Az olasz csődör és a nejem


Napfény és tengerpart. Olaszországi nyaralás Riminitől délre augusztus utolsó napjaiban. Ez volt az első eset, hogy feleségemmel, Katival együtt mentünk külföldre házasságkötésünket követő harmadik évben. A tengerpart, a strandok, a szállodák, a parti bazársor mind mind csodálatos élményt jelentett számunkra. Életritmusunk pillanatok alatt megváltozott és felvettük a mediterrán szokásokat. Későn keltünk és a bőséges reggeli után még visszafeküdtünk lustálkodni, vagy a bazársoron sétálva nézegettük a temérdek árút. Aztán a strandon folytattuk a napot, elnyúlva a parti fövenyen élveztük a meleget és a semmittevést. Nem tudtam betelni a látvánnyal, amint a szebbnél szebb nők csípőig felszabott fürdőruhákban, alig takart ágyékkal le-fel sétáltak előttem, vagy mellettem elnyújtózva nyugágyaikban süttették magukat. Kati is rendszeresen levetette a bikini felsőt és csak a kis tanga fürdőruhában napozott, amit itthon soha nem tett volna meg. Még a házunk teraszán is képes volt felvenni a melltartót a fürdőruhájához, nehogy a szomszéd meglássa. Egyébként a szomszédunk jóval túl a nyugdíj korhatáron és jóval túl a három dioptrián nagy tisztelője volt feleségemnek, de csak akkor ismerte fel, ha Kati ráköszönt. A tengerparti hangulat most megváltoztatta szokásait és lehet mondani, mindkettőnk szokásait.

Amikor meguntuk a strandot és a fürdőzést hazamentünk lakásunkba, ami alig volt messzebb két-három percnyi sétánál. A kora délutáni órákra a meleg is elbágyasztott és a tengervíz után is jó volt lezuhanyozni, aztán hűsölni a beárnyékolt szobában. Már az első napok után új játék alakult ki köztem és feleségem között a délutáni csendes pihenők során. Kati a napra és a sóra panaszkodva rendszeresen kente bőrét különböző testápolókkal, aminek fürdés után jött el az ideje. Ilyenkor a zuhanyozóból kijövet a teste köré csavart törölközőt az ágyra terítette és nekem kellett a hátát végigkenni az illatos krémekkel. Az első alkalommal talán az utazás fáradalmai miatt még nem találtuk meg ennek a délutáni órának csodálatos lehetőségét és a kozmetikai kezelésen túl együttlétünk a közös szunyókálásra korlátozódott. A következő alkalommal is minden úgy indult mint az előző nap, de a pihenés és a strandon szerzett élmények egyikünket sem hagyták hidegen. A feszülő fürdőruhák, a szabadon cicázó mellek és a víz érintésétől összeugró bimbók képe egymást követve rohangált agyamban, amikor Kati ismét megjelent törölközőjével és testápoló krémével a szokásos kezelést kérve.

Ahogy elnyúlt az ágyon, lehet, hogy az ő fejében is a délelőtti strandolás képei kavarogtak és az olasz srácok minden formát biztosan mutató úszónadrágjára gondolt. Hasra fordult, hogy hátát krémezzem, de lábait nem zárta egymás mellé, hanem meglehetősen nagy terpeszben hagyva, mutatta magát. Fölé térdeltem és a flakonból világos sárga folyadékot csorgattam a hátára, majd elkezdtem lassú körkörös mozdulatokkal bedörzsölni. Kati először a hideg krémre hivatkozva sikongott és dobálta kicsit magát, de ahogy kezemmel egyre inkább haladtam lefelé a bedörzsöléssel mocorgása nem szűnt meg. A csípő vonalába érve éreztem, hogy kezem alatt fara meg-meg emelkedik és szinte mutogatja punciját. Egyre jobban izgatott engem is az elfoglaltság és fenekéről combjaira tértem át, folytatva a már inkább masszírozásnak beillő kozmetikai kezelést. Amint megérezte kezemet combjai belső felén pillanatok alatt megemelkedett és punciját az ujjaimhoz nyomta. Szőre még nedves volt az előző zuhanyozástól, de ahogy megérintettem ajkait éreztem, a nedvesség már nem csak onnan származik. Kati ha lehet, még jobban terpesztett és ujjaim ütemes mozgását követve dörzsölte magát kezemhez. Miközben munkálkodásomat nem hagytam abba, kiszabadítottam magam fürdőköpenyemből és ágaskodó farkamat Kati oldalához szorítottam. Nagyon szerettem volna valamit elérni.

