A kocsmai baszóparti


Az egyik ismerősöm - János - szórakozóhelyén múlattuk az időt. Szokásos csütörtöki baráti iszogatás volt. Mi fiúk hatan ültünk az asztalnál, a többi asztaloknál is sokat ültek, a hely szinte tömve volt. Fröccsöztünk. Mivel kint körülbelül 28-30 fok lehetett, jól esett a jéghideg ital. Este tíz óra körül a hangulat az egész helyen emelkedetté vált.
Ekkor érkezett meg egy hat fős lánybanda. Óriási nagy ricsajjal, nevetgélve. Hirtelen csönd lett. Minden szem rájuk szegeződött, de pár másodperc múlva már vissza is tért minden a szokásos kerékvágásába. És az a tipikus szórakozóhely-nyüzsgés indult be. Mi, fiúk azért lopva oda-oda pillantottunk a lányokra. Vihogtak, nevetgéltek és persze ittak. Nem is akármilyen tempóban.
Néha felálltak bedobtak egy kis pénzt a zenegépbe és a megszólaló zenére visongva, felugrálva vad táncba kezdtek. Mikor a zene elhallgatott, az üzlet saját háttérzenéje felerősödött, a lányok leültek.
Ekkor figyeltem fel közülük az egyikükre. Hosszú barna haja volt, zöld szeme, kicsit szeplős, de napbarnított arc. Nem volt túl magas, de egy helyes kis piros tűsarkú cipő volt a lábán, fehér miniszoknya és egy feszes nagy kockás rövid ujjú ing mely, dekoltázsig ki volt gombolva. A mellei majdnem kibuggyantak belőle. Akkor tűnt fel, ahogy jobban szemügyre vettem, hogy mennyire csinos kis darab ez a lány.
Látásból ismertem, de csak a keresztnevét tudtam: - Kata.
Lopva nézegettem. Közben persze iszogattunk a fiúkkal és a hétvégi berúgást terveztük. Közben csak-csak nézegettem, de igyekeztem észrevétlen maradni, elvégre 37évesen akár a lányom is lehetne, mivel nem volt több huszonegynél. Közben, ahogy táncoltak, jó alaposan szemügyre vettem, és azon gondolkodtam, hogyan lehetne a lányokkal szóba elegyedni. A haveroknak fel sem tűnt, hogy én a lányokat mustrálom. Kellően be voltak már állítva.
Egyszer csak összeakadt a tekintetünk. Hogy is mondják? Kicsit bazsalyogtunk. Az egész nem tartott többet két másodpercnél, de én abban a pillanatban tudtam, hogy meg kell kapnom ezt a lányt. Ezzel a lendülettel a tettek mezejére léptem. Odaintettem a pultost rendeltem egy kört a lányoknak, meg magunknak is. Már mindenki kellemesen be volt csípve, de azért had oldódjanak a gátlások.
Csak még azt nem tudtam, hogyan tudnék a közelébe férkőzni. De azt tudtam, hogy nagyon kell. Eközben Ő is néha rám pillantott, de mindannyiszor rettentően zavarban éreztem magam, mert az átható zöld szemével szinte átszúrt.
Ekkor, ahogy az asztaluknál ült, velem szemben, tőlem kb. két méterre, észrevettem, hogy nem véletlenül ült velem szembe. Így pontosan egymással szembe ültünk, de sem az én asztalomnál ülő fiúk, se a mellette ülő lányok nem látták, hogy szemezünk. Gyomorszorító érzés volt, hogy egy ilyen nő flörtölni kezd velem. És ekkor keresztbe rakta a lábát az asztal alatt. Csak én láttam. Nem is tudtam volna máshová nézni Igaz, hogy félhomály volt, de volt egy olyan sanda gyanúm, hogy nincs rajta bugyi. Kikerekedett szemmel hol a szemébe, hol az asztal alá pillantottam. Mintha átsuhant volna az arcán egy kis mosoly. A nadrágom elkezdett mocorogni. Azon gondolkodtam, most mit tegyek, hogyan szólítsam meg? Ha már beszélünk, hogyan mondjam, vagy kommunikáljam le, hogy el szeretném vinni és nagyon-nagyon szeretnék vele rosszalkodni.
Ekkor újra keresztbe tette a lábát és már biztos voltam benne, hogy nincs bugyi rajta. Csak egy fazonra igazított kis csíkot láttam. Ettől nagyon beindultam. Vadul mocorogtam a székemen.
Ekkor a felmentő sereg, - a fiúk - átszóltak a lányok asztalához, hogy összetolhatnánk-e a két asztalt. A fiúk felpattantak, Kata hirtelen egymás mellé zárta a lábait. Arcán zavartság futott végig.
- Ekkor ugrott be, hogy semmit nem akar tőlem, csak egy kicsit flörtölni. Azzal, hogy összetoltuk az asztalokat, a közelébe kerültem és mégis távolabb volt, mint előtte…
