Anyámmal dugni


Be kell vallanom, hogy mindig is fantáziáltam anyámról. Freud szerint mindenki csinálja, de nekem ezek sokkal nyíltabbak voltak mint a normális.
Legalábbis azt hiszem. Neki mindig is jó alakja volt, köszönhetően a futásnak és tornagyakorlatokra, meg egyébként is jó teste volt alapvetően. Gyakran láttam amint hazajön edzésről rövid pólóban, és gondoltam milyen jó lehet az ágyban, és gyakran maszturbáltam rá gondolva. A feleségem nagyon hasonlított rá és én gyakran úgy tettem mikor szeretkeztünk mintha a feleségem anyám lenne. Ilyenkor úgy éreztem mintha anyámat basztam volna. Mikor gimibe jártam apám este mindig dolgozott, szóval ha én éppen nem mentem sehova csak ketten voltunk otthon.
De ebből nem csináltunk nagy ügyet. Nekem délután kosárlabda edzésem volt este pedig vagy dolgoztam (részmunkaidőben a zöldségesnél) vagy a haverokkal mentem valahova. Egyszer mikor hazajöttem a suliból o éppen a kertben volt hátul, napozott. Nem vett észre és én sokáig álltam és csak néztem őt. Fehér bikini volt rajta és a fenekén behúzta a vágatba, hogy minél jobban lebarnuljon a feneke is. Innen hátulról láthattam a pinaszőrét kibújni a bikiniből.
A felső nem volt megkötve rajta mivel hason feküdt és úgy látszott alszik. Felriadt ahogy közelebb léptem és enyhén felemelkedett felfedve előttem csodálatos mellei oldalsó és felső részét. ´Óh Bobby´ - mondta- ´Nem tudtam hogy máris megérkeztél.´ Egy kicsit zavartnak tűnt amit megkötötte a bikini felsőt, de ahogy mozgott így is kibuggyant itt-ott hatalmas melle. Felkelt, maga elé kapta a törölközőt és a hátsó ajtó felé indult. ´A vacsi már a sütőben´ - mondta- ´és úgy gondoltam veszek egy kis napfürdőt´
A nagy sietségben hogy eltakarja a melleit elfelejtette kivenni a bikini alsó többi részét a fenekéből. Nem tudtam levenni a szemem róla és csak mentem mögötte csodálva feszes fenekét ahogy lassan lépkedett az ajtó felé. Észtevettem, hogy kezdődő merevedésem van és igyekeztem ezt elrejteni előle. Szerencsére nem vette észre. Mikor bementünk a házba bocsánatot kért és elment valami ruhát felvenni a bikini helyett, amíg én elmentem elrakni a könyveimet. Ahogy mentem vissza észrevettem, hogy a hálószoba ajtaja kicsit nyitva van és megálltam.
Benézve láttam, hogy még mindig a bikinit veszi le. Ahogy levette a felsőt megállt és megcirógatta a melleit. finom kezei előröl masszírozták, majd egymásnak nyomta őket. A bimbóit kezdte simogatni, mindegyik bimbót körkörösen cirógatta, majd finoman megcsippentette őket.
Láttam, hogy szája ´OHHH´-t formál élvezetében ahogy fojtatta a masszírozást. Lassan levezette kezeit lapos hasára, szétkenve a napolajat ami még rajta maradt.
Míg jobb keze a hasát simogatta tovább, a bal lassan lejjebb csúszott le a bikini alsóba be a puncijához. Láttam mikor a keze a pinusához ér, mikor háta meghajlott, fejét a plafonra emelte. szemeit becsukta. Kis ideig még dolgozta a punciját csak úgy, hogy az alsó még rajta volt, majd lassan levette azt is. Az ágyon ülve félredobta az alsót.
A pinája olyan vizes mint az óceán, láttam ahogy megcsillan az ablakon bevágó fényben. Dús barna szőrzetén keresztül láthattam nagyajkait és a csillámló nedvet. Ahogy levette az alsót feljebb csúszott az ágyon, még jobb ´belátást´ biztosítva nekem. Felemelte a térdeit és teljesen felhúzta őket, teljesen széttárva lábait, hogy keze teljesen hozzáférjen a szemérméhez.
