A szomszéd néni


Helga néni női ruhába öltöztetett, megalázott, majd a számba pisilt. Ezt a történetet osztom meg veletek.

Helga néni nemrég költözött a szomszédunkba, és én rögtön felfigyeltem érett, negyven körüli szépségére. Rövidre vágott szőkés haja volt, merészen öltözködött, és mindig rám mosolygott, ha a lépcsőházban "csókólomot" köszöntem neki.
Egy hétfő délelőtt, mikor nem kellett iskolába mennem, összefutottam vele a ház előtt, és illedelmesen ráköszöntem. Ő megállt, rám nézett, és mosolyogva megkérdezte:
- Ma nem kell a kisfiúnak iskolába mennie?
Éreztem, hogy elpirulok, és dadogva válaszoltam neki:
- Ma szünnapunk van, és egyedül vagyok itthon.
Majd zavaromban már mentem is volna, és a szokásos "csókólommal" elköszöntem, de Helga néni megállított, és érdekesen mosolyogva megkérdezte:
- Tényleg szeretnél megcsókolni, vagy csak köszönni tudsz így?
Zsibbadt lettem a kérdésére, és félig kábán, kiszáradt torokkal válaszoltam, hogy "szeretném is". Helga néni erre elnevette magát, és így szólt:
- Jól van kisfiú, csak a szüleid meg ne tudják! Félóra múlva csengess be
hozzám, de vigyázz, hogy meg ne lássanak!
Azzal határozott léptekkel eltűnt a kapualjban. Pontosan félóra múlva, torkomban dobogó szívvel, reszkető kézzel, becsöngettem az ajtaján, és gyorsan besurrantam, ahogy az résnyire kinyílt. A lakásban el volt sötétítve, vöröses félhomályban úszott minden. A nyitott szobaajtó mögül érzéki zene áradt. A szomszéd néni bő hálóköntösben fogadott, szó nélkül kézen fogott, bekísért a szobába, és becsukta mögöttünk az ajtót. Mintha minden becsukódott volna, egy teljesen más világba, az érzékek birodalmába léptem, ahol én a beavatásra váró, gyámoltalan kisfiú lettem. A csendet hamarosan megtörte Helga néni, ahogy kedvesen, de mégis parancsolóan rám szólt:
- Mire vársz? Vetkőzz le!
Én rögtön engedelmeskedtem érésének, és ügyetlenül, remegő kézzel elkezdtem levenni a ruháimat. Helga néni leült egy pamlagra, és érzékien búgó hangon folytatta:
- Gyere kisfiú, gyere közelebb, hagy lássalak! Ne félj a néni nem fog megenni,
csak jól meg fog baszni.
Ekkor már teljesen meztelen voltam, a szomszéd néni maga elé állított, végigsimította az arcom, és kéjes hangon így folytatta:
- Előbb viszont felöltözöl kislánynak, mert csak a kislányokat lehet igazán jól
megbaszni.
Kihúzott egy fiókot, és női fehérneműket szórt ki belőle a pamlagra. A hangulat, a bódító zene, a gyönyörű nő teljesen a hatalmába kerített, akaratom megszűnt, s vakon engedelmeskedtem neki.
- Most öltözz! Először a harisnyát!
Kábultan a perverzen izgató játéktól, kiválasztottam egy pár sötétkék harisnyát, leültem, és reszkető kézzel, ügyetlenkedve a lábamra húztam azokat. A harisnya kellemes, hűvös zsibbadással feszült rajtam, és az ismeretlen új érzés hatására a farkam fél-merev állapotba került. Helga néni a csábos ruhadarabok közül egy dobozkát vett elő, belőle egy fekete óvszert, s hozzáértő mozdulattal a most már ágaskodó faszomra húzta.
- Tudod kisfiú, vigyázni kell a gecidre, susogta talányosan, s macska szerű zöld szemei kéjesen felparázslottak.
- Jó, most már a többit is, te kis kékharisnya!, s ezzel egy szintén kék, selymes, harisnyatartós kombinét, és egy apró női bugyit szórt az ölembe.
A finom, csipkés kombinét is üggyel-bajjal magamra vettem, majd a bugyit is, miközben Helga néni elégedetten figyelt. Amikor kész lettem, maga elé állított megigazította a szerelésemet, bekattintotta a harisnyatartót, s rekedtes hangon megszólalt:
- Egész csinos kislány lettél, most már csak az kell, hogy kifesselek.
