Szexparti az albiban


Az egész ott kezdődött, hogy egyre több időt töltöttem Budapesten, ezért ésszerűnek találtam keresni egy albérletet, a sok ingázás helyett. Egyedül nem akartam fizetni egy lakást, ezért csak szobát kerestem. Találtam is egy megfelelőt, ahol egy lánnyal kellene lakni, ami tetszett is, gondoltam hátha nyugisabb.
Megnéztem a szobát, Nikó mutatta meg,a későbbi lakótárs, egyből kivettem.De nem a szoba miatt,Nikó egy alacsony, hosszú fekete hajú,vastag szájú,hatalmas mellű mosolygós lány volt. Ha minden reggel vele találkozom a konyhába, nem lehet rossz napom.

Beköltözésem után 2-3 hétig ismerkedtünk,méregettük egymást, de nem gondoltam,hogy bármi is alakulhat köztünk. Elmesélte, hogy van barátja, de külföldön van,2 havonta jár haza,ő nagyon sokat dolgozik,késő estig, úgyhogy inkább csak hétvégén fog zavarni.Viszont hétvégén átjönnek a barátnői, szoktak iszogatni, eljárnak szórakozni, és lehet akkor egy kicsit hangosabb, amiért elnézést kér előre is. Mondtam neki, hogy nem zavar, sőt lehet engem is meglátogat majd pár barátom.
Egyik hétvégén,mikor már 1 hónapja lakhatunk együtt felvetette, hogy nem e lenne kedvem elmenni vele egy múzeumba,amit nagyon rég meg akar nézni, nincs aki elkísérné.Én is nyitott vagyok az ilyen dolgokra, ezért rábólintottam.Mikor odaértünk, közölte, hogy mit szólnák hozzá, ha utána beugranánk a belvárosba, kint vannak a barátnői, karaokeznak,és elég jó kedvük van.Akkor ismertem meg Szilviat és Kingát. Szilvia vékonyka, barna, hullámos hajú, magas lány volt. Pici cicik, kemény kis popó. Látszott rajta a pajkosság, az a fajta lány volt, aki a szemedbe néz, de közbe a farkad méregeti. Kinga visszahúzódóbb volt,rövid szőke haj, az a tipikus ártatlan arc, formás test, feszes fenék.Nekem ő jött be jobban, esti célomnak őt tűztem ki.
Bemutatkoztunk egymásnak,Szilvia első körben meg is dicsérte az ingem, közölte ez a kedvenc színe, és hogy elég jól áll.Már akkor sejtettem, nem fogok unatkozni. Egymás után fogytak az italok, a lányok próbáltak énekelni, kisebb-nagyobb sikerrel, én pedig próbáltam Kinga közelébe kerülni. Ezt Szilvia is észre vette, és mintha nem akarna lemaradni,kereste a közelségem,flörtölt,kacérkodott. Kinga szerintem látta,mit akar a barátnője,és élutasítóan kezdett viselkedni. A karaoke bar záráshoz közeledett,ezért nyakunkba vettük a várost. Miközben sétáltunk a közeli discoba Nikó lemaradt velem ,és mondta,hogy Szilvinek nagyon bejövök, és ő az a lány aki megkapja amit akar, úgyhogy jobban járok, ha nem ellenkezem, de ha már itt tartunk ő is ilyen lány,és kacagva előre sietett.Egész este ment a simulós tánc, a "véletlen érintések" Szilvi részéről. Hajnalba Kinga odajött,köszönni,hogy elindul haza mert messze lakik. Én felajánlottam neki,hogy aludhat nálunk az én szobámba, ne utazzon annyit. Természetesen korrekt leszek, ne aggódjon :) Tetszett neki a dolog, de végül haza ment. Nem sokra rá megjelent Szilvi, majd megcsókolt.
"Tudod én is messze lakom, és nagyon fáradt vagyok, nekem nem ajánlanád fel a szobád? "
Hogyne, vágtam rá, téged is hívni akartalak, úgysem voltam még két nővel, mondtam röhögve .
Már nem is leszel, Kinga hazament.
NA bumm...


