A főnök, az unokahúga és Beth


A dolgok a melóban jól mentek, Jane és én is jól éreztük magunkat. Sue és én továbbra is együtt dolgoztunk, és én a hátfő estéket Sueval töltöttem, szeretkeztünk majdnem egész éjjel. Sue imádta, ha nyalják és én elég sok időt töltöttem lábai közt, punciját nyalva és többször ezzel a csúcsra juttatva. Basztam Sue szűk pináját, jól kitágítva a puncit, egészen addig, míg majdnem elájul. Annyira felizgattam Suet, hogy meghágta a faszomat, belenyomta a szűk segglyukába, és addig baszott, míg megtöltöttem édes seggét nagy adag spermámmal. Sue kezdte egyre jobban megkedvelni az anális szexet, és egyszer egy műfaszt nyomott a puncijába, miközben én hátulról basztam a seggét.

Már vártam a szerdát, mikor Jane - el, Kimmel és barátjukkal, Beth - el találkoztam. Extra pihenőt iktattam be keddre, mivel tudtam, hogy a lányok teljesen ki fognak szárítani. Szerdán Jane behívott az irodájába és szólt, hogy csak később fog hazaérni, mert közbe jött egy fontos és vártalan találkozó, és megkért, hogy legyek a házánál este hatkor. Megkérdeztem, hogy ő is ott lesz - e hatkor, de ő azt mondta, hogy nem, ő csak tíz körül tud odaérni, és addig szórakoztassam Kimet és barátját Bethet, míg ő hazaér. Megígértette velem, hogy hagyok neki is valamit. Megígértem neki és elhúztam az asztalától, lábait széttártam, és felemeltem a szoknyáját. Jane meglepett, mivel harisnyakötő és harisnya volt rajta, nem pedig harisnyanadrág, és legnagyobb meglepetésemre Janen nem volt bugyi. Felcsúsztattam kezemet puha belső combján, és becsúsztattam az ujjamat a puncijába. Jane már nedves volt, én pedig úgy döntöttem, adok neki valamit, amivel ellesz estig. Combjai közé térdeltem, felhúztam szoknyáját a derekáig, széttártam a lábát a száke karján kívülre. Jane puncija szinte csöpögött a nedvességtől, két ujjamat simogattam a punciját, és elkezdtem nyalni és szívni merev csiklóját. Jane arra koncentrált, hogy csendben maradjon, én pedig éreztem, hogy orgazmusa rohamosan közeleg. Jane a tarkómra tette a kezét és arcomat keményen a réséhez szorította amikor az orgazmusa elérkezett és halk nyögő hangokat hallatott. Felnyaltam a kifojt puncilét, és miután érzékeit visszanyerte, megigazítottam ruháit és felálltam. Jane megcsókolt és azt mondta, szórakoztassam Kimet és Bethet. Mondtam, hogy így lesz, és azt mondtam neki, hogy siessen haza a találkozóról.

A nap hátralévő része eseménytelenül telt el. Fél hat körül hazamentem és faszom már elkezdett felállni, várva a forró baszást, amiben rövidesen része lesz. Odaértem Jane házához, odamentem az ajtóhoz és meghúztam a csengőt. Mikor az ajtó kinyílt Kim és egy gyönyörú fiatalnak látszó lány áll meztelenül az ajtóban. Faszom teljesen felállt a látványtól, mikor Kim beinvitált. Kim becsukta az ajtót és bemutatta nekem Bethet. Beth legalább olyan gyönyörű volt, mint Kim, mellei egy kicsit kisebbek voltak, de minden porcikája formás volt és kemény rózsaszín mellbimbók díszítették, és szívásaimra vártak. Bethnek kicsi dereka volt, formás hasa, feneke csinos és formás volt, puncija borotválva volt, szabadon hagyva így rózsaszín nagyajkait, és nagyon hosszú csiklóját, ami a felizgultságtól már keményen állt. Beth szája és ajkai kicsit fénylettek, amiben felismertem, hogy Kim puncijának leve volt. Magamhoz húztam őt, megcirógattam csöcseit, megcsókoltam, hogy érezzem Kim ízét az ajkán és a nyelvén. Keze megragadta seggemet, szorosan magához rántott, így nekinyomva kemény faszomat a puncijának. Lenyúltam és én is megragadtam a fiatal formás segget és ujjamat a anusának nyomtam. Kim melletünk állt és ujjazta magát, csipkedte kemény mellbimbót, erősen felizgulva, alig várva már, hogy ő is akcióba léphessen. Abbahagytam az ölelkezést Bethel, és elmondtam neki, hogy mennyire gyönyörű és izgató, és javasoltam, hogy vetkőztessen le. Beth egyetértett velem, és azt mondta, nagyon szeretné látni nagy farkamat. Megkértem Kimet és Bethet, hogy vetkőztessenek le. Kim kezdte, kioldotta az övemet, közben Beth az ingemnél kezdte. A lányok pillanatok alatt levetkőztettek, Beth pedig ezután letérdelt, kezébe vette és elkezdte masszírozni keményen álló faszomat. Kim azt mondta neki, hogy vegye a szájába a faszomat, erre Beth lenyalta a közben megindult előváladékomat, majd tövig bekapta a faszomat, egészen a torkáig. Amíg Beth szopott, és megcsókoltam Kimet és dolgoztam forró testén, csipkedtem mellbimbóit, és ujjammal basztam forró, nedves punciját. Beth szája jó munkát végzett a farkamot, mert éreztem, hogy spermám érkezni kezd a golyóimból és megtöltöttem Beth forró száját egy nagy adag spermával. Beth szájba baszta magát egészen addig, míg az egész adagot fel nem szívta, majd átölelt mindkettőnket. Kim elfordult és megcsókolta Beth nyitott száját, Beth megosztotta spermámat Kimmel, nyelve adta át a spermát Kim szájába, ahogy csókolóztak. Én összepréseltem a két lányt egy forró ölelkezésbe, kezeimmel a seggüket simogattam, majd ujjamat felnyomtam a nedves puncikba, Kim és Beth szorosan egymáshoz préselték puncijukat, hogy ujjammal szűk vaginájukban munkálkodtam.

