A feleségem nem szeret, ezért egy S/M klubba ment


Az esti programhoz Heather testhezálló gumi miniszoknyát vett fel, három hüvelyk magas tűsarkú cipőt és egy fél pólót, melynek elején csillogó ezüst betűkkel ez állt: Istennő. Úgy tervezte, elmegyünk Manhattan egyik S&M klubjába, a neve Paddles.
Nem mintha ez lett volna első kiruccanásom New York csaknem alvilági BDSM színterén, mégis kissé viszolyogtam az egész ötlettől. Olyan érzés, mintha valaki az éjszakai ivászat után menne templomba vagy az anyósához teázni.
Másrészt viszont Heather időnként szükségét érezte annak,hogy nyilvánosan verjék el a seggét.Ne kérdezzék, miért, mert magam sem tudom.
Mikor először indultam felfedezi körútra a BDSM világába, az első dolog, amin meglepődtem, az volt, hogy szex szinte alig keveredett az S&M játékkal. A legtöbb kívülálló hajlamos azt hinni, hogy ez valami szexuális flúg, de akik benne vannak, tudják, hogy ez elhatárolódik a szexuális tevékenységtől. Még azt is ritkán látni, hogy emberek megcsókolják vagy megsimogatják egymást az ilyen nyilvános partikon.
Az ezen résztvevők nagyon is komolyan veszik az egészet. Teljesen lefoglalják őket a játékaik. Többször is láttam, hogy emberek műsort adnak elő és bemutatják hordozható játékdobozaik tartalmát, gyakran részletesen – és látható büszkeséggel – magyaráznak el minden egyes husángot, korbácsot, bilincset meg az ördög tudja mi minden egyéb vackot, amikkel játékosan kegyetlenkednek. És ami még komikusabb, az az őszinte érdeklődés, amellyel honfitársaik figyelték ezeket a bemutatókat. Ha valaki új módszert talál ki, hogyan lehet egy közönséges háztartási eszközzel elverni valakinek a seggét, az igen nagy érdemnek számít.
Az egyetlen, ami talán még ezeknél a játékszereknél is fontosabb, az nem más, mint az S&M divatja, a ruhaviselet, ami gyakran igen bonyolult tervezésű szürreális kosztümöket jelentett. Az S&M parti egyfajta színház. Jelmezbál, amit a résztvevők maguk terveznek, ruhabemutató. A legjobb, mikor szép embereket látunk elegáns erotikus kosztümökben, melyek egy sci-fi fantázia filmben is elmennének. A rosszabbik része a dolognak, mikor löttyedt öregembereket láthatunk, dagadt pocakjuk lóg a bőrövük felett.
Az S&M azonban színházi jellegét tekintve több, mint egyszerű divatbemutató. Az S&M jelenetei önmagukban véve is egyfajta előadást jelentenek. A kötél megkötése például magas fokú művészetnek számít, és akik ennek hódolnak, azok a Shibarit tanulják meg egyéb komplex hagyományos csomókötési módszereket Japánból és Kínából.
Minden alkalommal, mikor elmegyek egy ilyen helyre, rendszerint először ki akarom fújni magam, leülni és hátradőlni, aztán körülnézni, felmérni a környezetet, mi is folyik ott. De a BDSM helyeken mindig van valaki, aki megzavarja az ember nyugalmát. Öreg fickók kérik meg a nőket, hogy vezessék őket pórázon, miközben ők négykézláb mászkálnak, vagy ott vannak ezek a kövér, lökött lábimádók, akik mint nagyra nőtt gyerekek ücsörögnek a földön, és eközben a nők lábait masszírozzák és csókolgatják.
Ezen az említett éjszakán megérkeztünk a Paddlesbe és kifizettük az ötven dolláros részvételi díjat. Miután bementünk, szobáról szobára jártunk, hogy megnézzük, milyen hely ez. A nagyteremben volt egypár boksz meg bárpult ülésekkel, mint egy régimódi mulatóban. Alkohol nem volt, csak üdíti meg palackozott víz. Mindenféle folyosók meg kisebb szobák voltak ott a legkülönfélébb bútorokkal, ahol a kuncsaftok lekötözhették egymást. Volt ott egy nagy szoba, tele mindenféle fura szerkezettel, melyek leginkább középkori kínzóeszközökre és antik orvosi bútorokra emlékeztettek. Nem volt ott sok ember. Egypáran lézengtek szobáról szobára. Volt ott egy emberre méretezett madárkalitka, odabent egy izmoktól duzzadó férfi várakozott.
