A fasztalicska Nikoletta ismét gruppenben


Nikoletta fasztalicska, mióta összeismerkedett a Öcskös és Csaba párocskával, imádta a sátorozást. Legszívesebben valami helyes, szőke pasival követte el ezt, s az aktus közben folyamatosan arra az éjszakára gondolt. Amikor ő… és Jácint… és Csaba meg Öcskös… Izgató bizsergés járta át minden egyes porcikáját, ha csak rágondolt is. A tudattól, hogy a mostani sátorozás alkalmával megint e három jóképű gyerekkel kerül egy ponyva alá, jó pár anyahajó lelhette volna hullámsírját a bugyijában.

Lehettek úgy 10-en a tábortűz körül közvetlen, az egymástól diszkrécióvonal távolságot betartva felállított sátraknál pedig még jó 15-en, Téa focicsaJácintával együtt.

Hogy, hogy nem, a nyársa húzott szalonnát Csaba és Öcskös között sütögette. Nem ő pofátlankodott a turbékoló és szexuálisan túlfűtött párocska közé! Azok ültek oda, hogy közrefogják. Előre kitervelték: izgis dolgokat fognak susogni két oldalról a számukra oly kedves, ám akkor még mit sem sejtő lány fülébe.

Öcskös balról egyszer csak odahajolt, egész közel, álla a csaj vállát érte, s ilyet szólt:

– Végig foglak nyalni ott… tövig!

– Huh! – mosolyodott el kéjesen Nikoletta fasztalicska. – Már élvezem… És Csaba? Nem lesz féltékeny?

Ebben a pillanatban Csabaothy is bekapcsolódott a beszélgetésbe.

– Dehogy leszek – pihegett Csaba. Fogott egy kettévágott kiflit és ráhúzta a nyársára – , mert ugyanígy fogom felpróbálni hátulról Öcsköst.

Nikoletta fasztalicska alig hitt a fülének. Szorosan markolta a nyárs egyik végét és végig a tűzben tartotta, miközben a hegyére szúrt szalonna, hagyma valamint kenyér szénné égett. Azonban ez cseppet sem zavarta. Hallgatott, mint a sült hal, gondolatban filmként lejátszotta magának a hallottakat… és érezte, ahogy a bugyija nedvesedik.

– Bent a sátorban… Jól fogunk veled bánni: hanyatt fektetünk… Jácint lefogja a kezed, nehogy elszökj…

– …Öcskös kihúzza a fűzős topodból a szalagot…

– …És végigszántok a melleden a nyelvemmel, míg addig Csaba…

– …lerántom rólad a nadrágot és én is meztelenre vetkőzök. Lovaglóülésben rád ülök és a vastag, kemény, álló farkamat a muffinodhoz dörzsölöm a bugyidon keresztül… és végig nézni fogom az arcod, ahogyan élvezed a játékot…

– …aztán arrébb lököm Csabaet. Benyúlok a pamutalsód alá és beléd markolok…

– …erre te megdobod a csípődet…

– …lerántom a bugyid…

– …beléd hatolok, hátulról pedig rám jön Öcskös és mindhárman nagyon fogjuk élvezni…

– … az aktus végén pedig belefekszel Jácint ölébe, aki finoman simogat majd a lábad között így nemcsak nézheted, de velünk együtt élvezheted, amint Öcskös térdre ereszkedik, a kezére támaszkodik és én hátulról megdugom…

Csaba a csajszi füléhez hajolt, majd egy-két buja mondat elhangzása után nyalogatni kezdte a fülét. Nikoletta fasztalicska először gusztustalannak találta a dolgot, ezért eltaszította magától a kissé sértődött fiút. Látva az arcára kiült ellenséges kifejezést, amikor neki csak jót akartak, bűntudata lett – és a sokadik nedvesedése, mikor felfogta, hogy Öcskös jó ideje járatja nyelvét a másik fülében.

