A legjobb barátnők, leszbi történet


Egy nyár eleji péntek este az utolsó volánnal jöttünk haza a legjobb barátnőmmel, Henivel. Eléggé berúgott szegény. Nem szokott inni, de akkoriban mintha valami bántotta volna, amiről nem akart beszélni. A sofőr rendes volt, simán megtehette volna, hogy nem engedi föl, amilyen állapotban volt. Hátul ültünk le.
Miután elindult a busz, Heni hamarosan a vállamra hajtotta a fejét, és elaludt.
A falu határában az úton volt egy kisebb döccenő. Amikor a busz átment rajta, Heni feje lecsúszott a vállamról a melleim közé. Ekkor magához tért, és elnézést kért.
Egy mélyen kigombolt ing volt rajtam, így a szájával végigsimította a mellkasomat, és a mellemet. Meglepően kellemes érzés volt. Néhány hónapja ismertem Henit.
A gyerekkori barátnőm régi ismerőse volt, és amikor elkezdtünk bulikba járni, ő is a baráti társaságunk tagja lett. Én 17 éves voltam akkor, Heni 18. Több közös volt bennünk, mint a gyerekkori barátnőmmel, és vele jobban éreztem magam. Henivel igazán jól el tudtam beszélgetni, és hamar jó barátnők lettünk. Azért is kedveltem Henit, mert még ő is szűz volt, és vele felszabadultabban éreztem magam. A többi barátnőm már egy ideje elvesztette a szüzességét, és emiatt kicsit feszélyezve éreztem magam a társaságukban. Volt egy fiú, akivel kb. 2 hónapja jártam, de nem ment vele a szex. Pedig a sok jóképű fiú közül, akikkel azelőtt találkoztam, ő volt az, akinek igazán kedveltem a társaságát. Egyszerűen nem izgultam föl az előjáték alatt, azt pedig kifejezetten visszataszítónak éreztem volna, ha hagytam volna, hogy belém dugja a farkát. Ez néhány nappal azelőtt a péntek este előtt történt. Miután hazakísértem Henit, hazamentem, és lefeküdtem. Arra gondoltam, milyen izgató érzés volt, amikor a buszon pár pillanatra a mellemhez értek Heni ajkai. Mindig is egy lány érintésére vágytam. Heni már a kezdetektől fogva tetszett nekem, és ahogy egyre jobban összebarátkoztunk, a vonzalmam is erősödött iránta, de nem mertem kezdeményezni, mivel ő is a baráti társaságomhoz tartozott, és kínos lett volna továbbra is nap, mint nap találkozni vele, ha visszautasít. Sokat vívódtam magamban, mert olyan érzésem volt, mintha Heni valahogy más lenne, mint a többi lány. Sosem adta egyértelmű jelét, hogy akarna tőlem valamit, de néha már-már zavarba jöttem attól, ahogy néha rám nézett, és ahogy viselkedett velem.
Heni amolyan odabújós típus volt. Gyakran, amikor filmet néztünk az ágyon fekve, a mellkasomra hajtotta a fejét. Mindig vonzalmat ébresztett bennem a közelsége. Amikor ültünk az ágyon, és ő elfeküdt elnyújtózni kicsit, és kérdezett tőlem valamit közben, alig bírtam a szemébe nézve válaszolni. Fiúkról nem igazán beszélgettünk. Egyszer mondta, hogy még nem volt barátja, de majd biztos találkozik a megfelelő sráccal. Volt már egy-két lány, aki tetszett, de Heni volt az első, aki iránt így éreztem. De mint említettem, nem mertem kezdeményezni, mivel egy olyan barátnőmről volt szó, akit a többi barátnőm is ismert. Még olyan lányoknál sem mertem, akiket csak futólag ismertem. Reméltem, hogy majd egy leszbikus buliban megismerkedek egy olyan lánnyal, aki feledteti a vonzalmamat Heni iránt.
Ott legalább nem lesz kérdés, hogy ki hetero, és ki nem. Ezen gondolatok között vergődve próbáltam álomba szenderülni, de csak akkor sikerült, amikor elképzeltem, hogy Heni mellém fekszik, gyengéden átölelve a mellemre hajtja a fejét, és csendben mély álomba merülünk.
Másnap reggel egy nagyon intenzív álomra ébredtem. Éjjel volt, teli hold.
Sokkal nagyobb, mint a valóságban szokott lenni. Henivel a szobája erkélyén, meztelenül csókolóztunk egymással. Néhány fiatal srác jött arrafelé az utcán.
Az egyikük odaszólt a többieknek:
- Azt nézzétek! Két csaj szeretkezik egymással!
Heni pedig mosolyogva odaszólt nekik:
- A barátnőmmel sokkal jobb, mint veletek valaha lehetne!
Ekkor ébredtem föl. Az álomkép még elevenen lebegett a szemem előtt. Nem tudtam ellenállni, simogatni kezdtem magam. Győzködtem magam, hogy ezt nem lenne szabad, hiszen Heni a barátnőm. Azelőtt csak olyan lányokról fantáziáltam, akiket az utcán néztem meg magamnak, vagy leszbikus pornóra, de Heni iránt többet éreztem ennél. Elképzeltem, ahogy Heni rám fekszik, és csókolgatni kezdi a melleimet. A szívem hirtelen hatalmasakat dobbanva, iszonyú gyorsan kezdett verni. Ennyire még sohasem izgultam föl maszturbálás közben. Óriásit élveztem, de utána bűntudatom volt emiatt, mert azelőtt barátnőre gondolva még sosem csináltam ilyet. Igaz, olyan barátnőre, akit régóta ismertem, és csak barátként tekintettem rá, nem is ment volna, de Henihez vonzódtam is, amióta megismertem.
