Néger bulin a nejemmel nikivel


Néger bulin a nejemmel nikivel

Az elmúlt hétvégén a feleségemmel elmentem egy négerekkel hemzsegõ buliba ahová a feleségemet is meghívták,mivel nagyon szereti a négerek farkát.Újabban mindig lila fehérnemûket vesz fel alul magára igaz régebben én is nagyon szerettem ha lila bugyit hord és lila mellemelõt,mert szerettem volna ha egy kicsit kurválkodik elõttem. Mostanra nagyon megszerette ezeket a ruhadarabokat és amióta a fõvárosba jár hétig ott van és a barátnõivel szokott elmenni szórakozni.Most engem is felhívott,mert szeretné bemutatni a társaságot akikkel szokott az éjszakába hajlóan szórakozni és ezek között a férfiak között volt az egyik egyetemi tanára is.

Mikor megláttam az állomáson a szerelésbe amibe kijött elém teljesen le voltam döbbenve,mert azt hittem elment hivatásos kurvának.A szoknyája olyan rövid volt,hogy a segge partja is kilátszott és a mellei úgy ki lettek emelve,hogy szinte azt vártam mikor fognak kiesni a mell emelõbõl. A villamoson is sokan megbámulták. estére egy olyan kötött miniszoknyát vett fel ,hogy amikor leült a ruha majdnem a derekáig húzódott. A bulin lévõ tanár odajött hozzám és bemutatkozott,majd közölte reméli majd õ is táncolhat a feleségemmel,mert odáig van érte és már sokszor megígérte neki,hogy megengedi,hogy a bugyijába matassak.

Jóformán mire éjfél lett a lányokon csak egy kis bugyi és semmi más nem volt a négerek meg egy olyan gatyába voltak,hogy a farkuknak volt egy külön gatya és az megmutatta mekkora hosszú szerszámuk van. A feleségem is ilyen szerelésbe volt és mikor odajött és szájon csókolt megkérdezte hogy tetszik a szerelésem. Most elég sok ruha van rajtam, de egy óra múlva már ez se lesz rajtam legfeljebb valamelyik srác. Annyira örülök,hogy a barátnõim befogadtak a lakásukba,mert így teljesen kiélhetem magamat és annyit baszhatok amennyi fasz bejár a pinámba. egy kefélésért a srácok ötezret fizetnek, de van hogy két négerrel elmegyek a lakásukra és reggel hazahoznak a lányokhoz és ezért tizenötöt kapok. Tudod még Pityú kivette e méhemet és nem kell attól félned,hogy felcsinálnak és ezt én most a javamra írom.

A tanáraimtól eddig még nem kértem semmit és igaz csak egyszer voltam velük és nála a másik három tanárral is eltöltöttem egy kis hancúrozást,de azért rendesen megnyaggatnak a vizsgákon. Nagyon szeretem ezeket az éjszakákat. Holnap este mind a négyen egy miniszteri buliba veszünk részt ahol két napig tart a buli és ha igazoltatnak az általuk adott igazolványt kell átadnunk nekik. Mást nem is hordunk magunkkal. Eddig az ideig még csak hatan dugtak meg ,de remélem a négerek,majd megint bevisznek egy szobába. Ha látod,hogy eltûnök te meg légy szíves bemenni az emeleti tízen hetes szobába bemenni ha látni akarod,hogy mit csinálok, de nem szabad meg se szólalnod.Ha közben ki akarod vetni a farkadat nyugodtan csinálhatod mert más férj is szokta csinálni amikor a feleségét használják egyre többen is.

Ez a szoba azért van kitalálva,mert ott filmeznek bennünket és a filmet eladják külföldre mind a hazai kurvák egyesületének filmjeit.Ha hazamegyek majd viszek neked egy fiatal tizennyolc éves csajt aki most lépett be ebbe a körbe és nagyon csinos, de ha nem akarna felállni a farkad addig játszik veled amíg meg nem hágod.Amikor a barátnõim elhoztak engem is ide elvittek egy négy fõs társaságba ahol mind a négyen megbasztak és reggelig itattak a gecijükkel. Ezeket a srácokat és a csajokat minden buli után megvizsgálják vért vesznek tõlünk is és ha minden rendben van csak akkor kefélhetünk és azoknak a srácoknak a farkát szívhatjuk ki a gecijüket akik átmennek a vizsgán is.

