A gyámom - Avagy gyere ide kurva!


- Gyere ide, kurva! – megállok, a padlót bámulom.
- Cukipofa, ma csak későn jövök haza, üzleti tárgyalásom lesz. A konyha legyen rendben, pakolj be a táskádba, tanulj, és időben feküdj le aludni! Érthető?
Azok a szürke szemek… Mintha gúnyolnának, én mégis gyönyörűnek látom őket.
- Persze - motyogom. – De hétvége van.
Nagybátyféleség, senkim nincsen rajta kívül. Mindig így hív, lekezelően és pökhendien, legalábbis folytonosan ezt érzem mellette. Hogy alsóbbrendű vagyok és nem elég jó. Semmire.
- Holnap nagymosást kell tartanod, úgy hogy korán kell kelned. - vigyorog rám, a szeme gonoszul villan. Ó, hogy gyűlölöm ilyenkor!
- Ja, és ne felejtsem, a kocsimat is le kell mosnod, minek járjak autómosóba, hogyha te olyan kis ügyes vagy.
- Fontos tanácskozás! – borul ki nálam a bili. - Egy újabb éjszaka a bibliával, egy vagy két szentember társaságában, ahogy szoktad!
- Gyere ide, kurva!
Nem mozdulok, picit remegni kezdek, a tekintetben elhatalmasodni látom a mérget, teszek Bred felé két tétova lépést.
- Pucold le a cipőmet. És ne feleselj velem!
- De hiszen tiszta a cipőd - felelem flegmán. Most először merek neki ellentmondani, ő pedig meglepődött arcot vág, csodálkozik, mennyire lazán beszélek. Mindössze nyolc év korkülönbség van köztünk, én tizennyolc, ő huszonhat éves.
- Igaz - nézegeti a lábfejét, tudja, hogy igazam van, hiszen az árcédulát nem sokkal ezelőtt tépte le a lábbeliről.
- Már megszoktam az ilyen kimaradásaidat, de legalább addig sem velem vagy elfoglalva. Örülök, hogy magam lehetek! - A hajam repked, ahogy mérgesen forgatom a fejemet, a lámpafényben egészen mézszínűnek tűnnek a tincseim. Bred feje vörösleni kezd, jobbnak látom a szobámba sietni. Összekuporodom az ágyon, az öklömet rágcsálom - rossz szokásom, mindig előjön, ha feszült vagyok.
A gyámom azért nem szeret, mert régimódi, és református pap. Egyszerűen képtelen elfogadni, hogy mai, modern lányként viselkedem. Legalábbis azt hiszem. Néha olyan furcsán figyel, és nem lehet vele két normális szót váltani. Mindig a bűnbeesésről papol, meg arról, hogy túl szabados a gondolkodásom.
Meghúzom magam és tűrök, a szüleim már kiskoromban eltűntek Nepálban, pár évig nevelőszülőknél is éltem. Tulajdonképpen a gyámommal vérrokonság nem is áll fenn közöttünk, egy második házasságból született, nem egyenes ági rokonom.
Szeret a maga módján, tudom, minden rendben is működött, míg el nem mondtam neki egy jó fél évvel ezelőtt, hogy érdekel a testiség, és a fiúk. Azóta pokol az életem, Bred ott tesz keresztbe, ahol lehet, nem vesz emberszámba. Gondoskodik rólam, de lelkileg furkálódik, és gyanakodva méreget, ha szóba kerül egy fiú ismerősöm. Beképzelt, mert mindenki szereti a gyülekezetben, népszerű, fiatal és sikeres. A természet is kegyesen bánt vele, magas, karcsú, biciklizik, evez és fut. Ő a sikerember, míg én az elcseszett.
Végre!
Hallom, amint csapódik a bejárati ajtó, egy mély levegővétellel próbálok szabadulni a feszültségtől. Rohan az idő, zuhanyozás után bekapok pár falatot, közben a kedvenc újságomat lapozgatom, testépítőket mutat be, persze én inkább csak a fiúkat nézem, csodálom a hatalmas izomzatukat, és hogy abban a falat alsóban, mindenük kilátszik. Aztán érzem a késztetést, azt a perverz vágyat, ami néha szokott csak elkapni.
Igen, akarom.
Bred szobájában indulok, az illatát is imádom a helyiségnek, mélyen belélegzem. Csak körbepillantok, szeretem az egyszerű berendezést, az ágyat, az íróasztalt, a két széket, még a függönyt is, mert ahhoz szokott hozzáérni a keze. Észreveszem a széken az egyik fehér ingét, amit ma viselt, magamhoz veszem, az arcomhoz szorítom, ha tudná, mit művelek, biztosan agyonverne…
Muszáj ledobnom a pólómat, a fehér tangám is szánkázik mellé a parkettre. A bolyhos szőnyeg csiklandozza a talpam, Bred ágyára pillantok, lúdbőrzök. Nedvesedek, mindig beindulok már a játékom elején. Az inget összehengergetem olyanra, mint egy vastag kolbász, a fenekemhez érintem, húzogatom rajta. Ah, egészen lázba jövök, aztán átvetem a lábam között az anyagot, súrol kellemesen a nagyajkaim között, isteni érzés. Fel-le húzogatom, annyira jó…nagyon élvezem.
Lefekszem az ágyra, ott folytatom, beszívom a lepedőn maradt Bred-illatot, a párnáját szorongatom, és azt képzelem szeret engem. A fekete hajára gondolok, a hullámos tincseire, a titokzatos, szürke tekintetére, azt képzelem simogat vele, aztán a testére, a széles vállára, a bőrére, jaj….Az inget a combom közé gyűröm, már simogatom magam, a kezem a mellemen, lassan, körbe –körbe. A bimbóm, akár egy fél cseresznye, imádom, amikor annyira kemény. A szám elnyílik, csak egyetlenegyszer az életben érezhetném a csókjának ízét, mit meg nem adnék érte!

