Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Kedvesem történetei I. : Az első éjszaka
A történeteket a volt barátnőm mesélte el nekem, s azóta ezerszer átkoztam a sorsot, hogy nem előbb hozott minket össze az élet.
Íme, az első történet:

Egyszer megkérdeztem, tudván, hogy az első szexuális élménye (leszámítva a masztizást) egy nővel történt, mesélje el nekem, hogy milyen volt, amikor elveszítette a szüzességét.
- Az egész egy nyári táborozás alkalmával történt a Balaton partján, másodikos gimnazista voltam. A tanárokon kívül jött egy pár szülő, idősebb testvér is kísérőnek. A későbbi legjobb barátnőm, Anita nővére is ott volt. Már az úton is nagyon jól elbeszélgettünk így hármasban. Egy négyágyas faházban lettünk lehelyezve, a negyedik lány egy harmadikos csaj volt, egy beképzelt liba.

Takarodó elött hármasban sétálgattunk a parton, beszélgettünk az élet nagy dolgairól, pasikról, a szerelemről... stb. Amikor a szexre terelődött a téma, egy picit elszégyeltem magam, mert 16 éves létemre még szűz voltam. Ekkor, most már tudom miért, Anita nővérének, Editnek a szeme felcsillant. Nem tudom, hogy miért, de Editnek olyan furcsa kisugárzása volt. Valami furcsa dolgot éreztem vele kapcsolatban az első perctől kezdve.
Három nappal később, vacsora után Anita randira ment a partra, mert napközben felszedett valami pasit. Edit megkérdezte, hogy van e kedvem vele kettesben sétálni egyet? Én igen - t mondtam volna, de megelőzött, s folytatta a kérdését: - Vagy inkább a házban beszélgessünk? Nekem mindegy - válaszoltam - ahogy gondolod!

Edit megfogta a kezem és elindultunk a ház felé. Nála volt a kulcs, kinyitotta az ajtót, beengedett, majd magunk mögött bezárta az ajtót. Én ezt egy kicsit furcsállottam, de erre nem sok időm maradt, mert odalépett hozzám és szájon puszilt.
A földbe gyökerezett a lábam, hirtelen azt is elfelejtettem, hogy levegőt vegyek!
- Nem tudom, - kezdte kissé félénken - hogy Anita mesélt e már rólam.
Erre egy némán megráztam a fejem, hogy nem! Folytatta: - Én leszbikus vagyok, gondolom, tudod, hogy mit jelent. Nagyon megtetszettél nekem és szeretkezni szeretnék veled!

Teljesen letaglózott, hogy így kerek - perec kijelenti, hogy le akar feküdni velem. Lassan tértem magamhoz a kábulatból. Újra megpuszilt, most már egy kicsit hosszabban. Lehunyta a szemét, és megcsókolt. Lassan tolta át a nyelvét a számba. Bátortalanul nyitottam nagyobbra a szám, majd az én nyelvem is elindult. Finom, puha, meleg nyelve körbesimogattam a számat. Fantasztikus érzés volt, de egyben féltem is. Magam is meglepődtem, ahogy éreztem, egyre jobban felizgulok, ahogy egyre hevesebben ver a szívem, ahogy egyre nedvesebb lesz a bugyim. Kezeivel kibujtatott a toppomból. Kigombolta a farmerem sliccét és lassan letolta egészen a bokámig. Egy hagyományos fehér melltartót, és egy fekete bugyit viseltem, melynek csipke volt az oldalán. Rajta egy egyrészes, virágmintás nyári ruha volt, alatta csak egy világoskék tangát viselt. Ott álltam meztelenül egy vadidegen nő elött, de amikor másodszorra is megcsókolt, kezdtem egyre jobban megnyugodni. Oly csodás volt az érzés, amit okozott bennem, hogy egyre inkább kezdtem feleszmélni és átadni magam a gyönyörnek. Megfogtam a ruhája alját s felhúztam a derekáig, majd a melléig, s végül levettem róla. Gyönyörű teste volt!! Feszes mellei, rajta kedves kis rózsaszín bimbói... Ledobtam a ruháját a földre,

Mielőtt a csipketangát levehettem volna róla, megfogta a kezem és az ágyhoz vezetett. Lefektetett, majd Ő is mellém feküdt. Kezeivel a melleim izgatta, nyelve az enyémmel járt táncot egymás szájában. Mivel szerintem kellemesebb viselet a borotvált fazon, már 14 éves korom óta borotváltam a punciszőrzetem. Ez nagyon tetszet neki. Lejebb csúszott, s előbujtatta a csiklómat. Finom megsimogatta a nyelve hegyével. Felsóhajtottam. Széjjelebb raktam felhúzott lábaim, majd ujjacskáival óvatosan szétnyitotta a szeméremajkaimat. Mivel tudta, hogy még szűz vagyok, megígérte, hogy vigyáz rám, s ha nem tetszik, akkor azonnal abbanhagyja! Még hogy nem tetszik!! Életem legcsodálatosabb éjszakájának néztem elébe! Kinyújtotta nyelvét, a fenekemtől a csiklómig nyalogatott, fel - le fel és le... Egy perc alatt elélveztem. Elmosolyodott, s lassan bszúrta nyelvét a hülyembe. Megint elmentem...
Csodásan csinálta. Olyan fantasztikusan összedolgozott a nyelve, a szája és az ujjai, hogy két percenként halk sikolyokkal elélveztem.
Őrültem kivántam!
Lenyúlt az éjjeli szekrény fiókjába és elővett valamit. Amikor a popsimhoz hozzáért, ujja hűvös volt. Azt hiszem, bekente az ujját valamilyen krémmel... Finoman dörzsölni kezdte a popsimat, közben, hogy könnyebben ellazuljak a csiklómat a szájába vette és szívni, masszírozni kezdte a forró és fürge kis nyelvével! Hogy fokozza az élvezetet, az egyik ujját bedugta a forró, vágytól lüktető pinusomba! Először egy picit nyilalt, de oly ügyesen játszott rajtam, bennem, hogy hamar elfeledtette ezt velem. Nyelve egy percig sem nyugodott a csiklómon! Ismét orgazmusok sorozata következett, a nedvem pedig csepegett szüntelenül. Eláztattam egészem a csuklójáig. Egy picivel később már az két ujja simogatta a hüvelyem falát. A punciszaftomból egy kevés a popsilukamhoz is jutott, segítve a bejutást, a többit Edit nyalta fel! Újra elélveztem, amikor Edit egyik ujja belnyomult a fenekembe: teljesen feldugta. Lassan mozgatta ki - be. Nagyon kellemes érzés volt. Amikor kellően kitágultam, akkor a második újját is beszúrta! Egyezerre ujjazta a puncimat és a popsimat! Hangosan nyögtem, sóhajtoztam a kéjtől, azt hittem megőrülök. Ő pedig, ahogy látta, mit okozott nekem a játékával, egyre inkább beleerősített.

