Barátnőm hangosan élvezett velem együtt


"Jó reggel Tim! Szép napunk van!
Az első tavaszi napsütés kisasszony, de tudjon róla, hogy dél van.
Kitenne nekem egy napágyat ?
Természetesen hölgyem, de nekem még van dolgom a medencével.
Nem zavar Tim, nem vetkőzöm le, végezze a dolgát nyugodtan.

Lábaim kissé felhúzva, beakasztottam papucsom tűsarkait az egyik résbe és hátradőltem. Selyem köntösöm lavinaként csúszott le két oldalra lábaimon, ami több volt, mint merész, mert egy pár harisnyán kívül semmi nem volt rajtam. Pillantásom egyből Timre vetődött és bíztam benne, hogy nem vett észre semmit. De nem volt szerencsém. Tudtam, ha kapkodva elkezdem takargatni magam nevetségessé válok, inkább hagyom felülkerekedni a nőiességemet és lehunytam a szemem. Szellő sem rebbent és a nap melegen sütött. Barátnőm még mélyen aludt a hálószobámban. Barátom még nem ért haza. Teljes nyugalomban feküdtem és gondolataim mindenféle irányban kalandoztak. Időnként résre nyitottam a szememet és figyeltem Tim lábaimra vetődő pillantásait. Csendben dobálta a klór tablettákat a vízbe.

Elképzeltem magam, hogy összeszorított térdem és bokám ellenére is teljesen látható lehetek bizonyos szögből. Felizgatott a gondolat, hiszen ilyen látványt én is bármikor szívesen nézek. Szívesen felmentem volna Krisztinához, de az érdekes helyzet mégis itt tartott. Tim nem régen dolgozik itt és annyit már tudok biztosan, hogy fiatalsága ellenére tisztelettudó és távolságtartó, na meg most már még egyet, hogy tetszem neki, vagy legalábbis a lábaim. Kinyitottam szemem és az éppen bámuló Timre szegeztem.
- Tim! Látom nem tud figyelni a munkára ha itt napozom! Tim lesütötte szemét és felelte:- elnézést kisasszony, de nem tudom, hogy tudja-e, hogy…-Hogy mi? Kérdeztem! Kíváncsi voltam, az eddig diszkrétnek ismert srác, most miként fejezi ki magát.
Tim kisvártatva megszólalt: …hogy gyönyörűek a lábai és rettentő szexis a harisnyája.
Nem értem el a célom és kicsit felbosszantott a dolog.

Tim! Szólítottam meg újra. Hozzon nekem egy pohár Martinit. Jeget is talál a hűtőben és citromot, mellette a szekrényben. Csendben tegyen-vegyen, mert a barátnőm még alszik.
Tim megmosta kezét a kerti csapnál és elindult felfelé a lépcsőn. Ekkor hallottam meg, hogy nyílik a kerti kapu és begördül lassan a barátom. Becsukta a Mercedes ajtaját és puszit nyomott az arcomra. Szia Andika azt hittem alszol. Nem, nem alszom feleltem. Hol van Tim kérdezte?- nem láttam amikor bejöttem. Felküldtem egy Martiniért, -feleltem. Van vele egy kis bajom! Micsoda? - kérdezte Robi. Egyfolytában bámul, miközben dolgozik! Barátom elmosolyodott. Mert gyönyörű vagy! Te talán nem bámulod meg a szépet? De igen feleltem.
Akkor neki miért nem lehet jó napja?

Ekkor Tim elindult lefelé a lépcsőn az italommal.
- Helló Tim! Mi a pálya? - kérdezte barátom.
- Szia Robi ! Minden rendben, benne vannak a tabletták a medencében.
- Ti mióta tegeződtök? – kérdeztem csodálkozva. Nem fontos felelte Robi. Ezen a válaszán erősen elgondolkodtam. Tim megszólalt:
- Felébredt Krisztina! A fürdőszobában van, -és átnyújtotta az italomat. Majd barátom félrehívta Timet és hosszasan beszélgettek. Figyeltem minden mozdulatot és próbáltam megfejteni miről is lehet szó. Számoltam hányszor néznek rám és hányszor pedig fel a lakás felé. Az eredmény kb. döntetlen volt.