Most már meg akartam baszni őket, ezért kihúztam ujjamat a puncijukból és bementünk Jane hálószobájába. Mielőtt az ágyhoz érhettem volna, éreztem, hogy két pár kéz ragadja meg fenekemet. Ráugrottam az ágyra, Kim és Beth követett engem, formás, fiatal melleik ugráltak, mikor közvetlen mellettem érkeztek le a lányok az ágyra. Kim szólalt meeg először, azt akarta, hogy azonnal basszam meg Bethet, de nekem más ötletem volt. Hátára fektettetm Bethet, és szóltam Kimnek, hogy üljön barátnője arcára, és ahogy Kim így tett és ráereszkedett Beth arcára, és punciját a szájára eresztette, és szélesre tártam Beth lábait és arcomat illatos pinájába temettem. Nyaltam Beth pináját, csiklójától egészen a segglyukáig, az élvezettől nyögött és remegett. Megujjaztam, miközben szívtam a csiklóját, ettől kétszer élvezett el. Végül behatoltam, hagyva, hogy Kim irányítsa be faszomat Beth szűk puncijába. Hallottam, ahogy Beth nyög, mikor lassan nyomta be faszomat fiatal, szűk vágatába, szétfeszítve pináját és faszommal dörzsölve kemény csiklóját. Elkezdtem forró pináját lassan baszni, amitől ismét kétszer elélvezett, még mielőtt spermaadagomat vonagló pinájába ürítettem volna. Miután kihúztam faszomat Beth puncijából, ő odahúzta pinájához Kim fejét, könyörögve ezzel, hogy Kim nyalja ki pináját. Kim nyalta, szívta barátnője punciját, kiszívva spermámat belőle, és bedugta az ujját Beth spermával beterített anusába. Kim többször elélvezett Beth arcán. Én Kim háta mögé mentem, széthúztam Kim fenekét, és nyaltam forró segglyukát, miközben Beth tovább nyalta Kim tocsogó pináját. Beth benyúlt a lábaim közé, elkapta faszomat, és újra felállította. Amint teljesen felállt, Beth a faszomnál fogva előre húzott Kim puncijához. Letérdeltem, Beth pedig keményen álló farkamat beillesztette Kim szűk pinájába. Ahogy makkom behatolt, Kim rögtön könyörögni kezdett, hogy jó keményen dugjam meg. Megragadtam a csípőjét, és tövig vágtam faszomat a szűk, nedves punciba. Kim nyögött az élvezettől. Keményem basztam Kimet, mélyen merítettem kemény hímtagomat Kim szűk, fiatal vaginájába. Beth még mindig nyalta Kim csiklóját, érezhettem, ahogy golyóim verdesik Beth arcát, ahogy keményen basztam Kimet. Kétszer is elélvezett, mielőtt és elmehettem volna, de mikor és is elélveztem és forró spermaadagomat Kim puncijába lőttem, ujjamat rózsaszín segglyukához nyomta, ezzel újabb orgazmust kiváltva belőle. Beth is elélvezett, lehetett látni ahogy lábai reszketnek az orgazmustól, amikor gecimet Kim Kim puncijára lőttem. Folytattam Kim forró spermától tocsogó puncijának dugását, míg már nem bírtam tovább. Leültem és figyeltem, ahogy Beth felnyalja spermámat, ahogy csöpög ki Kim teljesen nyitott pinájából.

