A szöszke és a fekete, erotikus ábránd


Szeretek meztelenkedni. Na nem nyilvánosan, de nyáron mikor meleg van és süt a nap szívesen süttetem magam. Magyarán szoktam nudizni. Tudom hogy ez a kis farkincásoknak nem tesz jót, de akkor is élvezem. Erotikusan mindig felizgulok mikor nincs rajtam semmi. Már megtanultam kontrollálni a farkam működését, így akármennyire szexisnek találom a dolgot nem szokott merevedésem lenni.
Aki ismeri az Omszki tavat, de nem is azt hanem az út túloldalán elhelyezkedő többit, az tudhatja, hogy kevés olyan hely van ahol magányosan, maximum egy két szomszéd között nudizhat az ember. Ha szerencséd van akkor olyan helyet foghatsz ki ami jobbról is és balról is nádassal van védve. Így egy kis szigeted van ahol szinte senki nem láthat téged, Te pedig nyugodtan hódolhatsz szenvedélyednek. Szóval. Egy forró nyári nap volt . Az egyetem szünetelt, barátnőm a szüleivel nyaralt éppen. Így hát gondoltam, mivel nincs messze tőlünk, felpattanok a biciklire és kitekerek egyet napozni. Persze azt hozzá kell tennem, hogy a tavak vize is nagyon jó, hamar felmelegszik. Gyorsan összepakoltam egy hátizsákba törölközőt.... más nem is kell, aztán uzsgyi. Hamar odaértem és így egy kellemes helyet tudtam megkaparintani a nádas közötti tisztások egyikén. Pont egyemberes hely volt, nem kellett attól tartani, hogy bárki meglephet.
A part szinte függőleges és négy méter magas. Fák vannak. Aránylag korán volt még de már így is eszméletlen meleg volt a levegő, meg a biciklizés közben is megizzadtam egy kicsit, úgyhogy gyorsan ledobtam a ruháimat és be a vízbe. Úsztam kb. tizenöt percig, majd kivánszorogtam a partra és leültem a derékig érő vízbe. A nap lassan feljebb hágott az égen én meg körbenéztem a tavon.
A Jet - skisek már elkezdték mindennapos rohangálásukat a vízen fel s alá. Éppen egy szörföst néztem amikor hallottam, hogy a mellettem levő "fülkébe" is érkeztek. Nem láttam semmit és senkit csak vihogást hallottam. Na lányok jöttek. Hátha láthatok egy két feszes cicit ha bemennek a vízbe gondoltam de az is lehet hogy nem monokiniznek. Nem baj. Akkor is látok pár mellet csak betakarva. Lassan elcsitult a szomszédból a zaj, halk sustorgás kezdődött. Nem értettem belőle semmit, úgyhogy nem is figyeltem oda többet.
Kimásztam a vízből és lefeküdtem a törölközőre. Farkam a vízben annyira összehúzódik, hogy szinte felfelé áll és csak pár centi az egész. Pár percnyi napozás után azonban kiengedett és kókadtan feküdt be a combjaim közé.
Néha el szoktam játszani vele, gondolok valami erotikusra, vagy párszor meghúzogatom, hogy merevebb legyen, de mindig csak annyira, hogy senki se vegye észre, ha netán mégis arra járna, hogy min jár az eszem. Most is a kezembe vettem és párszor felhúztam a bort a makkomról teljesen, majd vissza. Hú... Ez nagyon jó. Na de nem szabad. Abbahagytam és tovább bámultam a vizet. Közben a másik "fülkébe" is megjöttek a napozni vágyok. Egy kisgyermekes család. Őket sem láttam csak hallottam az apuka dörmögő hangját és a gyerek visítását. Pár perc múlva halottam hogy valaki, vagy valakik a lányok közül bemegy a vízbe. Még nem láttam semmit, mert a nádas belógott a vízbe, de pár másodperc múlva feltűnt a vízben egy szőke rövid hajú lány. Erőteljes karcsapásokkal úszott befelé.
- Gyere Bea! Tök jó a víz! - kiáltotta kifelé, miközben a hátán úszott. Mikor megfordult észrevett engem, kicsit elcsodálkozott, majd egy halvány mosolyt küldött, vagy csak én éreztem így. A lényeg, hogy pár másodperc múlva már megint oda nézett ahol a barátnője lehetett.
- Jó megyek! - hallatszott a nádas túloldaláról. Újabb lubickolás és egy fekete hosszú hajú lány hátát pillantottam meg. Éppen derékig állt a vízben és NEM volt rajta a fürdőruha felső! Oh. Kezd érdekes lenni a dolog. Lehet hogy a másikon sincs? A melleiből még nem láttam semmit. Pechemre, belement a vízbe anélkül hogy megfordult volna. Sebaj! Majd kifelé.
