Szextörténet - Ráhel koktél partija


Szextörténet - Ráhel koktél partija

Rachel az öltözõasztalánál ült, befejezte az utolsó igazításokat kifestésén, és megcsodálta magát a tükörben.


Férje Edward szólt neki, hogy három kollegát fog hozni koktélra és néhány szendvicsre, a kora estei órákban, ezért biztos akart lenni benne, hogy a lehetõ legjobban néz ki.

Vörös alkalmi ruhát húzott, azonos színû bugyija és melltartója fölé, az alsó ruha jelképes volt, a bugyija nem volt sokkal szélesebb, mint egy csík nem igen tûnt öltözetnek. A ruha jól kiemelte vékony, karcsú alakját, hangsúlyozta melleit, és gondolta, elegánsnak is látszott, ahogy lejjebb finomam felvette a szoknyaformát, melynek az alsó széle, a térdei felett volt.

Gondosan választotta ki az ékszereit is, gyémánt fülbevalót, gyöngysoros nyakláncot. Igazán a gyöngysor, tett rá benyomás, ajándék volt Edwardtól, hosszú füzér volt, nagyméretû gyöngyökbõl, mely szépen fonta körbe elegáns nyakát.

Mivel kint meleg volt elhatározta, nem húz harisnyát, fekete magas sarkú szandálját vette fel. Fekete hajához jól állt a vöröszinû ruha, felrakta gyémánt fülbe valóit, és arany nyakláncát, megfontolta a látványt a tükörben.


- Hmm, nem rossz – mondta.


Végül haját, elegánsan feltûzte.

Visszagondolt az elmúlt két évre, 24 éves volt, amikor találkozott Edwarddal, és szilárdan hozzá kötötte életét.


Volt egy kis múltja, azonban minden mögötte volt, és most úgy tûnt boldogan élnek Edwardal. Otthon maradt, törõdött a házzal, és alkalmanként megszervezte a koktél parit vagy vacsorát, Edward kollegáinak, vagy elutazott vele külföldre, amikor Edward utazott.

Mikor napközben nem volt Edwarrdal, rendszeresen eljárt konditerembe, vagy kutyáikat sétáltatta. Nem rossz élet döntötte el.


Lement a lépcsõn és szendvicskészítéssel foglalta el magát, közben a tálcákat és poharakat is elõkészítette.

Amíg ezzel foglalatoskodott, eszébe jutottak Edward kollegái. Már találkozott velük és egy vagy kettõ jóval idõsebb volt, mint Õ. Csodálkozott, hogy mit dolgoznak. Edwarrdal való kapcsolatára is gondolt. Idegen azonban szeretett teljes kapcsolat. Mostanában sokat beszélgettek vágyaikról és fantáziájukról.

Autógumik csikorogtak a kocsifeljárón, kocsiajtók csapódása hallatszott, a bejárati ajtó kinyílt, Edward elõreengedte a vendégeket. Megcsókolta Rachelt és bemutatta kollegáit. Három kollegám, Tony, George és Andrew.


Csinosan voltak öltözve, alkalomszerûen, nyakkendõ nélkül, sport dzsekikben. Úgy tûnt összeszokottak, évek óta ismerik egymást, gondolta Rachel, együtt jártak iskolába együtt fociztak, vagy valami hasonló játékot játszottak.

A szoba sarkában lévõ bárhoz ment és megkínálta õket itallal. Koktélt kevert nekik, mialatt a férfiak beszélgettek, valamirõl tréfálkoztak, ami aznap történt.

Mindannyian a bõr karosszékekben pihentek, amelyeket Edward valahol Afrikában vásárolt. Rachel szerette a kárpitozott bõr szagát és lágy komfortját. A beszélgetés felszínesen folytatódott, az alkoholhatására


Rachel és csak felszínesen, alkalmanként vette benne részt. A bõrgarnitúra lágy volt, kellemesen megtámasztotta Rachel combjait, és lábai akaratlanul, lassan kitárultak.

