Gruppen szexparti a vidéki tanyán


Világéletemben imádtam a tanyát. Régi parasztház, még üknagyszüleim idejéből, nagy gyümölcsöskert a dombok alatt, a patak, aminek a vize ilyen közel a forráshoz szép időben ihatóan tiszta, a csend és a nyugalom. Mindez gyerek és tinédzserkorom legszebb emlékeinek helyszínévé avatta. Mivel azonban a mezőgazdaság sohasem vonzott igazán, felnőttkoromban hosszú évekig hanyagoltam a mostmár rám szállt birtokot, máshol keresve a boldogulást.
Úgy hozta a jó sorsom, hogy harmincegynéhány éves koromra sikerült annyi tőkét szereznem, hogy egy kisebb vendéglátó vállalkozást beindítsak a tanyán. Lovardát létesítettünk, meg egy kis halastavat, sportpályákat alakítottunk ki, a helyi vadászegyesülettel együttműködve vadásztársaságokat is fogadtunk a szezonban. A régi tanyaépületeket szépen felújítottuk, saját használatra, ezenkívül két teljesen modern épület szolgált a vendégek kényelmes elhelyezésére.

Mint mondtam, nem vagyok az a mezőgazdász típus, más ügyes bajos dolgaim is gyakran a városba kötöttek hetekre, vagyis szükségem volt valakire, aki intézi a tanyán a dolgokat. Így került az életembe Eszti. Húszas évei végén járó, pici, fekete hajú nő, aki imádta a vidéki életet, az állatokat, de főleg a lovakat. Emellett egészen belevaló üzletasszonynak bizonyult, úgyhogy a kezdeti nehézségek leküzdése után szinte teljesen felmentett mindenfajta munka alól, már ami a tanyát illette.

Kapcsolatunk jó három év után terelődött intimebb mederbe, bár eleinte aggódott, hogy hogyan fér meg az üzleti és a magánkapcsolat egymással, de miután biztosítottam, hogy bármi történjen is, a munkája az övé marad, ameddig csak szeretné, megnyugodott.
Bár Eszti remekül kézben tartott mindent, én is szerettem szabad időben a tanyán sertepertélni, játszani a házigazdát. Sokszor jöttek férfitársaságok vadászni, vagy csak erdei embert játszani, és velük valahogy jobban eltaláltam a hangnemet, mint Eszti. Nemegyszer, mikor nem volt más vendég a tanyán, egy-két engedékeny hölgyet is felfuvaroztam a tanyára a srácoknak. Párocskámat eleinte feszélyezte a dolog, de miután meggyőztem, hogy ez a kapcsolati tőke még agglegény időszakomból származik, nem törődött tovább a dologgal.
Egyik alkalommal azonban hiába csörögtem kitartóan az összes szóbajöhető számot, vagy nem értek rá, vagy nem vették fel a lányok. Egy 8 fős német vadásztársaság szeretett volna egy kis kikapcsolódást, de sajnos csalódást kellett nekik okoznom. Épp kitalálták, hogy akkor pronófilmet fognak nézni szükségmegoldásképpen, amikor benyitott az ajtón Eszti. Épp lovaglásból jött, mégpedig szép félvér arab csődörünket, Gyurit (az egyik lovászfiú nevezte el, és épp a parasztos név komikuma miatt rajtaragadt) járathatta, mert igencsak ki volt pirulva. Meleg, de testhezálló lovaglóöltözékében, kicsit kócos fekete hajával, kipirult arcával rendkívül izgató látványt nyújtott. Azt akarta ellenőrizni, nincs e szükségük valamire a vendégeknek. Persze azok azonnal szóba hozták, mire is lenne szükségük, én meg elmeséltem, hogy nem sikerült elérnem egyik "ismerősömet" sem ez alkalommal. A vendégek közben egymást túllicitálva győzködni kezdték Esztit, hogy segítsen már a szorult helyzetükön. Egyikük még a fenekébe is belecsípett játékosan.

Engem azonban nem ez lepett meg, hiszen rendszeresen flörtöltek a vendégek tényleg nagyon vonzó kedvesemmel, hanem az, hogy ezúttal mennyire zavarba jött a drága a pasik dumájától. Amúgy is piros arca egészen kigyúlt, tekintetét zavartan lesütötte, majd se szó se beszéd, kirohant az ajtón. A srácok kicsit meg is ijedtek, hogy megsértették, meg hogy miket gondol most róluk, meg ilyesmik. Tőlem telhetően megnyugtattam őket, bár én sem értettem az egészet.

