Tanár diák szex


Mindig jól kijöttem a nőkkel és a lányokkal egyaránt. Tudtam olyan intellektuális lenni, hogy komolyabb témákról is beszélgethessek az érettebb korosztállyal, valamint megvolt bennem az a fajta lazaság, ami a pláza-cicák és társaik lekötéséhez kellett. Nem kell mondjam, nagyműkedvelő révén sokkal jobban szerettem a felnőtt nők társaságát. Mindig nagy álmom volt hogy az egyik tanárnőmmel komolyabb dolgokba keveredjek részint a kihívás részint a kíváncsiság miatt.

Végzős gimnazistaként az iskolában már régi bútornak számítottam, az ismeretségi köröm is ennek kapcsán szélesesedett évről évre. Gyakori eset volt hogy olyanok köszöntek rám, akiket egyáltalán nem ismertem. Ez persze jót tett amúgy sem kevés hiúságomnak.

Az érett nőkkel kötendő szexuális kapcsolat vágya nem csak az előbb leírt két tényező miatt fogalmazódott meg bennem, hiszen ennyi erővel bárkit elkaphattam volna, hanem a filozófia tanárnőm jelenléte is sokat nyomott a latban. Talán... o nyomta a legtöbbet.

Egy mindig ápolt vörös hajú, 32 éves nőt képzeljetek el, aki rendszeresen kickboxozik. Haja a válláig ér, alul visszagöndörödik, de nem zárnak be teljes kört a fürtjei. Bőre teljesen sima és ápolt. Látszik rajta hogy ad a higiéniára. 166 centiméteréhez 48 kiló párosul valamint két csodálatos formájú mell. A testét rengeteg tizenéveskislány irigyelte az iskolában. Persze nem csak nekem volt ilyensasszemem a dolgokhoz. A legtöbb srác, mint istennőről beszélt a tanárnőről, viszont volt hozzájuk képest egy hatalmas előnyöm. Az hogy régi ismerősöm volt és nagyon jó viszony alakult ki köztünk az idők folyamán.
Minden szerdán és csütörtökön volt vele 2. illetve 6. (egyben utolsó), óránk. Rendszeresen vendége voltam ez után az óra után a teremben. Miközben összepakolt, teljesen lényegtelen dolgokról csevegtünk, csupán azért, hogy azt a kis időttartalmasan töltsük ki, ami arra kell, hogy a tábla tiszta legyen és a cuccai is el legyenek rakva. Sokszor segítettem neki a munkában, ilyenkor mindig elmosolyodott, és megdicsért hogy bezzeg én még hordozom a lovagi erényeket. Erre én legtöbbször azt feleltem, hogy egy ilyen gyönyörű nőnek, mint maga bármit szívesen megteszek. Ha úgy kívánja még a csillagokat is lehozom az égről... tanárnő. A szokás azt diktálta volna, hogy kinyitom neki az ajtót, elkísérem a tanári szobáig, majd elköszönök tőle és megyek haza, de ez ma nem így történt.

A mai napon patyolatfehér miniszoknyát vett fel egy majdnem ugyanaddig érő, lazán horgolt felsővel. Alatta színben hozzá illő fehér póló, és ahogy a szilikon pántot ki lehetett venni, melltartó is. Sokszor öltözködöttmerészebben mint az őt korban és súlyban megelőző kolléganői, de ez még tőle is szokatlan volt. Az alakját már dicsértem, de ilyen ruhában a lélegzetem is elakadt csodás formáitól. A feneke, a tökéletességet megtestesítő mellei, a csodaszép tűzvörös haja, és türkiz szeme, azzal a makulátlan bőrre olyan összhatást keltettek, hogy egy pillanatra elfeledkeztem az iskoláról, a haverokról, arról a papírgalacsinról, amivel az egyik osztálytársamat akartam megdobni, mert túl hangosan hallgatta a walkmanjét. Elfeledkeztem mindenről, csak a lépteit halottam, s mikor tekintetünk találkozott én csak álltam és borzongtam a szokásosjó napot filótanárnő köszönés és a hozzá tartozó mosoly helyett.

