A barátnőm anyja 2 rész.


21 éves voltam barátnőm 17 éves nagyon csinos jó testű ez csak azért lényeges mert tudni kell, hogy az adottságait édesanyjától örökölte.
Sokszor náluk aludtam és sokszor előfordult korábban is hogy barátnőm anyját nevezzük I-nek szóval I-t méregettem mustrálgattam illetve öltözködés fürdés közben is megzavartam " véletlenül "
Ezeket sosem vette igazán rossz néven csak mosolygott.
Egy alakalommal mikor szintén ott töltöttem az éjszakát Ő is rányitott zuhanyzás közben illetve egyszerűen bejött kezet mosni. Csak annyit szól : Ez már nekem is kijárt.
Nem zavart a dolog. Néhány órával később mikor már mindenki aludt motoszkálást hallottam a szobája felöl óvatosan benéztem és észrevettem, hogy maszturbál, majd halkan bekopogtam erre Ő abbahagyta.
Megkérdeztem, hogy még ébren van azt felelte kissé feszült és próbálja lenyugtatni magát. Majd mosolyogva hozzátette: Tudod miért és hogyan.
Mondtam nem is zavarom tovább csak csinálja amit csinált de Ő azt felelte nem zavarom ha nézni akarom csak tegyem de másra nincs lehetőség. Ez Én is pontosan tudtam. Inkább lefekszem aludni feleltem és ott hagytam.
Másnap reggel Barátnőm és az öccse is elmentek suliba engem pedig nem kis meglepetésemre I ébresztett. Egy selyem köntös volt rajta ami csak itt ott takarta de gyakorlatilag a mellbimbóit kivéve mindene kint volt belőle. Fölém hajolt és azt mondta itt az idő.
Nem kellet magyarázni semmit már el is kapta a farkamat a nyelvével. Fogtam a csípőjét és magamra illetve a számra rántottam a punciját.
Hosszú franciázásba kezdtünk. Közben egyre vadabbul nyulkálltam benne két kezem négy négy ujjával feszítettem szét a vagináját kérdeztem tőle nem fáj e erre azt felelte ha jobban fáj jobban élvezi.
Huh. Nekem sem kellett több még durvább voltam vele teljes kezemmel bele nyúltam olyan mélyre ahol maximum a nőgyógyásza eszközei vagy egy csecsemő járhatott korábban.
Ő egyébként asszisztensként dolgozik egészségügyit végzett.
Megkérdeztem tőle meddig mehetek el I erre üvöltve kéjes sikongatásokkal azt kiáltotta ameddig csak bírsz. Féltem, hogy félre értem ezért újra rákérdeztem mennyire nyúlhatok beléd. Erre Ő visszakérdezett mennyire akarsz?
Mire Én bepróbálkoztam a lehetetlen válasszal: a méhszájadon túl. Ez láthatóan tovább hergelte I-t.
Az mondta vagyis inkább csak üvöltötte az csak kezdőknek való ne féltsd már a pinámat. Közben úgy szopta a farkamat hogy csak benyelte torokra és gargalizált vele ez azért is előnyös volt mert nem élveztem el.
Eszméletlenül bevadított a csaj és minél durvább voltam Ő annál jobban élvezte.
Már jóval csuklónál beljebb jártam mikor két ujjamat benyomtam a méhnyakéba és teljesen szétfeszítettem azt. Ekkor éreztem meg hogy valami tárgyba ütköztem, pesszárium volt. hűha mondtam ez meg mi. Mire ő élvezettől elhaló hangon ezt felelte szedd ki aztán menj mélyebbre. Mire Én: óvatosan vagy vadul?
A válasz ennyi volt: szerinted.
Nem kellett sokat bíztatnia kiszaggattam belőle.
Visszanyúltam már egészen a méhébe jártam. Másik kezemmel a seggébe voltam vagy 2 4 ujjammal.
Nem bírtam tovább teleélveztem a száját. Ekkor a hátára fordult és azt mondta mist basszál meg ahogy csak bírsz.
Élvezted az eddigit kérdeztem tőle. Igen nagyon volt egy rakás orgazmusom felelte.
Elég rendesen vérzett is közben de nem zavarta, engem sem.
Felhúztam a lábait a nyakához és Ő megfogta őket majd keményen seggbe kúrtam.
Életemben nem volt még ennél durvább kalandom de neki sem azt mondja. Az akkori barátnőmmel már szakítottunk most vele azonban újra találkozgatok.
Ebben a pillanatban is itt van velem az Ő ötlete volt, hogy írjuk, le ezt a sztorit Azóta is sokszor csináltunk nagyon meredek dolgokat ha gondoljátok.


