Igaz történet, nyilvános szex egy szórakozóhelyen


Szerintem mindenki volt már úgy, hogy vágyakozott egy olyan valaki után, akit soha nem kaphatott meg... És amikor megkapta, az maga volt a tökély! Én egy ilyen történetet írtam le, remélem hiteles lett, elvégre megtörtént, igen velem, de a neveket megváltoztatva, és külső szemlélőkét írtam le. Így könnyebb volt, és íme a történet:

Bandi bá erőtlenül dőlt neki a falnak, még mindig nem tudta feldolgozni az imént látottakat. Ben Haris a karjaiban tartja Miát, az ő Miáját, és szenvedélyesen csókolóznak, miközben annak az undorító patkánynak a keze egyre fentebb kalandozik Mia formás combján. Mérgesen ellökte magát a faltól, és bemenekült a szórakozóhelynek kikiáltott művházba, egyenesen az alkalmi pulthoz lépett, ami dugig volt tömve különféle piával. Megragadott egy üveget, a legerősebb pia egyikéből, és azonnal ráhúzott. Az alkohol égette a torkát, de ez még mindig kellemesebb volt, mint az istenverte csalódás.
Ivott megint, és megint, míg teljesen el nem tűnt a torkát maró keserűség, és helyette valami megmagyarázhatatlan érzés jött, a bosszúvágy. Felemelte a fejét, és körülnézett, mindenki mosolyogva, táncolt, a dübörgő ritmust követve dörgölőztek a párjukhoz. A diszkó fények, fel-felvillantak, az amúgy vaksötét teremben. Ekkor Bandi bá meglátott az egyik sarokban egy lányt, Barbi Vitaker, a kicsit telt, de mégis szexis, iskolatársát. Egyedül üldögélt a sarokban, és a vak is látta rajta, hogy halálra unja magát. Megindult felé, ügyetlenül lavírozva a táncoló párok közt, fellökve, majdnem mindenkit. Nem vitás, az alkohol hatott. Odaért Angi elé, aki meglepve felpislogott rá.
- Szia! – köszönt mosolyogva.
- Szi… szia! – nyögte Barbi, meglepetéstől elakadó hangon. A szemével Miát kereste, de nem látta sehol, ezért visszanézett a fölé tornyosuló Bandi báre.
- Látom, te is unod – huppant le a mellette lévő székre Bandi bá.
- Aha – felelte Barbi, még mindig félénken. Alapjában véve, félék lány volt, de most, hogy imádata tárgya egyáltalán hozzá szólt, még idegesebb lett. Mióta elsőben először megpillantotta Bandi báet, azóta szerelmes belé.
- Nincs kedves dumálni? – kérdezte Bandi bá, mire Barbi majdnem belefulladt a saját nyálába.
- De, hát már dumálunk – mondta halkan, mire Bandi bá közelebb hajolt hozzá.
- Nem értettem – súgta a fülébe, Barbi megremegett, amikor megérezte a fiú leheletét a nyakán. Persze ezt Bandi bá is észrevette, de ő a mélyen kivágott fölső dekoltázsába merült bele, a telt melleken apró libabőrök jelentek meg. Érezte, hogy a nadrágja ráfeszül a péniszére, egyre kényelmetlenebbül türemkedik felfelé.
- Már… most… most is dumálunk – dadogta Barbi, erőtlenül.
- De én egy csendesebb helyre gondoltam – bökött Bandi bá a fejével a raktárhelység felé. Már az este kezdetén megszerezte a kulcsot, remélve, hogy el tudnak bújni, ott Miával, de a lehetőség elúszott, a kulcs pedig még mindig a zsebében volt. Barbi agyából, minden értelmes gondolat eltűnt.
- Jó – mondta valaki, és mire feleszmélt volna, hogy az a valaki ő maga volt, már talpon volt, és követte Bandi báet a raktár felé.