Abban bíztam, hogy a hely és az alkalom megváltoztatja Kati szokását és hajlandó lesz olyasmire, amire idáig soha; megpuszilja a farkamat. Miközben egyik kezemmel folyamatosan dörzsölgettem egyre nedvesebb szeméremajkait és csiklóját, másik kezemmel farkamat megfogva jártam végig az oldalát. Karjához értem, végig haladtam a válláig, majd a nyakát cirógattam farkam végével. Kati behunyt szemmel feküdt, lihegett és szemlátomást élvezte a dolgot. Tovább haladtam az arcát, szemét érintettem a hegyével, majd hogy eltereljem a figyelmét és becserkészhessem, nagy ütemben elkezdem csiklóját ujjam hegyével lökdösni. Közben farkamat ajkaihoz érintettem és arra vártam, most az egyszer megnyílnak és szájába dughatom dorongomat. Hiába; anélkül, hogy lihegése és csípőmozgása alább hagyott volna fejét elfordított. Most sem sikerült.

Kudarcomon kissé felbőszülve egy szempillantás alatt mögé térdeltem, két kézzel széthúztam feneke két félgömbjét és teljes lendülettel tövig nyomtam puncijába hoppon maradt farkamat. Majd csípőjét elkapva ütemesen elkezdtem magamra rángatni. Kati nyögött, sóhajtott és pillanatok alatt mindet eláztatott kiáradó nedveivel. Gyönyörű gömbölyű fara ott hullámzott előttem és agyamat kezdte elborítani a látvány élménye. A kidomborodó két félgömb és a karcsún összefutó csípő a lihegő, kipirult arc és a farkamat forrón körülölelő punci leírhatatlan boldogsággal töltött el. Észrevettem, hogy Kati is magánkívül van a gyönyörtől, minden lökésemnél aprót sikított közben pedig mély torokhangon lihegve szedte a levegőt. Eszembe jutott, ha nem volt hajlandó franciázni, talán meg lehetne próbálni valami más figurát. Az előző játéktól nedves ujjamat ismét megmártottam a punci nedvébe és óvatosan a seggébe dugtam. Felsóhajtott:

- Ne, ezt ne csináld! - de a szavakon túl más nem történt, fara ugyanúgy járt tovább és puncija szívta, tolta egyre csak a farkamat. Arra fel, hogy gyakorlatilag ellenállás nélkül vette tudomásul ujjamat lyukában, felbátorodtam. Elkezdtem így is dugni, félig bedugva, majd kihúzva ujjamat. Úgy választottam meg az ütemet, hogy amikor farkamat kihúztam ujjamat mélyítettem bele, aztán felnyársaltam, közben hagytam, hogy ujjamról kissé lecsússzon. A játék szemlátomást tetszett Katinak, mert farát még magasabbra tolva követte az általam diktált ütemet. Úgy határoztam, most megpróbálom jobban tágítani a kis barna nyílást. Egy pillanatra megálltam és mutató ujjam mellé szorítottam középső ujjamat is, majd a következő lökés lendületével feltoltam.

Vedd ki, kérlek, vedd ki! - lihegte Kati, a fara azonban ugyanúgy járt, mint ezelőtt. Éreztem elég laza a nyílása, hogy lehessen még tágítani és akár a farkammal is megdugjam az adott pillanatban. Két ujjamat tövig bedugtam neki és körbe forgattam. Ahogy megérintem hüvelyén keresztül saját farkamat és feltehetően ő is ugyanezt érezhette, mert szinte megmerevedett és cérnavékony hangon kezdett el jajgatni. Biztos, hogy nem a fájdalom miatt tette!