Tovább feküdtem a napon, kicsit széttettem a lábam, csak pár centire és lopva a lányok felé pillantottam. A Beának nevezett lány odaért barátnőjéhez, majd az súgott neki valamit. Sejtettem, hogy mit és sejtésem beigazolódott, mert a fekete hajtömeg is megfordult és rám pillantott.
Már túl messze voltak ahhoz hogy leolvassam az arcáról a reakcióját, de úgy rémlett, hogy o is elcsodálkozott kissé. Túl messzire úsztak már be, úgyhogy figyelmemet máshova fordítottam. A másik oldalamon egy labdát hallottam amint a vízre csattant, majd újra a gyerekvisítást.
Na, már csak ez kellett! Itt fognak hangoskodni egész nap. A lányok közben megfordultak és kifelé igyekeztek. Figyeltem őket és nem tudták megállni, hogy ne vessenek egy újabb pillantást felém. Mikor leért a lábuk fölálltak és kifelé igyekeztek.
- Oh! A szőkén sem volt fürdőruha! És a mellei! Feszesek és kör alakúak voltak, cseppet sem lógtak. Mellbimbói a hideg vízben kis ponttá zsugorodtak és merevek voltak. Bea mellei nem tetszettek annyira, de azért neki is formás idomai voltak. Pont akkor tűntek el a szemem elől amikor farkam egy hirtelen mozdulattal megemelkedett és merevedésbe kezdett. Még szerencse hogy nem vették észre. Igen ám, de hirtelen újra feltűnt a két lány és a térdig érő vízben megálltak és körbenéztek.
Persze engem se hagytak ki. Hiába próbáltam majdnem merev farkamat elrejteni, észrevették. Tök vörös lettem és megpróbáltam másfelé nézni. Összenéztek és elkuncogták magukat. Végül sikerült úrrá lenni a rudamon és a lányok is kimentek a partra. Megfordultam és a fenekemet kezdtem el napoztatni. Így legalább nem kell a farkam miatt aggódnom. Fejem pont arra a nádasra nézett amelyik elválasztott bennünket. Hirtelen felfedeztem egy kb. 10 centis hasadékot a nádfalon amin keresztül pont rájuk láttam. Deréktól lefelé láttam a két lányt amint egymás mellett feküdtek vizesen. Most hogy feléjük fordultam értettem mit beszélnek, bár lehet hogy csak feszesebben figyeltem rájuk.
- Láttad a srácot? Mennyit láttál a farkából?
- Azt hiszem Móni kérdezte.
- Hát elég kicsi volt! - válaszolta Bea.
- Ugyan már! Ez neked kicsi! Csak félig volt merev, vedd hozzá azt is! - mondta Móni.
- Szerintem szép volt. Nem hittem a fülemnek! Ezek az én farkamról beszélgetnek? Egyből merevedésem lett megint. Pár másodpercnyi szó után Móni kitört:
- Úgy bekapnék már egy farkat!
- Hé... ! Halkabban- csitította Bea.
- De kielégítetlen vagyok.
- Meg lehet azt oldani farok nélkül is- mondta Bea.
- Móni! Próbáltad már lánnyal csinálni?
- Lánnyal?- döbbent meg a lány.
- Nem. Miért te igen?
- Hát ... Na ez a Bea leszbikus! Csak nem fognak itt szexelni?Erre a gondolatra farkam még merevebb lett. Felálltak és a naphoz igazították a lepedőjüket. Ekkora szerencsét! Olyan volt mintha egy álomban lennék. Pont úgy feküdtek le hogy párhuzamosak voltak a nádfalon lévő nyílással, így teljesen jól láttam mindkettőjüket.
- Komolyan csináltad már lánnyal- kérdezte Móni. - Csak amolyan petting volt, de azóta valahogy jobban vonzódom a magam neméhez.
- És milyen?
- Jó. Kellemes. Finom. Puha - miközben Bea ezeket mondta felkönyökölt Móni mellé. Kissé lógós mellei lazán csüngtek a talaj felé. Móni mellbimbói viszont még mindig merevek voltak és hegyesek.
- Érintetted már tested érzékenyebb területeihez valamelyik plüssállatodat? - kérdezte Bea
- Nem.
- Na, egy másik nő érintése olyan finom és meleg mint az - az érzés. Szabad kezével játékosan Móni egyik merev gombocskáját kezdte birizgálni. Móni úgy ugrott fel mint akit bolha csípett.
- Mi a baj- kérdezte gyengéden Bea.
- Nyugi, lazíts.
- De hát...