A lányok folytatták egymás nyalását, míg én pihentem. Nem tartott sokáig, míg a látványtól ismét felállt a faszom. A nyugodt, lassú dugást akartam, ezért hátamra feküdtem, és lassan masszírozni kezdtem faszomat, mígnem a lányok észrevették, hogy tornyom már várja őket. Beth odajött hozzám. És elkezdte a faszomat szopni, egészen a torkáig benyelte, közben Kim nyalta és szopogatta golyóimat, és középső ujját feldugta a seggembe. Ujjai nyomása a seggemben keményen tartott, közben pedig én egyik ujjamat forró Beth pinájába, másik ujjamat seggébe dugtam. Könyörögtem nekik, hogy basszanak, Kim szólt Bethnek, hogy másszon rám és dugja faszomat a puncijába. Beth meglovagolta faszomat, közben Kim tovább ujjazta a segglyukamat. Megragadtam Beth formás csöcseit és morzsolgattam mellbimbóit, mialatt ő lassan beleült meredező faszomba. Beth forró és szúk pinája lassan elnyelte faszomat, ahigyan lassan csúszott rajta egyre lejjebb, beleerőszakolva szűk, nedves puncijába kemény faszomat. Beth fiatal szoros vágata tágult, hogy befogadja hosszú faszomat. Csiklóját farkam alsó része élvezetesen dörzsölte, ezzel Bethet nyögésre kényszerítve, ahogy Beth vagináját faszom megtöltötte. Kim segített Betnek, azzal, hogy középső ujját feldugta Beth seggébe, ezzel növelve a nyomást puncijában is. Én elkezdtem nyomni faszomat felfelé Beth puncijába. Amitől ő tovább nyögött és csípőjét lefelé nyomta a faszomon, ezzel még mélyebbre hatoltam lüktető pinájába. Tudtam, hogy nem bírom sokáig Beth lovaglását, ezért szóltam Kimnek, hogy üljön az arcomra. Kim felugrott és egy pillanat alatt máris a számon volt, nedves, borotvált puncija átázott ízletes nedveivel. Én elkezdtem munkálkodni ízletes punciján, és két ujjamat is feldugtam spermától tocsogó segglyukába. Kim belenyomta pináját a számba, és ő és Beth egymás mellbimbóit csipkedték, mialatt számmal és faszommal baszatták pinájukat. Beth lassan eljutott a csúcsra, és én éreztem, ahogy forró puncija fejni kezdi faszomból spermámat, amit belelőttem pulzáló vaginájába. Kim pinája is elélvezett és megtöltötte számat forró élvezeti nedveivel. Mindketten nyögtek az élvezettől, amikor megtöltöttem Beth pináját spermámmal és megittam Kim puncijából áradó folyadékot.

Beth puncija tovább masszírozta faszomat, ahogy tovább lovagolta spermával átáztatott puncijával és csipkedte Kim kemény mellbimbóit. Beth puncija olyan szűk és forró volt, hogy faszom nem lankadt le, és folyamatosan basztam tovább, míg még egyszer el nem élvezett Végül Beth már túl kimerült volt, hogy folytatni tudja, ezért kihúzta pinájából faszomat és az ágy szélére helyezkedett. Ekkor láttam meg, hogy Jane a lábam közt áll, meztelen, és arckifejezéséből ítélve csatlakozni akar játékunkhoz. Kim Látta, hogy faszom még mindig kemény és leszállt az arcomról, és kemény faszomat jól kitágított pinájába helyezi. Kim nagyon fel volt izgulva utóbbi orgazmusa miatt, amit a nyelvemtől élt át, puncija forrű volt, nedves és szűk, és faszomat tövig befogadta remegő puncijába. Jane a fejemhez mászott és csöpögő pináját ajkaimhoz nyomta. Elkezdtem nyalni, szívni Jane forró és csúszós pináját nyelvcsapásaimat csiklójára irányítva, nyelvemet mélyen pulzáló puncijába nyomtam, amitől Jane is elkezdett az élvezettől nyögni. Odahívtam Beth - et, hogy álljon oda az ágy széléáhez, hogy Jane nyalni tudja spermával telített pináját. Figyeltem, ahogy Beth odamegy, kinyitja pináját, Jane ofahajolt és elkezdte nyalni Beth spermával teli vágatát. Éreztem, ahogy Jane kezd görcsbe rándulni és rövidesen megkóstolhattam élvezete nedvének első adagját. Jane nyögött az élvezettől, első orgazmusát segített kioldani Beth spermával teli puncija. Kim is nyögött, fel - le dobálta magát faszomon, megtöltve punciját lüktető húsommal, kitágította ifjú punciját teljes mélységében duzzadt faszommal. Éreztem, ahogy Kim puncija szorítja tolakodó faszomat, és ahogy az orgazmus hatalmába kerített fiatal testét, faszom megtöltötte szűk pináját spermával, mikor éreztem, hogy ahogy méhszáján kopogtat faszom. Kim tovább baszatta szűk pinájáét, egészen addig, míg érezte, hogy kemény maradok, majd leszállt rólam, de faszom még mindig keményen állt.

