Szexparti az ispotályos házban


Még 2002 nyár végén elhatároztuk a feleségemmel, hogy az ősz folyamán ellátogatunk Kánba, az üdülőfaluba egy kis kikapcsolódásra. Hírét vettük, hogy a kihalt falu házait megvette egy cég, szépen felújította és üdülőfaluként üzemelteti kellemes, természetközeli környezetben. Természetesen szándékunk nem maradt titokban a feleségem barátnője előtt, így ők is úgy döntöttek, csatlakoznak hozzánk. Szeptember végére foglaltunk is helyet magunknak.

Kora délután megérkeztünk és lejelentkeztünk az egykori kocsmában, ami most már recepcióként és étteremként funkcionált. Megkaptuk a 8-as számú házat, majd elfoglaltuk benne a szobáinkat, melyek a kis házikó két végében voltak. Köztük a konyha és a fürdőszoba helyezkedett el.

A délutáni erdei sétánk után sorban letusoltunk és átöltöztünk, majd lementünk a kocsmába és megvacsoráztunk. Úgy alakult, hogy csak mi négyen voltunk, mert a gazdasszony elmondása szerint épp a megérkezésünk előtt távozott egy nagyobb céges csoport, akik valamiféle csapatépítésen voltak itt. Mivel a hét közepén voltunk, mások nem is jöttek. Valahol reméltük is, épp ezért választottunk ilyen időpontot. Hétvégenként rendszerint telt házzal mentek.

Nos, a finomra sikerült kecskesült mellé némi jó fajta borocskát is iszogattunk és jókat hülyültünk, viccelődtünk. Majd a sötétben tapogatózva visszabotorkáltunk a nyolcaskába és ismét lefejeltem az ajtógerendát, amit anno kb. 170 centis magasságúra építettek.

Még poénkodtunk egy párat, miközben a magunkkal hozott pezsgőnek is a nyakára hágtunk a konyhában és éreztünk, hogy jobban tesszük, ha mindannyian elvonulunk a szobáinkba és levezetjük az egyre fokozódó szexuális vágyainkat. Ezt is tettük és csodásat szeretkeztünk, amit még csak fokoztak Andreáék szobájából áthallatszó neszek, nyögések, sóhajok. Persze mi se fogtuk vissza magunkat, így őket is hergelték a tőlünk hallottak.

Reggel aztán sejtelmes somolygások közepette szóba is kerültek az éjszakai történések. Bár csupán érintőlegesen. Ugyanis a lányok ugyan jó barátnők voltak, de eddig mindannyian hűségesek voltunk és fel sem merült a négyes szex gondolata. Legalábbis én így gondoltam.

Reggelinél faggattuk a gazdasszonyt, hogy van-e valamiféle medence, vagy fürdőzési, strandolási lehetőség. Mondta, hogy a szabadtéri medencét már leengedték, ám az ispotályos házban van jakuzzi, szauna, tus, és pár kondigép is. Ha szeretnénk, délutánra befűti nekünk. Nos, hát szerettük volna.

A délelőtt folyamán ismét a közeli erdőben tettünk egy túrát és időnként hallottuk a szarvasok bőgését is, aminek hatására természetesen ismét a szexis poénok és beszólások kerültek elő és nagyokat kacagtunk. Erdőjárókhoz teljesen méltatlanul.

Ebédre visszatértünk, majd a nyolcaskában fürdőruhát és fürdőköpenyt húztunk, majd lementünk a befűtött ispotályos házba, hogy lazítsunk egy kicsit. Épp ezért vittünk magunkkal pár üveg pezsgőt is, amiket el is helyeztünk a hűtőben.

Miután szemügyre vettük a helyiséget és a felszerelés, a lányok úgy döntöttek, bele is csobbannak a jakuzziba. Mi fiúk persze kipróbáltuk a kondigépeket és közben pózoltunk a csajoknak, akik egyre jobban élvezték a műsort és biztattak bennünket. Eleinte csak a jakuzziban ülve, majd fel-fel ugrálva tapsoltak is. Ennek persze az lett az eredménye, hogy a hullámzó keblek láttán mindkettőnknek erdősen kezdett dudorodni a fürdőgatyánk, amit persze a csajok is azonnal észre vettek és nem is hagytak szó nélkül. Mi pedig szorgalmasan produkáltuk magunkat.

