Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Lovas sex történetLovas sex történet

A problémám öt évvel ezelott kezdodött. A foiskoláról hazamentem a nyári szünidoben. Örültem annak, hogy anyámat láthatom, mert mi mindig nagyon jól megértettük egymást. Anyám akkor 39 éves volt, de nyugodtan letagadhatott volna tíz évet a korából, olyan fiatalos maradt. Apám, aki 20 évvel idosebb volt nála, sajnos beteges volt és a házat kellett oríznie.


Késo délután, amikor már nem uralkodott olyan nagy hoség, kimentünk Anyámmal egyet sétálni. A város szélén laktunk, s ha egy kis erdon áthaladtunk, lankás, füves részre értünk. Korábban sokat sétáltunk ott, mert a levego tiszta volt s sehol egy emberi lélek a közelben, csak legelészo állatok, többnyire lovak. Anyámmal karonfogva lépkedtünk. Könnyu blúzán keresztül oldalt karomhoz ért a még mindig jó formában lévo melle, de nem keltett bennem más érzést, mint a jóleso melegséget, amit gyerekkoromban is a karjaiban éreztem; azt, hogy az o közelében biztonságban vagyok.


Mielott kiértünk volna az erdobol, amely inkább egy lugas volt, anyám megtorpant. Emberek voltak a legelon, farmerek. Két szomszédbeli farmer folyós kancákat vezetett madzagon a csodörhöz hágatásra. Megálltunk a fák mögött, hogy ne lássanak bennünket és onnan figyeltük az eseményeket.


Talán nem lett volna rám az egész eset nagy hatással, ha nem láttam és éreztem volna, hogy anyámon valami feszültség vett erot. Karja, ami karomba fonódott, reszketett. Elorehajolva meredten nézte a szemünk elott, tolünk nem túl távol lefolyó eseményeket.


A csodört egy eros legény tartotta a kantárjánál fogva. Elé vezették az egyik kancát, farával a csodör orra elé. Még így a távolból is lehetett látni, hogy a kanca magasra tartja a farkát s alatta láthatóvá vált a nemiszerve, amelynek ajkai kinyíltak és csukódtak, megint kinyíltak és újra összezárultak ütemesen.


A kanca nyerített.


Anyám meredten elorehajolva, alig hallhatóan suttogott valamit. Nem nekem szólt, talán nem ist tudta, hogy révületében beszél, de én megértettem mit mond:


- Hogy nyitogatja a picsáját az a szegény pára. Folyós. Fasz kell neki. Fasz! Fasz!


Még soha sem hallottam anyámat így beszélni, otthonunkban o volt a tökéletes úrno. Megértettem: A természet kitört belole.


A csodör szagolgatni kezdte a kanca pináját. Orrlyukai tágultak, felso ajkát hátrahúzta, hosszú fogai elotüntek, mintha harapni akarna. De nem akart harapni, csak szagolta azt a folyós kancapinát. S ez nem ist maradt hatás nélkül rá. A hasa alatt kezdett valami hosszú elobújni, látszólag a hátsó lábai közül, s nyúlt állandóan hosszabbra, elore. Egy rettenetes hosszú fasz került elo s lógott le srégen a hasa alatt.


A csodör egyre közelebb tólta orrát a kanca pinájához, hirtelen kinyújtotta a hosszú nyelvét, és végignyalta a kanca most már tágan tátogó nemiszervét. Annak a belseje rózsaszínu volt, mint a fiatal lányoknál is. Amikor a hosszú nyelv kétszer egymásután rátapadt a tátongó lópinára, a kanca meglóbálta a farát.


Anyám lélegzetén észrevettem, hogy a látvány hatással volt rá. Szaggatottan lélegzett, és hallottam a - valószínuleg tudatlanul kiejtett - suttogó szavait:


- Hogy nyalja a picsáját. Kívánja a picsát.


Megrökönyödtem egy kicsit, mert nem ismertem anyámra, de meg kell vallanom, a a szemünk elotti színjáték rám is hatással vol. Éreztem, hogy hímtagom megmerevedik a nadrágomban. Úgy látszik, minden szexuális cselekmény, még akkor is ha fajidegen állatokkal történik, hatással van az emberre.


