A barátnőm anyja 2 rész.


21 éves voltam barátnőm 17 éves nagyon csinos jó testű ez csak azért lényeges mert tudni kell, hogy az adottságait édesanyjától örökölte.
Sokszor náluk aludtam és sokszor előfordult korábban is hogy barátnőm anyját nevezzük I-nek szóval I-t méregettem mustrálgattam illetve öltözködés fürdés közben is megzavartam " véletlenül "
Ezeket sosem vette igazán rossz néven csak mosolygott.
Egy alakalommal mikor szintén ott töltöttem az éjszakát Ő is rányitott zuhanyzás közben illetve egyszerűen bejött kezet mosni. Csak annyit szól : Ez már nekem is kijárt.
Nem zavart a dolog. Néhány órával később mikor már mindenki aludt motoszkálást hallottam a szobája felöl óvatosan benéztem és észrevettem, hogy maszturbál, majd halkan bekopogtam erre Ő abbahagyta.
Megkérdeztem, hogy még ébren van azt felelte kissé feszült és próbálja lenyugtatni magát. Majd mosolyogva hozzátette: Tudod miért és hogyan.
Mondtam nem is zavarom tovább csak csinálja amit csinált de Ő azt felelte nem zavarom ha nézni akarom csak tegyem de másra nincs lehetőség. Ez Én is pontosan tudtam. Inkább lefekszem aludni feleltem és ott hagytam.
Másnap reggel Barátnőm és az öccse is elmentek suliba engem pedig nem kis meglepetésemre I ébresztett. Egy selyem köntös volt rajta ami csak itt ott takarta de gyakorlatilag a mellbimbóit kivéve mindene kint volt belőle. Fölém hajolt és azt mondta itt az idő.
Nem kellet magyarázni semmit már el is kapta a farkamat a nyelvével. Fogtam a csípőjét és magamra illetve a számra rántottam a punciját.
Hosszú franciázásba kezdtünk. Közben egyre vadabbul nyulkálltam benne két kezem négy négy ujjával feszítettem szét a vagináját kérdeztem tőle nem fáj e erre azt felelte ha jobban fáj jobban élvezi.
Huh. Nekem sem kellett több még durvább voltam vele teljes kezemmel bele nyúltam olyan mélyre ahol maximum a nőgyógyásza eszközei vagy egy csecsemő járhatott korábban.
Ő egyébként asszisztensként dolgozik egészségügyit végzett.
Megkérdeztem tőle meddig mehetek el I erre üvöltve kéjes sikongatásokkal azt kiáltotta ameddig csak bírsz. Féltem, hogy félre értem ezért újra rákérdeztem mennyire nyúlhatok beléd. Erre Ő visszakérdezett mennyire akarsz?
Mire Én bepróbálkoztam a lehetetlen válasszal: a méhszájadon túl. Ez láthatóan tovább hergelte I-t.
Az mondta vagyis inkább csak üvöltötte az csak kezdőknek való ne féltsd már a pinámat. Közben úgy szopta a farkamat hogy csak benyelte torokra és gargalizált vele ez azért is előnyös volt mert nem élveztem el.
Eszméletlenül bevadított a csaj és minél durvább voltam Ő annál jobban élvezte.
Már jóval csuklónál beljebb jártam mikor két ujjamat benyomtam a méhnyakéba és teljesen szétfeszítettem azt. Ekkor éreztem meg hogy valami tárgyba ütköztem, pesszárium volt. hűha mondtam ez meg mi. Mire ő élvezettől elhaló hangon ezt felelte szedd ki aztán menj mélyebbre. Mire Én: óvatosan vagy vadul?
A válasz ennyi volt: szerinted.
Nem kellett sokat bíztatnia kiszaggattam belőle.
Visszanyúltam már egészen a méhébe jártam. Másik kezemmel a seggébe voltam vagy 2 4 ujjammal.
Nem bírtam tovább teleélveztem a száját. Ekkor a hátára fordult és azt mondta mist basszál meg ahogy csak bírsz.
Élvezted az eddigit kérdeztem tőle. Igen nagyon volt egy rakás orgazmusom felelte.
Elég rendesen vérzett is közben de nem zavarta, engem sem.
Felhúztam a lábait a nyakához és Ő megfogta őket majd keményen seggbe kúrtam.
Életemben nem volt még ennél durvább kalandom de neki sem azt mondja. Az akkori barátnőmmel már szakítottunk most vele azonban újra találkozgatok.
Ebben a pillanatban is itt van velem az Ő ötlete volt, hogy írjuk, le ezt a sztorit Azóta is sokszor csináltunk nagyon meredek dolgokat ha gondoljátok.


