Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Rock klub, vagy inkább kupleráj?Szombat este, a szokásos készülődés… Jézusom, de nyúzott vagyok! A vizsgák teljesen kikészítettek! Legszívesebben itthon maradnék, de nem tehetem. Tudom, hogy ő is ott lesz…
Belenézek a tükörbe… Karikák a szemem alatt, sápadt és beesett az arcom. Olyan vagyok, mint egy vízi hulla! Bíztatóan szólok a tükörképemhez:
- Szedd már össze magad, és menj le a klubba! Találkoznod kell vele, hacsak egy pillanatra is, hogy lásd!
- Ugyan már! Nem is ismer! Mondj le, kislány, az álmaidról, úgyse teljesülnek, már egy éve ez megy! - lehangolt a válasz, végül is egy tükörképtől mit várok? Ha így folytatom, begolyózok.
Negyed óráig csak álltam a tükör előtt, gondolkozva a ma estén. Lemegyek! Mit veszíthetek? Legalább látom…

Bár két hónapja is ezt mondtam. Csak még egyszer hagy lássam… Meg még egyszer… Meg még egyszer…
Vettem egy jó zuhanyt. A forró víz kimosta belőlem a fáradtság nyomait, valamivel frissebben léptem ki a zuhany alól. A hajamat vagy háromszor lőttem be, de nekem megfelelt a végeredmény. Felkaptam egy csípőfazonú bőrgatyót, egy trikót, a lábamra pedig az elmaradhatatlan bakancsomat húztam. Elöl acélbetéttel volt kibélelve, és felért a térdemig.
Imádtam! Önmagam védelme érdekében még egy kést is tartottam a szárában.
Egy kis smink…Oké, így már jobb! Felkaptam a borkabátomat és beálltam a tükör elé.
- Kőkemény vagy! Mi tagadás? És meg is szerzed, amit akarsz? - kérdezte provokatív képmásom.
- Meg én! - vágtam vissza.
- Te meg Barbie maradj itthon és élvezd a csendet! Én most tombolni megyek! - egy kacér mosolyt ejtettem a tükörbe, majd nekivágtam az éjszakának. Csak jót tett a fürdő, állati frissnek éreztem magam!

A buszon állandóan az órámat lestem, vajon mikor… vajon mikor érek már oda? Mikor beállt a busz, fellélegeztem. Át az áruház előtt, keresztül az úton.. Végre, ott a klub. Az ajtóban máris ismerőssel találkoztam. Három puszi, egy kis vállba veregetés a vizsgák után. Kiderült, rengetegen vannak lent, mindenki pihen a hajsza után. A klub maga a föld alatt van. Elrejtve minden fénytől, és csendes világtól. Lementem egy meredek lépcsősoron, végig egy folyosón, egészen a bejáratig. Megcsapta az orromat a cigarettafüst és a sör szaga. A zene dübörgött, a bárpult egy ostromlott erőd volt, még a szemközti falaknál is álltak. A csocsó, a billiárd, a játékgépek… Mind el voltak foglalva.
- Hát itt nem lehet semmit sem csinálni? - morogtam magamban.
- De várjunk csak! Ismerősök!
Végre, megvannak. A fél társaság el volt ázva. Köszönés, puszi, kézfogás, a szokásos. Körbenéztem, és megpillantottam lejövetelem okát. Egyedül ült a zenegép melletti asztalnál, magányosan. Szegény, senki nem foglalkozik vele? Bátorságom nem volt, hogy odamenjek, sőt, mikor felém pillantott, el is kaptam ijedten a tekintetem. Hogy lehetek ekkora hülye???

Az este mulatásban telt, még szerencse, hogy az italokat volt pár türelmes ember, aki kikérje.
De hova lett O? Nem látom sehol! A francba! Hazament volna? Ahogy körülnéztem, sehol nem láttam. A haverok hazafelé készülődtek, sokuk nem is bírt megállni a lábán. Én maradtam. Magamra a bánatommal. Ilyen szerencsétlen liba lennék? - valahogy így keseregtem magamban, mikor a lábamnál megláttam egy pár bakancsot. Felfelé haladtam a tekintetemmel, és az acélost egy terepgatyás láb, egy fehér póló és egy hosszú borkabát követte. Nini! ő az!
- Szia… - köszönt rám mosolyogva. Hirtelen zavarba jöttem, de nem akartam megint elszúrni valamit, erősítettem magamon.
- Szia, hogy s mint? - mint a rég nem látott haverok.
- Csak láttam, hogy egyedül vagy, gondoltam, beszélgethetnénk, nincs lent senki, akivel szót válthatnék.
- Hülye lettem volna visszautasítani ezt a jól menő ajánlatot!:)
Leültünk az egyik asztalhoz beszélgetni. Hajnali egyig csak beszélgettünk és beszélgettünk. Hihetetlenül humoros srác, és olyan helyes. Távolról is jól megítéltem. Nem kerülte el a figyelmemet, hogy gyakran keresi a tekintetemet, és néhány sunyi pillanatomban láttam, hogy a szemei a szűk nadrágba bújtatott lábaimat mustrálják. Tetszem neki!:)