Végül is magukra hagytam őket a DVD-jükkel. Tudtam, nem fognak senkit zavarni a pornófilmmel, ők az egyedüli vendégek, a két lovász már hazament, mi meg Esztivel a kis házban laktunk. Errefele indultam, de előbb még benéztem az istállóba, ahol gazdasszonyuk gondos irányítása alatt királyi módon ellátott lovak ropogtatták békésen a szénát, néha néha nagyot dobbantva a tisztára sepert, fűrészporral beszórt hídláson.
A lovak felől megnyugodva a kis ház felé vettem az irányt. Levetve a vastag télikabátot, a háló felé vettem az irányt, de furcsa zajokra lettem figyelmes a fürdő felől. Óvatosan résnyire nyitottam az ajtót. Eszti a kádban feküdt, a hátravetett fejjel, behunyt szemmel hangos zihálása azonban elárulta, hogy mivel foglalatoskodhat éppen. Nem akartam megzavarni, ezért visszahúzódtam a hálóba. Néhány perc után elfojtott, szaggatott sikolyokat hallottam a fürdőből. Eszti nagyon jellegzetesen és elég hangosan élvezett el, ezt első pillanattól kezdve nagyon kedveltem benne. Nemsokára hallottam, hogy leereszti a vizet, majd megjelent a fürdőajtóban egy szál fürdőköpenybe burkoltan.
Ismét elpirult, de egyenesen a szemembe nézett:

- Mikor jöttél? - kérdezte, és szája sarkában egy kis cinkos mosoly bujkált.
- Nem olyan rég... - mosolyogtam vissza. Tudta, hogy hallottam, és a rá annyira jellemző nyíltsággal magyarázott:
- Tudod, annyira felizgattak a németek. Meg akartalak várni, de nem bírtam. Hiszen tudod...

Egy pillanat alatt világossá vált minden. Hiszen nem is olyan rég, talán még egy éve sincs, hogy bevallotta, nagyon izgatja a fantáziáját a több pasi/egy nő felállás. Még el is meséltettem vele szex közben néhány ilyen fantáziáját. Aztán valahogy elfelejtődött az egész. Mostanáig.
- Te figyelj, hogyha szeretnéd kipróbálni a valóságban, itt a soha vissza nem térő alkalom.
Magam is meglepődtem, hogy ezt mondom. Soha nem féltékenykedett egyikünk sem, mindig tudott a kiruccanásaimról a különböző escortokhoz, és én is tudtam összesen négy egyéjszakás kalandjáról három év alatt, de ez most valahogy más volt. Izgató, és egy kicsit ijesztő is.
- Na és te nem bánnád? - kérdezte félénken.
Magamhoz vontam, és elmondtam, hogy mennyire szeretem, és hogy egyáltalán nem bánnám, ha neki örömet szerezne, főleg ha én is jelen lehetnék. Ez a fajta nyitott hozzáállás a kapcsolatunk legelejétől megvolt az ágyban, így tudhatta, hogy nem a levegőbe beszélek. Néhány percnyi erős töprengés után hirtelen felállt, magára kapta a kabátját, csak úgy a fürdőköpenyre, vizes haját egy törölközőbe burkolta, és intett, hogy kövessem. Én is felöltöztem, és kissé remegő gyomorral, de elindultunk a vendégszálló felé.
Mikor becsuktuk magunk után az ajtót, és körülnéztünk, láttuk, hogy a németek igencsak előrehaladtak a pornófilmnézésben, a legtöbben a nadrágjukból rántották ki a kezüket, mikor beléptünk.
- Uraim, örömmel jelentem, hogy mégis sikerült társaságot kerítenem önöknek ma estére.