- Azt mondtad hogy kielégítetlen vagy nem? Móni lassan visszafeküdt, de egy fél pillanatra találkozott a tekintetünk.
- Azt hiszem figyelnek- mondta Beának
- Ki?
- A meztelen pasi itt a szomszédban
- Nem baj. Hadd nézzen. Gondolj arra hogy ki fogja verni a farkát a látványra Teljesen kész voltam. Farkam olyan mélyen nyomódott be a talajba, hogy lyukat vágott belé. Bea Móni fölé hajolt és megnyálazta az egyik mellbimbóját. Nyelvét körkörösen járatta a feszes mellen, majd egy kis nyálat csorgatott rá. Ujjaival szépen elkente és dörzsölgetni kezdte a merev gombot, miközben Móni ajkai közül egy finom sóhaj reppent fel. Bea lassan nyelvével végignyalta a két mell közötti hasadékot és a másik mellbimbót kezdte el izgatni. Egyre hevesebben csinálta. Most már nemcsak nyalogatta, hanem erőteljesen be is kapta a mellbimbót és szívta cuppogtatta. Móni kicsit hangosan felsikkantott, de az öklét a szájába vette gyorsan, hogy ne hangoskodjon tovább.
Bea feltérdelt, körülnézett és mikor látta hogy senki sincs a közelben rajtam kívül visszahajolt Móni felé. Nyelvével tovább izgatta a mellbimbókat és közben a ujjaival is rázogatta, gyötörte őket. Majd lassan elindult Móni hasának közepén lefelé a szeméremdomb felé. A köldöknél egy kicsit körözgetett, majd leért egészen a lány lába közé és gyengéden harapdálni kezdte a bugyin keresztül a vénuszdombját.
Pár másodpercnyi harapdálás után lejjebb folytatta útját. Gyengéden szétnyitotta Móni gyönyörű lábait és combjainak belső felét kezdte el nyalni egyre közelebb a lágyékhoz.
A szőke lány combja végül fénylett a sok nyáltól amit Bea szétkent rajta. Ekkor nem hittem a szememnek! Bea óvatosan megfogta Móni bugyijának a szélét és elkezdte lehúzni. Móni önkéntelenül megemelte a csípőjét hogy barátnője könnyebben levehesse azt a vékony fürdőnadrágot.
Pár másodperc múlva Móni teljesen meztelenül feküdt a napon. Bea mivel tudta hogy nézem őket úgy helyezkedett, hogy ráláthassak Móni puncijára. Alig volt rajta szőr! A nyílás mellett teljesen szőrtelen volt, feljebb pedig ritkítva lehetett. Jézusmária! Ezt már nem bírtam tovább.
Megfordultam, felkönyököltem a part felé és megmarkoltam a faszomat. Hevesen verni kezdtem, éppen csak annyira hogy egy kicsit benedvesedjen az elő váladékomtól. Nana! Még nem szabad elmenni! A műsornak még nincs vége. Kezemmel továbbra is húzogattam a rudamon a bort de nem teljes sebességgel.
Közben Bea már Móni puncijával foglalkozott. Odahajolt és végignyalta a tiszta hasadékot a kezdettől egészen a végéig. Majd visszafelé is, majd újra le s fel le s fel. Kicsit elhúzta a fejét a szeméremdombtól és egy adag nyálat folyatott rája, ami lassan végigfolyt az egész hasadék mentén. Felült és az ujjaival kezdett a nedves puncinál matatni, miközben figyelte Móni arcát.
Szakértő ujjaival otthonosan mozgott a szeméremajkak között. Felemelte a kezét és bekapta a mutatóujját és élvezettel végigszopta, majd lassan bemerítette a megduzzadt szeméremajkak közé. Nyála elkeveredett Móni vaginájából folyó nedvvel és ujja szinte tocsogtak a nedvek kavalkádjában. Bea egy pillantást vetett felém, majd megelégedéssel nyugtázta, hogy még mindig figyelem őket. Rágyorsítottam megint, mintha a tiszteletére csinálnám. Bea ujja végül megtalálta a nyílást amit keresett és elmerült benne. Lassan kihúzta, majd vissza. Ujjával szépen elkezdte dugni Mónit.
Ezután a középső ujját is beerőszakolta a nedves barlangba és tovább folytatta a ritmikus mozgást, miközben hüvelykujjával a klitoriszát kezdte el masszírozni. Mikor ujja megtalálta a kis pontot, újabb halk sóhaj szakadt fel Móni melléből. - Nem bírom! hallottam Bea suttogását. Felállt és pillanatok alatt kibújt a bugyijából. OH! Teljesen szőrtelen volt! Sose hittem volna hogy az életbe látok még ilyesmit. Letérdelt, átrakta lábát Móni feje felett és szabad utat adott Móni nyelvének.
