A családi xxx buli


Szeretem az önkielégítést. Mindigis csináltam és fogom is. A baszás sohasem izgatott annyira, mint amikor magamnak verem a farkam. Ugyanígy a szopás sem. Pedig dugtam már jópár igenjó picsát is és le is szoptak már jónéhányszor, de az élvezet, amit magamnak tudok nyújtani, az semmihez nem fogható. A faszom sokkal keményebbre és nagyobbra nő, amikor magamnak csinálom. Maga az orgazmus pedig sokkalta erősebb és tovább is tart, a gecim is erősebben lő ki, és több is jön ilyenkor.

Leggyakrabban úgy verem a farkam, hogy közben használt bugyik puncirészét szagolom. Két idősebb nővérem van, akikkel mindnyájan együtt laktunk, amíg ők férjhez nem mentek én pedig el nem végeztem az iskolát.

Csak elő kellett vennem valamelyik bugyit a szennyestartóból. Jean mindig pamut bugyikat hordott, míg Barbara szexisebb és kisebb darabokat viselt. Édesanyánk pedig a fehér nejlon bugyikat szerette.

Anyu fehér bugyiját a farkam köré szorítottam, az egyik nővéremét pedig az orrom alá tettem, és szívtam belőle a punci nagyszerű illatát. Ilyenkor a faszom pillanatok alatt kemény és vörös lett, a kezemmel pedig már pumpálhattam is. Eleinte mindig nagyon korán elmentem, egy-két perc múlva éreztem az ismerős rángást belül, aztán pedig spricceltem is. Óriási volt! De még mindig kemény voltam és vágytam az újabb menetre. Anyám bugyija gecitől áztatva ott volt a kezemben, de én folytattam a maszturbálást és a szimatolást.

Egy nap, amikor már húsz éves voltam, szinte sokkot kaptam, amint fekszek az ágyamon, éppencsak nekiláttam a farkamat kiverni a megszokott módon, amikor kivágódott a szobám ajtaja és beviharzottak a nővéreim. A tekintetük haragos volt. Anyu mögöttük jött, de ő nem látszott annyira mérgesnek, de nem is látszott boldognak, az egyszer biztos.

- Te szemét! - kiáltott rám Barbara, miközben nagyon ellenségesen nézett és szinte elkékült a dühtől.

Ezalatt én tartottam egy rózsaszín bikinialsót az orrom alá, amiből szívtam az inspiráló illatot. Jean viszont, bár meglátta a még mindig kemény 22 centis farkamat Anyu fehér bugyijába csavarva, nem látszott haragosnak. Anyun pedig szintén érdeklődés szikráit fedeztem fel. De valahogy mintha elégedettséget is látni véltem volna a tekintetében. A szemei nagyra nyíltak, és gunyoros mosoly volt az arcán ahogy méregette a merev rudamat.

Barbara anyura és Jeanre nézett, hogy ők miért nem mérgesek és miért nem szidnak engem. Követte a tekintetüket és ő is elkezdte a farkamat bámulni. Előtte nagyon ideges volt, ő egyébként is lobbanékonyabb az átlagnál, de amint meglátta, mit néznek a többiek, és amikor konstatálta a dolgot, az ő viselkedésén is azok a jelek látszottak, mint a legtöbb nőn, aki egy nagy faszt lát.

Az ajkait lebiggyesztette, ahogy lélegzetéből szinte kihallatszott a "Hűha". Arca kipirult, de nem a zavarától, hanem az izgatottságától. A nyelve hegyével megnedvesítette a hirtelen kiszáradt ajkait. Jean és anya szinte pontosan ugyanezt csinálta az előbb.

- Úristen! - mondta Barbara kicsit hangosabban, mint a suttogás.

- Nézzétek, milyen nagy ez a fasz!

- Apátoknak sem volt ekkora. - válaszolta erre anyu, szinte ugyanolyan hangon.

Apánk két éve meghalt már, és valószínűleg azóta nem volt dolga valódi fasszal. Jean is kivette a részét a beszélgetésből:

- Ennek a stricinek még nagyobb a fasza, mint a vibrátorom?

