A céges bankett csoprtszexbe torkollott


Késő este volt, az irodaházban már csak itt- ott égett a villany. A 14. emeleten azonban még javában zajlott az élet, a cég pont most ünnepelte az egyik project befejezését, ami elég jelentős pénzösszeggel jutalmazta a hosszú, hónapokig tartó munkát.
Sokan hazamentek már, de a kemény mag, az a hat ember még javában ünnepelt. Irene, az egyik építésznő magányosan üldögélt az egyik széken. Ivott már pár pohár pezsgőt, szédült egy kicsit és azért ült le. Elnézte a többieket, akik hangosan vihogva beszélgettek az irodában. Mindannyian felöntöttek már a garatra egy kicsit. De megérdemelték, mert az elmúlt hónapokban szinte az iroda lett az otthonuk.
- Na Irene, örülsz hogy letudtad végre az egészet?- fordult oda kolleganőjéhez kicsit pityókásan az egyik építész fickó.
- Mit gondolsz?- nevette el magát Irene- Az a kurva lépcső csak a helyére került végre.
- Lépcső?... - fintorgott a srác. - Nekem sokkal nehezebb dolgom volt...
Pár másodperccel később egy másik, öregedő férfi csapódott mellé.
- Végre vége. - huppant le mellé egy székbe.
- Ahogy mondod Robert, ahogy mondod. Már alig vártam, végre egy kis lazítás - felelte és egy nagyot kortyolt a kezében tartott pohár pezsgőből.
Szerette Robertet, igazi férfi, elegánsan öltözködött, 55 éves kora ellenére is fiatalnak nézett ki, ruganyos járása árulkodott arról, hogy sportos életmódot követő emberről van szó. És mindemellett mindig nagyon udvariasan viselkedett vele. Valahol olyan volt, mintha egy kicsit az apukája lenne. Elmosolyodott mire ideért a gondolataiban: vajon mit szólna ez a férfi ha megtudná, hányszor maszturbált már miközben vele álmodott.
- Láttad hogy örült a főnök mikor minden gond és baj nélkül átadtuk a terveket?
- Ja, majd kibújt a bőréből. - bólogatott Irene. - Pedig nem sok része volt benne.- tette hozzá epésen.
- Mindegy, az a lényeg, hogy lezárult az egész. Az utolsó hetek igazán fárasztóak voltak.- felelte Robert, miközben Irene- t vizslatta.
Irene zavarba jött, valahogy furán nézett rá Robert, még sosem látta azt az érdekes lángocskát a szemében. Olyan volt mintha....
- Milyen csinos vagy ma. - próbálkozott Robert.
Megértette a fényeket, szóval most nem apa-lánya, hanem inkább férfi és nő viszonyba kerültek. Előjöttek a régi gondolatok, amikor szeretkezett ezzel a férfival...
- Ez béna duma volt Robert. - vigyorgott Irene.
- Oké, miért mit kellett volna mondanom?- vonta fel szemöldökét a férfi.
- Hát pl. benéznél a ruhám alá, vagy megfognád a mellem, vagy .....egyszerűen meg szeretnél dugni.
Robert beleprüszkölt a pezsgőjébe. Irene felnevetett.
- Tudod Robert, már oly régóta szeretnélek megismerni ...közelebből- susogta Irene, miközben közelebb húzódott a férfihoz és kezét az ágyékára tette.
- ...Irene. - nyögött a férfi.
- Ugyan már, nem álmodoztál még arról hogy meztelenül láss? Hogy megfogd a mellem, vagy hogy a farkad a számba tedd?- nézett a férfira kuncogva.
- Dehogynem....csak most megijedtem...itt sokan vannak.
- Akkor menjünk át a másik irodába, ott magunk lehetünk.
- Rendben - nyögött a férfi.
Megpróbáltak feltűnés nélkül átsurranni a másik irodába. Miután becsukták maguk mögött az ajtót Robert egyből nekiesett Irenenek, de a nő megállította.
- Várj, nem kell sietni, hova rohanunk? - kuncogott, majd lassan kibújt a blúzából.
- Erre vágysz ugye? - faggatta a férfit, miközben masszírozni kezdte a melleit.
- Igen. - nyögött fel a férfi.
- És erre is? - kérdezősködött Irene miután levette a szoknyáját és a szeméremdombját kezdte masszírozni.
Robert csak bólintott.
- Akkor vedd elő a farkad és verd!
Robert szó nélkül, mohón engedelmeskedett. Kibújt a farmerből, majd megszabadult az alsójától is. Pénisze a magasba szökött és mereven állt.
- Na, izgasd magad - kérlelte Irene.
- Szereted látni, ahogy egy férfi csinálja?
- Nem tudom, de téged meg akarlak nézni. Tudod hányszor képzeltem el, amint meztelenül állsz előttem és vered a farkad?- lihegte Irene, és letérdelt a férfi elé, a meleg lehelete csak fokozta Robert izgalmát.
- Nagyon szép faszod van - jegyezte meg Irene - Csináld, kérlek!
Robert elkezdte a szokásos mozdulatokat, miközben Irenet nézte, amint a lánya korabeli munkatársnője mosollyal az arcán bámulja a farkát. Az ismerős, hosszú húzások lassan egyre gyorsabbakká és rövidebbekké váltak; megpróbálta koordinálni a mozdulatait és nem akart egyből elsülni. Mi tagadás, a helyzet és ez a gyönyörű testű nő, aki még mindig melltartóban és bugyiban térdelt előtte eléggé felkorbácsolta az izgalmát.