Hazaértünk Nikó,Szilvia és én. Még nagyon jó kedvű volt mindenki,kitalálták, hogy játszunk, üvegezőst.De ők mondják meg a szabályokat. Tetszett a dolog, hajrá.
A lényege az volt, hogy akire mutat az üveg száj választhat, vagy megcsinálja a nekiszánt dolgot, vagy levesz egy ruhadarabot. Ezeket a szabályokat én sem találtam volna ki jobban.
Itt már csak idő kérdése volt mikor láthatom meg Nikó melleit, vagy Szilvi puncikáját.
Elkezdtünk játszani, első pár körben inkább csak vetkőztünk, laza bátorságpróbák voltak, bemelegítettünk.
Nikó pörgetett, rám nézett az üveg. Vetkőzök? Én ugyan nem, akkor már csak egy rövidnadrág volt rajtam.Akkor csókoljam meg az Szilvit. Nem esett nehezemre, mohón rávetettem magam, ami nagyon bejött mindkettőjüknek. Szilvi pörgetett. Nikóra nézett az üveg. Csókoljon meg engem. Na gondoltam itt halt meg a buli, barátja van, ráadásul lakótársak vagyunk,nem fog belemenni. De tévedtem.Vastag szájával hamar lekapott, istenien csókolt.Na akkor most én jövök, az üveg Nikóra néz. Most csókoljátok meg egymást. Elnevették magukat. "Lehetne picit piszkosabb a fantáziád, ne kérj olyat amit mindig csinálunk " Majd mintha egy filmjelenet kezdődött volna előttem, elkezdték egymás ajkát nyalni,harapdálni, közben rám rám pillantottak, és tudtam ez a műsor nekem szól.
Következő pörgetés. Én vagyok a szerencsés. "Szeretnénk látni a farkad". Itt egy kicsit meghátráltam,próbáltam elviccelni a dolgot. " Ez nincs benne a bérleti szerződésben igaz? "-kérdeztem. Nikó a szája szélét nyalva közölte, ez az apróbetűs rész, miért nem olvastam el .
Hát legyen, felálltam a padlóról, hátra léptem egyet és elővettem a farkam. Szép formájú,kaptam a dicséretet Szilvitől. Nikó csak mosolygott. "Te bolond vagy, nem gondoltunk, hogy kiveszed".
Jövök mindjárt.-mondta Nikó, kimegyek egy kis italért a konyhába. Nagyon furán éreztem magam, na ezek a csajok palira vettek.Nikó kiment, Szilvi közelebb csúszott hozzám a szőnyegen, én még mindig álltam."Megnézhetném közelebbről is? "-kérdezte. Hát hogyne,tért vissza belém az életkedv, elővettem, amire ő azonnal megfogta,és szopni kezdte. Látszott rajta nem most csinálja először, nagyon élveztem. Belemarkoltam hajába, és próbáltam egyre mélyebben kúrni a száját. Ekkor lépett be Nikó, aki meglepődött szerintem,azon amit lát. "Jó nagy kurva vagy te Szilvi. Meg sem vársz" Majd mellém állt és elkezdtünk csókolózni. Végig futott agyamon a gondolat. Egy csajjal csókolózom, miközben a másik szopja a farkam. Ez a paradicsom?

Levettem Nikó melltartóját,és előbukkantak hatalmas mellei, olyan kemények voltak, és úgy álltak,hogy még ma is álmodom vele :)
Ő is letérdelt Szilvi mellé, és elvette tőle a farkam, istenien szopott,mintha azok a ajkak erre teremtődtek volna, egyszerre ketten kezelgettek, sosem volt ilyenben részem.Remegtem a gyönyörtől.Kértem őket feküdjenek fel az ágyra,egy kicsit megkóstolnám a puncijukat. Nem ellenkeztek.Egymás mellé feküdtek az ágyon, én először Nikót nyaltam meg, de közben Szilvinek benyomtam a mutató ujjam, felszisszentek mindketten,miközben egymást falták, simogatták. Húztam őket ameddig csak engedték, hol Szilvit nyaltam, hol Nikót. Fincsi volt mind két lány,alig vártam, hogy megmártózzak bennük. Hátamra fektettek, Szilvi beleült szemből a farkamba,Nikó pedig az arcomra ült, és elindult a vágta. Cserélődtek a pozitúrák, dugtam mindkettőt ahogy csak bírtam, nem voltak szégyenlősek a lányok. Volt hogy kihúztam az egyikük puncijából,és a másik már szopta is a farkam.Nagyon nem bírtam már a végén. Kértem őket,hogy térdeljenek elém, és egyszerre nyalogassák a farkam, szeretnék az arcukra élvezni. Benne voltam a kívánságomba, elkezdődött az a jelenet, ami beleégett a retinámba,mindketten tátott szájjal, nyújtott nyelvvel várták, hogy belepje őket a spermám. Hatalmasat élveztem,kaptak mindketten bőven,és mint a rendes kislányok elkezdték tisztára szopni a farkam.