2.

Finoman végigsimítok a lábam között, kétszer, háromszor, váratom magam, visszacsússzanok a mellemre, azt képzelve Bred ott fekszik mellettem. Az izmos combját átveti az én lábamon, megfogja az állam, a csípőmet az övéhez húzza, és azt mondja: Jó veled…kurva…
A combjaimat összeszorítom, élvezem, hogy az ing oda van gyűrve, egy kis részét kihúzom, egy jó tenyérnyi anyagot, azzal simogatom és ingerelem magam. Nyálat engedek a csiklómra, az ingre is jut bőven. Gyors tempóban mozog a kezem, többször a tenyerembe köpök, a csípőm fel-fel emelkedik, nemsokára robbanok, egyre inkább feszül a testem, bizsereg a gerincem töve. Kicsit megállok, kínzom magam, próbálom elnyújtani az élvezetet. A lábujjam is megfeszítem. Nem bírom sokáig, a tenyerem újra a lábam között, mindjárt, rögtön…. Ah.
- Mi az ördög! Miért itt az én ágyamon? Jézus, ez… az ingem!
Épp élvezek, a hüvelyem az egyik ujjamra szorul ritmikusan… nem tudok megállni, Bred nézi megkövülten, ahogy megrándul párszor a testem. Szédülök, nem értem, hogy nem hallottam az érkezését.
A gyámom arca vöröslik a haragtól, szeme villámokat szór, ha ellehetne süllyedni ágy és föld között, már rég megtettem volna. Félek, iszonyatos a harag, amivel engem bámul. Kitépi a kezemből a nedvemtől áztatott inget, ami végigsúrolja a combjaim belsejét. Amikor már borzalmasan lóbálja a kezében, csak akkor érzem mennyire feldörzsölte a bőröm a hirtelen rántás. A padlóra kerül a ruha, Bred a csuklóm után kap, úgy rángat fel, mintha én is egy darab rongy lennék.
Ezt meg is erősíti.
- Riherongy!
Így közelről megérzem a borgőzös leheletét, az ital hatása alatt talán még inkább elveszti az önkontrollt.
- Te kurva, kurva! - nyomja meg a mondandóját. - Beszennyezted az ágyamat, a szobámat, engem.
- Bred - lehelem, és összébb húzódok, az ökle alig pár centire áll meg az arcom előtt, remeg a visszafogott ütés erejétől, nézem az alkarján végigfutó vastag eret, mennyire tetszik még az is. Nem tudom, mi állította meg, mi miatt nem vert az arcomba mégis, a levegő olyan vibrálással teli, mintha ezer tonna dinamit készülne felrobbanni. Végig mér tetőtől-talpig, a mellbimbóm ágaskodni kezd. Perzsel a tekintete, pedig nem vággyal telin néz, inkább, mintha ufó lennék. A másik keze a hajamba markol, megrángat kissé, biztosan az ujjai között marad pár hajszálam.
- Ezt most nagyon megkeserülöd, parázna nőszemély!
Jézusom, verítékezni kezdek, egyenesen rettegek.
- Szóval rám vagy izgulva, tetszem neked Jill?
Hogy lehet ekkora barom, talán van, akinek nem tetszik?
- Hányszor fordult ez már elő? - kérdezi ordítva, de már mindkét kezem a szorításában, rángat. Meg sem próbálok ellenkezni, az csak jobban felbosszantaná. A fürdőbe húz magával, bátorkodom egy kicsit ellen tartani neki, de annál rosszabb. Tajtékzik, akár egy ló, amikor megvadulva szakítja át a karámja kerítését.
- Gyere csak, majd megtanulod, hogy ne az én ágyamban simogasd lucskosra magadat, most megkapod, te kis kurva!
A halványzöld kádba rángat, megnyitja a hideg vizet, pont, mint gondoltam. Elkezdi rám tartani a tusoló rózsát, jól bírom. Aztán amikor mindenhol vizes vagyok, a lábam közé irányítja, rossz érzés. Nagyon rossz.
