Anya és lánya


Kátya vagyok 32 éves. Egyedül nevelem lányomat Katikát. A férjem 6 éve hagyott el bennünket egy 18 éves nő miatt.
Ennek a történetnek én és a lányom voltunk a szereplői,és hozzáteszem,persze nem büszkeségből,de valóban megtörtént!
Én mások szerint egy nagyon vonzó és fiatalos kinézetű nő vagyok. Katika 14 éves,korához képest fejlett. Szép formás cicik,kerek,de nem nagy popsi,aranyos pofi,szőke vállig érő haj .Mint én csak kicsit fiatalabb kiadásban.
Bár rengeteg ajánlatot kaptam, férfiaktól és nőktől is egyaránt,mégis nagyon ritkán éltem a lehetőséggel .A lányom nevelése mellett nem nagyon jutott idő a magánéletemre. Így hát maradt a jól bevált maszturbálás. Mikor a lányom lefeküdt aludni általában mindig pornót néztem és akkor simogattam a puncimat. Szóval már annak is örültem,hogy másokat látok dugni. A filmekben minden csajnak csupasz vagy fazonirozott a puncia. Én is kedvet kaptam hozzá és csupaszra borotváltam. Nagyon tetszett a látvány és elterveztem, másnap bugyi nélkül fogok dolgozni menni. Hihetetlenül jó érzés volt mikor a szoknyám alá néha néha befújt a szél. Még előtte soha nem éreztem ilyent.
És itt kezdődik a történet:
Mikor munkából hazaértem, lányom épp zuhanyozott. Ezért a fürdőben üdvözöltük egymást két cuppanós puszival. A lányom előttem soha nem volt szégyenlős, hisz pár éve még én fürdettem,sőt volt mikor együtt pancsiztunk. Én a tükörhöz mentem és hajamat összefogva tetszelegtem magamnak és elkezdtük kibeszélni a ma történteket. A pillantásom egyre többször akadt meg Katika szőrős puncián, nem mintha nem láttam volna elégszer,csak az én csupasz pinám után furcsának tünt.
_Lányom! Tudod,hogy a tépőzár már nem divat? vágtam közbe a mondandójába.
Milyen tépőzár? Nem értem miről beszélsz.
A puncikádról.
Miért mi a baj a puncimmal? nézett le a hasa alá.
Nem a punciddal van a probléma,hanem a szőrrel. Nézd csak meg az enyémet-és felhúztam a szoknyám.
Anyu!! Te mióta borotválod magad? És mióta nem hordasz egyáltalán bugyit? Döbbent meg. Majd hozzá tette: Mint a szex filmekben, tök olyan.
Na várjunk csak mióta nézegetsz te szex filmet?
Én én nem , csak egyszer a Veruséknál videóztunk és véletlenül egy ilyen filmet tettünk be, de azonnal ki is vettük-látszott ,hogy nem mond igazat, mert nagyon elpirult.
És többször észrevettem, hogy a kazettáim nem úgy vannak visszarakva a polcra ahogy hagytam.
Jól van na! Ne szégyeld már magad! Én is szoktam nézni, segít kicsit ellazulni. Ha érted mire gondolok?
Hát azt hiszem értem.
Szeretnél Te is Ilyen "szex filmes"puncit? Kérdeztem,és hatalmas nevetésbe kezdtünk.
Igen akarok ,de hogyan kell csinálni? Nem fogom magam megvágni?
Igazából nem könnyű mutatvány, én is tükörből csináltam. De ha akarod segítek.?
Jó! Inkább csináld te Anyu, én amilyen szerencsétlen vagyok, tutira megvágnám magam.
Gyere ülj ide a kád szélére, és rakd szét a lábad amennyire csak tudod .Először levágom ollóval kicsire.
Én bízok benned mosolygott,és felkínálta a munkálatra a punciát. Látta mennyire zavarba jövök mikor néha megérintettem a szemérem testét. Nem gondoltam volna soha,hogy a lányom pináját fogom valaha is borotválni. Bár még magamnak sem akartam beismerni,tetszett ez a helyzet.
Anya! Nyugodtan hozzá érhetsz a puncimhoz ,nem kell félned, pár éve még te mostad meg. Hogyan akarod leborotválni, ha ilyen nyápic vagy? Te vagy az anyám akkor érinted meg a testem amikor akarod.
Igazad van montam. Na ide azzal a borotva habbal! Már sokkal bátrabban kenegettem a habot a puncián ,és közbe arra gondoltam: Vajon ő is az én kazettáimra masztizik? És hogyan szokta csinálni? Egyre jobban érdekelt! Jó volt kenegetni a pináját! Már én is kezdtem felizgulni és egyre bátrabb lettem. Előszőr a szemérem dombját borotváltam le, majd jöttek a szemérem ajkak külső része. Szándékosan egyre többször értem a csiklójához. Láttam rajta nagyon élvezi, és némán tűri a kis játékunkat. Mikor végeztem a borotválással és lemostam vizzel, szándékosan a popsi lyukától a puncit végig simogattam és a szemébe néztem, éreztem már nagyon nedves,
Na végeztünk angyalom.
Már ilyen hamar? Még eltudtam volna viselni egy kicsit,és ebben a mondatban minden bent volt.
Szeretnéd ha nem hagynám abba a kényeztetést? Folytattam a lassú simogatást a már csupasz puncin.
Igen ne hagyd abba kérlek! Lihegte! Csináld még!
Tudod mit? Mutatok még jobbat. Felálltam levettem a ruhám és beléptem a kádba .Magamhoz húztam és megcsókóltam. Megfogtam a kezeit és a mellemre raktam,én is ezt tettem az ő cicijével, amin a bimbók már ágaskodtak. Csókólgattuk egymást,hol egymás cicijét vettük a szánkba,hol egymás nyakát, száját kényeztettük. Leguggoltam elé és az izgalomtól nedves puncijába nyaltam. Egyik kezemmel széthúztam a pináját,másikkal pedig a popsi lyukat símogattam .Közben kéjesen nyögött, sóhajtozott. Ez nekem is mindig jól esett!
Csináld Anya! Nagyon jó! Dugd be az ujjad a fenekembe! Mindjárt elélvezek!!!!! Majd megfeszült a teste, és hatalmas nyögések közepette elélvezett. Csodálatos volt Anya,ilyen nagyot még soha nem élveztem.
Gyakran maszturbálsz?
Igen ,de már a Verussal is simogattuk egymást, de ő nem csinálja olyan jól mint te.
Akkor gyere és simogass te is mert nem bíróm már, mutasd meg mit szoktál csinálni a Verával!
Most inkább azt mutatom meg amit még soha nem csináltam. Letérdelt elém és az imént tanult technikával nyalni illetve ujjazni kezdte a popsimat, puncimat. A sok maszti után nagyon jó érzés volt,hogy más kényezteti a pinám!Pillanatok alatt elélveztem! Bűntudatot és örömöt éreztem egyszerre.
Most már közösen nézünk szex filmet,és álltalában egymás előtt masztizunk.Persze elő fordul,hogy egymást kényeztetjük,de tudjuk ezt nem szabadna.Csak a vágyak sokszor erősebbek nálam.
Katika megkérdezte,nézhetne -e a Verus is velünk filmet.?
Nemet mondtam,de a vágy meg hajt!


