S/M történet, a szolga és az úrnő


A férfi és a lány együtt felmentek a fiú lakásába. A lány már járt itt és tudta a szabályokat. Levette az ajtóban a cipőjét és várta az engedélyt hogy továbbmehessen.
A férfi cipőjétől megszabadulva csókot lehelt a lány szájára, majd bement a szobába és leült. Váratta lányt, mert tudta, hogy a másik vágya a szolgálatra nagyon esős és ez forralja a vérét. Látta, hogy a lány egy idő után kezd beletörődni a helyzetbe. Várt még, hogy a másik feladja a vágyainak gyors kielégülésébe vetett hitét. Ma egészen új játékot talált a lánynak és ehhez türelem és engedelmesség kell, különben sérülés is lehet a végén.
Nemsokára behívta a lányt, aki ettől szinte felélénkült, mint egy kutyus aki végre meglátja a vágyott játékát. Azt is látta a fiú, hogy a lány keresi a szemével milyen meglepetést tartogat számára, látszólag semmit. Minden ugyanúgy van a szobában mint ahogy mindig. A lányt ez láthatóan lelombozta. Igényelte az újat és általában meg is kapta, legnagyobb örömére.
- Vetkőzz de a bugyi marad.
A lány vetkőzik gyorsan ruháját szépen összehajtva teszi le ahogy az Ura megköveteli tőle.
- Kösd be a szemed a sállal
A lány szó nélkül megteszi. Kifejezetten szexi ahogy a sál a melleit félig meddig takarja.
A férfi feláll a székből és végigsimítja a lány haját, és elhalad mellette. A lány szinte belesimul a kezébe és vágyakozva halkan felsóhajt.
Először a kezén érzi hogy egy kötél rásimul és a végén kellemesen rázáródik. Majd a másikon ahogy a rögzítődik a másikhoz, majd ahogy a kezén lévő több rétegű kötés felemeli a feje fölé.
Egy másik érezhetően vastagabb és durvább kötelet először a nyakán átvet a férfi majd a lába között vezetve viszonylag lazán a hátánál átfűzi a nyakának hátsó részénél önmagán. A kötél szinte laza. A lány minden pillanatban várta hogy kötél belemarva bőrébe fájdalmat okoz, de eddig csalódni kellett.
Közben a férfi tovább dolgozik, a lány hol elől hol hátul érzi a férfit és a kötelet, hogy hol itt hol ott hozzáér. Ha nem lett volna teljesen felhúzva eddig háát ez felhúzta volna. Lassan de biztosan a kötelek feszesebbé váltak, de a vágyott fájdalom még mindig messze volt.
Férfi végzett a törzsén már a lában csomóz, végül jó fél óra után csettint a nyelvével és meghúzza az utolsó csomót.
A lány felsikolt, váratlanul érte a testének szinte minden porcikáját átjáró fájdalom, mely bármilyen mozdulatára csak exponenciálisan fokozódott.
A férfi jó egy percig csodálta ahogy a lány próbált a lehető legkevésbé fájó pózba helyezkedni, a lánynak egy örökkévalóságnak tűnt. Égetett fájt végre ezt vártam, de biztos hogy elbírok ekkora fájdalommal?
A férfi miután megcsodálta a művét, lazított az utolsó csomón, melytől a fájdalomnak csak a nyoma maradt…
Leengedte a lány kezét és leoldotta a csomót és a sálat, hogy a lány is láthassa magát az egész alakos tükörbe.
Hát a lány még zihálva a fájdalomtól csodálattal nézte a mintát melyet a kötelek rajzoltak az egész testét behálózva. Mesteri munka gondolta.

- Gondolom tetszik, mert nekem nagyon. Gyere térdelj elém és tedd a dolgod.
Csak ennyi sikított magába a lány, de szólni nem mert. Nem akarta Ura örömét venni. Mivel úgy érezte szinte szabadon mozog. Odament a férfihoz és laza mozdulattal próbált letérdelni… Szokásos lendületét viszont megakasztotta a már ismert kín melyet a letérdelés térdelés miatt megfeszülő kötelek okoztak neki.


Szextörténet ajánló:


Ismeretlen örömök, és gyönyörök


Mint minden este, most is fáradtan, kedvtelenül ültem le a gép elé, hogy megírjam regényem következő részét. Egész nap gürcöltem, a túlóra megszokottá vált, de már nem is bántam. Itthon a barátnőm várt csupán, akivel az elmúlt pár hét alatt megromlott a kapcsolatunk. Pár szót váltottunk ma este is, aztán lefeküdt aludni. A szexet már fel sem mertem hozni, nehogy lehurrogja a fejem. A kapcsolatunk ....

Hájas seggü Erzsi néni


Amikor falura költöztünk 17 éves voltam, de már csak pár hónap választott el a nagykorúságtól. Mint minden kamasz, néha én is lázadtam a szokások, a szülői hatalom ellen, és már alig vártam, hogy eljöjjön az a bizonyos nap, amikor szabadabban járhatok a lányok után. Másfelől, azonban féltem is, mert még nem volt dolgom lányokkal, tapasztalatlannak éreztem magam, és attól féltem, hogy majd szégyenb....

Niki néni spermás mellei


21 éves voltam, a vizsgaidőszakom többé kevésbé sikeresen befejeződött és előttem állt a nyár de mint ahogy lenni szokott, mikor tele van idővel az ember akkor nincsen senki itthon, és dög unalom minden. Ezért is vállaltam el viszonylag könnyen anyám barátnőjének felkérését miszerint segítsek neki az új lakásába beköltözni, na meg anyám biztatóan megígérte némileg támogatja majd a nyári programoma....

A tanárnőkét dolgozó anyuka folyamatosan meglesi a lányát a barátjával


Elvált anyuka, fejemre nőtt kamaszlány. Ez jellemzi a mindennapjaimat. Tanárnő vagyok egy kis település általános iskolájában. Hamar eltelnek a napjaim. Fegyelmezés, kiabálás, otthon takarítás, főzés, kertművelés. Mindig kidőlök este. Nőként nincs nagyon időm kiélni a napjaimat. Meg kivel? A helyi férfi embereknek többnyire azért van felesége, családja Aki meg egyedül él, vagy nem akar egy gyereke....

Kedves naplóm


Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy lány, aki nagyon szerelmes volt vele egyidős barátjába... Kezdhetném így is ezt a történetet, de nem teszem.
Ugyanis ez nem egy tündérmese, és cseppet sem egy álom. Ez a valóság. Rideg-e? Kegyetlen? Azt mindenki maga dönti el.
Világéletemben gyűlöltem a férfiakat, a szüzességemet talán éppen ezért majdnem 20 évesen vesztettem el. Az első igazi ....

A férjemmel egy parkolóban, le is filmeztük


Tegnap este lazultunk a férjemmel, kicsit már felkorbácsoltuk egymásban a vágyat, de még nem léptünk a tettek mezejére, mikor azt mondta, hogy vegyek fel egy szoknyát bugyi nélkül és egy blúzt melltartó nélkül... Én mosolyogva elvonultam és tettem amit kért. Késő volt, odakinn sötét. Nem csináltunk még ilyet, de izgatott a gondolat, így nem sokat teketóriáztam elkészültem és elindultunk az éjszaká....
Szextörténet címkék

irodába | 10 Éve | behatoló | munkatársam lánya | megbaszott az anyám elett |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.