Egy farmer elkezdte a csodör oldalát dörzsölgetni. Az a hatalmas lófasz a ló hasa alatt egyre inkább vizszintes irányt vett fel. Látni lehetett, hogy egyre merevebb és vastagabb lett. Aztán hirtelen felágaskodott a csödör a két hátsó lábára és megpróbálta a fasza hegyét a ló pinaajkai közé tolni. Ügyetlenül bökdösött vele, de az egyik farmer megragadta a faszát és odaigazította a kanca pinanyílásához. Egy eroteljes nyomással tövig merült az a hosszú fasz a kanca testébe.


A csodör mellso lábaival a kanca hátára támaszkodott és eroteljes lökésekkel baszni kezdte a nöstényt. Ki-be huzogatta azt a hosszú faszt és a kanca látható gyönyörrel turte. Anyám suttogása alig érthetoen érte el a füleiemet:


- Hogy bassza. Milyen jól megbassza. Azzal a gyönyörü nagy fasszal!


A csodör lökései egyre eroteljesebbekké váltak. Anyám egy szétágazó fa villájára támaszkodott, mélyen elore hajolva, és én a háta mögött, hogy jobban lássak, szintén elore hajoltam. Eleinte észre sem vettem, hogy közben anyámra támaszkodtam, csak amikor a meleg, puha érzés a faszomon jelezte, vettem észre, hogy anyám fenekére támaszkodtam. A faszom, amelyik a nadrágomban egyenesen felefelé állt és most már kokemény volt, pontosan anyám seggének vágatába simult.


Egy boldogító érzés támadt bennem. Tudtam, hogy ez nem helyes, hogy vissza kellett volna húzódnom, de egyrészt az észveszejtoen buja látványt, ahogy két állatt a gyönyörbe merülve baszott, nem akartam szemem elol veszteni. Másrészt pedig rettento jó érzés volt a kívánós, meredt, izgatott faszomat, ha csak így a ruhán keresztül is, anyám seggének vágatába nyomni. Nem kellett nekem magyarázat ahhoz, hogy az anya segge is egy noi segg, valami nagyon, de nagyon édes dolog. Élveztem a puhaságát, a rugalmassága dacára is meleg puhaságát és a faszom lüktetni kezdett a gyönyöruségtol.


A csodör egyre eroteljesebben lökte a faszát a kancába, aztán hirtelen összerogyott a kanca hátán. Csak a remego hátsó lábai árulták el, hogy most a kéjt élvezi, ahogy a gecije mélyen a kanca picsájába ömlik. Aztán, kissé tántorogva a kéjtöl, hátrább lépett és a fasza kicsúszott a kancapicsából. Le volt lankadva, de így is tekintélyes méretu volt; a magas termetu ló fasza majdnem leért a földig.


A kancát elvezették tole s egy farmer nyugtatóan veregette a ló nyakát. Az a hosszú fasz még mindig ott lógott a hasa alatt és én hallottam anyám szavait:


- Micsoda egy fasz! Micsoda egy szép fasz!


Aztán, mintha a látványt valami gonosz manó megirigyelte volna tolünk, lassan visszahúzódott a csodör hímvesszoje abba a rövid kis fekete csobe a hasa alatt, amibol elobujt.


Nem léphettünk ki a fák közti búvóhelyünkrol, mert akkor a farmerek észrevették volna, hogy leskelodtünk. Ezért maradtunk abban a pózban ahogy voltunk: Anyám elorehajolva, én pedig hátulról szorosan rátapadva hátulról. A kemény faszom még mindig a segge vágásába volt nyomulva, de nem volt erom visszahúzni. Anyám legkésöbb ekkor biztosan észrevette, de nem távolított el magától. Sot, mintha a hátsófelét még egy kissé felém is tolta volna.


Már azt hittük, hogy vége a színjátéknak, de közben a csodör elé vezették a másik kancát. Annak is tátogott a nemiszerve, de a csodör nem hederített rá. Egy farmer elkezdte a csodör oldalát dörzsölni, egy másik pedig mögéje lépett és a heréit kezdte izgatni. Rövid idore aztán, megint kezdte a csodör az elotte lévo lópinát szaglászni és nyalogatni. Anyám suttogta:


- Megint buja. Megint kell neki a pina. - s közben egyre eroteljesebben tolta, most már teljesen érezhetoen, a seggét felém. Lihegett. De én is. A fejemre köd szállt, már nem tudtam tisztán gondolkozni, már az a kemény bot, amelyik a nadrágomban állt, vette át az uralmat fölöttem.


