A párizsi út, amiből gruppenszex kerekedett


Ági és Gabi éppen a Keleti pályaudvarra tartott, Párizsba készültek az Orient Expresszel. Ági hosszú fekete hajú lány volt szép hosszú lábakkal, szolárium barna bőrrel, míg Gabinak rövid szőke haja, gömbölyű mellei voltak.
Egyszóval ahogy végigmentek a városon, minden férfi szeme őket követte.
Nagyon jó barátnők voltak ők ketten, szexuális életükben is voltak már közös élmények. Mindkettejüknek volt hajlama a biszexualitásra, és ezt egy-két alkalommal ki is próbálták. Mindketten imádták kielégíteni a másikat.
Sietve közeledtek az állomásra, kb. fél órájuk volt a vonat indulásáig. Megnézték a jegyüket, majd pedig megkeresték a kocsijukat. Bár mindketten reménykedtek benne, hogy csak ketten lesznek a fülkében, tudták, hogy ennek az esélye elenyésző. A fülkében valóban ült már egy 25-27 év körüli srác, és egy 40 körüli üzletember. Ági lábujjhegyre állva próbálta feltenni a polcra bőröndjét, és eközben egyébként is rövidre szabott miniszoknyája még feljebb csúszott, és tökéletes képet nyújtott a szoknya alatt rejtőző, nem sok mindent takaró tangáról.
A két férfi szeme majd kiesett. Elsőként az idősebb férfi lépett oda hozzá felajánlva segítségét, és egyben be is mutatkoztak egymásnak. A férfit Lászlónak hívták, és kifejezetten szimpatikusnak tűnt Áginak. Eközben a fiatalabb srác Gabinak segédkezett gondosan ügyelve arra, hogy amikor csak lehet, hozzáérjen melleihez. Ez Gabinak egyáltalán nem volt ellenére, sőt, kifejezetten izgatta a dolog.
Miután kölcsönösen bemutatkoztak egymásnak, leültek a helyükre, és mindennapos dolgokról kezdtek beszélgetni. Beszélgetés közben a két nő érdeklődve méregette a férfiakat, és arra a megállapításra jutottak, hogy mind László, mind pedig Peti a vonzó férfiak táborába tartoztak.
Ági fantáziája egyből szárnyalni kezdett, és Gabira pillantva egyből látta rajta, hogy barátnőjénél ugyanez a helyzet. Egymásra mosolyogtak, és ebből tudták már: a két férfinak annyi.
Ági felállt, és a nagy melegre panaszkodva levette kardigánját. A vetkőzéshez nagyon értett. Laikus szem ugyan nem vette észre, hogy mozdulatai nem olyan természetesek, mint egyébként, sokkal inkább volt ez a vetkőzés kurvás, és mégis ártatlan. Laci Ágit figyelve érezte, hogy férfiassága egyre nagyobbra dagad nadrágjában, és idegesen fészkelődni kezdett.
Eközben Gabi Petivel beszélgetett, eleinte csak barátságosan, majd egyre inkább felcsillant a szemében a kihívás. Peti alig bírta levenni a szemét Gabi dekoltázsáról.
Ezt észrevéve Gabi kissé előrehajolt, mintha a szandáljának a csatját igazgatná. Peti farka majd szétdurrant már.
Közben elindult a vonat. Ági elnézést kért, és elindult a mosdó felé. Igazából csak egyvalami érdekelte. Visszaérve megállt egy pillanatra az ajtó előtt, és megnézte a helyfoglalásokat. Budapesten csak ők négyen szálltak be ebbe a fülkébe, a fennmaradó két helyet majd Stuttgartnál foglalják el.
Belépett a fülkébe, és le akart ülni a helyére, de ahogy lépett, úgy tett, mint aki megbotlik, és bele csüccsent Laci ölébe. Mindannyian jót nevettek, Ági pedig elégedetten tapasztalta, hogy nem kis hatással van Lászlóra. Csibész mosollyal a szeme sarkában elnézést kért, és leült a helyére.
Peti közben elővett a sporttáskájából egy üveg Bacardit, és Gabival egyetemben azt szopogatták egyre felszabadultabban. Gabi libidója már az egekben szárnyalt, magában akarta érezni Peti faszát. Ági az ablak mellett ülve mintegy véletlenül lejjebb csúszott az ülésen, látni engedve gyönyörű combjait. A vele szemben ülő Laci nadrágja már majd szétrepedt.
- Rendkívüli a meleg… itt a fülkében, igaz? - kérdezte Laci Ágitól kis mosollyal a szája szegletében.
- Azt meg kell hagyni! - válaszolta Ági, és még lejjebb csúszott, így teljesen látni lehetett nedvesedő tangáját.
Laci egyre jobban fészkelődött nadrágja feszessége miatt. Ezt látva Ági revánsot vett:
- Kissé szűkös is, nem? …. mármint a fülke…- kérdezte Lacitól.
Gabiék közben már erőteljes smárolásba kezdtek az alkohol hatására, és bőszen taperolták egymást. Peti nem tudott betelni Gabi gyönyörű melleivel. Laci mindezek hatására teljesen begerjedt, és odalépett Ágihoz.
