Baszás a lopott kocsiba


Úgysem mered megtenni! - hergelte tovább Sanci!
- Már miért ne merném?
- Nem olyan nagy dolog.
- az alkohol beszélt belőle. A szokott helyükön ültek a pub-ban. Minden héten legalább egyszer összejött a társaság. Mindenféléről dumáltak, ökörködtek. Jó haverok voltak. Sancival, Karesszal és Ritával egy helyen dolgoztak.
A többiek főiskolás haverok, a haverok haverjai kollegái. A társaság állandóan változott, de mindig visszatértek. Érdekes, hogy ezeken az összejöveteleken kívül soha nem csináltak közös programot. Valahogy elég volt az, hogy hetente találkoznak. Most is néhány órája itt ücsörögtek. A téma, mint mindig, az utcán hevert. Illetve nem hevert, mert ellopták. Mármint Karesz húgának a kocsiját. Teljesen kiakadt, szidta az édesanyját minden autó tolvaj köcsögnek. Persze a többiek is felháborodtak, de amikor kiderült, hogy a csajnak egy szakadt Kadett volt a birtokában, egy kicsit megmosolyogták a helyzetet. Kinek kellhet egy közel 12 éves rom? Még akkor is, ha jó állapotban van, vigyáztak rá.
- Lehet, hogy valakinek menekülnie kellett vele! - vélekedett Eszter, aki titkárnőként dolgozott egy irodában, de saját magát, folyamatosan menedzserasszisztensként aposztrofálta.
- Jaj, Eszti! Ez nem egy James Bond film - torkollta le Kata. Ok ketten nem nagyon kedvelték egymást. Talán azért, mert mindkettőjüket viszonylag dekoratív külsővel áldotta meg a sors. Kata barna hajú, zöld szemű lány volt, Eszter pedig tipikus szőkeség, tengerkék szemekkel. A társaságban mindig egy kicsit versenyeztek egymással, Eszter külsejével, öltözködésével operált, Katának viszont szinte minden témához volt értelmes megjegyzése. Nem volt ez igazi harc, inkább csak játék, a pasik hülyítésére. Mindenesetre a társaság mindkettőjüket elfogadta olyannak amilyenek.
- Szerintem balhéból nyúlták le a gépet - szólt közbe a vitát elvágandó.
- Srácok összedumáltak, elkötötték a járgányt, furikáztak vele egyet, aztán, amikor kifogy a benzin otthagyják.
- Buliból nem szoktak autót lopni.
- mondott ellent Kata.
- Buliból az ember, legfeljebb virágot lop, nem egy többszázezer forint értékű autót.
- Miért ne? Lehet, hogy egy srác így akart imponálni szíve hölgyének.
- Te csinálnál ilyet?
- Persze.
- Nocsak! - kapta fel a fejét Sanci.
- És hogy képzeled? Megtetszik egy autó, bevered a szélvédőt egy fél téglával, összekötözöd a drótokat és uzsgyi?
- Nem. Én ha autót akarnék lopni, sokkal elegánsabban csinálnám. Valahogy úgy, mint Arsen Lupin. Figyelni kell arra, hogy a tulaj ne vegye észre, ne szólaljon meg a riasztó meg ilyenek.
- Ezt nem lehet megcsinálni. Profi eszközök kellenek hozzá!
- Dehogy kellenek profi cuccok.
- Mihez nem kellenek profi cuccok? - szól bele a társaságba Zsolt, aki csak nem rég érkezett és mostanáig Ritával beszélgetett. Eléggé okoskodó fiú volt, jó munkahellyel, mindenbe beleszóló stílussal
- Azt mondja, hogy az autólopáshoz nem kellenek profi eszközök, csak elegancia - avatta be a Kata.
- Így van. Meg szerencse és alkalom. Én kipróbálnám - fűzte hozzá. Izgalom vett rajta erőt. Valamiért be akarta bizonyítani a többieknek, hogy igaza van. Váratlanul kimondta:
- Fogadjunk, hogy egy napon belül lopok egy autót! A többiek meredten néztek rá, aztán kitört a röhögés.
- Te tiszta hülye vagy! Ezért lecsuknak.
- próbálta Kata visszarángatni. Kérően nézett rá, mintha már látná a vádlottak padján. Még sosem vette észre, hogy milyen meleg barna szeme van. Sanci kapott az alkalmon:
- Fogadjunk! Legyen a tét, mondjuk egy üveg whisky!
- Oké. Összepacsiztak, Zsolt röhögve vágta el a fogadást.
- Úgyse mered megtenni.
- hergelte Sanci
- Már miért ne merném?! Nem olyan nagy dolog.
- Az alkohol beszélt belőle, de már nem volt visszaút.
- Most hagyjuk ezt a témát, holnap este visszatérünk rá. Ebben maradtak. A társalgás mindenféléről folyt tovább. Zsolt éppen arról beszélt, hogy az új főnökasszonya milyen jó fej, és, hogy milyen könnyedén elfogadtatta vele a legújabb ötleteit. Eszter szinte csüggött a szavain, régóta tetszett neki a srác. A többieknek meg volt a véleménye a női főnökökről. Ezen a vonalon ment tovább a duma. Nem folyt bele a társalgásba. Azon gondolkodott, hogy beleugrott egy jó nagy marhaságba. De hát, mit veszíthet? Egy üveg italt. Viszont, ha meg tudná csinálni, az nagy show lenne. Hallgatta a többieket. Zsolt éppen arról mesélt Eszternek, hogy a múlt héten vette át az új autóját. Kia Chymera, valami új modell, mostanában vezették be a piacra. Eszter csillogó szemmel hallgatta. Figyelte őket és megállapította, hogy a lány hamarosan az ujja köré csavarja Zsoltot. Észre vette, hogy Kata őt figyeli. Rámosolygott, aztán felállt és kiment a mosdóba. Ahogy állt a piszoárnál megint elmosolyodott a falra írott üzeneten: „Arccal a fal felé, kezedben a jövő”. Amíg mosta a kezét megfogalmazódott benne egy terv. Ahogy jobban végig gondolta rájött, hogy teljesen egyszerű és könnyedén megvalósítható. Rámosolygott a tükörképére és visszament a többiekhez. Lehuppant Zsolt mellé. Kért egy kávét a felszolgálótól.
Kata felé fordult:
- De jó kedved van! Az előbb meg hallgattál, mint a csuka.
- Meg van a megoldás. Úgy látszik a legjobb ötleteim a budin jönnek elő.
- Figyelj, ne csinálj hülyeséget!
– Kata szinte könyörgött neki.
- Nem ér annyit az egész. Képzeld el, mi lesz, ha elkapnak?!
– Nyugi. Nem lesz gond. Belekortyolt a kávéjába, és rágyújtott. Ahogy az öngyújtóját a zsebébe tette, a kezét lelógatta maga mellé. Óvatosan oldalra nyúlt és belenyúlt Zsolt zakójának a zsebébe. A mosdóban jött rá, hogy látta, amikor a srác zsebre tette a kocsi kulcsát. Csak arra nem emlékezett, hogy a bal zsebébe, vagy a jobba. Szerencséje volt. Kutató ujjai megérintették a kulcsot. Óvatosan, hogy senki ne vegye észre kivette Zsolt zsebéből a kulcsot. Szerencséje volt. Zsoltot teljesen lekötötte Eszter rajongó tekintete. A karikán csak a riasztó kapcsolója fityegett, így nem csörrent meg az érintéstől. Gyorsan zsebre vágta a zsákmányt és körbepillantott, Kata mosolyogva nézett rá. Kacsintott. Odaintette a pincért, kifizette a fogyasztását. Most már sietnie kellett, nehogy Zsolt is haza akarjon menni és elrontsa terveit. A többiek marasztalták, de csak illendőségből. Motyogott valamit, hogy dolga van. Sanci megjegyezte, hogy már meg is veheti az italt.
- Majd meglátjuk.