Szextörténet ajánló:


A durva szex


Mielőtt belekezdek a sztoriba, röviden összefoglalom hogy is kezdődött minden! Eljárok egy nőhöz szexleni! Ő 33 én 30! Elvált, 1 gyerekkel! Korábban csak felszínes ismerős viszonyban voltunk nagyon ritkán beszéltünk! Mikor megtudtam hogy válnak, puszta jóindulatból, kíváncsiságból írtam neki! Később aztán felkerült pár depresszióűző csinos fotó róla az adatlapra! Nekem se kellett több beindult a f....

Konyak, és két nagy fasz


Fáradtam értem haza egy pénteki napon, legjobb barátnőm és lakótársam Londonba utazott, csak az enyém volt a lakás. Ezt kihasználva meztelenre vetkőztem, és így tettem vettem a lakásban, töltöttem egy pohár konyakot, amitől gondoltam megint új erőre kapok majd. Hihetetlen izgató volt anyaszült meztelenül és szabadon közlekedni ezt csak ritkán tehettem meg a Anna és a sűrűn idelátogató pasijai miat....

A peches nap


Peches napom volt. Már negyedik órája zötykölődtem a gyorsnak kikiáltott vonat, működésképtelen légkondival közlekedő első osztályú fülkéjében, valahol a szerelvény utolsó kocsiban. Budapest impozáns városa mindig lenyűgözött, és még az apró bosszúságok sem tudták elrontani a napomat. A késő délutáni órák ellenére rengeteg látnivaló akadt. Alig győztem kapkodni a fejem a csinos kis fruskák és az é....

Ezoterikus, és erotikus


Nikoletta szomorúan lehajtotta a fejét iskolába kell menni, sietve futott Győrben a Kodály Zoltán utcában, siettet nehogy lekésse a buszt ami az általános iskolához viszi. Hideg novemberi nap volt, a férfi aki szembe jött vele a Kodály Zoltán utca és a Földesi Gábor utca sarkánál ismerősnek tűnt, de egy tizenhárom éves lánynak egy félig ismeretlen férfi nem köti le a figyelmét. A férfi magas, ....

A rámenős ápolónő


Kata egy, a harmincas évei közepén járó szőke, kék szemű, jó alakú nő. Ápolónőként dolgozik egy otthonban, ahol többnyire idős, mozgássérült emberek élnek.
Egy napon, új lakó érkezik az otthonba. Az új lakó fiatalos, negyvenes évei végén járó, szőkésbarna hajú, barna szemű, elektromos kocsis férfi. Édesanyjával érkezik, egy mozgássérültek szállítására alkalmas kisbusszal és annak vezetőjéve....

Igaz történet, egy bdsm klubból


Adva van egy kiskocsma szerű, ám igényesen kialakított helység. Kicsi táncparkett, körülötte asztalok székekkel vagy kárpitozott padokkal. A bejárat mellett a söntéspult, ahonnét akadálytalan a rálátás a táncparkett másik oldalán kialakított kis színpadra. Olyan pici színpad volt, hogy hat-hét táncos lánynál több nem nagyon fért volna el rajta. A bejárattól nézve, a színpadocska jobb oldalán állt ....Szextörténet címkék

Öcso | melléből | apam | steve | intercity |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.