Egy este a discoban


Kipihentétek magatokat. Megnyugodtál, olyannyira, hogy majdnem elbóbiskoltál a párod karjaiban. Telefon csörgés zavart meg. Felvetted:
- Igen.
- Szia! Ugye nem felejtettétek el? – kérdezte a barátnőd.
- Nem. – néztél a barátodra.
- Oké. Tizenegykor a bejárat előtt! Ne késetek! Szia! – hadarta el.
- Szia! – szakítottad meg a hívást és tetted le a telefont.
Párod simogatta a testedet kérdően.
- Biztosra akar menni. – szálltál ki az ágyból – Öltözzünk!
Egy fehér body-t, mely pamut, nem fázik benne így nyáron. Elől kivágással, melyet egy fűzővel lehetett összekötni. Miközben bele bújtál, a pasid hátulról a popsid mindkét oldalára adott egy-egy puszit.
- Hé, te! – lököd vissza az ágyra – Inkább öltözz, lassan indulni kell!
Mire elkészültél a párod is elkészült. Rövid farmer nadrágot vettél még fel, mely csak egy picit enged látatni a fenekedből. A barátodon farmer és ing.
A villamos megállóban találkoztok néhány ismerősöddel, akik ugyanoda tartottak. Így egész úton volt miről beszélnetek. A szórakozóhely előtt sokan álltak. A környék egyik új és felkapott hely lett. Sorvégére álltok. A barátnőd kiszúrt titeket, és hozzátok rohant a friss pasijával.
- Sziasztok! – adott gyorsan 2-2 puszit a párnak.
- Ő Tamás! – mutatta be a srácot.
- Szia! – fogott kezet a két férfi – Engem Zolinak hívnak.
Tíz perces álldogálás után, bejutottatok. Körbejárva a helyet, a nagy tánctérnél maradtatok. Ott táncoltatok legalább 1 órán keresztül. Ekkor már kifáradtál, és szomjas lettél. Jelezted neki. Kisétáltatok a bár pulthoz. Rendeltetek egy-egy italt, szerencsétekre találtatok egy szabad asztalt, ahol leültetek. Te a barátod ölébe ültél, mert ott kényelmesebbnek tűnt. Megérkeztek a barátnőd is, a barátja nélkül.
- Hol hagytad? – kérdezted.
- Most hoz italt.
Megérkezett ő is. Barátod félre érthetetlenül a combodat simogatta. Ránéztél, ő megcsókolt és a feszülő nadrágszárad alá dugta az egyik ujját. Eltoltad a kezét, hogy ne csinálja. Abbahagyta, de a combod simogatását nem. Beszélgettek, már amennyit lehetett hallani a zene alatt. Lehetett látni a barátnődön és a barátján, hogy friss szerelem. Nyalták-falták egymást, a tapizás se maradt el. A Tamás keze elkalandozott, lent és fent is. Nem kimondottan ezt figyelted, de az első alakalom után mindet megláttad. A Te barátod simogatása, már nem annyira tűnt zavarónak. Nem sokkal utána, visszamentek a tánctérre. Tánc közben, mikor hozzád ért a párod, egyre jobban kívántad az érintését. Végül már szorosan mellette táncoltál. Másfél óra után újra kimentetek inni. Kettesben fogyasztottátok el, de már neked nem volt kedved visszamenni. A nagy tánctermen kívül még három helyezkedett el. Mindegyikben más-más DJ adta az aláfestő zenét. Kézen fogva sétáltátok végig, de nem találtatok számotokra megfelelő zenét. Friss levegőt akartál szívni, ezért kiindultál.
Kint pár fokkal hűvösebb lett, de nem fáztál. Elég sok pár tett hasonlót, így nehézen, de találtatok egy üres padot. Elég távol voltatok minden egyéb helytől. Csodálkoztál is, hogy nincs itt senki, aki kihasználná a lehetőséget. Leültél a párod ölébe. Jól esett a friss levegő. A bőröd libabőrős lett, még a mellbimbód is felállt. Átölelted, a fejed a vállába fúrtad. Ő szorosabban megölelt.