Nagyon élvezetesen simogatta a pina körüli területet, néha megsimogatta a bozontot, és mindig összerezzent amikor hozzáért. Ahogy közeledett a központi rész felé, szakértő módon széthúzta a kisajkait, fel és le dörzsölte őket a mutató és gyűrűsujjával. Néha engedte,hogy a középső ujja megérintse a csiklót ilyenkor mintha áramütés érte volna úgy rezzent össze, torkából nyögések törtek elő. Kicsit megállt amíg odanyúlt az éjjeli asztalra és elvette a napolajat és mintegy fojtatásképpen elmozdult a látókörömből. Gondoltam, úgysem vesz észre semmit abból ami körülötte történik kicsit kijjebb tártam az ajtót, így ráláttam az egész szobára.
A nyikorgásra kicsit felnézett de mivel nem vett észre engem nem szentelt semmi figyelmet a dolognak. Visszatért az olajhoz, levette a kupakját és magára kente nyakától a hasáig, majd elkezdte masszírozni. Most már az egész teste csillogott az olajtól. A kezein és térdein megfordulva hátranyúlt és két ujját pinájába csúsztatta egyet pedig a seggluka felé irányított. Miután kicsit masszírozta magát így, a mutatóujját egészen becsúsztatta a fenekébe, miközben másik két ujjával továbbra gyömöszölte a pináját.
Egyre hevesebb nyögések hagyták el ajkait ahogy növelte az iramot és ezzel párhuzamosan az intenzitást. Most már vadul masszírozta egész pináját ahogy egész alsóteste mozgott az ütemre. Mellei vadul dobálóztak ahogy dobálta testét előre-hátra. Légzése felgyorsult, kiabálni kezdett, a kéj hullámai elborították. Biztos voltam benne, hogy észrevétlenül beléphetnék a szobába, de nem tettem. Egészen addig figyeltem míg lenyugodott, majd elmentem a nappaliba úgy tettem mintha TV-t néznék.
Egy pár perccel később hallottam őt a konyhában matatni, készülődött a vacsorára. Nem sokkal később hívott is vacsorázni és én le is mentem. Anya csak egy pólót és rövidnadrágot viselt,és nem tudtam elfelejteni hogy nézett ki ezek nélkül. Amikor a lámpa alá állt láthattam hogy nem vett melltartót. A bimbói tisztán látszottak a fényben és én nem tudtam levenni a szemem róla egész végig amíg terítettünk.
A vacsi finom volt és közben a szokásos dolgokról beszélgettünk. Megkérdezte mi volt a suliban, meg a munkába és én a szokásos dolgokat feleltem neki. Amikor felállt az asztaltól,hogy egy kis tejet hozzon, láttam, hogy a rövidnadrágjának oldalán a gombok végig ki vannak gombolva, így fantasztikus lábai még jobban látszottak.
Mikor lehajolt,hogy kivegye a tejet a hűtőből láttam, hogy nem vett bugyit sem. Fenekének alsó része jól látszott. Elkezdtem keményedni és eléggé nehezemre esett, hogy ne a testét bámuljam egész végig a vacsora alatt. Segítettem neki elmosogatni majd felmentem a szobába tanulni egy kicsit. El is felejtkeztem az egész dologról és belemerültem a könyvbe, amikor kopogott az ajtómon. Bejött és én láttam, hogy még mindig nem gombolkozott be. Leült az ágyamra keresztbe tette a lábait és én láthattam combjait egész hosszában. ´Kicsit feszült vagyok az egész napi munkától´ - kezdte - ´nem masszíroznál meg egy kicsit?´
Gondoltam hova fog ez vezetni és ettől egyből elkezdett keményedni a farkam. Mondtam,hogy nem probléma és közelebb ültem az ágyon. Mögé ültem és elkezdtem masszírozni a vállát a pólón keresztül, egyik felét lecsúsztatva a válláról.
A bőre sima volt és barna, nem látszott rajta a melltartó nyoma sem mert ugye az nem volt rajta mikor napozott.