Csaba a térdére tette kezét, s combja belső oldalán végighúzva hosszú ujjait elért a lány csurom lucsok pamutalsójához. Aki fel is ugrott volna nyomban az anyagon át történő birizgálástól, ha Öcskös keze be nem csusszant volna topja alá, hogy melleit markolássza.

A velük szemben ülő Jácint elégedetten nyugtázta, hogy a csali kezd ráharapni a horogra. Tüzes pillantást váltottak Nikolettával, majd Jácint a többiek zajától távol lévő sátrukhoz legközelebbi fa felé biccentett, aztán felállt. A többit Téa puszipajtására bízta.

– Nem akarok közönséget! – tiltakozott Nikoletta fasztalicska, mire a fiúk értetlenül hátráltak. – Ne értsétek félre, csak erről van szó! Különben is: Jácint a mi fánknál vár…

A homokos párocskának se kellett több: egyből felJácinttantak és magukkal rángatták a lányt. Nikoletta fasztalicska játékos menekülésbe kezdett, bár tudta, hogy a hársnál már vár rájuk egy igazi svájci csődör.

Mikor a kijelölt helyre érkeztek, Nikoletta fasztalicska nekivetette hátát a fának. A három tag körbeállta, és a lombokon áttörő, sápadt holdfényben pásztázták a pihegő, kívánatos testet.

– És most? Megerőszakoltok??? – kérdezte Nikoletta fasztalicska és úgy színészkedett, mintha a világ három legnagyobb pedofil állatjával zárták volna össze. Bár, ha úgy vesszük, tényleg…

– Meg hát! – jelentette ki ellenvetést nem tűrően Öcskös és ajkait a felizgult csaj ajkaira tapasztotta.

Csókja édes volt, akár a méz. Pásztázó nyelve pedig ingerlő. Nikoletta fasztalicska elképzelte ugyanezt az érzést a csiklójában, Öcskös nyelvével… Remegés futotta át a testét, térdei rogyadoztak. Szorosan a pasi vállába kapaszkodott, mielőtt összecsuklott volna a puszta gondolattól, vajh mit rejteget számukra a táborozás a rengetegben?…

Öcskös után Jácint vette kezelésbe. Puha puszival borította be Nikoletta fasztalicska arcát, majd finom nyakacskájára áttérve szenvedélyesen szívogatni kezdte azt. Nikoletta fasztalicska ajkáról elégedett, elnyújtott sóhajok reppentek fel. Alig bírt a lábán állni. Nem tudta, hogyan, de bugyija már a térdét verdeste, a liternyi lucsok pedig kósza cseppekben folydogált combja belsején.

Öcskös feljebb gyűrte farmer topját, hogy a melleihez férjen. Bevetette jól mozgó nyelvét és száját. Ingerlően szopogatta a szexet egyre vadabbul kívánó lány mellbimbóit, majd mikor megkeményedtek, nyelvének hegyével követte a hasán végiggördülő izzadtságcsepp vonalát. Mielőtt bugyijához ért volna, kicsit elidőzött a hasa aljánál. Tetszett neki, ahogy az oldala cirógatásával Nikoletta fasztalicska felnyög és kezével a fiú hirtelenszőke tincseibe túr. Öcskös szó szerint úgy falta Nikoletta fasztalicska verejtékező, párás bőrét, mint egy kiéhezett kannibál. Csakhogy ő nem a hússal lakott jól, ellenkezőleg: a hangos lihegéssel növelte étvágyát. Ingerlően nyalogatta a lány köldökét, mire a csaj hintáztatni kezdte csípőjét. Öcskösnek tetszett a mutatvány. Ujjait csiklandozóan húzogatta a hasán, Nikoletta fasztalicska pedig egyre artikulálatlanabb zihálást produkált. Csaba arrébb taszította barátját, hagyjanak neki is valamit barátnőjükből.