Jane is baszni akart, és miután faszomat tövig beszopta szájába, lefelé helyezkedett, pináját faszom fölé helyezte, háttal nekem ráguggolt a faszomra és mélyen puncijába dugta. Olyan volt, mint egy megszállott, gyors kemény mozdulatokkal lovagolt rajtam, faszomat mélyen nedves, borotvált pinájáéba fogadva. Kim lábait hátra hajtotta, spermával töltött punciját hívogatóan széttárta. Beth Kim szétnyitott combjai közé helyezkedett, nyalta és szívta a spermát Kim puncijából. Közben az egyik ujját Kim puncijába, másik ujját spermával fedett segglyukába dugta. Kim rángatta és dobálta magát, ahogy Beth a lyukain dolgozott és spermámat nyalta ki nyílásaiból. Jane maga előtt látta Beth seggét, szétnyitotta a punciját és seggét, és nyalni kezdte punciját és segglyukát, amitől Beth teste is hullámzani kezdett, és seggét Jane arcába nyomta. Láttam, hogy Jane kéát ujjét dugja Beth spermával eláztatott puncijába, majd ujjait lassan a segglyukába dugta. Beth nyögött az élvezettől. Jane közeledett a következő orgazmushoz. Én ívben meghajlítottam a hátamat, ezzel is még inkább belenyomva faszomat csúszós pinájába, heréim nekicsapódtak nedves, duzzadt csiklójához, mígnem éreztem, hogy puncija összeszűkül a faszom körül és elkezd élvezni. Jane mélyen belenyomta ujját Beth seggébe, aki ettől élvezett el. Beth belemorgott Kim átázott puncijába, fokozva gyönyörét, és aki ettől elélvezett és megtöltötte Beth száját forró puncijának nedveivel. A sok baszástól már nem tudtam többet spriccelni, még Jane forró pinája sem tudta rávenni duzzadt faszomat, hogy még agy adagot kilőjön. Jane még mindig forró volt, kivette faszomat a pinájából, megfordult és megkért, hogy basszam seggbe. Elmosolyodtam és szóltam Bethnek és Kimnek, hogy egyikük hozzon valamilyen krémet. Kim hozott egy tubus krémet az éjjeliszekrényről. Kim és Beth kutyapózba állították Jane - t. Néhány puncijára és segglyukára irányozott nyalás után Kim és Beth elkezdték a krémet bedolgozni Jane seggébe. Jane nyögött gyönyörtől. Odavittek Jane hátához, szopták a faszomat addig, míg az teljesen fel nem állt, majd odatették Jane anusához és Jane szabályosan ráhúzta magát a faszomra. Beth nyalta Jane csiklóját és ujjazta a pináját, miközben én szűk és forró seggét basztam, mélyen a záróizma mögé hatolva.

Egyszer faszomat tövig belenyomta Jane seggébe, Kim pedig Jane arca elé ment, Jane fejét combjai közé húzta, arra kényszerítve őt, hogy nyalja pináját. Jane ujjával kezdte baszni unokahúga punciját, és spermától síkos seggét, miközben nyalta, szívta Kim csiklóját. Beth tovább figyelte, ahogy faszom ki - be csúszkál Jane seggében, közben pedig nyalta Jane csiklóját és ujjazta a pináját. Bath Jane alá helyezkedett, és ettől nagyszerű kilátása nyílt faszomta, ahogy ki - be járkál Jane forró segglyukában. Éreztem, ahogy orgazmusom közeleg, Bethet unszolta, hogy nyalja Jane csiklóját és dugja minél több ujját Jane kitárt pinájába. Beth el is kezdte nyalni Jane kemény csiklóját, és feldugta puncijába három ujját, ettől Jane kiabálni kezdett, ahogy gyönyörérzése egyre nagyobb lett és orgazmusa is egyre közeledett. Viharos orgazmusa keményen összerántotta seggének izmait fasom körül és ezzel arra késztetett, hogy nagy adag spermámat a seggébe lőjem. Kim hallotta, ahogy nagynénje elélvez, dörzsölgetni kezdte melleit, etzzel közelítve magát az orgazmushoz, és Jane szájába élvezett. Kihúztam faszomat Jane jól megbaszott seggéből, lenyomtam csípőjét, ezzel kényszerítve seggét és punciját Beth szájához. Míg Beth szívta spermámat Jane forró segglyukából, Kim, Jane és én dolgozni kezdtünk Beth punciján és segglyukán és így juttattuk el a csúcsra. Ekkor már teljesen kivoltam és szükségem volt némi pihenőre. Lementem a konyhába és hoztam mindenkinek egy pohár bort. Mikor visszatértem, javasoltam, hogy pihenjünk egy kicsit, dde közben nézzünk pornó kazettákat, míg fel nem töltődünk ismét. A lányok úgy gondolták, hogy ez jó ötlet. Mindnyájan kimentünk a nappaliba, meztelenül, puncilével és spermával borítva. Leültünk és pornót kezdtünk el nézni.

