Néger bulin a nejemmel nikivel


Néger bulin a nejemmel nikivel

Az elmúlt hétvégén a feleségemmel elmentem egy négerekkel hemzsegõ buliba ahová a feleségemet is meghívták,mivel nagyon szereti a négerek farkát.Újabban mindig lila fehérnemûket vesz fel alul magára igaz régebben én is nagyon szerettem ha lila bugyit hord és lila mellemelõt,mert szerettem volna ha egy kicsit kurválkodik elõttem. Mostanra nagyon megszerette ezeket a ruhadarabokat és amióta a fõvárosba jár hétig ott van és a barátnõivel szokott elmenni szórakozni.Most engem is felhívott,mert szeretné bemutatni a társaságot akikkel szokott az éjszakába hajlóan szórakozni és ezek között a férfiak között volt az egyik egyetemi tanára is.

Mikor megláttam az állomáson a szerelésbe amibe kijött elém teljesen le voltam döbbenve,mert azt hittem elment hivatásos kurvának.A szoknyája olyan rövid volt,hogy a segge partja is kilátszott és a mellei úgy ki lettek emelve,hogy szinte azt vártam mikor fognak kiesni a mell emelõbõl. A villamoson is sokan megbámulták. estére egy olyan kötött miniszoknyát vett fel ,hogy amikor leült a ruha majdnem a derekáig húzódott. A bulin lévõ tanár odajött hozzám és bemutatkozott,majd közölte reméli majd õ is táncolhat a feleségemmel,mert odáig van érte és már sokszor megígérte neki,hogy megengedi,hogy a bugyijába matassak.

Jóformán mire éjfél lett a lányokon csak egy kis bugyi és semmi más nem volt a négerek meg egy olyan gatyába voltak,hogy a farkuknak volt egy külön gatya és az megmutatta mekkora hosszú szerszámuk van. A feleségem is ilyen szerelésbe volt és mikor odajött és szájon csókolt megkérdezte hogy tetszik a szerelésem. Most elég sok ruha van rajtam, de egy óra múlva már ez se lesz rajtam legfeljebb valamelyik srác. Annyira örülök,hogy a barátnõim befogadtak a lakásukba,mert így teljesen kiélhetem magamat és annyit baszhatok amennyi fasz bejár a pinámba. egy kefélésért a srácok ötezret fizetnek, de van hogy két négerrel elmegyek a lakásukra és reggel hazahoznak a lányokhoz és ezért tizenötöt kapok. Tudod még Pityú kivette e méhemet és nem kell attól félned,hogy felcsinálnak és ezt én most a javamra írom.

A tanáraimtól eddig még nem kértem semmit és igaz csak egyszer voltam velük és nála a másik három tanárral is eltöltöttem egy kis hancúrozást,de azért rendesen megnyaggatnak a vizsgákon. Nagyon szeretem ezeket az éjszakákat. Holnap este mind a négyen egy miniszteri buliba veszünk részt ahol két napig tart a buli és ha igazoltatnak az általuk adott igazolványt kell átadnunk nekik. Mást nem is hordunk magunkkal. Eddig az ideig még csak hatan dugtak meg ,de remélem a négerek,majd megint bevisznek egy szobába. Ha látod,hogy eltûnök te meg légy szíves bemenni az emeleti tízen hetes szobába bemenni ha látni akarod,hogy mit csinálok, de nem szabad meg se szólalnod.Ha közben ki akarod vetni a farkadat nyugodtan csinálhatod mert más férj is szokta csinálni amikor a feleségét használják egyre többen is.

Ez a szoba azért van kitalálva,mert ott filmeznek bennünket és a filmet eladják külföldre mind a hazai kurvák egyesületének filmjeit.Ha hazamegyek majd viszek neked egy fiatal tizennyolc éves csajt aki most lépett be ebbe a körbe és nagyon csinos, de ha nem akarna felállni a farkad addig játszik veled amíg meg nem hágod.Amikor a barátnõim elhoztak engem is ide elvittek egy négy fõs társaságba ahol mind a négyen megbasztak és reggelig itattak a gecijükkel. Ezeket a srácokat és a csajokat minden buli után megvizsgálják vért vesznek tõlünk is és ha minden rendben van csak akkor kefélhetünk és azoknak a srácoknak a farkát szívhatjuk ki a gecijüket akik átmennek a vizsgán is.