Már nem nézett a szemembe, komollyá vált. Gondolkozott, míg a többiek vidáman iszogattak, beszélgettek. Nagyon sajnáltam, hogy ennyivel vége is lett.
Felálltam és nagy lendülettel, elindultam a vécére, mert a fröccsök már feszítettek. Beálltam a piszoár elé fejem nekitámasztva a piszoár feletti falra szeret bőr fejtámasznak és elengedtem magam. Azon gondolkodtam, hogyan lehetne visszaterelni az ügyet az előző kerékvágásba.
Ekkor nyílt az ajtó, majd becsukódott. Az ajtóra nem láttam rá, de füleltem, az illető miért nem jön beljebb. Felnéztem. Rápillantottam az ajtóra és megláttam Kata fejét bekukucskálni. Az ütő megállt bennem.
- Nyugodtan fejezd be! - mondta, és közben rápillantott a szerszámomra. Nagy szerencsém volt, mert már épp abbahagytam, így hipp-hopp, próbáltam céklavörös fejjel elrakni a szerszámom. Nagyon zavarban voltam, de azért elraktam. Már épp gomboltam volna be a nadrágom, mikor odalépett és elhúzta a kezem a sliccemtől. Meg sem tudtam szólalni. Belegondoltam hirtelen, hogy az este folyamán még egy szót nem váltottunk egymással.
- Most ez komoly? - tettem fel krákogva a nevetséges kérdést. De nem válaszolt.
Viszont rájöttem, hogy pont az esetem, mivel bal kézzel előhalászta a farkam a nadrágból és átkulcsolta azt. Én is bal kezes vagyok A fejét nekitámasztotta a mellkasomnak és kis terpeszbe állt. Idáig leengedett karokkal álltam vele szemben, de erre még mindig hitetlenkedve jobb kézzel átöleltem a derekát bal kézzel benyúltam a szoknyája alá. Frissen borotvált, finom kis helyes puncija volt egy kis bajuszkával tehát az asztal alatt jól láttam. Ekkor megéreztem, hogy olyan lucskos, hogy már a combjai belső felén is csurgott a nedve Nekem sem kellett több, vadul el kezdtem ujjazni. Hol a kis hegyes csiklóját, hol a punciját két ujjal. Mindezt a bár vécéjének közepén, a piszoár előtt állva.
Ahogy ujjaztam, úgy rogyott a térde, nyomta bele a fejét a mellkasomba, hangosan vette a levegőt. A mellem szinte égette a lehelete, mely édeskés volt a megivott Martinitól. Ő még csak szorította farkam, annyira magával volt elfoglalva, hogy a lécemről el is feledkezett. Ekkor gondoltam egyet:
- Várj meg az előtérben! - mondtam neki és kitessékeltem a férfi-női WC előterébe, és közben próbáltam az ágaskodó farkam elrakni. Nagyon nehezen ment. Közben kérdően néz rám, hogy most mi van.
- Egy perc! - mondom, - De le ne lépj!
Kilépek az előtérből. Ekkor jön velem szembe János az üzlet tulajdonosa. A raktár felé indult, már épp nyitotta, amikor mondtam neki, hogy kellene egy kis segítség. Ekkor lépett ki Kata a WC előteréből. Jánosom jó felfogású gyerek, már nyitotta is a raktárajtót és tessékelt minket befelé. Óriási malacom van!
Beléptünk a raktárba. Becsuktam az ajtót. Van benn egy kézmosó, jobbra tőle egy zuhanyzó. Odatoltam Katát a kézmosóhoz. Mögé léptem elővettem a farkam és egyszerűen betoltam neki tövig. Hangosan felnyögött, a kézmosó recsegett, ahogy rátámaszkodott. Kis terpeszbe állt, és tolta hátra a csípőjét, hogy minél mélyre tudjam lökni. Előrenyúltam bal kézzel és közben hozzáértem a csiklójához, ami kis helyes, de kemény volt. Elkezdtem a középső ujjammal körbe-körbe izgatni, amitől elkezdte a fenekét fekvő nyolcas alakban ringatni. Már nem is kellett tolnom. Ezekkel a nyolcasokkal tökéletesen végezte a dolgát. A farkam közben már akkorára duzzadt, hogy éreztem a puncija összes izmát rajta. Egyre jobban bemelegedtünk. Jobb kézzel kigomboltam az ingét nem ment egyszerűen, úgy, hogy közben egyre gyorsabban mozgott alattam, de célt értem és a két szó szerint hatalmas, feszes melle csak úgy kibuggyant az ingből. Ekkor vettem észre, ahogy a fülét csókolgattam, hogy a kézmosó feletti tükörben hangosan sóhajtozva engem néz. Zavarba jöttem, belefúrtam a fejem a nyakába.
- Ne bújj el! - mondta.