Feltűrte a lány szoknyáját, arcát nekinyomta a felforrósodott nemi szervnek és Nikoletta fasztalicska nedvesedésétől is forróbb csókokkal halmozta el. Kívülről lágyan végigszántott nagyajkain. Aztán szétnyitotta, s nyelve hegyét egyre sűrűbben kezdte a lucskos csiklójához érintgetni. Nikoletta fasztalicska majd letépte Jácintról és Öcskösről az inget, torkából rekedt krákogásként hangzottak fel az orgazmust megelőző forró hullámok kellemes érzései. Bár csak másodszor tapasztalta tőlük, de már imádta, ahogy a három srác kényezteti. Különösen a szívébe lopta magát az a pillanat, amikor és ahogy Csaba végighúzta nyelvét a hüvelyétől a csiklójáig egyszer… kétszer… és még jópárszor. Aztán bedugta izzó hüvelyébe, amitől az első sikolyt hallatta. Jácint és Öcskös alig győzték lefogni, nehogy kárt tegyen bennük az orgazmus vad hevében.

Mivel Csaba tudta, ez sokáig fog tartani, inkább két ujjal folytatta Nikoletta fasztalicska kielégítését. Jól feldugta a csajnak, csak úgy hullámzott a teste, különösen a csípője. És mintha megnyugodni látszott volna, bár a csúcs áramlatai egyre szenvedélyesebben csaptak össze bugyijában. Jácint megkockáztatta, hogy visszatér a nyakszívogatáshoz. Öcskös pedig megcirógatta Nikoletta fasztalicska mellét. Az elégedett mosolyt bíztatásnak vette, így gondolta, talán örülne, ha nyelvével végigszántana rajta. Odahajolt, barátjával a fejüket majdnem összekoccantották, de szerencsére megúszták a balesetet. Öcskös vett egy mély lélegzetet és ajkait Nikoletta fasztalicska kebleire tapasztotta és izgatóan, vágy- és orgazmus fokozóan nyalni kezdte a mellbimbóját. Ettől a pillanattól kezdve ők hárman tartották a kielégülő lányt.

Csaba a hosszú, csontos ujjait jól megforgatta Nikoletta fasztalicska hüvelyében, csak úgy Jácintákzott a lucsok. Finoman be-behajlítgatta ujjízületeit, hogy a csajnak még jobb legyen. Hirtelen kiegyenesítette, mert érzett valami szintén nedveset és borsó alakú kemény valamit a hüvely falán. Jó volt anatómiából, így tudta: ha ezt masszírozza, többszörösen megtérülő hálára számíthat majd Nikoletta fasztalicska részéről – akiben a G-pont megtalálása és heves ingerlése még több szuszt, erősebb lihegést csalt ki. Felsikkantott, s már valósággal a levegőt harapdálta. Olyan jó volt neki, szinte fájt is.

Az aktus után megigazította magán a ruhát, de nem mert a fiúkra csak rápillantani sem. Képtelen volt felfogni, hogy történhet vele ilyen, rögtön egy óriási, addig sosem tapasztal orgazmus után. Nikoletta fasztalicska ugyanis egyből feltüzesedett. Berohant a sátorba, mielőtt mindenki szeme láttára, a puszta gondolattól ismét elélvezett volna. Bent a lópokrócra terített hálózsákjára vetette magát, melynek „kapucnijában” ott várta őt a jeges vodka a termoszban. Alaposan meghúzta, hogy bátorságot gyűjtsön az aktushoz és ne remegjen, mint a nyárfalevél. Az alkohol felforrósította a nyelvét, a szájüregét, a torkát, a mellkasát és szép lassan szétáramlott az egész testében. Kellemes bizsergés és gondtalan jókedv járta át lényét. Ellenállhatatlanul kívánatosnak, kielégíthetetlenül szexéhesnek érezte magát. A kéj tüze táncot járt mélybarna szemében. Pillái alól kibukkanó, buja nézése megbénította a sátorba lépő három srácot.

– Felizgultál, kiscsaj? – tudakolta meglepődve Öcskös.