Amikor már nem bírta tovább, felkelt és kiment a fürdőszobába, engem pedig otthagyott az ágyon. Miután megmosta kezeit, helyet cseréltünk. Alig bírtam lábra állni. Remegtek a tagjaim, szédültem, de nagyon jó lesett!

Most Ő feküdt hanyatt, és én a szétrakott lábai közé hasaltam. Lehúztam a teljesen átnedvesedett tangáját. Az ő puncija is szőrtelen volt, és csillogott rajta az olvasólámpa fénye. Igyekeztem mindent úgy csinálni, ahogy Edit is velem, ha valamit nem tudtam, készségesen, finom nyögdécselés közepette elmondta, hogy mit hogyan kell csinálnom, hogy jó legyen.
Először egy kicsit furcsa volt puncijának édes íze. De hamar megszoktam, és mohón nyelni kezdtem a puncijának szaftját. Csiklójáról sem feledkeztem meg, egy percre sem hagytam magára. Nyalogattam, meg - meg szívogattam, majd az ajkaimmal kedveskedtem neki. Valamivel halkabban élvezett, mint én: felemelő volt hallani minden gyönyör sikolyt, mit elhagyott az ajka. Lenyúlt kezeivel, szétfeszítette a szeméremajkait. Fejemet finoman lenyomta az ölébe. Nyelvem rövid kutakodás után megtalálta a hüvelyének bejáratát, és ahogy csak tudtam, kinyújtottam a nyelvem és belenyaltam a nedves, édes hüvelyébe. Szinte minden másodpercben elélvezett ettől. Hogy fokozzam gyönyörét, az egyik ujjammal a csiklóját simogattam. Szíve hevesen vert, puncija lüktetett és ontotta magából a gyönyörnedvét... Azt hiszem, ekkor szerettem bele...

Megfordultam. Négykézlábra ereszkedtem, s puncikámat az arca fölé engedtem. A fejemet pedig az alhasán pihentettem. Eközben ujjaim, pontosan kettő, a puncijában szorgoskodott. Határozott mozdulatokkal jár ki - be a szűk, kéjre éhes barlangban! Alfelemen éreztem, ahogy a halkan sóhajtozik és a meleg lehelete végig simítja a nedves puncimat. Nyelve a csiklómat becézgette, ujja mélyen a pinusomban volt. Egyszerre mozogtak az ujjaink, amikor ő betolta, én is. Fokoztuk a tempót egy kicsit. Amikor éreztük, hogy egy újabb orgazmus közelít, egy picit abbahagytuk az izgatást. Majd kezdtük elölről. Amikor ismét elélveztünk volna, megálltak az ujjaink és a nyelveink. Megőrjítet mindkettőnket a kéj, ott álltunk az orgazmus határán, már csak egy hajszál választott el minket tőle... Kicsike szünet után újra belekezdtünk. Most talán még hevesebben, mint előtte. Már a csuklóimig tele voltam az izzadtságából, a puncinedvéből és a nyálamból álló édeskés lével. Faltam a csiklóját, majdnem leharaptam... Imádtam ezt a Nőt! Ezt a kábulatban lévő, a puncimat nyaló/ujjazó, csodálatos Nőt! Finom kis ujjacskája kitartóan simogatta hüvelyem, nyelve pedig érzékien játszadiozott a csiklómmal. Egyszerre élveztünk. Testeink megfeszültek és, az előző néhány órával ellentétben Edit kifakadt, és egy hatalmasakat sikoltva elélvezett. Szaporán lélegzett. Ujjai odatévedtek a csiklójához és a nyelvemmel együtt, most már finoman, nyugtatgatva simogatták azt. A hangom én sem tudtam visszafogni, hangos nyögések közepette élveztem el én is. Valahogyan lemásztam róla, megfordultam és hozzábújtam.
Hosszan és érzékien megcsókolt. Szájainkban összekveredett egymás nedvének íze. Átkarolt, magához húzott. Így aludtunk el.

Reggel, mikor felébredtem, Edit éppen a zuhany alól jött ki. Rám mosolygott, odajött és megcsókolt.
- Hogy aludtál? Jól érezted magad az éjszaka? - kérdezte.
- Jól! Köszönöm - válaszoltam mosolyogva, kissé még álmosan. Azt hiszem, hogy...
- ...Hogy? - kíváncsiskodott.
- ...hogy - folytattam bátortalanul - beléd szerettem!
Szemembe nézett, és megcsókolt.

Anita a tábor vége után pár nappal tudta meg, hogy mi is történt azon a
bizonyos napon. Edittel utána járni kezdtünk. Jó volt vele! Utána
megesett, hogy Anitával is lefeküdtem egy párszor. Volt, hogy
hármasban: Edit, Anita és én.