Az óra nem telt gyorsan. Sajnos nagyon nem érdekel a filozófia, így az egzisztencializmus és az übermensch kultusz sem. Szokatlanul rossz hangulat uralkodott ez alatt a 45 perc alatt, ami idegen a tanárnőtől. A legtöbb alkalommal, ha látta hogy az osztály csak testben van jelen, mindig kitalál valamit, amivel legalább a fele társaságot visszakanyarinthatja az osztályterembe, most viszont monoton beszélt, mintha sürgetni szeretné az időt. Csütörtök volt, így az utolsó óránk, ami nem dobott a diákok filozófia iránt való érdeklődésén. Látva a kollektív inaktivitást próbáltam itt, ott jelentkezni, de mintha átlátszó lettem volna. Az óra végén mindenki rendre elhagyta a termet, én, pedig nekiláttam letörölni a táblát jó szokásomhoz híven. Nem nagyon akartam megszólalni, úgy voltam vele, ha valamit mondani akar, vagy egyáltalán akar beszélgetni, úgyis kinyög valamit.

Miután letettem a szivacsot odaszóltam neki, hogy:Hát ez kész. Hirtelen felkapta a fejét, látszott rajta hogy teljesen máshol járt, és hebegve gyorsan megköszöntelovagiasságomat. A szokásos dialógus volt kialakulóban, én, pedig nem akartam szakítani kedves kis hagyományunkkal.Egy ilyen gyönyörű nőnek tanárnő... Hirtelen rám nézett, mintha most halotta volna a számból először ezt a bókot. A jobb szeme sarkában egy kis könnycsepp jelent meg, melyen megcsillant a még felkapcsolva lévő neonok fénye.Tényleg gyönyörűnek tartasz?. Nem értettem a kérdést. Lenéztem a kezeimre, melyek teljesen krétaporosak voltak és serényen elkezdtem őket tisztítani, hogy időt nyerjek.o... persze. Hirtelen nagyon megijedtem. Eddig soha semmi bajom nem volt, ha beszélgetni akartam egy lánnyal, vagy éppenséggel le akartam vele feküdni. A célomat az esetek többségében elértem, és ha nem, akkor azokból tanultam, de most... most mintha ugyanaz a 6 éves kisgyerek lennék, aki a görög tengerparton nyaral a szüleivel és a szomszéd hotelban lakó magyar család húsz éves lányával lóg állandóan a strandon. (O volt a tanárnő)
Emlékszel még Ferire? kérdezte szépségére irányuló igenlő válaszom után.O nem a tanárnő férje?. De bizony o volt az. Ekkor valami rosszat sejtettem, de ki tett volna másképp. Biztosan elvállnak, vagy rájött hogy a férje nem olyan hűséges, mint szeretné. Elmesélte hogy látta őt egy másik növel, két alkalommal az irodája előtt. Az első alkalom még nem volt feltűnő, hiszen akár a kolléganője is lehetett volna, de a második alkalomnál látott csók mindent megmagyarázott.
Sírni kezdett, és ez az a helyzet, amit kitűnőnőértő létemre sohasem tudtam kezelni. Ha egy no elkezd sírni a közelemben kétségbeesek és nem tudok mit kezdeni. Mégis kellett valamit csinálnom, hiszen nem hagyhattam, hogy borigázzon szegény a saját könnyei miatt. Gondolatokban elátkoztam a férjét,... azt, aki képes volt egy ilyen csodát eldobni másért. Nem hittem el, hogy létezhet még egy ilyen tündöklő teremtés, vagy hogy bárkinek kellhet már, ha a tanárnő mellette van.