Tudtam, itt van a pillanat, amikor felavathatom feleségem seggét és úgy dughatom meg, mint még soha. Kikaptam punijából meredező farkamat, kihúztam tágító műveleteket végző ujjaimat és a hegyét a kis barna nyílásra illesztettem. Próbáltam nyomni, de félrecsúszott. Újabb próbálkozásom is eredménytelen volt. Szinte kiabálva az izgalomtól parancsoltam rá:

Húzd szét a segged és lazíts! - Kati szó nélkül tette, amit mondtam. Két kezével maga mögé nyúlt és igyekezett utat nyitni ágaskodó szerszámomnak. Megfogtam farkam hegyét és két ujjammal a lyukba préseltem. Éreztem, kezd befelé csúszni. A punci nedveitől csúszós dorongom egyre beljebb hatolt és pillanatok alatt átcsúszott a feje a záróizmon. Előre nyúltam és elkaptam a melleit. Belekapaszkodtam és tövig nyomtam a farkam a seggébe. A behatolás elég volt ahhoz, hogy a következő pillanatban összerándulva ágyékom teljes tartalmát a nem megszokott helyre ürítsem. Kati közben folyamatosan zihált és hörgött.

Az átélt izgalmak mindkettőnket kimerítettek és hosszú percekig szóhoz sem jutva hevertünk egymás mellett. A csendet Kati törte meg először:

Hogy te micsoda állat vagy! - mondta inkább elismerően, mint neheztelően.

Jól seggbe basztál! Azért ha lehet, a következőkben inkább a puncimnak tartogasd a dorongod. -

Várj egy kicsit, mindjárt megduglak ott is. - volt elmés és lényegre törő válaszom, amit ez este nem váltottam valóra. Az elkövetkezendő napokban sem került sor a szokásostól eltérő együttlétre, valahogy mindig a hagyományos helyre jutott szerszámom. Ez azonban egyikünknek sem okozott különösebb gondot, nem kellett pszihológushoz fordulni.

Már túl jutottunk nyaralásunk első hetén, amikor egyik este úgy döntöttünk nem megyünk a városba vacsorázni, hanem otthon eszünk valamit és utána kiülünk a tengerpartra. Vettem is erre az alkalomra egy szép hasas üveg vörösbort, hogy legyen mit kortyolgatni, miközben a holdfényes éjszakában elidőzünk. Már alaposan besötétedett, amikor az estebédet befejezve leballagtunk a partra. Az előző napok egyenletes melegét most valami igen párás fülledt idő váltotta fel. Több órával napnyugta után is nem érződött az a hűs tenger felől érkező légáramlat, ami egyébként kellemessé tette estéinket. A nappali hőségtől szinte izzott a partmenti föveny és meleg illatos párát bocsátottak ki a virágzó leanderek.

