Anya és lánya


Kátya vagyok 32 éves. Egyedül nevelem lányomat Katikát. A férjem 6 éve hagyott el bennünket egy 18 éves nő miatt.
Ennek a történetnek én és a lányom voltunk a szereplői,és hozzáteszem,persze nem büszkeségből,de valóban megtörtént!
Én mások szerint egy nagyon vonzó és fiatalos kinézetű nő vagyok. Katika 14 éves,korához képest fejlett. Szép formás cicik,kerek,de nem nagy popsi,aranyos pofi,szőke vállig érő haj .Mint én csak kicsit fiatalabb kiadásban.
Bár rengeteg ajánlatot kaptam, férfiaktól és nőktől is egyaránt,mégis nagyon ritkán éltem a lehetőséggel .A lányom nevelése mellett nem nagyon jutott idő a magánéletemre. Így hát maradt a jól bevált maszturbálás. Mikor a lányom lefeküdt aludni általában mindig pornót néztem és akkor simogattam a puncimat. Szóval már annak is örültem,hogy másokat látok dugni. A filmekben minden csajnak csupasz vagy fazonirozott a puncia. Én is kedvet kaptam hozzá és csupaszra borotváltam. Nagyon tetszett a látvány és elterveztem, másnap bugyi nélkül fogok dolgozni menni. Hihetetlenül jó érzés volt mikor a szoknyám alá néha néha befújt a szél. Még előtte soha nem éreztem ilyent.
És itt kezdődik a történet:
Mikor munkából hazaértem, lányom épp zuhanyozott. Ezért a fürdőben üdvözöltük egymást két cuppanós puszival. A lányom előttem soha nem volt szégyenlős, hisz pár éve még én fürdettem,sőt volt mikor együtt pancsiztunk. Én a tükörhöz mentem és hajamat összefogva tetszelegtem magamnak és elkezdtük kibeszélni a ma történteket. A pillantásom egyre többször akadt meg Katika szőrős puncián, nem mintha nem láttam volna elégszer,csak az én csupasz pinám után furcsának tünt.
_Lányom! Tudod,hogy a tépőzár már nem divat? vágtam közbe a mondandójába.
Milyen tépőzár? Nem értem miről beszélsz.
A puncikádról.
Miért mi a baj a puncimmal? nézett le a hasa alá.
Nem a punciddal van a probléma,hanem a szőrrel. Nézd csak meg az enyémet-és felhúztam a szoknyám.
Anyu!! Te mióta borotválod magad? És mióta nem hordasz egyáltalán bugyit? Döbbent meg. Majd hozzá tette: Mint a szex filmekben, tök olyan.
Na várjunk csak mióta nézegetsz te szex filmet?
Én én nem , csak egyszer a Veruséknál videóztunk és véletlenül egy ilyen filmet tettünk be, de azonnal ki is vettük-látszott ,hogy nem mond igazat, mert nagyon elpirult.
És többször észrevettem, hogy a kazettáim nem úgy vannak visszarakva a polcra ahogy hagytam.
Jól van na! Ne szégyeld már magad! Én is szoktam nézni, segít kicsit ellazulni. Ha érted mire gondolok?
Hát azt hiszem értem.
Szeretnél Te is Ilyen "szex filmes"puncit? Kérdeztem,és hatalmas nevetésbe kezdtünk.
Igen akarok ,de hogyan kell csinálni? Nem fogom magam megvágni?
Igazából nem könnyű mutatvány, én is tükörből csináltam. De ha akarod segítek.?
Jó! Inkább csináld te Anyu, én amilyen szerencsétlen vagyok, tutira megvágnám magam.
Gyere ülj ide a kád szélére, és rakd szét a lábad amennyire csak tudod .Először levágom ollóval kicsire.
Én bízok benned mosolygott,és felkínálta a munkálatra a punciát. Látta mennyire zavarba jövök mikor néha megérintettem a szemérem testét. Nem gondoltam volna soha,hogy a lányom pináját fogom valaha is borotválni. Bár még magamnak sem akartam beismerni,tetszett ez a helyzet.
Anya! Nyugodtan hozzá érhetsz a puncimhoz ,nem kell félned, pár éve még te mostad meg. Hogyan akarod leborotválni, ha ilyen nyápic vagy? Te vagy az anyám akkor érinted meg a testem amikor akarod.
Igazad van montam. Na ide azzal a borotva habbal! Már sokkal bátrabban kenegettem a habot a puncián ,és közbe arra gondoltam: Vajon ő is az én kazettáimra masztizik? És hogyan szokta csinálni? Egyre jobban érdekelt! Jó volt kenegetni a pináját! Már én is kezdtem felizgulni és egyre bátrabb lettem. Előszőr a szemérem dombját borotváltam le, majd jöttek a szemérem ajkak külső része. Szándékosan egyre többször értem a csiklójához. Láttam rajta nagyon élvezi, és némán tűri a kis játékunkat. Mikor végeztem a borotválással és lemostam vizzel, szándékosan a popsi lyukától a puncit végig simogattam és a szemébe néztem, éreztem már nagyon nedves,
Na végeztünk angyalom.
Már ilyen hamar? Még eltudtam volna viselni egy kicsit,és ebben a mondatban minden bent volt.
Szeretnéd ha nem hagynám abba a kényeztetést? Folytattam a lassú simogatást a már csupasz puncin.
Igen ne hagyd abba kérlek! Lihegte! Csináld még!
Tudod mit? Mutatok még jobbat. Felálltam levettem a ruhám és beléptem a kádba .Magamhoz húztam és megcsókóltam. Megfogtam a kezeit és a mellemre raktam,én is ezt tettem az ő cicijével, amin a bimbók már ágaskodtak. Csókólgattuk egymást,hol egymás cicijét vettük a szánkba,hol egymás nyakát, száját kényeztettük. Leguggoltam elé és az izgalomtól nedves puncijába nyaltam. Egyik kezemmel széthúztam a pináját,másikkal pedig a popsi lyukat símogattam .Közben kéjesen nyögött, sóhajtozott. Ez nekem is mindig jól esett!
Csináld Anya! Nagyon jó! Dugd be az ujjad a fenekembe! Mindjárt elélvezek!!!!! Majd megfeszült a teste, és hatalmas nyögések közepette elélvezett. Csodálatos volt Anya,ilyen nagyot még soha nem élveztem.
Gyakran maszturbálsz?
Igen ,de már a Verussal is simogattuk egymást, de ő nem csinálja olyan jól mint te.
Akkor gyere és simogass te is mert nem bíróm már, mutasd meg mit szoktál csinálni a Verával!
Most inkább azt mutatom meg amit még soha nem csináltam. Letérdelt elém és az imént tanult technikával nyalni illetve ujjazni kezdte a popsimat, puncimat. A sok maszti után nagyon jó érzés volt,hogy más kényezteti a pinám!Pillanatok alatt elélveztem! Bűntudatot és örömöt éreztem egyszerre.
Most már közösen nézünk szex filmet,és álltalában egymás előtt masztizunk.Persze elő fordul,hogy egymást kényeztetjük,de tudjuk ezt nem szabadna.Csak a vágyak sokszor erősebbek nálam.
Katika megkérdezte,nézhetne -e a Verus is velünk filmet.?
Nemet mondtam,de a vágy meg hajt!


