Heftiék, és a ló szex


Gyönyörű reggel volt. Meleg, tiszta és csendes. Ideje volt ellenőrizni újra az állatokat. Már korábban megetettem őket, és ellenőriztem is őket. Néhány csődör imádta, ha játszom velük. Töltöttem egy csésze kávét, és elindultam az istálló felé. Állt ott valaki a karámnál, egy fekete ló faszát szopva.. Ahogy közelebb értem, felismertem. Ugyanaz a kölyök volt, akinek leckét adtam viselkedésből tegnap. De ma más volt. Tiszta ruha, kedves volt az állathoz, hmmm?
- Jó reggelt. - mondtam, és csészémet a kerítésoszlopra tettem. Ő szégyenlősen elmosolyodott.
- Tartozol egy szívességgel.
- Oh, igen? - fordult meg, és láttam a szemében az izgatottságot.
- Azt mondtad, vigyázol majd erre. Kinyitotta sliccét, és 18 centi férfi hús szabadult ki. Megragadtam, erre o felnyögött.
- Az ígéret, az ígéret.
Letérdeltem, és megnyaltam a makkját. Hörgött, kezeit a vállaimra tette. Az érzékeny végét harapdáltam, fogaimmal gyengéden dörzsölve végig a faszát. Mikor teljesen megkeményedett, abbahagytam, és felálltam.
- Gyere, megmutatom, hogyan kefélnek a lovak.
Volt egy póni az istállóban, egy gyönyörű walesi csődör, aki korábban érdeklődést mutatott a golyóin lévő kezem és a farka alá döfött ujjam iránt, Talán nem én voltam az egyetlen, aki szerette ezt a fajtát. Kivezettem a hátsó karámba és a kantárját a kerítéshez kötöttem.
- Mellesleg, én Hefti vagyok, és még senki sem csinált nekem ilyet. Elég jó volt.
- Ahogy a csődört szoptad, én azt mondanám, ez több volt elég jó. Elmosolyodott ezen.
- Én Csaba vagyok.
Benyúltam egy másik rekeszbe, és elővettem a vazelint, és kimentünk a karámba. Ledobta ruháit, csinos halomba raktam őket, az egyik oldalra.
- OK. Az első szabály, hagyd az állatot, hogy állandóan tudja mit csinálsz. Simogasd meg az orrát, majd dörzsöld végig az oldalát, majd egyenként vidd a kezdet a hasára, vagy csúsztasd keresztül a farán és a farka alatt. Így tudni fogja, hogy barát vagy és te is tudni fogod, hogy az állat érdeklődik-e.
Hefti simogatta az állatot, keze végig ment a hátán majd le a farka mögé. A póni horkantott és felemelte a farkát.
- Most kend be.
Hefti belemártotta két ujját a síkosítóba és játszani kezdett a csődör segglyukával. Mindkét ujja teljesen eltűnt az állat anusában.
- Tetszik neki! - mosolyogtam.
- Most kend be a faszodat és dörzsöld vele a seggét.
Hefti egy kicsit több síkosítót tette a faszára. Aztán a nedves faszának fejét fel le mozgatta a ló seggénél.
- Ha már nem bírod, keféld meg!
Nekinyomta síkos faszát a ló seggének. Összehúzódott egy pillanatra, majd kinyílt és éhesen magába fogadta a fiatal férfi faszát.
- Húha, milyen szűk!
- Ha egyedül vagy, és a póni elég kicsi, előrehajolhatsz és játszani tudsz a faszával, miközben keféled. Nagyon szereti.
Figyeltem, ahogy a fiú olyan mélyre hatolt, hogy szeméremszőrzete a ló seggéhez nyomódott.
- Masszírozhatod a hátát és az oldalát, míg keféled, de nem fogd meg a lábát. Van egy nagyon érzékeny rész ott, ahol a lába találkozik a testével, érintsd meg ott, és lerepülsz róla. Érezd magad?.
Eloldottam a kantárt, kiszabadítva ezzel az állat fejét, így már tudott mozogni. És mozgott is. Először horkantott, majd megszimatolt engem, majd hátrafordította a fejét és megszimatolta a fiút, aki lassan baszta őt. Megrázta a fejét, sörénye lobogott, morgott, kinyújtotta a nyakát. Fülei felcsapódtak, és bólogatni kezdett abban az ütemben, ahogy a fiú hátulról seggbe baszta.
Kimentem és behoztam a kávémat. Majd leültem a rekeszre és néztem, ahogy Hefti keféli a lovat. Olyan volt, mint ha púp lenne a ló hátán, egyik keze a ló oldalát masszírozta, a másik keze átkulcsolta a ló fekete faszát és lassan verte. Olyan volt, mint egy lassan mozgó szobor. Hefti csípője hátramozdult, fasza néhány centit kicsúszott. Felfelé húzta kezét a ló faszán, remegésre bírva az állatot ezzel. Majd az ember újra előnyomult, és fasza eltűnt ismét a póni seggében, közben az állat visszalökött, ezzel a 30 centinyi lófasz előrecsúszott a szorító ujjak között. Az ember morgott, az állat hörgött, és az egész kezdődött elölről.
Lenyeltem az utolsó kortyot a kávéból, és odamentem a párhoz. A ló rám nézett, még mindig bólogatva. Élvezet látszott a szemében és tudtam, hogy orgazmusa már nincsen messze. Hadd segítsek egy kicsit! Hefti kiegyenesedett megragadta a ló csípőjét és elkezdte gyorsan és keményen baszni. Én leülten az állat hasa alá, és játszottam duzzadt golyóival, és szoptam a makkját. És nem sokára a herék a kezemben megmozdultak, amint a póni makkja szinte felrobbant és egy csomó spermát spriccelt a számba. Egészen a torkomig hatolt. A ló zihált, fasza lüktetett.
Fölöttem Hefti hörgött, majd morgott. Én még egy adag krémes löketet nyeltem le. A póni anusa összehúzódott, minden alkalommal, ahogy fasza ejakulált. Rágcsáltam tovább gumiszerű húsát, fejve tovább heregolyóit. Még több lósperma ömlött ki. Hagytam, hogy szám tele legyen egy pillanatra, majd vettem egy nagy levegőt, az édes ló illattól szédülni kezdtem. Nyelvemet a makk alá csúsztattam, torkomat kinyitottam és vákumot keltettem. Forró sperma ömlött le a hasamba a nagy spatula szerű faszából, ami a szájpadlásomnak nyomódott és még mindig pumpálta a spermát. Édes íze volt.
Mikor kitörései csordogálássá lassultak, hátrahúztam a fejemet és vettek néhány nagy levegőt. Majd kezemmel ismét megfogtam faszát és kifejtem az utolsó csepp lógecit is. A fáradt állat farka ismét visszahúzódott bőrhüvelyébe. Hefti a ló széles hátán feküdt lihegve. Felálltam és megsimogattam a csődör fejét. Rávigyorogtam a fiúra.
- Na, mennyire szereted a lovakat most? Ő megrázta a fejét.
- Ezt sosem hittem volna? Veszek egy fürdőt.
Míg o beugrott az egyik tóba én lecsutakoltam a lovat és mindent a helyére raktam.
Ezzel három szexszel teli nap kezdődött. Volt, hogy Hefti baszta meg a lovat, volt hogy én. Megmutattam, hogyan tartsa vissza a lélegzetét, és így hogyan tudja mélyen beszopni. Azt is megmutattam, mennyivel jobb kancával. Aztán pénteken a bátyám hazajött, és én visszamentem dolgozni.