Valahogy közben a fiúimra, illetve a barátnőire terelődött a szó. Muszáj volt meglepett arcot vágnom, mikor elmondta, hogy nincs barátnője, még ha tudtam is már egy éve. Őszintén elcsodálkozott, hogy nekem sincs. Én megválogatom a fiúkat. A poharak után nyúlva néha összeért a kezünk, sokszor tényleg eléggé zavarba jöttem. Az érzéseimnek akkor sem tudok parancsolni! Biztos látta a szememben azt a kis hirtelen káoszt, mert szelíd mosollyal megszólalt:
- Tudod, már egy jó ideje figyeltelek itt a klubban. És be kell valljam őszintén, nagyon megtetszettél, nem olvadtál bele a tömegbe. - egyenesen a szemeimbe nézett.
- Baj lenne, ha többre vágynék, mint egy beszélgetés?
Finoman megcsóváltam a fejem.
- Nem lenne baj… - mosolyodtam el. Felé nyújtottam a kezem.
- Az én nevem Victoria… - ő meg ipszilonka. Kezet ráztunk.
- Ismerkedéskor puszit is szokás adni… - mondta egy huncut mosoly kíséretében.
Jó, mi baj lehet. Közelebb hajoltam az asztal fölött. Mielőtt még reagálhattam volna, gyengéd lendülettel maga felé húzta a kezemet és szájon csókolt. De jó volt! Istenien csókolt!

Az este elkövetkező részében nagyon élveztük egymás társaságát. Annyira megkívántam. Az ölelései, a gyengéd érintései, ahogy megfogta a kezem, a puha ajkai a forró csókjaival…
- Ideje mennem… - gondoltam, és ránéztem az órámra. Elment a busz. Nagyszerű a legközelebbi reggel 6-kor jön.
O pedig - kihasználva a helyzetet - felajánlotta, hogy aludjak nála. Helyes kis lakás. Amolyan igazi legénylakás, bár szép rend volt. Ebédlőre nyitott konyha, a sarokban kis bár, széles nappali. Látszik, hogy gazdagok a szülei.
- Helyezd kényelembe magad! - egy széles (és ami azt illeti őrjítően férfias) karmozdulattal, és egy vicces meghajlással a rendelkezésemre bocsátotta a lakást, míg elment egy kis ennivalóért.
Felakasztottam a kabátomat a fogasra, majd kimentem a hálóból nyíló erkélyre. A tízedik emeletről fantasztikus volt a város, parányi narancssárga pontok szikráztak mindenfelé. Nekitámaszkodtam a korlátnak, majd rágyújtottam egy cigarettára. Pár perc múlva megjelent az ajtóban, és társult mellém légszennyezni. Mikor elnyomtuk a cigit, éreztem a karjait a derekamon, ahogy átölel. Belecsókolt a nyakamba.
- Mondd csak, szereted a svédasztalt? - mosolygott vonzóan. Gondolom, milyen svédasztal….
- Imádom… - suttogtam vissza kacéran.
Megfogta a kezem és behúzott a szobába. Hirtelen felkapott és lefektetett az ágyra. Lassan, szépen simogatta le rólam a ruhákat, mind a földön kötött ki, akárcsak az övéi. De mielőtt teljes egészében láttam volna meztelenül, bekötötte a szemem egy kendővel.

Ez a srác vagy készült, vagy mindig ilyen előrelátó. A hasamon megéreztem a fagyos jégkockát, a tejszínhab krémjét, az eper illata átjárta a levegőt… Kész gyümölcsös tál. Hoppá… Borillat szállt a levegőben. Egy kevéske bort öntött a köldökömbe. Utána szép finoman kinyalogatta onnan. Beleborzongtam. Megérezhette, mert merészen feljebb haladt. Mint a szaunában! Lenyalogatta a tejszínhabot a melleimről, hallottam, ahogy harapja az epret, mikor a csókjában megéreztem az ízét, istentelenül felhevültem. Az ölem forrósodott, szinte égetett. A jégkocka a hasamról lecsúszott az összezárt combjaim közé. Felnyögtem az élvezettől. Éreztem, szétnyitotta a combjaimat, és a jégkockát lenyalta a szeméremdombomról. A következő pillanatban belemarkoltam az ágyba. A jéghideg nyelvével nyalogatta a csiklómat, majd a kisajkaimat. Egyre jobban éreztem a bizsergést, egyre jobban remegtem, míg végül fel nem emelt egészen az egekig. Rázkódtam az élvezettől, az alhasam hullámzott, és egy centivel lebegtem az ágy felett. Ezt nem lehet viszonzatlanul hagyni. A nyakamon éreztem a csókjait, majd visszatért az ajkaimra. Megfogtam a vállát és lendületből a hátára fordítottam, és fölé kerekedtem.
Lehúztam a szememről a kendőt. Nemcsak nekem vert hevesen a szívem, neki is. Kigyúlt a szemében a szenvedélyes szikra, a teste pedig már lángolt. Fölé hajoltam és megcsókoltam.
- Most én jövök.. - súgtam. Bekötöttem a szemét. Kiszolgáltatottnak, mégis erősnek nézett ki. És milyen lélegzetelállító volt a teste…