Igyekeztem kerülni a társaságot, így aztán egy padra ültünk az egyik sötét sarokban. Hallgattuk, hogy egy férfi meg egy ni a legapróbb részletekig kitárgyalja a ping-pong ütővel végzett seggrepacsi örömeit.
A cseverészés közben fény derült a különféle faanyagok legmélyebb titkaira, előnyeikre és hátrányaikra a seggrepacsi szempontjából. A férfinél volt egy kék tornazsák, abban tartotta játékszereit. A nő fekete szerelésbe öltözött, izmos szikeség volt. Kis idő múltán a férfi arra kérte a nőt, lenne olyan kedves és elverné egy kicsit a seggét.
Ezután levette sortját, a nő pedig a plafonról lógó láncokhoz erősített bőrszíjakkal kötözte le két kezét. A férfi így álló helyzetben volt, de kissé behajolva. Úgy kezdte, hogy egy vékony bőrfonatokból készült korbácsot tartott a pasas háta fölött, hogy az a seggét csiklandozta.
Aztán úgy bemelegítésképpen puszta tenyérrel csapott a farpofáira.
Addigra már kisebb tömeg gyűlt össze és az eseményeket figyelte.
Egy vonzó fiatal pár állt az ajtóban, szemmel láthatólag új látogatók voltak itt, a szoba hátsó részében pedig egy slampos, de különben jól szituált páros álldogált, szerte a teremben pedig a szóló férfiak elkerülhetetlen csőcseléke foglalt helyet, akik úgy gyűlnek az ilyen kegyetlenkedésre, mint legyek a szarra.
A csaj ezután lassan kezdte ütlegelni a hapsit a korbáccsal. Minden lassú csapás egyre erősebb lett. A fickó mindössze néhány fojtott röffenéssel reagált a fájdalomra. A csaj mozdulatai méltóságteljesek voltak, mint egy balerináé, aki épp egy fejszét készül megélezni.
Ez a műsorszám láthatólag meghozta Heather étvágyát is. Rögtön láttam, hogy szeretne részt venni ő is valami cselekményben. A magam részéről visszahúzódtam. Emberek jöttek oda és próbáltak beszélgetésbe elegyedni velem, én azonban rövid és kimért válaszokat adtam. Szerettem volna elküldeni őket valahová. Egy középkorú fickó azt kérdezte, újak vagyunk-e ott, mert nyilvánvalóan valami friss húsra vágyott, akivel eljátszhatja az idegenvezető szerepét. Miután feladta, próbáltam elrejtőzni a sarokban, hogy ne legyünk kitéve újabb kíváncsiskodóknak. Közben folyt tovább a seggrepacsi, a szoba pedig megtelt, én pedig kézen fogtam Heathert és kivittem onnan. Körbesétáltunk látnivalók után. Egy kövér pasas jött oda és azt kérdezte, megmasszírozhatná-e Heather lábát.
– Most nem – feleltem.
Egy fiatal párt néztünk, akik egyedül voltak az egyik sötét előszobában. Gyengéden csókolóztak, aztán a srác a térdére fektette a csajt és puszta kézzel verte el a seggét. Ez sokkal inkább érzéki jelenet volt, valóban némiképp erotikus látványt nyújtott.
Az éjszaka múlik és az az érzésem, hogy bármerre megyünk, valami kéjenc mindig megpróbál bevonni minket az eszement játékába. Némelyikükkel együtt is működnék. Az S&M felszabadíthat mind fizikai, mind lélektani értelemben, különösen, ha valaki először éli ezt át, ám gyakori, hogy az első ilyen élmény ugyanolyan közömbös, mint a mosogatás.
Ahogy egyik szobáról a másikra jártunk, éreztem, hogy mindenfelől erősödik a nyomás. Tudtam, hogy Heather fel van hergelve és játszani akar. Másfelől meg minden bőrruhás köcsög velünk akar megismerkedni.
Volt egy olyan öt magányos fickóból álló csapat, amelyik mindenhová követett minket, minthogy valószínűleg Heather volt ott a legvonzóbb ni. Minthogy elegem lett az egészből, vettem egy mély lélegzetet és úgy döntöttem, megkapja mindenki, amit akar. Először is odavittem Heathert a kalitkához. Odabent a fickó izmos volt és olyan világosabb bőrű latin fajtának tűnt. Mondtam Heathernek, nyúljon be és simogassa meg a mellét. Meglepetésemre Heather erre idegesnek látszott. A kalitkában álló férfi csak bámult egyenesen előre és egy szót sem szólt, miközben Heather a mellét és hasát simogatta.
