Heftiék, és a ló szex


Gyönyörű reggel volt. Meleg, tiszta és csendes. Ideje volt ellenőrizni újra az állatokat. Már korábban megetettem őket, és ellenőriztem is őket. Néhány csődör imádta, ha játszom velük. Töltöttem egy csésze kávét, és elindultam az istálló felé. Állt ott valaki a karámnál, egy fekete ló faszát szopva.. Ahogy közelebb értem, felismertem. Ugyanaz a kölyök volt, akinek leckét adtam viselkedésből tegnap. De ma más volt. Tiszta ruha, kedves volt az állathoz, hmmm?
- Jó reggelt. - mondtam, és csészémet a kerítésoszlopra tettem. Ő szégyenlősen elmosolyodott.
- Tartozol egy szívességgel.
- Oh, igen? - fordult meg, és láttam a szemében az izgatottságot.
- Azt mondtad, vigyázol majd erre. Kinyitotta sliccét, és 18 centi férfi hús szabadult ki. Megragadtam, erre o felnyögött.
- Az ígéret, az ígéret.
Letérdeltem, és megnyaltam a makkját. Hörgött, kezeit a vállaimra tette. Az érzékeny végét harapdáltam, fogaimmal gyengéden dörzsölve végig a faszát. Mikor teljesen megkeményedett, abbahagytam, és felálltam.
- Gyere, megmutatom, hogyan kefélnek a lovak.
Volt egy póni az istállóban, egy gyönyörű walesi csődör, aki korábban érdeklődést mutatott a golyóin lévő kezem és a farka alá döfött ujjam iránt, Talán nem én voltam az egyetlen, aki szerette ezt a fajtát. Kivezettem a hátsó karámba és a kantárját a kerítéshez kötöttem.
- Mellesleg, én Hefti vagyok, és még senki sem csinált nekem ilyet. Elég jó volt.
- Ahogy a csődört szoptad, én azt mondanám, ez több volt elég jó. Elmosolyodott ezen.
- Én Csaba vagyok.
Benyúltam egy másik rekeszbe, és elővettem a vazelint, és kimentünk a karámba. Ledobta ruháit, csinos halomba raktam őket, az egyik oldalra.
- OK. Az első szabály, hagyd az állatot, hogy állandóan tudja mit csinálsz. Simogasd meg az orrát, majd dörzsöld végig az oldalát, majd egyenként vidd a kezdet a hasára, vagy csúsztasd keresztül a farán és a farka alatt. Így tudni fogja, hogy barát vagy és te is tudni fogod, hogy az állat érdeklődik-e.
Hefti simogatta az állatot, keze végig ment a hátán majd le a farka mögé. A póni horkantott és felemelte a farkát.
- Most kend be.
Hefti belemártotta két ujját a síkosítóba és játszani kezdett a csődör segglyukával. Mindkét ujja teljesen eltűnt az állat anusában.
- Tetszik neki! - mosolyogtam.
- Most kend be a faszodat és dörzsöld vele a seggét.
Hefti egy kicsit több síkosítót tette a faszára. Aztán a nedves faszának fejét fel le mozgatta a ló seggénél.
- Ha már nem bírod, keféld meg!
Nekinyomta síkos faszát a ló seggének. Összehúzódott egy pillanatra, majd kinyílt és éhesen magába fogadta a fiatal férfi faszát.
- Húha, milyen szűk!
- Ha egyedül vagy, és a póni elég kicsi, előrehajolhatsz és játszani tudsz a faszával, miközben keféled. Nagyon szereti.
Figyeltem, ahogy a fiú olyan mélyre hatolt, hogy szeméremszőrzete a ló seggéhez nyomódott.
- Masszírozhatod a hátát és az oldalát, míg keféled, de nem fogd meg a lábát. Van egy nagyon érzékeny rész ott, ahol a lába találkozik a testével, érintsd meg ott, és lerepülsz róla. Érezd magad?.
Eloldottam a kantárt, kiszabadítva ezzel az állat fejét, így már tudott mozogni. És mozgott is. Először horkantott, majd megszimatolt engem, majd hátrafordította a fejét és megszimatolta a fiút, aki lassan baszta őt. Megrázta a fejét, sörénye lobogott, morgott, kinyújtotta a nyakát. Fülei felcsapódtak, és bólogatni kezdett abban az ütemben, ahogy a fiú hátulról seggbe baszta.
Kimentem és behoztam a kávémat. Majd leültem a rekeszre és néztem, ahogy Hefti keféli a lovat. Olyan volt, mint ha púp lenne a ló hátán, egyik keze a ló oldalát masszírozta, a másik keze átkulcsolta a ló fekete faszát és lassan verte. Olyan volt, mint egy lassan mozgó szobor. Hefti csípője hátramozdult, fasza néhány centit kicsúszott. Felfelé húzta kezét a ló faszán, remegésre bírva az állatot ezzel. Majd az ember újra előnyomult, és fasza eltűnt ismét a póni seggében, közben az állat visszalökött, ezzel a 30 centinyi lófasz előrecsúszott a szorító ujjak között. Az ember morgott, az állat hörgött, és az egész kezdődött elölről.
Lenyeltem az utolsó kortyot a kávéból, és odamentem a párhoz. A ló rám nézett, még mindig bólogatva. Élvezet látszott a szemében és tudtam, hogy orgazmusa már nincsen messze. Hadd segítsek egy kicsit! Hefti kiegyenesedett megragadta a ló csípőjét és elkezdte gyorsan és keményen baszni. Én leülten az állat hasa alá, és játszottam duzzadt golyóival, és szoptam a makkját. És nem sokára a herék a kezemben megmozdultak, amint a póni makkja szinte felrobbant és egy csomó spermát spriccelt a számba. Egészen a torkomig hatolt. A ló zihált, fasza lüktetett.
Fölöttem Hefti hörgött, majd morgott. Én még egy adag krémes löketet nyeltem le. A póni anusa összehúzódott, minden alkalommal, ahogy fasza ejakulált. Rágcsáltam tovább gumiszerű húsát, fejve tovább heregolyóit. Még több lósperma ömlött ki. Hagytam, hogy szám tele legyen egy pillanatra, majd vettem egy nagy levegőt, az édes ló illattól szédülni kezdtem. Nyelvemet a makk alá csúsztattam, torkomat kinyitottam és vákumot keltettem. Forró sperma ömlött le a hasamba a nagy spatula szerű faszából, ami a szájpadlásomnak nyomódott és még mindig pumpálta a spermát. Édes íze volt.
Mikor kitörései csordogálássá lassultak, hátrahúztam a fejemet és vettek néhány nagy levegőt. Majd kezemmel ismét megfogtam faszát és kifejtem az utolsó csepp lógecit is. A fáradt állat farka ismét visszahúzódott bőrhüvelyébe. Hefti a ló széles hátán feküdt lihegve. Felálltam és megsimogattam a csődör fejét. Rávigyorogtam a fiúra.
- Na, mennyire szereted a lovakat most? Ő megrázta a fejét.
- Ezt sosem hittem volna? Veszek egy fürdőt.
Míg o beugrott az egyik tóba én lecsutakoltam a lovat és mindent a helyére raktam.
Ezzel három szexszel teli nap kezdődött. Volt, hogy Hefti baszta meg a lovat, volt hogy én. Megmutattam, hogyan tartsa vissza a lélegzetét, és így hogyan tudja mélyen beszopni. Azt is megmutattam, mennyivel jobb kancával. Aztán pénteken a bátyám hazajött, és én visszamentem dolgozni.