Ugyanis anyám rövid szoknyája felcsúszott, kicsi fehér bugyija látszott, amibol a seggének két félgömje kivilágított.


- Pina kell neki. Pinát akar... - motyogták az ajkai önléntelenül és én is utánna suttogtam: - Pina kell neki.


Kezem önkéntelenül anyám seggére csúszott. Óvatosan, minden pillanatban a védekezésére számítva csúsztattam tenyeremet egyre lejjebb, míg végre tenyerem rásimult hátulról, a bugyin keresztül a szeméremajkaira. A boldogság érzete fogott el, amikor az anyaölet a kezemben éreztem és anyám nem hárított el. Meredten nézte, hogyan csúszik elo a fekete hüvelyébol a lónak a fasza.


Bátorságot nyertem. Nem, inkább a természet lett úrrá rajtam, mindkettönkön. Már nem voltam gyermek és o nem volt anya. Egy nostény és egy hím voltunk. Egy csodör, amelyik a kanca pinájára vágyik és a kanca, amelyik alig várja, hogy a csodör fasza hátulról felszúrja. Ujjaimmal félretóltam a bugyit a lábai között és most ott feküdt tenyerem az anyám pináján. Selymesen tapadt a szore a kezembe, éreztem a vágatából csorgó kéjnedvet a tenyeremen. Egy ujjam belemerült a nedves melegségbe és megtalálta a szeméremajkai között a csiklóját. Anyám hangosan felsóhajtott, de nem utasított el.


A csodör egyre izgatottabb lett. Míg szememet le nem vettem az elottünk lejátszódó jelenetrol, lehámoztam anyám bugyiját, egész a bokájáig. Rányomtam számat a meztelen seggére, aztán mélyebbre hajoltam és csókolni kezdtem a szeméremajkait. A lovakat már nem láttam, de anyám suttogását hallottam:


- Fasz kell neki. Kívánja a pinát!


Megcsókoltam a pináját. Az illata, amit árasztott, megrészegített. Elovettem a faszomat és most azt nyomtam a segge vágatába. Aztán, amikor újra láttam, hogy a csodör fasza behatol a kancába, én is odatettem a faszom hegyét és lassan benyomtam anyám pinájába.


Egy leírhatatlanul boldog érzés fogott el és anyám is hallatott egy kis sikolyt. Aztán tövig merült a faszom anyám hüvelyébe és én elkezdtem hátulról baszni. Észrevettem, hogy egyik kezével elolrol a lába közé nyúlt és az ujjaival ingerelte a csiklóját.


Addig már volt dolgom sok novel, de ilyen boldogító érzést még soha nem éltem át. Anyám pináját érezni a faszommal talán boldogítóbb volt mint a menyország. Lihegtünk mind a ketten és anyám folyton csak suttogta:


- Hogyan bassza azzal a nagy, bütykös faszával. Milyen gyönyöruen megbassza! Jaj, de szépen megbassza!"


Anyám térdei elkezdtek remegni. Vinnyogott a kéjtol, amikor elélvezett. Ugyanakkor csúszott ki a csödör fasza is a kancából, amikor az én faszom elkezdett lüktetni és vad erover lotte, gyönyöru kéjek között a gecimet anyám picsájába.


Sokáig álltunk még ott, mire a faszom lelankadt és kicsúszott anyám testébol. Addigra a farmerek is eltuntek, csak a csodör állt a réten, egy karóhoz kikötözve.


Egy szó sem esett köztünk. Anyám, felhúzta a bugyiját, felém fordult és szájoncsókolt.


- Gyere - mondta. Odavezetett a csodörhöz. Megsímogatta a nyakát, a fejét, a hátát. Aztán elkezdte a hasa alját simogatni. Megfogdosta azt a fekete tokot is, amibe a ló fasza visszahúzódott. Semmi eredmény. Akkor a ló háta mögé került és elkezdte a heréit izgatni. Megmarkolászta a nagy gömböket, amik ide-oda gurultak a herezacskójában, simogatta oket és gyömöszölte. Ekkor láttam, hogy valami rózsaszínu bújik elo abból a tokból.


- Jön már kifelé - mondtam.


Anyám lehajolt a ló hasa alá és elkezdte fogdosni a lassan elobúvó faszt.