Sajnos Bea punciját szétnyitva nem láthattam, de Móni puncijánál tovább folyt az orgazmus eléréséért folytatott küzdelem. Bea, mielőtt behajolt volna Móni lába közé, újabb pillantást vetett rám én pedig válaszul ismét gyorsan verni kezdtem a faszomat egy sóhaj közepette. Bea két kezével finoman széthúzta a nagyajkakat és nyelvével a mélyébe merült. Jól láttam a kéjluk belsejének sötétrózsaszín felületét. Bea tovább nyalta, szopta a nedves puncit, egyre hevesebben és hevesebben. Hol egy picit játszott a hasadékon belül hol a klitoriszát kezdte ütögetni, szívni, szopni.
Móni is jól ügyködhetett amit Bea ajkai közül felröppenő aprócska sóhajok jeleztek. Úgy éreztem farkam mindjárt felrobban, de azért óvatosan tovább vertem. Móni egyre szaporábban vette a levegőt, Bea pedig a klitoriszára összpontosította minden figyelmét. Érezte hogy barátnője mindjárt elélvez. Középső ujját ismét bedugta a nyílásba és mozgatni kezdte miközben nyelvével tovább machinálta Móni, szó szerint, csöpögő punciját.
Éreztem hogy nekem is közel a vég, de még bírtam. Végül Móni megrázkódott , lábai görcsbe rándultak és pár másodpercig így maradtak miközben Bea az ajkai között tartotta a vörös klitoriszát. Néhány pillanat múlva Móni teste elernyedt. Jó erősen megmarkoltam a faszomat és lassan teljesen visszahúztam a bort, majd fel és le. Ezzel is késleltethetem a kilövést. Móni teljesen ernyedten feküdt a pokrócon. Bea, most már folyamatosan engem nézett, megfordult hátára feküdt felkönyökölt, és szétnyitotta a lábait.
Most teljes egészében láthattam szőrtelen és Móni nyálától fényes pináját. Az egyik kezét a nyílásához érintette, majd mutató és középső egy hirtelen mozdulattal tövig nyomta bele. Gyorsan elkezdte ujjazni magát. Megpróbáltam felvenni a tempót. Teljesen együtt mozogtak a kezeink. Az övé a pinájában, az enyém a faszomon. Láttam amint egyre hevesebben mozog, ujjai kicsúsztak a lyukból és a klitoriszát kezdték dörzsölgetni Már nem bírom soká....
Móni közben felkönyökölt és engem nézett... Bea fokozta a tempót, látszott hogy mindjárt elélvez...
- Ah... Igen... Igen Bea teste görcsbe rándult egy rázkódás futott végig a testén, majd elernyedt. És pont akkor amikor mind a ketten felém pillantottak, kilövellt a gecim a homokra
- Ah.. De jó! Pár másodpercig lüktetett , minden löketre kiadott egy adag spermát. Előttem a fű, a homok sőt egy kicsit a törölköző is spermás lett. Lassan húzogattam még a bort, az utolsó cseppet is ki akartam préselni. Felpillantottam és tekintetem találkozott Móniéval. Miért nem nekem adtad azt a spermát, mintha ezt mondta volna a tekintete... Aznap már nem volt értelme tovább maradni. Gyávaságom miatt több is lehette volna a dologból de hát nem lett. Azért, ha reggel valaki azt mondja, hogy kiverem ma a farkam a tónál, kiröhögtem volna. És mégis... A lányok mentek el előbb.
- Szia - mondták
- Hello, remélem még találkozunk- mondtam vigyorogva. Másnap nem értem rá, de harmadnap újra kirohantam, szó szerint a tóhoz. Hátha... A megszokott hely, a megszokott meleg. Semmi sem érdekelt, csak a hátha... Vártam és vártam és vártam. ÉS IGEN! A kukkoló résen keresztül megláttam Mónit. De csak egyedül volt. Visszanézett a résen és elmosolyodott. Fogta a cuccait és átjött az én területemre.
- Szia- mondtam kicsit elvörösödve.
- Hello - mondta.
- Idejöhetek melléd?
- Persze. Ilyen cicikkel! Leterítette a pokrócát mellém, Levette melltartóját és hanyatt feküdt. Mivel még mindig egy kicsit szégyenlős voltam, gyorsan hasra fordultam, hogy farkam merevedését leplezzem.
- Barátnőd nem jött ma? - kérdeztem tőle, miközben a melleit bambultam.