Nem hitte volna, hogy a tábortűz melletti, szóbeli előjáték, illetve a szintén előjátéknak szánt, előbbi heves kielégítés ilyen hatást gyakorol Nikolettára. Beleremegett az ágyéka, ahogy a csábosan mosolygó, hanyatt fekvő, önmagát akcióra készen tálaló csajra bámult. Egész biztos gyökeret ereszt, ha Csabaothy kedvesen át nem karolja a csípőjét és le nem nyom neki egy puszit az arcára.

– Hé, merevedni a gatyádban kéne! – nevetett Csaba és belemarkolt felocsúdott pasija formás, kigyúrt seggébe.

– Igaz – kapcsolt Öcskös.

Csaba nyaka köré fonta kezét és felé fordította barátja markáns arcát. Először csak hozzádörzsölte pofikáját és apró puszikkal halmozta el a fülétől az orráig. Szájához érve résnyire nyitotta ajkait és kidugta a nyelve hegyét, hogy Csabaéhez érjen. A fiú somolygott; incselkedve hátrarántotta a fejét. Öcskös messzire nyújtotta hosszú nyelvét – Nikolettát teljesen lenyűgözték a látottak. Sosem hitte volna, hogy Öcskösnek ilyen hosszú. Egy bulvárújságban látott először (és akkor úgy érezte, utoljára) ilyen zsiráfnyelvet. Az kb. 11cm-es volt a tövétől. Bízott benne: Öcskösé úgyszint… ha nem hosszabb… Mérget vett volna rá: nemsokára katasztrofális árvíz zúdul falatnyi bugyijából a világra. Kiguvadt szemekkel leste, mit működik a homokos párocska. Fejét Jácint combára támasztotta, aki cirógató mozdulatokkal húzogatta kezét a lány topján, markolászta a melleit és kis kacsóit csókolgatta.

Csaba nem bírta sokáig uralni a rajta eluralkodó vágyat. Kinyújtotta a nyelvét, s bár ajkaik nem értek össze, szenvedélyesen masszírozták egymás „nyalókáit”. Öcskös fürgén lecsapott és bekapta barátjáét. Csaba pislogott, mint gyalogbéka az úthenger alatt. Még jobban fogdosta pasijáét, akinek a barlangos testecskéi valósággal külön életet élve „tornyosultak”.

Mivel Jácint látta, ezek jobban el vannak foglalva egymással, mint az ígérteknek megfelelően Nikolettával, igyekezett gyorsan pótolni azt, amivel jogosan lógtak neki. Kihúzta a szalagot a topjából. A rugalmas anyag egyből összeugrott, kéttenyérnyi széles dekoltázst hagyva. Épp csak takarta valami Nikoletta fasztalicska pihegő melleit. Jácint lágyan végigsimította a lány verítékben úszó arcát, majd a torkán át egyre lejjebb vándorolt. A púpjaihoz érve Nikoletta fasztalicska teste rándult egyet. Úgy érezte: ha a srác fürge ujjai elérik a bikini vonalát, elájul. Felforrósodott, nedves nemi szervére nem is mert gondolni. A puszta álmodozástól is lüktetni kezdett a hüvelye. Kezei mintha kifordultak volna a helyükről, úgy markolták a történtek haladásával nagyon is elégedett Jácint fenekét. Nikoletta fasztalicska tekintetét mereven egy irányba szögezte egy nem semmi valami.

Csaba és Öcskös szenvedélyes nyelves smárja először csak lightos előjátékba csapott át. Nyalogatták, fogdosták a másik mellkasát, hasát, derekát és csípőjét. De most beindult a műsor: meztelenre vetkőztek. Csaba térdre ereszkedett barátja előtt, szétterpesztette a lábát, hogy Öcskös könnyebben hozzáférhessen. Öcskös először csak simogatta fiúja ágaskodó lécét. Aztán puha csókokkal borította a golyóitól a hegyéig. Csaba ekkor már nagyon lihegett és szaporán kapkodta a levegőt. Jórészt lehunyt szemmel élvezte a játékot, de néha-néha azért oldalt pislantott, hogy tetszik Nikolettának. Elégedett mosollyal nyugtázta, hogy a csaj részéről tökéletesen érzékelhető a pozitív visszajelzés.