A következő pénteken délután Heni felhívott, és azt mondta, nincs kedve este bulizni menni, de örülne, ha lenne kedvem iszogatni vele. Megbeszéltük, hogy 8 körül átmegyek hozzá egy üveg pálinkával, meg egy szatyor sörrel, és kimegyünk a közeli patakhoz az erdő szélére. A többiek estefele hívtak minket, hogy tartsunk velük, de nekünk akkor inkább az volt a buli, hogy kettesben iszogassunk az erdő szélén. Amikor odaértünk, leültünk egy padra, és ittunk egy-egy kortyot a pálinkából.
- Szeretem ezt a környéket. – mondtam.
- Innen mindig távolról látom a dolgokat, és olyan megnyugtató a természet közelsége.
- Igen. De csak azért, mert rajtunk kívül nem sokan gondolják így. – mosolygott Heni.
Ittunk még néhányat, közben beszélgettünk. Régi sztorikat meséltünk egymásnak, azokból az időkből, amikor még nem ismertük egymást, majd Heni hosszan a szemembe nézett, és megfogta a kezem, amit a combomon pihentettem.
- Mondtam már, hogy te vagy a legjobb barátnőm? – kérdezte elmosolyodva-
Egy rövidnadrág volt rajtam, és ahogy megfogta a kezem, a tenyerének a széle a combomhoz ért. Láttam, hogy közben kicsit nagyobbra tágultak a pupillái. Egész zavarba jöttem a közelségétől, szinte elolvadtam attól, ahogy rám nézett, és kezdtem felizgulni attól, ahogy a keze a combomhoz ért.
- Te is nekem. –mondtam, majd zavaromban szájon pusziltam-
Heni kicsit elhátrált.
- De én…nem úgy gondol…
Be sem fejezte a mondatot. Hevesen visszacsókolt.
Közben átöleltük egymást, majd simogatni kezdte a combomat. Lassan egyre följebb húzta a rövidnadrágomat, majd ujjai hegyével dörzsölgetni kezdte a bugyimon keresztül a csiklómat. Végre megtapasztaltam a mindent elsöprő szexuális izgalmat, amit férfival sosem tudtam átélni. A barátnőmmel teljesen el tudtam lazulni. Még sosem éreztem annyira felszabadultnak magamat. Én is simogatni kezdtem Heni combját, majd lassan felkúsztak az ujjaim a bugyija alá. Heni kibújtatta a trikóm alól az egyik mellemet, gyengéden megmarkolta, és az ajkait finoman a mellbimbóm közeléhez érintve körözött velük körülötte, egyre közelebb a duzzadó bimbómhoz, majd megpuszilta, és lassú, érzéki mozdulatokkal szívogatni kezdte. Én közben kibújtattam a másik mellemet, és simogatni kezdtem a mellbimbómat. Heni a lábszárát hozzáérintette az enyémhez, és dörzsölgetni kezdte hozzá, majd azt mondta:
- Álljunk fel, hogy jobban egymáshoz férjünk!
Kibújtattam Heni melleit, és gyönyörű látványuktól megmámorosodva szívogatni kezdtem az addigra már keményre duzzadt mellbimbóit. Teljesen nem vetkőztünk le, hogy ha jött volna valaki a látóhatáron, legyen időnk felöltözni. Lehúztam a rövidnadrágját, a bugyijával együtt, a térdéig. Heni kicsit szétterpesztette a lábai, amennyire lehetett, és neki dőlt a mögötte álló fának. Letérdeltem egy fűcsomóra, és feljebb húztam a pólóját, hogy a köldökétől induljak lefelé az ajkaimmal, a szemérem dombján keresztül, gyönyörű puncijáig. A nyelvem hegyével köröztem kicsit a csiklója körül, aminek hatására egyből duzzadni kezdett, majd finoman szívogatni kezdtem. Heni felsóhajtott, és simogatni kezdte a mellbimbóit, én pedig nyaldosni kezdtem a csiklóját, közben benyúltam a bugyimba, hogy magamat is izgathassam.
- Gyere! Érezni akarom a melleidet! – sóhajtozta Heni.
Felálltam. Heni lehúzta a bugyimat, majd mutató és középső ujjával felnyúlt a puncimba, és lassan, körkörösen mozgatta őket úgy, hogy a hüvelykujjának töve a csiklómat dörzsölje.
Balkezével átölelt, és magához húzott, hogy a mellbimbóink szorosan összeérjenek. Én is ujjazni kezdtem őt, ugyanígy, és igyekeztem ugyanolyan tempóval, ahogy ő engem. Közben csókolóztunk, és egymás nyakát puszilgattuk. Majd egyre hevesebben mozogtunk egymásban, és egyre gyorsabban és erőteljesebben dörzsöltük egymáshoz a melleinket. Hamar felkapott minket a hév, és kisvártatva hatalmas sóhajok közt, egymás nyakába lihegve élveztünk el.
- Ez isteni volt! – lihegte a fülembe Heni.
- Csodálatos voltál! – sóhajtoztam, miközben a nyaka tövét csókolgattam.
Visszabújtattuk a melleinket, felhúztuk a bugyit és a rövidnadrágot, majd visszaültünk a padra.
- Már régóta ki akartam próbálni. - mondta Heni derülten.
- Boldog vagyok, hogy veled történt meg. Nem mertem elmondani, de már egy ideje vonzódom hozzád.
Sötétedésig iszogattunk még ott a padon ülve, aztán kisétáltunk a szüleim tóparti nyaralójába, hogy együtt aludhassunk. Másnap megbeszéltük, hogy nem csak az alkohol miatt történt meg a dolog, és hogy több van köztünk a puszta szexuális vonzalomnál. Azóta gyakran kijárunk oda. A szüleim azt hiszik, csak bulizgatunk ott a barátokkal. Még nem mondtuk el senkinek, hogy egymásba szerettünk. Izgalmas így, hogy titokban kell tartani, persze, ha eljön az ideje, felvállaljuk a kapcsolatunkat.


