A méretes fasz Alízkában


Alíz vagyok, 16 éves gimnazista. Ez a történet akkor esett meg amikor épp beköltöztünk a belvárosba.

Örülök neki, hogy ide költöztünk, mert így minden sokkal egyszerűbb. Közel vannak a szórakozóhelyek, nem kell taxira költenem, a suli is közel van, nem kell nagy távolságokat megtenni. A negatívum, hogy már nincs az a külvárosi csöndes hangulat mint anno és egy szobába kell laknom az öcsémmel. Az öcsikém Bence 13 éves és bár alapjáraton szeretjük egymást, azért sokat veszekszünk, de szerintem ez egészséges ebben a korban. Szóval egy szobában kell laknunk, megjegyzem az az egy szoba egész tágas. Innen indul a történetünk is.

A beköltözésünk után apuék elmentek egy ismerősükhöz valami buliba, hogy kiadják magukból a költözéssel járó stresszt. Mi öcsikémmel ketten maradtunk otthon. Én épp a laptopomon lógtam, amikor Bence zuhanyzás után bejött a szobába egy törölközőben. Mondta, hogy ne nézzek oda, nem is állt szándékomban, de ahogy levette a törölközőt kapásból odapillantottam akartom nélkül is. Szinte kővé dermedtem. Bár Bence háttal állt, a két lába között lógott hatalmas pénisze, amit még így hátulról is láttam. Már voltam egy fiúval és néha pornót is nézek, de még életemben nem láttam ilyen gyönyörű dákót. Azon kaptam magam, hogy a szívem lüktet és bámulom őt miközben háttal öltözik nekem. Amikor megfordult, gyorsan a laptopra szegeztem szemeimet, ő pedig kiment tv-t nézni. Próbáltam elfelejteni a dolgot, de nem tudtam. Az jutott eszembe, hogy csak 13 éves, biztos nincs is vele tisztában, hogy milyen szerencsés. Akartam azt a farkat, csak ez járt a fejemben és igazából jó esélyem volt rá, hogy a magamévá is tegyem, mert iszonyat szexis voltam, csak kicsit félénk, mert mégis csak az öcsém.

Végülis nagy erőt vettem és elkezdtem csalogatni a prédát. Elővettem a vibrátoromat és elkezdtem kényeztetni magam. Egyre nagyobbakat és nagyobbakat sóhajtottam, hogy biztosan meghallja. Nyögtem, sikítóztam, nem bíztam a véletlenre. Egy pár perc után hirtelen abbahagytam, magamra kaptam a pizsamám és kimentem az ajtón. Bevállt a terv, mert ő a kanapén maszturbált a tv előtt.

-Úristen te meg mi a francot csinálsz? –Kérdeztem meglepődve.

-Hát...ő... –Csak dadogott szegény, nem tudott mit mondani. Annyira meglepődött, hogy még a faszát sem rakta vissza a helyére.

-Még sose voltál lánnyal igaz?

-Őőő...Hát nem..

-Tetszem neked? –Kérdeztem kacérul.

-Őőő...nem.. –Válaszolt félénken és bizonytalanul.

Letérdeltem elé, csak pár centire volt a pénisze a számtól.

-Nagy kár, pedig nekem nagyon tetszik amit itt van előttem.

-Najó... –Kezdett neki, de nem vártam meg amíg kimondja, hanem elkezdtem nyalogatni a végét, mire egyből elállt a szava.

Kicsit nyalogadtam majd szépen bevettem a számba és elkezdtem benyelni. Valami csodálatos érzés volt. Hatalmas, eres farka volt vagy 20-25 centi és eszméletlen vastag. Próbáltam minél jobban lenyomni a torkomon, de persze nem bírtam tövig. Elkezdtem hevesen szopni, miközben két kezemmel még vertem is neki mert volt hely a farkán bőven. Csak faltam a faszát, alig bírtam abbahagyni.

-Mostantól ne szólj egy szót se, csak hagyd, hogy csináljam és sohasem fogod elfelejteni az élményt, megígérem. –Mondtam, ő pedig csak bólogatott.

Átforgattam, mondtam, hogy álljon négykézláb és elkezdtem nyalogatni a seggét, miközben vertem neki. Gondoltam tényleg felejthetetlen estét adok neki és kipróbáltam valami teljesen újat, méghozzá a G pontját elérni. Miközben bal kezemel vertem a faszát, jobb kezemmel elkezdtem behatolni a segglyukába. Cisszent egy halkat, én meg folytattam. Szépen haladtam befelé majd elkezdtem nyomkodni azon a bizonyos ponton és közben hevesen vertem neki.

-Na, jó? –Kérdeztem.

-Aha. –Nyögte ki sóhajtozva.

Elkezdtem hevesebben csinálni, majd amikor már nagyon nyögött, hirtelen abbahagytam. Lekaptam a ruháimat, hanyatt feküdtem és széttártam a lábaim.

Gyere ide!

Nyújtottam a kezemet, ő odahelyzte a fejét. Először a homlokára adtam egy csókot, majd elkezdtem végig vezetni a fejét a testemen.

-Faljáll föl! –Nyögtem és mint egy jó kis öcsi, ő el is kezdett csókolgatni, nyalni ahol éppen a feje járt.

Végigvezettem egészen a köldökömig, majd utjára engedtem, ő pedig haladt tovább. Egyszer csak odaért frissen borotvált puncimhoz és elkezdte nyalni. Láthatóan nagyon élvezte és nagyon jól is csinálta. Nagyokat nyögtem, majd megfogtam a fejét odahúztam magamhoz. Mélyen a szemébe néztem és súgtam:

-Érezni akarlak!

