A diáklányok, második rész


Azt hiszem hajnali fél öt körül zuhanhattam álomba. Mélyen aludtam, azonban valahol belül, időként és sűrűbben rám tört a késztetés, hogy fel kellene kellenem valamiért. 11 óra múlt pár perccel mikor tudatalattimba behasított a hajnal emléke és úgy ültem föl mintha lőttek volna mellettem. Legelőször is kíváncsi voltam rá álmomban álmodtam-e, vagy az a három lány tényleg valóság. Popcorn, fehér könyv, bögre kancsó a helyén, az ágyak azonban üresek. Még kábán húzgáltam magamra gönceimet mikor arra is rá kellett ébredjek milyen piszkosul éhes vagyok. Kibotorkáltam a szobából, hogy fogat mossak és hallottam, hogy a bejárati utáni nagyobb helységből, amiből a portás kis elkülönített része nyílik női hangok szűrödnek ki. Rövid fülelés után felismertem a három lány hangját, ahogy csevegtek valamiről. Felért egy intravénás koffein / taurin keverékkel, ezerrel nyomultam a zuhanyzóba rendbe tenni magam és reméltem, hogy nem a buszmenetrendet tárgyalják éppen. Zuhany alatt fogmosás / fésülködés, tíz perc és kész is voltam.

A lányok hála istennek még a hallban voltak mikor beléptem, de indulás előtt voltak. Kaját venni mentek és én boldogan csatlakoztam hozzájuk. Mária és Éva végig feszült volt egy kicsit. Nagyon elkalandozó tekintettel néztek mindenre a világon, kivéve az ágyékom környékére vetett lopott pillantásaikat amik nagyon is mérlegelőnek hatottak. Jó esetben azon rágódtak mit fognak vele csinálni még a nap folyamán, gondoltam én. Erika nagyon fesztelen volt és oldotta a hangulatot, mint mindig. Szóval vettünk kaját, vissza a koleszba és reggeli. Megkentem nekik a kenyeret, meg nagyon rendes voltam, de nagyon hülyén néztem volna ki a fejemből, ha a reggeli után azt mondják: ´Igen, köszönjük, ilyen viszonzásra gondoltunk, fantasztikus volt a mézes-vajas kenyér, istenveled, most menj.´ Tudtam, hogy ha valami történni fog, akkor az nem várat sokat magára és már ettől a gondolattól a várakozáson kívül más is nőni kezdett bennem.

Persze megint Erika vágta át a gordiuszi csomót, mikor felemlegette, hogy én bizony ígértem valamit és szép szó ugye ha betartják úgy jó. Én komolyan bólogattam és helyeseltem, mire végül mindannyian nevetésben törtünk ki. Kellet ez a feszültségoldás nekem is. Erőt gyűjtve odaültem Éva és Mária közé. Mária bátrabbnak tűnt tegnap este és ezért mikor átkaroltam őket felé fordultam és nyakába csókoltam. Épp adtam egy két puszit, mikor éreztem, hogy egy kéz a farkamat simogatja a nadrágomon keresztül. Ránéztem Évára, Ő volt. A szeme egy kis sértődöttséget árult el, de résnyire kinyitott ajkai nagyon érzékiek voltak így csókkal jutalmaztam bátorságát. Ekkor döbbentem rá, hogy még nem is csókolóztam velük. Még mielőtt sértődés lett volna a másik oldalt Máriához fordultam és őt is csókoltam. Csatlakozott az Ő keze is Éváéhoz. Aztán Erikára néztem, szembe ült az ágyon és kedvteléssel nézte amit látott. Dobott egy csókot egy laza kézmozdulattal.

Tehát ebből Ő kimarad gondoltam. Sebaj, nem kell telhetetlenek lenni és ismét Évát csókoltam. Közben Mária kiszabadította a farkam és mind egyre gyorsabban verték a farkam, váltogatva melyikük keze érjen hozzá. Aztán végül Évát kezdtem vetkőztetni. Póló és rövidnadrág volt rajta. Levettem a pólót. Fehér melltartót hordott, bár melle épp csak tenyérnyi volt. Miközben a melltartóval babráltam, Ő feltérdelt az ágyon és már le is tolta a nadrágját a bugyijával együtt a térdéig. Sötét fanszőrzete volt, de nem túl dús és nagyon selymes. Egyik kezével a mellét simogatta, bimbója körül játszott ujjaival a másikat ágyékába fúrta. Én csak csókoltam a nyakát, arcát, vállát és simogattam szabad mellét. Közben éreztem, hogy Mária a szájába vette a farkam. Tanult a tegnapiakból, mert ritmusosabban és kicsit erőteljesebben szopott. Éva pedig csak izgatta magát, míg éreztem, hogy karcsú háta többször megrándul, majd szó szerint hanyatt dobta magát az ágyon egy hangos sóhajjal. Két ujja még mindig a puncijában volt.