Kedvesem történetei II. : Az aktmodellek


Május vége volt, közeledett a tanítás vége. Itt volt két 17 éves csitri, akik épp az olaszországi nyaralásukat tervezgetik, rengeteg szabadidővel, pasik nélkül, üres pénztárcával.
Sem az osztálytársam szülei sem az én őseim nem ellenezték a nyaralást, de a pénz nekünk kellett megkeresni rá! Könnyű azt mondani! Az összekoldult zsebpénzből! Disco, mozi, mindegyikhez pénz kell! Éppen a kedvenc fagyizónkban üldögéltem Anitával (testi - lelki barátnőmmel - Edittel ekkor már nem volt olyan a kapcsolatunk, mint régen. ) és egyik újságot a másik után lapozgattuk át, munkát keresve. Végül egy apróhirdetésre bukkantunk, melyben egy fiatal fényképész aktmodelleket keresett. Jó kereset biztosítva!
- Mit gondolsz? - anyaszült meztelenül hempergünk egy hálószobában a fényképezőgép elött, egy vadidegen pasi előtt... hááát... mindegy! Egész szép kis összeget kapnánk! - győzködtem Anitát. Hosszabb tanakodás után felhívtuk a srácot és megállapodtunk egy időpontban.

Az adott napon felkerestük a műtermét. Egy teljesen beüvegezett tetőtér volt: mindenhol állványok, kamerák, fényképezőgépek, tartozékok köröskörül. A külföldi újságoknak szeretne néhány diát csinálni, magyarázta. A mai napért fejenként 20ezer forintnak magfelelő márkát kapunk. Gyorsan levetkőztünk. Mikor a srác észrevette, hogy mindkettőnk szeméremdombja le van borotválva, elkerekedtek a szemei. A leglehetetlenebb pózokba parancsolt minket, és így adtuk elő egy "leányszámot", aminek következtében még a gép lencséje is bepárásodott! Mivel hasonlóra volt már példa Anita és köztem, nem igazán jöttünk zavarba. Sőt! Azt hiszem, mindketten rendesen fel is izgultunk.

A sokadik beállítás után egy kicsit közelebb lépett a fotós srácunk. Anitának sem kellett több: elkapta a nadrágjánál fogva, lehúzta a sliccét, kivette a merev farkát s vadul szopni, masszírozni kezdte. A pasas elvörösödve zihált. A következő képeket önkioldóval készítette. Váltakozva dugta belénk szerszámát, úgy kefélt, egy bika! Őrülten izgató volt! Amikor Anita állt négykézlábra, én elé guggoltam, s a fejét az ölembe húzva jó alaposan kinyalattam magam. A nyelve sebesen járt fel - le a robbanásig feszült csiklómon, néha be - betévedt a hüvelyembe is, kikanalazva egy jó adagnyi punciszaftot. Vagy egy tucatszor élveztem így el. A srácunk eközben rendületlenül Anita puncijában szorgoskodott. A rendesen ellátta a barátnőm baját, neki is sikerült egy párszor elélveznie. A srác vagy 20 percig bírta. Amikor már látszott rajta, hogy mindjárt elszáll, Anitával összekacsintottunk.
Fölkeltem, s segítettem neki is felkelni. A fiúkát az ágy széléhez állítottuk, mi pedig leültünk a szélére. Anita a kezeivel én a számmal izgattuk tovább a fényképészt. Nem sokat kellett várni, az első spriccelés pontosan Anita pofiján landolt, majd a többit elosztottuk egymás között. A végén a srác, szó szerint, összeesett, és úgy lihegett tovább. Mi ketten pedig, mint akik jól végezték dolgukat (ez így is volt) lenyalogattuk egymásról a forró ondót.

A fotós még egyszer meglátogattuk a héten, és így, mivel kellően meg volt velünk elégedve, tripla gázsit fizetett nekünk, így már megvolt a pénz az olaszországi útra.

Kedvesem történetei III.: Biológia korrepetálás


... - és melyik volt a legemlékezetesebb élményed? - kérdeztem egyik alkalommal.
- A legemlékezetesebb? - mosolygott - Amikor biosz korrepetálásra jártam a gimiben!
Ha jól emlékszem, talán február lehetett, az egyik pénteki napon.
Fantasztikus volt. Mivel biológiából csak 3 - t kaptam félévkor, nem ártott egy kis tréning, a főiskolára kellettek a jó jegyek.

Azt hiszem, ismersz már jól, nem vagyok egy szégyellős lány. Emlékszem, a tornaöltözőket az év elején felújították ezért osztozkodnunk kellett a fiúkkal. Udvariasságból persze minket, lányokat 5 perccel előbb engedett el a tanár. Na igen, ez ellen a fiúk nem is igen tiltakoztak. Mikor ők is jöhettek öltözni, általában már mindannyian átöltöztünk. Egyik nap gondoltam egyet és kicsivel lassabban kapkodtam fel a gönceimet magamra. A szoknyámat már éppen felvettem, amikor berontottak a fiúk: én meg ott álltam meztelen felsőtesttel.

Mellbimbóim megkeményedve meredtek előre. A fiúk teljesen ledöbbenve álltak. Fürödtem tekintetükben. Csodálatos érzés volt. Szinte azonnal éreztem, ahogy átnedvesedik a bugyim. Aztán gyorsan magam elé kaptam a kezeimet, és felügyeskedtem a blúzomat.

- Ne haragudj, hogy igy elkalandoztam... Szóval a biosz korrepetálás... Nem voltunk sokan a csoportban, 2 fiú és 4 lány - velem együtt. A biológia tanárnőnk, Edit néni, egy fiatalos gondolkodású, vidám hangulatú, karcsú, a harmincas éveinek a vége felé járó nő volt.

Az egyik óra telt a másik után, mígnem elértünk az emberi test és a szexualitás témaköréhez. Mindenki izgatottan várta az órát. A tanárnő előadását az emberi test felépítésével kezdte, majd áttért a nemi szervek ismertetésére. Elmondta, hogy a női és a férfi nemi szervek felépítését, működésüket...stb, majd miután befejezte, szünetet tartottunk. Az előadás második részét a következő képpen kezdte:
- Most már elméletben tudunk mindent a nemi szervekről, itt az ideje, hogy a gyakorlatban is megismerkedjünk velük!
Mindenki lélegzet visszafojtva figyelt, hogy ugyan most mi következik.
- Kérek egy önként jelentkező lányt és fiút, akin bemutathatom az előbb elmondottakat - folytatta, és a csend egyre mélyebb lett. Köpni - nyelni nem tudtunk a meglepettségtől...
- Na, fiúk - lányok, gyerünk - mondta és egy plédet terített a tanári asztalra, aztán odainvitált bennünket. A feszültség kicsit engedett.
- Lányok? Ki szeretné megmutatni magát? - fordult hozzánk kedves mosollyal és a szemembe nézett. Kicsit bátortalanul bólintottam, Ő pedig megfogta a kezemet és segített felfeküdni az asztalra.A melleimmel kezdte: felhúzta a pulóveremet, föltárva gömbölyödő, merev bimbójú kebleimet. A Edit néni pedig elkezdte magyarázni a részeit. Ez után megkérte a többieket, hogy tapogassák meg, érezzék a belső szerkezetét is. A bimbóim persze egy percig sem veszítettek feszességükből.