Szextörténet ajánló:


Trojka, Bea Panni meg Én


Végre eljött a nap, amikor hármasban találkozhattunk. Semmi nem volt előre megbeszélve, de mindenki tudta, mit rejt táskám, milyen ajándékkal kedveskedem Beának. Régi kívánsága volt. Sokat ábrándozott róla, és egy bátor pillanatában nekem is megemlítette. - Egyedül nem is használnám, csak tudata kellemes, hogy egyáltalán van. - vallotta. - Na, meg jó a bőrömet máshol is masszírozni! Már rég elejt....

Ökölbe szorítva


Kapolcson voltunk egy cimborával, vittünk abszintot, készültünk rendesen. Vándoroltunk helyszínről helyszínre, fogyott az abszint, nőtt a bátorság. Természetesen találkoztunk csomó ismerőssel, míg egyszer odakeveredett egy lány. Inkább nő, nem túl csinos, de volt valami dögösség benne. Haverom ismerte is, érintőlegesen. Néztük a zenekarokat, táncoltunk, barátkoztunk a buxával, kínáltuk is, a lénye....

Édes unokahúgaim


Mivel egyke gyerek vagyok, így nekem a legkedvesebb velem egykorú rokonaim mindig is az unokatestvéreim voltak. Összesen nyolc unokatesóm van, ketten apai és hatan anyai ágról. Apám húgának két gyereke van, míg anyukám öccse szintén kettő, bátyja pedig négy utóddal büszkélkedhet. Mindegyikükkel jóban voltam, de a legjobban mégis Csilla nagynéném 2 ikerlányát kedveltem.

Ők voltak Bor....

Munkahelyi Meetoo szex


Én úgy gondolom, hogy mivel még mindig férfi uralom van a világon, értem ezt főleg a munkahelyekre, egy nőnek sokszor nincs más választása. Vagy belemegy a játékba vagy nem. Mert tudjuk, amíg világ a világ, lesznek hatalmukkal visszaélő férfiak és nők is.
Persze, akad olyan amikor valamit remélünk, várunk cserébe attól, hogy odadobjuk magunkat áldozatként. Ha nem azt kapjuk, akkor meg nem t....

Nemi örömök ismeretlen férfiakkal


Korán reggel ébredtem. Két pasi feküdt mellettem meztelenül. Gyorsan kibújtam az ágyból, és lezuhanyoztam.
A forró víz teljesen felébresztett. Eszembe jutott, hogy a táskámat az egyetemen hagytam, és hogy vissza kell mennem érte. Csak az volt a gond, hogy már vasárnap volt, az egyetemet már biztos bezárták. Mondjuk az épületbe biztos be tudnék jutni, de a professzori szoba már keményebb dió....

A feleségem nem szeret, ezért egy S/M klubba ment


Az esti programhoz Heather testhezálló gumi miniszoknyát vett fel, három hüvelyk magas tűsarkú cipőt és egy fél pólót, melynek elején csillogó ezüst betűkkel ez állt: Istennő. Úgy tervezte, elmegyünk Manhattan egyik S&M klubjába, a neve Paddles.
Nem mintha ez lett volna első kiruccanásom New York csaknem alvilági BDSM színterén, mégis kissé viszolyogtam az egész ötlettől. Olyan érzés, minth....
Szextörténet címkék

régi ismerős | csábuel | most | farom | nagymamám |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.