S/M történet, a szolga és az úrnő


A férfi és a lány együtt felmentek a fiú lakásába. A lány már járt itt és tudta a szabályokat. Levette az ajtóban a cipőjét és várta az engedélyt hogy továbbmehessen.
A férfi cipőjétől megszabadulva csókot lehelt a lány szájára, majd bement a szobába és leült. Váratta lányt, mert tudta, hogy a másik vágya a szolgálatra nagyon esős és ez forralja a vérét. Látta, hogy a lány egy idő után kezd beletörődni a helyzetbe. Várt még, hogy a másik feladja a vágyainak gyors kielégülésébe vetett hitét. Ma egészen új játékot talált a lánynak és ehhez türelem és engedelmesség kell, különben sérülés is lehet a végén.
Nemsokára behívta a lányt, aki ettől szinte felélénkült, mint egy kutyus aki végre meglátja a vágyott játékát. Azt is látta a fiú, hogy a lány keresi a szemével milyen meglepetést tartogat számára, látszólag semmit. Minden ugyanúgy van a szobában mint ahogy mindig. A lányt ez láthatóan lelombozta. Igényelte az újat és általában meg is kapta, legnagyobb örömére.
- Vetkőzz de a bugyi marad.
A lány vetkőzik gyorsan ruháját szépen összehajtva teszi le ahogy az Ura megköveteli tőle.
- Kösd be a szemed a sállal
A lány szó nélkül megteszi. Kifejezetten szexi ahogy a sál a melleit félig meddig takarja.
A férfi feláll a székből és végigsimítja a lány haját, és elhalad mellette. A lány szinte belesimul a kezébe és vágyakozva halkan felsóhajt.
Először a kezén érzi hogy egy kötél rásimul és a végén kellemesen rázáródik. Majd a másikon ahogy a rögzítődik a másikhoz, majd ahogy a kezén lévő több rétegű kötés felemeli a feje fölé.
Egy másik érezhetően vastagabb és durvább kötelet először a nyakán átvet a férfi majd a lába között vezetve viszonylag lazán a hátánál átfűzi a nyakának hátsó részénél önmagán. A kötél szinte laza. A lány minden pillanatban várta hogy kötél belemarva bőrébe fájdalmat okoz, de eddig csalódni kellett.
Közben a férfi tovább dolgozik, a lány hol elől hol hátul érzi a férfit és a kötelet, hogy hol itt hol ott hozzáér. Ha nem lett volna teljesen felhúzva eddig háát ez felhúzta volna. Lassan de biztosan a kötelek feszesebbé váltak, de a vágyott fájdalom még mindig messze volt.
Férfi végzett a törzsén már a lában csomóz, végül jó fél óra után csettint a nyelvével és meghúzza az utolsó csomót.
A lány felsikolt, váratlanul érte a testének szinte minden porcikáját átjáró fájdalom, mely bármilyen mozdulatára csak exponenciálisan fokozódott.
A férfi jó egy percig csodálta ahogy a lány próbált a lehető legkevésbé fájó pózba helyezkedni, a lánynak egy örökkévalóságnak tűnt. Égetett fájt végre ezt vártam, de biztos hogy elbírok ekkora fájdalommal?
A férfi miután megcsodálta a művét, lazított az utolsó csomón, melytől a fájdalomnak csak a nyoma maradt…
Leengedte a lány kezét és leoldotta a csomót és a sálat, hogy a lány is láthassa magát az egész alakos tükörbe.
Hát a lány még zihálva a fájdalomtól csodálattal nézte a mintát melyet a kötelek rajzoltak az egész testét behálózva. Mesteri munka gondolta.

- Gondolom tetszik, mert nekem nagyon. Gyere térdelj elém és tedd a dolgod.
Csak ennyi sikított magába a lány, de szólni nem mert. Nem akarta Ura örömét venni. Mivel úgy érezte szinte szabadon mozog. Odament a férfihoz és laza mozdulattal próbált letérdelni… Szokásos lendületét viszont megakasztotta a már ismert kín melyet a letérdelés térdelés miatt megfeszülő kötelek okoztak neki.


Szextörténet ajánló:


Éva és Panka leszbi kalandja


Évit egy éve ismerem, mióta a gimnáziumban osztálytársam lett. Azóta nagyon jóban vagyunk, az egyik legjobb barátnőm lett. Ő körülbelül 160 magas, rövid szőkés-barna hajjal, szép arccal. Korához képest fejlettek, szép formásak a mellei, popsija szép kerek. Én kicsivel magasabb vagyok, rövid barna hajjal, közepes mellekkel. Mindketten 16 évesek vagyunk.

Egy nyári napon Évi meghívott,....

A kutya és a lány


Először magam simogattam, kényeztettem a testem. Izgatott ujjaim érdeklődve fedezték fel rejtett titkait, majd egyszer a gyönyör is megérkezett. A szirmaimat 17 évesen nyitottam ki egy fiúnak, mert nagyon akartam. Sőt, végtelenül akartam. Teljes extázisban éltem meg a csókjait, a behatolást, és kéjre éhesen merültem el az ölelésében.
A fiúk szeretik a testemet, pedig nem vagyok egy bombázó.....

A család összetart (kitalált történet)


23 éves fiatal asszony voltam amikor a férjem munkahelyi baleset következtében itthagyott a kislányommal. Házasságot nem kötöttem egyedül neveltem leányomat. Partneri kapcsolataim voltak de ezek nem lettek véglegesek.
Fiatal asszony lévén puncim gyakran percegett ezért kerestem a megoldást egy tartós kapcsolatra.

Ismerős barati kör hozott össze egy elvált férfivel aki egyedül....

Bdsm,ostor, meg minden beteg dolog


Leírok egy történetet, amely velem esett meg két évvel ezelõtt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a dolog nem egészen így esett meg, egy kicsit kiszíneztem, de ez talán nem baj. Természetesen a nevek is mások, de ez sem igazán számít, csak a biztonság kedvéért. Nem is Magyarországon történt a dolog, akkor nem itt éltem. A történet vége majdnem az lett, hogy levágattam a hajamat. De végül nem.

Alkalom szüli a szexet


Szüleimmel és bátyámmal lakunk egy házban. Bátyám 19 múlt, én 17 vagyok. Családunkban szigorú munkarend és időbeosztás van. Reggel 6-tól fél 7-ig az anyué, utána negyedóránként apánké, bátyámé, végül enyém a fürdőszoba.(A WC külön helyiség). Nem szoktuk magunkra zárni a fürdőt, úgyis betartjuk a rendet. Illetve... Egy áprilisi reggelen valahogy elnéztem az órát és bebotorkáltam a fürdőszobába, aho....

Emlék egy szexről 2.


Marikám az ígért szexet igencsak behajtotta!Másnap
igen csak korán fel jött hozzám s nekiálltunk
vacsorát készítettünk,majd a tv-é elé ülve megnéztünk egy pornó filmet!
Mikor akarod hogy leszopjalak? kérdezte Marikám
amikor akarod,feleltem közben elkezdte a farkam
masszírozni ami igen jól esett s igen csak elkezdett meredezni.
Marikám kivette a nadrágombó....Szextörténet címkék

a korház | teherbe esés | karnevál | Ötös | rám nyitott |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.