A pornó karrierem kezdete


Történetem akkor kezdődött, amikor párom meglátott egy hirdetést az újságban. Egy reklámhoz kerestek mellékszereplőket. De csakis nőket.
Férjemnek jó állása volt, a pénzel nem volt gondunk, de ő tudta, hogy engem vonz a szereplési vágy. Kicsit visszafogott voltam ettől az egésztől, de azért titkon tetszet, ahogy megpróbált rábeszélni: menjek el a válogatásra.
Sokat persze nem kérettem magam és ráálltam a dologra. El kell hogy mondjam, hogy bár már 40 voltam, de még a kamasz srácok is utánam füttyültek az utcán. Mindenem rendben volt, a szülés után sem vesztettem az alakomból. Keskeny csípő, formás popó és kerek nagy mellek. Az arcom is csinos volt, és a szépit szerekkel csak plusz varázst adtam neki. Mindig büszke voltam arra, hogy csinos nőnek születtem. Soha nem éltem vissza vele, és mindig a földön maradtam, de a bókok mindig jól estek. A középiskolában is - ahol dolgoztam - mindig levettek a srácok a lábamról.
De térjünk vissza a történethez.

Kicsit furcsán hangzik, de 40 éves koromig csak a férjemmel bújtam ágyba. Sokszor gondoltam másra és fantáziáltam is, de nem volt bátorságom félrelépni. Aztán eljött a válogatás napja… a lehető legszexisebben, legvonzóbban öltöztem fel. Kisebb melltartót vettem fel, hogy nagy kerek melleim még nagyobbnak látszanak, és különösen felkeltse az érdeklődést. Egy rózsaszín blúzt húztam fel, ami szintén kisebb volt, mint a méretem. Ehhez társult egy rózsaszín miniszoknya és fekete harisnya. Bőröm bronzbarna volt a sok szoláriumtól. Arcomat kifestettem és befújtam, sőt mondhatni fürödtem a parfümbe. Párom meg is jegyezte, hogy oltárian szexis és izgató vagyok. Ez jólesett, erőt adott...

Amikor megérkeztünk, a szívem hevesen dobogott. Rengeteg ember volt ott Szebbnél szebb nők. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy visszafordulok, de a párom nem engedte. Húztam egy sorszámot és vártam. Legalább két óra telt el, amikor a nevemet hallottam. Beléptem a szobába, ahol egy férfi ült az asztalnál. Levette az adataimat és kérte, hogy fáradjak át a másik szobába, mert a kollégái kiugrottak egy cigarettára, néhány perc és jönnek. Megköszöntem és elindultam a szoba felé, amikor a férfi utánam szólt
- Hölgyem! Ön tuti befutó lesz - és rámkacsintott
Erre nem tudtam hirtelen reagálni. Benyitottam, és bementem a szobába. Egy hatalmas fehér francia ágy volt az első, amit megpillantottam, aztán ahogy jobban körül néztem, észrevettem egy igen jó minőségű bőrgarnitúrát is. Azon foglaltam helyet. Kivettem táskámból a tükröt, és leellenőriztem magam. Rendben voltam.
Pár perc elteltével nyílt az ajtó, és két igen szimpatikus és igen csak megnyerő külsővel rendelkező férfi jött be.
- Kézcsókom a hölgynek, Miklósi Jácint vagyok, a rendező. Elnézését kérem, amiért megvárattuk - ezzel odalépett hozzám, és egy gyengéd mozdulattal egy finom csókot lehelt a kezemre. Egyből megérintett erős, de rettentően vágykeltő parfümje. Észrevettem, hogy tekintete rögtön a melleimre szegeződtek. De csupán néhány pillanatra.

