Regina, a kollégista lány


A kellemesen meleg áprilisi éjszakán a vékony felhőtakaró rései között elő-előbukkant a telihold és megvilágította a kisváros sötét utcáit. Az önkormányzat a hatalmas tartozások miatt április elsejétől este 10 órától csak a legszükségesebb pontokon tartotta fenn a közvilágítást. Ilyen helyek voltak a busz- és taximegállók.

Az intézkedéseket egyesek úgy értelmezték, hogy este 10 órától kijárási tilalom lép életbe. Mások pedig kitűnő pénzszerzési lehetőséget láttak a sötétségbe burkolt város különböző, forgalmas helyein, mint például az éjszakai klubok környéke.

Reginát egyáltalán nem foglalkoztatta a költségcsökkentő intézkedés. Ugyanis egészen 16 éves koráig minden egyes nap legkésőbb este 10 óráig maradhatott ki a leánykollégiumból. Természetesen leszámítva a hazautazásokat és a külön engedélyeket, amelyek elméletileg léteztek, gyakorlatilag pedig nem. Ami annyit jelentett, hogy egészen június közepéig még nem érinti a sötétségbe burkolt város problémája.

Harmadmagával álldogált egy kivilágított buszmegállóban és a mobiltelefonján bámulta az időt. Két perc és jön az utolsó busz, amivel még időben visszaér a kollégiumba.

A fülében a kedvenc énekesnőjének a legújabb albuma szólt a mini, pink ipodjáról. A pop zene ritmusára apró, függőleges hullámokban mozgott a teste. Az élvezet mélyítése érdekében lehunyta a szemeit és kizárta az őt körülvevő világot. Az idős asszony és a középkorú férfi helyébe egy magas, álomszép férfi került, aki vele szemben táncolt és vágyakozó pillantásokkal tekintett rá. Ő meg élvezte, ahogy a félreérthetetlen tekintet felfalja a testét és a lelke ezeknek a gyönyörű szép szemeknek a fogságában raboskodik.

Az ábrándozásból a megállóba beguruló busz ébresztette fel. Az arcáról lefagyott a növekvő mosoly és egy színtelen fapofa vette át a helyét, miközben felszállt a csuklós buszra és a forgóban kényelmesen elhelyezkedett a félig telt buszon.

A zene tovább szólt a fülhallgatóban, de Regina képtelen volt ismét elmerülni az álomvilágában. Egyrészről a busz legfeltűnőbb pontján állt és a közönség is jóval magasabb létszámban képviseltette magát. Másrészről félt, hogy nem a megfelelő megállóban száll le és kétheti kijárási tilalmat kap a kollégiumból, amit saját meglátása szerint nem élne túl. Harmadrészről a ruházata elég kirívó volt és a bőrszíne is kellemetlen sztereotípiáknak adott helyet.

Anyukája szlovákiai cigány, apukája pedig szerbiai magyar, ő pedig magyar állampolgárságú félig cigány, félig magyar lány. A bőre világosbarna. Világosabb, mint egy cigánynak és sötétebb, mint egy magyarnak. Igazi egzotikum.

Születésétől fogva sokan megbámultak a bőre miatt. Az óvodában a többiek szívesen érintették meg őt kíváncsiságból. Az általános iskola alsó osztályaiban a fiúk inkább távol maradtak tőle, a lányok viszont csodáltak a bőre színét és selymességét. Később, a felsőbb osztályokban a fiúk kitüntetett figyelemmel tekintettek rá. Igéző szemei és hamar növekvő mellei sokszor jutottak a fiúk eszébe, mikor magányukban a testük kielégítésével foglalkoztak. De hiába próbálkoztak nála a srácok, folyton csak elutasítást kaptak.

Annak az évnek a májusában, mikor Regina a 13. évébe lépett, szerelembe esett egy gimnazista srácba. 16 éves magas, sportos testalkatú, jóképű srác volt. Ő volt az iskola egyik legjobb focistája. A lány eleinte csak a messzi távolból nézte, ahogy a srác a haverjaival rugdossa a bőrt. Majd a 13. születésnapján a gyertya elfújásakor azt kívánta, hogy sikerüljön a terve.

Másnap felvette életében először a rózsaszín push-up melltartóját és a mélyen kivágott, fekete topját. Lement a pályára, ahol szinte minden nap fociznak a srácok és leült a kispadra egy flakon ásványvízzel. Mikor a nagy ő a meccs végén a kispadhoz ment letörölni az izzadságot a homlokáról, Regina egy kedves mosollyal átnyújtotta az ásványvizes flakont. Innentől kezdve nem volt megállás.

