Szexparti az albiban


Az egész ott kezdődött, hogy egyre több időt töltöttem Budapesten, ezért ésszerűnek találtam keresni egy albérletet, a sok ingázás helyett. Egyedül nem akartam fizetni egy lakást, ezért csak szobát kerestem. Találtam is egy megfelelőt, ahol egy lánnyal kellene lakni, ami tetszett is, gondoltam hátha nyugisabb.
Megnéztem a szobát, Nikó mutatta meg,a későbbi lakótárs, egyből kivettem.De nem a szoba miatt,Nikó egy alacsony, hosszú fekete hajú,vastag szájú,hatalmas mellű mosolygós lány volt. Ha minden reggel vele találkozom a konyhába, nem lehet rossz napom.

Beköltözésem után 2-3 hétig ismerkedtünk,méregettük egymást, de nem gondoltam,hogy bármi is alakulhat köztünk. Elmesélte, hogy van barátja, de külföldön van,2 havonta jár haza,ő nagyon sokat dolgozik,késő estig, úgyhogy inkább csak hétvégén fog zavarni.Viszont hétvégén átjönnek a barátnői, szoktak iszogatni, eljárnak szórakozni, és lehet akkor egy kicsit hangosabb, amiért elnézést kér előre is. Mondtam neki, hogy nem zavar, sőt lehet engem is meglátogat majd pár barátom.
Egyik hétvégén,mikor már 1 hónapja lakhatunk együtt felvetette, hogy nem e lenne kedvem elmenni vele egy múzeumba,amit nagyon rég meg akar nézni, nincs aki elkísérné.Én is nyitott vagyok az ilyen dolgokra, ezért rábólintottam.Mikor odaértünk, közölte, hogy mit szólnák hozzá, ha utána beugranánk a belvárosba, kint vannak a barátnői, karaokeznak,és elég jó kedvük van.Akkor ismertem meg Szilviat és Kingát. Szilvia vékonyka, barna, hullámos hajú, magas lány volt. Pici cicik, kemény kis popó. Látszott rajta a pajkosság, az a fajta lány volt, aki a szemedbe néz, de közbe a farkad méregeti. Kinga visszahúzódóbb volt,rövid szőke haj, az a tipikus ártatlan arc, formás test, feszes fenék.Nekem ő jött be jobban, esti célomnak őt tűztem ki.
Bemutatkoztunk egymásnak,Szilvia első körben meg is dicsérte az ingem, közölte ez a kedvenc színe, és hogy elég jól áll.Már akkor sejtettem, nem fogok unatkozni. Egymás után fogytak az italok, a lányok próbáltak énekelni, kisebb-nagyobb sikerrel, én pedig próbáltam Kinga közelébe kerülni. Ezt Szilvia is észre vette, és mintha nem akarna lemaradni,kereste a közelségem,flörtölt,kacérkodott. Kinga szerintem látta,mit akar a barátnője,és élutasítóan kezdett viselkedni. A karaoke bar záráshoz közeledett,ezért nyakunkba vettük a várost. Miközben sétáltunk a közeli discoba Nikó lemaradt velem ,és mondta,hogy Szilvinek nagyon bejövök, és ő az a lány aki megkapja amit akar, úgyhogy jobban járok, ha nem ellenkezem, de ha már itt tartunk ő is ilyen lány,és kacagva előre sietett.Egész este ment a simulós tánc, a "véletlen érintések" Szilvi részéről. Hajnalba Kinga odajött,köszönni,hogy elindul haza mert messze lakik. Én felajánlottam neki,hogy aludhat nálunk az én szobámba, ne utazzon annyit. Természetesen korrekt leszek, ne aggódjon :) Tetszett neki a dolog, de végül haza ment. Nem sokra rá megjelent Szilvi, majd megcsókolt.
"Tudod én is messze lakom, és nagyon fáradt vagyok, nekem nem ajánlanád fel a szobád? "
Hogyne, vágtam rá, téged is hívni akartalak, úgysem voltam még két nővel, mondtam röhögve .
Már nem is leszel, Kinga hazament.
NA bumm...