Nem messze a vízparttól volt egy bokrokkal övezett öreg pinea, tövében egy paddal, ide telepedtünk le. Ahogy leültünk rögvest csapra vertem az üveget és Katinak kínáltam először. Ő talán ha kettőt kortyol, aztán visszaadta; és azonban alaposan meghúztam. Jól esett a kissé savanykás könnyű bor. Jól oltotta a szomjam és emelte a kedvem. Nem szóltunk, csak néztük a vizet és beszívtuk a sós virágillattal teli levegőt. Ahogy egymás vállát érintve ültünk egyre inkább úgy éreztem, most meg kell dugnom Katit, annyira kezdtem kívánni. Erőt és lendületet gyűjtve még egyszer kortyoltam az üvegből majd a tettek mezejére léptem. Elég volt csak egy gombot kigombolni Kati blúzán, hogy melleihez férjek és megmarkolhassam a számomra oly kedves csöcsöket. Simogattam gyúrtam felváltva, hol az egyiket, hol a másikat. Ő meg hátradőlve a padon, alig résnyire nyitott szemekkel az előbúvó, majd ismét eltűnő Holdat bámulta, ha egyáltalán tudta, hogy mit néz. Szerintem gondolatai egészen másutt jártak. Miközben egyik kezem továbbra is a blúza alatt tartottam, a másikkal lába közé nyúltam. Félrehúztam bugyiját és alulról is elkezdtem masszírozni. Kati mit sem zavartatva magát, tette szét lábait és fogadta ujjaim kutató tapintását. Aztán, mint aki tudja, hogy mi a dolga, nadrágom sliccéhez nyúlt és lehúzta a zipzárat. Némi kis bonyodalmat okozott, míg sikerült előhámoznia meredező farkamat, de aztán minden gond nélkül kezelésbe vette. Le-fel húzogatta a bőrt és ujja hegyével szétkente a kevés nedvességet, ami keze nyomán a végére került. Elfoglaltságát és saját munkámat szemlátomást élvezte. Ez a játék meddig tartott nem tudom, de egyre inkább szerettem volna, ha végre megfarkalhatom. Mint ahogy illik, indítványoztam is:

Gyere, ülj bele! - javasoltam és felém fordítottam. Nem kellett kétszer mondanom. Elengedte szerszámomat és felállt mellőlem. Először a boros üveget fogta nyakon és alaposan meghúzta, majd a szoknyája alá nyúlva elkezdte letolni a bugyiját. Ezt a műveletet olyan csípőmozgásokkal követte, amelyeket még soha sem láttam tőle. Másképpen nem tudom mindezt megnevezni, mint hogy kellette magát. Amint kilépett bugyijából a padra térdelve rám kucorodott szoknyájával betakart és éreztem, hogy lába között matatva beilleszti farkamat. A következő pillanatban szerszámom elmerült nedves forró puncijában. Kati a vállamra támaszkodva egyre gyorsabban, egyre vadabbul kezdett csúszkálni dorongomon, közben zihálva szedte a levegőt.

Ekkor vettem észre az alakot a bokrok között, amint minket figyel. Nem lehetett távolabb négy-öt méternél és ahogy kivettem vonásait fiatal srác volt. Az árnyékból csak arca és válla tűnt elő, alakját a környező növényzet takarta. Az első megdöbbenésemtől néhány pillanat telt el, nem tudtam, most mit tegyek. Az alaktól nem féltem és a sikeres dugást sem szívesen hagytam volna abba. Ezért aztán Katitól tettem függővé a dolgok folytatását.

Figyelj csak! - súgtam a fülébe. - A mögötted lévő bokorban áll egy srác és néz minket.

Amint ezt kimondtam, Kati abban a pillanatban megállt és éreztem, összerándul az ijedségtől. Már emelkedett, hogy lecsússzon a farkamról, de én nem hagytam.

- Maradj csak. Fiatal gyerek nem kell félned.

Kati arcát arcomhoz szorítva súgta a fülembe.

- Mit csinál?

- Néz minket és valószínűleg játszik a farkával - válaszoltam.

Kissé megnyugodhatott, mert ismét megemelkedett, majd újból teljesen rácsúszott a farkamra. Megsimogattam és én is megfeszítettem a szerszámomat benne, hogy jobban érezze. Kati alig hallhatóan sóhajtott, aztán lassú ütemben elkezdett le- fel csúszkálni rajtam. Közben ismét a fülembe súgott.

- Most mit csinál?

- Kissé előbbre jött. Most már látom a sliccét is. Nyitva van és húzogatja a farkát.

- Milyen a srác?

- Úgy nézem, húsz év körüli lehet. Magas, fekete gyerek.

- Milyen a farka?

- Nem nagyon lehet látni, de áll, az kivehető!

Kati közben egyre ütemesebben járatta magában szerszámomat.

- Te is mutathatnál neki valamit- súgtam most én Kati fülébe.