- Tetszik ahogy, verem a faszom? - kérdezte. Maga is meglepődött közönségességén és vulgaritásán, de ezek a csúnya szavak még jobban felizgatták. És úgy látszik nemcsak őt...
- Tetszik- nyögte Irene halkan- Nagyon tetszik, ahogy az erős kezeddel izgatod magad, ahogy kidagadnak az erek a kezeden....Csináld még....
- Akkor nézzed....csak neked csinálom....Irene.
Nem akart elélvezni, azt akarta, hogy ez a bájos szempár sokáig figyelje amint maszturbál. Cselezni próbált: nem szorította olyan erősen a péniszt, lassított , bevetett minden trükköt, hogy az élvezetet elnyújtsa és mindeközben a lány által annyira kívánt mozdulatok továbbra is ugyanolyan hevesek legyenek.
- Óh Robert... Annyira izgató....És nemcsak szép, hanem vastag is a faszod, .... gyönyörű... .kérlek ne hagyd abba....
- Irene... nem bírom már sokáig....
- Nem baj Robert, nem baj....alig várom már hogy spriccelj....
Robert nem akarta megadni magát, azt akarta, hogy a végtelenségig tartson ez a maszturbálás. Irene továbbra is ott térdelt előtte, kezeivel finoman simogatta a férfi combját, és nézte, amint a férfi munkálkodik egyre merevebbé és keményebbé váló falloszán.
- Hagyd abba...most hagyd abba ...látni akarom a lüktetést....hagyd abba. - szólalt meg.
Robert azonnal elengedte a péniszét, ami mereven, csillogóan meredt Irene arca irányába és makkja kb. egy centire lehetett a nő orrától. Robert érezte lány forró leheletét, látta amint apró csöppek buggyannak ki megfeszült makkjából. Irene óvatosan odanyúlt és leheletfinoman elkente a váladékot. A pénisz alig láthatóan lüktetett az orra előtt.
- Csináld tovább....
- Ne gyötörj Irene.....megfeszülök....mindjárt robbanok....
- Nem baj Robert, ...csináld....
Robert tovább maszturbált, nagyon finoman verte a farkát, a duzzadt makkra már nem is tudta teljesen visszahúzni a bőrt. Az egész pénisz csillogott, és láthatóan eléggé csúszott. A férfi hatalmas önuralomról tett tanúságot, mert még mindig nem élvezett el. Remegett a pénisze, de újra és újra meg tudta állítani az elélvezés pillanatát. Monotonton mozgott a keze fel és le.
- Hagyd abba.....megkegyelmezek... - lihegte Irene - Tedd hátra a kezed...
Robert engedelmeskedett, csillogó pénisze előmeredve remegett, mint egy időzített bomba, ami bármelyik pillanatban felrobbanhat. Irene előrehajolt és óvatosan végignyalta a makkot.
- .....ahhh.....Ez az Robert....- nyögte Irene, mikor az első sugár kispriccelt a férfi makkjából, egyenesen a nő melleire.
- ...annyira jó....Robert....gyönyörűen spricceltél....- mondta a nő, de a második sugár eltalálta és az arcára csobbant. A harmadik, erőtlenebb sugár is Irene arcán landolt, aki kezét rátette a pulzáló péniszre és verni kezdte.
- Mennyi sperma.....- csodálkozott Irene, miközben tovább izgatta a spermától teljesen sikamlóssá vált falloszt. Előrehajolt és a szájába vette a makkot, majd tisztogatni kezdte. Szépen lenyalt róla mindent.
- Irene....még soha...senki előtt nem élveztem ekkorát. - vallotta be Robert.
- Én pedig még soha senkit nem kértem arra hogy verje ki nekem a faszát. - kuncogott Irene, aki teljesen beindult a férfi spermától izzadó farkára és a heves maszturbálásra.
Robert farka lassan ernyedni kezdett.
- Na nem....ezt ugye te sem akarod Robert!- durcizott megjátszva Irene.. - Még ki kell elégítened!
- Várj Irene...kell egy kis idő....- motyogta Robert.
- Rendben.- felelte Irene, azzal vetkőzni kezdett. Hamar kibújt mindenből és nemsokára már teljesen meztelenül ült le a Roberttel szemközti székbe. Lábait széttette, és izgatni kezdte magát. Ujjai azonnal rátaláltak a csiklójára, majd egy kis idő múlva a csillogó hüvelybe merültek.
- Ah … - nyögte hangosan, miközben egyfolytában a férfi szemébe nézett. - Tudod Robert … rengetegszer elképzeltem már ....hogy az ujjaim helyén a te faszod ...van...és ....dugsz.
- És egyre erősebben ... kefélsz.... hogy szinte szétszakadok...- folytatta, mialatt egyre gyorsabban mozgatta ki-be ujjait - és te nem hagyod abba....hanem leigázol....és úgy igazán... .megbaszol....
- Óh Robert ..... nagyon szép faszod ....van - suttogta a nyögések között Irene, miközben lepillantott a férfira nemrég kielégült péniszére és elégedetten nyugtázta, hogy álma nemsokára valóra válhat. - ...és olyan szép nagyot.....spricceltél.....ah...
- Gyere ide... és dugd be a számba a faszod....kérlek....Robert.....ah.....

