A tűsarkaktól az arcodig


Fel nem fogtam, miért akartad, hogy ma este egy üres lakásban találkozzunk, amit a nővéred épp most újíttat fel, és a kellős közepén tartanak. Azt mondtad, egy kis „kalandozás” kedvéért. De most, hogy megérkeztem, már látom, miféle kalandozásról van szó. Téged kell bebarangolni, nem a lakást.
Mert a lakás csupán egy kényelmes üresség, ahol semmi nem vonja el a figyelmet… Mindössze egyetlen nagyseggű légkondicionáló áll a szoba közepén. Hát ez remek. De nem kéne gúnyolódnom. Mert ahogy drámai módon állsz ott a tetején fehérneműben, ez a légkondicionáló ott a padló közepén tényleg remek.

A cipősarkak

A legkevésbé fontossal kezdem. És minthogy ragaszkodsz ahhoz, hogy egy üzemen kívüli légkondicionáló tetején állj, hát egyben az első legszembeötlőbbel a fegyvertáradból.
Azokról a fekete cipősarkakról van szó.
„Cipősarkak”… én így nevezem őket, valójában az egész cipőről van szó. Te persze azt mondod rájuk, „tűsarkak”.
Nem vagyok az a fajta fickó, aki túlságosan odavan a tűsarkakért. A nők cipő nélkül is nagyon szexisek lehetnek… például mezítláb.
Szerintem senkinek sem kéne zseníroznia magát amiatt, ha nem hord tűsarkú cipőt, csak mert nem tartja praktikusnak, hanem kényelmetlennek, vagy nem is áll jól a lábán.
Ám ha neked jólesik, hogy ilyet hordasz, távol álljon tőlem, hogy ezen vitatkozzam. Sőt, távol álljon tőlem az is, hogy ne csodáljam meg rajtad. El kell ismernem, nagyon is tetszik, ahogy kihangsúlyozzák formás lábaid erotikus jellegét. Ja, igen… és remélem, hogy műbőr, mert azt akarom, hogy te légy az egyetlen „állat” azokban a cipőkben.
Hahaha!
Egyszer már elmagyaráztad nekem, hogy azért ilyen túlzottan magas sarkú, hogy megfeleljenek a „gyere dugj meg” minősítésnek. Nos, fenntartom a véleményem, hogy ha így állsz fehérneműben egy légkondicionáló tetején, akkor viselj bármilyen sarkú cipőt, az nekem mind „gyere dugj meg” jellegű sarok. És ezt be is fogom bizonyítani.
Amit a legjobban kedvelek ezekben a cipőkben, az nem más, mint ahogy te reagálsz arra, mikor becsúsztatom az ujjamat az egyikbe, és a lábfejedet csiklandozom nagy élvezettel a vékony harisnyádon keresztül. Mert imádod, ha finoman csiklandoznak; ilyenkor az ujjamnak feszíted a lábujjaidat, odaszorítod, arra ösztökélve, hogy tovább csiklandozzam, miközben messze odafentről dallamos kacajok zúdulnak alá. Már alig várom, hogy máshol is megcsiklandozhassalak.
Mert sok ilyen hely van rajtad!
Elképzelem, hogy utánad megyek a konyhába, tűsarkaid ütemes kipp-kopp, kipp-kopp hangot adnak. Szándékosan lehorgonyzol a hűtőszekrénynél, én pedig milliméter pontossággal állok meg mögötted, aztán nekipréselem magam a hátsó felednek, mely mindenhez hasonlítható, csak hűtőszekrényhez nem. Miközben nadrágom szövete ott elől hozzádörgölőzik a seggedhez, eszembe jut, hogy azok a tűsarkak emelik pont a megfelelő magasságba a farpofáidat.
Jelenleg természetesen elérhetetlen a hátsó feled, minthogy egy légkondicionáló tetején állsz. Az most egy későbbi célkitűzés. Pillanatnyilag viszont a bokáidat simogatom.
Ezekkel a tűsarkakkal a lábaid nemigen mozoghatnak oldalvást, én azonban jól látom azt az erotikus feszültséget a cipőidben. Bizsergető masszázsom csendesen hatja át idegeidet, azokon át kúszik fel lábszáraidon a puncidhoz, onnan a szexuális lüktetés visszasugárzik a harisnyádon át a lábadba. Engem is bezsongat, ahogy szenvedélyed fellobban ujjaim érintésétől, és itt érzem azt szexis cipőidben.
Bár most egy légkondicionáló készüléken állsz, azért el tudlak képzelni, ahogy egy kényelmes székben ülsz egy áruház cipőosztályán, én meg az eladó vagyok. Épp ilyen fekete tűsarkú cipőt hozok a te méretedre, könnyedén próbálom fel a jobb cipőt a lábadra, te pedig rám mosolyogsz. A lábad úgy belepasszol a cipőbe, mint a farkam a pinádba, kellemesen feszül rajta, de azért nem túlzottan, a belsejével érintkező hús felséges érzés. Én meg csak tartom a cipőbe bújtatott lábad a kezemben, tenyeremmel gyengéden próbálgatva a cipősarkat, hogy elég kényelmes-e neked.
Most, magamhoz térve az ábrándozásból, nő illatát érzem a levegőben, és csak most veszem észre, hogy nincs rajtad bugyi és jól látok mindent.