- Mire gondolsz?

- Húzd fel a szoknyádat, hadd lássa, mi van alatta!

- Te teljesen megőrültél. Teljesen elment az eszed!

- Egyszer minden őrültséget ki kell próbálni. Mutass te is magadból valamit- javasoltam.

Kati egyre jobban zihált. Ütemesen mozgott és meglepetésemre megfogadta tanácsomat. Maga mögé nyúlt és lassan felemelte annyira a szoknyája szélét, hogy kitakarta combjait és látni engedte formás ívelésüket.

- Most mit csinál? - kérdezte.

- Kilépett teljesen a bokorból. Itt áll mögötted pár méterre és veri a farkát.

- Mekkora?

- Méretes szerszám, nagy bunkós fejjel.

- Néz engem?

- Persze, hogy néz. Mi mást tehetne - súgtam a fülébe.

- Mutass neki még többet magadból!

Azt hittem Kati erre már nem vállalkozik, de tévedtem. A következő pillanatban felkapta szoknyáját és teljesen a hátak közepére húzta. Vállán átnézve láttam feneke ívét és szétterpesztett lábai tövét. Aztán, hogy a hatást fokozza, teljesen kieresztette magából a farkam, várt egy kicsit és szinte észrevehetetlen lassúsággal rácsúszott.

A srác szemét figyeltem. Az izgalomtól és a nem várt látványtól szinte résnyire nyílott, de tekintete mereven Kati farára szegeződött. Farkát pedig egyre vadabb ütemben rángatta. Közben előbbre-előbbre lépett, már alig volt több köztünk a távolság három méternél.

- Most mit csinál? - érdeklődött ismét Kati.

- Egyre közelebb jön, és rázza a dorongját.

- Elélvezett már?

- Nem, dehogy!

- Látni akarom! - nyögte a fülembe, és a következő pillanatban lepattant a farkamról, szoknyája visszacsúszott és szembefordult a sráccal. Az, meg mint akit puskából lőttek ki ugrott vissza a bokrok közé. Nem tudta szerencsétlen, hogy mi történt. Talán azt hitte, valami támadás készül ellene. Csak az ágak zöreje hallatszott és eltűnt valahol a sötétben.

Kati teljesen megdöbbenve nehezedett vissza a térdemre.

- Hát ezt meg mi az ördög lelte, hogy így elszaladt?

- Azt hiszem jól megijesztetted.

- Tőlem ijedt meg, ilyen ijedős! - mondta nevetgélve és felém fordult.

- Na, nem a látványtól, hanem a hirtelen mozdulattól. Biztos azt hitte, valami rosszat akarsz tenni vele - mondtam és próbáltam egyre lankadó farkamat a nadrágomba gyömöszölni.

- Várj még, ne hagyjuk abba - duruzsolta Kati.

Farkam után nyúlt és el kezdett vele játszani.

- Arra számítasz, hogy visszajön? - kérdeztem, de Kati nem felelt.

- Ha azt akarod, hogy visszajöjjön, meg kell nyugtatni, hogy nincsenek rossz szándékaink.

- Honnan fogja tudni? - suttogta, miközben szüntelenül masszírozta egyre merevebb farkamat.

- Vetkőzz meztelenre.

- Vessem le a blúzom és a szoknyám?

- Persze! Mi mást tehetnél? Egyébként is látott már szeretkezni.

- Nem látott, mert a szoknyám eltakart - állította Kati a valótlant.

- Egyébként meg vagy te őrülve! Nem fogok levetkőzni. - duruzsolta, miközben csak a farkammal volt elfoglalva.