Megpillantottam a tükörben a melleit, melynek bimbói peckesen meredeztek fölfelé. Mindeközben ő járata a csípőjét én pedig csak feszítettem a farkam. A nadrágom közben bokáig csúszott. Kicsit hátratolta a fejét, szájon csókolt. Ebben a pillanatban nyílik a raktár ajtó!
Mindketten megdermedtünk. Álltunk a kézmosó előtt, csak az ablakon beszűrődő holdfény adott némi világosságot. Hátrapillantottam a vállam felett. Az egyik lány lépett be a kinti asztaltársaságból. Ha jól emlékszem Marcsi a neve.
- Kati? - Kérdezte, mivel a hátamtól nem látta az előttem álló, még mindig a lüktető farkammal a puncijában álló Katit.
- Na, végre! - válaszolta Kati.
- Azt hittem már nem jössz.
„Te jó isten” gondoltam Ezek meg mit akarnak. De addigra Marcsi odalépett a jobb oldalamhoz és bal kézzel belekapaszkodott a fenekembe. Jobb kézzel benyúlt közénk megszorította a farkam, hátrahúzta keményen rajta a bőrt. Mindhárman egyszerre sóhajtottunk fel! Marcsi megcsókolt.
Azt sem tudtam hol vagyok. Ilyen csak a mesében történhet meg halandó emberrel.
Jobb kézzel elengedtem Kata melleit, majd Marcsi alá nyúltam.
Marcsi magas, majdnem magasabb volt nálam a tűsarkújában. Vékony, de izmos teste nekem feszült, ahogy próbáltam a kis farmer sortja alá benyúlni. Nagy nehezen sikerült a középső ujjamat betornáznom a nadrág és a bőre közé. Egy nagyon vékony kis tanga volt rajta, mely csak egy vékony pánt volt. Félretoltam, de puncija zárva volt és nem is volt nedves. Lázasan kutattam, hogy hogyan tudnám bedugni az ujjam, de nem akartam fájdalmat okozni.
- Várj, segítek - mondta. Hátrébb lépett kigombolta a farmer gombját, lehúzta a cipzárt, így a kis rövidnadrág azonnal leesett a bokájára. Kecsesen kilépett belőle. Állt előttem egy rövid szőke hajú lány egy alig bikiniben, tűsarkúban. Kilépett a bikiniből is és akkor láttam meg, hogy milyen helyes kis bajusza van neki is. Hegyes kis mellei majdnem átszúrták a Hello
Kitty has-pólót, amit viselt. Előttem pedig egy ugyanolyan bombanő, akinek a puncija még mindig a farkamon járt.
Azt sem tudtam Marcsival most mit kezdjek. Legszívesebben kivettem volna a farkam Kata puncijából és betettem volna Marcsinak. Olyan érzésem volt, hogy egyszerűen nem tudtam, mint csináljak. A bőség zavara. Ha csak magamra gondolok, valamelyik lány rosszul jár, ha meg csak rájuk, én járok rosszul.
De ahogy ez az egész végigfutott rajtam, a két lány már hevesen csókolózott. Ekkor újra Marcsi alá nyúltam és éreztem, ahogy az ujjaim a forró nedveitől simán becsúsztak a puncijába. Kevés idő kellett neki, hogy beinduljon. Marcsi hol velem, hol Katával csókolózott. Ekkor Marcsi újra megfogta a farkam, kihúzta Kata puncijából leguggolt, és a szájába kapta. Pontosabban először csak nyalogatta a fejét. Hangosan szuszogott, éreztem rajta, hogy beindítja a barátnője illata a farkamon.
Hol betette a makkom Kata puncijába, hol a szájába tolta be. Az volt a szerencsém, hogy a fröccsök tompítottak rajtam annyit, hogy a farkam meredt, mint a zászló, de az elvélvezés még csak eszembe sem jutott. Nagyon felemelő és magabiztos érzés volt, hogy tudtam, mind a két nőt ki fogom elégíteni.
Ekkor Marcsi abbahagyta a lenti nyalakodást. Kata megfordult, ráült a kézmosó peremére, nekidőlt a tükörnek, Marcsi fölállt, előrehajolt és felkínálta a punciját.
- Tedd be, de óvatosan, mert még elég szűk vagyok.
Több se kellet. Odatoltam a fejét, de az istenért sem akart bemenni. Ráadásul a magas sarkú cipője miatt szinte pipiskednem kellett, hogy elérjem a szeméremajkait. Nagyobb terpeszbe állt és még jobban előre hajolt úgy hogy azzal a lendülettel elkezdte a vele szemben a kézmosó peremén a puncijában matató Katát nyalni. Ahogy előrébb hajolt, úgy nyílt ki a puncija is egyre jobban. Még mindig nagyon szűk volt, de apró mozdulatokkal löktem beljebb a farkam.