Szextörténet ajánló:


Könnyű élvezés


Egyik partnernőm képes volt nagyon hamar és nagyon sokszor élvezni. Észrevettem, hogy bármilyen állapotban lehetett, akár tíz másodperccel orgazmus után vagy tíz másodperccel előtte, vagy éppen ellenkezőleg csak minimálisan felajzott állapotban: ha én élveztem benne, attól ő is automatikusan, azonnal elélvezett. Egyszer több órás kefélés után szünetet tartottunk, számtalanszor élvezett már addigra....

Amikor a lányok bevadulnak - Andi leszbi története


Június óta nem találkoztam Andival, de most hogy megkezdodött a suli, ismét padtársak lehettünk. Szemlátomást Andi is sokat változott a nyáron, csakúgy, mint én. Kész no lett mindkettonkbol. Mármint csak külsore, mert belsore még mindig kis hülyegyerekek voltunk. O is sokat gömbölyödött, ahol kellett. A nyár folyamán nekem is melltartóméretet kellett váltanom, ami igencsak tetszett mikor a tükör e....

Niki néni spermás mellei


21 éves voltam, a vizsgaidőszakom többé kevésbé sikeresen befejeződött és előttem állt a nyár de mint ahogy lenni szokott, mikor tele van idővel az ember akkor nincsen senki itthon, és dög unalom minden. Ezért is vállaltam el viszonylag könnyen anyám barátnőjének felkérését miszerint segítsek neki az új lakásába beköltözni, na meg anyám biztatóan megígérte némileg támogatja majd a nyári programoma....

Életem eddigi legdurvább masztúrbálása


Sziasztok egy 18èves srác vagyok.Egy kisvárosban èlek,egy szép házban.Az egyik nap egyedűl voltam itthon,és elhatároztam hogy kiverem.Rólam tudni kell hogy biszexuális vagyok,lábfètisem van.Rendszeresen ujjazom magam így három ujjam tövig felmegy,egy fogkefe is teljesen fel megy ,ill a dezodorom félig.Ezeket szoktam használni maszturbálás kozben kènyesztetèsre. Az egesz ugy indult hogy le vetkezte....

A fenekelés (spanking)


Niki összerezzent a telefon csörgésére. A csengőhang egyértelművé tette, de ott állt a kijelzőn is: Apu hív. Kissé váratlan volt a telefon, Apu ritkán szokta ilyenkor hívni.

- Szia Kicsim. Mi volt ma a suliban? – hallatszott barátságosan a kagylóból.

Pár másodpercig habozott a válasszal, nem tudta mennyit ismerjen be a történtekből.

- Semmi, csak a szok....

Csak egy erotikus sztori


Mindennek ellenére kellemesen aludtam az éjszaka. Nem gondoltam volna, hogy lekötözött kezekkel is képes leszek kialudni magam. Habár az este után még állva is ugyanezt tudtam volna produkálni. Elmosolyodtam, amint a szalagokra néztem, amik erősen szorították egymáshoz a kezeimet. Eszembe jutott az a csodálatos óra, aminek a hatása kielégült testemen látszódik. Nincs olyan tagom, ami nem lenne nyu....
Szextörténet címkék

először | az Énektanárnő szétbaszva | 21cm | házibuliban | anita, |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.