- Ahogy Katára nézett látta, hogy a lány küszködik a nevetéssel. Kihúzott a pub-ból és körülnézett az utcán. Nem tudta melyik Zsolt autója, sőt azt sem hogy néz ki. Sétált az utcán és nyomkodta a riasztó gombját. A szerencse ezen az estén mellé szegődött. Az egyik kocsi helyzetjelzői felvillantak. Átment az autó másik oldalára, kinyitotta az ajtót és behuppant a kormány mögé. Szép nagy autó volt, de az ülést hátrébb kellett tolnia, hogy a lába kényelmesen elférjen. Elfordította a kulcsot, a motor felmorrant, majd egyenletesen duruzsolni kezdett. Ezzel is megvolnánk. Ha most elgurul, nyert. De valahogy bizonyítania is kell, hogy o kötötte el a kocsit. Elővette a telefonját, Katát hívta:
- Szia! - szólt bele a lány. A hangját suttogóra vette:
- Láttam mit csináltál.
- Van kedved autózni egyet? - kicsit hisztérikusan nevetett.
- Persze. Megyek. Körülnézett az ismeretlen autóban. Felpöccintette a fényszóró kapcsolót, egyesbe tette a váltót és lassan kiállt a parkolóból. Elindult a pub felé. Látta, hogy Kata az ajtóban áll. Felvillantotta a fénykürtöt és odakanyarodott az ajtóhoz. Kata még mindig nevetve kinyitotta az ajtót, beült az anyósülésre. Rövid szoknyájából kivillantak formás combjai.
- Megcsináltad! - kacagott.
- Ebből mi lesz? - Semmi. Majd iszunk egy jót.
- Besorolt a forgalomba.
- Jó kis autó ez. Meg sem érdemli Zsolti. Hova menjünk?
- Figyelj. Hívjuk fel Sancit, aztán vigyük vissza.
- Kata egy kicsit rémültnek tűnt, de folyamatosan nevetett a szeme.
- Az nem jó, mert akkor nem hiszik el, hogy megcsináltam. Zsoltinak először észre kell vennie, hogy eltűnt. Autózzunk. Haladtak a városban. Kata felé fordult:
- Miért csináltad ezt?
- Meg akartam nektek mutatni, hogy lopni is lehet elegánsan. Meg azt is, hogy nem szoktam a levegőbe beszélni.
- Tudom, hogy nem szoktál.
- Honnan tudod?
- Ismerlek, nagyfiú!
– Ezt most miért mondod? Cikizel? - Jaj, dehogy! Csak azt akartam mondani, ne hidd, hogy nem tudom milyen vagy. Szoktam figyelni, ahogy benne vagy a társaságban. Nagy a szád, de ha mondasz valamit, abban mindig van ráció. Néha meg csak hallgatsz és figyelsz. Gyűjtöd az infót.
- Lehet.
- Megdöbbentették a lány szavai. Nem is gondolta volna, hogy ilyen dolgokra figyel. Lekanyarodtak a hídról a rakpart felé. A késői óra ellenére sokan közlekedtek az utakon. Nézték a kivilágított műemlékeket, hidakat. Kata a combjára tette a kezét:
- Megbántottalak?
- úgy látszik félreértette a hallgatását.
- Nem-nem. Csak elgondolkodtam azon, amit mondtál. Honnan ismersz ilyen jól?
- Amióta megismerkedtünk figyellek. Érdekelsz.
- halkan mondta, inkább csak magának. A lány felé fordult. A szemein megcsillantak a lámpák fényei. Rátette a kezét a lány combján pihenő kezére. A rakpart végére értek, lehajtott az útról a parkolóba. Megállt, lekapcsolta a fényeket:
- Rágyújtunk? - kérdezte, hogy zavarát leplezze.
Kata tekintete megrebbent:
- Oké, de szálljunk ki. Ne füstöljük össze Zsolti új kocsiját - megint elmosolyodott.
- Betojok, elloptuk a kocsiját. Kiszálltak az autóból. Megkínálta a lányt, tüzet adott neki. A gyújtót kezével takarta el, de ügyetlen volt. Újra megpörgette az öngyújtó kerekét és a lány felé nyújtotta a lángot. Kata tenyerébe fogta a kezét és a tűz fölé hajolt a cigivel. Nem engedte el a kezét akkor sem, amikor o gyújtott rá. Ránézett. A pillanat elmúlt, de ujjait bizsergette az érintés. Nekitámaszkodtak a motorháztetőnek, fújták a füstöt, nézték a vizet.