- Hagyjál már! - kiabálom, kitépem magam a kezei közül.
- Ne merészeld! Itt maradsz!
Lerúgja a cipőjét, nem érdekli a ruhája, mellém áll a kádba, a hideg, zöld csempéhez nyom és ott folytatja, ahol abbahagyta. Szerencsére remeg a keze a dühtől, így a lábam között kissé eloszlik a víz, nem annyira kellemetlen. Mosolyogva nézi a picire összehúzott testemet, felnevet hangosan, szeme gonoszul villan.
- Nagyon rossz – suttogom - Bred…Kérlek, fejezd be.
Semmi, mintha a falnak beszélnék, sőt, egy pillanatra megemeli a tusolófejet és belespriccel egyenesen az arcomba. Pislogok, elfordítom a fejem, nem akarok bőgni, a víz újra a lábam közé zúdul.
- Én ezt nem bírom, hagyd abba.
Már annyira rossz, hogy megpróbálok máshogy rá hatni, a szemét keresem, de ő félre vágja a fejét. A vastag nyaka megfeszül, karja, a teste görcsösnek tűnik. Mikor unja már meg? A ruhája vizesen tapad a testére, átkozottul vonzó.
Nem szólok semmit, a fejem lehajtom, és várom, mikor lesz vége.
- Kérlek - suttogom magam elé. Motyogok, már minden mindegy.
Bred egyszer csak befejezi. A tusolófejet a kád aljára vágja nagy erővel.
- Ugye már nem tetszem? Nézz rám! Mondd hangosan, mondd, és ne motyogjál!
- Bármit, mindent megteszek, csak ne folytasd. - kapar a torkom. - Én mindent Bred, ne bánts.
- Gyáva kis hugyos, könyörögsz? Mit tudnál nekem adni Te?
- Én…én…lesz…leszoplak minden nap, ha akarod.
Meglök, majdnem elcsúszok.
- Sértegetsz? Mit képzelsz nyomorult? Én egy pap vagyok.
Szembeköp. Elegem van, visszaköpöm.
- És kit érdekel, hogy pap vagy, attól ugyanúgy leszoplak, mint bárkit, nagyon jó vagyok benne! És ne köpködj, mert még egyszer meg fogod bánni, meg ezt az egészet. Különben is, nem hiszem el, hogy nem létesítettél már szexuális kapcsolatot, hiszen megnősülhetsz bármikor. A gyülekezeted tagjai biztos elhiszik, hogy a leendő feleségednek tartogatod magad, de én nem!
Hüppögök, eltörik a mécses, nem bírom abbahagyni. Furcsán néz rám, érzem, hogy talán szégyelli, amit tett.
- Tudsz te szopni, kurva? Még senki nem csinálta nekem, de akkor elfogadom az ajánlatodat, megkapod a farkam! - Még sosem láttam ennyire sötét csillogást a gyámom szemében, félelmetest és mégis tetszőt.
Már a nadrágját gombolja, nem értem mi lelte, ahogy az izmos, barnára napoztatott combjai feltűnnek, megremeg valami a mellkasomban, és még jobban, ahogy meztelenedik.
A fejét áthúzza a szürke pólóját, lekerül a fehér, laza bokszer is. Szorít valami a gyomromban, egészen elgyengülök, lejjebb rogyok, főleg, mert nyom le, már térdelek a kádban. Ő felemeli az egyik lábát, behajlítva a kád szélére támasztja, kényelmesen elhelyezkedik, a farka félpuhán lóg. Kézbe fogja, de nem keményedik.
- Állítsd fel, gyerünk, mutasd mekkora nagy kurva vagy, mutasd, hogy kívánsz!
Nem merek hozzáérni, ekkor ő megragadja a vállam, és az ágyékába nyomja a fejem, majd megfulladok.
- Ne…
- Neee - utánoz gúnyosan.
- Akkor gyerünk a szobámba, elegem volt a vízből!
Hát még nekem…