El tudod képzelni milyen érzés volt ott feküdni három nő előtt, akik a farkadról beszélnek, miközben mustrálják azt. Az pedig csak fokozta az izgalmakat, hogy ez a három nő itt előttem vérrokonom, és a tekintetük elárulta, mit akarnak tenni, és ez nagyon hízelgő volt számomra. De a hízelgés, a nézés és a beszéd nem elégít ki, nem veri ki a farkam. Pedig ez volt amit szerettem volna csinálni, még ha anyám és a nővéreim néztek is.

Szorítottam a farkam, és ahogy lassan húzogattam fel és le, egy nagy adagnyi előnedv szivárgott ki a végén lévő nyíláson. Három szempár követte, ahogy a hüvelykujjammal megérintem, majd szétkenem a duzzadt makkomon. Éreztem, hogy mindhárman többet akartak, mint ott állni, de nem tudták, mit csináljanak a másik kettővel. Nekem kellett hát megtennem az első lépést, hogy arra ösztökéljem őket, tegyenek valamit.

- Na, ti hárman csak ott fogtok állni és néztek engem, ahogy élvezek, vagy csapunk egy jó kis családi bulit?

Anya, Jean és Barbara egymásra néztek, mintha várnák, hogy valaki kezdjen valamit.

- A fenébe is! - mondta Jean és elkezdte kigombolni a blúzát.

Amíg ő vetkőzött, Barbara kinyújtotta a kezét, és ujjait faszom köré zárta ellökve ezzel a saját kezemet onnan.

- Atya ég, milyen nagy! - motyogta, amikor megint egy adag előnedv jelent meg a végén.

De mielőtt rájöhettem volna, mi lesz Barbara következő mozdulata, anya lehajolt és nagyra nyitott szájával lecsapott a faszomra, majd ajkait összeszorította körülötte. A rohadt életbe, nagyon jó érzés volt! És legalább olyan jól is nézett ki a dolog, amennyire jó volt az érzés. Mármint úgy értem, hogy nem vágyik mindenki arra titokban, hogy láthassa a saját anyja ajkait a farkán összezáródni, és a világon semmi nem okoz ekkora boldogságot. Anyu arckifejezése is elárulta, hogy biztosan szerette volna a fia méretes dákóját a szájába venni. És az, ahogy a nyelve körözött a makkom körül, azt is elárulta, hogy nem először csinálja. A kezével a golyóimat markolászta, ezzel mégtöbb előnedvet kikényszerítve belőlem magának, hogy lenyelhesse.

Barbara is gyorsan levetkőzött, így láthattam, hogy punciszőre rövidre van nyírva. Míg Jean teljesen levágta az övét, és a pináján már látszott, hogy nedvesedése rendesen beindult. Barbara elvette a bikinialsóját az arcomról, fellépett az ágyra, majd az arcomra terpesztett.

- Lássuk, mit kezdessz az igazival! - szólt rám ingerülten, ahogy elkapta a füleimet és a pináját az arcomhoz közelítette.

Nagyon jó illata volt. Forró és friss. Az íze pedig még jobb is volt, mint amire számítottam. A nyelvem becsusszant a csúszós ajkacskái közé aztán fel a lyukba. Barbara elkezdett nyögni és a csiklóját az orromhoz dörzsölte. Közben nem láttam bár, de éreztem, hogy két nyelv dolgozik a faszomon. Egy-két perc múlva éreztem, hogy valaki felmászik az ágyra, majd egy punci magába fogadja a farkam. Meglepődtem, hogy nem anyu volt az. Erre egy kis idő múltán jöttem rá. Jean volt az. Az egyik nővéremet a nyelvemmel baszom, a másik pedig a faszomon lovagol, míg anyánk nézi az egészet. Elég vadul hangzik!

Barbara nagyon hamar elélvezett. Barbara mindig gyorsan elmegy. A puncinedvei csorogtak, ahogy a pináját az ajkaimhoz és az államhoz préselte. Amikor élvezett, hörgött és kiabált, úgy, hogy mindenki hallhatta, mi is történik.

Jean nem élvezett ilyen gyorsan és hangosan. Éreztem, amint a punciizmai megszorongatják a dákómat, majd azt, ahogy a nedvei lefolytak a golyóimra, onnan pedig a seggvágatomba. Ugrált, forgolódott és vonaglott a faszomon, miközben Barbara leszállt a számról. Így láthattam, ahogy Jean élvez. Valóban vadul mozgott közben.