A harisnyák

Meztelen lábszáraid bizsergetően simák, ám amikor ilyen fekete harisnyába bújtatod őket, szinte elképzelhetetlenül simává válnak. A fizikusok szerint egy mozgásban lévő test súrlódás hiányában örökké mozogni fog. És lábaid most pontosan ezt ígérik nekem: egy végtelen utazást. Ezt alátámasztandó, most mintha a végtelenségbe nyúlnának így alulról nézve. És mégis ott van egy világosan látható pont, ahol a harisnya véget ér, ahol a láb már nem láb többé, hanem üde bőrű combhajlat. Afölött, ahol a sötét harisnyák végződnek, olyan régiókhoz érünk, melyek már elég közel vannak a puncidhoz, hogy jellegzetes zamatuk legyen… Ahogy pár mérföldnyire az óceántól a levegőben már érződik az összetéveszthetetlen tengerparti illat.
Ebben a harisnyában a két lábad olyan, mint két ikeroszlop, valami szent hely bejáratának két oldalán. Azt hiszem, ezt nem is kell külön kifejtenem. Csak még annyit tennék hozzá, hogy miközben itt állok a számomra hegyormot jelentő légkondicionáló lábánál, úgy érzem, mintha valami dicsőséges templomra vagy egy könyvtárra, egy obszervatóriumra vagy egy múzeumra pillantanék fel. Aztán megint érzem az illatodat, és hirtelen sokkal inkább tudlak hasonlítani egy remek étteremhez. Már alig várom, hogy leparkoljak ott és asztalt foglaljak.
De úgy érzem, egész éjjel tudnám simogatni a lábaidat ezekben a harisnyákban. A nejlon szinte hallhatatlan zümmögő hangot ad, ahogy ujjaimat végighúzom rajtuk. Ahogy a kezem húzogatom le-föl, le-föl a lábadon, tisztára olyan érzés, mintha a farkamat simogatnád le-föl, teljes hosszában. Érzed, hogy kezdek táncolni, miközben téged cirógatlak? Ez az én izgalmi táncom, mely végigfut rajtam, kedvesem, ahogy azt te előre tudtad, ezért vetted fel ezeket a hihetetlenül sima harisnyákat, amik aztán elvezetnek engem a pinádhoz. Tetszés szerint választhatom bármelyik lábad: azon felfelé haladva ugyanoda jutok, mint a másikon (hisz minden út Rómába vezet).
A harisnya anyaga és a húsod… egyfajta kontraszt mind szerkezetében, mind színben. A bőröd történetesen halovány, a kontraszt azonnal szembetűnik fehér combod és a fekete harisnya összjátékában. A nejlon szintetikus, te pedig nyilvánvalóan és izgatóan természetes… ez pedig újabb kontraszt. A harisnyáknak egységes a színárnyalata és a tónusa, az sosem változik, míg a te felső combod enyhén rózsaszínűbb árnyalatúvá válik helyzetünk izgalmától, helyenként pedig egy kis csillogás látszik rajta a fentről diszkréten alácsörgedező sikamlós folyadéktól. Hát igen… innen jól látom combjaid belső felén legfelül azokat a megcsillanó szikrákat, ahogy a fény rájuk esik, és olyan ritmusban táncol nedveiden, mint az én férfi izgalmi állapotom halk szambája.
Azon a ponton vagyok, ahol már erős bennem a késztetés a további cselekvésre. Innen elérem harisnyáid legtetejét, és a csatokat, melyek a harisnyatartódhoz rögzítik azokat, egyenként kikapcsolom, közben egyfolytában birizgálom a térdhajlatodat. Aztán meghámozlak, mint valami gyümölcsöt, egyenként lecsúsztatom harisnyáidat, és ezt csókokkal követem a lábaidon. Melyek hirtelen meztelensége harsogóan kiált rám – harisnyát látni e pillanatban merészebb és kifejezettebb utakra viszi szexuális fantáziámat, mintha egyenesen a szeméremajkaidba néznék egy közönséges péntek este.
Nem praktikus levenni a cipőidet, ezért hagyom, hogy harisnyáid a bokáid köré gyűrődve állapodjanak meg. Most oly örömtelien kiszolgáltatottnak látszol, te mosolygós, meztelen lábú, összegyűrt harisnyás leányzó, aki az enyém vagy. Ó, hogy megduglak mindjárt…