A másik férfi, bár igazán jóképű pasas volt, csak odamormogott valamit és leült a francia ágy szélére.
- Semmi baj, türelmes típus vagyok – mosolyogtam.
- Elég sokan megfordultam ma már itt, és muszáj volt tartanunk egy pár perces szünetet - mondta és leült mellém, egészen közel.
- Volt már forgatáson? – kérdezte.
- Nem, még soha – válaszoltam. - Ez az első alkalom. Kicsit izgatott is vagyok!
- Igen, azt látom. De nyugodjon meg hölgyem. Igazán nincs miért idegeskednie - szeliden rám mosolygott, és kezét az ide-oda járó térdemre tette. Ettől kicsit megrázkódtam. - Ahogy elnézem magát, azt kell, hogy mondjam, hogy meg is találtuk a megfelelő személyt a forgatásra. A dolog többi része már csak magán áll.
- Mégpedig? – érdeklődtem, és arcomon sugárzott a boldogság. Egy perc sem telt el és máris megkaptam a szerepet
- Hát tudnunk kell, hogy egy vagy két férfis jelenetet vállal – válaszolta.
- Egy vagy két férfis?
- Igen. Ha egy férfis, akkor a franciaágyon ülő úr lesz a partnere, ha kettő, akkor én is. Magyarul sima heteró vagy vállalja a gruppent is?
- Ezt most nem teljesen értem - meg kell, hogy mondjam egy kicsit megijedtem -, az újsághirdetésben az állt, hogy egy bikinis tusfürdő reklámról van szó.
- Oh a bikinis reklám – láttam, hogy arcára kiült a csalódóság. - A reklám filmhez a másodikon válogatják a szereplőket. Mi egy másfél órás pornófilmhez keresünk szereplőket.
- Hoppá - mást nem tudtam mondani hirtelen. Kicsit kínosnak, de egyben viccesnek is tartottam a helyzetet. - Akkor azt hiszem, nekem mennem kell - ezzel felálltam, és indultam volna kifelé, de Jácint utánam szólt:

- És a pornó nem érdekli hölgyem?
Megálltam az ajtó előtt, és nyeltem egy nagyot. Mindig álmodoztam ilyen jó pasikról, de ez azért más helyzet.
- Nem azt hiszem nem. Az nem az én világom
- Pedig sokkal jobban fizet, mint egy reklámfilm
- Igen ebben biztos vagyok, de én ezt kihagynám. Van egy nagyfiam és odakint vár a párom is.
- Ezt a filmet külföldre forgatjuk. Magyarországon nem kerül forgalomba.
- Nem is ettől félek. Hűséges típus vagyok. Még csak nem is néztem soha ilyen filmet, elképzelhetetlennek tartom, hogy szerepeljek benne - kezem a kilincsre tettem, és indultam volna
- Van itt más is. Ha már úgy is bikinis forgatásra jelentkezett, akkor ez lehet, hogy érdekelné - ezzel odalépett hozzám, kezét finoman a derekamra helyezte, és visszainvitált a bőr kanapéra. Leült mellém és egy nagy albumot nyitott ki.
- A filmek mellett csinálunk erotikus képeket is. Egy férfi, egy nő. Ruhától egészen a meztelenségig.
- Hát nem is tudom. A reklámfilmben csak bikinire kellette volna vetkőzni.
- Igen, tudom, de mint látja sem a nőből, sem a férfiból nem látszanak az intim részek. Csupán erotikus képek.

- És ezek a képek hova kerülnek? – érdeköltem, mert tetszettek a képek.
- Újságokba, kiállításokra. És nagyon sok pénz van benne.
- Értem - súgtam halkan és érdeklődve bámultam tovább a képeket. Mindegyiken ö szerepelt meztelenül, de azt, amit a legjobban szerettem volna látni, azt egy női kéz mindig eltakarta. A farkát akartam volna látni.
- Nekem is így kellene takarnom a nemi szervét?
- Általában minden nő ezt választja, de ha akarja, akkor eltakarom egy kalappal - mosolygott rám
- Isten őrizz - gondoltam magamba.
- Nem! Arra nem lenne szükség. Ha már minden nő így csinálja, akkor én miért tennem másképp.
- Ezek szerint érdekli a dolog? – kérdezte, és éreztem, hogy megsimogatja a hátam.
- Igen. Ez azt hiszem, érdekelne.
- Ez nagyszerű - pattant fel a kanapéról. – Csabi, hozd a fényképezőt. A másik férfi felpattant, és már el is tűnt.
- Most? - rémültem meg. - Azt hittem máskor lenne, azért jó lett volna megbeszélni a férjemmel.
- Ugyan már kedves - olyan közel lépett hozzám, hogy szinte összeért az ajkunk. - Majd azt mondja, hogy nem kapta meg a szerepet!
- Rendben, legyen - egyeztem bele. - Mit kell csinálnom?
- Majd én mondom, és csinálok mindent. Én fogom vetkőztetni, de ne értse félre. Csupán a képek kedvéért. Leülök arra az ágyra, maga az ölembe, János fényképezik, és onnantól én majd irányítom a dolgokat.
- És amikor meg kell fognom a péniszét?
- Addigra már érezni fogja a dolgok menetét – mondta, és az ajtóra nézett.
- Kezdhetünk - szólt Csabi, és még nem is indultam az ágy felé, de már kattogott a gépe.
- Pózoljon nyugodtan - utasított. - Bátran. Ügyesen.

