Szexparti az albiban


Az egész ott kezdődött, hogy egyre több időt töltöttem Budapesten, ezért ésszerűnek találtam keresni egy albérletet, a sok ingázás helyett. Egyedül nem akartam fizetni egy lakást, ezért csak szobát kerestem. Találtam is egy megfelelőt, ahol egy lánnyal kellene lakni, ami tetszett is, gondoltam hátha nyugisabb.
Megnéztem a szobát, Nikó mutatta meg,a későbbi lakótárs, egyből kivettem.De nem a szoba miatt,Nikó egy alacsony, hosszú fekete hajú,vastag szájú,hatalmas mellű mosolygós lány volt. Ha minden reggel vele találkozom a konyhába, nem lehet rossz napom.

Beköltözésem után 2-3 hétig ismerkedtünk,méregettük egymást, de nem gondoltam,hogy bármi is alakulhat köztünk. Elmesélte, hogy van barátja, de külföldön van,2 havonta jár haza,ő nagyon sokat dolgozik,késő estig, úgyhogy inkább csak hétvégén fog zavarni.Viszont hétvégén átjönnek a barátnői, szoktak iszogatni, eljárnak szórakozni, és lehet akkor egy kicsit hangosabb, amiért elnézést kér előre is. Mondtam neki, hogy nem zavar, sőt lehet engem is meglátogat majd pár barátom.
Egyik hétvégén,mikor már 1 hónapja lakhatunk együtt felvetette, hogy nem e lenne kedvem elmenni vele egy múzeumba,amit nagyon rég meg akar nézni, nincs aki elkísérné.Én is nyitott vagyok az ilyen dolgokra, ezért rábólintottam.Mikor odaértünk, közölte, hogy mit szólnák hozzá, ha utána beugranánk a belvárosba, kint vannak a barátnői, karaokeznak,és elég jó kedvük van.Akkor ismertem meg Szilviat és Kingát. Szilvia vékonyka, barna, hullámos hajú, magas lány volt. Pici cicik, kemény kis popó. Látszott rajta a pajkosság, az a fajta lány volt, aki a szemedbe néz, de közbe a farkad méregeti. Kinga visszahúzódóbb volt,rövid szőke haj, az a tipikus ártatlan arc, formás test, feszes fenék.Nekem ő jött be jobban, esti célomnak őt tűztem ki.
Bemutatkoztunk egymásnak,Szilvia első körben meg is dicsérte az ingem, közölte ez a kedvenc színe, és hogy elég jól áll.Már akkor sejtettem, nem fogok unatkozni. Egymás után fogytak az italok, a lányok próbáltak énekelni, kisebb-nagyobb sikerrel, én pedig próbáltam Kinga közelébe kerülni. Ezt Szilvia is észre vette, és mintha nem akarna lemaradni,kereste a közelségem,flörtölt,kacérkodott. Kinga szerintem látta,mit akar a barátnője,és élutasítóan kezdett viselkedni. A karaoke bar záráshoz közeledett,ezért nyakunkba vettük a várost. Miközben sétáltunk a közeli discoba Nikó lemaradt velem ,és mondta,hogy Szilvinek nagyon bejövök, és ő az a lány aki megkapja amit akar, úgyhogy jobban járok, ha nem ellenkezem, de ha már itt tartunk ő is ilyen lány,és kacagva előre sietett.Egész este ment a simulós tánc, a "véletlen érintések" Szilvi részéről. Hajnalba Kinga odajött,köszönni,hogy elindul haza mert messze lakik. Én felajánlottam neki,hogy aludhat nálunk az én szobámba, ne utazzon annyit. Természetesen korrekt leszek, ne aggódjon :) Tetszett neki a dolog, de végül haza ment. Nem sokra rá megjelent Szilvi, majd megcsókolt.
"Tudod én is messze lakom, és nagyon fáradt vagyok, nekem nem ajánlanád fel a szobád? "
Hogyne, vágtam rá, téged is hívni akartalak, úgysem voltam még két nővel, mondtam röhögve .
Már nem is leszel, Kinga hazament.
NA bumm...