Felemeltem Mária fejét és csókolódzni kezdtünk. Ő is magától elkezdte ledobálni a ruháit, hasonló szerelésben volt, mint Éva. Gondoltam ez így nem lesz jó, a végén még Ő is kielégíti magát, pedig nagyon meg akartam ízlelni azt a puncit, amitől tegnap úgy megállt bennem az ütő. Abbahagytuk a csókolózást. Neki volt a legfehérebb bőre, szintén alig tenyérnyi mellekkel, de azért kicsit nagyobbak voltak neki, mint Évának. Ő sem volt borotvált, de nagyon kevés szőrzete volt. Belesimítottam a puncijába és megcsókoltam a mellét. Már nagyon nedves volt és meglepően könnyen csúszott be a mutatóujjam. Egész testében megfeszült és én egyre gyorsabban újaztam. Homorított és nyöszörgött, dobálta magát. Ránéztem Erikára, aki felhúzott lábakkal, terpeszben ült az ágyon szemben, felhajtotta rövid szoknyáját és bugyiján keresztül simogatta magát, láthatóan teljes beleéléssel. Talán észre se vette, hogy ránéztem. Aztán Mária fölemelte a csípőjét és az ujjam kint volt belőle. kipirulva, pihegve ült le mellém. Ágira néztem, aki Máriát nézte és ajkait nyalogatta.

Ekkor felállt Erika. Azt hittem most neki kedvezhetek, de Ő nem hozzám jött, hanem Évához. Lehúzta róla a nadrágját és a bugyiját ami még mindig a térdénél volt és két kezénél fogva felhúzta térdelésbe. Megfogta a csípojét és fölém irányítgatta, hogy ágyékunk összeérjen. Éva nekem háttal volt, láthattam a fenekét és karcsú hátát, a haját ahogy a vállára omlik, lábszára pedig a combomat érintette. Ahogy láttam, Erika fogta meg a farkam és írogatni kezdte vele Éva punciját. Éva sóhajtozni kezdett és lassú csípőkörzésbe kezdett. Éreztem hogy Erika végignyalja a farkam és kíváncsi lettem volna, vajon Évát is részesítette-e nyelve örömében de nem láttam. Megfogta Éva csípojét és lefele nyomta. Farkam nekifeszült Éva puncijának, de éreztem, nincs teljesen a helyén. Kicsit igazítottam rajta és a makkom már el is tűnt Évában. Ő egy pillanatra megállt, majd kicsit mélyebbre ereszkedett. Ütemes lovagolásba kezdett rajtam, minden lökéssel egyre mélyebbre magába véve farkam. Mikor tövig benne voltam megállt egy kicsit, körözött egy párat a csípőjével és folytatta.

Nagyon finom volt és forró, éreztem, hogy nedve a golyóimon csorog. Hangosan nyögött, néha egy kicsit fel is sikoltott. Erika ekkor felállt és Marikához ment. Az Ő kezét is ágyékát arcomhoz irányította. Nagyon szép puncija volt Máriának és én nem is bírtam sokáig, kényeztettem nyelvemmel, ahogy bírtam. Azt hiszem Erika közben mellettünk ült és magát simogatta. Éva egyre gyorsabb volt és csak azért nem mentem el, mert alig 6-7 órája élveztem legutóbb. Ági azonban ismét megfeszült, mélyen belém ereszkedett, szinte karmolta a combom, majd leszállt rólam. Éreztem, hogy a szájába veszi a farkam, csókolgatja. Mária leszállt rólam és akkor láttam, hogy Erika kényeztet, nem Ági. Ő ismét pihegve, pirulva feküdt mellettünk. Ahogy Mária leszállt rólam Erika abbahagyta a szopást és Máriára mosolygott.

O szembefordult velem, és óvatosan közelített ágyékával a farkam felé. Erika megint segített és bátorította Máriát, hogy üljön bele a farkamba és most Ő figyelt arra is, hogy minden pont a jó helyen legyen. Miután sikerült Máriának is tövig bevennie engem én is mozogni kezdtem csípőből. Nem volt olyan szoros, mint Éva, de kellemes bizsergést éreztem a gerincemben minden hullámra. Mária nem bírta sokáig, légzése akadozni kezdett majd rám omlott és csókolt mindenhol. Arcomon, vállamon, nyakamon. Ő a másik oldalamra feküdt. Én Erikára néztem. Ő még fel volt öltözve. Felállt az ágy elé. Levette a bugyiját, de úgy, hogy nem láttam semmit, magán hagyta amúgy nem túl hosszú szoknyáját. Vajszínű blúza és melltartója is rajta volt. Háttal térdelt Ő is a farkam fölé. Alakja jól átsejlett a szoknya alatt és éreztem ahogy simogatja punciját a farkam végével, majd egyetlen határozott mozdulattal tövig ült bele. Gyorsan szeretkeztünk, mindkét kézzel a csípojét markoltam. Mária és Éva minket néztek, talán még simogatták is magukat, nem tudom.
Aztán Erika felemelkedett és kivette a farkam magából. Hátranézett, mosolygott és fenekéhez húzta a farkam. Nehezen nyílt meg a feneke, de õ akaratos volt és addig nyomta a fenekét, míg becsusszantam. Két három lökés alatt tövig voltam a fenekében. Nagyon erősen, gyorsan mozgott a farkamon és halk sikolyok hagyták el ajkát minden mély lükés után. Azt hiszem, Máriáék nem vettek észre semmit belőle azt hiszem és lehet, hogy Erika ezért nem vette le a szoknyáját. Pár percig bírtam csak és éreztem, hogy végsőt feszül a farkam. Erika megérezhette ezt és az utolsó pillanatban leugrott a farkamról. Ágyéka mellett sajnos a szoknyája is teljesen elázott. Csak pár pillanatig maradt így, majd szinte odafutott az ágyához és papír zsebkendővel törölgetni kezdte magát és a szoknyáját. Mária és Éve csendben nézte hol őt, hol engem. Amint a nagyját letörölgette Erika húzott egy másik szoknyát és kiment a zuhanyzóba. Mária és Éve még mindig mellettem feküdt.