"velünk mi lesz? " -kérdezte Szilvi. Gondolkodni nem bírtam, nem hogy válaszolni. De Nikó találékony volt. Átszaladt a szobájába, és előhozott egy jókora vibrátort. Bakkerr...
"Még hogy én vagyok ribanc, te nimfomániás ? " nevetett Szilvi. El leszünk mi magunk is,nem? Azzal Nikó odahajolt Szilvi puncijához és elkezdte nyalni,közben a vibrátort a kezembe adta, és kérte tegyek úgy ahogy szeretnék. Hát Megtaláltam a helyét hamar, hatalmas élvezések következtek.Szilvi feküdt,térdelve nyalta Nikó, pucsítva, én pedig a vibrátorral játszottam benne. Nem ment ez így sokáig, mert hamar észhez tért a farkam.Inkább azt használnám, és hátulról jó mélyen belemártottam Nikóba, ekkor mintha egy vulkán robbanna hatalmasat élvezett. Megköszönte, és felkínálta Szilvinek a helyét. Szilvi nyalta Nikót, én meg tömtem hátulról, mindaddig,míg meg nem kért tegyem át a fenekébe, mert ő ott hamar el tud élvezni. Na most már tuti álmodom, Ilyenben még nem volt részem, mindig vágytam rá, de egy barátnőm sem engedte. Kérésed számomra parancs! Óvatosan átraktam szűk kis popsijába, ami hamar befogadta a szerszámom. Jelezte,hogy most már adjak bele mindent. Sokáig nem váratott magára, és másodjára is elélveztem, ezúttal már Szilvi fenekébe, amit ő is megérzett, és rángások közepette követett, miközben Nikó húzta fejét a puncijába.
Mindenki zihálva dőlt le az ágyba, és hamar el is aludtunk. Mire felkeltem a lányok már nem voltak ott.
Nagyon bántott a dolog,hogy milyen lesz ezután a viszonyunk Nikóval.
Hogy milyen lett??
Minden nap dugtunk, kettesben, már nem osztozott senkivel, igazi perverz macska vált belőle. Minden vágyamra ugrott.Mindent kipróbáltunk,kivéve a 2 fiús felállást, azt nem mertem mondani neki.
Sajnos ez 2 hónapig tartott. Elköltöztem tőle a munkám miatt, nagyon bántuk,ő is, én is.
Utolsó nap csókkal váltunk el,és a fülembe súgta, hogy kár hogy elköltözök, ő szívesen lett volna hús egy jó szendvicsben.

Beküldő : Kunta Kinte Tom Berenger


Szextörténet ajánló:


Swinger szexbuli


Nos, a sztorim: Ez a történet idén télen esett meg, amikor is barátnőimmel meghívást kaptunk egy házibuliba. Már délelőtt átjöttek hozzám (Bea és Niki), hogy ne unatkozzunk estig, amikor végre mehetünk a buliba. Már nagyon vártuk, hogy teljen az idő. Ekkor Bea kitalálta, hogy nézzünk videót. Elkezdtünk hát a videokazettás szekrényben pakolni, keresni szerettünk volna egy olyan filmet, amit még nem....

A feleségem már nem kíván, így hát megbasztam a nagymellű anyósom


Hol is kezdjem. Tíz éve voltam házas mikor ez az eset megeset vele. Feleségemmel a kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy esküvő után lefektettük az alapokat. Elmondta hogyha haza jön és a haja szép rendezett és ápolt, akkor nem akar szexelni, ha a haja kicsit rendezetlen és ápolatlan akkor talán igen, talán nem. Ha viszont a haja nagyon kócost és ápolatlan akkor akarja a szexet. Erre találtam neki azt ....

Anita, a dögös matektanárnőm


Megszeretném osztani veletek az első szexuális élményemet, amely ebben az évben történt. Végzős diák voltam, 19 éves átlagos testalkattal. Én voltam az osztály "okostojása", bár megmondom őszintén ennek a legtöbb hatása az negatív volt, kivéve egy-egy tanárt aki emiatt szimpatizált velem. Ezek között volt Anita is, a nagyon vonzó matektanárnőnk. Göndör hajával, mindíg vörösre rúzsozott a....

Forró marketing


- Gabi jöjjön be az irodámba, azonnal! – süvöltötte a kagylóba Sz. vezérigazgató. Egy hatalmas építkezési vállalatot vezetett, közel kétezer alkalmazottal. A fiatal marketingest két hónappal ezelőtt vette fel, és bár a lány jól nézett ki, alkalmazásában elsősorban végzettsége és kiváló tanulmányi előmenetele játszott szerepet. Na és persze egyik teniszpartnerének a közbenjárása, akinek valamilyen ....

Hihetetlen kalandom


Volt egy lány akivel, többször találkoztam, házibulik alkalmával. Sógorom hugának barátnője volt. Egyszerűen gyönyörű nő volt, éppen ezért meg sem fordult a fejemben, hogy akarhat tőlem valamit. Nem vagyok csúnya srác, de nem is egy Allen Dealon. Jóléreztük magunkat ezeken a bulikon, sokat beszélgettünk, de semmi olyanra nem gondoltam, hogy bármi is lehet közöttünk. Volt egy alkalom, hogy sógorom ....

Bekötött szemmel szex


Bekötött szemmel szex

Bizonyára Ön is látott már olyan jelenetet erotikus- vagy szexfilmben, mikor a pár egyik tagjának szemét kendõvel bekötötték. Ez az erotikus játék, mikor a bekötött szemû fél feszült izgalommal várja, mikor, milyen új testrészeket von be a szeretkezésbe váratlanul Partnere, kellemesen borzongató, izgató hatással van mindkettõjükre. Viszont sokan, ha ki is próbálj....Szextörténet címkék

legvadabb f | az örök | szűzboy | pisa sasa | beteg |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.