald fel, most megmutathatod, mit tudsz - mondta Péternek Lady Jenna. Laura átölelte a pasiját, és ráereszkedett a farkára. Péternek nem volt türelme, keményen felnyársalta a csajt, amit Laura élvezetes sóhajjal fogadott. Összehangolt lovaglásba kezdtek, és mivel Péter pontosan tudta, hol jó Laurának, a lány máris újabbat élvezett.- Te jössz, Attila! - dobta oda a síkosítót Lady Jenna a férjének. - Tudod, hogy szoktuk...

Attila bólintott, és miközben Laura még az orgazmus utolsó hullámait élte át, bekente a farkát a síkosítóval. A lány még bódulatban volt, mikor a férfi mögé térdelt, makkját a lány popsijához illesztette, aztán egy határozott mozdulattal tövig beléhatolt. Laura sikkantott egyet, de Attila szerencsére mozdulatlan maradt, várta, hogy a lány ellazíthassa magát a testét szétfeszítő fallosz körül.

- Áááá... - nyögte a lány. Attila és Péter várt, golyóik lüktettek, farkuk megfeszült, nagyon szorította őket a lány két forró kis lyuka.

- Na mi lesz már? - kérdezte Lady Jenna. - Basszátok már szét a kis kurvát!

A férfiak engedelmesen mozogni kezdtek. Laura lehajtott fejjel élvezte, ahogy a két fasz felnyársalja a testét. Mindkét férfi makkig húzta ki a farkát, aztán jó mélyen vissza is nyomta. Lassan mozogtak, de határozottan, keményen, belső erővel. Lady Jenna a lány szőke hajzuhatagába markolt, magához húzta a fejét, és lágy csókot nyomott az ajkaira. A férfiak ettől teljesen bevadultak, összevissza kezdték döfködni a lányt, ahogy csak bírták. A domina nyelve finoman táncolt Laura szájában, közben a két pasi keményen kefélte a lány testét. A farkuk dugattyúként mozgott a lány sikamlós puncijában és seggében, megint összehangolódtak, egyszerre nyársalták fel Laura forró, vonagló testét, és egyszerre mozdultak is ki belőle. A domina mögöttük állt, vékonyka korbácsával folyamatosan csapkodta a feneküket, és kiabálta nekik:

- Ez az! Kúrjátok szét a kis kurvát! Basszátok széjjel! Nincs kegyelem!És tényleg nem volt kegyelem, a két férfi vad szenvedéllyel dugta a hevesen sikoltozó lány nedves lyukait, amik szinte egybeolvadtak, a két kemény rúd teljesen kitöltötte a lány testét. És már robbantak is, egymás után ontották a forró spermát a lány testébe, kihasználták az utolsó lüktetést is, néhány lökéssel minden cseppet kiengedtek magukból.

-Felkelni! - csapott a férfiakra a korbács. - Mi ez a lazsálás? Gyerünk, gyerünk!

A két férfi lassú, zavaros mozdulatokkal kászálódott fel, és az ágy melletti rattan díványra rogytak. Lihegve terültek el, farkuk petyhüdten csüngött.A lány pihegve próbált felemelkedni, de ekkor a domina könnyed korbácsütése visszaszorította az ágyra:

- Még nem végeztük, kis rabszolgám - mosolygott sejtelmesen az úrnő, és letette a korbácsot a dohányzóasztalra. Aztán leguggolt az ágy mellé, fejét a lány puncijába temette, és élvezettel nyeldekelte a punciból csöpögő spermacseppeket.

- Ez... a legfinomabb... a világon... - nyögdécselte, és amikor a sperma már nem csöpögött többet, felemelte fejét, és belenyalt a lány puncijába. Alaposan kilefetyelte belőle a sűrű, ragadós spermát, aztán két kezével széthúzta a lány popsiját, és oda is benyalt. A két férfi erre felsóhajtott. Az úrnő finom kis mozdulatokkal nyalta ki rabszolgája fenekéből is a spermát, minden cseppet kiszürcsölt belőle.

- Mmm... - búgta, és nagyokat nyelt. - Mióta vártam már erre...

A két férfi fáradt mosollyal élvezte a látványt. Az ágyon előttük teljesen átáztatta a lepedőt az izzadtság, a nyál és a sperma keveréke. A két nő elégedetten feküdt az ágyon, és Laura felkuncogott:

- Szép hely ez a Székesfehérvár, ugye?


Szextörténet ajánló:


Anya és fia


Szüleimmel rendszeresen utaztunk, szerte a világban. 16 éves koromra már jártam Mexikóban, az USA-ban, Távol-Kelet több országában, azonban a legcsodálatosabb nyaralást Kréta szigetén éltem át a nyáron. Apám egy kereskedő cég vezetője, anyám csak a háztartással és magával foglalkozik, én most voltam másodikos a gimiben. Nagyon jó körülmények között élünk, mindig mindent megkaptam. Gyönyörű házunk ....

A nagynénén születésnapja


Tizenhat éves koromban vesztettem el a szüzességemet. Nagynéném születésnapja elött történt meg velem először, hogy növel voltam. Mindjárt egyszerre kettővel.
Egy héttel a születésnapi parti elött nővéremmel együtt leutaztunk Miskolcra, mivel a suliban tavaszi szünet volt. Nagynéném egyedül élt egy kétszobás panellakásban. Így nővéremmel, Katival egy szobában voltunk, míg a másik szobában ....

A méretes fasz Alízkában


Alíz vagyok, 16 éves gimnazista. Ez a történet akkor esett meg amikor épp beköltöztünk a belvárosba.

Örülök neki, hogy ide költöztünk, mert így minden sokkal egyszerűbb. Közel vannak a szórakozóhelyek, nem kell taxira költenem, a suli is közel van, nem kell nagy távolságokat megtenni. A negatívum, hogy már nincs az a külvárosi csöndes hangulat mint anno és egy szobába kell laknom az....

A titkárnő utolsó napja - Japán szextörténet


Kapkodva újítom a sminkemet a munkahelyi mosdóban, sietni kell, ma van a budapesti képviselet tízéves évfordulója, ma eleve délre jöttünk csak be, és most a hivatalos munkaidő lejártával kezdetét veszi a titkársági váróban a szabadbuli. Ehhez kell gyorsan megújítani a sminket, pontosabban nem is megújítani, hanem előre megtervezetten megerősíteni, a szolid munkahelyi sminket bulikifestéssé átrajzo....

Balatoni ribancok


Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is.

Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis oly....

A vidéki disco


Sziasztok .Úgy gondoltam itt az ideje , hogy kiírjam ,-megosszam veletek életem egyik szakaszának történetét.

Még 1987 nyarán történt, 24 éves koromban . Egy kis vidéki faluban éltem , és a közeli városba jártam dolgozni. Egyetlen szórakozásom a pénteki diszkó volt ahová a városból is kijártak a csajok bulizni. És néha egy-két pohár után másfajta fordulóra is ellehetett vinni némely....Szextörténet címkék

picsájába | Igazgató | pitizz | dávid | pajzánkodás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.