Csoportszex a koleszban


Haverommal, Lacival másodikosok voltunk, egy másik városba jártunk középiskolába és kollégiumban laktunk, ami televolt jobbnál jobb lányokkal és elhatároztuk, hogy kifogunk magunknak néhányat, egy kis kalandra. Az osztályomból még egy lány volt kollégista, minden nap hármasban mentünk suliba és onnan vissza. Laci és én egy helységből jöttünk, mindig is a legjobb haverok voltunk, a lány, Emi pedig pár faluval távolabb lakott, tehát csak egy éve ismertük meg, amikor elkezdtük a gimnáziumot. Emi egy kedves, szerény, ám mégis nagyon szép lány volt. Habár elég csendesnek bizonyult, jó barát volt.

Ez az eset tanévkezdéskor történt meg, második osztályban. A nevelők minden délután átjárták a szobákat, ellenőrizték a diákokat, hogy tanulnak-e. Mivel még nagyon semmi dolgunk nem akadt, ezért kitaláltuk, hogy átmegyünk Emihez beszélgetni. Megvártuk, még a nevelő végigjárja a szobákat, hogy ne vegyen minket észre. Bekopogtunk a szobába, és benyitottunk. Emi volt ott csak, éppen pakolt. Mondta, hogy menjünk be, és foglaljunk helyet.

Tulajdonképpen addig nem is nagyon néztem Emit, de ekkor láttam csak, hogy milyen szép formás feneke van, illetve, hogy még nem teljesen kifejlett mellei milyen szép gömbölydedek. Ekkor ötlött eszembe a gondolat, hogy talán ő az a lány, akit kerestem.

Már egy tíz perce csak beszélgettünk és unatkoztunk, amikor azt mondta Emi, hogy van egy jó ötlete. Kulcsra zárta az ajtót és bekapcsolta a rádiót. Mi Lacival az ágyon ülve figyeltük, mit is akar tenni. Beállt a szoba közepére és elkezdett táncolni, és csalogatott minket is. Mit sem sejtve felkeltünk és elkezdtünk táncolni. Idővel Emi egyre jobban élvezte és hol rám, hol barátomra vetett csábos pillantásokat. Már ekkor kezdett gyanússá válni a helyzet számomra, hogy itt még valami lesz.

Egy óvatlan pillanatban, Emi "rámesett" és rádőltünk az ágyra. A szemembe nézett és elkezdett vadul csókolni. Nem tudtam mire vélni a helyzetet, hát én is visszacsókoltam. Lacinak egyszerűen leesett az álla. Emi felállt, és bal mutatóujját elkezdte nyalogatni és végighúzta az arcán és nyakán. Hirtelen melleihez kapott a ruhán keresztül és egyet dörzsölt rajta érzékien. Lassan, a zene ritmusára elkezdte levenni pullóverét és nadrágját. Alatta egy rémítően szexi fekete melltartó és egy csöppnyi tanga volt, ami éppen csak eltakarta punciját.

Ekkor azt mondta, vetkőzzünk. Hirtelen nem tudtunk egy szót se kinyögni, természetesen rögtön engedelmeskedtünk, mert már szerettünk volna egy kis kalandot. Levetettük ruháinkat, Lacin egy kockás alsónadrág, rajtam egy kék gatya volt, ami már alig tudta visszafogni a vadállatot, ami mögötte ágaskodott. Lacin is látható volt a hatás. Emi kitalálta, hogy feküdjünk az ágyra. Én mentem legbelülre, utána Emi és végül Laci. Elkezdtük csókolgatni testét, nyakát és ajkait, miközben egyik kezemmel megpróbáltam a gatyán keresztül dörzsölni hatalmasra duzzadt szervemet, a másikkal pedig a lány bugyijánál kalandoztam. Laci éppen a melleit csókolgatta. A kezem Emi lábai közé "tévedt", akkor kicsit özzerezzent, de éreztem a nedvességet odalenn. Még soha nem éreztem ilyet. Barátom fokozatosan elért a melltartó kapcsáig, amit gyorsan feloldott, és levette a lányról. Ekkor láttuk csak igazán a gyönyörű melleit, amire már majdnem elsültem.

Emi ekkor felugrott, mintha megijedt volna, pedig éppen ellenkezőleg: azt akarta, hogy mi, fiúk csókolgassuk egymást, és vegyük le a megmaradt alsóneműnket. Nem volt mit tenni, megtettük. Először furcsa volt a csók, de belejöttünk, közben a lányra pillantottam, láttam, hogy jobb keze puncija felé kezd kalandozni. Szólt, hogy levehetnénk már a gatyákat. Megtettük, és felé fordultunk. Csodálkozva figyelte ágaskodó szerveinket. Legnagyobb meglepetésünkre elővett egy vonalzót, és le akarta mérni fütyijeinket. Lacinak 17-et mért, nekem pedig 18-at. Mintegy "jutalomképpen", megsímogatta mindkettőnkét, és adott nekik egy-egy puszit. Ekkor már alig tudtam magamon uralkodni, hogy el ne kapjam, és letépjem róla a bugyiját. Egy jó dal indult el a rádióban, erre ő elkezdett vonaglani, majd lehajolt úgy, hogy feneke volt mifelénk és fokozatosan letolta tangáját. Ekkor láttam életemben először közelről puncit, ami szó szerint izzott és megcsapott a fenomenális illata.