Odaléptem hozzá, s letöröltem hüvelykujjammal a könnycseppjeit.ne sírj Zsófi -(így hívták.) Nem mint diák, hanem mint gyerekkori ismerősök próbáltam vigasztalni. Elővettem egy gyűrött, de tiszta papír zsebkendőt a farzsebemből és felszárítottam vele az arcát, aztán odaadtam neki, hogy ha kell még valahol, akkor törölje meg a könnyeit. Elcsukló hangon megköszönte s rám nézett mintha tőlem várna megoldást a problémájára, vagy mintha nekem kéne visszatérítenem a férjét. Kb. 10 másodperc telt el így, de ez volt életem leghosszabb 10 másodperce. Nem tudtam hova nézzek, mert a tanárnő szemébe nem mertem... annyira gyerek voltam egy ilyen nőhöz, és ráadásul most még sebezhető is, sír, elhagyta, legalábbis megcsalta a férje, és én vagyok itt egyedül vele. Jó érzés volt, hogy megosztja velem ezeket a dolgokat, de kicsit kínosnak éreztem, hogy pont én vagyok itt. Ennyire közeli kapcsolat sohasem volt köztünk. Nem tudom mit vár tőlem. Féltem.

gyere ölelj meg Dani Mondta mindezt olyan hanglejtéssel, mintha ezalatt a kis idő alatt azon töprengett volna hogy megengedje e hogy megöleljem. Természetesen nem ellenkeztem ebben a helyzetben. Ha ezt mondja, hogy mennyek le hídba és úgy mennyek végig a folyosón azt is megtettem volna, hiszen nagyon zavarban voltam. Odaléptem hozzá, felemeltem kissé a karomat de hagytam, hogy o helyezkedjen belém, és először o öleljen át. Hadvezessen, mint a táncban. Felállt az asztalról és átfonta kezeit derekam felett. No létére jó erősen szorított... a rendszeres kickbox megtette hatását. Lassan én is megpihentettem kezeimet a vállain. Államat bal vállára hajtottam, o pedig szemeit temette szintén a bal vállamba. Ahogy átöleltem megint elkezdett sírni. Szerencsére nem látta az arckifejezésemet. Nem haragudtam, csak ha lehet, még inkább kétségbeestem, mint azelőtt. Karjaival jobban megszorított, mintha élete összes bánatát most akarná kisírni nekem. Mintha minden rosszért, ami eddig életében érte én adhatnék neki elégtételt. Egy fél lépés felém, egy kicsiny szorítás az ölelésen, egy pillanatnyi szippantás nőies illatából, és ahogy az arcunk oldalról összeért kész volt a baj. Csípője eddig is szorosan hozzám volt nyomulva, de a tehetetlenségem annyira elterelte a figyelmemet, hogy akkor sem jöttem volna izgalomba, ha egy playboy kel életre előttem... most viszont, ahogy közelebb jött, ahogy megszorított, ahogy éreztem az illatát, ahogy... hozzásimultam, felébresztette bennem a vágyat. Persze ez olyan dolog volt, amit nem tudtam kontrollálni. A föld alá süllyedtem volna szégyenemben, de nem tudtam mit tenni ez ellen az akkor teljesen értelmetlennek és feleslegesnek tűnő biológiai folyamat ellen. Elkezdtem merevedni.

A szám kiszáradt, nagyokat lélegeztem...szék, asztal... fenyő, virág... GONDOLJ MÁR VALAMI ASZEXUÁLISRA TE ÁLLAT - mondogattam magamban, persze már későn. Olyan szorosan feszült hozzám a tanárnő, hogy útjában állt férfiasságom teljes felegyenesedésének, így atalálkozás kettőnk közt elkerülhetetlen volt. Hozzáértem a combjához. Szidtam magamat, amiért gatya helyett bokszert, és a kikészített farmer helyett szövetgatyát vettem fel. Igaz sokkal kényelmesebb, de sokkal veszélyesebb is. Már egy ideje simogattam a belső combját hímtagommal, mégsem csinált semmit. Reménykedni kezdtem, hogy nem vette észre, és lassan távozhatok, de egy apró nyögés, egy kicsi húzás a csípőmön és tudtam hogy nem maradt előtte rejtve az állapotom. Majd elengedte a derekamat és hátrébb állt. Nem értem hozzá, de ledermedtem, nem mertem semmit sem csinálni. Farkam olyan kemény volt, mint még soha, de semmit sem tudtam volna vele kezdeni ebben a helyzetben. A tanárnő ismét közel lépett és megcsókolt.n... kezdtem bele valami teljesen értelmetlen hülyeségbe, hál’istennek kezét a számra szorította, s a másikkal kigombolta a szoknyáját. Feleslegesen tartotta számon az ujját, hisz ekkor már úgysem tudtam mit akartam mondani. Ízléses tangáját nézem, melyet oldalt csipke szegélyezett.Könyörgöm Dani... könyörgöm Ha most lefekszem vele akkor hatalmas hibát követek el... kirúghatnak engem is, őt is, és különben is van két gyermeke. Mi lesz, ha kiderül, ha benyitnak... és mi lesz, ha nem fekszem le vele. Ha kínos helyzetbe hozom... ha nem éreztetem vele, hogy mennyire kivételes, hogy mennyire gyönyörű. Ha nem éreztetem vele hogy o a föld legcsodálatosabb teremtése.