Ahogy masszíroztam o nagy élvezettel mozgatta a fejét oldalra és előre-hátra. ´Hmm Ez jó´ - dorombolta- ´Csak hagy vegyem le ezt OK?´ Lenyúlt és egy mozdulattal levette a trikót magról, hogy hozzáférhessek a vállaihoz és a hátához.
A háta is sima volt de fezes és izmos a tornagyakorlatoktól. Masszíroztam a vállát és a hátait és o tovább nyögdécselt a kezeim alatt. Hirtelen átnyúltam mellette és ahogy felemelte a kezeit elkezdtem simogatni a melle oldalát. Ohhh igen. Nagyon kellemes´ A háta hátrafeszült ahogy marokra fogtam melleit ugyanúgy ahogy alig pár órával ezelőtt láttam.
A hatalmas dinnyéit fogni csodálatos volt és a bimbói egyre keményebbek lettek ahogy hozzá-hozzáértem.
Kicsit hátrébbdőlt, és így már sokkal jobb rálátásom nyílt a melleire. Fejét a vállamra hajtotta. Ahogy tovább dolgoztam a bimbói körül nekinyomta hátát a mellemnek. Úgy csináltam ahogy tőle láttam nem sokkal előtte. Megcsippentettem a bimbóit. Először csak finoman és egyszerre csak egyiket majd, mindkettőt egyszerre. A háta tovább feszült és arca felém fordult. Megcsókoltam.
Egy olyan hosszú, nedves csókot adtam neki amit még senkinek. Az ajkai forróak voltak ahogy találkoztak az enyéimmel. Miközben csókolóztunk lassan lenyúlt a csípejéhez és letolta a rövidnadrágját. Ahogy egy kicsit hátrébb húzódtam, hogy levegyem a pólómat láthattam a teljes testét.
Ahogy visszafeküdt az ágyra kissé szétnyitotta a lábát, megengedve nekem egy pillantást a fantasztikus pinára. Bár farkam mát ágaskodott és szinte kiugrott a nadrágomból, nem tudtam megállni hogy ne vessek egy közelebbi pillantást a pinusára, ami pont az volt amit o is akart.
A takarosan nyírt kis szőre még izgatóbb volt ilyen közelről. Ilyen közelről tisztán látszott milyen nedves, a vágytól.
Folytattam a masszírozást a combjai belső felénél, vigyázva nehogy megérintsem a nagyajkait, egyenlőre. Mire idáig értem a kezei már az ágy széleit markolták, szemei félig csukva, öle úgy hullámzott mint egy vad bika a rodeón, Mikor ujjaim végre elérték a szeméremajkakat o felkiáltott élvezetében.
Ó Bobby basszál meg. Kérlek basszál keményem´ Arcom belefúrtam az ölébe, nyelvemet mélyen benyomtam a vágatba miközben szoptam csiklóját. Próbáltam követni a ritmust amit öle mozgása diktált és próbáltam olyan mélyen benyalni ahogy tudtam, miközben folyamatosan ittam a kéjnedvet. Hirtelen másmilyen mozgásba kezdett, Vibráltatni kezdte az alsófelét. Mikor kéjnedve megindult szinte ömlött teljesen elázatta az arcomat. Ezután feljebb mozogtam hogy arcunk egy vonalba kerültünk és elkezdte lenyalni a saját levét az arcomról.
Egy kis pihenés után anya máris akcióra kész volt megint. Gyorsan levettem a nadrágomat. ´Feküdj le ´- mondta anyám. Gyorsan engedelmeskedtem. Ő lassan fölém ült szétterpesztette a lábait és lassan rám ereszkedett. A forró pinája mint a tűz ahogy fokozatosan egész farkamat befogadta.
Mikor már egészen benne voltam elkezdte előbbi öl mozgását megint. Ahogy mozgott rajtam, fantasztikus mellei együtt mozogtak a ritmusra. Éreztem ahogy a vérnyomásom emelkedik a vér dörömbölt a fülemben éreztem közel az orgazmus.
Ő szintén észrevette ezt és gyorsított az ütemen. Még egy két ütem és éreztem, hogy nem bírom tovább. Hatalmas adag spermát lövelltem belé és o összeszorította lábait mintha ki akarná csavarni az utolsó cseppig belőlem. Megcsókoltam és még simogattuk egymást miután mindketten eljutottunk a csúcsra.
Azóta még sok ilyen alkalom volt de én sose felejtem el az elsőt.


