Egy este a discoban


Kipihentétek magatokat. Megnyugodtál, olyannyira, hogy majdnem elbóbiskoltál a párod karjaiban. Telefon csörgés zavart meg. Felvetted:
- Igen.
- Szia! Ugye nem felejtettétek el? – kérdezte a barátnőd.
- Nem. – néztél a barátodra.
- Oké. Tizenegykor a bejárat előtt! Ne késetek! Szia! – hadarta el.
- Szia! – szakítottad meg a hívást és tetted le a telefont.
Párod simogatta a testedet kérdően.
- Biztosra akar menni. – szálltál ki az ágyból – Öltözzünk!
Egy fehér body-t, mely pamut, nem fázik benne így nyáron. Elől kivágással, melyet egy fűzővel lehetett összekötni. Miközben bele bújtál, a pasid hátulról a popsid mindkét oldalára adott egy-egy puszit.
- Hé, te! – lököd vissza az ágyra – Inkább öltözz, lassan indulni kell!
Mire elkészültél a párod is elkészült. Rövid farmer nadrágot vettél még fel, mely csak egy picit enged látatni a fenekedből. A barátodon farmer és ing.
A villamos megállóban találkoztok néhány ismerősöddel, akik ugyanoda tartottak. Így egész úton volt miről beszélnetek. A szórakozóhely előtt sokan álltak. A környék egyik új és felkapott hely lett. Sorvégére álltok. A barátnőd kiszúrt titeket, és hozzátok rohant a friss pasijával.
- Sziasztok! – adott gyorsan 2-2 puszit a párnak.
- Ő Tamás! – mutatta be a srácot.
- Szia! – fogott kezet a két férfi – Engem Zolinak hívnak.
Tíz perces álldogálás után, bejutottatok. Körbejárva a helyet, a nagy tánctérnél maradtatok. Ott táncoltatok legalább 1 órán keresztül. Ekkor már kifáradtál, és szomjas lettél. Jelezted neki. Kisétáltatok a bár pulthoz. Rendeltetek egy-egy italt, szerencsétekre találtatok egy szabad asztalt, ahol leültetek. Te a barátod ölébe ültél, mert ott kényelmesebbnek tűnt. Megérkeztek a barátnőd is, a barátja nélkül.
- Hol hagytad? – kérdezted.
- Most hoz italt.
Megérkezett ő is. Barátod félre érthetetlenül a combodat simogatta. Ránéztél, ő megcsókolt és a feszülő nadrágszárad alá dugta az egyik ujját. Eltoltad a kezét, hogy ne csinálja. Abbahagyta, de a combod simogatását nem. Beszélgettek, már amennyit lehetett hallani a zene alatt. Lehetett látni a barátnődön és a barátján, hogy friss szerelem. Nyalták-falták egymást, a tapizás se maradt el. A Tamás keze elkalandozott, lent és fent is. Nem kimondottan ezt figyelted, de az első alakalom után mindet megláttad. A Te barátod simogatása, már nem annyira tűnt zavarónak. Nem sokkal utána, visszamentek a tánctérre. Tánc közben, mikor hozzád ért a párod, egyre jobban kívántad az érintését. Végül már szorosan mellette táncoltál. Másfél óra után újra kimentetek inni. Kettesben fogyasztottátok el, de már neked nem volt kedved visszamenni. A nagy tánctermen kívül még három helyezkedett el. Mindegyikben más-más DJ adta az aláfestő zenét. Kézen fogva sétáltátok végig, de nem találtatok számotokra megfelelő zenét. Friss levegőt akartál szívni, ezért kiindultál.
Kint pár fokkal hűvösebb lett, de nem fáztál. Elég sok pár tett hasonlót, így nehézen, de találtatok egy üres padot. Elég távol voltatok minden egyéb helytől. Csodálkoztál is, hogy nincs itt senki, aki kihasználná a lehetőséget. Leültél a párod ölébe. Jól esett a friss levegő. A bőröd libabőrős lett, még a mellbimbód is felállt. Átölelted, a fejed a vállába fúrtad. Ő szorosabban megölelt.