Odaléptem hozzá, és nagyon finoman a feneke alá nyúltam, óvatosan megemeltem és ráhelyeztem az asztalra. A szeme ismét könnybe lábadt és olyan arcot vágott mintha bocsánatért esedezne, hogy errekényszerít. Azt mondtamA világ legszerencsésebb embere vagyok, ekkor legördült ismét egy csepp az arcán, s elkezdte kigombolni az ingemet. Megvártam, míg befejezni, s felhúztam a lazán horgolt felsőt, ami beleakadt a fülbevalójába, s pillanatnyi mosolyt csalt csillogó arcára. Elkezdtem kigombolni a nadrágomat, habár remegtem. Még mikor megcsókolt sem éreztem ennyire valóságosnak az egészet. Már nem az erkölcs izgatott, hanem hogy meg tudok e neki felelni,... hogy mit tudok majd nyújtani. Beszélni tudok, azzal nincs gond, de mi van, ha az nem tetszik neki ahogy vagy amit csinálok. Izzadságcseppek jelentek meg a homlokomon, de tovább gomboltam a nadrágomat, ezalatt o megszabadult a fehér fölsőtől. Tényleg volt rajta melltartó. Egy kis boxer valamint egy fehér tanga, s egy melltartó volt az ami elválasztott minket egymástól. Látta hogy nem mozdulok, és hogy valószínűleg az elkövetkezendő években nem is mozdulnék a félelemtől, ha nem csinálna valamit. Hirtelen megemelkedett, lecsúszott a tanári asztalról, kezeit a mellkasomra helyezte, s végighúzta a hasamig, majd lehúzta a bokszeremet, miközben végig a szemembe nézett. Megmarkolt a jobb kezével... azt hittem menten elmegyek. Lassan hátrahúzta a bort rajta, és a szájába vett. Tökéletes technikája volt. A keze mindig előbb mozdult, mint a szája, s ütemesen szívott. Egy pillanat alatt elfeledtem a helyszínt, az erkölcsöket, a válságát, vagy a kétségbeesésemet. Átadtam magam a gyönyörnek. Bal kezével a heréimet masszírozta, valamint a belső combomat simogatta, karmolta felváltva. Kihúzott a szájából, s a makkomat nagyon finoman harapdálni kezdte, majd nyelvének hegyével a vágatot kezdte ingerelni. Végig a szemébe néztem, s o vissza az enyémbe keze eközben folyamatosan mozgott, csupán a makkom maradt szabadon. Majd ismét a szájába vett, s folytatta a szopást, és pedig azt hittem, hogy a mennyországban vagyok. Egyre gyorsabban és gyorsabban mozgatta szájában a farkamat, s kezével is szaporábban húzogatta a bort. Ekkor szóltam neki, hogy ha nem hagyja abba, én el fogok élvezni, és itt helyben összeesek a gyönyörtől.