Ránéztem Máriára, aki kicsit lebiggyedt ajakkal megsimogatta a farkam és kenegette rajta azt a pár csepp spermát ami rajta maradt. Egyszerre csak nevetésben törtünk ki mind a hárman pihegve élveztük testünk utórezgéseit. Délután ötkor ment vissza buszom, a stoppról a késői időpont miatt le kellet mondanom. Nagyon aranyosak voltak, mind a hárman kikísértek és mindenki irigységére cuppanós nagy puszikat adtak nekem. Én meg lebegve szálltam a buszra és egészen Pestig úgy mosolyogtam magamban, mint egy autista. Később többször gondoltam rá esős napokon, hogy vissza kellene mennem, de sosem tettem. Az volt az érzésem ez így volt jó és csak elrontanám az emléket ha a második találkozás nem sikerült ilyen jól. Aztán egyszer később Évával még összefutattam, de az egy másik történet.


Szextörténet ajánló:


Az Énektanárnő szétbaszva


Jó hely a cset. Lehet ismerkedni, és ha az ember elég perverz akkor társra is találhat, mint ahogyan én. Egy szombathelyi énektanárnő személyében. Aki rögtön az első beszélgetésünk alkalmával megindította a fantáziám.
Nagy odaadással írta le a vágyait, hogy mit élvezne. Hogyan aláztatná meg magát. Vagy hogy milyen nedves a pinája, amikor olvassa a történeteket.
Örülten jókat mesélt.<....

Két tizenéves pajzánkodása egy osztálykiránduláson


Még az általános iskola végén elkezdjük felfedezni a felnőttek világát. Valakinél hamarabb, valakinél később jön el ez az életében. Egyre jobban érdekel minket, hogy mivé váljunk, észrevesszük, mennyit dolgoznak a szülők. Tapasztaljuk a külső ingereket otthon és az iskolában.
Ez a szexualitással is így van. Megismerjük magunkat, a testünket, rájövünk bizonyos izgalmakra. Felfigyelünk a nő....

Új élet egy csendes faluban


A 27 éves Tina mint friss házasok költöztek el a nyüzsgő városi életből egy csendes és egyben kevésbé izgalmasnak itt faluba.


Őszi napon költöztek be véglegesen Tina nagyon boldog volt, hiszen mindig erre vágyott hogy egy csendes és szép környékre költözzenek.
- Milyen csodás kilátás a tengerre, csendes, nyugalmas... mit kívánhat még egy nő. -
Jegyezte meg han....

Szex a kocsiban


Szex a kocsiban

Erika a szekrény oldalának dõlt a hátával, kis terpeszben állt, combjain a fekete combfix feszült, punciját egy fekete, selymes anyagú bugyi fedte, amely olyan feszes és vékony volt, hogy lehetett látni ahogy a dús punciszõr csigákba tekeredik alatta.
Én elõtte térdeltem, a bugyi szegélye és a harisnya csipkéje....

A biszex trió


Kopognak. Odamegyek az ajtóhoz, kinyitom. Enzós Niki áll ott. Kék atlétában van, szép válla vadítóan néz ki. Passzos farmert visel, cipő a lábán. Hamar megkeményedik a faszom. Megfogom a kezeit, és behúzom a szobába.

Vadul csókolni kezdem, közben bezárom az ajtót, és hátát nekidöntöm. Amíg csókolgatom a száját és környékét, kulcsra zárom az ajtót. Jobb lábával átfogja a combomat. Én....

A durva hármas szex


Régen nem találkoztam már legjobb barátnőmmel. Egy évfolyamra jártunk, így az együtt töltött évek alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz. Bármiben számíthattunk egymásra. Titkaink soha nem voltak egymás előtt. Miután befejeztük tanulmányainkat, kissé messzire vetett a sors minket egymástól, de telefonon, mailen rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Legutóbbi levélváltásunk alkalmával beszéltük meg....
Szextörténet címkék

demon | lányok egymás közt | oviba | szexm | luxuskurva |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.