- Köszi, hogy nem árultál el. Meg azt is, hogy eljöttél velem. Így nem féltem annyira, hogy leintenek a zsaruk. Biztosan segítettél volna magyarázkodni.
- Megvédtelek volna, ne félj.
- Nevettek. A lány felé fordult.
- Köszönöm.
- Megérintette az arcát. Kata, mint aki már várta az érintést, odahajtotta a fejét a tenyerébe. Egy kicsit megemelte az állát. Lehunyt szemmel várta a csókot. A szája meleg és puha volt. A rágógumi íze elnyomta a cigi illatát. Ajkait egy kicsit szétnyitotta, nyelve kutatásra indult a szájában. Keze a tarkójára csúszott, érezte magán az ujjak remegését. Átölelte Kata derekát. A lány teste engedelmesen simult hozzá. A bőre száraz, és sima volt, mint a finom bársony. Érezte testének melegét. Nyelveik kergetőztek, egymás szájából kapkodták a levegőt. Ujjaik felfedezőútra indultak a másik testén. Elszakította száját Katáétól, összekoccintották a homlokukat.
- Most mi lesz? - kérdezte súgva.
- Kívánlak! - suttogta a lány, szinte a szájába. A szemeik olyan közel voltak, hogy nem is látták egymást. Megérintette szájával a lány orrának hegyét. Ajkai felfedezték arcának minden négyzetmilliméterét, fülének porcait, nyakának pihés borét. Keze Kata combjára siklott. Érezte az izmok remegését, a bor forróságát, a test borzongását. Fenekének félgömbjei simogatta, keze a bugyi körvonalait tanulmányozta. Ujjával követte a bugyi lefelé hajló ívét, finoman megérintette a legrejtettebb titkokat. Kata mélyet sóhajtott. Szájával a száját kereste. Ajkai vércseként csaptak le, szinte belemartak. A nyelve követelőzően nyomult a szájába. Ujjával tovább kutatott. Simogatta a fehérneműben rejtőző kelyheket, érezte a lány testének reagálását. Óvatosan félretolta a vékony anyagot és megérintette az élő húst. A harmatos szirmok engedelmesen utat engedtek az érintésnek. A lány teste síkos volt. Óvatosan simogatta szeméremajkait. Érezte, ahogy Kata teste meg-meg remeg az érintéstől. A lány a vállgödrébe fújta az arcát, érezte leheletének forróságát. Kata keze a nadrágjára siklott, megérintette duzzadásnak indult férfiasságát. Őrült helyzet, őrült vágy.
- Üljünk be a kocsiba! - súgta a lány fülébe. Kata bólintott és kibontakozott az ölelésből. Kinyitotta a kocsit, a vezető ülést egészen előre húzta. Becsukta az ajtót, ahogy megfordult látta, hogy Kata valamit táskájába gyúr. Fehér anyag villant a kezében.
- Én még sosem csináltam kocsiban.
- Zavartan a lányra nézett, de tudta, ha most abbahagyják megőrül. Teljesen érezni akarta a lányt, beléhatolni, elrepíteni, elveszni benne.
- Megoldjuk.
- válaszolta Kata huncutul.
- Csak meg ne lássanak. Tettetett ijedséggel körülnézett. Rajtuk kívül senki nem választotta ezen az éjszakán a Duna-partnak ezt a részét. Kinyitotta a hátsó ajtót, és mutatta a lánynak, hogy üljön be.
- Nem, Te ülj be előbb! - mondta Kata határozottan.
- Beült a vezető ülés mögé. Egy pillanatra elcsodálkozott, milyen sok hely volt hátul. Kata megkerülte a kocsit és a másik oldalról behuppant mellé. Behúzta mag után az ajtót.