Öcskös izgatóan, ingerlően húzogatta nyelvét Csaba farkán. Először pici, óvatos harapásokat ejtett rajta, mire Csaba beharapta alsó ajkát, egy ideig tartotta, majd egy mélyből jövő, hangos sóhaj kíséretében adott jelet tetszésének. Sóhajai egyre sűrűsödtek, ahogy Öcskös magabiztosan harapdálta, nyalogatta legérzékenyebb pontját. Mikor tudták, közeleg a legszebb pillanat, Öcskös bekapta pasija ágaskodó, hosszú műszerét és vad szájjártatások közepette szopni kezdte. Csaba az arcát az ágyékának nyomó fiúja vállára támaszkodva élvezte a kielégülés minden pillanatát.

Jácint kezei eközben a lihegő, ziháló csaj csípőjétől délre csusszantak. Nikoletta fasztalicska még mindig a látottak hatása alatt volt, ám Jácint finom mozdulataira a medencéje magától emelkedett el a talajról, majd vissza. Letörölte gyöngyöző homlokáról a verítéket, és bízva bízott benne, hogy ha megdörzsöli a szemét, nem ébred fel – nem, nem ébredt. Jácint keze valóban a belső combját simogatták, egyre beljebb haladva a combja tövéhez. Bikini vonalának izgatásakor Nikoletta fasztalicska olyan hangosan szedte a levegőt, mint amilyen hangerővel Csaba élvezett. És neki még el sem jöttek a csúcs édes másodpercei… Lehunyta a szemét, hogy teljes legyen az élmény. Azt képzelte, hogy a két homi srác odajön, s míg Jácint visszavonul a mellére, Öcskös a hasát kezdi nyalogatni és csókolgatni, miközben Csaba – ígéretéhez híven – lovagló ülésben ráül és álló nemi szervét nedves bugyijához dörzsöli.

– Tetszik? – tudakolta egy lihegő férfihang.

Nikoletta fasztalicska döbbenten nyitotta ki a szemét. Jácint tényleg a melleit simogatta, miközben Öcskös édes nyelve a hasát foglalta le, ezalatt Csaba pedig kemény farkát a bugyijához érintgette.

– Igen… ahhh… aaahhh!!!… aaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!! Méééééééghhhh!!!!!! – követelte a begerjedt csajszi.

Azt hitte, leáll a szívverése – de mit számított az?! Csak abba ne hagyja ez a három fiú, ABBA NE HAGYJA!!!

Nikoletta fasztalicska elkapta Csaba kezeit és követelődzően lerántotta a bugyiját, hogy tegyenek már rá jó mély benyomást.

Csaba nem húzta tovább a felhevült lány idegeit. Kőkemény műszerét a forró, nedves hüvelyébe csúsztatta, és húzogatni kezdte. Nikoletta fasztalicska ismét megemelte a csípőjét. Az izgalom hevében a mellét masszírozó Jácint keze után kapott. Szorosan pihegő kebleire tapasztotta, el ne merje venni a fiú.

Vegyes, meleg és jéghideg hullámok csaptak össze testén, bár altestén főleg a forró áramlatok voltak többségben. Nemi szerve lángolt, hüvelye pedig szélesre tágult, hogy az örömöt adó vastag, hosszú hancúrlécet befogadja, gazdáját a legmagasabb 7. mennyországba repítve ezzel.

Nikoletta fasztalicska sikoltozva, levegő után kapkodva élvezett. Ízlett neki a finom bánásmód. Ki-be… Ki-be… ki-be… Gyorsabban… mééég gyorsabban… lejjebb, egyre lejjebb… tövig, mééég, mééég, MÉÉÉG!!!

– Nyomjad, nyomjad! – kiáltozta az izzadtságban tajtékzó, begerjedt csaj. – Mindjárt… nahhhgyon… jóhhh… Igen, ez az, EZ AZ!!!!!!!!!! – sikoltozta, mert érezte, hogy a pasinak sikerült a G-pontjáig hatolnia.