Aztán egyszer csak „véletlenül” Andi jobb melle kiugrott a bikini felsőjéből, miközben tovább ugrált előttünk. Attilával önkéntelenül is egyszerre füttyentettünk egyet, majd egymásra nézve összekacsintottunk és nekiláttunk biztatni a lányokat, hogy lássuk a többit is.

Andi azonnal kiugrasztotta a másik mellét is, így két szép alma mosolygott ránk. Judit, a feleségem egy másodpercnyi habozás után szintén szabadjára engedte általam imádott közepes méretű, körte formájú kebleit. Ám nem csak egyszerűen kiemelte őket, hanem ledobta a bikini felsőjét.

Természetesen erre mi abba hagytuk az „edzést” és biztattuk a csajokat. Szóval, tapssal, füttyel. Erre ők eleinte csak ugráltak, majd kiléptek a jakuzziból és táncolni kezdtek. Természetesen a táncuk egyre erotikusabb, egyre szexibb lett és egy fantasztikus sztriptíz lett a vége. Olyan, amit addig el se tudtam képzelni.

A két barátnő inspirálta egymást és a mi reakcióink is csak adta alájuk a lovat. Ugyan nem voltak leszbikusok, vagy biszexek, de olyan hangulat alakult ki mindannyiunkban, hogy fel sem merült bennünk, mit is teszünk.

Tánc közben Judit odanyúlt Andi csípőjéhez és eloldotta a bikini alsójának a kötőjét. Erre Andi pár sejtelmes csípőmozdulat után a másikat is odatartotta, Judit pedig azt is kioldotta. Ekkor Andi, aki tini korában tornázott, csinált egy függőleges spárgát, a kioldott bikini alsója pedig szépen leszánkázott a lábán a padlóra és egy csodás, fazonírozott punci mosolygott ránk. Juditkám pedig háttal állt nekünk és teljesen előre hajolva hántotta le az alsóját. Sose tudtam betelni ezzel a látvánnyal és úgy vettem észre, Attilának is elnyerte a tetszését.

Ismét tapssal, füttyel jutalmaztuk a műsort, amit a lányok pukedlizve köszöntek meg, majd a kézzel fogható eredményt ellenőrizték a fürdőgatyánkon át. Attiláék smárolni kezdtek és markolászta Andi melleit, miközben Andi az ő farkát masszírozta.

Én is adtam egy csókot Juditomnak, majd a melleit puszilgattam, miközben ő nem érte be, hogy csak a textilen keresztül érezze kezében műsora eredményét, hanem egyenesen a gatyámba nyúlva vette kézbe a kedvencét.

Ekkor már álltunk és össze is ölelkeztünk. Mellkasomon éreztem a melleit, a másik kezét pedig a fenekemen, amint egy kis markolászás után elkezdi lehúzni rólam a fürdőgatyát. Tudta, mire számíthat, de mégis jól játszotta meglepettet, ahogy merev farkam előcsapódott a nadrág fogságából. Dicsekedhetnék, hogy mekkora hatalmasság van a birtokomba, de nem teszem, hisz nem igaz és Juditom tökéletesen ki és meg van elégedve a teljesen átlagos 15 centimmel. Csókkal jutalmazta előbukkanó kedvencét.

Közben félszemmel Attiláék felé pislantva láttuk, hogy Andi ledöntötte a padra Attilát és nemes egyszerűséggel terpeszbe állva felette kinyalatta magát Attilával, miközben megszabadította a nadrágjától és szintén orálisan is kényezteti Attila dorongját.