A simogatása jól esett, megcsókoltad a nyakát. Megtetszett a dolog, és folytattad. Aztán nyelveddel nyaldostad meg. Ő is érezte, a hátad simogatása helyett, immár a combodat simogatta. A bőröd érintésekor még jobban beindultál. Aprót haraptál, mire ő veled szembe fordul és szájon csókolt. Nem érezted mikor kigombolta a nadrágod. Arra lettél figyelmes, hogy lent hozzád ér. Újra a nyakát pusziltad, és harapdáltad. De megint nem vetted észre, hogy valami mást tesz az egyik kezével. Kiengedte elől a body-t. Lehajtotta a fejét és az egyik melled szélét puszilta meg. Cserébe az újabb meglepetésért megharaptad. Ő is viszont harapott, igen gyengéden. Gyengédebben, mint Te. Kezével jobban széthúzta a felsőrészt. Előtűnt a mellbimbód is. Szabadon volt, a látvány téged is felizgatott. Egyszerűen figyelted, hogy a barátod mit csinál vele. A nyelve hegyével körbe nyalta a mellbimbód udvarát, majd a hegyével hozzá ért. Élvezettel hajtottad hátra a fejed. Ettől a mozdulattól teljesen kiállt a melled. Csak megkönnyítetted a dolgát. Teljesen bekapta, amit csak tudott. A nyelvével sebesen mozgott rajta. Egy kicsi hang hagyta el a szádat. A bal kezével tartotta a hátad, a jobbat becsúsztatta a nyitott nadrágodba, egészen le. Elérte a body kapcsolóját, és piszkálni kezdte. A kezeddel lefogtad, ő feladta azonnal. De te nem erre gondoltál, hanem arra, hogy lejjebb tolod a rövidnadrágod. A fészkelődésed miatt elengedte a melled, és figyelte mit teszel. Segítette a másik oldalt, felemelted a feneked, és közös erővel térdig toltátok a nadrágod. Közösen kikapcsoltátok a body-t lent, majd visszahúztátok a nadrágot, de nem teljesen. Ekkor helyezkedettél el újra az ölében. Jobban hozzád fért. Újra becsúsztatta a kezét. A felsőrész teljesen elvesztette tartását, ezért a fűzős részre húztad a melled, hogy ki is látszódjon és ne is. Két ujjával a nemi szerved külső részét simogatta. Érezted, hogy nedves vagy. Érezted, hogy mást is szeretnél tenni. Leszálltál róla, ő is fel akart álli, de Te nem hagytad. Kigomboltad a nadrágját és elővetted az ő meredező testrészét. Hasonlóan hozzád ő is be volt rendesen indulva. Hátat fordítottál neki és be félig nyitott popsidat hozzá dörgölted. Nem voltál teljesen meggyőződve, hogy mit szeretnél, így helyetted döntött, mikor magához húzott és az ölébe ültél. Teljesen elnyomtad, de teljesen ráilleszkedett az övé a tiédre. Átkarolt hátulról, megfogta mindkét melled, és le-felmozgatott. Gyorsabb lett a tempó. Érezted, hogy keményedik, amin csúszkálsz. Egyre melegebb is lett, ettől te is jobban érezted magad. Egyszer csak villámként csapott beléd, hogy ő elment. Ugyanakkor abbahagyta a mozgatásod, de te még kétszer mozogtál, és az izmaid megfeszültek. Csak elengedni tudtad magad. A két combod között átcsúszott a mindentől nedves nemi szerve. Csak nagy levegőket tudtál venni, ahogy a hátad mögött a párod se. A nyakadat borította el apró csókokkal, ami nagyon jól esett.
Eltelhetett pár perc is mire megmozdultatok. Kipihegtétek magatokat. A barátod adott papír zsebkendőt, amivel letörölhetted magad. Segített rendbe hozni téged. Visszaültél az ölébe, hagytad magad, hogy tovább simogasson. Teljesen elfáradtál.
- Menjünk haza. – mondtad el a kívánságod.
Belegyezően leszállított magáról, átölelte a derekad, Te az övét. Szerencsétekre jött az éjszakai járat, amivel közelebb rakott le a házhoz.
- Gyere, fürödjünk le! – invitáltad csendben magad után…