Hazaértünk Nikó,Szilvia és én. Még nagyon jó kedvű volt mindenki,kitalálták, hogy játszunk, üvegezőst.De ők mondják meg a szabályokat. Tetszett a dolog, hajrá.
A lényege az volt, hogy akire mutat az üveg száj választhat, vagy megcsinálja a nekiszánt dolgot, vagy levesz egy ruhadarabot. Ezeket a szabályokat én sem találtam volna ki jobban.
Itt már csak idő kérdése volt mikor láthatom meg Nikó melleit, vagy Szilvi puncikáját.
Elkezdtünk játszani, első pár körben inkább csak vetkőztünk, laza bátorságpróbák voltak, bemelegítettünk.
Nikó pörgetett, rám nézett az üveg. Vetkőzök? Én ugyan nem, akkor már csak egy rövidnadrág volt rajtam.Akkor csókoljam meg az Szilvit. Nem esett nehezemre, mohón rávetettem magam, ami nagyon bejött mindkettőjüknek. Szilvi pörgetett. Nikóra nézett az üveg. Csókoljon meg engem. Na gondoltam itt halt meg a buli, barátja van, ráadásul lakótársak vagyunk,nem fog belemenni. De tévedtem.Vastag szájával hamar lekapott, istenien csókolt.Na akkor most én jövök, az üveg Nikóra néz. Most csókoljátok meg egymást. Elnevették magukat. "Lehetne picit piszkosabb a fantáziád, ne kérj olyat amit mindig csinálunk " Majd mintha egy filmjelenet kezdődött volna előttem, elkezdték egymás ajkát nyalni,harapdálni, közben rám rám pillantottak, és tudtam ez a műsor nekem szól.
Következő pörgetés. Én vagyok a szerencsés. "Szeretnénk látni a farkad". Itt egy kicsit meghátráltam,próbáltam elviccelni a dolgot. " Ez nincs benne a bérleti szerződésben igaz? "-kérdeztem. Nikó a szája szélét nyalva közölte, ez az apróbetűs rész, miért nem olvastam el .
Hát legyen, felálltam a padlóról, hátra léptem egyet és elővettem a farkam. Szép formájú,kaptam a dicséretet Szilvitől. Nikó csak mosolygott. "Te bolond vagy, nem gondoltunk, hogy kiveszed".
Jövök mindjárt.-mondta Nikó, kimegyek egy kis italért a konyhába. Nagyon furán éreztem magam, na ezek a csajok palira vettek.Nikó kiment, Szilvi közelebb csúszott hozzám a szőnyegen, én még mindig álltam."Megnézhetném közelebbről is? "-kérdezte. Hát hogyne,tért vissza belém az életkedv, elővettem, amire ő azonnal megfogta,és szopni kezdte. Látszott rajta nem most csinálja először, nagyon élveztem. Belemarkoltam hajába, és próbáltam egyre mélyebben kúrni a száját. Ekkor lépett be Nikó, aki meglepődött szerintem,azon amit lát. "Jó nagy kurva vagy te Szilvi. Meg sem vársz" Majd mellém állt és elkezdtünk csókolózni. Végig futott agyamon a gondolat. Egy csajjal csókolózom, miközben a másik szopja a farkam. Ez a paradicsom?

Levettem Nikó melltartóját,és előbukkantak hatalmas mellei, olyan kemények voltak, és úgy álltak,hogy még ma is álmodom vele :)
Ő is letérdelt Szilvi mellé, és elvette tőle a farkam, istenien szopott,mintha azok a ajkak erre teremtődtek volna, egyszerre ketten kezelgettek, sosem volt ilyenben részem.Remegtem a gyönyörtől.Kértem őket feküdjenek fel az ágyra,egy kicsit megkóstolnám a puncijukat. Nem ellenkeztek.Egymás mellé feküdtek az ágyon, én először Nikót nyaltam meg, de közben Szilvinek benyomtam a mutató ujjam, felszisszentek mindketten,miközben egymást falták, simogatták. Húztam őket ameddig csak engedték, hol Szilvit nyaltam, hol Nikót. Fincsi volt mind két lány,alig vártam, hogy megmártózzak bennük. Hátamra fektettek, Szilvi beleült szemből a farkamba,Nikó pedig az arcomra ült, és elindult a vágta. Cserélődtek a pozitúrák, dugtam mindkettőt ahogy csak bírtam, nem voltak szégyenlősek a lányok. Volt hogy kihúztam az egyikük puncijából,és a másik már szopta is a farkam.Nagyon nem bírtam már a végén. Kértem őket,hogy térdeljenek elém, és egyszerre nyalogassák a farkam, szeretnék az arcukra élvezni. Benne voltam a kívánságomba, elkezdődött az a jelenet, ami beleégett a retinámba,mindketten tátott szájjal, nyújtott nyelvvel várták, hogy belepje őket a spermám. Hatalmasat élveztem,kaptak mindketten bőven,és mint a rendes kislányok elkezdték tisztára szopni a farkam.

