A feleségem első szopása gruppenben


Edittel 17 éves korában ismerkedtem meg. Nagyon hamar sikerült rávennem őt a szeretkezésre.
Egyedül a szopást nem kívánta kipróbálni rajtam. Amikor sikerült őt szelíden rábeszélni lelkesen látott a feladathoz. Nem tehetek róla, de ekkor felnevettem, mert a fogai nagyon csiklandozták a farkamat. Mint később megtudtam ez a nevetés tordöfés volt a lelkének. Rögtön abbahagyta a szopást és két hónapig hallani sem akart hasonló kísérletről.
A mondott idő leteltével egy tavaszi sátorozáson szinte magától kezdeményezett egy orális aktust, ami olyan jól sikerült, hogy elélveztem és kirántottam a szájából a farkam. Úgy vettem észre nehezményezte ezt az akciómat. Én megköszöntem és tréfásan megdicsértem, mondván: "Nem korrepetáltál, hogy ilyen szenzációsan csinálod?" Edit talányosan mosolygott én pedig bamba kielégült állapotba kerültem, és nem foglalkoztam a dologgal.
Házasságkötésünk után évekkel derült ki, amikor már sok gruppin vettünk részt, hogy mitől táltosodott meg oly nagyon kis menyasszonyom.
A rosszul sikerült szopás után két nappal Edit és osztálytársa Éva, színházba utaztak Pestre. A vonaton Edit elpanaszolta barátnőjének a kudarcba fúlt szopási kísérletet és azt kérte tőle, hogy tanítsa meg a technikára. Éva felajánlotta, hogy hívják fel egy 28 éves ejtőernyős barátját, és vele oldják meg a korrepetálást. A barát otthon volt és késznek mutatkozott fogadni a lányokat.
Edit és Éva a kopott lépcsőházban mentek, fölfelé amikor Edit legszívesebben visszafordult volna. Egyre jobban félt és amint nekem mondta lelkiismeretfurdalása is volt. Évának kellett lelket öntenie belé azzal, hogy dicsérte a fiú külsejét és kedvességét.
Az ajtót egy valóban jóképű férfi nyitotta ki és kedvesen üdvözölte őket. A bemutatkozás után ittak valamit és Éva a férfival bevonult a fürdőszobába. Edit pedig egy lapot nézegetett. Éváké teljesen meztelenül jöttek ki a fürdőszobából és rögtön a heverőre huppantak. Elkezdtek csókolózni, tapogatni egymást. Edit félszemmel leste őket, de nem mert nyíltan feléjük fordulni.
Éva kis idő múlva magukhoz hívta Editet, aki szabódott, ezért Éva kezén fogta és odavezette a fiúhoz. Edit elmondása szerint a fiú hanyatt feküdt, és körülbelül 18-2O centis farka felállva feküdt a hasán.
Kis menyasszonyom megbabonázva nézte, mint mondta, mert az enyém csak 15 centis és ez a példány az első volt, amit az enyémen kívül látott. Tehát hosszú is volt és vastag is, a fiú pedig ingerlően mosolygott rá.
Kezdte tűnőben érezni a lelkiismeretfurdalását. Éva a fal felőli oldalról hanyagul ledőlt a fiú mellé és megmarkolta a farkát. Komolyan Editre nézett és körbe nyalta a fasz tetejét. Szemügyre vette a csillogó makkot és azt mondta:
-Ha bekapod, körözz rajta a nyelveddel.
Ezzel szinte a menyasszonyom kezébe nyomta az idegen faszt. Edit izgalomtól remegve csúsztatta a szájába a makkot, aztán még egy keveset a fasz többi részéből. Jól ki kellett nyitni a száját, mert vaskos darabbal volt dolga. Nos, a jókora faszon elkezdte ütemesen csúszkáltatni a száját. Elmúlt a félelme és az izgalom egyre nőtt benne. Aggodalmat is érzett azonban, hogy ez a sokat tapasztalt remek pasi elégedett lesz-e vele. Fel sandított a férfire és összeszoruló szívvel látta, hogy elfintorítja a száját. Éva vette az üzenetet, és szelíden kivette Edit kezéből a faszt.
- Nyisd szét jobban a fogaidat. Nézd így.
Azzal megfogta Edit mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepődött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben sűrűn pillogott felfelé ellenőrizni szopása eredményét. Azt mondta nagyon büszke volt magára, amikor látta a fiú élvezettől elváltozott arcát.
Óvatosan gyorsított és lelkesen engedelmeskedett, amikor Éva rászólt, hogy kezével verje a farkat. Az eredmény nem maradt el, mert a fiú megfeszítette magát, és fura hangokat adott ki. Edit minden pillanatban várta azt a lövellést, amiról Éva oly sokszor mesélt már. Kicsit viszolygott a várható íztől, de elszánta magát, hogy leszopja Istvánt. Ekkor azonban Éva határozott mozdulattal kivette szájából a meredező faszt, és saját szájába véve néhány gyakorlott mozdulattal elsütötte. Alaposan leszopta és megtisztogatta a még mindig merev faszt.
Edit kissé csalódott volt, de titokban hálás is volt Évának a feladat átvállalásáért.
- Nagyon jól csináltad. Másodjára már úgy szoptál, mint egy profi kurva. - mondta István.
Azzal magához húzta Editet és hosszan megcsókolta. Miközben csókolt gyakorlott kézzel simogatta végig a testét és gombolta ki a szoknyáját. Edit megrémült. Nem azért jöttem, hogy szeretkezzek. Nem akarom megcsalni Józsefet. És még hasonlókat gondolt állítólag. De aztán elfogta őt a vágy és engedett a vetkőztető kezeknek. Pillanatokon belül meztelenül állt a heverő mellett. A fiú végig csókolta a testét és fürge nyelvvel bekalandozott a bozontjába.