A férfi felállt és engedett Irene kérésnek, egy határozott mozdulattal a nő szájába lökte lassan újraéledő péniszét. A nő szopni kezdte a még mindig spermás falloszt, miközben továbbra is megpróbálta ujjazni magát.


- Ez az Irene....szopjál....szopjál...még.- nyöszörögte Robert.
Irene tovább munkálkodott, intenzíven szopta az egyre merevebbé váló péniszt, amely nemsokára ismét teljes pompájában leledzett. Robert csípővel rásegített, Irene pedig mohón nyelt.
- Csináld.....óh.....Irene....
Irent sem kellett biztatni, teljesen lucskos puncija okozta vágy egy percnyi szünetet sem engedett a szájának. Mohón szívta, szopta Robert péniszét.
- Most ....pedig...kérlek .... basszál meg. - nyögte Irene, mikor pár perc múlva kihúzta a szájából a férfi péniszét.
Robert azonnal a két lába közé helyezkedett és egy erőteljes lökéssel behatolt. Mindketten felnyögtek és a férfi azonnal pumpálni kezdett. A két sikamlós nemiszerv tökéletesen illett egymáshoz, a hosszú lökésekkel Robert teljesen elmerült Irene hüvelyében.
- Igen... pont olyan, ahogy elképzeltem... olyan erős, nagy és... annyira kitölt... Dugjál...
Robert tovább küzdött, tolattyúzott. Irene izgalmas, kis mellei a nagy lökésektől ide-oda ugráltak a mellkasán, de senki nem törődött velük. Sokkal fontosabb volt a pénisz és a hüvely csatája.
Robert arra eszmélt, hogy valaki a heréjét nyalogatja. Hátrafordult és a másik kolléganőjét, Susant pillantotta meg, amint teljesen meztelenül fekszik alatta. De csak egy pillanatra hagyta, hogy ez a kis apróság eltérítse Irene puncijától, mert visszafordult és tovább dugta hevesen a lányt.
- ...Annyira kellemes...- nyögdécselt- Csináld...Susan kérlek.....
Irene vagy meg sem hallotta, vagy nem is érdekelte hogy egy másik név is elhangzott, csak a saját élvezetére koncentrált, ujjaival a csiklóját masszírozta, körkörösen mozgott, erőszakosan dörzsölte a klitoriszt, aminek meg is lett az eredménye, mert elélvezett. Robert péniszét megfeszül? hüvelye összeszorította, de a férfi nem lassított, hanem továbbra is dugta.
- ....ahhh.....ahhh...- sikongatott Irene- ....óh Robert......imádom a faszod....kérlek...ne hagyd hogy ez a mámor véget érjen.....
Robert kénytelen volt lassítani a felszólítás ellenére is. Megállt, kihúzta péniszét a lányból és felállt. Irene csak most vette csak észre hogy Susan is ott van.
- Susan?
- Igen. A többiek már mind elmentek, én csak köszönni akartam.....de ....nem tudtalak itt hagyni benneteket... - mosolygott és Robert fenekét kezdte simogatni.
- És te is Robert miatt?
- Olyan régóta álmodozom már róla.....- nyögte a lány- ....olyan régóta.... és most hogy látom....ezt a gyönyörű férfitestet, .... csak még jobban vágyom rá. … Erre a szépséges faszra. - nyöszörögte, miközben óvatosan végigszántott ujjaival Robert csatakos, Irene hüvelyétől nedves péniszén.
Azzal letérdelt a férfi elé és szopni kezdett. Irene izgatottan nézte a jelenetet.
- Oh Robert.....- nyögte hangosan.
A férfi nem figyelt rá, lekötötte az újdonsült hódolója, aki kitett magáért: olyan finoman de egyszerre hevesen szopta, amit bármelyik nő megirigyelhetett volna. Irene csak ült a székben és lassan izgatni kezdte magát.