A legtöbben értetlenül bámultak, mert hiszen csak ketten voltunk Esztivel, ezért további magyarázat helyett ledobtam a kabátomat, majd Esztiét is, és hátulról átölelve a pici testét, forrón belecsókoltam a nyakába. Kezem közben előrevándorolt az apró, kemény mellekre, és finoman masszírozni kezdtem őket. Eszti lehunyt szempillákkal elvezte a kényeztetést, majd intett a legközelebb álló srácnak, hogy szabad a gazda. A srác, igazi árja óriás közelebb lépett, és fürge ujjakkal elkezdte kioldani kedvesem köpenyének övét, aki hatalmas nyelves csókkal jutalmazta a ténykedését. Amint lekerült róla a köpeny, hátrább léptem, és elégedetten szemléltem, ahogy a felhergelt vendégsereg körbeveszi Eszti vékony de izmos, formás barna alakját. A srácokról is lekerülőfélben volt a ruha, kincsem máris két eléggé virgoncnak látszó dákót szorongatott a két kezében. Két másik srác a melleit vette kezelésbe, finoman szívogatva a sötét kávébarna, mogyorónyi bimbókat. Egy harmadik pedig hátulról a kemény, izmos popsit simogatta, majd előrenyúlva óvatosan ujjazni kezdte a csupasz, és az össznépi figyelemtől valamint a kádbeli játszmától csurom nedves puncit.

Kedvesem hangosan sóhajtozva jelezte, mennyire jól érzi magát ebben a helyzetben, de nemsokára egy kígyó ügyességével kibontakozott a pasik öleléséből. Igyekezve előrelátni a dolgok alakulását, két keret nélküli zsámolyfélét toltam össze, kicsi párom ezen hanyatfeküdt, majd a lábai közé húzta az egyik igencsak eleresztett német pasit. Eddigre én magam is meztelen voltam, és elégedetten konstalláltam, hogy az Eszti punciját pumpálni kezdő pasi kocsirúdját nem számítva nem kell szégyenkeznem saját adottságaim miatt. Közben kedvesem fejéhez egy másik pasi térdelt, ő meg hátravetett fejjel lelkesen szopni kezdte a felkínált dákót. Lassan beengedte gyakorlatilag tövig, aztán benntartotta, hosszan, miközben nyelvével szaporán masszírozta az alsó részét, kezével meg a pasi golyóit morzsolgatta nagyon finoman. Amaz hamarosan hangosan sóhajtozni kezdett, majd nemsokára párom fejét két kézzel elkapva, hangos auuu-zással a torkára élvezett. Nagyon meg tudtam érteni, Eszter franciatudománya engem is rendszeresen pár perc alatt kivégzett.

Rövidesen újabb pasi foglalta el a helyét a fejénél, az eddig történtek látványa szemmel láthatólag alaposan felizgatta. Elégedett sóhajtással tolta le kedvesem torkára a keményen meredező dorongját. Mindeközben a srác Eszti puncijában egyre keményebb ritmusban dolgozott, kezeivel teljesen széttárta a lábait, hatalmas szerszáma láthatólag pattanásig feszítette a kedvesem amúgy tényleg rendkívül szűk, izmos kéjbarlangját. A látvány leírhatatlanul izgató volt mindenki számára, számomra meg kétszeresen az, hiszen a saját páromat dugták itt a szemem láttára, nem is akárhogyan. A két pasi majdnem egyszerre lett kész, mindketten kihúzták a farkukat és hangos csatakiáltások közepette egyikük Eszter punciját és hasát, a másik meg az arcát és a melleit hintette be bőségesen. Odanyújtottam Esztinek a törölközőt, hogy le tudja törölni a szeme környékére kerüt anyagot. Tapasztalatból tudtam, hogy rendkívül érzékeny a szeme valamiért a spermára, és nem akartam, hogy ez elrontsa a mulatságot.
Hálásan rám mosolygott
- Hogy tetszik? - kérdezte hamiskásan.
- Őrjítő vagy... - mosolyogtam vissza a csatakos arcára. Aztán a házigazdai és egyéb előjogaimmal élve a lábai közé manővereztem magam.

