A feleségem új barátja


A feleségem már több mint harminc éve szereti, ha bárki megdugja. Az elmúlt hetekben kint volt külföldön egy nemrég felfedezett rokonnál aki itt volt nálunk a családjával a feleségével ,a lányéval és a fiával, majd kivitte a kocsiján a feleségemet egy kis pihenésre.

Már a második héten látszott,hogy nagyon megkedvelte az új unokaöcsém a feleségemet, mert mindig szinte a nyakán lógott.Ha vidékre kellett mennie mindig elkérte az apja kocsiját és ő vitte el sokszor csak késő este jöttek haza. Én néha a lányukkal mentem moziba, de mindig olyan kimért volt,mint az anyja aki még véletlenül sem mutatkozott bikinibe se a strandon hanem egyrészes alul fodros nagyanyánk korabeli fürdőruhában. Pár napja jött haza a feleségem és a srác az új unokaöcs hozta haza kocsival és nálunk van elszállásolva. Van külön szobája is, de legtöbbször velünk nézi a TV-t az ágyban egy szál gatyába.

A feleségemen egy hálóing van néha van rajta bugyi, de újabban nem hordja megint aminek én nagyon örülök,mert ha forgolódik az ágyban mindig látszik a csupasz feneke,vagy a szőrös pinája. A hálóing régebben is mindig a mellénél kötött ki a sok maszturbálás miatt. Az elmúlt éjszaka amikor kimentem a budira pisilni és visszajöttem akkor vettem észre,hogy a Laci az unokaöcs a feleségem mellé húzódott és átölelve a mellén nyugodott a keze. A farka meg az egyszerű vékony gatyájában mint a zászlórúd állt. Nem akartam palávert csinálni lefeküdtem mellé és én így kívülre kerültem. Már éppen elalvásban voltam amikor véletlenül meglöktek és a feleségem felé fordultam és azt láttam,hogy a Laci a feleségem melleit simogatja a szájával csókolja a nejemet aki a kezével illeszti a srácon már nem lévő gatyából saját magába a hatalmas dorongot.

Azért mondom,hogy hatalmas mert egyszer véletlenül benyitottam a fürdőbe amikor zuhanyozott és láttam,hogy a farka milyen vastag és hosszú. Később egy vidéki strandon ahol nudisták voltak és rengeteg fiatal nők voltak meglepődve tapasztaltam, hogy mekkora fasza van a srácnak. Az elmondása alapján még kiskorában körülmetélték a fasz feje vagy öt centi vastag és hat centi hosszú volt, míg a tövénél a faszának az átmérője vagy nyolc centi a hossza meg harminc egy centi volt. Hirtelen kinyílt a feleségem szeme és meglátta, hogy bámulom őket. Megkérdezte vajon nem tetszik amit látsz mert végre megint bennem van ez a csodálatos farkú Laci. Teljesen meglepődtem, mert még sose láttam,hogy a feleségem egy rokonnal ennyire szabadon kefél és élvezi is.Ha tetszik kapcsold fel a villanyt és gyönyörködjél bennünk.

Nagyon örülök ennek az érzésnek és újra szájon csókolta a srácot, majd a srác bevette a szájába a már lógó 95-ös mellét és elkezdte harapdálva szívni. Szinte az egész mellét beszívta a szájába és azt hittem leharapja, mert amikor kiengedte az egész mell vörös volt. Szinte pillanatok alatt elkezdte ontani magából a gecit a srác fasza,mire a feleségem bekapta majd felém irányította a srác farkát és a számba dugta. A szám tele lett a srác gecijével és annyira meglepődtem ezen,hogy hirtelenjében egy adagot lenyeltem.Megmondom őszintén nagyon finom volt, mert sokszor kirázom a farkamat magamnak, de már nem jön belőlem ennyi,meg nincs ilyen finom íze sem.Mikor a srác kihúzta a farkát a számból elmondta, hogy kint is sikerült a feleségemmel majdnem minden éjszaka szeretkeznie, de ennyi gecit amit és lenyeltem a feleségem se tudott leszívni. A kettőjük kapcsolata a családdal való ideérkezés utáni harmadik éjszaka sikerült a feleségemmel egy ágyban aludni és az éjszaka folyamán amikor felébredt és meglátta a feleségemet meztelenül aludni egyből kedve támadt rá. Az első éjszakán reggelik szinte megállás nélkül szeretkeztek és a második éjszaka megengedte,hogy a seggét is megbasszam, igaz nem engedte meg,hogy tövig dugjam be a farkamat amit meg is tudtam érteni.Mikor kimentünk haza akkor szól az anyám,- mondta tovább a srác- hogy rájött,hogy kefélem az új rokon feleséget. Mondtam neki végre találtam valakit aki beengedi magába a farkamat teljes hosszába és vastagságban úgyhogy ettől kezdve míg lehet mindennap meg akarom dugni ,meg mondtam neki azt is,hogy nem dugunk gumival,mert azt a Bözsi nem szereti és őt nem lehet felcsinálni már régóta.

Ekkor megkérdeztem ,hogy hogyan lehet ilyen bensőséges kapcsolata az anyjával és nem az apjával. Erre elmondta, hogy tizenöt éves korában amikor már állt rendesen a fasza megleste az anyját amikor fürdött és amikor kijött a fürdőből meg akarta hátulról baszni.Sajnos nem sikerült, mert az apja észrevette és elverte a seggemet és megmondta, hogy ezt nem szabad,mert vérfertőzést okozok ha az anyádat vagy a húgodat megdugod.