Ahogyan ott hanyatt feküdtem, a tanárnő felhajtotta a szoknyámat és lehúzta a tangámat, melyet egy laza mozdulattal elrejtett a nadrágzsebében. A fiúk tágra nyílt szemekkel figyeltek, ahogy a Edit néni arra kért, hogy terpeszben húzzam fel a lábamat.
Majd hozzáfogott az ismertetéshez: vénuszdomb, fanszőrzet, nagyajkak... Kezei a szeméremajkaimhoz értek: hűvös ujjaival az egyiket, a másikkal a másikat, két ujjával összecsippentve széthúzta őket. Feltárult a puncim. Elmosolyodott, amikor meglátta, hogy benedvesedtem az izgalomtól:
- Helyes! Látom, élvezed a dolgot Andikám... Látjátok, gyereke, erőől beszéltem az előző órán! Jól nézze meg, aki ilyet még nem látott, ilyen egy igazi punci!
Megmutatott mindent: a kisajkakat, amiket a szeméremajkaim állandóan eltakartak, ezért megkérte az egyik fiút, hogy tartsa őket, amíg Ő magyaráz. A hüvelybemenet és a csikló maradt utoljára. Ezután Ő fogta meg a szeméremajkaimat, a többiek pedig sorra végigfogdosták a pinám minden egyes pontját. Ujjaik közé vették csiklómat, és mindegyik belém nyúlt az egyik ujjával. Közben a tanárnő közben tovább beszél: hogy amint az jól látható, a hüvely nedvessé, csúszóssá válik a nemi izgalom hatására. Áttért a csiklóm simogatására, elmagyarázva a kézzel izgatást. Én pedig egyre jobban éreztem magam. Teljesen feloldódtam, átadtam magam az élvezetnek, ahogyan sorban mindenki elkezdte simogatni a csiklómat.
Nyöszörögtem, nyögdécseltem az élvezettől. Az utolsó osztálytársam került a sor, Az egyik kezével a csiklómat kezdte el simogatni, mikor a tanárnő elmondta, hogy fokozható az izgalom, ha egy másik ujj a hüvelybemenetemnél matat. Hát nem is kellett sok, hangos sóhajokkal, erősen kapaszkodva az asztal széleibe, elélveztem. Gyönyörű volt... Körülöttem mindenki mosolygott, kissé talán irigyek is voltak rám.

A Edit néni azonban folytatta:
- Rendben, akkor nézzük a fiúkat!
Az egyik srác már fel is pattant az asztalra. A tanárnő lehúzta a fiú nadrágsliccét, majd magát a nadrágot is. A fiú letérdelve az asztalra - kicsit elvörösödötten - ott állt előttünk egy mesébe illő fasszal...A tanárnő pedig belekezdett az előadásba. Megmutatta a hímvesszőt, majd a heréket, persze mindenki várta, hogy mikor lehet megfogni. A tanárnő engedélyt adott rá, és mindenki - a másik srác kivételével - sorban megfogdosta a heréket, megcirógatta a vesszőt. Ezután a Edit néni óvatosan megfogta a hegyén a bőrt, és szép lassan hátrahúzta, feltárva a vörösen duzzadó makkot. A srác halkan sóhajtott egyet, és közben a farka végén megjelent egy nedvcsepp, amit a tanárnő élvezettel szétkent. Most következett a nemi izgatás. Elmondta, hogy sok módja van és többek között beszélt a kézzel és a szájjal izgatásról is, de csak a kézit mutatta meg. Óvatos mozdulatokkal elkezdte húzogatni föl - le a fiú péniszén a bőrt, majd átadta az egyik lánynak. Utána mindenki húzogatta egy kicsit, miközben a heréket masszírozta. A mikor az utána levő lány következett, a tanárnő bátorította, hogy próbálja meg szájba venni és a nyelvével, ajkaival izgatni. A lány habozás nélkül rábukott a vastag péniszre és feje föl - le járt miközben ütemesen szopta a faszt. A srác alig bírt magával. Láthatóan nagyon élvezte, legalább annyira, mint én, amikor az asztalon feküdtem. Hirtelen a Edit néni megállítottam a lányt.

- Még valami van - mondta. A lányokat sorba állította a fiú elé, én a jobb szélen kaptam helyet. Ő az asztal mellé állt, és hátulról benyúlt a fiú lába között, alulról átfogta a merev faszt és elkezdte húzgálni. a másik kezével pedig a heréket masszírozta. Közben pedig magyarázta, hogy még az ondó van hátra, amit feltétlenül szeretne megmutatni nekünk. Amikor érezte, hogy a fiú a végét járja, szólt az egyik lánynak, hogy rakja össze a tenyerét, mert mindjárt megindul a folyam. Még egy kicsit verte a faszt. Az első adag telibe találta a kezét tartó lány arcát, ami lassan elindult lefele. A tanárnő gyorsan lejjebb irányította a kilövellést, bele a lány tenyerébe, sikerrel. Az utolsó cseppet is kipréselte a fiúból... Szegény srácot szinte úgy kellett levenni az asztalról, mert majdnem összeesett az orgazmusát. Mi, lányok és a tanárnő a sperma tanulmányozásába kezdtünk.
Először Edit néni vett illat és íz mintát, majd megelégedéssel nyugtázta, hogy kiváló minőségű, mi is megkóstolhatjuk. Nagyon türelmetlen voltam már, ezért ezen idő alatt lenyaltam az osztálytársnőm pofijáról azt az egy kis eltévedt cseppet...
Egy kicsit furcsán néztek rám a többiek.
- Finom! - mondtam fülég érő szájjal.
A másik három lány az utolsó cseppet is felnyalta az ízletes ondóból.

