Egy szexorgia története


Lucia kivételes helyzetben volt: míg az alagsorban és a két emeleten folyt a pia, tomboltak a bulizók, ő addig négy tökéletes testű farkalógép megkülönböztető figyelmét élvezhette – szó szerint.

Épp szellemet próbáltak idézni két üveg malagabor társaságában, de valahogy az istennek sem akart összejönni. Aztán Pitagoraszt akarták megkérni, magyarázza már el a tételét, ám a nagy matematikus valahogy nem szeretett volna válaszolni. Talán túl hangosan röhögött a társaság…

– Hát ezek a tetves szellemek már sosem fognak jönni! – bosszankodott Jensen és alaposan meghúzta a félig üres üveget, aztán pasija felé nyújtotta: – Kérsz?

– Igen, de csak a te szádból – lehelte Tim.

Jens szájába vett egy kortyot a fűszeres nedűből, és résnyire nyitott ajkakkal várta, hogy Tim először átlökje nyelvét a szájába, majd ajkait az övére tapassza. Forró csókjuk annyira szenvedélyesre sikeredett, hogy a bor jó része állukon keresztül csorgott ingjükre, illetve az alá.

Luciában ebben a pillanatban megfogalmazódott egy kérdés: mi lenne, ha lenyalná Timről a szeszt? Jens azonban megelőzte. Vad mozdulattal széttépte barátja izmos testén az inget. Arca szinte súrolta Tim bőrét. Először csak szemmel követette a kósza cseppeket; mikor azok pasija bordáin csordogáltak végig, nyelvét is bevetette. Tim hátrahajtott feje és pihegése Jensen kiváló nyelvtechnikáját istenítette.

Lucia bugyija nem sokáig bírta a küzdelmet: legyőzötten lángra lobbant, s várta, ahogy a csajból áradó Niagara vizes hamuvá csendesítse, majd szolidan megszűnt létezni. Csodálkozott is a leányzó – miközben kocsányon lógó szemekkel követte a forrósodó fejleményeket – , hogy a tangája útra kélt. Ha összezárta combját a szoknyája alatt (már amennyire bírta), csak egymáshoz dörzsölődő, nedves bőrét érezte. Egy finom mozdulat széles terpeszbe nyitotta a lábát. Hamar kigyúlt a körte az agyában.

A pihegő Tim felé sandított. Már nem viselte tigriscsíkos boxerét. Kéjes nyögdécselések közepette simult a szintén mezítelen Zen ölébe. Jobbjával az exmodell félszemű kobráját bűvölte alsó madárfogásból, ballal pedig Jensen hajába túrt nagy erőkkel, aki pedig őt cumizta. Az állán csorgó tejből Lucia tökéletes kielégülésről győződhetett meg. Hátra dőlt a fotelban, teljesen lehúzta topjának cipzárját – nem zavarta a farmer anyag alól előbukkanó tejfehér mellei, a fiúk előtt nem szégyellősködött. Büszkén vállalta nőies idomait. Különösen akkor, ha egy jóképű srác izmos kezei taperolták, kinek szőke búrája a combja közt helyezkedett el.

Nem csalás, nem ámítás: Mike ugrott be alvázszám-leolvasásra a csajszihoz. Tudta és bízott benne, hogy Lucia szívesen látja. Nos, nem kellett csalódnia. Lucia imádta, ha kényeztetik. Azt különösen, ha nyelvvel. Attól pedig egyenesen lerúgta a csillagokat az égről, ha legrejtettebb zugában keresték a jobbnál jobb pasik a bölcsek kövét – azaz a bölcsek lucskát inkább…

Mike jó munkát végzett, meg kell hagyni. Finom csókokkal borította be Lucia nemi szervét kívülről. Lenyalta az izzadtságot a combtőjéről, majd mindezt überelve, hirtelen mozdulattal feldugta középső ujját a lány forró és nedves hüvelyébe. Lucia előrébb nyomta a csípőjét, hogy még jobban segítse a nyársra húzást.