Szextörténet ajánló:


A tanyasi pornó


Marcsi már tudta, hogy nem tehet semmit sem az ellen, hogy a két ff megerőszakolja,

és ekkor furcsa nyugalom lett úrrá rajta. A két idős, a melegtől és az izgalomtól izzadó pasi lassan és élvezkedve kötözték ki a még szabadon lévő lábát. Eddig ellenkezett, de most már érezte, hogy hiába, csak jobban feltüzeli a férfi-akat az ellenállásával. Már így is mindenre fel volt készülve, ne....

Nóra és a mozizseb


Már hetek óta egymásra voltunk kattanva. Nóra, aki a társaságban már sok fiú oldalán felbukkant, a többiek szerint is komolyan szerelmes lett belém. Ez talán annak volt köszönhető, hogy én másként beszéltem Vele, mint más srácok, akik számtalan kalandja miatt csak Nedves Nórinak becézték a háta mögött.

Egy kora tavaszi koncerten ismertem meg, ahol az első sorban ugrált átadva magát....

Leszoptalak


Azóta vágyom erre mióta először találkoztunk. Lenyűgöz a tested, hogy ennyivel magasabb vagy nálam, és ilyen izmos, hatalmas mint egy hegy. Sokszor elábrándozom, vajon a farkad is ilyen hatalmas? Borzasztóan kívánlak, és látom, hogy Te is engem. Nem terveztem el, hogy ez lesz, de amint reggel megláttalak megkívántalak. Meghallottam hogyan tetted helyre azt az alakot, az a nyers erő, az az ellentmo....

A domina travi, és a lábszex


Egy chat oldalon kezdődött az egész. Nylon harisnya fetisiszta vagyok mióta az eszemet tudom. Ehez csatlakozott serdülő korom elején az enyhe mazohizmus. Kis taposás, kis harisnyás lábimádat, majd később az igazi vágy a szájbataposás. Mindet megéltem, mindet imádtam, aztán.....jött az internet és láttam travikat, shemale-ket akik nőbbek voltak a nőknél, szexin öltöztek, imádták a nylont, és volt v....

Öcsém szülinapi meglepetése


A mai napig nem hiszem el, hogy mire beszélt rá a pasim. Soha nem hittem, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek velem. Azt hiszem szeretnék valaki mást hibáztatni, noha én voltam az, aki engedtem, hogy a dolog megtörténjen. Az a dolog, amiről noha tudom, hogy nem egészséges, mégsem tudom azt mondani, hogy megbántam. Azt hiszem túl messze kerültem a lényegtől, szóval kezdem az elején. Közeledett öcsém....

Az irodában csaltam meg a férjem


Ott kezdődött, hogy felvettek életem első munkahelyére, ahol tudtam, hogy csak férfiak dolgoznak. Én irodai munkára jelentkeztem. Az első nap semmi szemrevaló pasit nem láttam, de pár nap elteltével megismertem minden kollégámat, nagy nagy örömömre... Mindenki nagyon aranyos velem, mint egyetlen nőt nagyon tisztelnek és szeretnek. És 2 korban is hozzám illő, fiatal, nem utolsó sorban jóképű srác i....
Szextörténet címkék

internet | egésznap | nőver | nunim | geciszag |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.