Megfordult, és elénk tárulkozott gyönyörű Vénusz-dombja, és fekete, fésült szőrzete, amely már szintén nedves volt. Elővett egy csomag óvszert a fiókból és lerakta az ágy mellé. Azt mondta, szeretne minket leszopni. Lacival egymásra néztünk, és csak bólintottunk. Először Laci szerszámát vette kezelésbe, szó szerint nekirontott a vörös fallosznak, bevette szájába a makkot és szopogatta, közben jobb kezével a heréimet símogatta és néha-néha rántott egyet farkamon.

Hangos nyögések jelezték, hogy Laci rögtön elmegy, és csakugyan, a meleg sperma bespriccelt Emi szájába, arcára is jutott belőle, amit lenyalogatott onnan. Ennek ellenére Laci férfiassága nem lankant, annyira fel volt izgulva, de most én következtem. Gyengéden a szájába igazította pöcsömet és eleinte lassan, majd egyre gyorsabban és jobban kényeztette. Ekkor barátom elővett egy óvszert, kibontotta és felhúzta, majd Emi mögé lépett és elkezdte punciját símogatni farkával, míg az már szó szerint majdnem tüzelt. Ekkor Laci lassan benyomta a mélybe farkát, először csak a makkot, majd egyre jobban nyomult beljebb. Amikor ezt Emi megérezte, egyre vadabbul kezdett szopni, amit én már nem bírtam és teljes erőből a szájába ürítettem magjaimat, amit ő mind egy szálig lenyelt. Kezdett lankadni szervem, miközben őt Laci hátulról dolgozta, de ahogy megpillantottam melleit és punciját, azonnal kezdte visszanyerni erejét, amit már majdnem csodáltam is, mivel naponta csak egyszer vertem ki, aztán már nem is kívántam. Én is elvettem egy gumit és feltekertem. Lefeküdtem az ágyra, Laci kijött Emiből, Emi rámhasalt, beigazította szervemet a nunijába, Laci pedig popsilyukát kezdte nyálazni, majd ujjazni és végül farkát próbálta belegyömöszölni, sikerrel. Ekkor mindannyian megálltunk egy pillanatra és Emi kezdett újra ringatózni és nyögni. Ekkora élvezetet soha addig nem éreztem. Éreztem Laci farkát is, ahogy dolgozik a végbélben. Eminek ez nem volt elég, azt mondta, hogy Laci is inkább a puncijába menjen, mert ez neki nem elég, és vegyük le a gumikat, mert szed tablettát, nem kell aggódnunk. Mindketten ledobtuk az óvszereket és felvettük az előbbi pózt, először én tettem be Eminek, majd Laci erőltett be pár centit. Emi egy hatalmasat nyögött, de éreztem, hogy élvezi. Lassan elkezdtünk mozogni, és nagyon felizgatott, hogy Laci heréi és farka az enyémhez érnek. Pár másodperc alatt elélvezett Laci, majd ezt követve rögtön én is, és Emi is vélhetőleg, mert rándult egyet és elkezdett sikítozni és vonaglani az örömtől. Pár másodpercig úgymaradtunk, szerveink kicsit lelohadtak, majd kihúztuk őket. De Eminek ez nem volt elég, azt mondta, hogy csináljuk egymással, ő meg nézni akarja. Először furcsálottuk, de belementünk, mert már így is elég messzire jutottunk. Emi mindkettőnk farkát megnyalogatta, ettől új életre kaptak és újra készen álltak. Azt akarta, hogy előbb én hatoljak Laciba. Hátrafeküdt, lábait a vállamra rakta. Először én ráhasaltam, és csókolóztunk, mint már pár perccel előbb is. Ekkor már könnyedén ment a dolog. Emi megnyálazta ismét a farkamat és Laci fenekéhez nyomta. Arra gondoltam, hogy hogyan jutottunk idáig: kicsit csak beszélgetni akartunk és most éppen legjobb barátomat próbálom kefélni.