A film egy amatőr pornó volt, amiben egy családi orgia volt, ahol az apa és az anya baszott, közben a gyerekeik, egy fiú és két lány őket nézte. A gyerekek, mind fiatalok, nézték, ahogy apjukat és az anyjukat, anyjuk szopta az apjuk faszát, az apjuk pedig az anyjuk pináját nyalta. Aztán kutyapózba mentek át, aztán misszionárius pózba, végül az apuka megtöltötte felesége pináját egy nagy adag spermával. Miközben figyelték őket, a fiú elővette faszát és verni kezdte a lányok előtt. Ők a cicijeikkel és pinájukkal játszottak. Annyira fel voltak izgulva, hogy az idősebbik lány megragadta testvére faszát,, a fiatalabbik lány felhúzta szoknyáját és dörzsölgette punciját. Úgy érezték, annyira jó érzés, hogy nekik is meg kell próbálni. Visszamentek a fiú szobájába, ahol mindhárman levetkőztek. A fiú hátulról baszni kezdte testvérét, közben a másik lány nyalni kezdte húga pináját. A gyerekek elvesztek az élvezetben és nem hallották szüleiket az ajtó előtt. Éppen mikor a fiú megtöltötte testvére pináját egy nagy adag spermával, apjuk és anyjuk jelent meg az ajtóban, észrevétlenül. Ahelyett, hogy berohantak volna, hogy leállítsák gyerekeiket, inkább figyeltek és egymással játszottak. Az idősebb lány most húga arcán ült, megízleltetve vele puncijának ízét és persze a fiútestvére spermájának ízét is, ami csepegett ki a punciból, ahogy húga nyalta sima, borotvált rését. A báty nem volt semmi jónak elrontója, így széttárta húga lábait és felálló faszát a csaknem szőrtelen pinába nyomta, és faszát tövig a szúk vágatba nyomva, baszta őt.

A jelenet aztán visszatért a hallba, ahol a mama és a papa nagyon felizgult, attól, ahogy gyerekeik szoptak és basztak. Mindketten meztelenek voltak, a mama térdelt, puncijáét a papa felé mutatva, közben pedig figyelte, ahogy a gyerekei basznak. Végül, néhány helyszínváltás után, a papa olyan erősen vágta bele a mama puncijába faszát, hogy előrelökte őt az ajtónak, amitől az kinyílt és így a gyerekeik láthatták, ahogyan a hallban basznak szüleik. Csak egy nagyon rövid ideig nyugtalankodtak, majd egymás élvezetét nézték. A szülők bementek a gyerekek szobájába és csatlakoztak hozzájuk. A papa belenyomta még mindig kemény faszát idősebbik lányába, teljesen kitöltve száját, egészen a torkáig leért kemény fasza. Míg ő lánya arcát töltötte meg, a mama lányai mellé térdelt és nyalta, szívta a fiatalabbik lány mellét, és csipkedte a másik lány bimbóit. Egy nagyon felizgathatta a fiút, mert egyre keményebben és gyorsabban pumpálta faszát a fiatal lány puncijában, majd teljesen megtöltötte a pinát forró spermájával, és ettől húga is elélvezett. Miután kihúzta faszát a punciból, anyja ragadta meg a spermától csöpögő faszt és leszopta a torkáig, keményen tartva fiának a faszát. Közben a papa baszta idősebbik lánya száját, egészen a torkáig nyomva faszát. A papa aztán elélvezett, teletöltötte lánya száját spermájával. Olyan sokat lőtt ki, hogy a felesleg a lány csukott száján ét is kifolyt. Ahogy a lány lenyelte apjának lövetét, elélvezett húga arcán, benedvesítve a húg arcát és nyakát puncijának levével. Eközben a mama addig szopta finak faszát, hogy az teljeen kemény lett. Lehajolt lánya spermától nedves puncijához, amiből kinyalta fia spermáját. A fiú szétnyitotta anyja punciját és seggét, nyalta anyja punciját és segglyukát. Egy kicsit nyalta a csiklójától végig a segglyukig, majd belevágta kemény faszát anyja puncijába, mályen és keményen. Anyja segge és melle ugrált, ahogy a fia keményen baszta hátulról. Apja eközben szopatta mindkét lányát, a fiatalabbik bekapta a golyóját, nyalta a segglyukát, közben pedig az idősebbik keményen szopta apja faszát.