És Mike csak húzta-vonta ujját a barlangjáratban. Ki-be… Egyre gyorsabban… és gyorsabban… A forróság nőttön nőtt. Lucia testén izzadtságcseppek gördültek végig. Finom mozdulatokkal lehetett igazán a kellemes őrületbe kergetni. Mike minden tőle telhetőt megtett. Nyelvvel masszírozta a csiklóját, szabad kezével pedig alaposan megmarkolászta minden kis szabad felületét, hogy még kéjesebb nyögéseket és vadabb medencejártatást csikarjon ki a csajból.

Lucia érezte, mindjárt itt a csúcs. A finom, kellemes bizsergés egyre intenzívebbé vált, hatványozottan fokozódott minden gyönyörű másodpercben. Mike kishíján belefulladt a lucsokba, ám nem adta fel: szaporán nyalt, ahogy a nyelve bírta. Lucia testén a hideg-meleg hullámok különösen a lába között csaptak össze gyakran. Alig győzött levegő után kapkodni. A fiú alaposan bebarangolta szeméremdombját innen és túl. Végignyalta kisajkait, ujjaival végig szántott a csiklóján, középső ujja pedig egyenesen a hüvelyében kötött ki. Rendesen megforgatta, megmozgatta a csajban – szinte habzott a lucsoktól.

Természetesen a műsorszám itt közel nem ért véget. Csodával határos módon maradt még a borosüveg alján. Zen és Mike tekintete összevillant, aztán a kielégüléstől aléltan ülő Luciára mutattak. Jensnek és Timnek sem kellettek szavak az értelmezéshez. Tim gyengéden ölbe vette Luciát és az asztalra fektette, addig Jens a kendőjét rákötötte a lány szemére.

– Nyalogatóst fogunk játszani – suttogta az egyre izgatottabbá vált csajszi fülébe. – Mivel úgy szeretünk, téged fogunk elsőként kényeztetni…

– Tetszik! Már élvezem! – mosolygott Lucia és igyekezett elhinni, hogy ebből az álomból nem fog egyhamar felébredni. Vagy, ha mégis, ez a négy helyes arc fog körülötte feküdni…

A pasik kitettek magukért. Volt gyakorlatuk elég, hogyan kell örömet okozni imádott kis barátnőjüknek.

Zen óvatosan a csaj ajkaira csepegtetett a piából. Figyelmeztette, még ne nyissa ki a száját, csak a megfelelő időben. Bár elsőre hősnőnk nem igazán értette, milyen megfelelő időről zagyvált az exmodell, mikor Jens kellemes arcszeszének illatát közelről szippantotta be, már tudott mindent. Mintha hangyák masíroztak volna lába között, mikor a bortól is édesebb smárokkal nyalta le Jens a malagát az ajkairól. Úriember módjára haladt: nyelve hegyével végigpásztázta kívülről a csaj alsó és felső ajkát. Mikor evvel megvolt, finoman Lucia szájába csúsztatta nyelvét. A lány úgy kapott utána, mintha az éltető oxigénről lenne szó. Szenvedélyesen dörzsölte sajátját Jensenéhez. A srác kezdte visszavonni, ám Lucia nem engedte. Megemelte fejét s szorosan rátapasztotta ajkait. Ingerlően szopni kezdte, mire Jens térde is megremegett s szívesen maradt volna még jó darabig. Nem akarta elengedni, viszont Zen intett. Mike volt soron a leányzó mellén gyöngyöző borcseppekkel.

Nem hazudtolta meg magát a városi vagány – beleadott apait, anyait. Kezeit is bevetette a nagyobb hatás érdekében. Gyengéden masszírozta a pihegő lány kebleit, miközben ajkaival kósza cseppek után pásztázta párás bőrét. Finom, gyengéd csókokat lehelt a leányzó bársonyos bőrére, különösen a melle környékén. Lucia, izgalma hevében a mellette álló Zen gerendájába kapaszkodott. Zen barlangos testecskéi új erőre kaptak. Szélsebesen áramoltak a srác szervébe, evvel is fokozva a robbanásszerűen növekvő vágyat és kéjérzetet. A fiú kiejtette kezéből a borosüveget. Szerencsére Tim időben kapcsolt és elkapta a malagát, mielőtt az értékes pia kifolyt volna a szőnyegre.