Ez a kis esemény láthatólag izgalomba hozta a bámészkodók csapatát, és a szexuális feszültség hatására megmerevedtek és csendben figyeltek. Most azt mondtam Heathernek, vegye ki onnan a kezét és dugja vissza lejjebb, az alsó rács alatt, hogy a krapek félig álló faszát cirógathassa. Úgy tűnt, Heather már szinte reszket, miközben kezével végigsimított a férfi hasán, majd ujjait végigcsúsztatta a pénisz teljes hosszán. Én meg csak álltam és néztem, elég időt hagyva a fickónak, hogy kiélvezze Heather kezének érintését. Ő most saját indíttatásból húzta vissza kezét, majd ismét fentebb dugta vissza, hogy újfent megcirógathassa a férfi mellkasát és vállát, mintegy köszönetet mondva neki.
E pillanattól kezdve a csapat nem tévesztette szem elől Heathert. A fickók elhelyezkedtek körbe a szobában, szemüket azonban le nem vették róla. Most odavezettem Heathert a szoba közepére és egy kendővel bekötöttem a szemét. Előhúztam a zsebemből egy darab kötelet, és hátrakötöztem két kezét. Ebben a kiszolgáltatott helyzetben lassan szájon csókoltam. Aztán úgy, ahogy volt – hátrakötözött kézzel, bekötött szemmel, egyedül a szoba közepén, miközben minden szem rátapad – felhúztam pólóját, hogy mindenki láthassa kis melleit.
Most odamentem az egyik falhoz, otthagytam őt egyedül állva bekötött szemmel és azzal a tudattal, hogy a szoba tele van emberekkel, akiket ő nem lát, viszont mindenki az ő testét nézi. Senki sem szólt egy szót sem. Meg sem moccantak. A szobát néma áhítat hatotta át, mintha valami szentélyben lennénk egy szertartáson, ahol egy pogány istennőt imádnak. Hagytam, hogy múljanak a percek ebben a feszültséggel teli légkörben. Végül odamentem hozzá, lehajoltam és végigfuttattam ujjaimat bokáin és combjain. Tősarkai pazarul hosszúnak láttatták lábszárait. Enyhén megremegett érintésemtől. Ajkamat a mellére tettem és szopogatni kezdtem. Lassan csúsztattam le kezem a hasára. Gumi szoknyáját felhúztam a dereka fölé. Minthogy alatta semmi sem volt, ott állt pucéran, jól tudva, hogy a tömeg őt nézi, gusztálja és sóvárognak utána.
Ő pedig kötelességtudóan állt ott. Mintha valami lágy görög szobor kelt volna életre. Most ismét elfoglaltam helyemet a fal mellett és élveztem a látványt. A csábos testét közszemlére téve, érzékeitől felajzva. Körbenéztem a szobában, hogy lássam a bámészkodók feszült arckifejezését. A percek múlásával a feszültség egyre elviselhetetlenebbé vált. Mindenki izgatott és frusztrált volt, belegondolva a lehetőségekbe, amik ezután jöhetnek.
Amikor aztán úgy gondoltam, Heather talán összeesik, odamentem hozzá hátulról, megcsókoltam nyakát és vállát. Azután odavezettem őt egy olyan húsz év körüli fekete férfihez az eredeti ötös csoportból, akik utánunk koslattak és most félkörben álltak a szoba közepén.
Heather pár hüvelykre állt meg előtte. Akkor azt mondtam a srácnak, szopogassa a melleit. Erre lehajolt, száját Heather mellbimbójára tette és szopni kezdte. Néhány perc múltán elhúztam onnan Heathert és a következi fickóhoz vittem, aki gyengéden nyaldosta és szopogatta melleit. Egyik fickótól a másikig vezettem, míg mind az ötre sor került.
Minthogy a szeme már egy ideje be volt kötve, Heathernek már fogalma sem volt arról, hol van és ki nyúl hozzá ilyen intim helyzetben.
Most visszavezettem őt a szoba közepére. Csak ekkor vettem le szeméről a kendőt. Melle még mindig szabadon, szoknyája felhúzva dereka fölé, így állt szemben férfiak és nők sóvárgó tömegével, akik mind úgy bámultak rá, mint fő műsorszámra az ő kedvtelésükre.