- Te is csukd be! - szólt rá, de a szája már megint az övét kereste. Jobb keze elindult a testén, benyúlt a pólója alá, simogatta a bőrét. Megérintette a nadrágja elejét, aztán ügyesen elkezdte kicsatolni az övét
- Megszabadítalak - gombolta a nadrágját. Segített a lánynak, csípőjét megemelte, két kézzel letolta magáról a nadrágot a gatyájával együtt. Kata ujjai ráfonódtak tagjára, egészen kicsit meg megszorította. Aztán előrehajolt és szájával egészen finoman megérintette a végét. Három ujjával finoman húzogatta a bort, nyelve a makkját kényeztette. Aztán kinyitotta a száját, és finoman bekapta a farkát. Ajkaival egészen könnyedén megszorította, finoman megszívta. Keze a heréit simogatták, óvatosan morzsolgatták. Érezte magán a lány szájának forróságát. Fülében dübörgött a vér, hasizma megfeszült. Végigsimított a lány gerincén, érezte, hogy nincs rajta melltartó. Kutató ujjai bejárták a fenék ívét. Feltolta a rövid szoknyát és simogatni kezdte a testét, végig a völgyben, a szűk gyűrűtől egészen a szőrszálak finom erdejéig. Ujjai könnyedén siklottak a kéjnedveken. Megérintette a remegő csiklót. Kata teste megfeszült. Hirtelen mozdulattal benyúlt az ajkak közé. Ujja körül forrón lüktetett a lány teste Finoman mozgatta a kezét, kiélvezve minden rezdülést. Kata elengedte a farkát, és megmozdult. Ujja kicsusszant a lányból. Kata ruganyosan feltérdelt, átvetette lábát a combjai felett, megtámasztotta magát a vállán. Lenyúlt, megfogta a szerszámját, aztán lassan beleereszkedett. Elöntötte a forróság. A lány teste körülölelte, arcát a vállára hajtotta. Megfogta Kata fenekét, tartotta, segítette. A lány teste lassan mozdult. Csípeje finoman hullámzott. Felvette a ritmust, érezte a lány illatát, forró leheletét, ziháló melle a mellkasának feszült. Egyre gyorsabban mozogtak, kergették egymást a gyönyör felé. Kata hirtelen felemelkedett a melléről, teste megfeszült, körmei a vállába markoltak. Érezte, ahogy hüvelye a vesszőjére szorul, és ritmikusan összehúzódik. Nem bírta tovább, teste válaszolt. Ugyanabban a ritmusban lövellte ki a magot. A kéj elborította. Csípőjét erősen nyomta a lány testéhez, feje az üléstámlának feszült. Aztán enyhült vihar. Kata visszadőlt a mellére. Érezte, hogy hevesen dobog a szíve, haja csapzottan borult rá. Felemelte a fejét, csukott szemmel a száját kereste. Ittak egymás szájából, mint a sivatag vándora. Érezte, ahogy farka visszahúzódik a barlangból. Kata visszahuppant mellé az ülésre. Elnevette magát:
- Nahát ilyet! Lopott autóban szeretkezni.
- Ez igen! - megigazította a ruháját, puszit nyomott az arcára.
- Ha én ezt a klubban elmesélem.
- Vissza nevetett a lányra:
- Köszönöm.
- Megérintette a lány kezét, aztán felemelte és belecsókolt a tenyerébe.
- Vigyél haza!
- kérte Kata. Ügyetlenül belerángatta magát a nadrágjába. Kiszállt a kocsiból és beült a kormány mögé. Kata nem görcsölt, belül mászott előre.
- Hozzád vagy hozzám? - kérdezte incselkedve.
- Nekem mindegy, veled akarok lenni.
- Ráhajtotta a fejét a vállára. Előre nyúlt a kulcsért, beindította a motort. Hirtelen kék fény villant és egy torzított hang szólalt meg mögöttük:
- HKL - 536! Közúti ellenőrzés. Ne induljon el, maradjanak a kocsiban!