Luciát egyre inkább hatalmába kerítette az ingerlő előjáték kellemes őrülete. Mike szenvedélyesen nyalogatta a melleit. Mivel az üveget megkaparintotta, Timothy sem késlekedett magát az események középpontjába helyezni. A maradék bort szétöntözte az egyre hangosabban lihegő Lucia hasán, és rávetette magát. Mohón nyalogatta a pihegő csajszi testét. Lucia megdobta a csípőjét, mire Timothy nyelve arrébb vándorolt. Kicsit lejjebb próbálkozott... először csak cirógatta ott lenn… aztán puszilgatta a szeméremdombját… nyalogatta… Visszavonta nyelvét és lejjebb folytatta a munkálatokat. Izgatóan végignyalta kívülről Lucia nagyajkait, s hogy az érzést még maradandóbbá, még felejthetetlenebbé tegye, nyelve hegyével körkörös mozdulatokat végzett a hüvelye környékén. Egyre közelebb és közelebb tolta arcát a barlangjárathoz. Mikor a csaj hangos nyögései biztosították afelől, itt az idő, bedugta nyelvét a barlangjáratba s alaposan megjáratta. Csak úgy patakzott a verejték a leányzó homlokáról, illetve a lucsok a nemi szervéből. Tim nyelve messze bent járt. Ütemesen húzogatta ki-be, hogy Luciának minél jobb legyen. Szenvedélyes nyelvtechnikájától Lucia rendesen eldobta az agyát. A mellette álló Zen merevedő szerszámába kapaszkodott, akit hátulról Jens fűtött.

Az orgazmus vad hevéből ugyan Tim és Mike kimaradtak, de nem bánkódtak, fiatal volt még az éjszaka…

Miután Lucia segítségével Mikét is kihámozták maradék göncéből, beindult a nagymosás. Mike szétterpesztett lábbal ült a földön, hátát a falnak támasztva. Lucia négykézláb kúszva „osont” feléje. Kertelés nélkül becserkészte a gyíkot. Végigcsókolgatta a fiú ágaskodó lomposát, miközben ujjaival finoman morzsolgatta a golyóit. Mike hangos lihegése, zihálása bizonyíték volt, nem ígéret, Lucia micsoda nyelvtechnikával rendelkezik.

Lucia nyalogatni kezdte a szerszámot. Ingerlően bekapta, szopogatta kicsit, majd leszállt róla. Ezt addig ismételte, ameddig a torkán befért a gerenda. Mikor koppanásig bent volt, eszeveszettül szopni kezdte. Mike a padlót kapargatta, annyira jó volt neki.

Eközben Jensen hátulról lendült támadásba. A lány nyakától a fenekéig végigcsókolgatta, nyalogatta gerincének minden egyes csigolyáját. A formás hátsónál hosszabb időt töltött. Élvezettel próbálgatta tenyerébe Lucia kemény fenekét. Kiegyenesedett, villámló botját a csajhoz dörzsölte, s örömmel vette tudomásul, mennyire felingerli ez barátnőjét. Ezt követően ismét lehajolt, szétterpesztette a formás combokat, s arcát Lucia nemi szervéhez érintgette. Fürge nyelvével többször végigszántott Lucia hüvelyén, miközben kezével csiklóját markolászta. Két ujjával isteni érzéssel ajándékozta meg a lányt. Végigsiklott kisajkain, ujját egészen a szeméremcsonthoz nyomta, úgy masszírozta, hogy a lánynak jó legyen. De többi ujját sem hagyta gémberedni. Egész tenyerével Lucia csiklójára tapadt, szenvedélyesen dörzsölte, húzogatta kezét. Nyelvével a csaj hüvelyét ingerelte. Ki-be járatta a barlangjáratban a nyelvét, miközben baljával önmagát izgatta, hogy kemény kobráját nemsokára behelyezhesse.

Lucia a szopás alatt is nyögött, s miután Mikét elélveztette, jobban foglalkozott már a saját gyönyörével. Hátrébb tolta medencéjét, csípőjét fel-le billentette, amitől még izgatóbb, még kellemesebb érzés kerítette hatalmába. Hullámzó teste a fiúéhoz simult. Jens kiegyenesedett mögötte, szervét a lány fenekéhez nyomta, aztán lassan bevezette a lucsokban úszó barlangjáratba. Lucia úgy érezte magát, mint aki először ül bele egy fürge ujjba. Vadul lihegett, lábait még inkább szétterpesztette, riszálta hátsóját. Elkapta a srác ritmusát: mikor Jens hátra tolta csípőjét, ő is visszahúzta, így segítve elő a műszer koppanásig történő behatolását.