Lassan a puncijához illesztettem a szerszámom, majd fel-le szánkáztattam a hegyét a sikamlós vágatban. Megsejtette, hogy valami disznóságon töröm a fejem, és engedékenyen úgy helyezkedett, hogy jobb hozzáférésem legyen a popsijához, merthogy ez volt az úticélom. Az előző pasi ténykedése nyomán teljesen sikamlós volt ott lenn is. Lassan elkezdtem betolni neki, közben a csiklóját és a melleit simogattam, hogy könnyebben alkalmazkodjon. Nagyon lassan, milliméterről milliméterre haladtam, gyakran megállva, ahogy testének finom rezdülésivel, halk sóhajokkal irányított. Mindig ez a lassú, őrjítő játék előzte meg a popsiszexet nálunk. Erre volt szüksége, hogy alkalmazkodjon az érzéshez, hogy élvezni tudja. Éreztem, hogy a pasik körülöttünk megbabonázva néznek, most senki más nem lépett be, ez most csak kettőnk menete volt. Tíz percbe, vagy talán még többe is beletellett, amire teljesen bejutottam Eszter hihetetlenül szűk popójába. Sokáig így maradtam, teljesen mozdulatlanul, majd nagyon lassan ringatózni kezdtünk teljesen összetapadt alsótesttel. Nagyon finoman gyorsítottam az iramon, és pici lökéseket is elkezdtem beiktatni a ritmusba. Ezek aztán nagyobbak lettek, majd még nagyobbak. Sikerült, tudtam, hogy most már egészen elengedhetem magam. Csiklóját most már saját magának izgatta, másik kezével meg elkapta az egyik srác farkát, és lendületes franciázásba kezdett vele. Éreztem, hogy már nem bírom soká, és néhány kemény lökés után hatalmasat élveztem Eszter popsijába. Mégegyszer végigsimítottam spermától még mindig síkos keblein, aztán átadtam a helyem a következő jelentkezőnek.

Közben a pasik közül néhányan már könnyítettek magukon, és csatlakoztak azokhoz, akik esőként dugták meg kicsi páromat. Ez a társaság most kényelmesen elterpeszkedve, lustán húzogatta a farkán a bőrt, mikozben elégedetten szemlélték az előttünk zajló eseményeket. A házigazda kötelességeire gondolva konstalláltam, hogy a németek sörkészlete alaposan megcsappant időközben, ezért magamra vettem a kabátomat, és elindultam a borospince felé, hogy valami utánpótlást szerezzek. Mire visszaértem egy fél ládányi borospalackkal megrakodva, meghökkentő jelenet fogadott.
Esztikém a "tehetséges" német pasin lovagolt, akit először fogadott be, miközben egy másik a popsiját döngette keményen hátulról. Kibontott haja csapzottan hullot izzadt, kipirult, teljes extázist sugérzó arcára. Egész teste remgett, mellei gyönyörű rezgéseket produkáltak a két pasi lökéseinek ritmusára. Még sosem láttam ennyire élvezni, hangosan, artikulálatlanul sikongott, vonaglott a pasik közt. A hátsó srác nem bírta tovább, és ő is hozzáadta a sajátját a párom hátán/popsiján díszlő spermagyűjteményhez. Neki már nem akadt utódja, mindenki kimerülten pihegett a fotelekben, és a figyelmüket megosztották a frissen előkerült borospoharak és az Esztit továbbra is kitartóan gyömöszölő srác tevékenysége között. Engem viszont ismét feszíteni kezdett a vágy, ezért odaléptem, és félig alélt kedvesem popsijához illesztettem újra kőkemény szerszámomat. Ahogy belehatoltam, aléltság egyből eltűnt. Éreztem, hogy ezúttal tényleg teste befogadóképességének fizikai határait feszegetjük, a srác is a maga huszonegynéhány centijével, és én is a magam tizenkilenc-tizennyolcával. Belepusziltam a nyakába, és megkérdeztem, hogy esetleg túl sok e, mire ő megrázta a fejét, és hátranyúlva töveg magába szorított. Ezen felbátrodva keményebb mozgásba kezdtem, és hamarosan éreztem, hogy újabb mindent elsöprő orgazmust él át kettőnk közt felnyársalva. Percekig vonaglott, sikongott magánkívül, altesti izmainak ütemes összehúzódása pedig a mennyekbe röpített engem is és a német srácot is. Mikor végre elcsitult, néhány pillanatnyi pihenő után fürgén kicsusszant közülünk, és elénk térdelve marokra fogta mindkettőnk farkát. Lassan és látható élvezettel masszírozta pattanásig feszült szerszámainkat, szadista módra késleltetve a beteljesülést. Majd mikor már úgy éreztem, nem bírom tovább, néhány határozott mozdulattal kivégzett mindkettőnket, melleire irányítva a sugárban előtörő nedveinket.