Szextörténet ajánló:


Emlék egy szexről 2.


Marikám az ígért szexet igencsak behajtotta!Másnap
igen csak korán fel jött hozzám s nekiálltunk
vacsorát készítettünk,majd a tv-é elé ülve megnéztünk egy pornó filmet!
Mikor akarod hogy leszopjalak? kérdezte Marikám
amikor akarod,feleltem közben elkezdte a farkam
masszírozni ami igen jól esett s igen csak elkezdett meredezni.
Marikám kivette a nadrágombó....

Csalfa feleség II


Kattan a zár. Zavartan beharapom az alsó ajkam. Ő lehajol hozzám, de vár, hogy megcsókolom-e. És én megcsókolom. Kezeim a hátán, az atlétájába markolok, majd elkezdem felfelé húzni. Türelmesen vár, hagyja, hogy magamtól fedezzem fel a dolgokat, a helyzetet. Kibújtatom a felsőjéből, aztán nem is figyelve hova, eldobom. Végigsimítok a karjain, a vállain, és a mellkasán. Szép, napbarnított bőr, alatt....

Seggbekúrás


Seggbekúrás

Sziasztok bocs de az elõzõ verziót nem ellenõriztük és mivel a hölgyet aki velem van sem hagyta hidegen az emlékek felidézése elég sokszór mellé ütöttem. Bocs


Elmeséltem ár ezt néhány ismerõsömnek...Nos mindenkit odaszegeztem vele


21 éves voltam barátnõm 17 éves nagyon csinos jó testû ez csak azért lényeges mert tudni kell, hogy az ado....

Amikor először megdugtak


Szabinak hívnak egy vidéki kisvárosban lakom. A néhány évvel ezelőtt történt első meleg kalandomat szeretném megosztani veletek. Normál körülmények között a csajok jönnek be, sok barátnőm volt, tetszenek is, nincs is ezzel semmi baj, ám titkon azért mindig fantáziáltam pasikról is. Érdekelt h milyen lehet egy pasival a sex, amikor a farok másik végén vagyok.
26 éves voltam, az egyik éjszaka....

Lilla hatvan éve szeretkezett velünk a Nagyréten 6.


Lilla megúnta az előadásomat, és hanyatt várta, hogy Bandi a lába közé térdeljen. Gyönyörű puncija csillogva nyílt egy kissé, a fekete szőrök között a kisajkak csúfonfárosan emelkedtek ki a göndör bozótból, mint az óvodások amikor veszekednek A barnás szegélyű nyelvecskék beljebb rózsaszínben csillogtak a puciban amely mélyvörösre váltott, Lilla azt szerette, ha nyelvem ezt a számomra is izgató ré....

A pornó dvd maszti történet


A pornó dvd maszti történet

A barátnõm által kölcsönadott pornó DVD izgatta a fantáziám, de nagyon. Hirtelen kis bizsergés futott át a tarkómon, milyen is lehet az a film, amitõl Erika annyira felaljazva hívott fel, hogy "Ezt látni kell!".
Rögtön kevésbé éreztem a fáradtságot, felálltam, a polcról levettem a dobozt, és nézeget....Szextörténet címkék

nászuton | anima | bűntudat | időa | tiltott vagy |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.