Majd visszajöttek és megálltak a napágy két oldalán.
- Andika el kell, hogy mondjak valamit, -közölte Robi.
- Figyelek! –mondtam kissé megsértetten. Tegnap este mikor elaludtál szeretkeztünk Krisztinával.
- Az nem létezik! Krisztina leszbikus! - kiáltottam.
- Én is azt hittem!- felelte Robi. Tim csak hallgatott.
- Meg is dugtátok?- kérdeztem közönségesen.
- Meg, igen felelte barátom.
- Hogy tehettetek ilyet, tudjátok, hogy szeretem?
- Ha, megszereti a fiúkat el fogom veszíteni! –fakadtam ki magamból.
- Rosszul látod! -mondta Robi! Majd mi gondoskodunk róla, hogy nem fog más férfi után nézni és mosolygott.

Elfogadtam a történteket, nem volt mit tennem. Ekkor fentről a teraszról meghallottam az édes hangját: szia szerelmem, hello fiúk! Krisztina nézett le rám gyönyörűen kisminkelve, de még vizes hajjal.
- Gyere le Drága! Ti pedig hagyjatok magunkra! Kriszti lejött és azonnal szájon csókolt. Rövid csóknak szánta, de nem engedtem, hogy rövid legyen. Jobb kezemmel benyúltam a törölköző alá, ami testét borította és azonnal a lényegre tértem. Összes ujjammal simogattam frissen borotvált punciját, még középső ujjamat a kisajkai közt mozgattam. Kriszti kapkodta a levegőt és a csókolózás állatias nyalakodássá vált. Levettem válláról a kezem és azonnal a lábaim közé nyúltam. Kriszti két kézzel kapaszkodott fejem mellett a napágyban és őrjítően nyalta számat, fülemet, nyakamat. Orgazmus, orgazmust ért.

Mikor a vad vágyak lecsengtek Kriszti remegő lábbal ült le az ágy szélére. Szemembe nézett és megszólalt: -mondani akarok valamit! Lábaim közül kivettem az ujjamat és csitítólag szájára helyeztem.
- Tudok mindenről! –suttogtam.
- Mást is akarok! –mondta Krisztina. Nagyon szeretlek Andi és teljesen rám borult. Melleink összeértek szánk ismét egymáshoz tapadt. Majd egymás nyakát, mellét csókolgattuk, de most a vadság, meghitt, igazi női szerelmeskedéssé alakult. Lábam közé tette jobb lábát és lassú mozgásba kezdtünk. Mindkettőnk puncijából ömlött a kéjnedv. A lassú mozgások időnként gyorssá váltak, a halk nyöszörgések pedig sikítássá. Mikor ez is abba maradt, megkértem barátnőmet, hogy szálljon le rólam, mert a köpeny a derekamon még mindig meg volt kötve és nagyon zavart, hogy ott nem érzem a testét. Így teljes testem nekem is szabaddá vált. Nem volt már meleg, de nem érdekelt. Még a számtalan orgazmus után is őrülten kívántam Krisztit.

Valami miatt ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy kinyaljam punciját amit a fiúk tegnap elintéztek. Nem is tudom, hogy ez, mint gyógyító nyalakodás, vagy mint perverz vágy bizseregtetett meg. Mikor barátnőmet terpeszbe állítottam magam felett, felnéztem feszes fenekére, gyönyörű hajára és észrevettem, hogy Robi és Tim fölöttünk pár méterrel lesnek minket a teraszról. Robi nem is zavart volna, de Tim miatt erős gátlásaim támadtak. Ekkor teljesen felkavarodtak az érzelmeim. Minden egyszerre tört rám. Pillanatok alatt leperegtek az események. Tim egy alkalmazott, de megdugta a barátnőmet! Látta a puncimat, de sosem szeretkeztem előtte!
- Vajon mióta nézhetnek?
- Meg kell, hogy mutassam jobb vagyok! De már a következő gondolat pillanatában Kriszti előrehajolt és felemelte mindkét lábam , előrehajolt és nyalni kezdte izzó, megduzzadt puncimat. Megfogtam csípőjét és azonnal belefúrtam arcom a széttett lábai közé. Egyszerre nyaltam a punciját és a fenekét. Barátnőm hangosan élvezett velem együtt.