Szextörténet ajánló:


Nikaka első bulija


Nikoletta világ életében szép lánynak számított és mindig zsongtak körülötte a fiúk. Okos lány volt és 18 éves koráig mindössze egy barátja volt, akivel ő úgy gondolta élete végéig együtt marad. Természetesen az élet közbeszólt és Nikakát elhagyták egy vadabb lányért, ami nagy törést okozott benne, barátnői kaptak az alkalmon és rábeszélték, hogy éljen egy kicsit, legyen az a vonzó lány aki! Szol....

Anna és Viktor


- Szia drágám, ha nem bánod, akkor ma később mennék haza, Viktoréknál lesz egy kis dolgozói parti.
- Kicsim, ha gondolod, persze, menj csak el, érezd jól magad. Én még dolgozok valamin, ha nem jössz addig, akkor éjfél körül lefekszem.
- Köszönöm! És drágám… szeretlek!
Azzal Anna letette a telefont, Péter már csak a süket telefont tartotta még pár másodpercig a füléhez. Kicsit ....

Gyere, nyalj ki hátulról


Öt éve éltünk együtt Krisztivel és kezdtünk elhidegülni egymástól. Egyre ritkábban szeretkeztünk. Már felmerült a szakítás gondolata is. Elkezdtük megbeszélni a problémát.

Elmondta, hogy ő nagyon kívánja velem a szexet, de arra vár kezdeményezzek. Őszintén elmondtam én is, nagyon megszoktam már a testét. Sablonosak az együttlétek. Új ingerekre vágyom. Átmenti megoldásként megállapod....

Ismerkedés 5


Ildikó mikor szeretnéd hogy a segged megbasszam ?
amikor Te akarod,
jó de mikor ma holnap reggel este vagy hol?
mindegy csak már bennem lenne a faszod,
tudod nagyon jól hogy nem mindig érek rá!
most például mit csinálsz?
most jelenleg dolgozom!
és mit dolgozol ha szabad érdeklődnöm?
hát ha tudni akarod akkor jelenleg egy másik picsát nyalok!<....

Konyak, és két nagy fasz


Fáradtam értem haza egy pénteki napon, legjobb barátnőm és lakótársam Londonba utazott, csak az enyém volt a lakás. Ezt kihasználva meztelenre vetkőztem, és így tettem vettem a lakásban, töltöttem egy pohár konyakot, amitől gondoltam megint új erőre kapok majd. Hihetetlen izgató volt anyaszült meztelenül és szabadon közlekedni ezt csak ritkán tehettem meg a Anna és a sűrűn idelátogató pasijai miat....

Szombat délelőtti erotika 1. rész


Márk és én, 1 éve vagyunk együtt. Ő kollégista van hogy csak hetente egy napot,vagy két hetente egy napot tudunk találkozni. Suli mellett mindketten dolgozunk. 21 évesek vagyunk.
Épp hazajött, és találkoztunk,szokásunkhoz híven,feljött hozzám, egyedül voltam a lakásban. Semmi cicoma, reggel 9 óra volt, csak egy kinyúlt póló és egy rövidnadrág volt rajtam,frissen a zuhany alól jöttem. Nem el....Szextörténet címkék

hatalmas pina | bujócska | térdzokni | száll | vali |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.