Végre azt csinálhatom az ágyba is amit szeretek. Mióta négy éve csinálom az egyetemet és még két év van hátra, ezidáig t9bb mint húszezren basztak meg és a legtöbbje belém engedte a spermáit amit vagy lenyeltem vagy az arcomon kentek szét.A múlt héten a barátnõimmel elmentünk egy lovas tanyára ahol mindegyikõnket meghágott egy kan póniló és az egyik barátnõmet meg engem egy nagy mén is belénk tette a hosszú faszát. Én bírtam a legnagyobbat magamba érezni. Utána egy nagy vastag faszú néger volt bennem, de majdnem annyi gecije jött ki a faszából mint a nagy csõdörnek. Még az is lehet hogy sose fogok hazamenni és igaz elválni sem,mert másként bánnak velünk azokkal akik férjnél vannak mint a szinglikkel. Majd mielõtt három nap múlva hazamégy megmutatom hogy nézek ki mert meztelenül fogok bemenni hozzád.Nem én foglak a vonathoz kikísérni hanem az a csaj aki ma éjszaka a lábad között lesz ,mert én egy nagy fejesnél leszek a feleségét fogom beavatni és megkeféltetni mint a legújabb kurvánkat. Egész fiatal alig múlt 18 de már a négerek fasza is rendszeresen megtágította.

Ez az igazi élet és örülök neki,hogy találkoztam a régi osztálytársnõimmel akik még be is vezettek engemet ebbe a csodálatos világba ahol még idõs korban is kívánatosak vagyunk.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Travi szex kaland


Nyári meleg este volt. Hazafelé kerékpároztam egy kisebb túra végeztével. Megpillantottam egy tavat, közelebb kerekeztem, és láttam,hogy elég tiszta a víz. Megálltam, és mivel sehol senki - gondoltam egyet - , levetköztem meztelenre, hogy megfürödjek a habokban, lemosva az út porát.

A víz nagyon kellemesen hüs volt, jól is esett lubickolni. Egészen erotikus érzés volt, ahogy a víz n....

Nyilvános szex egy feleséggel


A biliárdgolyók koccanása hirtelen abbamaradt abban a minutumban, mikor Klára belépett az ajtón. A biliárdterembe szigorúan csak férfiak mehettek be, ez esetben azonban nemcsak egy nő látványa lepte meg a tagokat. Ugyanilyen hatást gyakorolt rájuk az öltözék, amit a nő viselt aznap este. Fekete rakott szoknyája szinte alig takarta mintás harisnyáinak legtetejét, iskoláslány-stílusú blúzát viszont ....

Megbasztam egy légtornász szöszit


Soha nem voltam oda a vékony lányokért, de persze soha nem hagyztam volna ki egyet sem.
Ha szőke volt a drága, akkor meg nem volt visszaút.

Krisztivel egy házibulin ismerkedtem meg, valahogy szóba elegyedtünk és 1-2 poén jól elsült. Aztán már minden nagyon könnyen ment. Néhány pohár bor, és épp szabad volt a drága.

Úgy éjfél után leültünk egy csendes sarokba és....

Hopsz Sára


Fáradtan jöttem haza. Azt gondoltam, hamar ágyba bújok, s végre kipihenem magam. Sokat dolgozom, teljesen kilúgoz. Édes álmot vártam veled, rólad, együtt. De csak nem jött a manó, hogy porral hintse be szemem. Most itt ülök a gép előtt, és megírom azt, amit álmodni szeretnék.

Ujjaim gyorsan ugyan, de egyre puhábban osonnak a billentyűk felett, gondolataimmal együtt simogatnak, mint....

Leszbikus történet


Az a történet már nem friss, de nem is régi. Pár hónapja történt, egy furcsa

éjszakán. A legjobb barátnőm gyakran el jön hozzám, sokszor napokra. Így történt ez azon a hétvégén is. Egyikőnknek sem volt kedve sehova menni. Így otthon maradtunk egy üveg bor társaságában. Iszogattunk, és mire az üveg végére értünk már kicsit a fejünkbe is szállt. Elő került a szexuális téma, ami nem vo....

Emma bulizik


A barátaim elakartak menni egy nagy buliba ami innen jó messze van, gondoltam miért ne mulassak végre úgy mint egy tini. Ezért előzőnap összepakoltam csak ruha meg a samponom volt, de nem vittem fehérneműt.
Másnap 9 kor találkozó volt a kocsinál, mindenki ott volt csak 4en mentünk. Mikrobusszal mentünk, nagyon sok sör volt bepakolva mikor megláttam el sem akartam hinni hogy ennyiünk táskájá....
Szextörténet címkék

az uj csajÁdtag | bűnös élvezetek | ujjai | Örzsével | teleélvezett |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.