Juditom is élvezte barátnőjéék műsorát, és elmarkolva a dákómat a jakuzzi felé vonszolt, hogy ott folytassuk. Leültetett a szélére és a vízbe csusszanva elém térdelt. majd két kézzel masszírozta a szerszámomat és a golyóimat is. Egy idő után meg is kellett kérnem, hagyja most egy kicsit, mert nem állok jót magamért, inkább igyunk egy pezsgőt.

Kitettem négy poharat és töltöttem a hidegen gyöngyöző italból, majd leültem, Judit pedig az ölembe ült és koccintottunk, majd tovább figyeltük Andiékat, akik nem hagyták abba, sőt! Egyre jobban belejöttek és hangos nyögések közepette Attila elélvezett, Andi pedig letakarította Kedvenc játékszerét, miközben csípőjével ütemesen mozogva élvezte Attila nyelvcsapásait. Egészen addig, amíg egyszer csak felegyenesedve és nagyot nyögve ő is felért a csúcsra.

Érdekes élmény volt így először élőben látni, hallani mások szeretkezését. Szabad kezemmel természetesen én is az egyik játékszeremet, Juditom mellét kényeztettem, miközben ő pedig a csiklóját simogatta és nagyokat lélegzett közben.

Magukra eszmélve barátain is odajöttek hozzánk és elfogadták a kitöltött pezsgőt és megkérdezték, hogy tetszett a műsor.

- Gyönyörűek vagytok. - válaszoltuk egyszerre – Jó volt nézni benneteket.

Erre koccintottunk velük, majd mindannyian bementünk a jakuzziba, hogy ott egy kicsit ellazulva pezsgőzzünk. Természetesen közben mindannyian egymást stíröltük. Hiszen ez volt az első alkalom, hogy meztelenül, ráadásul szexuálisan felizgatva voltunk egymás közelében. Érdekes módon, egyikünk se talált benne semmi kivetni valót. Valahogy teljesen természetes volt az egész helyzet.

Egyszer csak Judit felült a jakuzzi szélére és szélesre tárta lábait. Vettem a lapot, hogy most én következek. Elé térdeltem, és a térdétől apró csókokkal közelítettem az én drágaságomhoz. Már tíz éve tudom, hogy mennyire felizgatja ez. Majd a dús, de gondosan karban tartott bozontjára kapta a csókokat. Aztán pedig egy kicsit ráharapva a szőrre, oldalra mozgattam a fejem, és morogtam, mint egy kiskutya, amikor el akarják venni a játékát. Közben tenyereimmel a combjai belső oldalát simogatva eljutottam a kéjbarlangocskám bejáratához. Juditom hátra támaszkodva, megemelte a csípőjét, hogy minél jobban hozzáférjek és minden mozdulatomat hangos nyögésekkel jutalmazta. Csókolgattam, szívtam, fújtam a csiklóját és az ajkacskáit is, közben pedig hol egy, hogy két ujjammal csúszkáltam ki és be a hüvelyében.

Egyszer csak azt éreztem, hogy a lábam közt átnyúlva egy kéz elkapja a farkamat és finoman húzogatni kezdi. Váratlanul ért, de nagyon jól esett. Pláne, hogy számomra teljesen új élmény volt az arcom előtt lévő punci és közben egy másik nő keze a dákómon.

Mint később elmondták, Andit teljesen felizgatta a látványunk és odatartotta a farát Attilának, aki elkezdte hátulról kefélni. Andi pedig meglátta a vízben ágaskodó faszomat és nem akart ellenállni a lehetőségnek, hogy egyszerre két faszt is birtokolhat. Ezért elkapta és élvezte mindkettőnket egyszerre.

Elsőként Juditom élvezett el és elnyúlt a jakuzzi szélén. Ekkor Andi kérte, hogy forduljak meg, amit meg is tettem. Ő pedig megcsókolta, végig nyalta a farkamat, majd a makkomat a szájába véve eszméletlenül megszívta. Közben Attila egyre csak döngette hátulról. Hullámzott és csobogott is a víz rendesen. Az én drágám pedig kielégülten elnyúlva figyelte, ahogy barátnője szopja férjét.