Ha valaki, hát Lucia igazán tarthatott volna egész éjen át tartó kiselőadást a csúcsról – Jens viszont tudott újat a nap alatt. Nem egy lányt röpített már a csillagos égig. Játékos lomposát úgy mozgatta, hogy elérje azt a kis pontját a csajszinak, amitől eszét veszti. Sikerrel járt, meg kell vallani. Lucia hangosan, Mike combjába kapaszkodva élte meg a hüvelyi orgazmust, miközben a még alákúszott Zen a csiklóját nyalogatta rendületlen.

Vonaglott; testén forró hullámokban terült el a kéjérzet, a vágy és az orgazmus. A forró bomba felrobbant, Lucia bőre kipirosodott, nyögései sűrűsödtek, zihált – de megérte. Rettentően élvezte. Talán jobban, mint máskor.


Szextörténet ajánló:


Vihar után


Egy szombat este hatalmas vihar kerekedett. Nem tartott sokáig, de nagyon félelmetes volt. Az utcában több fát is kidöntött, elment az áram és tetőket is megrongált. Amikor vége lett a viharnak, szinte mindenki egy csapatként vonult az utcára, hogy egymáson segítsenek. Ezt tettem én is. Többen fűrészeltek, valaki a levágott gallyakat húzta le az útrówl, mások tetőt javítottak. Az egyik kidőlt dióf....

EdzőtáborFriss orvosként az ember minél több lehetőséget meg akar ragadni a pénzszerzés érdekében. Nem voltam ezzel másképp én sem. Egyik nap felhívott a barátom aki szintén orvos, csak ő régebb óta bent van a szakmában mint én, hogy nincs-e kedvem a helyi kézilabdacsapat csapatorvosa lenni mert neki a magánrendelése miatt nincsen ideje rá. Én persze igent mondtam hiszen csak a meccsekre kellett ki....

Hárman mentek át rajtam egyszerre


- Most már idetalálsz?

- Így már OK, csak a GPS tudatlan.10 perc és ott vagyok!

- Jó, addig felöltözöm.

- Ne! Minek?

Kuncogok egy sort és kinyomom a telefont. Beszélgetés közben meg is száradtam, lévén, hogy a tus alól ugrottam ki a telefonért. Még bemasszíroztam a bőrömbe a kedvenc vaníliás testápolómat, vakoltam egy adag sminket és már....

Szex az otthonban, második rész


Az egész úgy kezdődött, hogy 27 évesen még mindig nem volt barátom, igaz nem voltam már szűz de az olyan volt, mint valami rémálom. Igazi pasit akartam, olyat, aki engem akar, és akit szerethetek. Annyira akartam hogy nem is vettem észre hogy lassan minden férfira potenciális jelöltként nézek.
Borzasztóan szégyelltem magam, és sokszor egy kedves szó után elpirulva kellett elfordulnom, de mi....

A bosszu napjai!


Sziasztok Piri vagyok, a törtenetem a szokasos. Együt eltem egy sraccal nam mondom hogy nagyon szerelmes voltam de ugy gondoltam megbizhato.Mar negy eve együtt voltunk mikor az en kedves baratom rahajtott a baratnöimre, ajanlatokat tett nekik a fülem hallatara. Ez nem igazan esett jol mert aszexben eleg önzö volt. Volt hogy csak kiverette maganak es utanna aludni ment en meg kolaljak. Nem szerette....

Téli orgia


Lazításra csak télen adhattak maguknak pár napot, a karácsony és újév közötti időszakban, amikor a fű se nő. A szilveszter a Gyémánt-családnál évtizedek óta hagyományos házibuli (orgia) volt, lehetőség az ünnepségre. Alíz szülei Laurához és Robihoz mentek át, szintén hagyományszerűen. A lány meghívta hát barátait bulizni.
Laci alapbeállítás volt, lassan többet volt a lánynál, mint otthon.....Szextörténet címkék

tapogatás | melós | markolász | csaby | los fasz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.