Meglepõdött, mert hirtelen észrevette, hogy a sexrõl beszélgetnek. Edward arról, szexuális történetekrõl beszélt másoknak, amit együtt csináltak, egymással, a hálószobában, néhány nappal ez elõtt.


Megdöbbent, soha nem gondolta volna, hogy Edward bárkinek is elmondja ezeket a dolgokat, de különösen kollegáinak nem. A többiek kiegészítették a beszélgetést, a saját élményeikkel. Bár neheztelve az elsõdleges benyomások miatt, Rachel egyre jobban felizgult a beszélgetés buja témája miatt.

- Állj fel Rachel, valamit akarunk, hogy megcsinálj, nekünk- mondta Edward minden figyelmeztetés nélkül.

Segített neki felállni, míg a többiek ülve maradtak. Edward elõvett a zsebébõl egy vékony selyemsálat, mögé állt és ezt suttogta a fülébe – Gondolom ez élvezni, fogod kedvesem, és megmondtatod bármikor, ha abba akarod hagyni. – Rachel valami cselszövést sejtett, mire gondolt Edward?

Lehetetlennek érezte az ellenállást (vagy eleve lehetetlen is?) és a vágyaira gondolt. Legnagyobb meglepetésére Edward folytatta, és a kezeit hátra kötözte a vékony sállal. A hátratett kezei kidomborították, elõre feszítették melleit, kiszolgáltatottnak érezte magát, azonban biztonságban is érzete magát, Edward jelenlétében.

A többiek ámulattal nézték. Edward nagyon váratlan és hirtelen mozdulattal egy alacsony támlájú székhez tolta, és a támla mögött, a támlával szembe fordította, majd letérdeltette, a térdeivel külön egy-egy bõrlábtartóra.

Majd a hátánál fogva lágyan ráhajoltatta a szék támlájára.


A szék támlája lágyan ívben hajlott és megtartotta felsõtestét. Arcát oldalra fordította a vállai széles párnázott felületen, támaszkodtak. Ilyen, a selyemsál összekötött helyzetben a hátán tartott a karjaival, a feneke a férfiaknak lett felajánlva. Ámuldozott mi fog következni.


Hirtelen rájött, hogy Edward az egyik fantáziájukat valósítja meg, amit õ mesélt el Edwardnak. Meg tudja teljesen úgy csinálni, ahogy Õ elmondta?

A ruhájának szoknyarészét Edward gyengéden felhúzta a hátára, így combja teljesen látszottak. A fenekének két partja, a keskeny vörös bugyija láthatóvá vált az össze férfinak.

Edward a lábtartókat széjjel húzta, térdei eltávolodtak egymástól, szinte terpeszben térdelt. A keskeny bugyi, pántja teljesen kifeszült, jól érzékeltetve az alatt lévõ intimszférát.


A nemi szférájának körvonali, lágyan emelkedtek ki a bugyi anyagán keresztül. Rachel tudta, mi fog történni, és azt is tudta, ha tiltakozik a bánásmód miatt, felállhat és kisétálhat bármikor. Különös módon, nyugodt volt, és kíváncsi volt, mi fog történi.

Érzete, hogy csak szalagnyi vörös anyag feszül szét húzott farpofái között, mely megóvja a férfiak pillantásától. Érzet, azt is hogy Edward keze, a bugyi gumijánál van, biztosan le…


Edward egyetlen gyors mozdulattal, letépte a bugyit, Rachel fájdalmat érzett a gumi vágásától, ahogy az megfeszült, utána az ellazult bugyi lecsúszott a ballábán a térdéig.

Férfiak lélegzete elnehezült ahogy a gyönyörû fiatal nõre néztek, amint teljes alsóféle széttárva került a szemük elé. Edward lágyan simogatta nagyajkait, majd sürgetõ mozdulattal, ujjait bedugta, nedves vaginájába.