Majd elválik menet közben, hogy mit akarsz és mit nem, gondoltam. Különben is nagyon tetszett, hogy itt ezen a csodálatos helyen ilyen új játékokat sikerül kitalálni. Miközben Kati továbbra is velem volt elfoglalva, jónak láttam, ha én is megpróbálkozom a bepörgetésével. Erre legjobb módszernek bizonyult mindez idáig a punci simogatás. Megfogtam hát az előző dugástól még mindig nedves punciját és az ajkak közé dugtam az ujjam. A mutató és hüvelykujjam közé csippentettem a csiklót és alig szorítva húzogattam. A folyamatos egyirányú masszírozás következtében egyre inkább keményedett és vastagodott. Kati megfeledkezve farkamról, teljesen nekem dőlve, lihegve élvezte simogatásomat. Módszert változtattam és a lyukat vettem kezelésbe. Két ujjamat könnyedén becsúsztattam a nedves melegségbe és benn forgatva feszítettem, tágítottam. Pár percig tűrte, aztán megszólalt.

- Hagyd, inkább ismét beleülök.

- Jó. Gyere.

Kati megfordult, háttal nekem a lábaim fölé terpesztett, farkamat nyílásába illesztette és rácsúszott. Mindezt egy hosszú sóhajtással kísérte. Aztán két kezével térdemre támaszkodva elkezdett rajtam mozogni. Én is megmarkoltam a vállát, hogy tartsam és kedvem szerint mozgassam. Aztán egy másik elhatározással lehúztam a válláról a blúzt, először az egyikről, majd a másikról. Végig húztam a karján és kibujtattam belőle. Aztán a derekán kerestem meg a szoknya kapcsait és azokat is kikapcsoltam. Pillanatok alatt átbujtattam a fején. Nem maradt más Katin csak a lábán a fehér tűsarkú cipő. Ott lovagol előttem a farkamon teljesen meztelenül. Csak a hátát láttam, de előre nyúlva megérintettem melleit, amelyek a mozgás ütemében egyre-másra összecsapódtak. Megfogtam a bimbókat és óvatosan fogva tartva kétfelé húzta melleit, aztán ismét visszaengedtem. A kitalált játék biztos tetszett Katinak is, mert minden széthúzásnál, ahogy megfeszült a két félgömb ő is belehomorított és nagyot sóhajtott.

Jó néhány percig ment ez a játék közöttünk, míg nem arra lette figyelmes, hogy Kati lovagolása lelassul. Először arra gondoltam, talán elfáradt és más helyzetet akar felvenni, de aztán, ahogy kinéztem a válla mellett ismét észrevettem a bokrok között leselkedő alakot. Kati is őt nézte. Minden bizonnyal ugyan az a srác lehetett, aki az előbb meglesett bennünket. Kati a térdemre támaszkodva teljesen ráülve farkamra feszülten figyelt előre. A bokrok megnyíltak és a feketehajú srác ismét előtűnt a sötétségből. Slicce nyitva volt, ágaskodó szerszámát pedig folyamatosan masszírozva lassan haladt felénk. Aztán néhány lépésre megállt tőlünk, de keze nem szűnt meg mozogni.

Kati továbbra is térdemre támaszodva terpeszkedett felettem és egész lassan hol kiengedte, hol eltüntette farkamat. A feje mellett kihajolva figyeltem mi lesz most. Teljes mértékben feleségemre bíztam a kezdeményezést, de nagyon reméltem nem fogja ismét elriasztani a srácot. Reményemet a következő mozdulatok is igazolták, mert Kati hátával teljesen nekem dőlve kieresztette magából farkamat és ő is el kezdte húzogatni, aztán ismét nyílásához illesztette és rácsúszott közben nagyot sóhajtva élvezte a behatolást.

A srác tovább közeledett és egészen előttünk állva verte szerszámát. A holdfényben szinte világított az ágyékából kimeredő fehér rúd, nagy gomba alakú fejével. Kati pedig el kezdte szólongatni.

- Na gyere már, ne félj. Nem bántunk. - mondogatta, mintha a fiú értene magyarul. Vagy tán mégis? Mert a hangok hallatára megint előre lépett.

- Na gyere. Mutasd a farkad. - duruzsolta megint Kati teljes megdöbbenésemre. De ami eztán következett az még inkább szolgált döbbenetemre.