- Nem ért rá. Valami hülye önkormányzati ügyet kell elintézni, de délután lehet hogy kijön. Másra terelődött a beszélgetés, iskola, szülők, semleges témák. Kiderült hogy nemrég költöztek ide és ajánlották nekik a tavakat, hogy ilyen jó, meg olyan jó. Nagyon jól elbeszélgettünk vagy egy órát. Közben bementünk úszni is egyet. Pár másodpercig csönd volt, majd egyszerre kezdtünk el beszélni.
- Mondjad csak.
- A múltkor egy kicsit necces volt nem? - kérdezte
- Miért?
- Hát azért mégis.. Itt a strandon. Jó mondjuk nagyon jól le van védve ez a hely, de akkor is.
- Nemigen zavartattátok magatokat.
- Te se. Pár pillanat múlva hozzátette.
- Eszméletlenül izgató volt látni ahogy kilövellt a farkából a sperma.
- Azért a te szinte szőrtelen nunusod se semmi. - mondtam elvörösödve.
- Egyébként gyönyörű volt.
- Tetszett?
- Tetszett- e! Úristen, majd megvadultam tőle!
- Ne megyünk be úszni egyet?
- De. Kellemes volt a víz, úsztunk pár hosszt majd visszafeküdtünk a napra.
- Milyen kicsi- mondta mikor meglátta a fütykösömet.
- Csak izgalom kérdése.
- Segítek egy kicsit izgalomba hozni, jó? Mit válaszoltam volna erre!
- Jó Ujjaival elkezdett körözni a hasamon. Már első érintésére megrendült a farkam és erőtlen kísérletet tett hogy felálljon. Ám Móni ujjai értették a dolgukat. Beletúrt a szőrzetbe, majd lejjebb csúszott a lábam közé és a golyóimat kezdte simogatni. Mire visszaért a rudamhoz, már könnyedén köré fonhatta az ujjait.
- Szép a faszod! - mondta izgalommal a hangjában.
- Akkor neked adom. Szorosabbra fogta az ujjaival és elkezdte ütemesen verni. A másik kezét pedig visszarakta a golyóimra és azokat gyúrta. Hol lassított, hol gyorsított, nagyon jól csinálta. Pár percnyi kézimunka után pár csepp elő váladék jelent meg a makkomon. Kezével szétkente faszom teljes felületén, majd tovább folytatta a faszverést. Teljesen beindult, úgy járt a keze mint valami gép.
- A múltkor azt mondtad a Beának hogy be akarsz kapni egy faszt? Rám nézett elmosolyodott és ajkait a kéjrudam csúcsára helyezte. Szája lassan szétnyílt és makkom teljesen eltűnt a szájában. Kihúzta, nyelvével jobban megnedvesítette, majd visszadugta a szájába. Éreztem amint nyelvével bebugyolálja amit csak tud, ide oda járt fürgén és virgoncan.
Elkezdte mozgatni a fejét, szopni kezdett. Eleinte csak a feléig dugta be a szájába, de egyre jobban belemelegedett és végül az orra beleért a szeméremszőrzetembe. Ezt sajnos nem csinálta sokáig, de eszméletlen jó élmény volt. Visszatért az ütemes szopó mozdulatokhoz. Néha kihúzta teljesen a szájából az egész rudat, hogy megcsodálja, majd hirtelen újra eldugta.
Most nem szopott, hanem szívta a farkamat, arca teljesen behorpadt, az erőfeszítéstől. Kivettem a szájából és lehajoltam én is, annyira hogy a makkomat bekaptam, megnyálaztam és visszaadtam neki, hogy szopja tovább. Kezemet a fejére helyeztem és irányítani kezdtem a munkát. Most én adtam az ütemet és o csak a szájával ügyködött.
- Oh... Oh Újra kivette, nyelvével végigfutott a húsrúd alsó oldalán egészen a golyókig. Egymás után bekapta őket, megnyálazta, majd újra teljes erővel rábukott a faszomra. - Már nem bírom soká... - nyögtem Megértette és ütemesen verni kezdte.
- Azt akarom, hogy az arcomra élvezz- nyöszörögte.
Begyorsított... Oh... Igen... Hirtelen egy fehér sugár repült az arcára, majd még egy az orrára, a többi pedig lecsepegett a homokra.
- Nagyon jó... Letörölte az arcáról a spermámat és visszatette a szájába a faszom. Láttam amint nyeli ami a szájában van, majd lassan még tett néhány szopó mozdulatot. Ajkain fehér folyadék látszott. Szinte az eszemet vesztettem. Móni megtisztította magát.
- Jó volt?- kérdezte hamiskás mosollyal.
- Én is majdnem elélveztem. Nem válaszoltam. Még álló fasszal éppen visszaültem a törölközőre amikor befutott Bea.