Rachel elcsodálkozott, hogy a próbálkozó ujjak felizgatták. A szobában csak a férfiak nehéz légzése hallatszott és Edward ujjainak cuppogó hangja a pinájában.


Rachel szeme sarkából látta, hogy a férfiak, mindannyian elõvették farkaikat, golyóikkal együtt a nadrágjukból.

Edward nagyon szemléletesen mesélt a testérõl, nagyon részletesen arról a részérõl, amely látható volt.


Az ujjai kitárták kisajkait, mint egy virágot széttárva pinájának nyílását is, mely ásítva tátongott, nemi szõrzete felett. Sötét ráncos gyûrûként volt látható fenekének nyílása is.

- Úgy gondolom Rachel felkészült ránk – mondta Edward.

Az egyik férfi, Tony oda lépett Edward mellé. Rachel érezte, a makkjának melegségét, ahogy külsõ ajkait széttárja és folytatja útját hüvelyébe, egy lágy mozdulattal belé hatol, ….csodálattal és lágyan felnyögött. Tony, lábával jobb helyzetet vett fel és megint beljebb nyomta farkát, és mind keményebben hatol mélyebbe.

A többiek tapsoltak. Tony folyamatosan, teljesen kihúzta, majd visszatolta a faszát. A férfiak láthatták, amint Rachel kisajkai ki- behajlanak, szorosan átfogva a mereve farkat, ahogy az ki – becsúszkál.


-Arrrgh – nyögte Rachel, csodálattal és gyönyörrel, ahogy a merev makk beléhatolt melyen újra és újra.

Tony mélyen felnyögött, és néhány lökés után elélvezett, farka mélyen Rachelbe spiccelte gecijét. Kihúzta még merev farkát, amely csillogott az lámpafényben. A férfiak látták, amint Rachel széttárt pinája sarkából a geci és saját nedvei lefolynak klitoriszára és csíkot hagyva, szõrzetére.

- Tony nagyon jól csináltad – mondta Edward

George állt a combjai közé, és pináját simogatta ujjaival. Rachel aggódott, hogy teljesen látható és kiszolgáltatott.


Mély benyomást gyakorolt rá lágysága, azonban ez csak rövid ideig tartott, mert érezte, hogy síkos ujjaival kitárja fenekét. Felhasználva ujjai nedvességét elkezdte tágítani az izomgyûrût. Körülötte maszirozta az izmok gyûrûjét, kicsit kitárta a lyukat és könnyedén bedugta két ujját.

George hátra lépet és megcsodálta kézimunkájának eredményét, Rachel feneke tágra nyílva tátongott.


Rachel abszolút megrémült, amikor megérezte, hogy a kemény fasz hozzá ér a fenekéhez. Edward csak egyszer dugta seggbe.


George érezte Rachel felizgatott, sexuális illatát, valamint tágra nyílt pinájának illattét is amint ami keveredett Tony gecijének illatával. Neki szegezte farkát, Rachel tiltakozó seggének, és egy hirtelen lõkéssel behatolt.

Rachel alagútja, tágult George mohó faszának nyomásától. Ahogy a heves vágy erõt vett Georgon úgy ragadta meg Rachel combjait és nyomta egyre beljebb farkát. Rachel izmai önkéntelenül ráfeszültek faszára és váratlan szenzációs örömében felkiáltott.


- Baszd meg Rachel, beleélvezek a seggedbe – Ez több volt, mint amit kibírt és még egy vadlökés után a fasza berobbant Rachel seggébe.

Mikor faszának görcsös összehúzódása megszûnt, kihúzta lelankadt farkát. Rachel meg akarta õrizni legkevesebb méltóságát, amikor érezte, hogy segge egy akaratlan kis szellentést bocsát ki, az erõszakos behatolás miatt.


A férfiak ezt hallva elnevették magukat, és újból elkezdték tárgyalni intim anatómiáját.


Ondó folyt ki mind a két frissen megdugott nyilasából. Tudta, hogy még mindig tágra nyílva tátongnak a férfiak felé.