- Én még ilyen szűk pinában nem jártam. - lihegtem. De válaszra sem méltattak, mivel Marcsi úgy el volt foglalva Kata puncijának kényeztetésével, hogy szinte hangosan lefetyelt. Kata pedig kéjesen sikongott, és közben felrakta a lábait a kis piros tűsarkújában Marcsi hátára. Én pedig elkezdtem a lábát csókolgatni. Olyanok voltuk, mint egy szexéhes egymáson vonatozó kutyafalka. Nyaltuk-faltuk egymást, a kéjtől hangosan lihegtünk és nem tudtam a lányokkal betelni. De ahogy láttam Ők azért értettek egymáshoz. Nem először csinálhatták. Kicsit outsidernek éreztem magam, ami frusztrált is, de elhessegettem a gondolatot és beleadtam mindent, hogy mindkettőt eljuttassam a csúcsig.
Most Marcsi finom cuppanással lecsúszott a lécemről, lesegítette Katát a kézmosóról és ő ült fel, Kata pedig bepucsított elém. Ugyanúgy, mint az előbb, csak fordítva. A kéj azért már kezdett eluralkodni rajtam. Nem mintha tartogatnom kellett volna magam, de bármikor képes lettem volna elmenni. És láttam, hogy a lányok is kezdenek a csúcs felé közeledni és ez mindennél jobban izgatott.
Míg Kati hangosan szívogatta Marcsi punciját, lenyúltam, hátrafeszítettem a farkamon a bőrt és kemény tempózásba kezdtem, amitől Kati is gyorsabban kezdte nyalni az elé táruló puncit. Marcsi már hangosan nyögött és vonaglott. És közben az arcomat bámulta, a szeme a szemembe fonódott, ajka kicsit kinyílt, úgy sóhajtozott. Lent, ahogy döngettem Katát, cuppogott a puncija, a nyelve pedig Marcsi pináján cuppogott. Öröm volt nézni, milyen lelkesen csinálja, közben a kezei hol a saját puncija körül matattak, be-becsúsztatva az középső ujját a puncijába a farkam mellé. Hol Marcsi melleit markolászta.
Amikor az ujja betévedt a puncijába, majd elaléltam az érzéstől. A farkam lenti része különösen érzékeny, és ő pont ott érintette meg többször is, ahogy az ujjaival matatott. Megérezhette rajtam, mert nem hagyta abba. De ekkor már annyira el akartam menni, hogy csak pár lökés hiányzott hozzá, de közben pedig az mocorgott bennem, hogy nem tehetem meg Marcsival, hogy csak Kata punciját lövöm tele.
Marcsi szemébe néztem, amely felakad a kéjtől, ajkai tárva nyitva, és olyan hangosan nyögött, hogy attól féltem, hogy kint is meghallják. Ettől a látványtól nekem is tátva maradt a szám.
- Rögtön elmegyek! - nyögtem ki végül.
Erre Kata lenyúlt megmarkolta a heréim körül a farkam, és úgy rászorított, hogy asz hittem rögtön végem van.
- Elmegyek! - kiáltottam és attól féltem kirántja a farkam. De nem! Tovább szorította. Ebben a pillanatban éreztem, hogy kibuggyan belőlem a forró sperma. Éreztem, hogy az ujjai között lüktet a farkam, mint egy dobgép. Ahogy az első lökés megindult, összeszorult a puncija. Olyan erősen, hogy majd eltörte a farkam és éreztem, hogy felszisszen, ahogy még jobban löktem neki. Erre előbuggyant belőle is a mámor és miközben még mindig Marcsi pináját lefetyelte, hangosan, mélyről jövően elélvezett, úgy hogy még mindig szorította a farkam. Marcsi a szemembe nézett, majd arcát a plafon felé emelve behunyt szemmel, összezárt fogakkal szuszogva indult a csúcs felé. Kati olyan hevesen nyalta, ahogy csak tudta. A farkam már az utolsókat rúgta, amikor Marcsiból is kitört az élvezet, de azonnal a szája elé kapta a kezét, és erősen ráharapott. Fújtatva, de szinte hangtalanul élvezett el, de az egész teste remegett a kéjtől.
Mindhármunk hangosan szuszogott, én szóhoz sem tudtam jutni.
Farkam még mindig Katiban, de már kezdett ernyedni. Marcsi lekászálódott a kézmosóról.
- Lezuhanyozunk? - kérdezte. És már nyitotta is ki a forró vizet. Ledobta a pólóját, a cipőjét és már állt is a víz alá. Több se kellett beléptem és is és Kata is mellé. Nem zavarta őket, hogy a hajuk elázik. Közéjük álltam, két oldalról átöleltem őket és bambultam magam elé és azon gondolkodtam, mekkora mázlista vagyok!
Itt szeretném megköszönni a két lánynak azt a felejthetetlen estét, János komámnak pedig a lehetőséget!