Heather, szemtől szembe nézve rájuk, olyan arckifejezést öltött, mely a zavar és a dölyfös megvetés keveréke volt. Mintha csak azt mondaná:
– Na, mit néztek? Azt, ami nem lehet a tietek?
Mintegy tíz perc múltán kioldottam csuklóit és a szoba hátuljába vezettem. A fal rideg beton volt, érdes fekete festéssel. A falnak fordult, két tenyerét rátéve; elővettem zsebemből egy kis lapos habverőt és lassan kezdtem őt elfenekelni. Az előadásnak ehhez a részéhez némi akaraterőre volt szükségem.
Mert hát egy dolog pszichológiai játékot játszani, ami új élményt jelenthet valakinek, és megint más dolog valakinek fizikai fájdalmat okozni, mely olyannyira ellenkezik ösztöneimmel, hogy mentálisan meg kell magam győznöm, épp ez az, amire Heather vágyik.
Különös, hogy mennyi ni vágyik egy kiadós elfenekelésre. Úgy tűnik, minden ni erről fantáziái, akivel csak találkozom. Számomra ez titokzatos. Talán a városi élet okozta stressz hozza ezt? A hivatali feladatok felelőssége és sokasága, valamint a túlélésért folytatott küzdelem teszi, hogy a nők teljesen alávetik magukat az ilyen bánásmódnak? Vagy talán a feminizmus parancsa ez, amitől oly sok férfi vált jóindulatú kezes báránnyá, és most a nők olyan férfire vágynak, aki teljes mértékben uralkodik felettük? Bármi is a magyarázat, láthatólag fékezhetetlen ez a vágy a huszonéves nők körében.
Egyszer az Imperial Orgy művészeti és költészeti bálján Heather egyik barátnője uralkodónőnek öltözött és játékosan elfenekelte a parti résztvevőit. Ez a barátnő aztán megkérdezte Heathert, akar-e ő is egy kis seggrepacsit. Mikor aztán Heather elfoglalta helyét és várta, hogy barátnője egypárszor játékosan rápaskoljon, egy fura kinézető krapek vált ki a közönség soraiból, fogott egy korbácsot és brutálisan kezdte ütlegelni őt. Mintegy ötven emberből álló csoport nézte döbbenten.
Néhány perc múltán kimentem a teremből, mert a gyomrom nem elég erős az ilyesmihez. Heather, miután jól elverték a seggét, egy másik szobában talált rám, a padlón fekve egypár vánkoson, miközben kísérleti videofelvételeket néztem.
Furcsa egybeesésként ugyanaznap este egy közeli barátnőm Utah-ban még brutálisabb verést kapott egy ottani partin nádpálcával. Kissé meghökkentem mindezen. Hát miféle nők vannak az életemben? De visszatérve a Paddlesbe, szilárd kézzel kemény csapásokat mértem Heather hátsó felére. A bőr csattanása az ő éli bőrén visszhangzott a szoba falain és Heather ettől láthatólag még inkább felizgult. Ahogy a csapások egyre keményebbé váltak, úgy kezdett ő is felszisszenni a fájdalomtól. Végül aztán kimerültén esett térdre. Mikor felsegítettem, suttogva kérdeztem.
– Jól vagy?
Ő bólintott, ám olyan puha volt, mint a hab, és olyan bizonytalanul állt a lábán, mint egy újszülött borjú.
Végső megaláztatásként a nagyterembe vezettem és odaszíjaztam őt egy masszív fából készült kínzóeszközhöz. Egyenes felsőtesttel ült ott, kitárt karokkal, mintha keresztre feszítették volna. Lábait is leszíjaztam, szélesre tárva combjait, hogy semmi se maradjon rejtve a bámészkodók előtt, akik ide is követtek minket.
Kimentem a teremből, egyedül hagytam Heathert a csőcselékkel.
Senki nem ment hozzá közel, megérinteni sem merték. Mikor végül visszamentem hozzá, kioldoztam őt, majd rászóltam, menjen oda az öt krapekhoz, akik a mellét szopták és mondjon nekik köszönetet.
Segítettem neki összeszedni magát, aztán kimentünk a kocsihoz a hideg téli éjszakába. Heather megviselnek látszott, de nyugodtnak.
Miközben én vezettem, ő az ablakon bámult ki. Úgy tűnt, kissé megbántódott, de tökéletesen tisztában volt vele, hogy csak azt kapta, amit ő akart.