Már nem érzem a dühét, félek, meggondolta magát, de nem, az ágyra fekszik, kezét összefűzi a széles mellkasán. Csak állok egy helyben, rettenetesen fázom.
- Gyere már - szól rám.
- Fááázom - majdnem elbotlok saját lábamban, Bred értem nyúl, maga mellé ránt. A fejemet az ágyékához nyomja. A pénisze ott van egy leheletnyire, heréje megemelkedik, ahogy tétován hozzáérek. Simogatom bénán, míg megpróbálom magam összeszedni. A hányinger kerülget az idegességtől, annyiszor elképzeltem, hogy leszopom, most mégis ezernyi görcs ül bennem.
- Normálisan csináld, mert elszakad a cérna.
- Jó, csak adj egy kis időt, nagyon fázom.
- Kis hülye, nem kell, hogy kényeztess, azt hiszed komolyan gondoltam?
A nevetése erőltetett, rettenetesen megalázó.
- Aludjunk!
Tétován nézek, ő magára rántja a takarót, nekem a szőnyegen mutat helyet, még mindig büntetni akar. Moccanni sem merek, kemény a parkett, összekucorodok, de a remegést nem tudom megállítani, a fogaim is összekoccannak. Bred mocorog, majd egy idő után felém fordul, olyan furán néz, a villany még mindig fel van oltva. Felkel, felemeli az ágy tetejét, előveszi a téli takarót. Átküldhetne saját szobámba, nem értem miért nem teszi meg.
- Olyan vagy, mint egy gyerek. Na, gyere ide föl!
Alig hiszem el, felhúz maga mellé! A vastag paplant magára rántja, kicsit rám is terít, még mindig vacogok, ekkor többet terít rám, morog közben, de a hangja hihetetlenül lágy.
- Na, jobb már?
- Jobb – duzzogom.
Közelebb húzódik, merőn kezd bámulni.
- Tényleg tudsz szopni?
Égek, az arcomra kiül a szégyen.
- Tudok.
- Sok mindenkinek csináltad már?
- Nem!
- Ne hazudj!
- Igazat mondok.
- Akkor nincs nagy tapasztalatod.
- De attól még jól csinálom.
- Hogy szoktad?
Megint nem értem mit akar, miért kérdez ilyesmit, és azt sem, miért akarok bizonyítani. A teste közelsége egészen felizzít, a kezem a takaró alatt elindul felé. Habozok, aztán mintegy véletlen, hozzáérintem a tenyerem. Nyelek egy nagyot – Meg…meg mutassam? - dadogom.
Bred hangja mélyebbre vált. – Ha nagyon akarod.
A kezem bátrabbá válik, becsúszik az ágyékához, végigsimítom puhán a felém eső partját, jól tudom mennyire érzékeny ott mindenki. Bred szuszog, a fejét elfordítja, lassan a takaró alá bújok, ő szétteszi a lábát, így hív, én pedig befekszek az izmos combjai közé.
Egy puszi megy a combhajlatba, a másik oldalra is, Bred hasa ettől fel-le, emelkedik. Egy puszi a golyókra, majd még egy, kis nyalintás, miközben finoman morzsolom az ujjaim között. Annyira jó érezni, hogy a kezembe simul a here, és tudni, mennyire élvezi. Amikor a vesszőjéhez érek, olyan kemény, mint a gyémánt, a gyámom szuszog, odanéz, fel-fel emelgeti a paplant, de aztán elfordul, behunyt szemmel.
És nem bírja soká, mert feljebb csúszik, és nézni kezd mégis, leplezetlenül, és csillogó szemmel figyeli mit művelek vele. Pislantja, ahogy nyalogatom a pénisze oldalát, ahogy benyálazom az egész rudat, megremeg, amikor hátrahúzom a bőrt, és úgy érintem nyelvemet a makkjához. Látom, ahogy behúzza a hasát, teste feszülése jelzi, mennyire jó neki.
Nagyon finom a farka, rettenetesen jó, amikor végre bekapom jobban, és ott lüktet az egész felhevült hús a számban.