Csípőcsavargatásával és különféle technikáival ő és Nikoletta fasztalicska több percen át lebeghettek a csúcsok csúcsa fölött. Kicsit kifulladva ugyan, ám a következő menetre harcra készen álltak az éjszaka elkövetkezendő furcsa görbéi elé.

A pihenő utáni első jelentkező Jácint volt. Mivel eldöntötték, ezen az éjszakán annyiszor juttatják el az orgazmusig barátnőjüket, amennyiszer csak lehetséges, rögtön nekilátott a munkálatoknak. Nikoletta fasztalicska négykézlábra ereszkedett és játékosan szökést kísérelt meg, ám Jácint pont olyan fürge volt, mint amilyen tüzes.

Visszahúzta Nikolettát, és hátulról kezdte el ingerelni. Dörzsölgette, masszírozta a lány belső combját, akinek egyetlen érintésétől is perzselő forróság hullámzott nemi szerve körül. Mutató és középső ujját játékosan végighúzta szeméremcsontjától a csiklójáig. Érzékelve Nikoletta fasztalicska fellángolásait, szapora mozdulatokkal sietett még több örömet okozni evvel a csajnak. Ujjhegyével cirógatta a hüvelye környékét, amitől Nikolettának verítékben úszott a teste, vérnyomása az egekig ugrott, hirtelen kiszáradt a torka és tudta a forró hullámokból: az összes vér altestébe folyt.

Hogy semmi sem maradjon kihasználatlanul, Csaba vad nyelves smárba kezdett Öcskösnel, szó szerint Nikoletta fasztalicska orra előtt. Mivel a csaj erre különösen gerjedt, nem állta meg, hogy közbe ne avatkozzon. Kinyújtotta nyelvét és a fiúk szája felé kezdett pásztázni. A párocskának tetszett a hármasfogat. Először Öcskös vette kezelésbe Nikoletta fasztalicska puha ajkait. Lenyalogatta körülötte a verejtékcseppeket, aztán finoman átlökte nyelvét Nikoletta fasztalicska szájába. Aki lehunyt szemmel és kimondhatatlanul nagy élvezettel fogadta. Hamarosan következett Csaba. Durvábban, szenvedélyesebben tört előre, bele-beleharapott a pihegő csaj vállába és nyakába, de Nikoletta fasztalicska érezte, hogy neki pont ez kell.

Jácint jól bemarkolt neki alulról. Tenyerét nagyajkaira tapasztva dörzsölte a feltüzesedett leányzó nemi szervét, aki egészen beleremegett a munkálatokba. Különösen akkor, mikor Jácint odahajolt és hátulról kezdte nyalogatni. Senki nem csinált még ilyet neki, pedig szex terén nemigen ismert határokat. Az altestét elöntő lucsoktól és örömmámortól szapora légzéssel, sóhajtozással hálálta meg az ujjak áldásos tevékenységét. Jácint veszettül tudta a dolgát: szinte szétkapta a csaj lába közét, annyira belemelegedett. Bár nyelvének hosszúsága hagyott némi kívánnivalót Öcskösé mellett, azért az se volt utolsó, ahogy feltüzesedett, forró és nedves hüvelyében húzogatta, miközben kezével a csiklóján szántott végig többször is. Nagyon jó volt neki. Nagyon élvezte. Főleg azt, ami ezek után, pontosabban ezek alatt jött.

Csaba Nikoletta fasztalicska előtt feküdt hason. Formás kis hátsóját tökéletesen elérte a lány, ha közelebb hajolt. Nem bírta megállni ugyanis, hogy bele ne harapjon. Csaba felszisszent, de tetszett neki a dolog. Be kellett érje egyetlen harapással, mivel Öcskösnek javában ágaskodott a gyíkja és lángolt a kéjtől, hogy pasijába vágja a kardját – csak képletesen, persze.