Pár darab jégkockát a mellkasára helyeztem, párat a combjaira. Felszisszent. Öle és annak környéke érzékenyen reagált. Tüzelt a teste. Ahogy a tejszínhabot, a bort, a különböző gyümölcsöket (főleg az epret) eszegettem, nyalogattam le a teste legintimebb helyeiről, már alig bírta visszatartani a hangját. Fogtam pár darab jégkockát. Egyet a számba vettem, majd a többit óvatosan a férfiasságához érintettem. Hangosan felnyögött. Majdnem vergődött az ágyban. Csókot hintettem a makkjára, majd végig az oldalán, egészen a tövéig, majd vissza a jéggel a számban finoman a számba engedtem. Átfutotta a remegés, rettenetesen élvezte. Nyalogattam, szívtam, simogattam, ahol csak tudtam, átfogtam a jégkockás kezeimmel. Érzékeltem, milyen forró vagyok, mennyire kívánom én is. ő is vergődött már. Nem akartam tovább húzni az időt, egy ´fagyos´ pillanatban beleültem. Felkiáltott az élvezettől. Nem bírta tovább, lerántotta a kendőt, lendületből felült, átölelt, és azon nyomban a hátamra fordított. Szenvedélyesen megcsókolt, vad, érzéki ütemben járt a teste. Nem úgy, mint egy állat, hanem, mint egy igazi férfi. A testünkön gyöngyözött a verejték, a levegő forrt, testünk találkozása őrületes élvezeteket okozott. Egyszerre nyögtünk, sóhajtoztunk, fogtuk egymás kezét, és szárnyaltunk magasabbra és magasabbra.
- Te voltál minden álmom! - zihálta halkan, szenvedélyesen a fülembe. Elélveztem a hangjától, egyszerre, mint egy igazi álomban, megmásztuk a gyönyör csúcsát.

Mindketten elfáradtunk egymás ölelésében feküdtünk, mígnem csillapodott a szívverésünk, s légzésünk is egyenletessé vált. Úgy aludtunk el, egymást ölelve.
A hajnal úgy talált minket. A nap egyenesen az erkélyajtón át sütött be. ő már ébren volt, mikor kinyitottam a szemem. Az arcomat figyelte, ahogy alszom.
- Gyönyörű vagy! - súgta révedező mosollyal.
Megcsókoltam. El sem hittem, hogy teljesült az álmom. Nem maradhattunk sokáig együtt, mert indult volna a buszom, és a szüleim hétkor ébrednek, úgyhogy elbúcsúztam tőle. Ki nem hülő csókokat kaptam. Számot cseréltünk, és én rohantam is a buszhoz. Majdnem elfelejtettem leszállni, annyira az eszemben járt a tegnap este. A szobámba érve ismét a tükör elé jutottam.
- Na, milyen volt az este? - hallom a hangot a fejemben egy kaján mosoly kíséretében.
- Akár egy álom…. - boldog nevetésben törtem ki, és ezt már képmásom is dicsérettel jutalmazta…:)Véletlen szex történet:


Niki, a dagi kurva


A páromnak van egy teltkarcsú, duci barátnője, Nikolett
Én magam a vékony, törékeny nőket szeretem, lapos hassal, pici, tenyérnyi popsival.
A párom barátnője pedig finoman fogalmazva is zsíros falat.
A kedvesemtől tudom, hogy Niki már több mint 2 éve nem fogott faszt a kezébe, nem hogy belelógatta volna valaki a zsírosbödönbe.
Ami miatt érdekes ez a sztori, hogy hétvégé....

Szex fantázia : Az uszodában


Amikor odaértünk az uszodába, már akkor merevedésem lett.
Láthatom álmaim legszebb nőjét.
Annyit kell tudni a tanárnőről hogy 30as éveiben járó vállig érő szőke haj, szemüveges, hatalmas popsival és mellekkel.
Bementünk az öltözőbe átöltözni, majd mentünk úszni
Bemelegítés, majd kezdődött az óra.
A dögös tanárnő kiadta a feladatot majd elkezdtük.
Én szándé....

Testvérek titka


Rólam annyit kell tudni, hogy gazdag családban élek, amiért hálás lehetek, de meg kell őrizni a család hírnevét, ezért is választottam a Szonja álnevet. Tizennyolc éves vagyok és néha rám jön az öt perc, amikor a perverzitásom meglepő, valamikor még számomra is.
Ez a sztori néhány héttel ezelőtt történt, amikor is egy kerti partit rendezett családunk és a szomszédok, munkatársak, barátok mi....
Szextörténet címkék

zöld bikini | a vizit | bdsm vi | popsidugás | bepisil |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.