Hazaértünk Nikó,Szilvia és én. Még nagyon jó kedvű volt mindenki,kitalálták, hogy játszunk, üvegezőst.De ők mondják meg a szabályokat. Tetszett a dolog, hajrá.
A lényege az volt, hogy akire mutat az üveg száj választhat, vagy megcsinálja a nekiszánt dolgot, vagy levesz egy ruhadarabot. Ezeket a szabályokat én sem találtam volna ki jobban.
Itt már csak idő kérdése volt mikor láthatom meg Nikó melleit, vagy Szilvi puncikáját.
Elkezdtünk játszani, első pár körben inkább csak vetkőztünk, laza bátorságpróbák voltak, bemelegítettünk.
Nikó pörgetett, rám nézett az üveg. Vetkőzök? Én ugyan nem, akkor már csak egy rövidnadrág volt rajtam.Akkor csókoljam meg az Szilvit. Nem esett nehezemre, mohón rávetettem magam, ami nagyon bejött mindkettőjüknek. Szilvi pörgetett. Nikóra nézett az üveg. Csókoljon meg engem. Na gondoltam itt halt meg a buli, barátja van, ráadásul lakótársak vagyunk,nem fog belemenni. De tévedtem.Vastag szájával hamar lekapott, istenien csókolt.Na akkor most én jövök, az üveg Nikóra néz. Most csókoljátok meg egymást. Elnevették magukat. "Lehetne picit piszkosabb a fantáziád, ne kérj olyat amit mindig csinálunk " Majd mintha egy filmjelenet kezdődött volna előttem, elkezdték egymás ajkát nyalni,harapdálni, közben rám rám pillantottak, és tudtam ez a műsor nekem szól.
Következő pörgetés. Én vagyok a szerencsés. "Szeretnénk látni a farkad". Itt egy kicsit meghátráltam,próbáltam elviccelni a dolgot. " Ez nincs benne a bérleti szerződésben igaz? "-kérdeztem. Nikó a szája szélét nyalva közölte, ez az apróbetűs rész, miért nem olvastam el .
Hát legyen, felálltam a padlóról, hátra léptem egyet és elővettem a farkam. Szép formájú,kaptam a dicséretet Szilvitől. Nikó csak mosolygott. "Te bolond vagy, nem gondoltunk, hogy kiveszed".
Jövök mindjárt.-mondta Nikó, kimegyek egy kis italért a konyhába. Nagyon furán éreztem magam, na ezek a csajok palira vettek.Nikó kiment, Szilvi közelebb csúszott hozzám a szőnyegen, én még mindig álltam."Megnézhetném közelebbről is? "-kérdezte. Hát hogyne,tért vissza belém az életkedv, elővettem, amire ő azonnal megfogta,és szopni kezdte. Látszott rajta nem most csinálja először, nagyon élveztem. Belemarkoltam hajába, és próbáltam egyre mélyebben kúrni a száját. Ekkor lépett be Nikó, aki meglepődött szerintem,azon amit lát. "Jó nagy kurva vagy te Szilvi. Meg sem vársz" Majd mellém állt és elkezdtünk csókolózni. Végig futott agyamon a gondolat. Egy csajjal csókolózom, miközben a másik szopja a farkam. Ez a paradicsom?

Levettem Nikó melltartóját,és előbukkantak hatalmas mellei, olyan kemények voltak, és úgy álltak,hogy még ma is álmodom vele :)
Ő is letérdelt Szilvi mellé, és elvette tőle a farkam, istenien szopott,mintha azok a ajkak erre teremtődtek volna, egyszerre ketten kezelgettek, sosem volt ilyenben részem.Remegtem a gyönyörtől.Kértem őket feküdjenek fel az ágyra,egy kicsit megkóstolnám a puncijukat. Nem ellenkeztek.Egymás mellé feküdtek az ágyon, én először Nikót nyaltam meg, de közben Szilvinek benyomtam a mutató ujjam, felszisszentek mindketten,miközben egymást falták, simogatták. Húztam őket ameddig csak engedték, hol Szilvit nyaltam, hol Nikót. Fincsi volt mind két lány,alig vártam, hogy megmártózzak bennük. Hátamra fektettek, Szilvi beleült szemből a farkamba,Nikó pedig az arcomra ült, és elindult a vágta. Cserélődtek a pozitúrák, dugtam mindkettőt ahogy csak bírtam, nem voltak szégyenlősek a lányok. Volt hogy kihúztam az egyikük puncijából,és a másik már szopta is a farkam.Nagyon nem bírtam már a végén. Kértem őket,hogy térdeljenek elém, és egyszerre nyalogassák a farkam, szeretnék az arcukra élvezni. Benne voltam a kívánságomba, elkezdődött az a jelenet, ami beleégett a retinámba,mindketten tátott szájjal, nyújtott nyelvvel várták, hogy belepje őket a spermám. Hatalmasat élveztem,kaptak mindketten bőven,és mint a rendes kislányok elkezdték tisztára szopni a farkam.