A meccs végén együtt sétáltak amerre a lábuk vitte és beszélgettek. Tulajdonképpen Regina megannyi kérdésével elárasztotta a srácot örömében és áhítattal hallgatta a válaszokat. A nap végén egymással szembe álltak. Regina kihúzta magát és csillogó szemekkel a srácra nézett. A srác pedig a lány szemei és a naplemente megvilágításában tündöklő dekoltázsa között szemezett. Érezte, ahogy vérrel telik a nadrágja és megkívánja ezt a habókos csitrit. Magához ölelte és megcsókolta.

Reginát egy hajszál választotta el az ájulástól. A kezeit körbe fonta a fiú fején és a hajába markolt az ujjaival. A jobb lába hátra lendült és a nyelve mohón ízlelte a srácét.

A srác ez alatt végigsimított a lány hátán és a csípőjénél fogva duzzadt ágyékához húzta. Mellkasán érezte Regina kebleit és az ajkain a negédes lány hamvas ajkait.

A búcsú után Regina ha tudott volna, felrobbant volna a boldogságtól. Hazaérve elterült az ágyán és a plafont bámulva fetrengett a boldogságban. Az apró és nagy szívecskékkel teli füzeteibe szeretett volna rajzolni még több szívecskét és kiönteni magából a mai nap gyönyöreit, de tudta, hogy képtelen az energiáit szabályozni, ezért egész éjszaka álmodozott.

Másnap reggel egy szemlehunyásnyit nem aludva még mindig hatalmas energiával telve ment le a focipályára. Habár még a pályán senki nem volt és tudatában volt annak, hogy még legalább egy óráig nem is lesz. A kispadon ült és az álmait kergette.

Az álmok valóra válni látszottak. Minden nap találkoztak és csókolóztak. Regina nem tiltakozott, hogy a barátja ujjai felfedezőutakat jártak a testén és merev pénisze a hasához vagy öléhez simult. Az ő ujjai is elkezdték a felderítést.

Gyorsan haladtak. Még csak két hete jártak, mikor Regina a fiúja ágyában megszabadult a melltartójától és feltárta életében először egy fiú előtt a keblei gyönyörét. Formás, duzzadó alma cicik volt egy-egy sötétbarna mellbimbóudvarral és mellbimbóval. Regina rögvest felsikoltott, mikor a barátja megnyalta a bimbóját, ami azon nyomban keményen ágaskodott egy újabb nyalintásért.

Egy héttel később ugyanabban az ágyban már mindketten pucéran feküdtek és az orális örömökben úsztak.

Újabb egy héttel később Regina fiújának farkán nemcsak a gumi tapadt, hanem Regina hüvelye is.

Regina ezekben a hetekben a boldogság tengerében lubickolt és semmit nem vett észre az ismerősei irigységéből. A fiúk mind mázlistának találták a srácot, hogy Regina lefekszik vele. A lányok pedig Reginát vélték szerencsésnek, hogy a kisváros egyik legjobb képű fiújával hempereg.

Egy hónapon keresztül minden nap vagy akár naponta többször is szeretkeztek és kipróbáltak mindent, ami az eszükbe jutott. Az óvszert egy hét után mellőzték, két hét után házon kívül is egymás nyakába borultak, három hét elteltével Regina a popójába is beengedte a barátját, négy hét után felmerült egy harmadik fél gondolata. Regina ekkor viszont elhúzta a száját.

Ekkor kezdődtek a problémák. A lány csakis kettesben képzelte el az együttléteket a fiújával. A szerelem rózsaszín szemüvegétől nem látta, hogy testének bájai az egyetlen oka, hogy a szerelme vele van.

Mivel mindene volt a szerelme, ezért belement a hármas szexbe. Minden nap egy új farok hatolt a puncijába és a popójába. Nem zavarta, hogy a harmadik fél mindig fiú volt. Úgy gondolta, hogy ez így könnyebb is. Akár élvezheti is és élveznie kell is, mert a fiúja ezzel csak neki akar örömet szerezni.

Mikor már több ,mint egy hete hármasban voltak együtt, az utcán összefutott az egyik osztálytársnőjével. A találkozásnak nagyon örült, mert a nyári szünetben még egyszer se látta és szívesen fecsegett volna neki a szerelméről. De amikor odaköszönt neki, a lány csak elviharzott mellette, mint akit szégyell. Nem tudta mire vélni a dolgot, de mivel nem volt kedve törődni vele, ezért hamar elfelejtette.