Körülnéztem és láttam, hogy a lányok a fil nézése közben ujjukkal basszák a pinájukat és kemény mellbimbóikat dörzsölgetik. A filmben a papa ismét készen állt, idősebbik lánya mögé ment, felálló és lüktető fasszal. A fiatalabbik lány kezével nyitva tartotta nővére punciját és bevezettet apjának kemények álló faszát nővére pinájába. A papa tömködve nagy faszát lánya puncijába, közben a kisebbik lány szopta, nyalta a fasz kint lévő részét, ahogy az lassan behatolt a lány pinájába. Végül mát tövig benne volt a lány puncijában és elkezdte őt baszni hosszú, kemény lökésekkel, a lány húga pedig közben nővére csiklóját és szeméremajkait nyalta. A kisebbik lány teste vonaglott a gyönyörtől nővére alatt, mivel eközben anyja falta punciját és figyelte, ahogy apja baszza nővérét. A kamera ráközelített a fiú és az anyja akciójára, a fiú erőteljesen baszta anyja punciját, majd megtöltötte a pinát spermájával, éppen akkor, mikor anyja testét az orgazmus rázta meg. A fiú közben még anyja mellbimbóit is csipkedte, hogy növelje anyja gyönyörérzését. Orgazmusa után fia kihúzta spermával borított faszát, és odatette idősebbik húga arcához a faszát. Apja közben baszta tovább lányát. Arca eltorzult a baszás okozta gyönyörtől és amikor a fia betolta spermával borított faszát a lány szájába és elkezdte mellét is izgatni, apjuk is elélvezett, megtöltve a lány szűk punciját spermájával. Annyit lőtt lánya puncijába, hogy az kifojt belőle a fasz mellet, kisebbik lánya azonnal felnyalta a kifolyó spermát. A film folytatódott. A mama kinyalta idősebbik lánya lucskos pinájából férje spermáját, miközben a kisebbik lány anyja pinájából szívta ki bátyja spermáját. Az apa és fia leültek és figyelték az anya és lányai által alkotott hármast, közben pedig verték a faszukat. Mikor mindkettejük fasza ismét harca készen állt és a trió mindhárom tagja elélvezett, visszatértek a harcmezőre. Az apa lefeküdt, kisebbik lánya a fasz fölé helyezkedett, anyja pedig beirányozta a apja hosszú kemény faszát kicsi, szúk pinájába. Élvezet látványa a fiatal arcon nagyon izgató volt, ahogy lassan hatolt be a férfi hatalmas fasza lánya fiatal, szűk puncijába. Eközben bátyja és nővére izgatták kicsi, de formás melleit, anyja pedig nyalta csiklóját, ami teljesen kiállt, ahogy a pinát a hatalmas fasz vékony vonallá feszítette szeméremajkait vastag fasza körül. Amikor a lány puncijába tövig behatolt apja fasza, lassan elkezdett fel - alá mozogni apjának farkán, minden lükéssel mélyen puncijáéba nyomva a faszt. Anyja látta, milyen jót cselekszik a lány apjával, odahívta a másik lányt és az apjának arcára ültette őt. A lány gyorsan ráült apja arcára, nedves, borotvált punciját apja szájába nyomva, érezte, ahogy apjának nyelve lefetyeli csiklóját és nyalja nedves, ízletes szeméremajkait.

Az anya eközben észrevette, hogy fiának is keményen áll a fasz, ezért hátára döntötte, és magába vezette a faszt. Baszta magát, addig, míg elélvezett, utána a még mindig keményen álló faszt a seggébe vezette. Fia arcán látszott a gyönyör, ahogy anyja belenyomta faszát a seggébe, egyre mélyebbre hatolva anusába. A lányok elkezdtek élvezni, a fiatalabbik először, punciját apja fasza szinte szakadásig feszítette szét, apja annyi spermát lőtt belé, hogy az kifolyt a punciból. A nagyobbik lány elélvezett apja arcán, elárasztva őt édes léjével, majd felnyelta a spermát, ami húga fasszal töltött puncijából szivárgott ki. Az anyjuk is eljutott az orgazmusig, láthattuk, hogy fia spermája csurog ki a rózsaszín segglyukból, ahogy tovább baszta anyja seggét. A film azzal ért véget, hogy az egész család egy ágyban van meztelenül, a fiú seggbe bassza kisebbik húgát, hosszú és lassú lökésekkel, közben anyja nyalja a lány punciját, lánya nyalja az ő punciját és segglyukát. Az idősebbik lány kutyapózban nézi anyját, ahogy falja húga punciját és bátyja bassza húga seggét. Apja kihasználta ezt a helyzetet, belevágta faszát a lánya puncijába ismét, majd váltott a seggébe, mélyen benyomva faszát nagyobbik lánya rózsaszín anusába és közben a lány mellén munkálkodott. A film a végéhez közeledett, a fiú és apja elélvezett, spermájukat a partnerük seggébe lőtték. El kell mondani, hogy a film nagyon felizgatott minket, faszom olyan kemény lett, mintha csak most kezdenénk. Beth szólt először, és elárulta, mennyire be van gerjedve és el is élvezett, mikor a lányok a seggükbe vezették partnerük faszát és meg is kérdezte Jane - t és Kimet, hogy nem - e fáj nagyon. Biztosították őt, hogy ha jól csinálják, akkor egyáltalán nem fáj, és a megtanult anális szex egy fantasztikus élmény. Meglóbáltam faszomat a lányok előtt és azt javasolta, menjünk vissza a hálóba, és próbáljuk ki. Beth volt az első, aki helyeselt, de azt mondta, szeretné látni, ahogy Kim seggébe fogadja faszomat. Kim mosolygott, lehajolt, széthúzta seggét, mintegy üdvözlésképpen pulzáló faszom felé. Visszamentünk a hálóba, hogy befejezzük élvezettel teli éjszakánkat.