Edit látta amint Éva hanyagul veri a fiú faszát, és közben huncutul mosolyog rá. István a heverőre húzta Editet, és négykézlábra állította aztán vadul benyalt neki. Hosszú nyelvcsapásával végig szántott a pináján és a popsiján is. Nagyon élvezte, és itt felejtette el a megcsalást és engem is. Edit érezte, amint a duzzadt makk utat keres a szőr között, és szolgálatkészen odafeszítette a fenekét a fasz elé.
Sikerült a fiú felnyársalta és kicsit megpihent benne. Aztán lassan megindult és folyamatosan gyorsítva baszni kezdte.
- Milyen szoros pinád van. szinte kipumpálja a farkamat - mondta István.
- Nem csoda, nem volt ami kitágítsa, a vőlegényének kis farka van. - mondta Éva. (Ez rosszul esett.)
Erre a fiú ráhajtott és pár lökés után teli fröcskölte menyasszonyom pináját. Edit már a baszás elején kétszer elélvezett és most, amikor a fiú elengedte a fenekét szinte ájultan nyúlt el a heverőn. A dugásnak azonban nem volt vége, mert Edit félig hunyt pilláin át látta amint Éva ráveti magát István faszára és fölszopja azt, aztán o is négykézlábra áll és már mozog is a fekhely a heves lökéskétől.
Tíz perc múlva hallotta István türelmetlen hangját amint neki szól.
- Edit simogasd a golyóimat!
Engedelmeskedett és élvezettel játszott a ringatózó herékkel. Közben ujjai elkalandoztak a farok síkos tővégre, sót még Éva puncijához is hozzáért véletlenül egy heves dugó sorozat végén. Éva már szinte ronggyá volt baszva és többször kielégült. Nyöszörögve kérte Editet, hogy vegye át a helyét.
Kis menyasszonyom azon nyomban négykézlábra pattant és tartotta a pináját a vöröslő fasz elé. István vadul merült a pihent pinába és kúrni kezdte. Öt perc után Évát kérte, hogy feküdjön alájuk és nyalja a golyóit. A lány Edit oldala felöl csúszott alájuk és habozás nélkül nyalni kezdett.
Edit kicsit gusztustalannak érezte, hogy a szőrös heréket nyalogassa, de az izgalom elfeledtette vele ezt a kellemetlenséget. Elkezdte figyelni, amint Éva könnyű kézzel veri a méretes farkat és izgalmasnak találta, hogy egészen közelről lát egy mesteri szopást. Mert Éva mesterien szopott, ezt későbbi tapasztalataim alapján kijelenthetem. A lány még a fogai és az arca közé is bevezette István makkját. Ezt mulatságosnak találta, mert Éva arca jócskán kidudorodott a belül mozgatott rúdtól.
Editre került a sor, és bizonyítási vágytól fűtve vette szájába a faszt. Igyekezett minél rafináltabb nyelvcsavarokat bemutatni, és könnyű kézzel verni a még mindig kőkemény dorongot. Közben huncut pillantásokat váltottak Évával. István nem érezvén túl ingerlőnek a vele való foglalkozást, odaszólt a lányoknak.
- Éva erősebben csináld, mert így soha nem megyek el!
Éva, szinte durván kezdte rángatni a fiú faszát, ami hatásos volt, mert István sóhajtásai egyre szaporábbak lettek.
- Edit nyalogasd lejjebb!
Menyasszonyom a herék legalját kezdte el nyalogatni, de ez nem volt elég a kínlódó fiúnak.
- Még lejjebb, a fenekemet nyaljad! Nem csináltál még ilyet?
Edit, mindent szívesebben bevallott volna, mint azt, hogy o kezdő ezen a téren. Nagyon szeretett volna úgy elmenni innen, hogy a fiú elégedett legyen vele. Félt attól, hogy megszégyenül. Ezért legyőzve ellenszenvét széthúzta a fiú farpofáit, és nekilátott a feladatnak.
Elfogta őt az előbbi viszolygás, de a fiú ítélete miatti szégyen még erősebb volt. Nem merte abbahagyni a nyalást, inkább megpróbálva magabiztosnak látszani széthúzta István fenekét, és óvatosan, nyelve hegyével nyalogatni kezdte a zárt lyukat.
A fiú élvezettel nyögdécselni kezdett, és dobálta a fenekét. Editnek "résen" kellett lennie, ha követni akarta a gyorsan mozgó lyukat.
Istvánnak ez lehetett a gyengéje, mert, pillanatokon belül elélvezett és Éva szájába néhány csepp ondót pumpált.
Hosszat sóhajtott és kábultan elnyúlt a heverőn. A lányok viszont felélénkültek, és kisiettek a fürdőszoba abba.
- Köszi, hogy elhoztál ez nagyon izgi volt. Mit gondolsz, elégedett lehet velem?
- Szerintem biztos, hogy tetszett neki, amit csináltál. Kívülről nézve nagyon jól csináltál mindent.
- Csak a fenék nyalás, az olyan ciki volt.
- Ez a gyengéje Istvánnak, engem is megtanított rá.
- Olyan izé vagy, ezt nem is mesélted, amikor a dugásaitokról beszéltél.
- Ezt meg én éreztem cikinek. Féltem, hogy kiröhögnél, ha elmondanám.
A lányok felöltöztek a még mindig kábultan fekvő István mellett, és búcsúzkodni kezdtek.
- Nagyon jók voltatok. Ezt meg kell ismételni. Edit szuperül szopsz, most már irigylem a vőlegényedet.
A fiú hosszan megcsókolta mindkettőjüket az előszobában, és kinyitotta az ajtót.
- Aztán csütörtökön gyertek, ahogy megbeszéltük!
Edit az ajtóból még egy pillantást vetett a lelógó hatalmas farokra, és úgy érezte gyorsan el kell mennie, mert ha nem, mindjárt lekuporodik a fiú elé.Szextörténet ajánló:


Igaz történet, szex titokban


Jó anyám néha-néha eljárt a munkatársnőivel vacsorázni. Olykor én is vele tartottam, hogy kimozduljak otthonról. Főleg most, mivel egy újonnan nyílt étterembe terveztek menni. Nem kellett sokáig várni, el is jött a péntek.
17 órára volt megbeszélve a találkozó. Június volt, ezért még javában sütött a Nap, mikor megérkeztünk. Láttam már képeket a helyről, de élőben még jobb volt: a beltér ha....

megbaszattam a feleségemet III. rész


Eltelt néhány hét, mióta az 5 pasival ribanccá baszattam a feleségemet.Nem nagyon beszéltünk a történtekről, de akárhányszor szexeltünk azóta, mindig láttam magam előtt Tündit, ahogy elélvez az idegen férfiak faszától.Egyre jobban vágytam rá, hogy újra élőben élvezhessem ezt a látványt.Így aztán az egyik este, miközben éppen ujjaztam a már teljesen lucskos pináját, megkérdeztem tőle:
-Akars....

A pisiszex fantáziám beteljesült


Régóta izgatott a pisi, sokszor elképzeltem, hogy a számba pisil egy lány esetleg barátnők. Sokat fantáziáltam róla, hogy két nagy cicis csaj levizel egymást simizve. A sajátomat megkóstoltam, mindig libabőrös lettem tőle.Aztán egyszer házibuliban voltam az akkori barátnőmmel, Dianna kisportolt testű, magas kosaras lány volt. Jó volt vele a szex, még az análban is benne volt.Akkor magamhoz vontam....

Karácsonyi vágyak


Egy rózsaszín bugyogó volt rajtam. A flottírköntös a parkettán hevert. Nem foglalkoztunk vele.
Az ágyban feküdtünk és csókoztunk. Becsúsztattam a kezem a boxerjába és tovább nyammogtunk egymás szájában.
Az ablakra pára húzódott és a konvektor pattogó hangokat adott ki magából.
Szerettem volna, ha a pillanat a végtelenségig tartana. Belekotortam szalmaszőke hajába és megérezte....

Niki és a kutyák a ligetben


Niki és a kutyák a ligetben

Valahányszor a feleségemre rájött az ablakok lemosása és a föggönyök kimosása mindig levételkor, de különösen a feltétevéskor elõszeretettel emeltem fel az otthonkáját és simogattam a combjait különösen akkor ha rájöttem nincs rajta bugyi.Nagyon szerettem mindenkinek mutogatni a feleségemet és valahányszor elmentünk melltartót vagy mellemelõt is venni mindi....

Bedrogozva vakondtúrást basztam


Egész éjjel - esőverte, lucskos egy éj volt, bedugultak a csatornák, és a kertekben a kakasok seggéig ért a sár -, tehát egész éjjel vártam, hogy betehessem a lábam a Naplásba. Úgy értem, az a kurva liget tényleg ott volt, és én szerettem oda járni. Az állomástól nem messze várakoztam egy padon vagy éjfél óta, és áztam. Korábban az a pad volt a mindenem. Szerettem üldögélni rajta. Hülyeség, de va....
Szextörténet címkék

seggbe baszn | szolgáló lány | balkon | számba | ??va |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.