Két nappal később az egyik lányismerősével futott össze az utcán, aki lekurvázta. A lány Regina értetlenségét látva elmagyarázta neki, hogy mekkora egy szajha, egy hülye picsa. Regina a felvilágosítás végén elbőgte magát.

Leejtette a rózsaszín szemüvegét és a boldogság tengerében keletkezett örvény elnyelte.

Mikor átment a fiújához, már a barátja várta az egyik haverjával. Regina arcán még ott voltak a könnyek nyomai, ezért a srácok rögtön megkérdezték, hogy mi a baj.

- Ti vagytok a baj, hogy ribancnak néztek engem és csak a dugásra kellek nektek! Nem is szeretsz! - Reginának mérgében fel-alá hullámzott a mellkasa és ismét kicsordultak a könnyei.

- Dehogynem, a világ egyik legaranyosabb kis kurvája vagy. Élvezed, ha basznak. Benne vagy minden jóban... és benned is volt már sok jó. - kajánul felröhögtek a srácok. Regina pedig csak állt és bőgött. - Hagyd abba a bőgést, Regi!

A barát odalépett Reginához és megfogta a kezét, de a lány visszahúzta.

- Nem megyek. Szakítunk és nem akarlak látni soha többé, érted?! - szipogta.

- Na, drágám, ne kéresd már magad! Jó lesz, hidd el! Eddig is az volt.

- Nem, nem leszek többé a kurvátok! - jelentette ki határozottan és már fordult is meg, hogy eltűnjön, mikor a barátja visszarántotta, akkora lendülettel, hogy a földön kötött ki.

A fiú még soha nem bánt vele ilyen durván, ezért kellett neki pár másodperc még feldogozta a történteket. Mire észhez tért és ellenkezni kezdett már mindkét srác neki esett és tépték le róla a ruháját.

Két kezét összekötözték az ágy egyik végéhez, a szájába tömték a bugyiját és az ajkaira ragasztották. Regina meztelenül és magatehetetlenül vonaglott az ágyban.

Negyed óráig senki nem nyúlt Reginához. Ennyi időbe telt még az összes fiú, aki szerette volna megkapni a lányt és tudott fizetni a lány már ex-barátjának összegyűlt.

A pénzügyi lebonyolításokat Regina szeme láttára vitték véghez. A lány számára ekkor volt világos, hogy minden harmadik fél fizetett, azért, hogy vele lefeküdhessen.

- Ha nyugodtan maradsz, akkor nem fog fájni! - mondta a fiúja, de Regina csak gyűlölettel és félelemmel teli szemekkel válaszolt neki. - Ugye, milyen édes kis cigány?

Mindenki hangosan nevetett és a barátja arcon köpte. Reginában ebben a pillanatban valami eltörött. Cigány. Lehet, hogy csak ezért bánnak így vele. Csak mert más, mint ők, ezért alázzák meg.

Érezte, hogy ennél jóval összetettebb a dolog, de ő még csak 13 éves volt és túl kicsi, hogy megértse az embereket. Ezért elfogadta azt, hogy azért bánnak vele így, mert cigány. Ez volt a legegyszerűbb és legkönnyebben megemészthető válasz.

Két fiú ragadta meg a lábait és széthúzták. Regina ismét elsírta magát. Az első srác felhúzta a gumit és a lányba hatolt. Vadul, gyorsan kefélte, mintha csak verné. Pár perc alatt elélvezett és jött a következő.

Aztán a következő.

Volt, aki kétszer is fizetett és kétszer is kefélte meg a lányt. Több órán keresztül dugták. Éjfél felé járt az idő, mikor befejezték. Ekkor eloldozták a kimerültségtől félholt lányt és a zuhany alatt megmosdatták, aztán megetették. Reggel ment haza.

Reginában nem volt erő az ellenkezésre. Otthon közölte a szüleivel, hogy szakított a fiújával, mert nem jöttek ki egymással jól és ezután hónapokig mély letargiába fulladt. A szülei mindezt a szakítás hatásának tudták be. Az ismerősei eleinte nem törődtek vele. Aztán, ahogy belátták, hogy velük is megtörténhetett volna ez a szerelem miatt, készségesen segíteni próbáltak neki, de sikertelenül. Ők nem tudták, hogy mi történt azon az éjjel. Regina és a résztvevők mélyen hallgattak. Megtehették, mert a lányon nem volt fizikai nyoma az erőszaknak. Regina ugyanis beletörődve fogadta a történteket és nem ellenkezett.

Fél év múlva már beletörődött Regina környezete az antiszociális viselkedésébe és reménykedett abban, hogy mindez csak a kamaszkor múlandó hatása.