Átültetett a toilett asztalhoz, és vérvörös rúzst kent engedelmesen csücsörített ajkaimra. Jó illata és íze volt, és én sápadtan láttam a tükörben, hogy valóban egyre jobban kezdek egy lányhoz hasonlítani. Köntöséből előbukkant egyik kemény kis melle, s jóleső remegéssel éreztem, hogy hozzám dörzsölődik, ahogy a sminkelést folytatta. Az ajkaim után a szemem következett, majd egy kis pirosító került az arcomra. Legvégül a fiókból egy középhosszú sötétbarna női paróka került elő, amit játékosan a fejemre igazított. Teljesen megnémultam a látványtól, egy szexisen kifestett lány nézett vissza a tükörből, és én egyre jobban kezdtem magam beleélni új szerepembe. Felálltam, lábamon csillogva feszült a harisnya, s a csipkés bugyiban kéjesen meredt a farkam. Helga néni mögém állt, hátulról átölelt, és a nyakamat kezdte el csókolni, szívni, harapdálni, miközben egyik kezével a merevedő mellbimbómat simogatta, a másikkal a farkam markolászta. Fantasztikusan jó érzés volt a megsemmisülésig feloldódni karjában, teljesen alávetni akaratának magam, a buja, bódítóan fülledt fertőben elmerülni. Rúzsos ajkaink mohón egymásba fonódtak, hosszú hegyes nyelve a torkomig hatolt, majd a mellemet kezdte el nyalni, szívni az izgatóan selymes anyagon keresztül, végül a gumitól feketévé vált merev faszomat kezdte el harapdálni a bugyin keresztül. A mámorító kéj hatására teljesen felizgultam, vérem az agyamból az ágyékomba tolult, engem extázisba hozva. Helga néni végül felállt, a hátralépve levetette a hálóköntösét. Kihívó peckes mellein a bimbók keményen döftek előre, lapos hasán, keskeny fiús csípőjén, karcsú, hosszú lábain harisnyatartós fekete harisnya fénylett, és az ágyékán egy felcsatolható fekete műfasz ágaskodott! Élvezettel szemlélte megdöbbenésemet, és érzékien mosolyogva így szólt:
- Ugye mondtam, hogy meg fogom baszni a kislányt...gyere te kis kurva, szopj le! Na gyerünk, mi lesz már, szopjál már te kis ribanc!
Erre én, mint egy igazi kis prosti, letérdeltem elé, és elkezdtem leszopni. Először két marokra fogtam a hatalmas, műanyag, élethűen kidolgozott farkát, és nyalogatni kezdtem a tövétől a tetejéig, majd nedves ajkaim közzé illesztettem, s a nyelvemmel nyálazni kezdtem. Egyre jobban belejöttem a játékba, s hamarosan cuppogó hangokat adva elkezdtem ritmikusan, egyre gyorsabb tempóban szopni a kőkemény, síkossá vált műfarkat..
Helga néni élvezhette a látványt, és a perverz szituációt, mert egyre hangosabban kezdett zihálni, miközben ilyeneket mondott:
- Oooooooh, jól van te kis picsa, szopjál csak, szopjál! Kell a gecim? Mindjárt megkapod, csak előtte jól megbaszlak!
Ezzel kihúzta a számból a faszát (mert úgy éreztem, mintha igazi lett volna, teljesen hozzátartozónak) letérdepeltetett a pamlag elé úgy, hogy kerek seggemet hívogatóan tudtam riszálni felé, felkínálva szűz fenekemet. Helga néni mögém térdelt, és éreztem, hogy valami síkosat ken rám, majd feszítő fájdalmat, ahogy a vastag, kemény műfarkat csípője ritmikus mozgatásával elkezdte belém dugni. Megragadta a derekam, és egyre mélyebbre nyomult belém, és én a gyönyör fájdalmának átadva magam, a fenekemet elkezdtem feléje lökdösni úgy, hogy a szerszáma hamarosan teljes hosszában bennem mozgott. Részegítően élvezetes volt a megfordított szerep, hogy engem a fiút dug meg egy nő, s kéjesen nyögdécselve, hamar beletanulva az izgalmas játékba, a seggemet körkörösen mozgatva nyeltem el újra meg újra a végtelennek tűnő játékszerét, miközben a saját faszom fájdalmas mereven feszült testem, és a pamlag közzé préselődve. Helga néni is nagyon élvezhette a fiú szerepet, mert egyre hangosabban kezdett el lihegni, és kezdődő orgazmusának nyögései között kérdezte tőlem:
- Na mit csinálok veled, te kis ribanc? Szerepemhez híven, a gyönyörtől
fátyolos hangon válaszoltam:
- Ooooh, baszol, nagyon baszol, keményen baszol, aaahh...
- Mivel baszlak te kis picsa?
- A, a, a faszoddal...
- Jó a faszom?
- Ooooh igen, nagyon jó kemény, nagy faszod van...
- Szeretnéd a gecimet?
- Iiiiiigen, oooh élvezz belém, kérlek élvezz a seggembe!
