Fiatal pár, plusz egy fiú


Fiatal párként szerettünk volna egy kis plusz izgalmat, úgyhogy úgy döntöttünk keresünk egy hetero fiút hármonknak. Fantáziám régóta izgatta nekem is, nem vagyok féltékeny típus, és páromnak is megtetszett az ötlet, úgyhogy belevágtunk neten keresni. Barátnőm amúgy 174cm 52kg sportos vékony alkat, kis maroknyi cici, izmos poci, és csupaszra borotvált. Jó fél év keresés után, mert azért alaposak akartunk lenni, hogy jól válasszunk, találtunk egy sportos fiatal srácot, aki mellesleg masszőr is volt, és összeismerkedtünk egy társkereső oldalon. Sokáig mail/msn kapcsolat volt csak, és beszélgetések, ismerkedés, és képcsere. Míg végül eljutottunk a találkozóig, mert páromnak tetszett a srác. Mit ne mondjak elég furcsa volt a helyzet. Az utcán találkoztunk, majd felkísért a panel lakásába minket. A konyhában ültünk le, a rövid bemutatkozó után, mert már virtuálisan szinte mindet megbeszéltünk.

Megnyitottunk egy finom üveg bort és elkezdtünk beszélgetni. Mivel masszőr volt a srác így volt masszőr ágya és hát felmerült hogy mi lenne, ha megmasszírozhatná a barátnőm. Így 1,5-2 óra beszélgetés után bementünk a nagyszobába, halk zene halvány világítás, és mint zavarban lévő kezdők megkértük, hogy míg a párom tangára vetkőzik és hasra fekszik az ágyon addig menjen ki... Mikor ez megvolt, bejött a srác, és elkezdte masszírozni, olajjal. Tényleg profi volt. Közben beszélgettünk. Mindez kb 40 perc volt aztán a barátnőm jelezte, hogy a sok bor leért, úgyhogy pisilnie kéne... magára tekerte a törülközőt és kiment.

Közben a srác megjegyezte, hogy nagyon csinos a párom és reméli hagyni fogja... Visszajött és mivel zavarban volt leült mellém a kanapéra. Én hogy a zavart oldjam odahajoltam, és elkezdtem csókolni... éreztem, hogy kezd az érdeklődése felébredni, úgyhogy elkezdtem simogatni a combját, szépen lassan húzva fel a kezem a pocija és a melle felé hogy félrehúzzam a törülközőt hogy látható legyen az izmos poci és a kerek mellek. Párom egyre nagyobbakat sóhajtott, és a bimbójához érve óvatosan lehóztam a törülközőt, amitől teljesen beindult... Így csókolóztunk egy darabig, mígnem a masszőr fiú közelebb lépett, és elkezdte simogatni a párom combját, hasát, és lassan remegő kézzel megfogta a mellét, miközben én csókolóztam vele. Már szinte mind3an remegtünk az izgalomtól. Én a mellével kezdtem foglalatoskodni, míg a barátnőm újdonsült szeretője újra a combjait vette birtokba, elétérdelt és simogatta csókolgatta, óvatosan közelítve a bugyi takarta gyönyör felé, míg nem először hozzáért és megsimította, amitől barátnőmön a gyönyör apró rángása jelentkezett... majd óvatosan félrehúzta a bugyit remélve hogy párom nem tiltakozik... de nem tette.