Elmosolyodott s kivette szájából a péniszemet. Miközben fölállt hozzásimult. Izgatott hogy rajta még van ruha, de én már meztelenül állok előtte. Kezeivel hátranyúlt, s kioldotta melltartója kapcsát. A fehérnemű darab szó nélkül csúszott le a karjain, s engem teljesen megbabonázott a látvány, ami elém tárult. Soha nem láttam még ehhez hasonló, csodálatos melleket. Megtapintottam őket, erre a tanárnő kicsit hangosabban lélegzetem, s amint rájöttem, hogy ez tényleg nem álom számba vettem jobb bimbóját. Kicsi udvarú rózsaszín bimbói voltak. Tökéletesek. Melle keményen feszült máik kezemben, s közben simogattam felül, és most már alul is. Tangája nedves lett, ezt tisztán éreztem és most már a hangját sem fogta vissza. Jobb kezével ismét megmarkolt és közben ütemesen vert, nehogy ez idő alatt veszítsek valamit merevségemből. Egyre többször, és egyre bátrabban nyögdécselt. Kezem bemerészkedett bugyijának szövete alá, s érezhettem a fazonra borotvált punciját.

Tökéletesen benedvesedett a simogatásomtól, és pedig neki köszönhetően ugyanúgy álltam, mint a szopás végén. Az asztal felé tereltem és elfektettem rajta. Tudta hogy mi következik. Combjait óvatosan szétnyitottam, s végighúztam belső felükön a tenyeremet. Elkezdtem csókolgatni a jobb, majd a bal belső combját egészen addig, míg nem éreztem nedvességének illatál. Először egy csókot leheltem a csiklójára, majd laposan kezdtem el nyalni a punciját, miközben a combját masszíroztam. Néha felmerészkedtem a melléig, amiken a mellbimbók még mindig merészen ágaskodtak. Idővel az egyik ujjamat is használni kezdtem, minek következtében erősödtek a nyögések, s a csípeje velem egy ütemben mozgott. Nyelvem mozgását szaporítottam, s már inkább hegyesebben próbáltam minél beljebb hatolni vaginájában. Egyre gyorsabban nyaltam, a kis és nagyajkakat, mely hirtelen megint a nyelvemmel hatoltam be. A csiklóját óvatosan szívtan, miközben ujjam ki, be járkált benne.

Lenyúlt, belemarkolt a hajamba, és maga felé húzott, ekkor én felegyenesedtem, combjai alatt megfogtam, és magamhoz húztam. Bal kezemmel kicsit szétnyitottam ízlésesen borotvált punciját, s lassan beléhatoltam. Nagyon meleg, szinte forró volt belülről. Nedvének köszönhetően zökkenésmentesen tudtam gyorsítani a tempón. O csukott szemmel, a melleit masszírozva feküdt továbbra is az asztalom. Gyorsan vette a levegőt, mintha a nyelvem kifárasztotta volna. Halkan acsináld szó, majd agyorsabban hagyta el a száját. Gyorsítottam a tempón, kezeimet mellé raktam, s ismét csókolóztunk, miközben benne jártam teljes terjedelmemmel. Soha nem csókolóztam még olyan vadul. Kívülről röhejesen festhettünk volna, hisz alig találtuk a másik száját az erőlködésben, de nem zavarta egyikünket sem. Testem egész felületén gyöngyöztek már az izzadságcseppek, s o látta rajtam hogy nincsen sok hátra. A hátamba karmolt, s én kettő erős lökés után beleélveztem. Hirtelen a hátamhoz kapott, magához szorítottNe húzd ki, kérlek, még ne húzd ki... Érezni akarlak. A könyökömre támaszkodtam, fejemet oldalra fordítottam és a tanárnő mellére eresztettem.

O kezével átölelt, s a hajamat kezdte simogatni, mintha az anyám lenne, és pedig a megóvandó gyerek. Mellén pihentem, és ahogy a tüdeje a lélegzés folytán ringatott átgondoltam mindent még egyszer. Sírni lett volna kedvem nekem is. A gyönyörtől, attól hogy mennyire magatehetetlen vagyok, mennyit kell mégnőnöm. Azt hiszem szerelmes voltam a tanárnőbe. Vagy mindenki ezt mondta volna ilyen lelki tortúra után? Miután kihúztam belőle hímtagomat szó nélkül felöltöztem, s o nyomott egy csókot a homlokomra. Köszönöm, szipogta, s én egy szót nem tudtam kinyögni. Elindultam az ajtó felé, de mielőtt magamra csuktam volna annyit mondtam,Sajnálom, s erre o azt felelteTudom Dani, köszönöm... Bocsáss meg. Becsuktam az ajtót magam mögött, s halottam hogy ismét sír. Nem tudtam hogy megint a férje miatt, vagy amiatt amit az előbb tettünk... csak azt tudom, hogy többet nem tanított az iskolámban. Lehet, hogy egyszer még összefutok vele valahol.