"velünk mi lesz? " -kérdezte Szilvi. Gondolkodni nem bírtam, nem hogy válaszolni. De Nikó találékony volt. Átszaladt a szobájába, és előhozott egy jókora vibrátort. Bakkerr...
"Még hogy én vagyok ribanc, te nimfomániás ? " nevetett Szilvi. El leszünk mi magunk is,nem? Azzal Nikó odahajolt Szilvi puncijához és elkezdte nyalni,közben a vibrátort a kezembe adta, és kérte tegyek úgy ahogy szeretnék. Hát Megtaláltam a helyét hamar, hatalmas élvezések következtek.Szilvi feküdt,térdelve nyalta Nikó, pucsítva, én pedig a vibrátorral játszottam benne. Nem ment ez így sokáig, mert hamar észhez tért a farkam.Inkább azt használnám, és hátulról jó mélyen belemártottam Nikóba, ekkor mintha egy vulkán robbanna hatalmasat élvezett. Megköszönte, és felkínálta Szilvinek a helyét. Szilvi nyalta Nikót, én meg tömtem hátulról, mindaddig,míg meg nem kért tegyem át a fenekébe, mert ő ott hamar el tud élvezni. Na most már tuti álmodom, Ilyenben még nem volt részem, mindig vágytam rá, de egy barátnőm sem engedte. Kérésed számomra parancs! Óvatosan átraktam szűk kis popsijába, ami hamar befogadta a szerszámom. Jelezte,hogy most már adjak bele mindent. Sokáig nem váratott magára, és másodjára is elélveztem, ezúttal már Szilvi fenekébe, amit ő is megérzett, és rángások közepette követett, miközben Nikó húzta fejét a puncijába.
Mindenki zihálva dőlt le az ágyba, és hamar el is aludtunk. Mire felkeltem a lányok már nem voltak ott.
Nagyon bántott a dolog,hogy milyen lesz ezután a viszonyunk Nikóval.
Hogy milyen lett??
Minden nap dugtunk, kettesben, már nem osztozott senkivel, igazi perverz macska vált belőle. Minden vágyamra ugrott.Mindent kipróbáltunk,kivéve a 2 fiús felállást, azt nem mertem mondani neki.
Sajnos ez 2 hónapig tartott. Elköltöztem tőle a munkám miatt, nagyon bántuk,ő is, én is.
Utolsó nap csókkal váltunk el,és a fülembe súgta, hogy kár hogy elköltözök, ő szívesen lett volna hús egy jó szendvicsben.

Beküldő : Kunta Kinte Tom Berenger


Szextörténet ajánló:


Anna az idegenvezető


Soha nem mertem a csábításnak és az ajánlatoknak engedni, egészen múlt hétvégéig
- amikor megérkezett a norvég csoportom. Már a repülőtéren feltünt a magas, sportos, markáns arcú fiú, aki csak pár évvel lehetett idősebb nálam.
Sean a szüleivel érkezett, minden nyaralásra elkísérte őket, még akkor is, ha vizsga időszaban van.

Mint később kiderült az orvosi egyetem diplo....

A teljes megalázás


Egy internetes hirdetésben bukkantam rájuk az extrém rovatban. Egy olyan férfit kerestek aki benne lenne egy játékban ami egy férfi megaláztatásáról szól. Előny ha a pasi bi beállítottságú. Válaszoltam nekik és hamarosan jött is a válasz. Kérték a telefonszámomat és azt ígérték visszahívnak. Megadtam a számomat és talán két óra múlva csörgött a telefonom egy titkos számról hívtak. Azt mondta a nő ....

Csak úgy otthagyott...


Még középiskolában történt, nagyon vézna diák voltam, nem sokat csináltam. Nem volt társadalmi életem, csak néha néztem meg focimeccseket az osztálytársaimmal, akik mindig szidták a kedvenc csapatom. Nem csoda, hogy utálom őket, nem is élek már a kollégiumban. Néha néha barátkoztam velük, mert kellett a házi. Itt kezdődik a mi kis történetünk.
Egyszer megfáztam, és nem tudtam két napig isko....

Az én dominám


Már lassan egy éve, hogy együtt voltunk. Csak hetente találkoztunk, mert 35 km-re lakhatott tőlem és így az időbeosztás miatt nem tudtunk mindig találkozni csak hétvégén.
Természetesen ennyi idő után hevesen tevékenykedtünk az ágyban is már, gondolom ezt mondanom sem kell, azonban a számomra "betegesnek" tartott lábfétisemet sohasem mertem felvállalni előtte. Alvásnál is mindig á....

Az Énektanárnő szétbaszva


Jó hely a cset. Lehet ismerkedni, és ha az ember elég perverz akkor társra is találhat, mint ahogyan én. Egy szombathelyi énektanárnő személyében. Aki rögtön az első beszélgetésünk alkalmával megindította a fantáziám.
Nagy odaadással írta le a vágyait, hogy mit élvezne. Hogyan aláztatná meg magát. Vagy hogy milyen nedves a pinája, amikor olvassa a történeteket.
Örülten jókat mesélt.<....

Terhes szex a nővéremmel


Történt,hogy a nővérem,aki négy hónapos terhes elmúlt,"kibökte",hogy mikor zuhanyzik,meglesem.Még soha nem láttam meztelen terhes nőt,igaz,még csak kissé,de már látszott a pocakja.Mikor meggyőződött róla,hogy tényleg leskelődök,direkt felémfordúlt,élvezte,ahogy ráömlik a víz,elidőzött a mellei simogatásával,majd a pinája kimosásával.Közben,óvatos pillantásokat vetett felém,meggyőződve róla,hogy mé....Szextörténet címkék

nagynénémm | ki nyaltam | tanr | tüzelő szuka | etetés |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.