Végre azt csinálhatom az ágyba is amit szeretek. Mióta négy éve csinálom az egyetemet és még két év van hátra, ezidáig t9bb mint húszezren basztak meg és a legtöbbje belém engedte a spermáit amit vagy lenyeltem vagy az arcomon kentek szét.A múlt héten a barátnõimmel elmentünk egy lovas tanyára ahol mindegyikõnket meghágott egy kan póniló és az egyik barátnõmet meg engem egy nagy mén is belénk tette a hosszú faszát. Én bírtam a legnagyobbat magamba érezni. Utána egy nagy vastag faszú néger volt bennem, de majdnem annyi gecije jött ki a faszából mint a nagy csõdörnek. Még az is lehet hogy sose fogok hazamenni és igaz elválni sem,mert másként bánnak velünk azokkal akik férjnél vannak mint a szinglikkel. Majd mielõtt három nap múlva hazamégy megmutatom hogy nézek ki mert meztelenül fogok bemenni hozzád.Nem én foglak a vonathoz kikísérni hanem az a csaj aki ma éjszaka a lábad között lesz ,mert én egy nagy fejesnél leszek a feleségét fogom beavatni és megkeféltetni mint a legújabb kurvánkat. Egész fiatal alig múlt 18 de már a négerek fasza is rendszeresen megtágította.

Ez az igazi élet és örülök neki,hogy találkoztam a régi osztálytársnõimmel akik még be is vezettek engemet ebbe a csodálatos világba ahol még idõs korban is kívánatosak vagyunk.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


A búzavirág I.


Anyám.
Anyám egy délfrancia kis faluban látta meg a napvilágot, középszinten élő farmerek 4. gyermekeként. Jó adottságokkal született: felnőve csodaszép nő lett belőle, aki minden férfi érdeklődését azonnal felkeltette., Gyönyörű, dús fekete haja volt, rakoncátlan tincsei mindig kibújtak a hajpántok és csatok tengeréből. Ezek a tincsek huncut módra keretezték formás arcát, melyben feltűnő v....

Erotikus történet III


Az előző nap együtt töltött délutánjának utófényei még mindig egész lényéből sugárzottak, s ez különösképp kitűnt szikrázó szeméből és széles mosolyából. Semmi sem önthetett volna több életet belé, mint az a féktelen szeretkezés azzal a férfival, akit teljes szívéből imádott. Életében ugyan nem sok más dologban volt biztos, de ebben az egyben igen.
Az utóbbi időben azonban mindketten olyann....

A nagy elpicsázás


Niki összerezzent a telefon csörgésére. A csengőhang egyértelművé tette, de ott állt a kijelzőn is: Apu hív. Kissé váratlan volt a telefon, Apu ritkán szokta ilyenkor hívni.

- Szia Kicsim. Mi volt ma a suliban? – hallatszott barátságosan a kagylóból.

Pár másodpercig habozott a válasszal, nem tudta mennyit ismerjen be a történtekből.

- Semmi, csak a szok....

Érzéki Szex a zuhany alatt


A tálca kemény volt és hideg. Éreztem, hogy megborzong rajta a testem.
Libabőr borzongatott, és éreztem, hogy a bimbóim megkeményednek. Persze ehhez az is hozzájárulhatott, hogy meztelen voltam. Sikerült elhelyezkednem úgy, ahogy parancsolták: az oldalamon feküdtem, és vártam, hogy a tálca átvegye testem melegét.
- Felmelegíthette volna - mormoltam.
- Hát persze - mondta a sé....

A nagy farkú fiú női fehérneműben


Nagyon jó élményben volt részem hétfőn eljött az egyik jó barátom! Nagyon régen figyelem, amikor eljön hozzánk el szokott menni vécére és én imádom kifigyelni hatalmas vörös lilás nagy kalapos,eres hímtagját még lankadt állapotban is legalább 24 cm-es vagy még nagyobb! Hétfőn észre vette,hogy figyelem ,de nem szolt egy szót se.Hanem kilépett a fürdő szobából és rám szólt,hogy kapjam be,én habozás ....

Kollégiumi csoportszex


Kata Gabesz barátnője volt, egyébként szintén kollégistaként kezdte. Gyakran összefutottunk a suliban, valamint az albérletben is. Sokkal jobb tanuló volt, mint mi, rendszeresen járt be órákra, és sokat tanult. Gabesz volt az első pasi az életében és nem is nagyon nézet más faszikra. Egyszer a srácok úgy tervezték, hogy buliba mennek a Sing-Singbe, de Katának ezt nem nagyon tetszett. Aztán a buli ....Szextörténet címkék

Ölébe vett | kábí | tanár úr. | zoé | nagymama |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.