Bandi bá kinyitotta a kulccsal az ajtót, és előre engedte a lányt, majd becsukta, és a zárba illesztette a kulcsot. Barbi hunyorgatva nézett körül a poros helységben, mindenhol asztalok, meg hosszú padok voltak. Érezte, hogy Bandi bá mögé lép, és a derekára teszi a kezét, gyorsan megfordult, és hátrált pár lépést.
- Mit akarsz tőlem, Bandi bá? – kérdezte remegő hangon.
- Azt akarom, hogy csókolj meg – suttogta Bandi bá, és elé lépett, de nem ért hozzá.
Barbi megrázta a fejét, egyszerűen, semmi magyarázata nem volt arra, hogy miért akarja a suli egyik legjobb pasija, hogy megcsókolja. A legmenőbb pasi, akinek a suli legszebb csaja a barátnője. Bandi bá még egy lépéssel közelebb lépett a lányhoz.
- Barbi – rekedt volt a hangja, és a leheletében érződött az alkohol. – Csókolj meg, kérlek – suttogta alig hallhatóan, a hangjában annyi könyörgés volt, hogy a lány majd’ szétolvadt. Felemelte a fejét, és belenézett a fiú kék szemébe, ami ködös volt ugyan, de úgy csillogott, mint a legszebb drágakő.
- Nem szabad – hebegte a lány, alig hallhatóan, mire Bandi bá a lány derekára tette a kezét, és alig észrevehetően közelebb húzta magához.
- Miért nem szabadna – mondta gyengéden, és éppen csak egy pillanatra Barbi ajkaihoz érintette a sajátját.
Barbi megremegett, és hátrálni kezdett, egészen a falig, nekinyomta a hátát, mire a mellei megfeszültek a szűk fölső alatt. Bandi bá elmosolyodott, és megint a lány elé lépett, egyre jobban kívánta őt. A fene hitte volna, hogy valaha is így néz a gömbölyded Barbi-re, de most, hogy az izgalomtól kipirult arcába néz, a férfiassága, szinte ordít, hogy érezze a lány nedvességét. Most nem ért hozzá, de olyan közel lépett hozzá, hogy tisztán halotta, Barbi szapora szívdobogását. A tenyere bizsergett, érezni akarta, a lány selymes bőrét, ezért a mélyen kivágott dekoltázsra tette a kezét. Forró volt, és selymes, szinte égetett.
- Hogy dobog a szíved – suttogta, és a nyakához hajolt. – Ne félj tőlem, csak engedd el magad.

És Barbi engedett, minden vágyának szabad utat engedve, felsóhajtott, és a remegő kezét Bandi bá izmos nyaka köré fonta. A lába közt bizsergett, és a vágy nedve utat törve magának, a vékony alsóján át, folyni kezdett a combján. Bandi bá, végigsimított a mellén, s közben folyamatosan becéző szavakat suttogott a fülébe, hogy egy pillanatig se tisztuljon ki a feje. Majd erősen megmarkolta a bal mellét, és masszírozni kezdte, Barbi halkan nyöszörögni kezdett, és összeszorította a combjait, mert érezte, hogy felrobban. Már visszaemlékezni sem tudott ara, hogy mikor volt utójára pasival. Igen, ő volt az egyetlen a bandában, aki már szexelt. Vágyakozva hajtotta hátra a fejét, miközben Bandi bá, a nyakát csókolgatta forró nyelve, apró köröket rótt a lány felhevült testére. Míg a jobb keze a lány mellét kényeztették, a másik keze lesiklott, egészen a csípőjéig. Hátrált, de épp csak annyit, hogy a kezét Barbi összeszorított combjai közé tolja. A lány engedett, a gyengéd, mégis határozott nyomásnak, és széttárta a lábait.
- Finom nedves – mormolta Bandi bá a nyakába. – És milyen selymes – Barbi úgy érezte, hogy ha a fiú hozzáér, a csiklójához azonnal elmegy.
- Bandi bá – nyögte erőtlenül. – Érj hozzám – kérlelte halkan.
Mint aki meg sem hallotta, elhúzta a kezét, és a lány mindkét mellét kényeztetni kezdte. Lefejtette róla, a vékony anyagot, majd a kőkemény bimbókat csípte az ujjai közé. Barbi-ből hatalmas nyögés tört fel. Bandi bá hirtelen elengedte a lányt, és az ajtóhoz lépett, majd kulcsra zárta azt.
Barbi minden porcikája remegett a kéjtől, ágyéka perzselt, vaginája bizsergett, és negédes nedvességgel árasztotta el. Bandi bá visszafordult a lányhoz, és elkezdte kigombolnia az ingét. Mikor Barbi megpillantotta a kőkemény izmokat, halkan zihálni kezdett, hiszen, ez a tökéletesen kidolgozott test, ma az övé lesz. Nem érdekelte semmi, csak az, hogy magában érezhesse Bandi bá kőkemény valóját.