Az Író üzenete: Első sztorim, nem egy hatalmas hyperorgazmust akartam leírni, inkább egy lelki drámát, egy csalódást, mikor szembesülsz önmagaddal, erotikus környezetbe ágyazva. Remélem nem lett túl rossz, szeretnék sok, sok véleményt hallani. Előre is köszönöm. (A Mű szereplői kitaláltak, ahogy a történet is. Bármi kapcsolat a valósággal a véletlen műve.)


Szextörténet ajánló:


Szexbarátok jó barátok


Katyival már több éve, hogy összejártunk sport, főzés, karácsony, ünnepek, buli stb. Mint egy rendes baráti társaság talán nem is volt szükségünk más barátokra, talán a személyiségünk miatt nem volt, aki elviselne minket. Én sem vagyok egy egyszerű este, a Párom sem és a barátaink sem voltak sokak szerint a legjobb társaság. Talán a kimondott szavak, amiket köntörfalazás nélkül megmondtunk az emb....

De jó, két faszt szophatok egyszerre !


Tanuló ápolónőként pár hetet mentőautón töltöttem a gyakorlatomat. Hárman voltunk egy autóra beosztva, a sofőr, a mentő orvos és én. Állandóan ugrattak, így egy nap visszaszóltam nekik, hogy mindkettőjükkel elbírnék egyszerre, amire felkapták a fejüket, és kérték, hogy bizonyítsam be. Rábólintottam és kértem a sofőrt, hogy álljon be egy eldugott helyre a mentővel. Hátra mentem, köpenyemből gyorsan....

Jóapa taxis története


Randa, nyirkos téli éjszaka. Az embert vonzza az ágy, lenyomja a letargia. Mégis nehezen ér el az álom. Végre elmélyülök a csendben, amikor cseng a telefonom. Ránézek az órára, fél 1 van. A lányom az. Kétségbe van esve. Kimentek valakivel bulizni Pestszenrettentőre, de a buli elfajult, és barátnőjével, Ágival elmenekültek. Most kinn állnak a hideg téli éjszakában, és nem tudnak hazajutni. Taxira n....

Ökölbe szorítva


Kapolcson voltunk egy cimborával, vittünk abszintot, készültünk rendesen. Vándoroltunk helyszínről helyszínre, fogyott az abszint, nőtt a bátorság. Természetesen találkoztunk csomó ismerőssel, míg egyszer odakeveredett egy lány. Inkább nő, nem túl csinos, de volt valami dögösség benne. Haverom ismerte is, érintőlegesen. Néztük a zenekarokat, táncoltunk, barátkoztunk a buxával, kínáltuk is, a lénye....

Géza a kanegér


Géza a kanegér

Kedves Angéla!

Hiányzol...

Amióta itt vagyok a szanatóriumban, csak Rád gondolok. Nem tudom, miért nem jössz el meglátogatni, és ha felhívlak telefonon, miért vagy olyan kimért és hideg velem?

Mi van Veled immár hetek óta? Nagyon nyugtalan vagyok Miattad,....

Vivi és a méretes műfasz


Egy meleg nyári este elindultam nagynénémhez. Útközben épp azon gondolkoztam, hogy lehet az, hogy már régóta nincs senkije. Mondjuk sok beszélgetésből azt szűrtem, le, hogy nem igazán jön be senkinek sem. Vivien, mert így hívták a nagynénémet, inkább a klasszikus nőideált testesítette meg(szó szerint.) Alacsony, telt, de formás alakja volt, hatalmas cicikkel, popsival, és hát plusz kilókkal melyek....Szextörténet címkék

marad | hatalmas seg | melleidet szívogatom | mérnök | testnevel |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.