A srác már ott állt Kati előtt karnyújtásnyira és ez a karnyújtás meg is történt, mert feleségem miközben továbbra is farkamon lovagolt fél kézzel megfogta az idegen srác faszát és most ő kezdett vele játszani. Ahogy nekem szokta, le-fel húzogatta a bőrt és ujja hegyével a nedvező kupakot simogatta. De az igazi meglepetés csak ezután következett, mert Kati még közelebb húzta magához a srácot, aztán előre hajolt és rábukott a meredező szerszámra. Először a nyelvével járta körül, majd, úgy ahogy pornó magazinokban látható, szájába kapta. Nem akartam hinni a szememnek, hogy Kati, aki nekem sohasem volt hajlandó szopni, most egy idegen férfi hímtagját tartja az ajkai között és olyan lelkesen nyeli, mintha mindig is ezt csinálta volna. Én pedig néztem, mint a moziban.

A srác szemlátomást élvezte a dolgot, mert elkapta Kati fejét és most már diktálta az ütemet, két kézzel húzogatta meredő dorongjára feleségem fejét és szopatta magát. Nem telt bele egy perc sem, hogy eljusson a csúcsra. Ágaskodó szerszámát kifordította Kati szájából és átspriccelt a hátára, a következő löket pedig Kati arcát kapta telibe, amint meglepődve az előző hatalmas kilövéstől bámulta az ágaskodó faszt. A folydogáló nedvet figyeltem, majd amikor Kati derekához ért kezemmel szétkentem hátán. A srác lankadó farokkal állt egy darabig, aztán hátrált egy kicsit. Én pedig kihúztam a szerszámomat a lucskos nyílásból és rászóltam Katira.

- Gyere, most az enyémet! - és leemeltem Katit a térdemről.

Felém fordult és úgy kezdte nyalogatni álló farkamat, mint délután a fagylaltot. A szájába csúsztattam és élveztem, amint a kupakját járja körbe nyelvével. Közben az olasz gyerek egyre hátrálva a bokrok vonaláig ment vissza és ott megállt. A sötétből hasonló korú srác lépett elő, aztán alig hallhatóan néhány mondatot váltottak. Gondoltam az élményeit mondja el a haverjának. Ezek az élmények minden bizonnyal felizgathatták őt is, mert a beszélgetést végén elővette nadrágjából meredező farkát és miközben kézimunkázott feleségem mögé sétált. Meg kellett állapítanom tetemes méretű dorongja van és szándéka sem volt kifürkészhetetlen. Szemben megállt velem és intett, emeljem meg Kati farát, hogy könnyebben bele hatolhasson. Egyszerűbb volt, ha szólok:

- Figyelj csak, mindjárt megfarkalnak hátulról. Ha szeretnéd bevenni a srác szerszámát, emeld egy kicsit meg a feneked, mert nem fér hozzád.

És Kati, mint ha vezényszóra tenné, ráterpesztett a felé meredő dorongra, a srác pedig a következő pillanatban már nyomta is előre. A nedves punci pillanatok alatt magába fogadta az olasz dákót és a test mozgásából éreztem, ahogy folyamatosan tömik feleségem. Az erősödő lökésekből nem volt nehéz következtetni a végkifejletre. Kati is megérezte, mert nagyot sóhajtva görcsbe rándult és farkamat kifordítva szájából lihegve fogadta magába a digó gyerek magját. Még egy pillanat és nem bírtam tovább. Kati arca előtt lengő farkamat marokra kapva, gyors mozdulatokkal segítettem magam is az élvezethez. Mielőtt azonban kitörhetett volna belőlem a sugár, a srác kihúzta Katiból a farkát, ő pedig a fáradságtól és az átélt izgalmaktól erejét vesztetten a lábam elé csúszott és elterül a földön. Mit sem törődve helyzetével és a figyelő olasz sráccal, fölé térdeltem és ajkai közé dugtam a farkam. Aztán már csak két apró lökés és éreztem amint megfeszülve minden izmom és idegem összerándulva kitör belőlem a sugár. Hangos nyögéssel teljes tölténytáram kiürült. Farkam pillanatok alatt lankadva hagyta el Kati száját, végig mázolva nyállal és nedvemmel a holdfényben megvilágított arcot.