Először nagy falnak ütköztem, de ezen Emi segített, Lacival kezdett csókolózni, hogy ellazuljon. És csakugyan sikerült is neki, mert éreztem, hogy Laci fenékizmai kezdenek ellazulni. Nagyon lassan benyomtam neki egy centit, ekkor ő felhörgött, de hagyta magát. Kezdtem ráérezni a ritmusra, és fokozatosan centinként haladtam, míg a makkom teljesen bekerült. Laci mondta ekkor, hogy fáj, de mégis jó. Elég érdekes volt ez a helyzet, mert furcsa érzés volt a haverom hátsójában tornázni. Farkam egy meleg helyen volt, ami nagyon új volt nekem, mert még soha nem voltam senkivel. Lassan elkezdtem ki-be húzogatni szervemet, és egyre beljebb hatoltam. Közben Emi Laci feje fölé térdelt úgy, hogy lásson engem, ahogy Lacit kefélem. A fiú elkezdte nyalni Emi punciját, ami már természetesen szó szerint úszott a váladéktól. Közben Emi dörzsölte saját melleit, hogy fokozza a kéjt, ami nekem is nagyon tetszett. Ekkor hatalmasat élveztem a fenékbe, amit Laci is megérzett, mert ő is rámfröccsentette forró nedvét, habár nem jött sok belőle. Mivel Emi nem ment még el, közösen elkezdtük egyre gyorsabban nyalogatni punciját és fenekét, váltásra. Ez annyira tetszett neki, hogy elkezdett sikítozni, de szájára tettük a párnát, mert nagyon hallatszott.

Miután már az egész ágy televolt Emi és a mi váladékainkkal, egyszerűen hármasban csókolóztunk egy hosszút. Emi megkérdezte, hogy milyen volt, és hogy szeretnénk-e, ha máskor is csinálnánk így? Teljesen meglepődtünk a kérdésen, egymásra néztünk és egyhangúan "IGEN"-t válaszoltunk.
Azóta szinte hetente elvoltunk együtt, néha csak kettesben, de általában megvolt a létszám. Aztán egy év után már mindhármunknak volt állandó kapcsolata, és kicsit hanyagoltunk a közös együttléteket, de volt rá egy-két példa, hogy felelevenítettük az emlékeket.


Szextörténet ajánló:


A peches nap


Peches napom volt. Már negyedik órája zötykölődtem a gyorsnak kikiáltott vonat, működésképtelen légkondival közlekedő első osztályú fülkéjében, valahol a szerelvény utolsó kocsiban. Budapest impozáns városa mindig lenyűgözött, és még az apró bosszúságok sem tudták elrontani a napomat. A késő délutáni órák ellenére rengeteg látnivaló akadt. Alig győztem kapkodni a fejem a csinos kis fruskák és az é....

Hármas szex


Rágyújtott egy light cigarettára és mélyen letüdőzte. A vérvörös rúzs nyomokat hagyott a cigarettáján. Vastagon feketébe burkolt szemeivel eltűnődve méregette az égő cigi papírt.

Majd még egyet szívott és odaadta a csikket a barátnőjének.

Kiki a hűvös éjszaka ellenére a többiekhez képest is lengén öltözött. Szokásos kopott mini farmerjéhez egy melléig érő, szürk....

A roma csávó seggbe kúrt (gay történet)


Bemutatkozással kezdeném.....Milán vagyok, 16 éves magyar gyerek. Barna a hajam, rövid és zöld a szemem színe, 170cm és 60kg vagyok, sportos a testalkatom....kockahas meg minden. Eléggé kapós vagyok a srácok körében, meg persze szegény lányoknál is, de ők hidegen hagynak. Mindig azt szoktam mondani hogy "meghagyom őket a heteróknak ;)" amire persze kicsit csalódottan reagálnak, na de ennyi elég i....

(Majdnem) mindenütt jó, de a legjobb otthon


Félrebaszásaim mindig egy kicsit kiábrándítóak, mert eddig még mindegyik mélyen „alulmúlta” az otthoni eseményeket, nem csak mindent felülmúló házastársi szerelmünk miatt, pedig szeretném felülmúlni, és arra is vágyom, hogy ő múlja felül. (Perverzió? Lehet, na és.) Az „egy kicsit kiábrándító” egyáltalán nem jelenti azt, hogy kalandjaim semmit sem érnek, vannak közöttük szép számmal roppant kelleme....

A férjem szerette, ha mással kefélek


ölgyem, tudja nagyon megtetszett nekem mikor múltkor láttam és mivel a férje sem tiltakozott, nyélbe ütöttük az üzletet. Bár bevallom nemhittem, hogy a férje belemegy, de úgylátszik élvezi, ha a nője mással van.
A férjem lesütött szemmel hallgatott. A férfi sóvárgó szemmel mustrált végig. Leplezetlenül bámulta testem. Az étterembe csinosan öltöztem fel, rövid szoknya, bugyi kivágott blúz, m....

Orvosi orál


Amit tudni kell rólam, hogy egy 19 éves lány vagyok, arcra azt mondják elég szép, modell sajnos nem leszek az alakomból kifolyólag, de imádnak a pasik, fekete hosszú hajam van. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen valami vizuális elképzelésetek rólam. Ezelőtt még sosem írtam, így hát várom a kritikákat, és szívesen tanulok belőlük. De azért gondoltam ezt megosztom veletek.

Már nagyo....
Szextörténet címkék

apuka | veronikával | nyitott kapu | 10 vo | jajgatott |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.