Tetszett a helyzet, hát elengedtem magam, és csináltam pár pózt, amolyan szolidakat. Egész közel táncikáltam az ágyhoz, amikor éreztem, hogy Jácint megragadja a derekam, és az ölébe ránt.
- Akkor kezdjük az igazi munkát - súgta a fülembe, és kezei végig simogatták a kezemet. Lágy csókokat lehelt a nyakamra. Egész libabőrös lettem. Az én kezem a combján pihent, de ezt ő nem hagyta sokáig. Megfogta őket, és a nyaka köré fonta őket. Éreztem, ahogy a szűk blúzom megfeszült, sőt mi több, nagy melleimtől a legfelső gomb leszakadt. Nem tudtam ezzel foglalkozni, mert Jácint belesóhajtott a fülembe, és megmarkolta melleimet, majd egy mozdulattal letépte a blúzomat. Szólni akartam, hogy ezt nem kellett volna, de mikor nyitottam volna a számat, ő átcsúsztatta finoman a nyelvét. Ennek nem tudtam ellenállni, viszonoztam a csókot.
- Ez az, nagyszerű - hallottam Csabi hangját -, érzéki csók, érzéki emberek. Remek! Hölgyem, legyen kicsit odaadóbb!

Ezt nem tudtam mire érti, de megpróbáltam odaadóbb lenni. Egyik kezem a nyakán hagytam, másikkal el kezdtem simogatni a combját. Egyre nagyobbakat sóhajtozott. Ez nagyon felizgatott. Éreztem, ahogy már a combomon folyik végig a nedveségem. Ez kinos lesz, gondoltam, de nem tudtam törődni vele.
Néhány másodperc múlva Jácint abbahagyta a csókolózást, és kikapcsolta a melltartómat. Lerántotta rólam és messzire dobta.
- Ezek hatalmas mellek - kommentálta Csabi.
- Büszke is vagyok rájuk – incselkedtem.
- Megérinthetem? – kérdezte.
- Nem - feleltem cinikusan. - Ez most csak Jácint játékszere - ezzel megragadtam Jácint kezeit, és kebleimre helyeztem őket. Neki nem kellett sok, azonnal hegyesedő bimbóimat masszírozta. Egy pillanatra abbahagyta, és kibujt az ingjéből. Izgató izmos felsőteste volt.

- Állj fel - tegezett le Jácint. - És vedd le a szoknyádat.
- Na most lesz kínos - gondoltam magamba, mert éreztem, hogy azóta csak mégjobban felizgultam. De nem érdekelt semmi. Felálltam, és teljesen bedőltem előtte. Lassan szexisen bújtam ki a szoknyából. Csabi közben végig a melleimet fotózta. Amíg én a szoknyából, addig Jácint a nadrágjából bújt ki. Végig simította hátamat, popómat, combomat… keze meg egy kicsit a lábam közé is betévedt, majd visszaültetett az ölébe. Éreztem, hogy nagyon fel lehet izgulva, mert nagyon nyomott a farka. Szétfeszítette combjaimat, és végigsimította puncimat a tangán keresztül.
- Akarod, hogy levegyem? – kérdezte.
- Persze, hogy akarom - fordítottam felé az arcom. Rögtön meg is csókolt. Csípőm megemeltem, és a bugyi ment a többi ruha után. Nem volt egy türelmes típus, mert egyik lábam felhúzta, a másikkal pedig ujjazni kezdet. Bár ez nem volt benne a képkészítésben ,de nem tudtam nemet mondani. Élveztem! Hangosan sóhajtoztam, és már nem tudtam csókolózni se.
- Vedd le rólam az alsógatyát - utasította szinte már felemelt hanggal. Felálltam az agyról, és felé fordultam. Most a kamerának pózoltam. Széttett lábakkal dőltem be. Egész közel hajoltam, úgy húztam le róla a fehérneműt. Amikor megpillantottam hatalmas farkát, szóhoz sem jutottam.
- Egész pontosan 26 cm – mosolygott -, de Csabié még ennél is nagyobb! Az övé 28 cm.
- Úristen. El sem hiszem, hogy létezik ekkora - arcom kivirult, és már nyaltam is körbe a makkját. Jácint hátradőlt és élvezte. Percekig csak a makkját nyalogattam, majd elkezdtem őrületes tempóban szopni. Bekaptam a farkából annyit, amennyi csak a számba fért, de talán meg annál is többet. Csabi már közelebb jött, és egész közelről fényképezte az arcomat. A számat, ahogy szopok. Félszemmel láttam, hogy öltönygatyája igencsak megpúposodott.
- Folytasd - hörgött Jácint. - Most abba ne hagyd. A szádba akarok élvezni!