3.

Caby szemszögéből

Jill feje a lábam között mozog, képes vagyok beizgulni attól, ahogy hozzám ér. A fene se érti, biztos a pia miatt. A szőke haja lobog, néha mikor megáll, úgy hajol, hogy lágyan simítsák a tincsei az ágyékomat, igazi boszorka. Úgy szop, mint az álom, nem sieti el, és nem kapkod, látszik, hogy imádja a faszt, és ez emeli igazán a csúcsra.
Ha becsukom a szemem, semmi különbséget nem érzek, olyan mintha egy hivatásos csinálná, de ha rá nézek, akkor sem olyan rettenetes. A kis kurva nagyon ügyes, a herémet is morzsolgatja közben, élvezi igazán. A kezét is használja, simít, markol, és gyűr, főleg, ha megáll pihentetni a száját, nehogy az erős szopástól szájzárat kapjon, pontosan tudja, mi a jó a férfinak. Ennyire odaadó még lány nem volt hozzám, vagy csak nem vagyok szerencsés.
A csípőm már lendül, bele-bele nyomon a farkam, szájba baszom Jillt rendesen. Még jó, hogy újra pihenőt tart, csak nyalogatja a farkam közepét hosszában, míg ujjai az ánusomat simítják, a végbélnyílásom körül köröz. Nem is tudtam eddig, mennyire érzékeny vagyok ott, és azt sem, hogy micsoda finom élvezet.
Újra a farkam veri, közben a makkom szopja, nem bírom visszatartani, hadd jöjjön, aminek jönnie kell. Nagyon jó, a szájába engedek mindent, figyelmeztetés nélkül, ő meg hagyja, a gecim folyik ki az állára, de le-lenyel belőle, szereti a szajha. Rám néz, piroslik, mintha lázas lenne.
- Hozz valamit, amivel megtörlöm magamat! - szólok rá. Tétován mozog, sikerült jól felmelegítenem, az, biztos. - Hová mész?
- Aludni - megakad a hangja, fél tőlem, rossz érzés.
- Takarodj! - kiabálok rá ennek ellenére. Jobb is hogy elmegy…
Aludnék, de nem tudok, forog velem a plafon, az ital pedig már egészen biztos nem üt, mégis részegnek érzem magam. Hazudtam neki, voltam már nővel, mégis úgy döntöttem, megtartóztatom magam, míg meg nem nősülök majd. Nekem hivatásom van, de a kis kurva mindig fellobbantja bennem a vágyat...Nem akartam vele testi kapcsolatot soha, a lelkiismeret nem hagy nyugodni, forrongok magam ellen.
Reggel nehezen kelek, de nem is reggel van, már dél is elmúlt, a konyhából finom illat száll fel, Jill ebédet készít, egy rövid naciban, és fehér pólóban. Ahogy észre vesz, elvörösödik, tényleg olyan, mint egy angyal. Elém tálal, szerencsétlenkedik, remeg a keze. Megfogom a karját.
- Nyugi, nem a miniszterelnököt ebédelteted, csak én vagyok.
Nyel egy nagyot, leül végre velem szemben.
Kicsit feszültebb a légkör, mint máskor, persze, mindketten az éjjel történtekre gondolunk. És képes vagyok a száját lesni, hogy nyeli a falatot, és arra gondolni, mi volt benne nem rég…Feláll a farkam, majd szétdurran a tököm, fészkelődök egy sort, alig bírok enni. Legszívesebben újra megkérném, hogy elégítsen ki, de nincs hozzá merszem. El akarom felejteni, ami történt, soha többé nem érhet hozzám. Isten haragja is lesújt rám, ha így folytatom…
Felhívom a haveromat, edzeni megyünk, van bennem feszültség ezer, amit ki kell adnom. Este Jill nem mutatkozik, de folyton rá gondolok, sokkal többet, mint bármikor. A zuhanyozós jelenet a szemem előtt lebeg, szemétség volt részemről, bánt….Bekopogok hozzá, hogy bocsánatot kérjek.