Szextörténet ajánló:


Nikaka első bulija


Nikoletta világ életében szép lánynak számított és mindig zsongtak körülötte a fiúk. Okos lány volt és 18 éves koráig mindössze egy barátja volt, akivel ő úgy gondolta élete végéig együtt marad. Természetesen az élet közbeszólt és Nikakát elhagyták egy vadabb lányért, ami nagy törést okozott benne, barátnői kaptak az alkalmon és rábeszélték, hogy éljen egy kicsit, legyen az a vonzó lány aki! Szol....

Új fasz a háznál


Sziszika, a legjobb barátnőm új hapsit szedett fel és egyre csak róla beszélt. Azt mondta, vad és gátlástalan. Szereti a szexet és szeret szerepeket játszani. Először azt hittem, csak eltúlozza a dolgokat, de aztán én is találkoztam a pasassal és akkor már tudtam, minden igaz, amit Sziszika mondott. A férfit Jácintnak hívták és kurva jól nézett ki.
Bevallom, irigykedem.
Azon is ki vo....

A leszbikus tanárnő


Tizennégy voltam.Tapasztalatlan,lüke kis fruska.Az igazi szexről még fogalmam sem volt,de már kipróbáltam a maszturbálást és egykettőre masztifüggő lettem.A nyári szünetben nem volt olyan nap hogy ne kényeztettem volna magam a szobámban naponta többször is.

Aztán elkezdődött a suli és egyre nehezebben viseltem,hogy nem tudom lüktető puncimba meríteni az ujjaimat.Rászoktam arra hogy ....

Egy pornókarrier kezdete


Adél hátradőlt a székében, miközben átnézte az önéletrajzot. A nagyvállalat igazgatója volt, de minden munkája közül a gyakornoki jelentkezések jóváhagyása volt a kedvenc feladata.


-Lenyűgöző önéletrajz. Az külön tetszik, hogy a szabadidődben időnként közösségi jótékonysági munkát is végzel. - mondta.


Az íróasztal túloldalán Linda, egy aranyos külsejű....

A nejem keféltetése cuckold


A nejem keféltetése cuckold

Pár napig elmentem egy hegyi házikóba megnézni mi van ott, mert már hat hónapja nem voltunk benne.Mikor hazajöttem csend fogadott ami két dolgot jelentett,vagy nincs itthon,vagy vére rászánta magát és végre megkefélte a fiam egyik barátja aki már régebben is markolászta a lógó melleit. A feleségemnek amikor megismertem a mellei még egyenesen álltak és a gye....

A szomszéd milf kielégít


Egy panellakásban lakunk anyámmal és a tesómmal. A 4. emelet megáldva a panel minden nyűgével és bajával. Sokáig nem szerettem ott lakni, mert kicsi és szűk volt, de aztán egy idő után megkedveltem. 10 éves voltam, mikor a házba költözött Zsuzsi néni, és rögtön meg is tetszett nekem 35 éves hosszú vörös hajú jól kinéző, karcsú hölgy volt A teste olyan volt, amilyet sok nő csak irigyelni tudott. Mi....Szextörténet címkék

felizgatott | amerikai | szimatol | vörösben | gyámom |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.