Néger bulin a nejemmel nikivel


Néger bulin a nejemmel nikivel

Az elmúlt hétvégén a feleségemmel elmentem egy négerekkel hemzsegõ buliba ahová a feleségemet is meghívták,mivel nagyon szereti a négerek farkát.Újabban mindig lila fehérnemûket vesz fel alul magára igaz régebben én is nagyon szerettem ha lila bugyit hord és lila mellemelõt,mert szerettem volna ha egy kicsit kurválkodik elõttem. Mostanra nagyon megszerette ezeket a ruhadarabokat és amióta a fõvárosba jár hétig ott van és a barátnõivel szokott elmenni szórakozni.Most engem is felhívott,mert szeretné bemutatni a társaságot akikkel szokott az éjszakába hajlóan szórakozni és ezek között a férfiak között volt az egyik egyetemi tanára is.

Mikor megláttam az állomáson a szerelésbe amibe kijött elém teljesen le voltam döbbenve,mert azt hittem elment hivatásos kurvának.A szoknyája olyan rövid volt,hogy a segge partja is kilátszott és a mellei úgy ki lettek emelve,hogy szinte azt vártam mikor fognak kiesni a mell emelõbõl. A villamoson is sokan megbámulták. estére egy olyan kötött miniszoknyát vett fel ,hogy amikor leült a ruha majdnem a derekáig húzódott. A bulin lévõ tanár odajött hozzám és bemutatkozott,majd közölte reméli majd õ is táncolhat a feleségemmel,mert odáig van érte és már sokszor megígérte neki,hogy megengedi,hogy a bugyijába matassak.

Jóformán mire éjfél lett a lányokon csak egy kis bugyi és semmi más nem volt a négerek meg egy olyan gatyába voltak,hogy a farkuknak volt egy külön gatya és az megmutatta mekkora hosszú szerszámuk van. A feleségem is ilyen szerelésbe volt és mikor odajött és szájon csókolt megkérdezte hogy tetszik a szerelésem. Most elég sok ruha van rajtam, de egy óra múlva már ez se lesz rajtam legfeljebb valamelyik srác. Annyira örülök,hogy a barátnõim befogadtak a lakásukba,mert így teljesen kiélhetem magamat és annyit baszhatok amennyi fasz bejár a pinámba. egy kefélésért a srácok ötezret fizetnek, de van hogy két négerrel elmegyek a lakásukra és reggel hazahoznak a lányokhoz és ezért tizenötöt kapok. Tudod még Pityú kivette e méhemet és nem kell attól félned,hogy felcsinálnak és ezt én most a javamra írom.

A tanáraimtól eddig még nem kértem semmit és igaz csak egyszer voltam velük és nála a másik három tanárral is eltöltöttem egy kis hancúrozást,de azért rendesen megnyaggatnak a vizsgákon. Nagyon szeretem ezeket az éjszakákat. Holnap este mind a négyen egy miniszteri buliba veszünk részt ahol két napig tart a buli és ha igazoltatnak az általuk adott igazolványt kell átadnunk nekik. Mást nem is hordunk magunkkal. Eddig az ideig még csak hatan dugtak meg ,de remélem a négerek,majd megint bevisznek egy szobába. Ha látod,hogy eltûnök te meg légy szíves bemenni az emeleti tízen hetes szobába bemenni ha látni akarod,hogy mit csinálok, de nem szabad meg se szólalnod.Ha közben ki akarod vetni a farkadat nyugodtan csinálhatod mert más férj is szokta csinálni amikor a feleségét használják egyre többen is.

Ez a szoba azért van kitalálva,mert ott filmeznek bennünket és a filmet eladják külföldre mind a hazai kurvák egyesületének filmjeit.Ha hazamegyek majd viszek neked egy fiatal tizennyolc éves csajt aki most lépett be ebbe a körbe és nagyon csinos, de ha nem akarna felállni a farkad addig játszik veled amíg meg nem hágod.Amikor a barátnõim elhoztak engem is ide elvittek egy négy fõs társaságba ahol mind a négyen megbasztak és reggelig itattak a gecijükkel. Ezeket a srácokat és a csajokat minden buli után megvizsgálják vért vesznek tõlünk is és ha minden rendben van csak akkor kefélhetünk és azoknak a srácoknak a farkát szívhatjuk ki a gecijüket akik átmennek a vizsgán is.