Megköszöntük a tanárnőnek ezt a rendkívüli korrepetálást. Mielőtt elindultunk volna, mindannyiunkat megdicsért, amiért ilyen lelkesek voltunk ma és mindenkit megcsókolt az ajtóban indulás előtt, amíg én és a kielégített srác felöltöztem.
Mi is megkaptuk a "járandóságunkat", majd hazafelé vettük az irányt.


Kedvesem történetei IV.: Biológia különóra


- És mi lett a tangáddal?
- Amit a tanárnő zsebre rakott? Később sikerült vissza szereznem. Nem is akár hogyan!
A következő biosz óra végén megkért, hogy tanítás után menjek vissza hozzá, mert valami gond van a legutóbbi dolgozatommal. Na, mondhatom, rendesen beijedtem, hogy a korrepetálás ellenére szar lett a dogám. Még két óránk volt hátra tanítás végéig. Egész idő alatt azon agyaltam, hogy mi a francot ronthattam el... Megfordult a fejemben, hogy talán az utolsó korrepetáláson történtek miatt akar valamit. Nem felejtem el azt a pár percet, amíg a hűvös, finom ujjaival a puncimnál matatatott. Oly finoman, olyan érzékien simogatta meg a melleimet, húzta szét a szeméremajkaimat... És valami sejtelmes fény csillogott a szemiben, amikor a korrepetálás végén megcsókolt... Ezt jól kifogtam... Egy biszexuális biosz tanár, mellesleg anyuka is, férjjel, plusz két gyerekkel...
Nem! Neeem!! Az nem lehet, hogy tetszem neki - bár nem volna rossz, szívesen megsimogatnám én is a melleit - teljesen kizárt, csak az én beteg fantáziám... De mi van, ha mégis? Így telt el a két óra.

Amikor végre kicsengettek, első dolgom az volt, hogy rohantam vissza a biosz terembe. Az ajtóval szemben volt a tanári asztal, balra a padok, jobbra pedig a szertár. Az ajtaja nyitva. Kiszólt a tanárnő:
- Andikám, te vagy az?
- Igen, én, tanárnő!
- Csukd be légy szíves a teremajtót.
Becsuktam, majd bementem a szertárba.
- Ezt az ajtót is csukd be, kérlek - és zárd is rá! - mondta mosolyogva Edit néni.