Szextörténet ajánló:


Szex anyával, az őrület folytadik


Miután hazatértünk krétai nyaralásunkról, igyekeztünk normálisan folytatni kissé kisiklott életünket. Megbeszélésünk szerint, teljesen véget vetettünk annak a fajta kapcsolatnak ami Krétán alakult ki közöttünk. Én rendesen éreztem, hogy ég az arcom, mikor egy közös vacsinál apa egyszercsak szó szerint felszólított egy rövid élménybeszámolóra. Komótosan megtöröltem a számat, ittam egy korty vizet, ....

Négyesbe mentünk a barátnőmmel


Évek óta együtt élünk és elhatároztuk, hogy kicsit feldobjuk a szexuális életünket. Én szerettem volna mindenképp a hármast kipróbálni, két lánnyal, míg a barátnőm a két fiús felállást erőltette. Tinderen elkezdtünk nézelődni, gondoltuk, hogy megnézzük mi a felhozatal és a szerint döntünk. Első komolyabb érdeklődő egy idősebb, de vagány fiatalos házaspár volt. Mindketten 47 évesek, jómódú, igénye....

Nem bántam meg


Óriási tömeg volt a bevásárló központban, s szombat délelőtt lévén a szokásosnál is hosszabb sorok kígyóztak a pénztárak előtt. Fülledt nyári nap volt és ezen még a hirtelen jött, a nagy üvegfelületeken jól látható, sűrű cseppekben támadó zápor sem enyhített. Én is a fizetésre vártam és éppen a kosárban lévő szerzeményeket egyeztettem a cetlin felírt szükségletekkel, mikor megérintették a vállam:<....

A gimis kukkoló


Az idő rohant. Napok a napokat váltották, és a hónapok a hónapokat, a legutolsó élményemtől eltelt vagy másfél év, már a 16 is betöltöttem, és már gimnáziumban koptattam padot. Sok minden azért nem változott az évek során. Abban az időben eléggé visszafogottan éltek az emberek. Valamicskét fejlődtem, magasabb lettem és melleim is nőttek valamicskét. Szexuális életem csak a maszturbáció világában j....

Szakadt nadrág


Sziasztok. A különös ismerkedés című történeteimbem leírtam, hogy sokat utazok, hol kisebb, hol nagyobb autóval viszek arút, a mindenfele az országban és kívül is. Itt történt meg velem.
Reggel óta úton volt6am sok dugó, stb, nem érkeztem meg a megadott céghez időben. Szóltam telefonon, hogy várjanak meg, mert úton vagyok, érkezek. A munkaidő után 1 órával érkeztem meg, a három srác és a mu....

Egy családi nyaralás


Sziasztok!

Péter vagyok, 38 éves családapa. 9 éve alkotunk egy párt a feleségemmel. Nagyon jó a kapcsolatunk, minden téren. A családjával is jó, közvetlen viszonyt ápolok.
Most a következő történetet szeretném megosztani veletek. Tavaly nyáron, a feleségem családjával (anyósom, apósom, sógorom a felesége és a gyerekük) együtt nyaraltunk egy Balaton parti nyaralóban.
A ....Szextörténet címkék

szoptatott | megerőszakolni | munkahelyen | szerelmes | a postáslány |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.