Lovaglóülésbe helyezkedett Csabin és kellemes masszírozással lazította a fiú vállát. Közben igyekezett kezeit egyre lejjebb húzni. Mikor barátja fenekéhez ért, egyik kezével elkapta pasija szerszámát, miközben a másikkal magát ingerelte, hogy akcióra kész kobráját behelyezhesse.

Nikoletta fasztalicska levegőt se mert venni, ahogy szemei előtt peregtek az esenyémek. Öcskös egy óvatos, picit mozdulattal előrébb csusszant, Csaba pedig egy izgatott sóhajjal egybekötve megdobta medencéjét. Öcskös szapora csípőmozgások közepette lovagolt fiúján, aki hozzá hasonlóan hangos nyögések kíséretében érte el a csúcsot.


Szextörténet ajánló:


A szobatársamnak ezúttal hangosanszeretem nője van


- Nyald még ott! Iheegheen még! Még! Harapd a mellem is johóó! Gyeree…
Erre ébredtem. A szobatársamnak ezúttal hangosanszeretem nője van. Irigységet, felháborodást és zavart érzek, holott ők zavartak fel, ha nem is a legszebb álmomból. Ha már így van, húgyoznom kell… Meghúzom magam, várom a végét diszkréten.
- Nem az a luk az teee – kacag a nő. – arra…neeem naa. Add ide majd én! Most....

Ismerkedés 2


Mivel Ildikó nálam maradt fogtam magam és egy jó kiadós vacsorát készítek.
mit csinálsz kérdezte Ildikó,
vacsorát mind a kettőnknek,
s milyen vacsorát?
jó kiadósat amitől tovább tudunk baszni!
na az jó lesz , mert már a pinám kívánja a jó faszodat,
jó jó rendben van de azért nem árt enni sem,
persze,
s mi lesz a vacsora?
mit szeretnél?....

Pornó forgatáson


Harmincig meg se állj. Gyorsan és robbanékonyan – mondja Jack Gunman, miután átadja az ívelt rudas kétkezes súlyzót.

A levegőt hangosan kifújva megkezdem a bicepszem látványosra pumpálását, hogy jól mutasson a kamerák előtt.

Egy és kettő, lendületesen, a felső holtponton összepréselve. Érzem, ahogy a vér veszettül száguld az ereimben és égető forrósággal áramlik a meg....

Erotikus, petting


Arrrrrhgh! - Ajkai és igazából egész teste finom hullámú remegésben toporzékolt. Lélegzete visszafojtva, ujjai erősen rákulcsolódtak Sabio kőkemény farkára és egyre fokozódó hévvel verte, bár igazából már egyáltalán nem tudott rá koncentrálni. A srác halvány mosollyal gyönyörködött az önkívület felé robogó teremtésben aki a hátán feküdt közvetlen mellette.

A hálás kis klitorisz éle....

Ibolya es Zsuzsa


A vendeglatoban dolgoztam 25 eves voltam öszinten volt egy par fiatal nö es lany akik egyszer vagy töbször is be jutottam a labuk köze de nem lehetett folyamatos kapcsolat jo baratsag es neha sex. Volt egy csapat lany ök az a divataruhaz mas - mas osztalyan dolgoztak oda jartak hozzank ebedelni ismertem öket latasbol parszor az ebed közben vagy ha vagy mikor bementem valamit venni akkor rövid (hog....

Könnyű élvezés


Egyik partnernőm képes volt nagyon hamar és nagyon sokszor élvezni. Észrevettem, hogy bármilyen állapotban lehetett, akár tíz másodperccel orgazmus után vagy tíz másodperccel előtte, vagy éppen ellenkezőleg csak minimálisan felajzott állapotban: ha én élveztem benne, attól ő is automatikusan, azonnal elélvezett. Egyszer több órás kefélés után szünetet tartottunk, számtalanszor élvezett már addigra....Szextörténet címkék

történetek | szüleim | besti | himringyó | seggbe dug |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.