Itt már kezdtem izgulni, hogy most mi vár rám... Akkor tehát mégis... Mégis szereti lányokat...
- Ne aggódj, nincs semmi baj a dolgozatoddal!
Igen! Tudtam! Éreztem!!
- Nem akarok semmi rosszat - folytatta - de a pénteki korrepetáláson nem csak Te, hanem én is felizgultam. Szeretném, ha most segítenél nekem.
Tágra nyílt szemekkel hallgattam. Lassan lépkedett felém.
- Szeretném, ha szeretkeznél velem, itt és most! - mondta, és finom csókot lehelt az arcomra.
- De tanárnő, ez helytelen! Már abból is elég nagy balhé lehetne, amit pénteken csináltunk... - játszottam az aggodalmaskodó jó kislányt.
- Ne aggódj, nem fogja megtudni senki. És ne tanárnőzz, szólíts nyugodtan Editnek!
Legnagyobb megdöbbenésemre kezdtem egyre jobban felizgulni. Megfogta a kezem, a két mellére tette, és megcsókolt. Forró, bársonyos nyelve lágyan simogatta a nyelvemet, nem tudtam nem viszonozni. Nagyon jól esett. Lassan kibújt a blúzából. Kezeimet a hátára csúsztattam, magamhoz húztam, és kikapcsoltam a melltartóját.
Kellemes parfüm illat csapta meg az orromat. Finom csókokat lehetem a nyakára, a fülére, az arcára... Vállamra tette a kezét, és lassan nyomott lefele: jelezvén, hogy a melleit se hanyagoljam el...
Tenyerembe fogtam őket, és finom mozdulatokkal masszíroztam. egy - egy ujjam a bimbókat cirógatta, amik lassan merevedni is kezdtek. Lehajtottam a fejem és a nyelvem hegyével megérintettem az egyik bimbót. Finom körbe nyaltam. Óvatosan a fogaim közé vettem, és megharaptam kicsit, majd meghúzogattam. Edit közben halkan sóhajtozott. Jobb kezemmel alulról fogtam a mellét, számat rátapasztva pedig a nyelvemmel simogatva, meg - meg szívogatva izgattam hol az egyik, hol a másik bimbót. Amelyik melle szabadon volt, azt a saját ujjaival becézgette.
Letérdelve elé kigomboltam oldalt a szoknyáját. Ruhán keresztül is látszott, hogy közel a negyvenhez is jól tartja magát, de így meztelenül még inkább! Mi az hogy! Néhány huszonéves elsírná magát, ha látnák azt, amit én: feszes combok, formás, egyáltalán nem lógó popsi, és azaz ennivaló punci. A fanszőrzetét a bikini vonalban kiborotválva szinte szabályos háromszöget formál. A háromszög alsócsuúcsa egyenesen a csiklóra mutat. Őrjítő látvány volt! Kilépett a szoknyájából, majd segített levenni a szűk, hosszú ujjú pulcsimat. Kebleimet aznap egy sötétkék melltartóba rejtettem. Átkaroltam és megcsókoltam. Nem eresztett el, egyre szenvedélyesebben csókolt, kezeivel közben megszabadított a nadrágomtól. Segített kilépnem belőle. Ekkorra már én is átnedvesedtem, fekete szatén tangámból csavarni lehetett a punciszaftomat.
- Csinos lány vagy. - mondta, majd megkért, hogy üljek fel az asztalára. Kicsit hanyatt dőltem, kezeimmel támasztottam magam. Elém guggolt, félrehúzta a tangámat. Csupaszra borotvált kis pinusom csak úgy gőzölgött a kéjtől... Nem is kellett sokáig várnom. Ujjaival szétnyitotta szeméremajkaimat, s szájával a csiklómra tapadt! Finoman harapdálta, szívogatta, a nyelvével simogatta... Pár perc alatt elmentem... Először a mutató majd a középső ujját is feldugta, és gyors ütemben ujjazni kezdte a pinám. Nyelve sem pihent, csiklómmal játszadozott. Amikor kivette az ujjait, azt is csak azért, hogy a kicsepegő nedveimet felnyalja... A végén már nem bírtam, hanyatt dobtam magam, megmarkoltam a melleimet és csak élveztem, amit csinál: nem nagyon bírtam visszafogni a nyögéseimet... Reméltem, hogy a folyosón senki nem hallja, hogy mit csinálunk itt édes kettesben! Nem tudom meddig kényeztetett így, de jó párszor elélveztem, mire abbahagyta (sajnos...)! Mielőtt Ő ült volna fel az asztalra, megcsókolt és a számban érezhettem a saját kéjnedvem édes ízét. Ez még jobban felhúzott, s szó szerint hanyatt löktem az asztalra. Lábait az égnek emeltem, és belefúrtam arcomat a forró, lucskos húskehelybe. Csak úgy égette a nyelvemet. Nedvnek Ő sem volt hiányában, fürgén nyaltam fel az utolsó cseppig. Két - két ujjamat bedugtam a vágytól lüktető punciba, és lassan szétfeszítettem. Sikerült úgy kitágítanom, hogy könnyedén belenyalhattam. A kissé érdes, és mézédes hüvelyfala perzselte nyelvemet. Edit közben a melleit markolászta s a bimbómat az ujjai közé csippentve húzogatta a plafon felé. Felemeltem fejem az öléből s ujjazni kezdtem. Könnyen tágult (gondolom a 2 szülés miatt) s a második ujjam után könnyedén fogadta be a harmadikat, majd a negyediket. Összezártam az ujjaim, és ütemesem dugtam a pináját az ujjaimmal. A jobb kezével megfogta a kezemet, és mélyen magába nyomta. Megszorította kezemet és az ajkába harapott. Elélvezett... Kinyitotta a szemét:
- Ez csodálatos... Folytasd, kérlek... kérlek...
Nem is tudtam volna abba hagyni. Benyálazta az ötödik ujjam, s puncijához illesztve szépen bevezettem a hüvelyébe. Lassan mozgattam ki - be, mindig egy kicsit beljebb nyomulva. Lábait amennyire tudta, szétrakta, és a kezével segített, hogy előbb a kézfejem fele, majd teljes egésze eltűnjön a puncijában. Ez volt az első, hogy megöklözhettem valakit... A szabad kezemmel lenyúltam a combom közé, és a csiklómat kezdtem el simogatni. Alig bírtam állva maradni, amikor ismét elélveztem és elélveztettem Editet is, csuklóig benne mattam. Amennyire lehetett, simogattam hüvelye falát és a méhszáját. Önkívületi állapotban nyögött, vonyított, szinte minden lökésnél élvezett egyet. Az ujjaim korcsolyáztak a saját csiklómon. gyűrűs és mutató ujjaimmal széthúztam az ajkakat, a középső ujjam pedig körbe - körbe masszírozta a borsó nagyságúra duzzadt csiklómat. Kezével szorosan fogta a karomat és mozgatta magában a jobb kezem fejét. Mellei a lökések ritmusára ringtak fel - le. Körmeit belém mélyesztette, testét ívben megfeszítette s hangosan felsikoltott. Így maradt pár másodpercig, majd lassan kihúztam belőle a kezem. Ráhajoltam, és megcsókoltam. Fojt róla az izzadság. Lehajoltam a pinusához: a pinaleve és az izzadság összekeveredve folyt le a combjáról az asztal. A combja belső oldalát, a vénuszdombját és az ajkai tisztára nyaltam. Lassan feltápászkodott, felkelt és odament a fogashoz a táskájához. Elővett egy nylon szatyrot abból pedig egy felcsatolható műpéniszt.
- Ezt vedd fel kérlek. - nyújtotta felém. - Szeretném, ha ezzel most megdugnád a popsimat! - mondta mosolyogva.
Belebújtattam lábaimat, majd becsatoltam a derekamon. Kezembe nyomta a sikosító zselét. Az elejétől a végéig bekentem a rudat. Odaállt az asztal mellé, és ráhajolva feltárulkozott előttem a popsija.Az ánuszát először megmasszíroztam két ujjal, majd egy picikét a nyelvemmel is kényeztettem. Pár csepp zselét kentem a lyuk közepébe, amit ujjak szétkentem a környékén is. Odaraktam a műfaszt a bejárathoz, és egy könnyed mozdulattal belenyomta a makkját. Halkan felnyögött, majd utasított:
- Határozottan és mélyen akarom!
Magkapaszkodott az asztal két szélében, én pedig tövig nyomultam benne. Kezeimmel a csipőjét markoltam meg. Kemény mozdulatokkal dugni kezdtem a fenekét. Élveztem a dolgot, talán jobban is, mint amikor engem dugnak így. Lendületesen dugattyúztam a fenekében, hol gyorsabban, hol lassabban. Gyönyörű volt látni, ahogyan a - már nem is annyira szűk - popsiban ki - be mozog a műpénisz. Majdnem olyan volt, mintha a sajátom lenne... Edit is beszállt a mozgásba, ellent tartva nekem: amikor Befelé nyomta, akkor Ő pucsított egy kicsit, még intenzívebbé téve a benne munkálkodó által keltett kéjérzetet. Rendesen elláttam a baját a tanárnőmnek, aki hatalmasat élvezett: nyögött, sóhajtozott, nyüszített, karmolta az asztalt és a saját fenekét is. Mindkét kezével hátranyúlt, farpofáit amennyire még bírta, szétfeszítette. Én pedig beleadva mindent, még egy percen keresztül dugtam Őt, ezzel sikerült újra elélveztetnem.
Abbahagytam a mozgást, de nem vettem ki még belőle. Edit a remegő lábain alig bírta tartani magát, mégis valahogyan felegyenesedett.
Megfogtam a melleit, Ő oldalt fordította a fejét s csókra nyitotta a száját. Hosszan csókoltam. Mikor eleresztette a nyelvemet, kihúztam belőle a műfaszt. Levettem, s letettem az egyik székre. Edit felkucorodott az asztalra, én pedig mellé ültem. Hanyatt feküdt s lehajtottam a fejem a melleire.
- Köszönöm, Kedvesem! Csodálatos voltál... - pihegte.
Pár percig így feküdtünk egymáson/egymás mellett. Lassan szedelőzködni kezdtem, magamra kaptam a gönceimet. Edittől még kaptam egy forró csókot a szertárajtóban, és a kezembe nyomta a bugyimat, amit előző pénteken zálogba vett.