Ági nem hagyta szóhoz jutni, egyszerűen lehúzta a sliccét, amint az megállt előtte. Benyúlt a nadrágjába, és megmarkolta a dákót. Kb. 20-22cm-nek saccolta a hosszát. Óvatosan kivette, és végignyalta a tövétől a végéig. Laci torkából mély hörgés tört fel, Peti pedig tágra nyílt szemekkel bámulta őket, így nem vette észre, hogy Gabi elhúzta a fülke ajtajánál a függönyt, és felhajtotta a szoknyáját. Mire visszanézett Gabira, az már nedves csiklóját izgatta ujjaival. Peti nem várt sokáig. Leültette a lányt az ülésre, elé térdelt, és bőszen elkezdett neki nyalni. A lány halk sikolyai jelezték, hogy tetszik neki, amit férfi tesz.
Ági közben tövig vette a szájába Laci farkát, erőteljesen szopta a férfit. Laci belemarkolt Ági fekete hajába, és diktálta a lánynak a ritmust. Ági nyelve cikázott a hatalmas makkon, szinte extázisban szopta a faszt miközben egyik kezével barátnője melleit izgatta. Gabi hálás sóhajjal adta Ági tudtára, hogy élvezi a dolgot. Peti közben abbahagyta Gabi rózsaszín pinájának nyalogatását, és teljesen merev botját a lány szájába tette. Gabi a szájában érezve a faszt teljesen bekattant. Szívta, nyalta, közben egyik kezével a heréit simogatta, másikkal pedig a fenekét markolászta.
Ági élvezettel szívta Laci faszát, majd pedig megfordult, és felkínálta a férfinek csodálatos borotvált pináját.
- Gyere, és basszál meg!
- Baszd szét a puncím a hatalmas farkaddal! - lihegte a nő teljes őrületben. Laci mögé állt, és belevezette a pinába a farkát. Ági az első pillanatban azt hitte, hogy szétreped a hatalmas faroktól. Régen nem érezte, hogy egy fasz ennyire betölti mindig éhes picsáját. Saját csuklóját harapva élvezte, ahogyan a férfi egyre lendületesebben bassza.
Gabi pinája is egyre hevesebben kívánta a faszt, így hanyatt feküdt az ülésen, és magára rántotta a fiút. Peti szívta, harapta a lány melleit, és egyre kevésbé tudta magát visszatartani, egyre nagyobb irammal kúrta Gabi pináját. A lány egyre hangosabban lihegett, majd egy elfojtott sikoly jelezte, hogy elélvezett. Ezek után már Peti sem váratott magára. Nagyot hörgött, kihúzta dákóját Gabiból, és a lány hasára spriccelte a gecijét, majd még egy, aztán még egy adagot.
Ági pinája teljesen betelt Laci farkával, feje neki-nekiütődött az ülés támlájának, de most közelebb hajolt Gabihoz, és miközben az élvezett, hevesen csókolta a száját, aztán pedig lenyalta a lány hasáról Peti ondóját, majd ondótajtékos szájával megint szájon csókolta Gabit. Ez a közjáték annyira felhúzta Lacit, hogy már majdnem elélvezett, de visszatartotta magát, mert meg akarta baszni Ági seggét is. Óvatosan kihúzta farkát a lucskos puniból, és a szűk kis popsi lyukához illesztette. Ági megborzongott a gyönyörtől, amikor rájött, hogy mi következik. Még jobban előrehajolt, hogy feneke még inkább felkínálkozzon a férfinek. Laci farka majdnem elsült, mikor megérezte a forró, szűk kis lukat a makkjával. Óvatosan betolta a lány fenekébe a farkát. Gabi megbabonázva figyelte a jelenetet, és egyre inkább kezdett újra begerjedni. Odafeküdt Laci lábai közé, és nyalogatni kezdte a popsiban munkálkodó fasz tövét, heréit, és Ági magára maradt pináját. Ági szinte remegve a gyönyörtől maga elé ültette Petit, és annak ébredező faszát a szájába vette. Ági nagyon rég nem élvezte ennyire a szexet, folyamatosan kényeztették minden oldalról. Laci hatalmas dákója a seggében, Peti fasza a szájában, mindeközben pedig a legjobb barátnője nyalja a puniját. Ha nincsen Peti farka a szájában, akkor a lány biztosan akkorát sikoltott volna, hogy az összes utas összesereglett volna, de így csak egy elfojtott nyögés jelezte, hogy Ági hatalmasat élvezett. Laci is érezte, hogy itt a vég, kihúzta farkát a lány popsijából, és első adag spermáját Ági hátára lőtte, a második és harmadikat pedig Gabi szájába engedte. Ági az orgazmusa ellenére tovább szopta Petit, aki immár másodszor készült kitárazni, most éppen Ági szájába, arcára. A lány érezte, hogy Peti farka, ha lehet, még nagyobbra duzzad, majd megkapta az első adagot. A spriccelő geci megtöltötte a száját, gyorsan nyelt egyet, a többit pedig az arcára engedte.
Mind a négyen kimerülten hevertek össze vissza a fülkében,
- Rég nem élveztem ekkorát - mondta Ági, és hálásan körbepillantott. Peti és Gabi egymást simogatva pihentek, míg Laci hatalmas lógó faszával vele szemben ült, és Bacardit iszogatott.
Gabi tért talán először magához, és odalépett Lacihoz.