A harisnyatartó

Mikor elmondtad, milyen ruhadarabot vettél, valószínűleg a nyelvem is kilógott a kíváncsi várakozástól. Piros selyem (Pantone 192), mely beborítja az egész seggedet… hátul a fűző nyílásain át lehet kukucskálni, mintegy emlékeztetve arra, hol is találkozik a két farpofád… a szegély nyitott, mint a trombita tölcsére, hogy puncid minden meleg légfuvallatot élvezhessen és vonzza a kalandozó ujjakat (akár az enyémeket, akár a tiedet… akinek épp szabad a keze). Ugyan mi mást várhatnék még el egy ilyen fehérneműtől?
Nos, megkérdezhetném, vajon valami különleges alkalomra tartogatod? Hát persze hogy arra. Azt is megkérdezhetném, vajon azért csaltál ide, hogy felavasd a holmit magadon? Naná. Az én ujjaim hegye simít végig először azon a selymen, mely kemény farodra és erőteljes Vénuszdombodra feszül. Az én ujjaim játszadoznak majd először a fűzővel abbéli igyekezetemben, hogy levegyem rólad a harisnyatartót.
Az én erekciós cseppjeim hagynak majd először csíkot a sima női ruhadarabon, mikor a testednek préselem magam.
A harisnyatartó úgy passzol rád, mint egy tornadressz, úgy simul feszes, nőiesen kis seggedre. Pont úgy áll rajtad, ahogy szeretném… Jól meg lehet markolni. Most felmászok melléd a légkondicionálóra, hogy bemutassam. Most itt, egy szinten veled megmasszírozom a selyemhuzatba bújtatott vánkosodat, aztán kibontom a fűzőt és végignyalogatom tömör húsodat széles, érzéki mozdulatokkal… a bal farpofát, aztán a jobbot, és így tovább…
Na, de még mielőtt így tennék, ki kell használnom a nyitott harisnyatartó előnyét. Lábaid szétnyílnak, arcom pedig behatol selymes sátrad melegébe. És míg te kitárulkozva állsz ott abban a nyitott harisnyatartóban, nyelvem végigsimogatja tested rejtett részeit, melyeket máskor eltakar a bugyi. Most majd örömed leled abban, hogy nincs rajtad bugyi, erről gondoskodom, kedvesem. Talán még előadást is tartasz nekem annak előnyeiről, hogy nem veszel fel bugyit, én meg közben csak nyallak és nyallak, te meg súlyos sóhajok közepette magyarázod, hogy amit most épp veled teszek, és amit te ezáltal érzel, az mind meggyőző érv a bugyi nélküli fehérnemű viselet mellett.
„Nyitott aljú harisnyatartó”… már pusztán a hallatán a nyálam csorog. A „nyitott bár” azt jelenti, annyit iszol amennyit akarsz, a „nyílt út” a végtelen látóhatárt idézi, a „nyitott ajtó” pedig az odabent rejlő lehetőségeket, még csak kopogtatnom sem kell. A „nyitott aljú harisnyatartó” pedig azt jelenti, hogy arcomat a combjaid közé dugom.
Ezt a fehérneműt az ég is neked… illetve nekünk… teremtette.
A szegélye oly csábos tapintású itt az ujjaim között. Most mégis keményen markolom meg, mint ahogy a zsírpapír sarkait, ha épp egy vaskos szendvicset falok fel. Most majd te leszel az én szendvicsem, és te még ki is adod magadból saját ínycsiklandozó fűszereidet. Szó szerint megízlelhetem izgalmi állapotodat.
Örömtelien bensőséges és titkos annak tudata, hogy a harisnyatartódban tör rád az orgazmus. És én odabent vagyok veled, a punciddal táncolok, mérföldekkel a tűsarkaid felett, melyek érzékien rázkódnak vonaglásod ütemére. Jóleső érzés számomra, hogy bennfentes lehetek ott, ahol a női orgazmus végbemegy. Egész napot el tudnék ott tölteni, ajkaimmal a szeméremajkaidon, és hallgatni, ahogy combjaid örömtelien reszketnek és a füleimhez dörzsölődnek.
Most érzem, ahogy combjaid még egyszer erőteljesen megvonaglanak, mikor ujjaim hegye újfent rátalál a fűzők közötti résekre a seggeden. Mintha közvetlen kapcsolat lenne a segged vágásától a csiklódig, mintha a kéj expresszvonata futna ott, és mikor a hátsódat cirógatom, az zaftos eksztázist eredményez az arcomon, még a villámnál is gyorsabban.