A következő órán valami kriptaszökevény banya jött órát tartani, gondoltam Edit betegszabira ment, vagy továbbképzésen vesz részt. Aztán a következő és az azutáni órára is ez a nőszemély jött be. Mint később kiderült: valakinek eljárt a szája a korrepetáláson történtekről, és Edit "nénit" még a héten ki is rúgták...

Kedvesem történetei V.: Kata a nőgyógyásznál


- Azt már meséltem neked, amikor elkísértem Katit a nőgyógyászhoz?
- Még nem - válaszoltam érdeklődve - de szívesen maghallgatom!

- Kata, húszéves létére, aznap készült először nőgyógyászhoz. Megkért, nem kísérném - e el? Elég idese volt aznap... Igaz, hogy Ő az unokatesóm és két évvel idősebb is nálam, de olyan szívesen hozzábújtam volna és megcsókoltam volna, hogy ne izguljon annyira! Volt már egy pasija, de csak kétszer jutottak el az ágyig. A mostanival meg még nem tartottak ott.

Reggel hosszasan zuhanyozott. Fölvette hófehér selyembugyiját a hozzá illő melltartóval. Erre felvette kedvenc egyrészes, térdig érő virágmintás nyári ruháját.
Falfehér arccal jött ki a szobájából.
- Ne legyél olyan ideges! - próbáltam nyugtatgatni, - ez egy természetes dolog. A dokinak te vagy a sokadik betege, ha csúnyán akarok fogalmazni, akkor csak egy munkaeszköz vagy.
- Te könnyen beszélsz...
- Az elsőnél én is izgultam, de utána rájöttem, hogy nincs miért. Majd meglátod!

A rendelőben rajtunk kívül senki nem volt. Pár perc várakozás után egy ötvenes nő jött ki a dokitól. Szegény Kata már tűkön ült. kb. 5 percet várakoztunk még, amikor beszólították.
Remegő lábakkal indult befelé, falfehér arccal... és úgy is jött ki onnan... Leszámítva, hogy igencsak ki volt melegedve, és enyhe pír volt az arcán.
Hogy miért? Amikor elmesélte, azt hittem lefordulok a székről...

- A doki egy magas, izmos, igéző kék szemű, meglepően fiatal orvos volt. Rámosolygott Katára:
- Fáradjon be, kisasszony. Na, bátran, nem harapok! - mondta.
Belépett, s borzongva nézett körül. A sok ismeretlen rendeltetésű, fémesen csillogó műszer félelemmel töltötte el. Csípős fertőtlenítő szag terjengett a levegőben.
- Mi a problémája? - kérdezte barátságos hangon a doki.
- Fogamzásgátlót szeretnék felíratni. Már nem vagyok szűz. Egy új kapcsolat elején állok éppen, és szeretnék felkészülni minden eshetőségre...
- Helyes hozzáállás. Legyen szíves, vetkőzzön le meztelenre.
- Teljesen?
- Igen - válaszolta az orvos - mellvizsgálatot is szeretnék végezni.
Kata bement a vetkőzőfülkébe. Kibújt a könnyű nyári ruhájából. Kikapcsolta melltartóját, majd megszabadult a bugyijától is. Félénken jött elő.
- Feküdjön fel, legyen kedves.
Kata felmászott a középkori kínzóeszközre hasonlító székbe, lábait feltette a kengyelbe. Nagyon kellemetlenül érezte magát anyaszült meztelenül, kitárulkozva egy vadidegen férfi előtt.
- Először a mellvizsgálatot fogom elvégezni.
A lány felsóhajtott, s igyekezett ellazulni.
Az orvos a jobb mellével kezdte. Puha, meleg tenyerébe vette gömbölyű, feszes mellét és alaposan áttapogatta. Az apró, rózsaszín mellbimbóra különös figyelmet fordított. Szinte simogatta, néha gyengédebben, néha erősebben dörzsölte. Kata kezdte magát kínosan érzékel, hogy a doktor úr mintha egy kicsit tovább ment volna az egyszerű mellvizsgálatnál. A bal mellével még behatóbban foglalkozott. A lány vörösödni kezdett, amikor a mellbimbói ágaskodni kezdtek, s érezte, hogy alul lassan átnedvesedett a szűk kis lyukacskája.
Csiklója feszesen megmerevedett.
Kata erősen zavarban volt, mi lesz, ha az orvos észreveszi, hogy ilyen nagyon felizgult. A páciensei biztos nem ilyen buta libaként viselkednek, mint én!
- Itt minden rendben van - szólalt meg a doki. - Most nézzük a többit.