Helga néni erre teljes erőből elkezdett dugni engem, a műfaszt keményen tövig nyomta belém, és egy gombot megnyomhatott rajta, mert éreztem, hogy valami forró nedű kezd el spriccelni a szétbaszott seggembe. Erre a megsemmisítően vad érzésre én is elkezdtem élvezni, s miközben fenekem izmai lüktetve rángatóztak, a faszomból fröcskölve ömleni kezdett a gumiba a gecim. Hatalmas volt a kielégülésem, teljesen elalélva pihegtem a pamlagra borulva, amikor Helga néni kihúzta remegő fenekemből a kéjdorongját. Felállt, lecsatolta magáról a kiélvezett játékszerét, és félredobta. Engem felültetett maga mellé, lehúzta rólam a gumit, és a tartalmát egy pohárba öntötte. Szorosan mellém bújt, és a metszett üveget a vörös fény felé tartva, ellentmondást nem tűrő hangon, így szólt:
- Most pedig meg fogod kóstolni a gecid ízét! Újra kezdődött a perverz párbe-
széd, amit én egyre jobban kezdtem élvezni.
- Kóstoltál már gecit?
- Még neeem úrnőm...
- Tudod milyen finom, jó ízű a geci?
- Ooooh neeeem...
- Meg szeretnéd kóstolni a gecit?
- Ooooh iiigen...
- Jól van te kis kurva, gyere nyaljál gecit! Ezzel belemártotta a
spermámba a vérvörösre lakkozott körmű mutatóujját. Hegyes nyelvével végig nyalintotta csillogó ajkát, és a gecis ujját a számhoz érintette. Engedelmes kislányként lenyaltam a langyos, nyúlós, tojásfehérje szerű nedvet, és megismertem az enyhén sós, furcsa, de jó ízét.
- Kérsz még belőle? - kérdezte buján rekedtes hangján Helga néni- de le is kell mindet nyelni!
Bólintásomra újabb adagot kent az ujjára, és tolta be a számba. Lassan a majdnem negyed deci gecit lenyalatta velem, és az utolsó kortynyit a számba öntötte, és mohón megcsókolt. Ajkaink összetapadtak, s a kesernyés, ragacsos nedűt nyelvünkkel egymás szájába tologattuk, míg végül az egész adagot lenyeltem. Éreztem, hogy közben a faszom feléled újra, s a nyalakodás végére kőkeménnyé vált.
- Jó volt? – lihegte kérdését Helga néni az arcomba, s én geci csatakos számmal igent feleltem.
- Akkor kapsz még egy adagot, te kis picsa!- mondta és mellém heveredett.
A harisnyás lábaink összefonódtak, mellbimbóját a kombinémon keresztül az én merev mellbimbómhoz dörzsölte, és vadul elkezdte szívni, szopni az ajkaimat, kezével
Pedig megragadta a farkamat, és a sűrű, szúrós pinaszőrzetéhez dörzsölte. A másik kezét is lecsúsztatta az ölemhez, és éreztem, hogy új, kéjesen kínzó játszadozásba kezdett. Éles, hegyes körmeivel a hatalmasra duzzadt makkomat karmolászta, csipkedte, marcangolta. Felválta hol neki dörzsölte tüskék szőrzetének, hol a körmeit mélyesztette bele, és én a fájdalomtól nyüszítve vergődve egyre szaporábban kezdtem el levegőért kapkodni harapdáló ajkai fogságában. Nem sokáig bírtam a sötéten édes, perverz, mazochista gyönyört, és éreztem, hogy satuként bilincselő kezei rabságában megkínzott farkam rángatózva fröcskölni kezdett úrnőm szőrzetére. Helga néni mintha csak erre várt volna, gyorsan felemelkedett, és ráült a mellkasomra. Jól láttam a gecimtől csatakos ölét, lucskos-fehéren csillogott az egész rövidre nyírt bozontja.
- Gyere kislány, nyald ki a néni gecis pináját! – lihegte, s egy csusszanással ráült a számra.
Úgy éreztem, mintha egy vad, leszbikus, biszexuális orgia közepében lennék, s már magam sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány. Testem, lelkem parázna, perverz szexlénnyé vált, és mohón elkezdtem nyalni, szopni Helga néni egész ölét. Számban összekeveredett a gecim és pinája nedveinek bódító íze, egyszerre nyaltam nyálkás szőrzetét, lucskos pináját, és habzsolva szürcsöltem a közös levünket. Helga néni is egyre jobban felizgult, öle remegve csúszkált az egész arcomon, majd őrült erővel, rángatózva a számra tapadt csupa lé pinája, s hatalmasokat nyögve, sikítva, hörögve elélvezett, miközben majd’ megfulladtam alatta. Nemsokára felemelkedett a számról, és a szembe nézett. Alatta feküdtem, combjai fogságában, akaratának teljes rabjaként. Szemei felparázslottak, félig nyílt ajkai ragadozó mosolyra húzódtak, miközben ránézett csurom nedves arcomra, s így szólt mámorítóan búgó hangon:
- Szeretnél faszt szopni?
Azt hittem újra előveszi a műanyag játékszerét, és igent rebegtem.
- Nagyon akarsz szopni? – kérdezte újra, s igenlésemre leszállt rólam, és leült a lábam mellé.
- Akkor gyerünk, csinálj egy hátra bukfencet! Mondta, s mivel látta értetlenkedésemet, folytatta:
- Na mi lesz már te kis picsa, szopni akarsz, nem?
Közben alányúlt a fenekemnek, és meglódítva azt lendületet adott a testemnek. Hirtelen félig gyertya, félig hátra bukfenc helyzetbe kerültem, és merev, megkínzott, bíbor-lilás makkom a szám elé került.
- Na gyerünk, mi lesz már!? Kapd be, és szopjad! – csattant fel Helga néni parancsa, és én kényelmetlen helyzetemben bekaptam a saját faszom!
Helga néni kezdett újra extázisba jönni, feltérdelt a pamlagon, és testével tartotta a meghajlított hátamat. Szétnyílt, harisnyás lábaim között láthatta, ahogy erőlködve, kivörösödött fejjel szopogatom fájdalmasan feszülő, szétcincált farkam végét. Védtelenül kitárulkozó fenekem ott tátongott előtte, s hamar megtapasztalhattam, hogy úrnőm, a beteges gyönyör hajszolásában nem ismer kegyelmet, hiszen megint, a már ismert kínzó, feszítőnyomást éreztem magamban, ahogy a műfaszt a már bejáratott lyukamba tolta. Ki-be kezdte el húzogatni bennem, így egyszerre dugtak fenéken, és szoptam saját farkam egyre jobban belendülve. Helga néni elemében érezte magát, és minden egyes mozdulatnál, ahogy belém nyomta egyre mélyebben a játékszerét, a szabad kezével erősen ráveret a fenekemre. Ahogy csattant az ütése, a faszom is meg-meg lökődött, s a számba beljebb-beljebb csusszant
- Na te kis kurva, ugye megmondtam, hogy jól meg foglak baszni? Gyerünk.,
gyerünk szopjad a faszodat, szopd ki a gecidet ! aaahhhh! – s én öntudatom teljes elvesztése határán hallottam, hogy Helga néni orgazmusok sorozatát éli át. Azok ritmusára egyre vadabbul lökdösi belém a faszát, és csap le rám egyre fájdalmasabban. Az elképzelhetetlen kéjes kínt sajgó heréim sem bírták tovább, s farkamból elkezdett spriccelni a számba a gecim. Majd’ megfulladtam a forró nedűtől, ami a torkomba folyt, de ekkor végre Helga néni kiengedett a kifacsart helyzetemből. Testileg, lelkileg teljesen megalázva, szétbaszva, geci habos szájjal félájultan hevertem ott, remélve, hogy vége van a perverz orgiájának. De Helga néni még tartogatott meglepetést, mert felemelkedett és végtelenül buja, romlott vágyaitól hajtva így szólt:
- A kisfiú nem mehet így haza, ilyen piszkosan, mit szólna a mamája? - s ezzel feleletet nem várva újra rám ült, térdeplő helyzetben.
Az ágyéka ott volt az arcom előtt, s ő kéjesen mosolyogva lenyúlt mindkét kezével a pinájához, és széthúzta azt. A sötétebb szeméremajkak mögül előtűnt a gyönyörű, csatakos pinájának a duzzadt- vöröses belseje, ágaskodó csiklója, és a következő pillanatban vékony, aranysárga sugár tört elő! Úrnőm csípőjét riszálva elkezdte lepisilni az arcom! A fröcskölő, habzó sugárral végig csapatta az arcom, és végül az összezárt ajkamnál állapodott meg, és kezdte el ostromolni azt. Megadtam magam e végső megaláztatásnak, és kinyitottam a számat a mindent elsöprő áradatnak. A szájüregem szinte egyből megtelt a forró, sós, zuhogó lével, és egy végtelennek tűnő pillanat után elkezdett kifolyni belőlem. Helga néninek végül elapadt a folyama, s lenézve rám nevetésben tört ki. Nevetve támogatott fel a pamlagról, nevetve kísérte be remegő, erőtlen, szétkínzott testem a zuhany alá, s nevetve kísért ki átöltözve az ajtóhoz.
- Ugye látlak még te kis malac? kérdezte pajkosan, és megsimogatta az arcom.
Szédelegve, zavarodottan léptem ki a friss levegőre, s el sem köszönve, hátra sem nézve somfordáltam le a lakásunkhoz, s zuhantam ruhástól az ágyamra. Az elalvás előtti pillanatban éreztem, hogy az ő akarata az erősebb, és fel fogok még menni máskor is, hogy sötét, mocskos fantáziájának újabb, ismeretlen mélységeibe elmerüljek.