Mikor felvették egy nagyobb város szakközépiskolájába, akkor Regina újra élni kezdett. Barátkozott és bulizott. Barátnőket szerzett és fiúkkal flörtölt. A környezetváltás igazi felfrissülés volt számára. Itt senki sem tudta, hogy mi történt vele. Itt mindenki tiszta lapokkal kezdett és az is előnyére volt, hogy a cigány lakosság nagyobb számban képviseltette magát, mint szülővárosában.

Középiskolásként megismerkedett az alkohollal és a cigarettával, amik ellazították és így könnyebben ment a flörtölés a bulikban. Volt is sok udvarlója, de a csókolózásnál tovább egyik sráccal sem jutott tovább. Mindenki azt gondolta, hogy még szűz, ezért nem akar többet. Ez neki jó is volt így. Hagy higgyék ezt.

Egyszer az egyik barátnője előhozakodott a témával és rákérdezett. Regina hazudott. Azt hitte, hogy ennyivel megúszhatja a dolgot, de nem. A barátnője igen eltökélt volt és tovább kérdezősködött. Végül azt is mondta, hogy Regina megpróbálhatná egy lánnyal, mondjuk vele. Regina erősen visszakozott az ötlettől és a barátnő belátta, hogy itt nem tehet semmit.

Reginát viszont nem hagyta nyugodni a lány ötlete. Egy lánnyal.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A céges análszex


Egyazon cégnél dolgoztunk, éppenséggel nem túlságosan magas fizetésért. munkakörülményeink sem voltak fényesek, bár a főnökség ragyogó távlatokkal kecsegtetett bennünket. A távlatokhoz képest majd tucat-magammal szorongtunk a szűk irodahelyiségben - üzletkötők valamennyien -, s szinte másodpercekben mértük az időt, amelyet az egyetlen közösen használt tárgyalóteremben tölthettünk ügyfeleinkkel.

Seggbedugva 2.


Hosszú idő telt el az első találkozás óta, amit több is követett már, de eddig csak nyilvános helyen találkoztunk. Ez alkalommal mást terveztünk. Az ebéd után meghívott magához egy kávéra.
Vártam az ebédet, hogy mihamarabb találkozzam vele és eljussunk a kávézásig vagy inkább hozzá.
Kíváncsi voltam, milyen lehet a lakás, ami esetleg többet elárul róla. Készülődés közben csak ő járt a....

Szex az otthonban, második rész


Az egész úgy kezdődött, hogy 27 évesen még mindig nem volt barátom, igaz nem voltam már szűz de az olyan volt, mint valami rémálom. Igazi pasit akartam, olyat, aki engem akar, és akit szerethetek. Annyira akartam hogy nem is vettem észre hogy lassan minden férfira potenciális jelöltként nézek.
Borzasztóan szégyelltem magam, és sokszor egy kedves szó után elpirulva kellett elfordulnom, de mi....

A feleségem ismét közpréda


Tudom, hogy még elég fiatal vagyok, de a tanácsodat szeretném kérni.Hol, is kezdjem!Soha, más férfival nem volt dolgom, csak a férjemmel.Azt, nem mondom, hogy néha nem fordúltak meg a fejembe erotikus gondolatok, de, szerintem a nők 90%-ának vannak ilyen gondolatai.A szüzességemet is a férjem vette el, nagyon szeretem még most is.Érte, mindenre képes vagyok!Gondolhatod, mennyire szégyelltem magam,....

Kriszti a közös ribanc


A fellegekben járt a boldogságtól. Úgy érezte, hogy az elmúlt két hét volt élete 17 évének legboldogabb időszaka. Felhőtlen öröme forrását Péternek hívták. Ismeretségük már korábban elkezdődött, abban a kisboltban ahol Krisztina dolgozott és oda is korlátozódott csupán, mivel Péter ott vásárolt hetente kétszer-háromszor.

Mindig volt egy mosolya és néhány kedves szava, amikor betért....

Az első popsiszex


A barátnőim mindig mesélték, hogy milyen jó a popsiszex, de én valahogy idegenkedtem tőle.
A barátommal már több mint egy fél éve jártunk, mikor el mertem neki mondani, hogy néha azon fantáziálok, hogy milyen lenne, ha a popsimba dugná be kőkemény faszát. Nagyon meglepődött először, de természetesen teljesítette kívánságomat, méghozzá nem is akárhogyan. Egyik este miután hazajött, ledobott ....Szextörténet címkék

igazi bu | meeg | hármasban | Öszes | pisiszex judit |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.