- Nem bánnád, ha közelebbről is megvizsgálnám ezt a gyönyörűséget? - mondta, és a lábai elé térdelt, majd nyelvével elkezdte cirógatni a faszt, fenekét felkínálva Áginak. A lány először csak gyönyörködött a rózsaszínű picsában, majd simogatni és nyalogatni kezdte. Egyik ujját bedugta a lány punijába, és ujjazni kezdte. Aztán következett a másik ujja, majd pedig a harmadik, közben nyelvével a fenekét kezdte nyalogatni. Megfeszítette, és egyre mélyebbre akarta bedugni azt Gabi fenekébe. Gabi egyre hevesebben szopta Laci dákóját, ami a kezelés hatására egyre nagyobbra nőtt, szó szerint beledagadt Gabi szájába. Peti a látvány hatására elkezdett maszturbálni, egyre gyorsabban verte a farkát.
Ági a nyelvét felváltotta egyik ujjával, és tágítani kezdte Gabi nyáltól nedves popsi lyukát, előkészítve azt Peti egyre erőtől duzzadóbb farkának. Gabi érezte, hogy mi fog következni, és szinte extázisba került a tudattól. Faszt akart érezni a seggében, azt akarta, hogy megbasszák, hogy egyszerűen Peti szétbassza a seggét, Laci gecijét pedig az utolsó cseppig a szájába akarta érezni, ki akarta szopni a férfit. Laci jobb kezével belemarkolt Gabi szőke hajába, és szinte diktálta neki az iramot.
Ekkor Peti már Ági mellett állt kőkemény farokkal. Ági még mindig Gabi fenekét ujjazva szopni kezdte Peti faszát. Ujjával körkörösen tágította Gabi szűk kis nyílását. Mikor úgy érezte, hogy Peti pénkója eléggé kemény, Gabi segge pedig eléggé kitágult, egyesítette a kettőt. Peti talán túl hevesen akarta érezni a lány seggét, és kicsit erősebben tolta be a faszát a kelleténél a lány fenekébe, mert Gabi kivette Laci farkát a szájából, és hatalmasat sikított. Ági odalépett hozzá. És a szájával tapasztotta be Gabi száját, heves csókolózásba kezdtek, Peti pedig majdnem belesült a szűk popsiba.
Laci is teljesen harcra kész állapotban volt már, hatalmas fasza árván meredt az égnek. Ági megmarkolta, és verni kezdte, miközben nyelve Gabi nyelvével össze volt gabalyodva. A két nő most szinte egymással versenyezve kezdték el szopni Laci méretes farkát, miközben Ági egyik kezével a saját, másikkal pedig Gabi pináját izgatta.
Nagyon egymásra voltak már hangolódva. Ági is faszt akart magában érezni, így megfordult, és felkínálkozott Lacinak. Az nem is várt sokáig, valósággal beleverte Ágiba meredt farkát, és keményen elkezdte kefélni.
Mindeközben Gabi magánkívül élvezte a seggében ki-be járó farkat, és jobb híján saját ujját harapva élvezett el. Peti visszatartotta magát, mert Ágit is meg akarta kefélni. Kihúzta a farkát Gabi szétbaszott seggéből, és Ági szájához tartotta.
A lány mohón kapott utána, és tövig szívta. Érezte rajta Gabi popsijának ízét, és az ondómaradékot. Rendkívül élvezte, hogy punijában Laci szorgoskodott, szájában pedig Peti kőkemény farka mozgott, de most Peti farkát kívánta a pinájába. Megfordult, és háttal Petinek beleült a srác dorongjába, és Laci botját vette a szájába. Kéjesen lovagolt a férfin, kezével pedig Gabi melleit simogatta. Gabi megint arra vágyott, hogy valamelyik férfi foglalkozzon vele, ezért Peti feje fölé guggolt, és pinájával ráült a szájára. A srác lelkesen nyalni kezdett Gabinak. Szívta, szopogatta a csiklóját.
Peti kihúzta Ági punijából a szerszámát, és a lány popsijához illesztette puncinedves faszát. Ági óvatosan ráereszkedett a férfi dorongjára, tövéig a seggébe fogadva azt. Majdnem elélvezett. Laci is kivette Ági szájából a farkát, és a pinájába tolta. Ági felhördült, ahogy egyszerre a két faszt megérezte magában, és tudta, hogy most akkorát fog élvezni, mint eddig még soha. A két férfi állati lendülettel pumpálta a lányt, aki egyre közelebb került a csúcshoz. Gabi Ági melleihez hajolt, és elkezdte harapdálni a bimbóit. Áginak több nem kellett. Őrületesen nagyot élvezett, remegett a teste, mintha áramütés érte volna. Szinte vele egy időben Laci is élvezni kezdett. Kihúzta a lányból a farkát, és a hasára élvezett. Az első löket olyan intenzitással tört elő belőle, hogy Gabi hajában landolt.
Ettől a látványtól Peti is elszállt. Farka még nagyobbra nőtt Ági seggében, majd pedig telepumpálta gecijével. Élvezés közben üvöltése beleveszett Gabi orgazmustól remegő punijába, szája pedig megtelt a lány csorgó nedveitől.
Ági homályos tekintettel kinézett az ablakon. Győr előtt jártak.
Hol van még innen Párizs.