- Te játsszál a tökeivel - mondta, s én engedelmeskedtem.


Lassan elojött az a hosszú fasz teljes hosszában. Anyám fogta két kézzel boldogan, aztán odahajolt és megcsókolta.


- Még nedves a kanca pinájától - mondta.


Már nem csodálkoztam a számomra szokatlan beszédén.


- Ekkora fasz! - gyönyörködött anyám.


Aztán rámnézett:


- Apádnak akkora fasza van mint egy tízéves gyereknek. Eddig elturtem, de ki nem elégített soha. Pedig úgy vágyom arra - mondta és megint elkezdte csókolgatni a csodör faszát.


Megértettem. Megértettem akkor is, amikor lehúzta a bugyiját és megkísérelte a csodör faszának a hegyét a lába közé venni, a szeméremajkai közé tolni. Nem ment. Csüggedten engedte el a faszt, amelyik elkezdett lassan a hüvelyébe visszahúzódni.


Anyám lefeküdt a fube.


- Gyere, basszál meg!


Én elovettem a faszomat, ráfeküdtem és megbasztam. Egész ido alatt csókoltuk egymást, éreztem a száján a ló faszának az ízét. Nem undorított.


Kéz a kézben mentünk haza. Apám már aludt. Megfürödtünk, együtt, aztán anyám velem jött a szobámba és velem együtt feküdt az ágyba. Azon az éjszakán még kétszer megbasztam. Azóta az anyám a szeretom. Abnormális vagyok ezért doktor úr?


Ránéztem és határozottan mondtam:


- Nem! Az életnek ezernyi árnyalata van, éppúgy a nemiségünknek is. Ki kire hat, azt nem az ész, sem az eloírások határozzák meg, hanem a természet maga. Mindenki a maga módján lehet boldog, ha azzal senkinek nem okoz kárt. Nézze fiam, sok családban van ilyesmi, csak az emberek nem beszélnek róla. Többnyire csak az derül ki, ha egy apának a lányával van viszonya. Legalább ugyanannyi esetben van szexuális kapcsolat anya és fia között. Csak arról nem beszél senki. Ennek több oka van. Egyrészt, a fiúkat nem veszélyezteti, hogy teherbe esnek. Azonkívül a fiúk élveznek - és hallgatnak, hogy ne kelljen az élvezeteikrol lemondani. Menjen kérem nyugodtan haza, maga természetesen egészen normális. De talán eljön az ido, amikor a mamája már idosebb és kevésbé vonzó lesz s akkor valószínüleg az o ösztönei is nyugodtabbak lesznek. S ha maga akkor talál egy fiatal not, akire gusztusa van, vigye el és mutassa meg neki, hogyan hágatják a kancákat. A többit meg fogja látni.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Gangbang és kukkolás


Régóta jó barátok voltunk Szofival. A különbség köztünk, hogy neki minden olyan könnyen ment. A suliban a legmenőbb srácnak tetszett, kiváló volt nyelvből, minden más is tökéletesen ment neki és nagyon féltékeny voltam rá ezek miatt. Aztán hogy kiköltözött Olaszországba kicsit megfakult a kapcsolatunk, de legalább havonta egyszer beszéltünk így is.
Pár héttel ezelőtt felhívott, hogy hazajön....

A feleségem megosztva


A feleségem megosztva

A feleségem, Erzsi és én Pécsen élünk körülbelül egy éve. A költözés nem segített a feleségemen õ egy ideje elég depressziós, úgy érzi nem elég csinos és kívánatos. Pedig Erzsi nagyon jól néz ki 28 éves hosszú barna haj nagy mellek formás segg mindene ott van. Az utóbbi idõben elkezdett inni és nem lehet semmirõl sem meggyõzni. Nem rég az egyik ismerõseink meghív....

A lakótársam egy kurva


Timi és én kettő hónapja költöztünk albérletbe. Nem olyan rég járunk de mindketten a belvárosban akartunk lakni és így ha ketten lakunk könnyebb anyagilag. Én egy gyorsétterembe dolgozom, sajnos Timi nem talált még munkát de folyamatosan jár állás interjúkra. A múlthéten találtunk egy állást, fehérneműs fotózás és nagyon jól fizetnek. Timi nem igazán szerette volna ilyenben kipróbálni magát, de te....
Szextörténet címkék

bisz | csalfa feleség | idős | fiatal fi | biszex |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.