Mit ne mondjak furcsa, de izgató látvány volt, ahogy nyelvével a párom szeméremajkaihoz ért, és elkezdte hevesen nyalni... közben én szépen lassan levetkőztem. Csókcsatánk közben és addigra már jócskán kemény szerszámomat a szájába adtam... a nyalás hevétől az ő nyelve is megeredt, alig bírtam tartani magam... Mivel barátnőm puncija már csillogott a gyönyörtől és az új partner nyálától úgy éreztem kezdeményeznem kell, így lefektettem a földön lévő szivacsra, és duzzadó szerszámommal beléhatoltam, amit kis nyögdécseléssel honorált. Kihasználva az alkalmat a srác boxerra vetkőzött, és a párom mellé ült és elkezdte a mellét csókolgatni, és a hasát simogatni. És míg én egyre hevesebb voltam a keze a lába közé jutott és a csiklóját kezdte nyálas kézzel símogatni... amitől barátnőm teljesen beindult... Először a combjához nyúlt majd a boxer alatt meredező tekintélyes méretű férfiassághoz nyúlt, miközben egy mosoly futott át az arcán. Hamarosan lekerült a boxer és némi irigységgel láttam, ahogy a párom elégedett mosollyal a srác méretes farka után nyúl... és elkezdi neki verni. Vágya addigra annyira felfokozódott, hogy 1 apró mozdulattal jelezte, hogy eljött az idő, és szeretné az újdonságot kipróbálni... úgyhogy kapkodva a levegőt az izgalomtól kihúztam, párom hanyattfekve a fiúfelé fordította a csípőjét, aki közben felhúzta a gumit (neki kellett) és duzzadó makkjával párom csiklóját kezdte izgatni, amitól újra előjöttek a halk nyögdécselések, majd szépen lassan lüktető szerszámát menthetetlenül barátnőm örömére szinte majdnem tövig nyomta. Én ekkor élveztem el először... A hihetetlen vágy és izgalom keveredett a féltékenység ízével... nagyon vegyes érzés volt látni ahogy egy méretes szerszám birtokba veszi és egyre törekvőbb lendülettel kényezteti párom vagináját. Odahajoltam barátnőmhöz miközben forró vonagló és ritmusosan mozgó testét simogattam, és olyan hálásan csókolt meg, hogy szerintem kevesen érzik, tapasztalhatják meg ezt. Ezzel férfiasságom újra lendületbe hozta, és az addigra hangosan ziháló és nyögdécselő párom szájába adtam szerszámom, amit hihetetlen mohósággal kezdett szívni és nyalni. A kábulatból szépen magamhoz térve, kezdtem egyre hasznosabban újra résztvenni az eseményekben, és párom mellét és csiklóját kezdtem simogatni, ami hangosabbá tette, és a csípője és hasa hullámozgását eredményezte, így megjelentek az első verejtékcseppek is.

Párom látva, hogy egyre jobban , és "kétségbeesetten" vágyva térdeltem ott, hogy újra kényeztethessem ami hozzám tartozik, így felém fordult és újra bent voltam a jól ismert helyen, ami most az új fiú vastag szerszáma alatt megváltozott, kitágult, de nem zavart, hatalmas volt a vágy a párom után. Miközben én egyre hevesebben szexeltem a párommal, felsőtestét a srác kezdte kényeztetni, mígnem lehúzta a gumit, egy törlőkendővel megtörölte lüktető szerszámát, amit párom feje felé kezdett vinni. Barátnőm égve a vágytól, de kicsit bizonytalanul rámsandított, hogy engedem-e, és én biccentettem egyet, de mire ez a mozdulat végbement, a hatalmas duzzadt makk már barátnőm szájában volt... Így vonaglottunk miközben barátnőm remegett a gyönyör közelédtétől... Én ekkor mentem el másodszer, tele élveztem a punciját.

Később kiderül volt egy orgazmusa is de még nem a végső úgyhogy kívánta... Felültünk a kanapéra egymás mellé, középre a a barátnőm... Elkezdtünk beszélgetni, de a srác még mereven állt, úgyhogy kézzel játszott vele, amiben segített a barátnőm is, az izgalmak így újra felfokozódtak... de én már ki voltam purcanva (este előtt is hokiztam) úgyhogy csak néztem ahogy ismerkednek egymással, furcsa de izgató élmény volt. Majd a fiú ködös tekintettel kinyögte hogy ő még szeretné nagyon, lehetne e, mire barátnőm elpirultan és kérdően rámnézet, várta a választ hogy belemegyek e hogy ketten szexeljenek... Mosolyogtam és biccentettem, mire a srác a kanapén ülő barátnőm elé térdelt, kicsit nyalogatta, majd új gumit húzva hatalmas szerszámát újra a lábaközé nyomta, és egyre vadabbul kezdte dugni, miközben a melleiben kapaszkodott, barátnőm meg a vállamhoz dőlve mélyeket sóhajtott és nyögött. Majd 4kézlábra állította a kanapén és hátulról kezdte döngetni, mellettem, csak úgy csattogott a feneke...