Ezt egy kicsit negatívan fogadtam, mert soha nem nyeltem még le, de mielőtt ellenkezni tudtam volna, vagy csak abbahagyni, már éreztem, ahogy feltör belőle az a rengeteg geci. Csak nyeltem, nyeltem, de nem bírtam mindet. Folyt ki a számból is egy kevés.
- Nagyon jól szopsz angyalom - simogatta meg Jácint a fejem. - De most szopd is tisztára a faszom - ezzel fejem elég durván visszanyomta. Nem akartam ellenkezni. Tetszett, hogy egy ilyen farok van a kezembe, számba... Át sem értem, olyan vastag volt.

5-10 perc szopás után újra kőkemény lett. Most gyengéden vett le a farkáról, és hanyatt döntött. Fölémmászott, és a melleim közé tette a farkát. Elkezdett ott kefélni.
- Közben szopj tovább - kiabált rám. Nem volt nehéz dolgom, mert simán elért az arcomig. Ereztem, ahogy a mellbaszás és szopatás közben elkezd ujjazni. Nagyon nagy iramba ujjazott. Aztán egy hirtelen mozdulattal kirántotta a melleim közül a farkát, és a puncimhoz helyezte. Ahhoz a puncihoz, amelyik 40 év alatt csak egy faszt fogadott magába. Hát itt volt a második. Először csak lassan, finoman tolta belém, de pár ki-be mozgás után olyan őrületes ritmust vett fel, hogy azt hittem, rögtön elélvezek. Nem is kellett sokáig várnom. Hatalmas sikolyok közepette repültem a csúcsra. Jácint viszont ügyet sem vetett rá, baszott tovább ugyanúgy.
- Kutyapóz - szólt rám.

Imádom, és már vártam. Négykézlábra ereszkedtem, és a mennyekbe voltam, amikor újra belém tömte a farkát. Egy ideig néztem, ahogy mozog, de elzsibbadt a nyakam, és előrefordultam. Csabi még hatalmasabb szerszáma abban a pillanatban a számban volt. Talán még vastagabb is volt, mint Jácintnak. Tény, hogy az övét nem kellett kőkeményre szopnom, mert már az volt. De ő nem is simán szopatott, hanem szó szerint szájba baszott. Akkorát elvezett az arcomra, hogy amíg Jácint abba nem hagyta a baszást, addig nem is láttam. Csabi kezembe adta a bugyimat, és azzal töröltem le a képemet. Felültettek az ágy szélére, és kétoldalról szopattak. Jácint farkán a saját puncim ízét, Csabi farkán pedig az újabb erekciót éreztem.
- Na ebből mi lesz még? - kérdeztem magamban, és a választ néhány pillanat múlva meg is kaptam. Csabi elfeküdt az agyon, és rámparancsolta, hogy üljek bele. Ő sem volt kíméletesebb. Szó szerint szétbaszott. 10 perc alatt minimum kétszer elélveztem. Aztán lelassult, és finoman húzogatta ki-be hatalmas farkát, szájával melleimet kényeztette. Hátul pedig a segglyukamnál Jácint kezdett akcióba lépni. Elkezdte nyalni, fantasztikus érzés volt. Néha beleköpött, majd nyalta tovább. Sejtettem mi fog történni. De valahogy vágytam is rá. Sőt, kívántam. És meg is kaptam. Odatette a makkját a seggemhez, és elkezdte befele tolni. Nem volt megállás, nem volt kegyelem. Hiába fájt, belémtuszkolta azt a nagy faszt.

1-2 percig csak lassan mozogtak mindketten majd iszonyatos tempóban kezdtek el baszni. Azt hittem elájulok, annyira jó volt. Éreztem, ahogy Csabi belémélvez. Csak úgy áradt szét bennem a gecije. Ő ki is szállt alólam, és tovább fényképezett, miközben Jácint kefélte a seggemet, és melleimet markolászta. Össze-vissza vonaglottam. Nem tudom hányszor élvezhettem el összesen, de a végére nagyon elfáradtam. Jácint kiszállt a seggemből, és letérdeltettem. Keményen tolta a szamba a farkát, és pár másodperc múlva még nagyobbat élvezett, mind először. Nyeltem is belőle, de nem engedte, hogy mindet lenyeljem. Arcom, melleim minden tiszta geci volt. Amikor kiélvezte magát, még a számba nyomta a faszt. Le kellett tisztítanom. Közben láttam, hogy Csabi a melltartómba törölte gecis farkát.