Végre azt csinálhatom az ágyba is amit szeretek. Mióta négy éve csinálom az egyetemet és még két év van hátra, ezidáig t9bb mint húszezren basztak meg és a legtöbbje belém engedte a spermáit amit vagy lenyeltem vagy az arcomon kentek szét.A múlt héten a barátnõimmel elmentünk egy lovas tanyára ahol mindegyikõnket meghágott egy kan póniló és az egyik barátnõmet meg engem egy nagy mén is belénk tette a hosszú faszát. Én bírtam a legnagyobbat magamba érezni. Utána egy nagy vastag faszú néger volt bennem, de majdnem annyi gecije jött ki a faszából mint a nagy csõdörnek. Még az is lehet hogy sose fogok hazamenni és igaz elválni sem,mert másként bánnak velünk azokkal akik férjnél vannak mint a szinglikkel. Majd mielõtt három nap múlva hazamégy megmutatom hogy nézek ki mert meztelenül fogok bemenni hozzád.Nem én foglak a vonathoz kikísérni hanem az a csaj aki ma éjszaka a lábad között lesz ,mert én egy nagy fejesnél leszek a feleségét fogom beavatni és megkeféltetni mint a legújabb kurvánkat. Egész fiatal alig múlt 18 de már a négerek fasza is rendszeresen megtágította.

Ez az igazi élet és örülök neki,hogy találkoztam a régi osztálytársnõimmel akik még be is vezettek engemet ebbe a csodálatos világba ahol még idõs korban is kívánatosak vagyunk.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Az öreglány bugyija


Hétköznap este volt, nem volt semmi dolgom, így sétálni indultam a városba. Mivel szakadt a hó úgy gondoltam ez egy jó ötlet lesz, hiszen ilyenkor a legszebb a város. Elindultam egy cukrászda felé amit jól ismertem. Fél úton a lakásom és cukrászda közt egy nemrég felújított mozi van. Este előadás volt, a Diótörő című művet vetítették, nem a művet, hanem egy arról készült felvételt. Csak a rend ked....

Egy travi prostinál


Többször jártam már fizetős lánynál,amikor nézegettem a választékot mindig megakadt a szemem a travikon.
Évek teltek el mire rászántam magam és felhivtam egyet és időpontot kértem.
Budapesten a Jókai utcàba kellett mennem ,a hàz elöt kérte csengessem meg és beenged.
Sacy néven futott akkor.(most Shenon)
Bementem,egy egyberészes lenge hosszú ruhában fogadott két puszival....

Bevezetés az orál szexbe


Nem is tudom hol kezdjem ezt a megtörtént esetett! talán ott, hogy még a nyáron szemet vettetem anyu munkatársnőjének fiatal csinos lányára. Telt múlt az idő, de a nyár elszállt, viszont nekem kedvezett a szerencse. Ősszel beköltözött abba a koliba, ahol én vagyok. Eleinte ügyet sem vettetem rá, baráti kapcsolat alakult ki. Nem is volt olyan nőies, csak kicsit a feneke, csak kis tenyérnyi mellecsk....

Roma szex történet


- Na, szivi. Kérlek! Zsaklin arrébb hengergőzött Gino-tól, kicsusszant a cirógató ujjak alól.
- Azt már nem - felelte.
- Tudod jól, ilyesmibe nem megyek bele.
- Nem a farkamat akarom a seggedbe dugni - ellenkezett a férfi.
- Csak az ujjamat. Játszadozni akarok a segged lukával, ennyi az egész. Meglátod, remek lesz.
- Hát persze, aztán mire észbe kapok, már bele i....

A farsangi bál, jelmezes szex


A február a farsang ideje. Mi is farsangi mulatságban voltunk. Az aznap reggeli készülődés után elmentünk dolgozni.

A jelmezeinket magunknak intéztük; annyit tudtunk, hogy ő tavasztündér lesz, én pedig stoppos. A konkrét jelmez mindenkinek meglepetés ;)

Munka után hazarohantam átöltözni. Mivel az ő munkahelye közel van a buli helyszínéhez, így ő egyenesen oda ment. Ha....

Félrelépés


A múlt hétvégén történt hogy megbeszéltük a családdal mivel szerdán mindenszentek és munkaszüneti nap lesz, ellátogatunk a szüleimhez akik kb. 60km-re laknak tőlünk. Úgy gondoltuk természetesen 15 éves lányunk beleegyezésével, hogy hétvégéig ott marad a szüleimnél mivel amúgy is elég ritkán találkoznak, majd hétvégén elmegyünk érte gondolván hogy kicsit kettesben maradhatunk - lazulhatunk esténkén....Szextörténet címkék

nyeltem | nyeremény | Éva | vágyaim a nővérem | gyors szex |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.