- Annyira... annyira jó nézni... ahogy más is leszopja a.... faszodat - nyögte.
- Oh... oh.... Susan.... csináld, szívjad... kérlek - nyöszörögte Robert az előtte térdelő lánynak. Susannak se kellett kétszer mondani, apait-anyait beleadott a szopásba.
- Ne hagyd hogy elélvezzen!- figyelmeztette Irene.
Susan pont időben hagyta abba a szopást, a férfi pénisze ismét a felrobbanó bomba állapotába került, de még sikerült megakadályozni a kitörést.
- Robert,...kérlek...dugd meg Susant....ugyanúgy ahogy engem az előbb.....
A férfi felhúzta Susant majd megfordította és ráborította az egyik íróasztalra, jobb térdét feltette az asztalra, így a lány puncija teljesen kinyílt. Robert mögé lépett és egy mozdulattal belé hatolt.
- OOOhhhhh....- hagyta el Susan ajkát egy hangos sikoltás- .....OOOohhhhh.....
- Olyan erős .... és annyira kitölt .... kérlek basszál meg .... Kérlek. - nyöszörögte a lány.
- Rendben, megbaszlak.... - kiáltotta a férfi és tolattyúzni kezdett. Kinézett Irenere, aki megfeszülve feküdt a székben, két lábát átdobta a két karfán és erősen ujjazta magát.
- Robert .... dugjad .... dugjad Susant .... Susan biztos .... azt szeretné .... ahhh... ha úgy igazán. … aaaaaaaahhhh... megdugná végre valaki. Ugye.....Su....san?
- Igen...AAAAA.....Igen....Csináld Robert kérlek, csináld....
Robert továbbra is Irene- t nézte, de Susant dugta. Irene valahonnan szerzett egy dezodoros palackot és azzal kezdte izgatni magát. A palackot teljesen beborította a hüvelyváladék, ahogy ki-be csúszkált.
- AAAAA ..... mindjárt elélvezek ..... Robert .... kérlek ..... ne … hogy ...... abbahagyd .....
A férfi beleadott mindent és megpróbált minél mélyebbet és hosszabbat lökni a lányba, aki tehetetlen tömegként vonaglott alatta és azonosíthatatlan szavak hagyták el ajkait.
- ...moooooo...st- sikoltott fel Susan és megrázkódott. Orgazmusa heves volt, Robert meg is lepődött. Lassított egy kicsit a tempón, majd mikor a lány vonaglása véget ért, kihúzta péniszét.
- .....Igeeee ... eeen.- sikoltott fel elnyújtva Irene is, akit a dezodoros palack gyűrt maga alá egy hosszan tartó, remegő orgazmus kíséretében.
- Robert... .iszonyatosan izgalmas volt... - pihegte - nézni, amint Susant dugod.
A férfi odament Irenehez, aki szinte azonnal verni kezdte a duzzadt péniszt, majd pár másodperc múlva hagyta, hogy a spermaáradat ismét elborítsa a mellét, és az arcát.
- Oooohhh .... igen.- nyöszörgött Robert.
Korántsem jött ennyi, mint korábban, de az élvezet ugyanolyan hevesre sikerült, mint az első alkalommal.
Mindhárman hangosan pihegtek, Susan még mindig az asztalon feküdt, Irene a székben ülve pihent, míg Robert egy másik székbe ült le.
- Azt hiszem gyökeresen megváltozott a munkatársi viszonyunk. - nyögte.
- Megbántad? - kérdezte kíváncsian Irene.
- Nem gondolhatod komolyan. - mosolyodott el Robert.
- Jól vagy Susan?
- Igen. - pihegte a lány. - Igen. Nagyon, nagyon jó volt. Már igen régen élveztem ekkorát.
Pár percig némán ültek.
- Nos, azt hiszem itt a vége fuss el véle. - állt fel Robert.
- Nehogy azt hidd, hogy megúsztad - fenyegette meg játékosan Irene.
- Óh! Nem. - vigyorgott a férfi - De most már nem menne. Tudjátok...öreg vagyok, de holnap is van nap!
- Ráértek? - fordult a két lány felé.