Ezután persze már tényleg csak lazultunk a jacuzziban, majd még szaunáztunk is egyet és mindannyian arra az álláspontra jutottunk, hogy abban a melegben örülünk, ha csak simán levegőt tudunk venni, nem ám még ott nekiállni akrobatikázni. Persze a végén a frissítő zuhany alatt még egy jó kis masszírozást azért megejtettünk, aztán mindannyian csak a fürdőköpenyt magunkra öltbe visszasétáltunk a nyolcaskába.

Ezután már mindig nyitva hagytuk a szobáink ajtaját és este a vacsora után társasjátékot játszottunk, ami már egy másik történet. :)


Szextörténet ajánló:


A Pécsi Glory Hole


Férjes 39 éves nő vagyok és életem legvadabb kalandját mesélem el. Asszonyos alkatom van, nem modell alkat, nagy, súlyos 120-as mellek és alul is van mit fogni, a kövértől azért messze vagyok. Pécsi vagyok, férjem 49 éves, 2 éve nem élünk szexuális életet, mert nem megy neki. Próbáltam rávenni, hogy menjen orvoshoz, de szégyelli, inkább nem szeretkezett. Így nem volt szex köztünk, aminek következt....

Feleségem akarata ellenére megcsalt


Mint máshol említettem, feleségem, Ági, azelőtt az istennek sem akart lefeküdni mással (csak egy barátunkkal egy párszor), de másodmagammal keféltem már őt, azt szerette. Úgy érezte, hogy ha velem is szeretkezik egyúttal, akkor nincs hűtlenség-jellege, félrelépés-jellege a más emberrel elkövetett csókolózásnak, meztelenkedésnek, ölelkezésnek, kizárólag az én számomra fenntartott testrészei más ált....

Ökölbe szorítva


Kapolcson voltunk egy cimborával, vittünk abszintot, készültünk rendesen. Vándoroltunk helyszínről helyszínre, fogyott az abszint, nőtt a bátorság. Természetesen találkoztunk csomó ismerőssel, míg egyszer odakeveredett egy lány. Inkább nő, nem túl csinos, de volt valami dögösség benne. Haverom ismerte is, érintőlegesen. Néztük a zenekarokat, táncoltunk, barátkoztunk a buxával, kínáltuk is, a lénye....

Megint az irodában


Egyik nap megleplek a munkahelyeden. Szemed sarkából észreveszel egy öltönyös hapsit, és odafordulsz. Tágra nyílt szemed megpillant engem, amint feléd közeledem, eltántoríthatatlanul, és köszönés nélkül megragadlak és megcsókollak. Megfogom a kezed és egy emeleti, használaton kívüli közös étkezőbe beviszek.

Belülről bezárom az ajtót és nekinyomlak.

Miközben lassan cs....

az igazi házasélet


az igazi házasélet

Már idestova több mint tíz éves házasok vagyunk és már sok mindent kipróbáltunk a közös életünkben.A nászutunkon összefutottunk egy hegyi kiránduláson az egyik barátommal akik szintén nászúton voltak és ott akartak megszállni egy éjszakára ahol mi laktunk, de nem kaptak szobát. ekkor a feleségem mondta,adjuk oda nekik az egyik ágyat,hogy ne kelljen nekik a kertben é....

Én, a leszbi riherongy


Zúgás, pattogás, zsibbadás és sötét. Mintha más nem is létezett volna, ezek közös egyvelege alkotta a világom. Mellkasom ütemesen emelkedett és süllyedt, lassan nyugodva a hűvös parkettán. A szívem dobogott erősen, a levegőt kapkodtam, a kiszáradt torkom víz után fohászkodott, ajkaimon a tipikus száraz nyál bevonattal engedték be nagy kortyokban az oxigént, szemeim lehunyva próbáltak kapaszkodót ....
Szextörténet címkék

csattog | vadkan | szex anyámmal, második ré | kölcsönad | vert |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.