Ő még nem élvezett el? - kérdezte anyu, ahogy ismét a kezébe kaparintotta a farkamat, amit most Jean hüvelyváladéka fedett. Szorongatta, húzogatta és megint egy kis nedvet nyalt le róla.

- Nem akarsz elélvezni kedvesem? Ezt ugye megkérdezheti egy anya a fiától?

Megcsókolta a faszom és nyalta róla Jean nedveit is.

- Milyen a nyelvmunkája? - kérdezte Jean Barbarától.

- Jól nyalja a pinát. Ez volt a legjobb eddig, amit valaha is éreztem. És hogy baszott? - kérdezett vissza Barbara.

Jean kuncogott és bedugta a kezét a lábai közé.

Istenien! Elég volt azt a nagy szerszámot magamba engedni és már szinte azonnal el is élveztem. El tudod hinni, hogy ő még nem ment el ezalatt?

Anya még mindig a farkamon dolgozott a szájával, majd végül azt mondta.

- Nekem is basznom kell vele! - azzal felmászott az ágyra, és beigazította a dorongom a pinájába.

Forró volt és szoros, belül pedig teljesen síkos, így a faszom úgy csusszant bele, mint a forró kés a vajba. A mellei jól tartották magukat egy 48 éves asszonyhoz képest. Tenyerembe fogtam őket, amíg ő rajtam lovagolt. Erősen próbálkozott elélveztetni engem. Neki sikerült, de én még mindig nem mentem el.

Leszállt a farkamról, izzadtan. Pinanedvei lefolytak a combján. A szobámban érződött a friss pinák illata, szinte átitatódott a pinaszaggal, jobb volt mint száz frissen levetett bugyi. És a faszom, keményen, vérrel telve, anyu nedveitől ragyogva lengett anyu és a nővéreim előtt.

- Nem tudsz élvezni? - kérdezte anya, aggodalommal teli hangon.

Szerettem volna elélvezni, de anyu és a nővéreim puncijának a szorossága sem volt olyan, mint amikor verem a farkam és szorítom a markomban.

Megfogtam anyu bugyiját, ami a dugás előtt volt rajta, és a faszom köré szorítottam. Egy tucatnyi húzás, a puncik illata és a három meztelen nő látványa akik engem néztek, megindították a geciáradatot, ami több mint fél méter magasságba lövellt fel, és fehér adagokban landolt a combjaimon, a mellkasomon, a hasamon és mindenhol.

Jean egy ujját beleérintette a hasamon lévő tócsába, majd próbaképpen megkóstolta. Barbara viszont a szájába vette a farkam, és leszopta róla a friss gecit. Úgy gondolom, anyu nem akarta, hogy a saját lányai lássák, hogyan nyalja fel a gecimet, ezért csak nézte, ahogy Jean nyelvével letisztítja a testemről, Barbara pedig szopja a faszom. De kis habozás után, nem érdekelte tovább a dolog, és ő is elkezdte nyalni rólam a spermát.

Ettől nemsokára ismét keményedni kezdett a dárdám. De sohasem mentem el még kizárólag puncitól. Mindig rá kellett segíteni valamivel. Úgy el tudtam menni, ha dugtam, és közben a segglyukamat izgatta valaki.

Néhányszor sikerült, amikor anyut vagy Jeant seggbedugtam, de még a segglyukuk sem volt olyan szoros, mint a markom, a puncinál azért szorosabb volt. Barbara nem engedte, hogy a seggét basszam, mert azt mondta:

- Túl nagy a faszod az én segglyukamhoz.

Anyu és Jean megpróbálták meggyőzni, hogy jó érzés, de Barbara nem engedte továbbra se. Egyszer majdcsak feladja ezt az elvet.

Mostanában is szotkam szopatni a faszom a nővéreimmel, annak ellenére, hogy már férjnél vannak. Néha még a barátaikat is elhozzák, akik látni szeretnék, hogy tényleg dugnak a saját kisöccsükkel. Bár nem vagyok igazán "kicsi".