Amikor Jácint végzett, odaadta a szoknyámat, hogy töröljem le magam. Szépen nézek ki. Gecis melltartó, gecis szoknya, gecis bugyi… a blúzom szétszakítva.
- Ahogy éreztem, menni fog ez a filmes dolog - mosolygott rám Jácint.
- Édes vagy, de mit mondok a férjemnek?
- Amit akarsz drága - simogatta meg Csabi a fejemet. - Ez már a te dolgod. De mi visszavárunk!
Felöltözködtem, adtam egy csókot mindkét srácnak, és kimentem az ajtón. Szerencsére a férjem nem látta meg, hogy kijövök a teremből, így gyorsan egy WC-t kerestem. Levettem a ruháimat, és kidobtam őket. Lemosakodtam, bevizeztem mindenem, majd felhívtam a férjem, hogy elloptak a ruháimat, és itt vagyok a WC-ben...
Beküldő:Enszó Niki


Szextörténet ajánló:


Forró szex a Doktorral


Már lejárt a rendelési idő, Andrea a középkorú segítőm is a fogasra akasztotta köpenyét, és szedelőzködött. – Akkor, szia, holnap.
- Jó légy.
Nem siettem haza, az asszonnyal hadilábon álltam ép, túl későig maradtam ki az orvosi konferenciára hivatkozva, ő pedig parfüm illatot fedezett fel az ingemen, hát állt a bál otthon. Úgy tűnt negyvenkét éves fejemre féltékenyebb a feleségem, mi....

A kurva angol tanárom


Amikor középsulis voltam,két évig egy nagyon irritáló de mondhatni baszandó angol tanárom volt.Nem szerettem mer nagyon bunkó volt,de jó volt rajta végig nézni,nagy jó segg,nem nagy de nem is kicsi,melle ugyszintén.Szintén szép lábai és aranyos arca volt.Ám egy végzős évemben egyre jobban elkezdett szivatni és dobáli az eggyeseket,bukásra nem áltam,de akkor idegesitett hogy semmilyen dolgok miatt ....

Repülőút.- Kapitány úr az egyik hajtómű elszállt! - kiáltotta kétségbe esve a lenge öltözetű, dús idomú fiatal hölgy.

A kapitány negyvenes évei közepén járt szakállas volt és jókora sörhasat engedett az évek során.

- Nyugalom Cicám, három hajtóművel is biztonsággal tudunk repülni. Jók ezek a teherszállító óriás repülőgépek. Most van egy kis dolgom jelentenem kell a műs....

A Barátnőm képtelen ötlete, amiért egy másik lánnyal jöttem össze


Barátnőhöz megyek éppen, Győrbe látogatóba, nem szóltam neki, hogy legyen meglepetés. Mikor odaérkezek ahol lakik, becsöngettem. Meztelenül nyitott ajtót nekem és behúzott a házba, aztán gyorsan levette rólam a ruhimat. Ott áltam előtte meztelenül merev farokkal, aztán a szobájába lefeküdt a szőnyegre és szét tárta a lábbát, közelebb mentem és elkeztem a punciát kinyalni. Nagyon élvezte az egészet....

Barátnőm és az első szadomazó szex


Sziasztok. A párom és én is 20 évesek vagyunk, nekem a fantáziám elég perverz, és sok dolog jár a fejemben a barátnőmmel kapcsolatban. Régóta szeretek nézegetni BDSM videókat, és élvezem, ahogy a nőket kínozzák benne. Elhatároztam, hogy ráveszem barátnőm, hogy legyen benne egy kisebb szadomazós játékban.

Nagyon sokáig próbáltam fűzni a fejét ezzel a dologgal, mindaddig, míg egy este....

Nem elég a szex hogy anyósod picsáját simogatod?


Elég korán nősültem alig múltam húsz éves. Fiatal asszonykámmal anyósomékhoz közel költöztünk. Ebből kifolyólag voltak össze zördülések, néha heves veszekedések. Utáltam a kotnyeles, mindenbe beleavatkozó boszorkányt.:)Természetesen a boszorkány nem is volt olyan boszorkány kinézetű az akkori 47-éves korához képest. Egy nap beütött a káf a család életébe. Apósom kórházba került. Ki másra, mint rám....Szextörténet címkék

a bejáró | farok | műmell | segítettem | egymás farkát |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.