- Szia. Figyelj csak…a tegnapiért, ne haragudj.
- Hááát…
- Mondom, ne haragudj.
- Jó.
- De a szobámba se menj többet.
Pirul.
- Nem fogok.
- Akkor nincs harag?
- Nincs.
- Rám néznél?
Megteszi, a szeme olyan, mint egy alvóbabának, hosszú szempillákkal.
- Az új misebort kóstolgattuk, és…
- Ne beszéljünk róla.
- De, szóval nem akartam.
- Értem.
- Nézhetnénk valami filmet.
Habozik, nem is tudtam, hogy mennyire vágyok a társaságára, míg nem kérdeztem.
A pattogatott kukoricás tányérba véletlenül egyszerre nyúlunk, a bőrünk összeér, megborzongok, a kis kurva elkapja a kezét, mintha égne, én meg csak azért is visszahúzom. Provokálom, azt akarom, hogy foglalkozzon velem.
- Bred…- kihullik minden szem kukorica a markából, a puszim hatására, amit az arcára biggyesztek.
Jól esik a közelsége, izgató. Olyan gyengének tűnik és annyira szépnek. Vége azonnal a filmnek és még mindig nem történik semmi, pedig másra sem vágyom. Fogja a kurva az üres tálat, feláll, utána nyúlok.
- Maradj még. - Az ölembe húzom, remegek a vágytól, ahogy a kis feneke melegít. Az arcát bámulom, tetszik… Annyira vonz, amióta leszopott, hogy elmondani nem tudom, sem kiverni a fejemből. Reszket, a karjaim közé omlik, a csókja, mint valami selyemcukor.
- Bred…. Te most, édes vagy, a szopás -…azt sem tudja már mit beszél meglepettségében. Magam alá gyűröm, a csípőmet neki nyomom, kemény vagyok, ő forró. Csók és simogatás ismétlődik, a testem lángol, egy perc és lemeztelenedünk mindketten, a bőrünk tüzesen ér össze, a vékony lányt egészen magamhoz szorítom, olyan lágy és annyira finom.
- Szopj le megint, kérlek…
A kurvam letérdel a kanapé elé, a televízió zúg, de meg sem halljuk, a fehér vállat szorítom, Jill végre rám mosolyog. A szeme csillog, a szája duzzadt, megnyalja, én is odahajolok, lenyalom a nyálát. Faljuk egymást, közben a mellbimbóját morzsolgatom. A mellei akár a súlyos almák, teltek, nagy bimbóudvarral, egész nap tudnám nézni és szopogatni. A fogaim közé veszem a bimbóját, játékos harapdálásom nyögéseket csal ki belőle, lúdbőrőssé válik, légzése akadozóvá.
Az ágyékomhoz hajol, széjjelebb teszem a lábam, a kezem a kanapé karfáját markolássza, a farkam egyszerre csak a melegbe csúszik, a nyitott ajkak közé célzom. Jill megforgatja a szájában elsőre, majd enyhén szív és szorít, miközben a golyómmal játszik. Nagyon-nagyon jó…Néha megáll, hogy a hüvelykujjával simítson a makkomon, enyhén nyom is, szétkenve rajta a nyálat. Ezzel még inkább beindít, a szám elnyílik, annyira jó minden mozdulata. Megint szop, szorgalmasan bólogat, majdnem eldurranok, kirántom a farkam, elszorítom a tövét, Jill szemébe nézek.
- Még nem akarok elmenni. - lihegem. Jill feláll, én követem őt, összefeszülünk. Ekkor veszem észre a kurvanek mennyire vonzó a nyaka, muszáj kiszívnom, hogy az íze a torkomba áramoljon. Ő nyög, csípőjét feszíti nekem, hátranyúlok, a fenekét markolászom, jó kemény, annál fogva rántom magamhoz, csak úgy csattog az összeütköző ágyékunk. Mindketten nyögünk, és folytatjuk, egy idő után lenyúlok, kettőnk közzé.