Beküldő : provokációs léggömb


Szextörténet ajánló:


A nővérem, és barátnői


Mármint a nővérem és az osztálytársai, a gimnázium rémei. Hét-nyolc lány (a kemény mag), minden „disznóságban” buliban és poénban benne voltak. Bár nem sokat tudtam kideríteni róluk, de elég vad dolgokat csináltak néha.
A történet akkor kezdődött, amikor negyedikesek lettek. Ebben az évben kerültem én is abba a gimibe, elsősként, igaz év vesztes voltam és már közelebb a tizenhathoz. A csajo....

A fiatal mellek


Már benne jártunk a nyár közepében. A város, ahol napjaimat tengetem, lassan kezdett elmerülni a fülledt nyár medrében. Aki csak tudott, az mind menekült, a vízpartra, vagy a hűs erdőbe. A nyaralásomat akkor már letudtam, így én is csak szenvedtem, sok más sorstársammal együtt, a város izzadó aszfaltján. De aztán jött a remény! Kiderült, hogy az edzőtábor nem a nyár legvégén lesz, hanem előre lett....

Pornó az Adrián


Egy régi dédelgetett tervünket valóra váltva az idén nyáron Horvátországba mentünk nyaralni a feleségemmel, Anitával. A gyönyörű Dalmát tengerpart volt az úti célunk. Az egyik ismerősünk által sikerült olyan szálláshelyet foglalnunk, ami ígérete szerint közvetlenül a tengerparton van, egy igazán csendes, nyugodt környezetben. A leutazás egyébként egyáltalán nem volt fárasztó, mivel az út jó háromn....

Szex anyámmal


Be kell vallanom, hogy mindig is fantáziáltam anyámról. Freud szerint mindenki, de ezek a normálisnál sokkal nyíltabbak. Legalábbis azt hiszem. Mindig is jó alakja volt, köszönhetően a sok kocogásnak és tornagyakorlatnak. Egyébként, alapvetően jó teste volt. Gyakorta - amint hazajött rövid pólóban edzésről -, gondoltam rá, jó lehet az ágyban. Gyakran rá gondolva maszturbáltam. A feleségem nagyon h....

Dr szex 2. rész


Hát Csilla nem adott lehetőséget ahhoz hogy gondolkodjam a kéréséről egyből nekem szegezte az
elképzelését és a témát egyből lezárta!
Akarod vagy nem, hogy a szeretőd legyek ?
Nos erre a felkérésre nem lehetett azt mondani hogy nem!
Különben nem nézett ki rosszul Csilla!
Úgy kb 175 cm magas vörös hajjal rendelkező elég formás kb 65 - 70 kg lehetett a súlya!Szóval....

Családban marad : Elkaptam a nagynéném


Ott aludt,a kanapén,meztelen lábai feltéve a kanapé egyik felére.hason feküdt,még a tegnapi lila jóganadrágját viselte.Arcába lógott a haja,és mélyen aludt a hajnalig tartó ivászat után. A vendégek a szobákban lettek elszállásolva, így amikor lementem csak ő volt a nappaliban. Vizet inni mentem le ilyen korán ,mivel az én fejem is fájt kissé a sok bortól és töménytől. Töltöttem egy pohár vizet,és ....Szextörténet címkék

megcsapott | elsírta | zsanett | volt | mellbe dug |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.