Lábaimat akkora terpeszbe tettem, amekkorába csak tudtam. Ismét vadul nyaltuk és ujjaztuk egymást. Most már élvezve a közönséget is. Krisztina erőtlenül rogyott össze rajtam, de nem hagytam abba még egy darabig a nyalakodást. Utoljára akkorát élveztem, hogy megtörtént a ritkán érezhető ejakuláció."


Szextörténet ajánló:


Anyám szeretője voltam


Anyám gyönyörű nő volt asszonyosan telt idomai mindig izgalomba hoztak. Gyakran meglestem a fürdőszobában a kulcslyukon át. Gyönyörű mellei csípője segge combjai lábai voltak ölét dús sötétbarna szőrzet borította. Persze ez a látvány nem hagyott hidegen bár még éppen csak kamasz voltam. Elég gyakran voltunk kettesben és egy alkalommal nem bírtam tovább. Mögé álltam átöleltem magamhoz szorítottam í....

A geci íze


Sziasztok újra itt volnék egy újabb történettel, ahogy megígértem. Ez az eset talán két hónapja történt meg velem. Éppen a (most már)volt barátomnál voltam, ahogy az lenni szokott délután. Megint videóztunk, nem tudom mit néztünk, nem emlékszem rá, de nem is ez a lényeg. A film elejénél járhattunk amikor szokás szerint elkezdett nézni engem a párom. Ilyenkor tudom, hogy rá kell néznem mélyen a sze....

Zsolti és én


Nyelvemmel izgatom a farkadban lévő köveket. Ujjaim közt már mereven, keményen áll a faszod. Lassan bekapom az előttem ágaskodó hímvessződet. Te a fejem simogatod és irányítod ahogy lassan bekapom és eltüntetem a számban a mereven ágaskodó faszod. Szopom és a nyelvemmel simogatom a lüktető faszod.
- Ahhhh édesem, ez nagyon jó! - nyögöd és simogatod a fejem miközben szopom a faszod. Majd k....

Leszbi erotika, a titkos szeretőm, Yvette


A gyerekek végre elaludtak és mi egyedül maradtunk. Yvette a kedvenc székében ült, és újságot olvasott. Mögé álltam és elkezdtem masszírozni a nyakát. "Umm, köszi Niki, ez jól esik!" Számat a nyakához emeltem és megcsókoltam. Megérezte parfümöm illatát. "Ó, imádom ezt a parfümöt. Ez azt jelenti, amit általában jelenteni szokott?"

"Igen szerelmem." Egy p....

Tiltott gyümölcs


Nagyon hosszú volt az utazás. Majdnem 1200 km. Személyautóval, szinte egyhuzamban, csak rövid egészségügyi szünetekkel, és tankolásokkal megszakítva. Mégsem voltam fáradt, felvillanyozott az előttem álló két hét. Az új munka, és az új élmények lehetősége. Három kolléganőmmel utaztam egy szál magam képviselve az „erősebb” nemet. Már évek óta nős voltam, nem is igazán foglalkoztatott a kaland lehető....

A kínzás


Amikor magamhoz tértem a helység félig sötét volt, de azért elég jól ki tudtam venni, hogy hol vagyok. Leginkább egy középkori börtönre emlékeztetett a hely. Ablak sehol, a falakon fáklya világított, vastag rácsok, és kő a padló meg a fal, és nagyon hideg volt. Nem voltam megkötözve, de félmeztelen voltam.
- Csakhogy felébredtél! – mondta egy hang. Közelebb jött. Egy szigorú tekintetű nő vo....Szextörténet címkék

rengő | diploma | csajom | Élvezetek | kiszoptam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.