Szextörténet ajánló:


A rossz diáklány megtanulja a leckét


Az igazgató kezdett türelmetlenkedni. Már félórája kicsengettek az utolsó tanóráról és a legtöbb diák már ennyi idő alatt rég megebédelt, de akit ő várt még nem érkezett meg hozzá. Pedig már nagyon várta a látogatóját.

Már-már kezdte azt hinni, hogy nem kapta meg az illető az üzenetet, mikor kopogtak az ajtaján.

- Szabad!

- Jó napot kívánok! ....

Nyári furulyaleckék


Ez is egy olyan balzsamos dél- floridai éjszaka volt, ami csak úgy árasztotta magából az érzékiséget. Mesztelenül ültem a
kanapén, Marilyn épp egy különleges furulyaszólót adott elő nekem. Mesterien csinálta... Marilyn élvezettel probálgatta, mennyi
ideig tud visszatartani attól, hogy elélvezzek, és ezt egyáltalán nem bántam. Imádtam nézni, ahogy ajkai fel- le csúszkáltak a
fa....

Szex a pincérnővel


Egyik nap lementem egy közeli kocsmába. Nagyon megtetszett a szexi pincérnő aki kiszolgált. Amikor már kiszolgált nem birtam ellen állni, és belemarkoltam a formás popsijába. Erre ő hosszasan csókolt. Majd azt sugtam a fülembe, hogy menyünk a raktárba dugni. Ahogy bértünk rögtön lekerült róla a melltartó, és a csipkés tanga. Nagyon jó volt a pinája! Csupasz volt, és már nagyon nedves. A pezsgők és....

A szexi tinilány


Pár évvel ezelőtt, egy jónak ígérkező nyár elején kezdődik a történetem, amelyet azóta is életem egyik legkedvesebb időszakaként tartok számon. Bár az eltelt évek alatt sokszor akadtak olyan pillanatok, amikor előző kijelentésem szöges ellentétét éltem át, az ilyen emlékek általában mégis megszépülnek. Na de hadd kezdjem a legelején, elővezetve e tragikomédia kiindulási pontját és okait is.
....

Cuckold


Cuckold

Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik kiránduláson felmentünk a Mátrába és az általam ismert helyen levetkõztettem a feleségemet és a pokrócon megbasztam. Eleinte tiltakozott,hogy nem kurva õ és nem akarja,hogy mások is lássák ahogy kefél,pedig nem ártana,mert akkor én is élvezhetem a tested vonaglását amit valakik megbasznak. Miért akarsz kurvát csinálni belõlem .Mert mi....

A hajléktalan bölcsész szextörténete


Kénytelen vagyok íni, mert rólam is szó van a pingpongos történetben. Igen, bölcsész vagyok, és akkor is a világ dolgairól gondolkodtam ott, az erdőben. Legalább tudom, hogy őt is Zsuzsának hívják. Megdöbbentő, hogy a jó nőket körülöttem, mind Annának, vagy Zsuzsának nevezik.

A többiekkel ellentétben, én ismerem a történelmet, tudom, nem is olyan régen még nem volt ennyi tisztítósz....Szextörténet címkék

agyos | kollégisták | szopófiú | felriad | hason |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.