Szextörténet ajánló:


Pasim megint nem bír az ösztöneivel


Rólam elég annyit tudni hogy fiatal vagyok. És lány. A pasim Ákos a sulink nagymenője és futnak utána a nők. Izmos testalkat, kockás has és majdnem megüti a 2 métert. És azok a gyönyörű smaragd zöld néha meg villanó szemek mindíg lázba hoztak. Na térjünk a lényegre. Ákossal a barátnőmtől jöttünk hazafele és úgy volt hogy náluk alszom. No Ákosnak van egy báttya aki éppen a mellettünk lévő szobában ....

Szopással hálálkodom a sógoromnak


Nem vagyok idős asszony de fiatal sem. A férjemmel már gyerek korunkóta együtt vagyunk és a házasságunk nagyon jó természetesen nekünk is vannak hullám völgyeink de semmi komoly, amit ne tudtunk volna megoldani. A szexuális életünk is nagyszerű, nekem és a férjemnek is igen nagy az étvágyunk és elég sok dolgot művelünk esténként az ágyban.

A férjem nagyon családcentrikus, szinte mi....

A gecis latte, máodik rész


Pár éve tavasszal egy kávézóban dolgoztam és még nyitás előtt betoppant hozzám két hölgy.
Anyuka a szexi negyvenes milf és huszonéves lánya akit akkor láttam először. Megkapóan kifinomult szépség volt a lány, olyan akire többnyire csak a legmenőbb férfiak tudnak hatást gyakorolni.

Finom visszahúzódó és mégis rendkívül vonzó, azt hiszem szinte egészen beleszerettem egy szempil....

Farkad megremeg, a számba élvezel


Elképzelem, hogy itt vagy Velem. Arra gondolok, hogy mellettem ülsz. A térdemre csúsztatod a kezed, lágyan simogatod. Kis köröket írnak le az ujjaid. Beszélgetünk, a mozdulat olyan természetesnek hat, ártatlannak. Mégis úgy érzem égeti a bőröm az érintésed.
Lassan feljebb csúsztatod a kezed. Az egész combomon, majd vissza a térdemig. Még mindig beszélgetünk, de minden alkalommal, amikor fel....

Megtörtént


Sziasztok, a nevem Bogi. Átlagos kinézetű 18 éves lány vagyok, barna haj, kék szem, átlagos testalkat (bár talán kicsit kidolgozottabb hasam van mint kortársaimnak), és magasságom alig van 166 cm körül. 6 éve focizok( i love football <3 ! ) és igazán élvezem, és most ballagtam középsuliból :) . Tavaly történt az egész, amit most elmesélek. Barátnőm Zita velem egy idős, ugyanolyan barna haj, barna ....

Nikoletta fasztalicska III


Feleségem unokahúga gyönyörű kislányt szült a férjének, aki azután rövid úton elhagyta őt is, meg a lányát is, vissza se nézett.
Mivel nem ment férjhez újra, így a kis Nikolettának nem volt apukája.
Csak az anyuka, rövidebb-hosszabb ideig tartó kapcsolataiban látott férfit a családban.
Pont ezen rendszertelenség miatt többször vigyáztunk rá mi is, míg kicsi volt.
Mivel ....Szextörténet címkék

nagyobb | lefog | orális | beküldő:sadomaz | a kezdet |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.