Percekig csak üldögéltünk pihegve, aztán ölbe kaptam pici, az átéltektől csapzott és törékenynek ható testét, és a zuhanyzó felé vettem az irányt. Karl, a nagyfarkú német srác is csatlakozott, belénk kapaszkodott, és sokáig álltunk a forró zuhany alatt, határozott simogatással és masszázzsal vezetve le a testében felgyülemlett feszültséget. Mire végeztünk, a többieknél az elfogyasztott bor és a kellemes szex utáni fáradtság együttes hatása megtette a magáét, és jóízűen horkoltak ki félig meddig felöltözve, ki meztelenül.
- Azért reggelre egy kicsit szedd ráncba a bandát - nevettem Karl árja kék szemébe - nem szeretném, ha a híre menne ennek a kis kalandnak a környéken.
Bólintott, és valahogy midketten éreztük, hogy biztosak lehetünk benne, sem ő sem a társai nem lesznek indiszkrétek. Jó éjt kívántunk tehát, és a félig már alvó Esztert átkarolva elindultunk a kis tanyaház felé. Elmosolyodva arra gondoltam, egy újabb csodás emléket kaptam, ami a tanyához köt.


Szextörténet ajánló:


Adél a faszverő


Ahj, de ideges vagyok - panaszkodott Adél.

A teremben ültünk, az elvárt elegáns ruhában. Adélon is fehér ing volt. Nem rejtette el az idomait, nagyon kívánatos volt.

- Hát igen - feleltem - ez a várakozás kikészít.

- Ne oldjuk valahogy a feszültséget? - kérdezte Adél pajkosan.

- Mire gondolsz?

Adél felállt és bezárta a ter....

egy idõs férfi


egy idõs férfi

Vén fejjel férfit szoptam


Pesten elmentem az egyik jó nevet viselõ fürdõbe ahol a meleg víz kifolyásához ültem. Mindig is szerettem ha a farkamra és a tökömre jön a meleg víz. Egyszer csak odajött egy idõs férfi és megkérdezte tán fáj a tököd,hogy a forró vizet engeded rá.Nem fáj hanem jólesik. Erre letolta a gatyáját és megmutatta a tökét ,majd megké....

Unokahúgom, felizgat és kielégít


Ez a történet tavaly nyáron történt velem. Akkor töltöttem be éppen a 18. életévemet és én nem örültem ennek, mivel még nem volt barátnőm és ez engem igen bántott. Sajnos nem igazán tudom, hogy mit kellene tennem, hogy egyel is összejöjjek, mivel lány barátaim viszont vannak. A lényeg az, hogy én azon bánkódtam milyen szar az élet, de egyet megtanultam már rég az életről. Az élet írja a legjobb tö....

Másnaposok szex történetKicsit fájó fejjel ébredeztem. Szememet résnyire kinyitottam, de rögtön rémültem visszacsuktam. A nappaliban voltam a kanapén! Ez semmi jót sem jelenthetett. Feleségem akkor száműzött a hálószobából, ha részegen mentem haza. Megpróbáltam felidézni mi is történhetett.
- Ja igen, az ultiparti - motyogtam magam elé.
Időnként elmentem a haverokkal kártyázni, mindig ugyanabba a....

Szoptam apám barátját.


25éves srác voltam,csajommal éppen szakítottam.Olvasgattam a szobámban egy pornó regényt és épp azon fantáziáltam milyen jó lenne leszopni 1 faszt.Csengettek,apám barátja jött át.Bocs Józsi bácsi,de faterék csak este jönnek haza.Nem gond,beszélgessünk 1 kicsit.Kora nyár volt,1 szál rövid sportnadrág volt rajta.Leült a fotelbe,hátra dőlt és enyhén szétrakta a lábait.Én elé ültem 1 alacsony puffra é....

Dugás és szopás a lépcsőházban


-Ma ráérsz? Régen láttalak, jó lenne újra találkozni Veled. - hallgattam a jól ismert hangot a telefonban. Mindketten el voltunk foglalva, a sok munka miatt, és csak telefonon és interneten beszélgettünk. Bár ott hajnalokig.
-Hol randizzunk? - kérdeztem. Lenne még munkám, de az csak nemesít és nem boldogít.
-A Mammut előtt a szobornál. Szokott időben. - jött a gyors válasz.
-R....
Szextörténet címkék

hittem | leszopott | lefogott | női ruhában | svajc |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.