"velünk mi lesz? " -kérdezte Szilvi. Gondolkodni nem bírtam, nem hogy válaszolni. De Nikó találékony volt. Átszaladt a szobájába, és előhozott egy jókora vibrátort. Bakkerr...
"Még hogy én vagyok ribanc, te nimfomániás ? " nevetett Szilvi. El leszünk mi magunk is,nem? Azzal Nikó odahajolt Szilvi puncijához és elkezdte nyalni,közben a vibrátort a kezembe adta, és kérte tegyek úgy ahogy szeretnék. Hát Megtaláltam a helyét hamar, hatalmas élvezések következtek.Szilvi feküdt,térdelve nyalta Nikó, pucsítva, én pedig a vibrátorral játszottam benne. Nem ment ez így sokáig, mert hamar észhez tért a farkam.Inkább azt használnám, és hátulról jó mélyen belemártottam Nikóba, ekkor mintha egy vulkán robbanna hatalmasat élvezett. Megköszönte, és felkínálta Szilvinek a helyét. Szilvi nyalta Nikót, én meg tömtem hátulról, mindaddig,míg meg nem kért tegyem át a fenekébe, mert ő ott hamar el tud élvezni. Na most már tuti álmodom, Ilyenben még nem volt részem, mindig vágytam rá, de egy barátnőm sem engedte. Kérésed számomra parancs! Óvatosan átraktam szűk kis popsijába, ami hamar befogadta a szerszámom. Jelezte,hogy most már adjak bele mindent. Sokáig nem váratott magára, és másodjára is elélveztem, ezúttal már Szilvi fenekébe, amit ő is megérzett, és rángások közepette követett, miközben Nikó húzta fejét a puncijába.
Mindenki zihálva dőlt le az ágyba, és hamar el is aludtunk. Mire felkeltem a lányok már nem voltak ott.
Nagyon bántott a dolog,hogy milyen lesz ezután a viszonyunk Nikóval.
Hogy milyen lett??
Minden nap dugtunk, kettesben, már nem osztozott senkivel, igazi perverz macska vált belőle. Minden vágyamra ugrott.Mindent kipróbáltunk,kivéve a 2 fiús felállást, azt nem mertem mondani neki.
Sajnos ez 2 hónapig tartott. Elköltöztem tőle a munkám miatt, nagyon bántuk,ő is, én is.
Utolsó nap csókkal váltunk el,és a fülembe súgta, hogy kár hogy elköltözök, ő szívesen lett volna hús egy jó szendvicsben.

Beküldő : Kunta Kinte Tom Berenger


Szextörténet ajánló:


A tökéletes szerető


Angela kifestette az arcát, és vizsgálódva szemlélte magát a pipereasztal tükrében. Ez alkalommal különösen csinos akart lenni, ezért úgy döntött, hogy Duncan kedvéért a bő ujjú, gyöngyszürke kötött ruháját veszi fel, amelyben egyszerű szabása ellenére remekül érvényesült karcsú alakja.
Annak idején a Mount Adamsen is főtt a feje a sok gondtól, mégis minden olyan egyszerű volt, olyan termés....

A női bugyis fiú


Sziasztok,

újra jelentkezem, történt a legutóbbi sztori óta egy két dolog, ami megéri, hogy leírjam.

Az az illető, akiről az előbbi történetem szólt, nemrég felhívott, hogy nem lenne e kedvem találkozni vele. Igent mondtam, mert rég voltam már "meleg helyzetben", és nagyon dugni akartam.
Vettem időközben néhány szexi bugyit, meg harisnyát, felvettem a....

a gondolat valósága


Pár éve egy tanfolyamon voltam, ahol a kezdeti zavar után jól beilleszkedtem. 15 nő (20-40 évesek) és 3 pasi. Véletlenül végre én lehettem az alfahím a csoportban, humoros voltam, kedves és laza, így rövidesen a szingli vagy elvált osztálytársnőim örültek a közeledésemnek. Én pedig élveztem a helyzetet, feszítettem a vágyódást anélkül, hogy tettekkel bizonyítsak. Egy kisgyerekes egyedülálló nő vol....

Egy kukkolás története


Tegnap figyeltem fel rá. Csakúgy véletlenül néztem ki az ablakon, bámultam a tavaszi napsütésben újjáéledô aszfaltdszungelt, amikor feltűnt a szemközti ablakban egy meztelen nôi test. A függönyök elhúzva, a két ruganyos mell a szokásos módon ringott, miközben tulajdonosa fel-alá járkált a helyiségben. A nô tett-vett, szerintem rendet rakhatott, mert kezében gyűrött ruhadarabokkal mászkált ide oda.....

Bizarr kaland a Nagyerdőn - a nagymellű cigányasszony


Szép májusi nap volt, jártam a várost, elmerengve bámultam a lányokat az utcán, ahogy a tavaszi napsütésben sétáltak. Egyre több volt a miniszoknyás, hosszúcombú csaj, ahogy emelkedett a hőmérséklet, úgy olvadt a ruha róluk. Állok a piros lámpánál, előttem korzóznak a szebbnél szebb nők a zebrán, eszméletlenül izgató számomra. Érzem, hogy szerszámom kőkeménnyé válik, és megoldást sürget. Nincs mes....

Kerti mulatság Anikóval


Egy kerti mulatságon találkoztunk Anikóval. Átlagos magasságú, hosszabb, barna hajú, csinos arcú lány volt. Olyan töltött galamb. Formás test, gömbölyded mellek, domborodó poci, hívogatóan ringó kerekded fenék. Egy könnyű nyári ruha volt rajta, mely aló formás, hamvas vádlija villant ki. Talán semmi más alatta? Ezt nem lehetett eldönteni, bár izgató volt a kérdés. Tisztában volt az értékeivel és e....
Szextörténet címkék

megmentő | húgával | a biszex trió | nyögés | mellei közé |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.