A melltartó

Sosem tekintettem magam olyasvalakinek, akinek a női mellek jelentenek mindent. Csak hát vannak ilyen mellek, meg vannak olyanok. Egyébként meg a cickók mögött álló nő az, aki azokat izgalmassá tudja tenni. Ami a mi példánkat illeti, a mellek közepes méretűek, hajlatait tekintve esztétikus, viselkedésük kacér. És a mögöttük álló nő…nos, az nem más, mint te. És ha a tündéri kis testednek örömet okoz, ha megragadják azokat a melleket, hát akkor más vágyam sem lehet, mint hogy én tegyem ezt veled. És hogyan is ellenállhatnék e tekintetben? Hisz tökéletesen passzolnak azok a mellek a tenyerembe. Üde, lágy, telt illatuk van. És igencsak jól mutatnak abban a klasszikus fekete melltartóban.
Bárki jött is rá, hogy a fekete csipke kihangsúlyozza a fehér melleket, megérdemli, hogy generációkon át megtapsolják. És engem megvadít a tudat, hogy a csipkés modell mögött ott van a te lágy, kerekded húsod, az a zóna, mely olyannyira erogén, hogy a legkisebb érintésemre vagy birizgálásra nedvek teszik sikamlóssá szeméremajkaidat. És ha megérintem a mellbimbóidat, azzal mintha egy gombot nyomtam volna meg, miáltal a nőiesség olyan örömeihez röpítelek, melyek szinte elképzelhetetlenek. Már alig várom, hogy beléd hatolhassak, mindenhol beléd markolhassak a seggedtől a válladig, a csipkés melltartóval takart cickóid mint kölyökkutyák incselkedjenek velem, fejedet hátraveted, mintha egész lényed elmerülne az örömök fürdőjében.
Buján bizsergető érzés, ha így szabadon hagyod a pinádat a nyitott harisnyatartóban, emellett csipkés melltartóba bújtatod melleidet. Épp ez jár az eszemben, miközben kezem az elegáns levélmintás csipkéken kalandozik, a kanyargós levélszárakon, meg azon a kis bimbón… Ja!
Bocs, az a mellbimbód, nem pedig holmi bimbó a fehérneműn. Erre bele is markolsz a karomba, nehogy leess, mert érintésem azon a helyen olyan örömhullámot vált ki benned, hogy alig bírsz megállni a tűsarkaidon. Még mielőtt az éjszaka véget ér, lemászunk majd erről a légkondicionálóról és irány a matrac, ahová majd kényelmesen leteheted a seggedet és élvezheted, mikor majd bizonyos helyeken megérintelek. Van itt valahol egy tollseprű, úgyhogy már magam elé is képzelem, hogy riszálod majd a hátsódat a matracon, ha netán a tollakkal birizgállak a nyitott harisnyatartódban. Azt hiszem, addigra majd lekerül rólad ez a csábos melltartó, mert mellbimbóid a csókjaimra fognak áhítozni, miközben a hátsód vadul táncol az ágyon.
Mikor aztán kikapcsolom a melltartódat és a csipkés fehérnemű leesik a légkondicionáló mellé, elém tárulnak mezítelen melleid.
Mindaz az érzéki lágyság, amit a nő jelent, ezekben a gyönyörű formákban rejlik, és oly értékesek, hogy pazar csipkékbe burkoltad őket, míg végre hozzájuk férhettem és élvezhetem azokat. Lábaid elcsábítottak, lábszáraid lenyűgöztek, a feneked… mint mindig… most is elkápráztatott, és a puncid ma este egyszer – de nem utoljára – már magába fogadott. Ám a melleid valami olyat nyújtanak, amit a többi csábító testrészed nem: az arcod közelségét. Különleges öröm ez: a melleiddel szeretkezni oly módon, hogy csókjaimmal borítom, masszírozom őket, miközben látom, hogy arcod lepillant rám, az általam okozott gyönyöröktől áthatva.