Szextörténet ajánló:


3 + 1, igaz történet


A barátnőmmel már több mint egy éve vagyunk együtt. Móni aranyos, gyönyörű lány, és nem csak szerintem az, ezt a barátaim és ismerőseim irigykedő pillantásaiból is látom. De nem csak nagyon szép, hanem remek társ is, élmény számomra minden egyes vele töltött pillanat. Kapcsolatunk harmonikus, nagyon szeretem őt, szinte fáj, mikor nem vagyok vele.

Arányos, hibátlan teste van, nem nag....

Az első popószex


Mint minden új szerelmespár, mi is rengeteget szerelmeskedtünk. Az évek teltével hetente már legfeljebb négyszer esünk egymásnak, de akkor épp egy szexmaraton közepén jártunk. Nem tudom hányadik alkalom volt, de mivel mindegyik ugyanolyan forró és felemelő, mindegy is.

Akkor is lassan húztam fel őt, ő pedig engem. Imádom az érzést, amikor elönt a vágy! Mintha forró láva folyna az e....

Szexjáték


A játék az ő ötlete volt. Eleinte furcsának hittem, mert nem értettem, miért van szükségünk játékokra. Talán önmagában nem elég erotikus a szeretkezés? Talán már kezd megunni? Talán már nem is jelentek neki izgalmat? Vagy talán - és ez lett a vitánk témája is - nem vagyok elég jó neki az ágyban?

Ha így van, akkor a tettetett élvezet, amit eddig - azt hittem, hogy - okoztam neki semm....

Bosszú a partin (horror)


George tudta hogy nem lett volna szabad kalandba bonyolódnia a cég egyik titkárnőjével, de Stephanie túl csinos és elszánt volt. Julia, a felesége már régen nem volt aktív az ágyban. Ez persze nem mentette fel. A bíró határozott volt és eljött a kihirdetett nap.
-Zuhanyozz le! Mindjárt itt az idő és szeretném ha tiszta lennél az eseményen! -mondta Julia.
Amikor a férfi a zuhanykabinb....

Szarjuk le anyut


Lacika 15 múlt, gimibe járt, és nagyon szeretett pornót nézni, főleg a gépen. Egyik barátja, Öcsi, akivel ping-pongozni szokott a suli aulájában, beszélt neki dolgokról. Ő már negyedikes volt, sokat tudott, és idősebb barátai is voltak, azoktól hallott szupi cumókról. Pl. állatszexről, csoportos bulikról, zsarolásról, fényképen fejcseréről photoshoppal és kaka-szexről. Konkrétan szájbaszarásról. D....

Emeletes élvezetek


- Ha elkészülök a szendvicsekkel, kinézek majd az erkélyen – nyugtatom meg magam, gondolván, hogy attól majd talán korábban megérkezel, amikor is csengetnek.

- No, éppen jókor zaklatnak, hiszen azt sem tudom, hol áll a fejem! – bosszankodom, és kirohanok, hogy ajtót nyissak. Nem hiszek a szememnek!

Szélesen mosolyogva, egyik kezedben bőröndöt a másikban bukósisakot ta....Szextörténet címkék

teli pumpáltam gecivel | parkolóba | puki | játszadozás magammal | Àpolònôk |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.