Kata fellélegzett, de nem sokáig. Az orvos gumikesztyűt húzott. Ismeretlen eredetű csörgést hallott, fémes zajokat. Hirtelen egy hideg kéz érintette szeméremdombját.
- Ne ijedjen meg - mondta az orvos - csak egy kis síkosító anyaggal könnyítem meg a kacsa bejuttatását.
Kacsa?! Kata megdöbbent. A férfi lassan dörzsölgetni kezdte a krémes ujjaival az apró csiklóját, majd a rózsás szeméremajkakat.
- Eddig nem fájt, ugye? - kérdezte.
- Nem - sóhajtotta Kati.
- Akkor most bevezetem a kacsát. Egy picit hideg és kellemetlen érzés lesz. Lazítson!
A férfi finoman széttárta a szeméremajkakat. A Kata felkészült a fájdalomra, de e helyett egy kellemesen hűvös érzett magában, egészen mélyen.
- Most egy picit tágítani fogom, hogy megnézhessem, minden rendben odabent.
Érezte, ahogy a hüvelye milliméterről milliméterre szélesebb lesz, felfedve legbenső zugait is a kíváncsi szemeknek.
Ismét hűvöset érzett, de most a fenekénél, valamint két finom ujjat, ami a nyílást masszírozta.
Kata behunyta szemeit. Forró, borzongó vágy járta át. Többet akart. Hirtelen egy kicsit fájdalmat érzett a végbélnyílásánál: a doki hatolt belé az egyik, majd nem sokkal utána a második ujjával. Lassan mozgatta ki - be az ujjait, alaposan megmasszírozta belülről Kata popsiját. Érezte, hogy a kitárulkozott puncijából kis patakokban elindul a kéjnedve. Az orvos a másik kezével közben a csiklót cirógatta, simogatta. Kata először csak az ajkait harapdálta, majd halkan sóhajtozni kezdett. Nem akarta, hogy az egész rendelőintézet tudja, hogy mit is csinálnak, ezért kínjában vonaglott a nőgyógyász két ujján, amik egyre hevesebben járkáltak ki - be benne. Ő pedig egyre lucskosabb lett, a punciszaftja keveredett a síkosítóval, és így csepegett le a fehér lepedőre.
A gyönyör robbanás szerűen tört rá. Kata háta ívben megfeszült, hangosan felnyögött.
Ám ezzel még nem volt vége a kivizsgálásnak.
A kacsa továbbra is Kati hüvelyében pihent. A doktor úr lehúzta a sliccét, s bokáig tolta a nadrágját.

A farka már mereven állt. Még húzott rajta egy párat, majd teljes hosszában bekente a síkosítóval. Kata látva ezt hátrahajtotta a fejét, és várta, hogy a férfi beléhatoljon. A makk finoman hozzányomult az előkezelésnek köszönhetően lazább popsilyuknak, és lassan elmerült benne. Amikor a makk teljesen bent volt, Kata halkan felsóhajtott. A doki pár másodperc szünet után tövig nyomta faszát Kata fenekébe. A 100% - an kihasznált lány magkapaszkodott a szék széleiben. A doki először lassan, majd egy gyorsulva mártogatta a falloszát a szűk popsiban. Kata nyögött, sóhajtozott. A doki ütemesen dugta a lányt, a farka könnyen siklott ki - be a lány fenekében. Egy pillanatra megállt, és annyira kihúzta a farkát a forró katlanból, hogy a kacsát eltávolíthassa. Kata ettől majdnem elélvezett. A doki újra rákezdett, most még gyorsabban, mélyebben dugta Katát, mint az előbb. Kata élvezte, hogy ilyen különleges helyen először, egy orvosi rendelőben kefélik meg. A gyomrában érezte a férfit, aki igen elszántan mozgott benne, minden lökését mélyebben érezte! Látta, hogy a doki sem bírja sokáig, s neki sem kellett sok a második orgazmusig. Jobb kezével a megkereste a csiklóját, s három ujjával önmaga kényeztetésébe fogott. Lassan körözve dörzsölte a picinyke kéjgombját, majd gyorsabb mozgásra váltott. Átfutott rajta a melegség, és megfeszült a teste. Az orvos eközben teljesen kivette, majd tövig nyomta a farkát Kati seggében. Katának sikerült ellazítania a fenekét, így amikor a farok kint volt belőle, nem zárul teljesen össze a feneke, maradt egy kis lyuk. A doki még lökött párat. Katának ez már sok volt a jóból, s nagy sóhajok közepette elélvezett. A doktor úr kihúzta a faszát a lányból, s pár centivel a segglyuka előtt tartva elélvezett. A kispriccelő cseppek csak úgy csattantak Kati ánuszgyűrűjén. A forró ondó mind Kata fenekébe ment, ami meg nem, azt a doki az ujjaival belelapátolta.

Jó pár percig ott maradt még a székben. Arra eszmélt, hogy az férfi szól hozzá.
- Öltözzön fel, kisasszony. - mondta a doki hivatalos hangon.
A lány lekászálódott a székből. Alig tudott járni... Lassan felöltözött és visszament a doki asztalához.
- Alkalmasnak találtam fogamzásgátló szedésére - mondta, s ezzel átnyújtotta a receptet.
Kata kitámolygott a rendelőből, s egyből lehuppant mellém a székre.
- Jó ég, veled meg mi történt? - kérdetem.
- Menjünk haza, útközben majd mindent elmesélek. - mondta mosolyogva.Véletlen szex történet:


Csajok a buzibárban


Végre eljött ez a szép őszi nap is. Már alig vártam, hogy este a bárban iszogathassak. Egész nap csak ezen járt az eszem: vajon lesz olyan csaj, akinek bejövök? És fordítva? Egyfajta idegesség keveredik bennem, olyan elemi vággyal, ami sokkal erőteljesebben van meg bennem, mint a félsz, h mi lesz, ha....

Nagy nehezen eljött az este. Persze a legszexibb fehér neműmet választottam, és....

Az exemmel és egy idős nővel


Megtörtént eset alapján.

Az első barátnőmmel már 5 éve, hogy szakítottam, azóta folyamatosan szerettünk volna összejárni egy kis mókára, de vagy ő volt mindig kapcsolatban vagy én. Most viszont év elején szakítottam a barátnőmmel, ő is éppen szabad, így eljött a mi időnk. Eléggé összemelegedtünk a sok szex alkalmával. Szerettünk volna idővel valami újat kipróbálni. Én nagyon akartam....

A szextelefon


A szextelefon

Kilenc éves voltam. A helyi lap járt nekünk, aminek a hátoldalán erotikus hirdetések voltak, meztelen nõk képeivel. Egyszer egyedül voltam otthon, és a kíváncsiságtól vezérelve tárcsáztam. Erotikusan búgó hang szólt bele a telefonba, majd választhattam a menüpontok, azaz az elõre felmondott szextörténetek közül. Életem egyik meghatározó élménye volt, amikor szextelefonál....
Szextörténet címkék

kövér férfi | szétkurtam | behajto | Ókor | feleségem kismellű barátn |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.