Az arcod

Azt hiszem, ami a leginkább hatással van rám az arcodban, miközben érintésemmel térképezem fel testedet, az a koncentráció.
Mintha nem csak átélnéd, hanem egyben tanulmányoznád is mindazt az örömteli érzést, mintha memóriádban rögzítenéd az élvezet minden kis buborékát, kis és nagy orgazmusok minden részletét, csak hogy kipróbálhasd azokat később. Tudom, úgy éled az életedet, hogy a legtöbbet kihozz a dolgokból. A szexhez is így állsz hozzá. Teljes mértékben tisztában vagy minden egyes szexuális élmény magasságával, szélességével, mélységével, alakjával, anyagával, színével, sűrűségével, fajsúlyával, molekulasúlyával és kedvenc fagylalt ízével. Rendkívüli koncentráló képességed lehetővé teszi számodra, hogy paradox módon az eksztázis minden egyes pillanatát egyszerre nyeld le, és mégis megízleld azt minden ízében, mielőtt semmivé válik.
A lelkem mélyéig hatol, hogy az én érintésem, az én erotikus közelségem, az én vágyam az, amire összes figyelmedet szenteled.
Bármit adtam is, soha senki még ennyi figyelmet nem szentelt ajkam minden ízére vagy ujjaim simítására, mint te. Ahogy megmarkolod a farkamat, olyan érzés, mintha a húsom minden egyes centiméterét tanulmányoznád részletesen. Látom a két szemedben, azokban a koncentrált, hihetetlenül mély szemekben, melyek tükrözik minden gyönyörömet, minden szerelmemet, és olyan érzelmi gazdagságot, mely mellett eltörpül saját öntudatom.
Arckifejezésed most egybesűríti cipőid nyílt provokációját, harisnyáid sima csábosságát, harisnyatartód készségét arra, hogy szabaddá tegye a puncidat, végül pedig melltartód álszemérmes érettségét. Benne van mindez, sőt még annál is több. Az én szenvedélyem közvetlen tükre, egyben egy végtelenül mély ablak a tiedére.
Végre megszabadítottuk bokáidat a harisnyáktól, lábadat pedig a tűsarkaktól, és most itt vagyok tebenned, miközben lábszáraimat körém fonod. Arcod oly közel az enyémhez, amilyen közel csak lehet anélkül, hogy láthatatlanná válna. Érzékiséged kicsúszik a szádon, és ott van minden megnyilvánulásodban, miközben ajkaid ilyen szavakat formálnak: „Ó, jóságos ég”, meg hogy „Basszál meg!”. Igazából nem is kell mondanod ezeket, anélkül is tudom, mit érzel. Mert én is ugyanazt érzem. Miközben arcomba üvöltesz az orgazmus közepette, én pedig eszemet vesztem a belőlem kirobbanó és a beléd hatoló habáradattól, olyan, mintha az egész szoba fehérneművel lenne tele, és azok körülöttem repkednének. Egy kiszuperált légkondicionáló tetejéről az egész világ a te gyönyörödtől illatozik, és én minden eddiginél jobban értékelem, hogy minden részletet ilyen gondosan válogattál ki és ilyen hibátlanná tetted ezt a pillanatot. A ruháiddal igazából egy alkalmat, egy eseményt öltöttél magadra, az eksztázis időtlen világában egy örökkévalóságot. És ez így volt tökéletes.