Szextörténet ajánló:


Csajok megosztása családilag


Mi 3-an vagyunk fiútesók, de elég nagy a korkülönbség köztünk. Én vok a rangidős, a magam 28 esztendejével, Csabi öcsém 23, Ricsi, a kicsi 15.

Jobb híjján mindannyian a családi fészekben élünk még, van hely bőven, mienk az egész emelet, mindannyiunknak külön hálószobája van.

A mostani barátnőm velem él, illetve a nagyobbik öcsém is hazahordja majd minden nap a kedvesé....

Extra szünidő Nénikémmel
Még általános iskolába jártam, amikor szüleimnek el kellett nyáron utazniuk egy üzleti útra, engem pedig levittek anyukám nővéréhez, hogy ne legyek egyedül otthon. A nénikém Évi nagyon jó fej volt, laza és fiatalos, úgyhogy annyira azért nem ellenkeztem, hogy nála leszek pár napot.
Szüleim konzervatív nevelést adtak, nálunk sokminden tabu volt, de nénikém szabadszelleműség é....

Pinacsók


Ahogy beléptek a szobába a nő azonnal levette a ruháit és lezuhanyozott. Megbeszélték, hogy ez más lesz, mint eddig. Utána a férfi ment a fürdőbe, a nő addig elhelyezkedett az ágyon. A hátára feküdt és kezét lábát széttette. Nem fogja megkötözni, mert a játék lényege a nő önfegyelme volt. Nem mozoghat, mozdulhat meg, csak ha a férfi kéri valamire.

A férfi körbe járta a szobát, és el....

Biszex kaland


Egyik este a haveromnál voltam, whiskyztünk és sztorizgattunk. Közben megjött a barátnője is és csatlakozott hozzánk. Már mindenkiben dolgozott az alkohol, és az erotika füstjét szinte vágni lehetett. A hormonok a tetőfokon voltak, fülledt volt a levegő, így az ingem felső gombjait meglazítottam, látni lehetett az ízlésesen látszó szőrös mellemből egy részletet. Aznap voltam edzeni és a tegnapi sz....

Vidéken, szabolcsi szex történet


Ritkán járok vidéken, mert a munkám ezer szállal Budapesthez köt, de most mégis le kellett utaznom az egyik szabolcsi kisvárosba, hogy egy ügyfélpanaszt kivizsgáljak. Az utazás hosszú volt és eseménytelen, közben igyekeztem felkészülni a várható beszélgetésre, melyet az ügyfél képviselőjével kellett folytatnom, és már megelőzött néhány levélváltás. Amikor megérkeztem szokásos tárgyalótermi környez....

A feleségem mocskos titkai, 18+ történet


Mindig csodálatos nõnek tartottam a feleségem minden téren, fõleg az ágyban. Egy napon úgy gondoltam, ezt még jobban lehet fokozni. Ezért feladtam egy hirdetést. Egy külvárosban élõ férfi, Tamás rövid idõn belül jelentkezett, elmeséltem neki az ötletemet. Érdeklõdött a feleségemrõl, és tetszett neki, amikor elmondtam, hogy szõke haja van, és fantasztikus teste. Még aznap este felfedtem titkomat a ....
Szextörténet címkék

hipnozis | fiam lehetne | hold | Éttetem | hosszú fasz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.