A simogatása jól esett, megcsókoltad a nyakát. Megtetszett a dolog, és folytattad. Aztán nyelveddel nyaldostad meg. Ő is érezte, a hátad simogatása helyett, immár a combodat simogatta. A bőröd érintésekor még jobban beindultál. Aprót haraptál, mire ő veled szembe fordul és szájon csókolt. Nem érezted mikor kigombolta a nadrágod. Arra lettél figyelmes, hogy lent hozzád ér. Újra a nyakát pusziltad, és harapdáltad. De megint nem vetted észre, hogy valami mást tesz az egyik kezével. Kiengedte elől a body-t. Lehajtotta a fejét és az egyik melled szélét puszilta meg. Cserébe az újabb meglepetésért megharaptad. Ő is viszont harapott, igen gyengéden. Gyengédebben, mint Te. Kezével jobban széthúzta a felsőrészt. Előtűnt a mellbimbód is. Szabadon volt, a látvány téged is felizgatott. Egyszerűen figyelted, hogy a barátod mit csinál vele. A nyelve hegyével körbe nyalta a mellbimbód udvarát, majd a hegyével hozzá ért. Élvezettel hajtottad hátra a fejed. Ettől a mozdulattól teljesen kiállt a melled. Csak megkönnyítetted a dolgát. Teljesen bekapta, amit csak tudott. A nyelvével sebesen mozgott rajta. Egy kicsi hang hagyta el a szádat. A bal kezével tartotta a hátad, a jobbat becsúsztatta a nyitott nadrágodba, egészen le. Elérte a body kapcsolóját, és piszkálni kezdte. A kezeddel lefogtad, ő feladta azonnal. De te nem erre gondoltál, hanem arra, hogy lejjebb tolod a rövidnadrágod. A fészkelődésed miatt elengedte a melled, és figyelte mit teszel. Segítette a másik oldalt, felemelted a feneked, és közös erővel térdig toltátok a nadrágod. Közösen kikapcsoltátok a body-t lent, majd visszahúztátok a nadrágot, de nem teljesen. Ekkor helyezkedettél el újra az ölében. Jobban hozzád fért. Újra becsúsztatta a kezét. A felsőrész teljesen elvesztette tartását, ezért a fűzős részre húztad a melled, hogy ki is látszódjon és ne is. Két ujjával a nemi szerved külső részét simogatta. Érezted, hogy nedves vagy. Érezted, hogy mást is szeretnél tenni. Leszálltál róla, ő is fel akart álli, de Te nem hagytad. Kigomboltad a nadrágját és elővetted az ő meredező testrészét. Hasonlóan hozzád ő is be volt rendesen indulva. Hátat fordítottál neki és be félig nyitott popsidat hozzá dörgölted. Nem voltál teljesen meggyőződve, hogy mit szeretnél, így helyetted döntött, mikor magához húzott és az ölébe ültél. Teljesen elnyomtad, de teljesen ráilleszkedett az övé a tiédre. Átkarolt hátulról, megfogta mindkét melled, és le-felmozgatott. Gyorsabb lett a tempó. Érezted, hogy keményedik, amin csúszkálsz. Egyre melegebb is lett, ettől te is jobban érezted magad. Egyszer csak villámként csapott beléd, hogy ő elment. Ugyanakkor abbahagyta a mozgatásod, de te még kétszer mozogtál, és az izmaid megfeszültek. Csak elengedni tudtad magad. A két combod között átcsúszott a mindentől nedves nemi szerve. Csak nagy levegőket tudtál venni, ahogy a hátad mögött a párod se. A nyakadat borította el apró csókokkal, ami nagyon jól esett.
Eltelhetett pár perc is mire megmozdultatok. Kipihegtétek magatokat. A barátod adott papír zsebkendőt, amivel letörölhetted magad. Segített rendbe hozni téged. Visszaültél az ölébe, hagytad magad, hogy tovább simogasson. Teljesen elfáradtál.
- Menjünk haza. – mondtad el a kívánságod.
Belegyezően leszállított magáról, átölelte a derekad, Te az övét. Szerencsétekre jött az éjszakai járat, amivel közelebb rakott le a házhoz.
- Gyere, fürödjünk le! – invitáltad csendben magad után…

Beküldő : provokációs léggömb


Szextörténet ajánló:


Margit, Te Állat!