Másodpercek vagy percek telhettek el, nem tudom. Arra eszméltem, hogy az olasz srác a vállamra teszi kezét és int. Hívott bennünket a tengerhez fürödni. Ledobáltam még rajtam lévő néhány vackomat, Katit kézbe kapva rohantam utána és gázoltam előre a felcsapódó hűs vízben. Csodálatosan könnyűnek éreztem magam és jókedvemben harsányat rikkantva forogva dőltem a csillogó habokba.


Szextörténet ajánló:


Megbaszott egy twitterapuka


Elégedett vagyok magammal, formás melleim, hosszú hajam, feszes popsim van, mindenhol kiskorúnak néznek, arcomat anyától örököltem, egy csobbanás után a hajamat igazítva éreztem a tekintetet a hátamon, de nem igazán törődtem vele, mert hátra fordulva egy nálamnál sokkal idősebb tekintetbe futottam.
Kifeküdtem napozni, sosem használtam napozó szereket, inkább testápolót, és így az egész kert....

Öreg picsák - Panni néni


Minden nap estefelé járok egy idős hölgyhöz segíteni a mindennapjaiban. Sajnos sokat betegeskedik, ezért csak ha muszáj, akkor kel ki az ágyból. Már hónapok óta járok, és a munkáim közt, kitakarítok, elmosogatok, a szennyest bedobom a mosógépbe. Szerencsére ételt rendelés alapján szolgálom fel. Panni néni talán 75 éves lehet, igazán jól tartja magát. Mint nő, jó karban van tartva, enyhén molett. H....

Első alkalom


16 éves voltam és egy nyári szünetben történt.
A szüleimnek volt egy nyaralója egy tónál. Szinte
minden nyári szünetet itt töltöttem. Ha eljött a nyár, a szüleim onnan jártak dolgozni, mondhatni ott éltünk.Ennél a tónál volt egy strand ahová jártam napozni és úszni. Fura mód a borús időt szerettem, amikor az ember melegnek érzi a vizet és kevesen vannak a mólón. Egy ilyen napon törté....

Késő esti erotika


A városban találkozunk és együtt indulunk majd a kiválasztott szállásra, de előtte beugrunk egy bárba és megiszunk egy-egy pohár finom bort... Miközben sétálunk megfogom a kezed és amikor sötétebb helyre érünk, ahová nem ér a lámpa fénye, magamhoz húzlak és megcsókollak... Hosszan szenvedélyesen csókollak, miközben megmarkolom a feneked és ahogy lágyékunk összeér érzed a vágyam, hogy mennyire kívá....

Egy biszex férfi perverz álmai


37éves házas , titokban biszex férfi vagyok.Egyik este nagyjából összeszámoltam hány fiúval volt szexuális téren kapcsolatom . Ami megtörtént : Szoptam már akkora farkat is hogy alig fért még a makkja is a számba, szoptam afrikai faszt is kettőt .Az első Ghana-i fiúnak annyira felizgatott a hatalmas fekete dákója hogy mindent megtettem neki, miközben nyaltam a seggét a heréi szó szerint a szememet....

A mostoha testvéremmel


Végzek a reggelivel, a konyhapultnál támaszkodom, a hátam mögül meghallom a bátyám papucsos lépteit. Épp készülök megfordulni, amikor érzem, hogy átkarolja a derekamat.

- Korán kidobott az ágy? - suttog a fülembe. Mély hangja érzéki, zene fülemnek. Ő majdnem húsz éves, én tízennyolc, mégis érettebbnek érzem a koránál.

- Csinálok neked is reggelit - mormolom. Nem akaro....Szextörténet címkék

lóvásár | m eleg | ló nő | honalj | kenyába |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.