Edward nyersen talpra állította. Vörös ruhája rögtön lecsúszott eltakarva testét. A vörös bugyija lecsúszott a térdérõl a lábfejére eltakarva lábbelijét.


Azután Edward térdre nyomta, kezei továbbra is a háta mögött összekötözve maradtak. A faszát belenyomta az arcába, így kénytelen volt a faszt a szájába venni.

Szerette volna, ha a kezei szabadok, mert szeretett játszani a golyókkal. Azonban úgy látszott ezt az örömöt nem engedte meg neki.


Edward a szájába nyomta faszát, és tenyereivel tartotta fejét, így szinte baszta a száját. Edward barátai körbe állták és nézték amint nagy és eres fasza, faltörõ kosként mozog a szájában.

Nyugodtan próbálta tûrni, szerette volna a nyalni is a faszt, de az lehetetlennek tûnt, ahogy Edward vadul elégítette ki magát a szájában.


Egy utolsó mozdulattal, hatalmas vörös makkja, bele lövellte gecijét a torkáig, azonban a lüktetõ fasz a szájában nem fért el. És mikor kiszabadult szájából tovább lövellte a gecit arcára és hajára.

Kis geci cseppek lógtak az arcáról és hajáról, lassan lefelé csúszva ragadós csíkot hagyva haján és bõrén.

Edward megint felhúzta, és visszanyomta eredeti helyzetébe, terpeszben térdelve és ráhajolva a széktámlájára. Újból felhajtotta ruháját, Rachel nedvességet érzett, ahogy a friss levegõ behatolt combjai közé.

Andrew eddig csendben figyelte látványt. Farka felállt, 22 cm hosszú volt és körülbelül olyan vastag volt, mint egy férfi csuklója. A többi férfi megcsodálta hatalmas méretét, minden vélemény nyilvánítás nélkül.


Oda lépett Rachel szétnyitott lábai közé. Láthatta, fenekét, pináját és combjait, ahogy csillognak a férfiak gecijétõl és Rachel nedveitõl amint azok folynak le rajta.

Szorosan Rachel mögé lépett és hatalmas faszát Rachel segge partjai közé dörzsölte. Lágyan megkereste nyakát, kikapcsolta gyöngysornyakláncát. Rachel vágyakozva remeget, a nagy faszt akarata nedves pinájában, de rögtön! Andrew azonban várakoztatta.

Lágyan kitágította fenekét, az ujjaival és a gyöngysor nyakláncot egyesével, finoman benyomta fenekébe, annyira, hogy csak a kapocs maradt kint.

Ezután óvatosan kitágította ujjaival a pináját, miközben fenekét is simogatta. Hatalmas volt, készen ált. Lágyan , lassan nyomta csodálatos faszát Rachel pinájában. Rachel nyögött amint érzette, hogy a masszív fasz, csinálja az útját a pinájában. Valójában nem állt készen a következõ behatolásra Andrew-tól, érezte sokkja elfog múlni, amint teljesen kitölti õt.

Andrew, felhevült és ismételten benyomta faszát, az asszony vendégváró pinájába.

Rachel érzete hogy egy makk nyomkodja klitoriszát, és egyre jobban közeledett ahhoz hogy elélvezzen.


- Oh én, gawwwd..- sikította. A többieket lenyûgözte a látványos élvezés és elkezdték simogatni a farkukat.


Azonban Andrew még nem fejezte be, folytatta döngölését, minden egyes újabb erõs lökéssel. Fasza jól hallható szortyogó hanggal csúszkál Rachel, most már túlzottan kitágult pinájában.