Beküldő: Don Jacinto


Szextörténet ajánló:


Durva szex az irodában


Mindig láttam, hogy vonzó férfi, igaz sokkal idősebb nálam, de visszatartott, hogy ő a főnököm. Nem is akartam tudomást venni róla, hogy időnként rajtam felejti a szemét, és közelebb jön hozzám mint indokolt lenne.
Egyik este tovább maradtam benn, iszonyú sok határidős munkám volt. Egyedül dolgoztam, a kihalt az irodában, már mindenki elment. Iszonyú fáradtan kimentem a fürdőszobába felfris....

Cuckold Tom


Elmesélek egy történetet Nektek, ami most is zajlik. Remélem sokatoknak tetszeni fog:)

Pár éve rájöttem, hogy mennyire izgat, ha a feleségem más férfivel le akar feküdni, ami akkor derült ki, amikor az egyik nap hamarabb értem haza az edzésből, és bezárkózva a hálószobába gépezett. Amikor kérdeztem miért csukta be, azt mondta hogy most szeretne egyedül lenni. Ezt tiszteletben tartot....

Extrém álmok


Nem értem! Mi a picsát keresek én itt?
Elvégre már vagy nyolc éve ápoló vagyok, most meg újra ebben a fakónarancs, lepukkant melósfurgonban ülök, az enyvtől foltos, térdén szakadt kék overallomban és a piros bézbóllsatyesszal a fejemen. Ausztriából tartunk hazafelé a legjobb cimborámmal, Kokóval. Sok pacalt-kenyeret megettünk, sok pohár sört-kis rumot megittunk, sok köbméter fát meggyalultu....

Szüzességem elvesztése


Nem voltam éppen nagyon fiatal amikor sor került a tűzkeresztségemre, de az élmény amit leírni készülök minden elvesztegetett időért kárpótolt. Sportoltam, jól meg a suli, de valahogy mégsem jöttem ki a korombeli lányokkal. Sose voltam az a felületes macsó típus, talán ezért is nem ment a flört.

Egy osztálytársammal iskolából hazafele menet betértünk egy ajándékboltba, ahol két jó k....

Berlini dugás


Végre eljutottam Berlinbe. A Staatsbibliothek lenyűgöző olvasótermeiben dolgoztam néhány hétig. Kimondhatatlanul izgalmas volt a legrégibb és a legújabb könyvek és folyóiratok között dolgozni – már akinek ez izgalmas; nekem mindenesetre az.
De hát persze nem lehet három hétig egyfolytában csak dolgozni. Néha korábban, néha később, de délután szinte mindig nagyszerű volt végigsétálni az Unte....

A szipus ribanc


Élményre vágytam és ilyen alkalmakkor szinte mindegy volt, hogy fiús, vagy lányos kalandot élek meg, az élmény volt a fő, mert hiszen "tilosban" jártam, mivel rendesen volt barátnőm. Mégis, néha nem bírtam magammal és muszáj volt elindulnom vadászni. Rendszerint ilyenkor a homo-pályán indultam el, mert a hetero-oldalamat jórészt kiélhettem a csajommal. Ráadásul azt tapasztaltam, hogy ezen a téren....Szextörténet címkék

westendben | másik férfi | megreked | interneten | örökebe |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.