Ezért van ilyen közvetlenségem az anyámmal és sokszor ha az apám is kitalál valamit sokszor én beszélem meg az anyámmal.Mi azóta nem szégyelljük egymás előtt magunkat és én is és az anyám is sokszor voltunk már nudista strandon is, meg ott is mindig ha sétáltunk az anyám fogta a farkamat azért,hogy sokan ne hajtsanak rá. Az apám nem féltékeny rám. Mikor egyik alkalommal a húgom rájött a kettőnk kapcsolatára és elpanaszolta az apjának aki elmondta az egészet neki. Most már mind a négyen meztelenek vagyunk otthon ha jó idő van és nem fázunk mert semmi gond nincs belőle. a húgom is lemondta,hogy elvette a barátja a szüzességét és a következő nyáron lesz az esküvője. állítólag megesküdtek egymásnak,ha valamelyik megcsalja a másikat köteles a kutyájukkal fajtalankodni és a másik lefilmezi.


Az egész beszélgetés alatt meztelenül ültünk egymással szemben és sokszor én is engedélyt kaptam arra, hogy a feleségem melleit marcangoljam szívjam harapjam,vagy a puncijában turkáljak, és lássam ahogy szopja a srác farkát.Már alig várom,hogy jó idő legyen mert akkor felviszem a srácot a hegyekbe és ott is meztelenül sétáltatom őket mások és az én gyönyörűségemre. Nagyon örülök neki,hogy ilyen rendes kanija van a feleségemnek akinek én is leszophatom a farkát és nem csinálnak gondot ebből. Én mindig egy kicsit perverz voltam,hiszen gyerekkoromban sokszor játszottam a farkammal sokszor addig nyújtottam direkt,hogy végre saját magamat is le tudjam szopni.

Olyan jó érzés,hogy a feleségem is elfelejtette a prűdséget és ha megyünk is kocsival valahová természetes dolog az,hogy bugyi nélkül van és ,hogy bányássza a srác a nagy szétbaszott pináját. Mióta a srác kefélgeti nem engedi meg a néger srácnak se,hogy megbassza.égre megtaláltam azt a srácot akit nyugodt szívvel engedem,hogy mindennap annyiszor kefélje meg a feleségemet ahányszor akarja és én is sokszor beszállhatok harmadiknak, mert imádom nyalni,szívni a feleségem szétbaszott pináját. Most már nem szőrös a pinája, mert a srác rendszeresen borotválja,hogy sima legyen és ne akadjon a fogunk közé szőr. Ezt a felállást mindenkinek tudom ajánlani.


Szextörténet ajánló:


Perverz lábimádat


10 hónapja szakított velem az exem, 18 éves, gyönyörű kiscsaj. Mindig is odavoltam a lábaiért, főleg a kis bokazoknijaiban. Egyik edzése után véletlenül összetalálkoztunk, és nagy szerencsémre felizzott a régi vágy, újra lábai közé kerülhetett a farkam, miközben ő is kiélhette rajtam új vágyait!


10 hónapja szakított velem az akkori barátnőm. Gyönyörű, kissé butácska, 18 éves....

Az erőszakos szex egy idegennel


Sokszor az álmok rémálommá válnak. Ritkábban pedig a rémálom válik tündérmesévé. Semmi sem lehetetlen, bárkivel megtörténhet ugyanúgy, ahogy velem is megesett. Napsütéses délután hazafelé tartottam. Minden olyan volt mint máskor : azon az úton mentem haza, abban az időben, ahogyan szoktam. Már a lakásom előtt álltam, a kulcsot kerestem a táskámban, amikor valaki erősen megragadta a kezemet. Nem lá....

Anyámmal félig részegen


Sziasztok első történetem szóval ha nem akarsz egy amatőr igaz történetet olvasni akkor most menny el. :)

En egy 17 eves fiu vagyok es 15 eves voltam mikor elkezdtem anyamra ugy nezni mint nore.
anyamrol tudni kell hogy most 36 eves es nagyon jol tartja magat. 166cm magas kozepes meretu feszes mellek es baromi jo segge van.
Sokat hallottam regebben ahogy anya epp sz....

Lilla frzurája


Ami megfogott a lányba, rögtön az első napon hosszú sötétbarna haja volt. Emlékszem pontosan a jobb válla fölött előre húzta a haját, ami így is a derekánál lejjebb ért. Pár hónap múlva meztelen testét is meglátogattam, amint kicsiny mellei fölött a hajzuhstag izgatóan hullámzott, és a vénuszfombján néhány szál fekete pihe mutatta, már nemsokára asszonyok formái lesznek a kislánynak, természetesen....

A szakítás nehéz, de a megfelelő időben egy orgazmus helyre teszi az embert


Mit jelent 5 év? Azt hiszem nem sokat... 30 éves, fitt, fiatalos nő vagyok. Pont ott telt ahol kell, legalább is a férfiak szerint. Szőke kleopátra haj, nagy kék szemek, nagy mellek, kerek fenék, hosszú combok és szingli, azaz most már szingli.

Végig jártam a szakítás lépcsőinek nagyrészét, sírtam, haragudtam, romboló bulizásban vezettem le a feszültséget, de azt hiszem eljött a ....

Anya leápolt - igaz történet


Kicsit paranoiás vagyok és szeretek minden apró problémámmal orvoshoz fordulni. Az utóbbi hetekbe azt éreztem, hogy valami nincs rendben odalent. 21 éves vagyok, de a kapcsolatom nagyon jó anyámmal, így beszámoltam neki a problémáimról. Ő is természetesen az orvost javasolta. Kedd délelőtt el is látogattam az urológiára, ahol megvizsgáltak de semmi rendellenességet vagy problémát nem találtak, íg....Szextörténet címkék

határok | amatőr pornó | testverszex | tégely | anyum |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.