Rachel érezte, hogy egy újabb orgazmus alakul ki benne, az után, hogy elõbb is test remegtetõ élvezésen ment keresztül. Andrew a gyöngysort szemenként, lassan kezdet el kihúzni seggébõl. Az élvezet olyan nagy volt seggének izgatásától, hogy felsikoltott és újból teljesen elélvezett. Andrew kihúzta faszát, a tátongó vaginából, hatalmas adag gecit maszturbált Rachel fenekére, hátára és vörös ruhájára. A többi férfi is oda jött, hozzá és teljesen tele maszturbálták gecijükkel az eszméletlen Rachel hátát.

Rachel arra tért magához, hogy a férfiak lágyan törölgetik száraz törülközõkkel. Különös figyelmet szentelve azoknak a területnek, melyet elárasztottak gecijükkel. Bebugyolálták egy fürdõköpenybe és felvitték a hálószobába. Rachel mély álomba merül arról álmodva, amit Edward elmondott róla. Hogy tud neki visszafizetni?

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Egy spontán magömlés


Az alábbi történetek egy nyáron töréntek meg velem, sok - sok évvel ezelőtt, de még most is tisztán emlékszem rájuk, és ettől tűzbe jövök, fel áll a faszom most is.

1. Azon a nyáron - közeledve a tizenöt évemhez - amikor elvégeztem a nyolc általánost, a szünidőből több mint egy hónapot ismét alföldi szülő falumba /ma már város/ töltöttem. Mint korában most is kibicigliztem a Köröshö....

Szex a parkolóban


Barátommal megbeszéltük, hogy egy bevásárlóközpont parkolójában találkozunk, és onnan megyünk egy szállodába.

Én átültem az autójába megöleltük és csókolgattuk egymást. Az apró érintések a szájon már jelezték, hogy egyhamar nem indulunk el. Lassan érzékien elkezdte csókolgatni a nyakam, belesuttogott a fülembe és érzékien nyalogatta. Éreztem a lehelletén a forró vágyat, lassan kigom....

a megdugott cselédfiú


a megdugott cselédfiú

Ahogy közeledett a délután, Asszonyom jelent meg a szobámban. Na segítek, hogy kívánatos legyél, szeretném ha a barátnõimnek nem kellene csalódniuk benned. Egy rózsaszín, térd fölé érõ nyaknál megkötõs ruhát választott, majd ehhez illõ fehérnemût adott oda. Ezeket vedd fel, mondta és én belebújtam a világos csipkés bugyiba és felcsatoltam a melltartót is. Asszony....

Érzelmek rabláncán


Pétert négy éve ismertem meg. Első látásra nem hittem volna, hogy ő lesz a legkedvesebb ember az életemben. Magas, bár nem éppen sportos testalkatával toronyként magasodott fölém. Első randevúnkon nagyon zavarban voltam, így össze-vissza hablatyoltam neki mindenféléről. Ő végig kedvesen bólogatott, szürkés szemei az arcomat nézték, de volt benne valami furcsa, mintha belém akart volna látni. Keske....

Nem mindennapi fürdő


Izgatottan fürdött,érezte,van körülöttük a levegöben valami..teljesen izgatott volt,a farka keményen meredezett,izgatta a gondolat,hogy mit fog szólni a két hölgy,ha meglátják,,abba bele sem mert gondolni,hogy elutasitóak lesznek,azt a szégyent nem tudná elviselni.
Törülközöt rátekerte a derekára,ugy lépett ki a nappaliba. A két vendéglátó kiváncsian,és mosolyogva nézett rá.
-Nocsak,....

A felavatás


Az eset a 17 szülinapom után történt. A nővérem a legjobb barátnőjénél aludt, és így egyedül maradtunk otthon anyámmal.Este kilenc óra volt, úgyhogy nekem aludnom kellett volna mennem. Feküdtem az ágyamban, és egy könyvet olvastam. Az anyám bejött a szobámba, azt hittem, hogy egy puszit kapok éjszakára, mint minden nap. Meglepett, hogy csak egy átlátszó hálóing volt rajta. Én az anyámat még mindig....
Szextörténet címkék

szüleim egyik hölgy | volt baratno | akaratlanul | exhibicionista | vedd ki |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.