- Hát látom nem tétlenkedtetek- mondta nevetve. Leült mellénk és játékosan a még merev faszomat megpöckölte. Majd leguggolt és o is bekapta a gecitől még fénylő rudamat. Nyelvével lenyalta róla az összes anyagot.
- Ez a látvány teljesen felhúzott- mondta- nincs itt valahol egy nyugodt elhagyott hely?
- Hát csak találunk valami helyet. - mondtam Mónira néztem és o beleegyezően bólintott. Farkam már lekókadt annyira, hogy el tudjam rakni.
- Hajrá. Villámgyorsan összeszedtük a cuccot, felöltöztünk és felmásztunk a földútra.
- A Duna felé kéne megnézni- javasoltam. Ott alig jár valaki. Van ott egy kis sziget, most alacsony a folyó úgyhogy biztos át lehet menni oda. Húsz perc múlva a kis szigeten voltunk. Itt tényleg nem volt senki. Még szúnyog se. A parton feljebb volt pár horgász, de a szigeten lévő kis erdő elrejt majd minket a kíváncsi szemek elől. Még át sem értünk a kis gázlón amikor a lányok már meztelenek voltak. Nagyot nyeltem, két gyönyörű csaj és mind az én farkamra vágyik! Kerestünk a fák között egy sima, tiszta helyett és ledobtuk a cuccainkat. Egyből egymásnak estünk. Pillanatok alatt levetkőztem és most már mind a hárman teljesen meztelenek voltunk.
Éreztem hogy farkam nemsokára újra teljes erőben lesz. Bea letérdelt és folytatta amit abbahagyott tónál. Félig merev lécemet kezdte el szopni. Eközben Móni Bea alá feküdt 69 pózban és nyalni kezdte Bea nedves punciját. Bea tényleg nagyon fel lehetett húzva mert olyan vehemenciával szívta faszom mint még soha senki. Hála istennek hogy az előbb ürítettem ki a tárat, mert most sokkal tovább bírom. És kell is. Két éhes punci vár arra hogy jóllakassam őket a faszommal.
Bea Mónival ellentétben tövig bekapta a faszom és teljesen lazán járatta rajta ajkait. O is lassan kezdte, csak szívta beljebb és beljebb egészen a tövéig, majd kifelé. Teljesen kivette a szájából, megnyalta majd újra a torkára dugta. Több percig csinálta ugyanolyan tempóval , majd ritmusos szopásra váltott és begyorsított. Móni közben nyelvével alaposan körbejárta Bea csupasz puncijának minden rejtekét. Mindkét kezét fölrakta Bea feszes fenekére és a nagyajkakat nyalogatta.
Láttam amint Móni jobb kezének mutatóujjával Bea segglyuka körül matat, majd Bea nyögése közepette bedugta a lyukba. Kivettem a csöpögősre szopott faszomat Bea szájából és lefeküdtem a pokrócra. A lányok majdnem összevesztek ki üljön bele a merev dákómba. Végül Bea volt az első.
Rátámaszkodott a hasamra és óvatosan beleült nyálától síkos rudamba. Ütemesen mozogni kezdett. Elég szűk pinája volt, éreztem hüvelyének bársonyos finomságát, amint körülölelte faszomat. Móni pedig a fejemhez ült.
- Az előbb leszoptalak. Szeretném megtudni te nyalsz jobban vagy Bea? Azzal odatartotta punciját a számhoz és széthúzta a nagyajkait. Most végre közel került hozzám a punci. Teljes, selymes vöröses árnyalatú kéjnyílás ott volt az arcom előtt. Kinyújtottam a nyelvemet és összevissza elkezdtem nyalni a bársonyos részt. Mivel mozogni alig bírtam csak a fejemmel tudtam mozogni.
Kinyújtottam a nyelvem és olyan mélyre dugtam a lány vaginájába amilyen mélyen csak tudtam, majd ütemesen elkezdtem ki be mozgatni a nyelvemet, tulajdonképpen a nyelvemmel dugtam a lyukát. Móni puncijából úgy folyt a nedv mint a méz. Szívtam szürcsöltem, egy cseppet sem hagytam kárba veszni belőle. Abbahagytam a hüvelyének nyelvezését és áttértem a klitoriszára. Teljesen megduzzadt, úgy nézett ki mint egy parányi pénisz. Amennyire tudtam bekaptam, majd a nyelvem hegyével elkezdtem birizgálni. Móni teste lassan remegni kezdett és hangosan elélvezett. Eközben Bea tovább lovagolt a farkamon, egyik kezével támaszkodott a másikkal pedig a klitoriszát masszírozta.
A két lány helyet cserélt. Hallottam a cuppanó hangot amikor Bea leszállt a farkamról. Úgy néz ki elég nedves itt már minden! Móni nem lassan hanem egyből rázuhant a farkamra. Először körkörösen kezdett mozogni, majd föl - le, körkörösen, föl le.