A fiú elé lépett, és remegő kezekkel, lefejtette róla az ingét, majd az ujjbegyeivel végigsimított a kőkemény izmokon. Bandi bá, is megremegett, a gyengéd érintés hatására, férfiassága, szinte már ordított a nadrágja börtönében. Megragadta Barbi derekát, és magához húzta, majd nekitolta a legközelebbi szilárd dolognak, ami történetesen egy asztal volt. A combjainál fogva, felültette, a lányt az asztalra, majd letérdelt elé, és feltolva a parányi szoknyát, megpillantotta a teljesen átnedvesedett, fekete, csipke bugyit. Mosolyogva felpislogott Barbi-re, majd kétoldalt megragadta a fehérneműt, és elkezdte lehámozni, Barbi megemelkedett, hogy Bandi bá le tudja húzni róla a feleslegessé vált anyagot. Miután a bugyi a földre került, Bandi bá gyengéden szétfeszítette a lány térdeit, és egy pillanatig gyönyörködött, a nedvesen csillogó, selymes, borotvált punciban, majd szétnyitotta a szeméremajkakat, és a nyelvével megérintette a hatalmasra duzzadt csiklót. Barbi hangosan felnyögött, és a remegése felerősödött, megragadta Bandi bá torzonborz fejét, és rászorította az ágyékára. A fiú, ezen felbuzdulva, erősebben kezdte nyalni a lányt, s közben két ujját, a melegen lüktető nyílásba csúsztatta, és keményen mozgatni kezdte. Barbi zihálása egyre hangosabb, és hangosabb lett, szerencsére, a kint üvöltő zene elnyomta a kéjes hangokat. Hátradőlt az asztalon, és felhúzta a lábait, ezzel még jobban kitárulkozott Bandi bá előtt, aki a másik kezével kiszabadította a merev péniszét, és masszírozni kezdte, mert már szinte fájdalmasan feszített.