Egyszer eljött Jean 25 éves barátnője, Linda aki már négyszer volt férjnél és állítása szerint 223 férfival volt már dolga, 224-gyel engem is beleértve, de sohasem látott olyan faszt, amit a puncija nem tudott elélveztetni. Amíg nem találkozott velem. Tényleg jól szopott és a pináját is jól használta, de végül meguntam és kivertem a mellére. Jean pedig segített neki felnyalni. Ábrándoztam, hogy Jeannel kinyalják egymást, de sohasem jutottam el addig, hogy megkérjem őket rá.

Egyszer anyu elkezdett lelkiismeret furdalást érezni a paráználkodás és a vérfertőzés miatt, és el akart menni gyónni. De és megöleltem, és amikor megérezte, hogy álló farkam a hasának nyomódik, feloldódott és visszamosolygott rám. Megfogta és leszopta a faszom. Ez volt a kedvence. A végén megmarkoltam a szerszámom és a szájába lőttem, amit ő mind egy szálig lenyelt. Anyu nagyon szereti a gecimet nyelni.


Szextörténet ajánló:


Csak egy pornó sztori


Alig léptünk ki az étteremből, máris követni kezdtek, egy sovány, magas pasas szegődött a nyomunkba. Belekaroltam Amber-be hogy kicsit gyorsabb tempóra ösztönözzem, de magassarkúban volt, alig tudott lépést tartani velem. Elkerülhetetlen volt a harc, a mélygarázsban sor is került rá.
Szerencsére nem kellett a pisztolyt használnom, elég volt a puszta kezem is. Betörtem a fickó orrát és talán....

Örök tobzódás


Örök tobzódás

Három éve volt akkor, hogy szegény férjem meghalt szívtrombózisban. Nagy kan volt a drágám, rengeteget keféltünk, és nem unt meg, mint ahogyan én sem őt. Mindkettőnkben erős volt a vágy a rendszeres nemi életre. Azt hittem, már soha senkivel nem lehet olyan, vagy jobb, mint vele volt. Így aztán nem is hajtottam férfiakra, pedig egyre gyakrabban migrént kaptam a szex hi....

A gyönyör cseppjei


Elhatároztuk ,hogy elutazunk így nyár alkalmával közösen kettesben Németországba egy kellemes kis hegyi fogadóba közel a természethez hegyekhez erdőkhöz.
Egy kora reggel el is indultunk mivel szikrázó napsütést írt az előrejelzés és nem akartunk se melegben menni ,se a nagy forgalomban. Minden jól ment amíg Németországban el nem tévedtünk ,ezért félre álltunk egy nyugis csendes helyen az er....

Így basztunk a nejemmel


A feleségemmel már 8 éve vagyunk házasok. Mint általában szokott lenni, a szexuális életünk eléggé ellaposodott. Szerettük egymást, és szeretkeztünk is - igaz nem úgy mint kapcsolatunk hajnalán- sőt az élvezetben nem volt hiány, de egy idő után....nos szükség lett volna valami változatosságra. És itt elsősorban nem arra gondolok, hogy análisan szeretkezzünk - igaz szívesen kipróbáltam volna már eg....

Maszti a fürdőben


Támadt egy jó ötletem, hogy a fürdés ne legyen monoton, és ebben egy lufi volt a segítségemre. Húgomnak születésnapja volt, és onnan megmaradt pár darab lufi. Még mindig szeretek a lufival játszani, rendszerint bátyámat szívatom, beletöltök egy kis vizet, és rádobom... Nos, most nem így volt.


Fürödni készültem, amikor gondoltam egyet, és bevittem magammal egy lufit.
<....

Járvány idején virtuális sex


Ahogyan arról már korábban több történetemben írtam, nőnek öltözni imádó, női vágyakkal rendelkező, nagyon csajosan viselkedni tudó, a szexet kizárólag nőként élvező fiú/lány vagyok. Ha úgy tetszik crossdress, vagy travi, de abból a fajtából, aki tud úgy kinézni, hogy a külső szemlélő nem, vagy csak keveset vesz észre az eredeti, biológiai nememből.
Középiskolás koromban lehettem először ig....Szextörténet címkék

meles | tortura | lakással | a fogorvosi | baszós |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.