A puncija még szűkebb volt mint Beáé, de az csak izgatóan hatott, amikor éreztem hüvelyizmainak erőteljes szorítását. Most Bea puncija került az orrom elé, de o fölém térdelt és így a feje a faszom és Móni pinájához került közel. Eszméletlen szép pinusa volt! Sehol egy szőr, semmi. Gyorsan belefúrtam az arcom a ruganyos vénuszdombba, mintha attól félnék hogy valaki elveszi előlem. Az o pinájából is folyt a nedv, egyenesen bele a számba. Tudtam hogy Bea is mindjárt élvez ezért ajkaimmal összeszorítottam a szeméremajkait és az éppen kikandikáló csiklót , mint Móninál, elkezdtem a nyelvemmel gyötörni. Jobb kezem hüvelykujját pedig én is bedugtam a segglyukába és ütemesen mozgatni kezdtem. Végül Bea sem bírta, elélvezett.
Móni leszállt a farkamról és én feltérdeltem. A két lány pedig négykézlábra ereszkedett egymás mellett. Jobb kezem három ujját Móni, bal kezemét pedig Bea nyílásába dugtam, majd gyorsan ujjaztam a lányokat. Az egész erdő sóhajtozott a fejünk felett. Móni pinájához illesztettem rudamat és egy határozott mozdulattal beledöftem. A lány felsikkantott. Beában továbbra is mozgattam az ujjaimat. Gyors döfködésbe kezdtem.
- Gyorsabban, gyorsabban, miközben hüvelykujjammal stimuláltam szűk segglyukát. Pár perc után átnyergeltem Beára. Őt is gyorsan baszni kezdtem. Mélyebben, mélyebben, gyorsabban, gyorsabban. A lányoknak nagyon tetszett ez a játék.
- Szopni akarom még a faszod! - mondta Móni.
- Ó a kis telhetetlen- mondta Bea nevetve. Mindannyian megizzadtunk, de még hátravolt az igazi orgazmus. Bea hanyatt feküdt a pokrócon Móni pedig fordítva rá. Bea pinusa hívogatóan tátogott. Nem is tétováztam egyből beledöftem a faszom. Hármat négyet toltam , majd kihúztam és Móni szájába raktam. Mintha nem is most szopott volna le! Újra erősen szívta, nyalta, szopta a farkamat. Kivettem a szájából és visszaraktam Beába, Be ki be ki... Móni szája be.. ki.. be... ki. Mikor nem Móni szájában volt a rudam, akkor a szöszke nyelvével elég élénken nyalta barátnője klitoriszát és szeméremdombját. Beának se kellett több, nemsokára újra elélvezett. Nem értettem hogy bírom ilyen jól. Faszom teljesen merev, bevetésre kész, nem vagyok még közel a második orgazmushoz. Ez a jó! Lehet még csinálni. Bea teljesen elfáradt.
Csak nézte mit csinálunk Mónival. Móni négykézlábra ereszkedett én pedig mögé térdeltem. Először csak dörzsölgetni kezdtem a segglyukát, majd lassan beledugtam az egyik ujjamat. Tövig. Majd mikor a záróizmok elernyedtek egy másik ujjamat is beledugtam, hogy jobban táguljon a szűk rés. Végül annyira elernyedt az izom, hogy farkamat megpróbáltam beledugni. Először nehezen ment, Móni is mondta hogy egy kicsit fáj, de csináljam tovább. Szépen lassan beleereszkedtem a végbelébe.
Életemben nem volt még ilyen élményem. Már nincs is olyan messze az a következő spermacsomag. Lassan elkezdtem ki be húzogatni a farkam a szűk lyukban. Nagyon szűk volt, mintha egy gyűrűn kéne átdugni a péniszemet. De ez volt a jó! Ó csodálatos!. Ah...
- Mindjárt... Oh.. miindjárt... nyögtem Majd egy hirtelen mozdulattal kihúztam a farkam és kilövellt a geci. Egyenesen Móni hátára ment. A lányok megfordultak és felválta kapták be meleg és spermaéhes szájukba a faszom. Minden cseppjét eltüntették, még egymás ajkairól is lenyalták a maradékot. Eszméletlen fantasztikus érzés volt.
Lefeküdtünk és kimerülten ziháltunk. Mi tagadás rendesen elfáradtam. Ott voltunk még vagy egy órát és csak késő délután indultunk haza. Megegyeztünk hogy nem felejtjük el egymást, egy helyen lakunk, majd tartjuk a kapcsolatot. Aminek meg is lett az eredménye... De ez egy másik történet.
Beküldő:gabsza a ratyi