Megfogtam gigantikus dákóját és elkezdtem magamba nyomni. Amilyen fájdalmas volt, legalább annyira kellemes. Elkezdte járatni, először csak szépen lassan. Ki-be, ki-be. Siklot bennem erektől duzzadó farka, ő meg elkezdett gyorsulni. A végén már nagyon hevesen dugott, a heréi verték a seggemet és hatalmasakat nyögtünk. Elkezdtem a pinámat izgatni.

Rántsd ki! –Üvöltöttem és hatalmasat spricceltem, egyenesen az arcába.

Még életemben nem élveztem el ilyen mértékben, valami csodálatos volt.

-Most a seggembe! -Kiáltottam.

Láthatóan nem értette mi következik.

Nyársalj fel a segglyukamnál! –Üvöltöttem.

Így már megértette és nem is kellett kétszer mondani, mert mire pislogtam volna, hirtelen felkarózott én meg hatalmasat nyögtem. Megfogta a csöcseimet és elkezdett hevesen baszni.

-Ezaz!!! Bazd szét a nővéredet.

Örjöngtem, miközben a teljes testemben éreztem a farkát. Tövig nyomta minden egyes mozgásnál. Rendesen seggberakott, nyögött, sóhajtozott. Az egész kanapé mozgott, a mellette lévő kisasztalon a porcelánok.

Ezaaaz!! Adj nekem!!

Elkezdte a seggemet verni. Valami eszméletlen élmény volt. Miközben eszétveszve baszott seggbe, méretes seggemet csapkodta. Már teljesen piros lehetett a seggem, amikor hirtelen kitépte a pöcsét belőlem, én meg rexflexből a számba toltam azt és odaélvezett. Szinte belefulladtam a sok spermájába. Kicsit még nyalogadtam, majd lenyeltem. Életem legeslegjobb baszása volt, azóta is. Két napig nem tudtam leüllni.

Mondani se kell, hogy megismételtük, nem egyszer.


Szextörténet ajánló:


A nőgyászom lett a szeretőm


Ma kell mennem a nőgyógyászatra. Amióta magánorvoshoz járok, amikor a legféltettebb kincsemhez nyúlnak, egészen máshogy áll hozzá az orvoshoz. Volt egy pár kellemetlen élményem régen. Előfordult, hogy a nővért kiküldte a szobából a nőgyógyászom és szexelni próbált velem akaratom ellenére. De próbálom ezt elfelejteni, ezért váltottam orvost. Úgy érzem, megéri a pénzt, hogy figyel rám, pár percet be....

Animálszex,és önkielégítés


Animálszex,és önkielégítés

Mikor gyerek koromba ráuntam a kutyákra és a kan disznókra elkezdtem a puncimmal játszani. Eztán egyik alkalommal amikor az eperfára másztam az egyik már megszáradt ág letört alattam és a csonkja a bugyimat betolta a puncimba és ez nagyon jó érzést váltott ki belõlem. Amikor csak tehettem máskor is felmásztam és magamba engedtem a bugyin keresztül. Késõbb az....

Kihasználtam nagynéném gyengeségét.


Tavaly nyáron nagynéném családjánál voltam 1 hónapot Franciaországban. Nagynéném 2 éve vált el, két kisgyerekkel egyedül maradt, így ilyenkor amikor tudok kimegyek neki segíteni. Teljesen normális család vagyunk, teljesen betegesnek tartunk mindenféle családi szexkapcsolatot, de fantáziám mint mindenkinek, nekem is vannak. Zsuzsa nagynéném nem a legkecsesebb testtel rendelkezik a világon, de két g....

A férjem mocskos fantáziája


- Gyere már, nagyon fogod élvezni - suttogta a nyakamba.
- Olyan nincs - feleltem. Épp vacsorát készítettem. Michael egyszer csak odalépett mögém ezzel az észbontó ötlettel. Szerettem Michaelt, ő is engem, de semmi olyat sem akartam tenni, amitől kidől a liszt.
- De hát mért? Mi kifogásod van ellene? - kérdezte sürgetően.
- Mert… hát izé… nem is tudom… csak nem hangzik jó ötle....

Pornó történet - Anita szexfimezni megy


Anita vagyok, jelenleg 26 éves, pornó színésznő. E kis történetek elmesélek, hogy kerültem be a pornó világába, és hogy a házi filmektől miként jutottam el nagyobb szerepeimig. Kinézetre sosem voltam különleges, ha lehet ilyet mondani átlagosan szép magyar lány vagyok. Szőke a hajam, talán ezért is boldogultam néha könnyebben a filmezés világában. Már fiatalabb korom óta voltak szexuális kapcsolat....

Erika a faszomra spriccelt


-Tudod hogy az előbb nagyon félreérthető dolgot mondtál?

-Mit lehet ezen félreérteni?Annyit mondtam csak, hogy van más módja is a bosszunak!

-Vagyis??Erika bazd meg, teljesen kiakasztol!!.Reggel majd megölsz mert megláttam a melleidet,most meg éjszaka kettesben nyomod nekem a kétértelmü dumát.Mintha egy teljesen másvalaki lennél.Tudod milyen szar ugy beszélgetni hog....Szextörténet címkék

meleg szauna | másutt | margó | resztanya | lovad |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.