Jane és Beth kutyapózba állították Kimet, és amíg Jane a Kim csiklójával és mellével foglalkozott, Beth bekrémezte Kim szúk seggét, közben megbizonyosodva arról, hogy elég kenőanyag jutott Kim seggébe. Kim majdnem elélvezett, mikor Beth először kettő, majd három ujját nyomta fel barátnője seggébe. Aztán Beth odajött hozzám, szopni kezdte faszomat, lenyomva egészen a torkáig és csúszós ujját belenyomta seggembe. Jane szólt neki, hogy vigyen oda, odamentem Kim forró seggéhez és néztem, ahogy Jane ujjazza unokahúga pináját. Beth odatartotta faszomat Kim segglyukához, és belenyomta faszomat Kim szűk lyukába. Szóltam Jannnek, hogy nyalassa Kimmel a punciját, és mikor elhelyezkedett és Kim fejét puncijához húzta, szóltam Bethnek, hogy helyezkedjen Kim alá, és figyelje, ahogy faszom behatol a szűk segglyukba. Bethnek valami állati vadság volt a szemeiben, mikor becsúszott Kim szélesre tárt lábai alá és felemelte fejét Kim csöpögő puncijához. Egy kicsit előre nyomtam faszomat és belenyomta makkomat Kim pulzáló rózsaszín segglyukába, szétfeszítve záróizmát, beleerőltetve faszomat szűk seggébe. Kim elkezdett nyögni és többért könyörgött, de én vártam még, hogy szűk járata alkalmazkodjon a méretemhez. Mielőtt folytattam volna utamat a szűk járatban, Kim hátralökte seggét, ezzel tövig befogadva pulzáló lyukába faszomat. Heréim szorosan nekinyomódtak szeméremajkaihoz, éreztem, ahogy Beth szopja spermával teli golyóimat, közben pedig Kim segge fejte a faszomat. Keményem kezdtem baszni Kim szűk járatát, közben Kim nyalta Jane punciját. Beth játszott Kim melleivel, közben nyalta punciját és csiklóját, ettől Kim elkezdett élvezni, szűk járata összeszorult faszom körül, mintha forró, szoros ököl lett volna. Tudtam,hogy már nem bírom sokáig, ezért úgy döntöttem, hogy tövig nyomom a fszomat Kim seggébe, és megtöltöm forró spermámmal. Faszomat mélyen belenyomtam az orgazmustól görcsölő beleibe és nagy adag spermát lőttem belé vonagló végbelébe. Benn tartottam spriccelő faszomat Kim anusában, közben láttam, ahogy Jane vonaglik a gyönyörtől, ahogy Kim nyelve csapkodja kemény csiklóját. Kihúztam faszomat Kim szűk seggéből, Beth megragadta és betolta szájába és nagyon keményen elkezdett szopni. Egy kicsit lankadtam, de ahogy Beth szája és nyelve dolgozott faszomon újra elkezdtem keményedni. Idővel láttam mi történik, Jane és Kim szélesre tárták Beth lábait, Jane nyalta punciját, Kim kicsi, formás melleit szopta. Beth dobálta magát a gyönyörtől, amit kapott, szája közben tovább dolgozott faszomon. Orgazmusa görcsbe rándította egész testét, a faszomat kihúztam a szájából, mert attól tartottam, megharap orgazmusa alatt. Orgazmusa teljes két percig tartott, majd utána fiatal teste megnyugodott, de még sokkal tovább tartott, míg normálisan vette újra a levegőt.