- Akarod már? – kérdezte, elszakadva a lány patakokban folyó ölétől, felnézve látta, hogy Barbi levegő után kapkodva bólogat. Nem tudott megszólalni.
Bandi bá felállt, és már a nyíláshoz tette a hímtagját, de Barbi megalította, felült, majd a kezébe vette, és gyengéden húzogatni kezdte rajta a bőrt. Bandi bá megremeget, és megragadta a lány melleit, majd az ajkai közé vette az apró bimbót, és szívni kezdte.
- Meg akarom kóstolni – lehelte Barbi, majd lecsusszant az asztalról, és letérdelt a fiú elé.
Nyelve hegyével, megnyalta a vörösen duzzadó makkot, mire Bandi bá rekedtesen felnyögött, a lány minden érintése, közelebb, és közelebb lökte a csúcshoz. Barbi alig tudta bevenni a szájába a hatalmas tagot, nyelvével körbejárta az erektől duzzadó, kemény férfiasságot. Bandi bá megragadta Barbi fejét, és keményen mozogni kezdett, ő pedig édes nyögésekkel díjazta, és megpróbált minél többet magába fogadni a fiúból. A kényeztetés még korán sem ért véget, kivette a szájából, és teljes hosszában végignyalta, majd megint bekapta, szívta, nyalta, és gyengéden harapdálta. Bandi bá hörgése, egyre hangosabb lett, érezte, hogy ha a lány nem hagyja, abba elmegy, és Barbi nem akarta abbahagyni.
- Elsülök kislány – nyögte, miután Barbi harmadszorra is mélyen a torkába vezette a farkát.
- Ki tart vissza – mosolygott fel rá a lány, és kéjesen megnyalta az ajkait.
Bandi bá megint megfogta Barbi fejét, és erősen tartotta miközben, szaporán járt benne, majd egy hatalmas nyögéssel elélvezett. Barbi az utolsó cseppig lenyelte az édes nedvet, és tovább szopogatta a még mindig kemény férfiasságot.
Bandi bá felállította a lányt, majd megfordította, és rádöntötte az asztalra. A mini szoknyát felhúzva, benyúlt a combok kézé, és simogatni kezdte a lány selymes kagylóit, majd szétnyitotta azokat, és a megint kemény farkát közéjük csúsztatta, de még mindig nem hatol be. Barbi háta ívben megfeszült, feltolta a tomporát, hogy Bandi bá kényelmesebben, és jobban hozzáférhessen.
- Csináld – utasította keményen, mire Bandi bá előre lendítette a csípőjét, ezzel felnyársalva a lányt.
Barbi felsikított, és még jobban nekitolta magát, a hímtagnak, az egészet akarta. Bandi bá megint előre döfött, ezzel kicsalva egy újabb sikolyt Barbi-ből, de még mindig nem merült el benne teljesen. Megragadta a lány csípőjét, és erősen nekinyomta magát, ezzel teljesen elmerült, és hörögve élvezte a feszes hüvely, remegő, mégis kemény izmait amint ráfeszülnek, a péniszére. Erősen, és vadul pumpálta a lányt, közben előre nyúlt, és masszírozni kezdte a hatalmas melleket. Barbi nyögései, egyre hangosabban, és élesebbek lettek, közel járt már az orgazmushoz, de visszatartotta, nem akart még elmenni, élvezni akarta őt, ameddig csak lehet. Mintha Bandi bá is ezt akarta volna, visszahúzódott, mire Barbi csalódottan felnyögött, megfordult, és felült asz asztalra. Bandi bá a combok közé lépett, és megragadva a kőkemény rúdját, megint teljesen betöltötte a lányt. Barbi átkarolta a nyakát, és teljesen hozzá simult, közben megcsókolta, olyan szenvedélyesen, hogy a fiú lélegzete is elakadt, majd a nyelvük találkozott, és vad csatába kezdett. Vad lökések, egyre gyorsabbak lettek, és érezte, hogy megint a csúcs felé közeledik, de nem akarta, még nem élte ki minden vágyát.
- A fenekedet akarom – suttogta bele a lány szájába. Barbi először megijedt, de amikor belenézett a gyönyörű kék szemekbe, minden félelme elpárolgott, és csak némán bólintott.

A testül elvált, és Barbi megint az asztalra hasalt, fenekét, magasra felnyomva, kínálta fel Bandi bának magát. A fiú először a nedves puncihoz nyomta a farkát, benedvesítve azt, miközben az ujjával, gyengéden körözött, a lány ánusza körül. Barbi beharapta az alsó ajkát, izgult, ugyan, de megbízott Bandi báben. Ekkor a fiú vastag makkját, a lány farpofái közé dugta, Barbi megremegett, és szorosan behunyta a szemét. Bandi bá gyengéden előre döfött, mire a szoros nyílás engedett, és egy nedves cuppanó hanggal már bent is volt a fiú farka. Barbi felsikított, és még jobban megremegett, az ágyéka fellángolt, az alteste minden porcikája a folytatásért könyörgött. Bandi bá a lány alá nyúlt, és megkereste a csiklóját, majd erősen dörzsölni kezdte, miközben egyre hevesebben mozgott a lány fenekében. Barbi szinte nyivákolva hörgött, a vágy teljesen az eszét vette. A legvadabb álmaiban se gondolta volna, hogy Bandi bá Goth egyszer análisan kielégíti. A fiú, elszakadva a csiklójától, ujjait a nedves punciba dugta, és egyenletesen mozgatni kezdte.