Szextörténet ajánló:


Békülős szex


Utálom a hétfőket. Főleg az olyan esős, szeles téli hétfőket, mint a mai. Ráadásul reggel Dáviddal is összevesztünk, a szokásos kis semmiségeken, de akkoris. Nem vagyunk együtt régóta, így még mindkettőnkben ég a vágy egymás iránt a nap 24 órájában. Nehéz volt megállni, hogy ne írjak neki suli alatt.
Mire hazaértem teljesen szétáztam az esőtől, majd megfagytam. Gyorsan ledobáltam a ruháimat....

A vonzó női test hatalma


Azon a nyáron nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy szerettem volna, ezért összecsomagoltam néhány holmit, és elutaztam tengerpartra. Elegem volt a férfiakból. Szuper hapsinak kellett volna, hogy legyen az, aki akkor el tud csábítani. Nem is foglalkoztam senkivel, élveztem a tengert, és a gondtalan életet, a zenét, és mindent, ami körül vett. Három nap múlva olyan volt a testem, mint a csokoládé, és ....

Koromsötét éjszakák


Egyetemista voltam és csóró. A szüleim támogattak, de nem várhattam el tőlük, hogy túl sok pénzt adjanak. Maradt az, hogy igyekezzek jó eredményt elérni az ösztöndíjhoz, illetve egyéb forrásból egészítsem ki a jövedelmemet. Ez az egyéb forrás magánórák tartása volt. Tanítottam mindent (magyar, történelmet, nyelveket) mindenkinek (fiatalnak, öregebbnek) és nagyon élveztem. Pénzt kerestem, de úgy, h....

Szexmotel


Talán már több mint egy éve tart a felismerés és a felfokozott izgalom, amely kettőnk között izzik. Szerelem ami mivel érett nő és férfi vagyunk, testi kielégülés felé sodortatik, mely ellen nem akarunk tenni, sőt vagyunk rá.
Egy kisvárosi motel szoba kulcsát mint vágyunk beteljesülésének zálogát fogom kezemben. Kézen fogva lépünk be a szobába. Megszűnik a külvilág, csak ketten vagyunk. Érz....

Szilveszter, avagy nemcsak a pezsgő spriccelt


Andi barátnőm - s párja – szervezett szilveszteri bulit. Nem volt ugyan éppen barátnőm akivel elmehettem volna, de több ismerősöm és ismeretlen meg volt híva, így én is beadtam a derekam – mint később kiderült nagyon nem bántam meg. A házibuli egyik haverom nagynénjénél volt. Na, - gondoltam – egy öreglánynál szolid, csöndes lötyögés baráti csevegés. Délután négyre mentünk, mert segíteni kellett N....

A legénybúcsú, és a nők teljes megalázása


Két hónapja volt az egyik haver legénybúcsúja, hívtunk is a buliba két fullextrás ribancot. Mondjuk nem voltak olcsóak (különösen egész éjszakára), de tizenvalahányan összedobtuk, hadd legyen a srácnak egy húzós élménye...


Megjöttek a fizetős bukszák, az egyik szőke, a másik fekete, a netes prostibörzén választottuk ki őket, valahol az átlagos bérnőstények és luxuskurvák kö....Szextörténet címkék

unokates | hátamögött | telt idomok | partin | szálloda |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.