Beth készen volt mindenre. Betoltam faszomat ajkai közé, hagyva, hogy szopjon, és pedig nyalni kezdtem csöpögő punciját, és szívtam hatalmas, kemény csiklóját. Végül kihúzta faszomat a szájából és azt mondta készen van, hogy seggbe basszam. Jane és Kim felsegítették kutya pozícióba. Háta mögé helyezkedtem és puncijához tettem faszomat, lassan dugtam, miközben a másik két lány bekrémezte Beth szűk lyukát. Jane Beth alá helyezkedett és nyalni kezdte csiklóját, Kim mellbimbói nyalogatta és pedig lassan basztam punciját. Kihúztam faszomat Beth forró pinájából, Kim pedig beirányította farkamat Beth forró segglyukába. Kim megragadta makkomat és lassan nyomni kezdte befelé Beth remegő anusába, lassan nyomva befelé makkomat a szúk rózsaszín nyílásba. Beth lihegett a gyönyörtől, mikor nyomni kezdtem befelé faszomat ifjú és szűk segglyukába. Záróizma lassan engedett utat és engedte be makkomat a pulzáló végbelébe. Mikor makkom túljutott záróizmán abbahagytam a nyomást és hagytam, hogy segge megszokja kemény faszom méreteit. Mikor Beth mozogni kezdett egy kicsit, lassan újra nyomni kezdtem befelé faszomat, lassan kitágítottam járatát vastag, hosszú szerszámommal. Kim heregolyóimmal játszott, ahogy centiről centire hatoltam be Beth segglyukába, míg végül tövig benne voltam Beth seggében. Beth hátrafordította fejét és megkérdezte, hogy egészen benn vagyok - e. Bólintottam, aztán Beth megkért, hogy addig basszam a seggét, míg már képtelen kibírni. Világos kérése ellenére csak lassan és finoman kezdtem el lökéseimet, egészen addig, míg éreztem, hogy segge elkezd ellazulni, és gyönyörteljes nyögése, morgása is megkezdődik. Tudtam, most már rendesen megbaszhatom a seggét, mert láttam, hogy Beth fejét lehajtja Jane puncijához és elkezdi lefetyelni a pinát. Szóltam Kimnek, hogy szopja Beth mellbimbóit. Aztán elkezdtem teljes hosszomban baszni Beth forró, szűk seggét. Beth elkezdett élvezni, hallhattam, ahogy Jane felszívja Beth puncilevét, amikor az elengedte orgazmusának leveit. Keményen és mélyen basztam most Beth segglyukát, nyögései hangosabbak lettek, többszörös orgazmus rázta meg fiatal testét. Végül és sem bírtam már tovább és egy végső lökéssel ürítettem faszomat szűk járatába, megtöltve pulzáló végbelét spermámmal. Teljesen kikészülve húztam ki gyengésen faszomat Beth seggéből és leültem. Kim odament, nyalni és szívni kezdte Beth még mindig tárva lévő seggéből spermámat.


Szextörténet ajánló:


A leszbi vadmacska


Vajtán voltunk a strandon, egy nyári délelőtt. Az unokatesóimmal voltam, és nagyon unatkoztam, Vettünk egy strandlabdát, és szétmentünk a medence 3 pontjába, és dobáltuk egymásnak. A két unokatesóm elment ebédelni, én bent maradtam, mert fogyóztam.

Egy jó bögyös csajjal kezdtünk el labdázni, véletlenül. Mikor ki ment pihenni, vele mentem, és dumcsiztunk. Hát nem mondom, hogy modell ....

Állatos szex
Átlagos téli este volt, jó lett volna, ha a pasim felmelegít az ágyban, mert hideg volt odakint és kicsit kihűlt a lakás, de behívták dolgozni az ügyeletre. Egyedül maradtam a nagy családi házban, amihez nem sok kedvem volt, de bele kellett törődnöm. Úgy döntöttem, hamar lefekszem aludni, ezért megzuhanyoztam és felvettem egy meleg hálóinget.

Gondoltam még tévézek eg....

Jani bácsi


A szomszéd társasházba jártam takaritani egy idös nénihez ö ajánlott be a szomszéd bácsinak Jani bácsinak!
De mondta vigyázzak vele nagy kujon az öreg.Elsö találkozásunk alkalmával megismertük egymást és elmondta mikor és hogyan kellene nála takaritani.
Teltek a hetek szépen mignem egy hónap mulva megkért csináljak nála nagytakaritást.
Persze vállaltam hisz dupla pénzt adott é....

Sex a legjobb barátommal


Kezdjük ott, hogy èn Attila vagyok a legjobb barátom meg Niki.
Az egèsz 19 èves korunkba törtènt. Egyik nap nyári munka után hazafelè tartva találkoztam Nikivel. Kicsit meglepődtem mivel ő nem szokott ezen a buszon utazni csak, akkor amikor átjön hozzám. Elkezdtünk beszèlgetni ès arra jutottunk, hogy haza kisèrem.
Miután leszáltunk a buszról elkezdett szakadni az eső ès hatalmas viha....

Apám és a hugom


Apám és a hugom

Sziasztok, én egy 19 éves srác vagyok és apám elõzõ barátnõje (apám barátnõje 22 éves volt) sokszor izgatta a fantáziám és addig ügyeskedtem amíg "közelebb" nem került hozzám. A kishúgom akkor 9 volt, most 12, õ meg ránk nyitott.
Minden 3 évvel ez elõtt kezdõdött amikor a szüleim válása után összeszedett egy cs....

Dugj Seggbe


Zoli vagyok, 25 éves. Ez az első történetem. Kicsit hosszúra sikerült, de megéri végigolvasni..:). Tehettem volna azt, hogy részekre szedem, de jobbnak láttam így. Sokat böngészgettem a netet, sok erotikus írást olvastam, de azt vettem észre, hogy rengeteg közülük sajnos egy kaptafára megy. Tulajdonképpen az adta az ihletet, hogy a szokványostól kicsit eltérőt alkossak, ami bár stílusát tekintve n....Szextörténet címkék

első alkalom | kisöcsi | geci nyelés | Seggnyal | összeragadva |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.