Jill puha szirmai nedvesek, remegő ujjaim alatt még inkább az lesz. Eszembe jut mit tett az ujjával, amikor rajta kaptam, leutánozom, elkezdem óvatosan ujjazni, aztán az elnyíló szája elárulja, mennyire jólesik neki, így tövig nyomom két ujjamat benne, míg ő majdnem elalél a mozdulatsortól.
Fejét hátra feszíti, majd előre bukik, nézi, mit csinálok, száját beharapja. Megkívánom hihetetlenül.
- Mééég - kéri mohón, mikor elveszem onnan a kezem. Szájon csókolom, a csiklójához nyúlok, a nagyajkát félrehúzom, úgy simogatom. Aztán a kanapéra ülök, őt meg húzom az ölembe.
- Mi lenne, ha bele ülnél a farkamba? - Alig mondom ki, máris ezerrel lüktetek, egyre inkább arra vágyok, hogy betegyem neki. Ahogy rám néz!
- Megtennéd, megdugnál? De… a fenekembe akarom, azt szeretném, ha ott, te vennéd el a szüzességemet.
Szédülés kap el, még sosem csináltam análisan senkivel. Jill kiszalad egy percre, visszatérve már a kezében egy kis tubus. Olajszerű anyaggal simogatja fényesre a popsiját, a lyuk köré is kerül bőven. Felemeli a fenekét, csillogó hüvelykujját feltolja magának. – Ahhhh – sóhaja lágy, a szemébe köd költözik. Emelgeti a popsiját, ujjazza magát, én ekkor magam mellé gördítem, oldalt nekem, élvezet nézni, ahogy kényezteti magát.
Megpuszilom a félgömbjét, az olajnak cseresznye íze van… aztán az én ujjam is oda ér, én kezdem ujjazni. Rám szorítja a belsejét, érzem semmi neki a vastagság. A másik kezemmel a hüvelyét is ujjazni kezdem, ekkor kezd igazán nyögni, és dobálni magát. Két-két ujj, elöl- hátul, képzelem, micsoda élvezet lehet. Nemsokára felsikolt a levegőt markolászva.
Visszahúzom az ölembe az élvezése után, olyan nedves, mintha maga alá pisilt volna. Rövid időn belül pedig addig ügyeskedünk, míg benne a makkom a végbelében.
Hagyom kicsit, hogy szokjon, épp, hogy csak mozdulok. Csodálatos látni, ahogy a két csodaszép gömb között eltűnik a farkam fele. Emelgetem, mind jobban lejjebb eresztem, végül a nyakam mellett, két oldalt megragadja a kanapé támláját és elkezd rajtam lovagolni. Lassan, majd egyre szenvedélyesebben.
Isteni, amikor szorít, és ő is az, amikor néha az arcára esik a pillantásom. A mellei rázkódnak, alattunk a felület is, megfeszül mindenem, alig hiszem el, hogy a gyámlányomat dugom seggbe. Megőrülök, egyszerűen fantasztikus érzés jár át, ahogy összeolvadva mozogjuk magunkat bele az extázisba.
Nem bírom sokáig, megfeszülök, lüktetve spriccelek, beleélvezek, már nem marad időm lehúzni magamról. Cuppogva csúszik ki a nyársamból, amikor megemelem, a combomra ültetem, fejét a vállamra hajtja.
- Ez nagyon jól esett, köszönöm.
- Nekem is - suttogja elhalóan. Megcsókolom a fejét, a finom illatú tincseit. Görcsösen kapaszkodik belém, vékony, de erős ujjai szorítanak. Nem tudom, hogy lesz, mit hoz a holnap meg a többi, de a kurvatől olyan élményt kaptam, amiért hálás vagyok, még akkor is, ha megharagszik Isten.
Örülök, hogy a gyámja lehetek, és a szeretője.