Szextörténet ajánló:


A nudista csajok bevadulnak


Niki a nevem, elmesélek egy történetet.
A barátnőmmel, Adéllal mindig is megbotránkoztatató élményeim voltak. Nagyon lazán fogtuk fel a világot, minden kihívásra kapóak voltunk, nem voltunk szégyenlősek, bevállalós, néha ribanos viselkedésünkkel sokszor felhívtuk magunkra a figyelmet. Még jó, hogy az egyetem alatt messze kerültem a szüleimtől, szégyenkezhettek volna miattam.

....

Szex az autóban - az alázás


Ott ültünk az autóban a belvárosi éjszakában,és kezdtük homályosra lehelni az ablakokat,mire eljött az idő. Még nem tudta,mi készül,de a csend percei fokozták a feszültséget. Próbált lassan,halkan lélegezni,szinte észrevétlen... de minden lélegzetvétel apró sóhajokra esett szét.

Már nem kellett bizonyítania,mindketten tudtuk,mindent megtesz,amit elvárok,és azt is,hogy erről újra és ....

Dupla élvezet


Nagyon jól nézett ki az a két nő. Ági és én csak ültünk az autóban, és figyeltük őket. Az egyiknek, szőke haja volt. A másiknak olyan vörös haja volt, mint a tűz. Ajkait ellenállhatatlanná varázsolta a vörös rúzs. Ági meg én gyakorlatilag elakadt lélegzettel néztük, ahogy a két nő kiszáll az autóból, a csomagtetőre ül, és élénk sörözésbe kezd. A rendőrök sosem járnak a pápai halastó környékén, úgy....

Keresztapuval


Sziasztok, az én nevem Vivi és szeretnék elmesélni nektek egy valós kis történet, röviden és velösen!A sztori még 2016-ban történt meg!A suliból haza felé menet az akkori barátom elkisért hazáig,gondolta Tamás hogy felhivom hozzám a hosszas lépcsőházba való csókolózás után,de nem úgy történt, mivel kereszt apu aki a földszinten lakott pont féllbe szakított a jelenlétével és Tamás megszégyellve mag....

Fürödj már meg végre, te ribanc


Lilla életerős fiatal nő volt. Tizenhat éves korában írt egy listát arról, hogy milyen dolgokat kell megtennie a halála előtt. Úszott delfinekkel, hallgatott Pink Floyd-ot egy planetáriumban, és persze kipróbálta a szex különböző formáit. Habzsolta az életet, és nem kellett félteni semmitől. Később találkozott álmai férfijával, Márkkal, aki minden értelemben boldoggá tudta tenni. Sok dolgot kiprób....

Életem egyik legjobb éjszakája


Magamról annyit, hogy 20 éves egyetemista lány vagyok. Amit most leirok ez tavaly nyáron történt meg velem.

Van egy legjobb fiú barátom 4 éve. Mindent megbeszéltünk egymással megosztottuk gondolatainkat, érzéseinket. Csak sajnos kicsit eltávolodtunk egymástól... Pedig ő vette el a szüzességem is. De ez egy másik történet.

A szex mindent megváltoztat.Tartja a mondás. i....Szextörténet címkék

nász éjszaka | nem emlékszik | unokahu | olvasni | erősebb |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.