Egyre mélyebben, és mélyebben merült el a lány fenekében, és érezte, hogy hamarosan magával ragadja az orgazmus, ezért, kihúzta a péniszét, és a lány nyílásához tette. Keményen dörzsölte Barbi magduzzadt csiklóját, érezte a remegéshullámokat, amik egyre szaporábban rázták a lány testét, arra utalva, hogy már ő sincs távolt a beteljesüléstől. Előre döfött, és ez mozdulattal, teljesen betöltötte a lány punciját. Barbi az asztal két oldalába kapaszkodva tolta magát hátra, és hangos nyögésekkel jelezte, hogy hamarosan elnyeli a kéj hatalmas hulláma. Bandi bá vadul pumpálta a lányt, majd egy hatalmas, mély nyögés kíséretében kilövellt, ezzel egy időben, Barbi vaginája megfeszült, és elárasztotta a testét, ezernyi apró áramütéssel. A fiú zihálva hanyatlott rá, a lány hátára, apró csókokkal elhalmozva azt.
- Köszönöm – suttogta akadozva.
- Én köszönöm – felelte Barbi, és tudta, hogy ez az élmény egyedi volt, és megismételhetetlen, de mégis csodálatos, és gyönyörű.


Szextörténet ajánló:


Csak úgy ott hagyott


Rudolf kinyitotta szemeit. Egy fura helyen találta magát. Egy idős bácsi nézett rá. "Mit tettél fiam? Eltört a medencecsontod és , nos, fura körülmények között találtunk..." Rudolfnak eszébe jutott az a délután, amikor Iza egy izgalmas, bár kártékony élményben részesítette. "Szeretnék egy távoltartási végzést kérni..." szólt halkan a fiú. "Én az orvosod vagyok, nem az ügyvéded" mondta a doktorúr.....

A kukkolásIldi a húgom barátnője. Hugi gyakran meghívja, néha itt is alszik. Egy évvel fiatalabb nálam aki 21 vagyok, és elég jól néz ki. Köszönőviszonyban vagyunk, kapcsolattartásunk ezen a szinten ki is merül.

A minap is nálunk vendégeskedett a lány. Szüleim elmentek otthonról, Ildi a hugival vihorászott valamin, én pedig a fürdőszobában a mosógépet bütyköltem. Mindig van valami baj....

Baszás a szexbulin


Ahogy egy Vasárnapi napon betöltöttem hivatalosan is a 20. életévemet arra gondoltam rendezek egy házibulit.
A szüleim belementek, de csak is egy feltételt szabtak, azt hogy ne törjön el semmi.
Ebbe belementem, hiszen tudtam, hogy féltik a tárgyakat.
Áthívtam két legjobb barátnőmet, akik segítettek mindenben Anna meg Reni.
Reni az italokat intézte Anna pedig a zenét és....

Művészet és Extázis 1


Megtaláltam

Hol is kezdjem a történetet? Hol is kezdődött igazán? Talán ott, amikor Filip a fiatal és nyughatatlan vándor egy nap, hosszú bolyongásai során egy, nagy hegyekkel körülvet fenséges tisztáshoz érkezett. Szeme még nem látott addig ehhez fogható gyönyörűséget. Ő maga éppen az egyik hegy derekán állott és készült alászállani, hogy jobban szemügyre vegye a helyet, mivel néhá....

A lószerszám


Eljött a nagy nap. 18 éves lettem. 18 éves igazi nő. Már nagyon kíváncsi voltam mit találtak ki barátnőim számomra. Nem akartak elárulni semmit csak annyit kértek öltözzem csinosan. Délután kettőkor találkoztunk egy cukrászdába. Rendeltünk egy kis sütit majd nassolás közben megkérdezték van e kedvem egy kis extra élményhez? Természetesen igent mondtam. Rövidre sikerült bulink után vihogva mentünk ....

Csak egy pornó sztori


Alig léptünk ki az étteremből, máris követni kezdtek, egy sovány, magas pasas szegődött a nyomunkba. Belekaroltam Amber-be hogy kicsit gyorsabb tempóra ösztönözzem, de magassarkúban volt, alig tudott lépést tartani velem. Elkerülhetetlen volt a harc, a mélygarázsban sor is került rá.
Szerencsére nem kellett a pisztolyt használnom, elég volt a puszta kezem is. Betörtem a fickó orrát és talán....Szextörténet címkék

közel voltam | meleg fodrász | anális szűz | neten | közös titkunk |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.