Szextörténet ajánló:


Rád verem a farkam, Patrícia


Kb. egy fél éve, ismertem meg Patríciát, s akkor még nem gondoltam… Nem gondoltam sok mindent… Nem gondoltam, hogy egyszer majd a barátnőm, a dominám, sőt…, lesz… Bár jó ideje egyedül voltam már, az elején még csak arra sem gondoltam, hogy haverságnál, barátságnál több is lehet köztünk, hisz nem volt benne semmi különös… Nem volt magas, nem volt alacsony. Nem járt nőies cuccokban, a kecsesség, az ....

Csajok egymás közt


Édesen cirógatja az arcomat, majd mind két kezével a nyakamon áthaladva hátulról beletúr a hajamba. Kellemes borzongás fut végig a testemen, nagyon tudja ez a kis dög, hogy mit szeretek...

Tudja hisz az életem része, önmagam másik fele, napjaim csodája, éjszakáim álomtársa. Még érzem a kicsi pocakjának rángását csituló gyönyörének elhamvadó zenéjét.
Sóhajai a kielégültségét t....

A gondolat mámora


Sok forró nyári éjszakát sétáltam már át magányosan. Egyedül az utcák sötétjében villanyoszlopok halovány fényében töprengeni történteken. Megnyugtató, békés, halk. Tücskök ciripelését csak néha töri meg egy-egy elhaladó autó pufogása. Nem hallani Kovácsék kutyájának őrjöngő ugatását, sem a Tóthkomlófalusy házból a kiabálást a távirányító miatt, sem a játszadozó gyermekek nevetését, szerelmes páro....

Anna mesél


Hazahoztam Annát a munkahelyéről, kutyánk megint örömtáncot lejt amikor belépünk az ajtón. Már az autóban figyelmes lettem arra, hogy feleségem hajában egy kis fehér csomót látok de nem tulajdonítottam jelentőséget neki mert konyhában dolgozunk mindketten. A föcskölő paradicsomszósztól a besamell mártásig minden repülhet a lábaból egy óvatlan pillanatban, az én kabátom is néha a magyar vagy olasz,....

A húgi és én


Egy nyári délutánon mikor volt párom már indult melózni akkor toppant be az ajtón a húga, Kitti. Tánc tanfolyamról ért haza. Páromtól elköszöntem és becsuktam az ajtót. Mindig ráfordítottam a reteszt most is így tettem. Jobb a biztonság címmel. Ekkor még semmi nem volt és halvány gondolatom sem volt arról ami később megtörténik.
Vissza mentem a szobába felültem az ágyra és olvastam tovább. ....

A hirdetés


Feladtunk egy hirdetést egy magazinban, hogy párcserés szexre keresünk párt. Tettem hozzá egy fotót, amit nem sokkal előtte készítettem a feleségemről, mikor meztelenül napozott a hátsó udvarban.
Rengetegen jelentkeztek fényképeikkel és ez alapján elküldtük a válaszainkat. Akik nem tetszettek, megköszöntük, akik szóba jöhettek, azoknak névvel címmel.
Pár nap múlva csengettek, egyik....Szextörténet címkék

nyomd | meló | janka | családi négyes | csoportt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.