Szextörténet ajánló:


Apakomplexus


Az egész tizenhat éves koromban kezdődött.Az ember lányát már elkezdik érdekelni a fiúk, én is ábrándoztam, olykor maszturbáltam olyan képzetekre, hogy egy sráccal szerelemből lefekszünk, ám ahogy végignéztem a velem egyidősek seregén, elborzadtam.

Mégis mi ez a kínálat? 20 kilós srácok mindenhol béna hajjal, elképzelni sem tudtam őket meztelenül. Ráadásul érettebb is voltam náluk ....

Meleg kaland a haverommal


A következő igaz történet sokban hozzátett az életemhez, de nem úgy ahogy gondolnád...

Én egy kíváncsi, gátlástalan 15 éves fiú vagyok, éppen e tulajdonságaim miatt jöhetett létre ez a kalfelállt
Tudtuk egymásról mindketten, hogy nem vagyunk melegek.
Fél éve történt, hogy Ádám a legjobb barátom áthívott videójátékozni.
Persze igent montam, és fél óra mulva m....

Kölcsönös orális szex a természetben


- Igen! Nekem a természetjárás felüdülést jelent hétvégenként. Hol egyedül, hol pedig csoportosan kirándulunk. Egy ilyen csoportos kiruccanáson ismertem meg "Anyácskámat".
Aznap csodálatos idõt fogtunk ki, a kedves hölggyel végig egymás mellett sétáltunk, s kellemesen elbeszélgettünk. Egyre bizalmasabb témákról cseverésztünk. Az utunk egy turistaházhoz vezetett, hogy ott töltsük el a hétvég....

Lilla több mint hatvan éve szeretkezett velünk.9


Olvasom a neten, mennyire szörnyűlködnek, hogy az egyik celeb elmesélte, sokan keféltek egy nővel. Tizenöt pasi nem kevés, de egy ilyen helyzetbe már régen is kerülhettek lányok, asszonyok, ez nem áldozathibáztatás. Írják a mai fiatalok - hatvan éve a Nagyréten mi csak öten voltunk, de tudom, hogy Lilla délig körülbelül nyolc, kilenc esetben élt át orgazmust. Egy lány szerintem csak akkor élvezi a....

Szarul sikerült párcsere


Pár éve jártam egy nálam néhány évvel idősebb, semmi extra, ronda elvált nőcivel. Kutyás Ivett említette hogy abarátnőjének is kellene valaki. szóltama haveromnak, úgy határoztunk hogy bulit szervezünk és gondoskodunk megfelelő mennyiségű alkoholról és átalakulunk orgiává. Az elején be is jött, lassúzás közben ő Kutyás Ivett, én a bizonyos barátnővel, Nikivel smároltam. Utána nem volt nehéz meggy....

A feleségem pinája(3)A szomszédasszony!


A feleségem pinája (3.) A szomszédasszony!!!

Korábbi részekben leírtam, hogy hogy tudtam rávenni a feleségemet a 3-as szexre a nagyfaszú barátommal (közel 18 évig heti rendszerességgel !!) majd az ezredfordulós szilveszterén a barátom és az öccse és a nejem 1 órás kalandjáról, most meg leírom hogy sikerült a szomszédasszonyt is időnként bevonni kalandjainkba !!
Amikor megnő....
Szextörténet címkék

tanárnőból ribancot. v | glori | instagram | tapos | alávetett |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.