Éreztél már esőillatot? Tudod olyat, mint amikor a forró júliusi délutánt elmossa a zápor, és a házakon túl a rétek tiszta, hűvös illatát hozza a szél. Jellegzetes tiszta illat. Igen, biztosan ismered! Nem használt parfümöt. Mégis, a bőrének illata volt. Nyári záporillata. Akkor fejeztem be a főiskolát. Véget értek a diákévek. Az állás utáni szaladgálás során hamar kiderült, hogy a rajz szakommal ....

Fiatal pár, plusz egy fiú


Fiatal párként szerettünk volna egy kis plusz izgalmat, úgyhogy úgy döntöttünk keresünk egy hetero fiút hármonknak. Fantáziám régóta izgatta nekem is, nem vagyok féltékeny típus, és páromnak is megtetszett az ötlet, úgyhogy belevágtunk neten keresni. Barátnőm amúgy 174cm 52kg sportos vékony alkat, kis maroknyi cici, izmos poci, és csupaszra borotvált. Jó fél év keresés után, mert azért alaposak ak....

Szex a discoban, kielégítik a nejem


Még csak pár éve voltunk házasok, de nekem sokszor szombat esténként volt,hogy vidékre is kellett mennem a diszkókba vittem árut. Ilyenkor volt amikor eljött velem a feleségem .Az egyik ilyen alkalommal amikor bementünk és megkerestem a főnököt mondtam az asszonynak menjen el táncolni, de volt olyan,hogy rögtön odajött hozzánk egy ismerős és elkérte az asszonyt tőlem.Elvitte magával táncolni.Persz....

Megbasztam a rajztanáromat 1.


17 éves srác vagyok, sem kigyúrt, sem kövér.
Rajzszakkörre jártam az osztályfōnökömhöz. Aznap délután a 7 fōs csoportból csak én mentem be különbözō okok miatt. Mikor a tanárnō látta hogy egyedül vagyok, azt mondta, hogy azt csinálok amit akarok, mert így legalább el tudja intézni az osztály ügyeit.
Azonnal elkezdtem fantáziálni, hogy jól megkúrnám, mivel senki nem látja.
Eld....

Így basztak meg a próbafülkében


Szerintem mindenki fantáziáját mozgatja a kérdés: Mi lenne, ha dugnánk egy jót a próbafülkében? :)
Bevallom nőként igen az én fantáziámat is izgatja. Szerintem nincs olyan ember akinek ez még nem fordult meg a fejében. :)
Nemrégen történt, hogy vásárolni mentem, nézelődtem, jöttem-mentem inkább csak úgy céltalanul.
Jó volt csak úgy létezni, nézelődni, nem agyalni a napi ezerny....

Perverz keresztanya 3.


Telt múlt az idő. Bella és én rendszeresen szexeltünk, mindenféle helyen és módon úgy hogy néha Rex kutya is beszállt.Egyre bizalmasabb viszonyba kerültünk egymással. Egyszer aztán egy fergeteges kefélés után amikor csak úgy feküdtünk egymás mellett megkérdeztem tőle: Bella, te hogy lettél ilyen amilyen vagy. Ne érts félre, minden amit teszel tetszik és imádom de gondolom te is tudod, hogy ez nem ....
Szextörténet címkék

félrebaszás | titokban néztem | szépségkirálynő | a körzeti doki | aliott |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.