Barátnőm soha nem hallott hangerővel kezdett nyögni, zihálni, majd a csúcs felé közelítve kezemről szinte a bőrt lenyűzve egy hatalmas rándulással elélvezett, mire a srác kihúzta, lerántotta az óvszert és a fenekére élvezett... Egy kis alélás után jöttek az élmények megbeszélése, és a következő találkozó lehetőségét kezdtük fontolgatni. Azóta is együtt vagyunk a párommal, őszintén és tisztán szeretjük egymást nagy boldogságban, mert ezt csak úgy lehet. Nálunk ez nem hiánypótlás, vagy kapcsolat frissítés volt, hanem egy jó kapcsolat megfűszerezése. Azóta persze nagy örömömre felmerült a +1 lány lehetősége is. De ez még várat magára. Minden esetre nem bántuk meg.


Szextörténet ajánló:


Vidéki szextörténet


Józsi barna, kissé magas férfi, negyven körül jól öltözött a kisvárosi környezetben , látszott, hogy nem a mezőgazdaságban vagy gyárban dolgozik . Bár itt Csajágon nem is volt valódi gyár , csak valamilyen telephely, ami húsz- harminc embernek adott munkát.
Józsi a városi igazgatásban dolgozott, a városházán, gyámügyeket és szabálysértési ügyeket intézett, szabadidejében pedig horgászott a ....

Egy falusi szex történet


Unokahúgom kíváncsi belevaló kis muff. Korán elkezdett érdeklődni a másik nem iránt. Gyakran leskelődött, kukkolt. Persze úgy gondolta nem vettem észre, de nem akartam lebuktatni a kis drágát!
A történet ott kezdődik, amikor nővérem lepasszolta nálunk a lányát. Akkor 15 éves volt. Elvonultam a szobámba, hogy eljátszadozzak magammal. Az ágyam az ajtóval szemben van így ha a kulcslyukon kukuc....

A diáklány büntetése


Nikolett egyik este a leveleket válogatta az emeleten munka után. Az egyik levél a régi iskolájából jött. Jópár év eltelt azóta, hogy Nikolett végzett a Beechwood Akadémián. Ez egy nagyon szigorú magángimnázium volt, úgyhogy a levél felkeltette a lány kíváncsiságát. Feltépte a borítékot: egy meghívó volt benne: az iskola öregdiákjai találkozót szerveztek az intézmény századik születésnapja alkalm....

Különös masztizás


Különös masztizás

kilencvenes évek elején történt minden.19 éves voltam, egy karbantartó mûhelyben dolgoztam.Édesanyámmal éltünk ketten, aki apámtól már bõ 3 éve külön élt.


A meztelen megjelenés nem igazán okozott gondott a családban.Tehát ha egyikõnket meglátta a másik meztelenül,nem jelentett különösebb problémát.


Olyan 17-18 évesen kezdtem fig....

Két kurvával egyszerre


- Hogy a csudába kerültem ide? - kérdeztem magamtól immáron sokadszor, amikor álmélkodva körülnéztem a hatalmas rózsadombi kúria gyertyafényben úszó tágas szalonjában. A barokk stílusú berendezés legalább annyira szokatlan volt, mint amennyire érdekes. Ezerszer láttam már ilyet múzeumokban, itt viszont emberek éltek. Emberek, akik a fényűzés minden lehetőségét kihasználva összekötötték a kellemese....

A fékész festmény története


A lány az ágyamban feküdt, teljesen meztelen volt, testét csak egy vékony lepedő fedte. Az egyébként komor, sötét szobában egy reneszánsz festmény elevenedett meg. A meztelen testen, mint tökéletes formán a textil redőkben omlott az ágyra. A test egészét betakarta a finom ruha, mégis mindent láthattam, amire vágytam: a gömbölyű feneket, a hosszú kecses lábakat, az érzéki vállakat, amelyekre tegnap....
Szextörténet címkék

petyhüdt | két kis csoda | mast szop | szekrenyben | lánykolesz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.