A feleségem nem kíván, ezért kezelésbe vettem Évát


Egy kis faluban a helyi szórakozóhelyen - ami mellesleg a törzshelyem - a pultos kisasszony mellé egy másik pultost vettek fel a nyár közeledtével. Azokon a napokon, amikor az új pultos - Éva - volt „szolgálatban” a forgalom szemlátomást nagyobb volt, mint amikor a régi pultos dolgozott. „Az új seprű” minden korosztályhoz tartozó férfi társam fantáziáját megtornáztatta, mert kedvessége mellett korához képest (40) kiváló testi adottságokkal is rendelkezett. Miután egy – két hét elteltével megismerkedtünk, már nem csak hétvégéimet töltöttem az igényes szórakozó helyen, hanem unalmas óráimat is. Nem lett belőlem alkoholista, mivel legtöbbször semmit sem ittam, inkább csak Évivel beszélgettünk, kártyáztunk. Hétvégenként természetesen aktív résztvevője voltam a bulinak, sőt amikor már csak a mi baráti társaságunk maradt, Évát is táncba vittem.
Az egyik hétvégén innen indultunk a közeli nagyváros egyik neves diszkójába, hogy kiengedjük a hétköznapi feszültségeinket. A barátnőmmel hétvégenként mindig külön utakon jártunk, mert már a kapcsolatunk hajnalán kiderült, hogy nem tudunk együtt bulizni. Ezen az estén azonban váratlanul összefutottam vele és a közös bulinak meg is lett a várható végeredménye, összevesztünk. Meg is kértem rögtön a kijelölt sofőrt, hogy vigyen haza, persze a barátnőm is jött velünk, de a mai napig nem értem miért. Először őt tettük ki, aki kiszállása közben azt motyogta, hogy nem akar többé látni. Ezután az én házam felé indult a „taxi”, de mivel a helyi szórakozóhely mellett kellett elhaladnia és éles látásommal észrevettem, hogy még nem volt záróra, így megállítottam a kocsit. Úgy gondoltam ezt a dolgot meg kell beszélnem valakivel, és a kedvenc pultosom pedig a legalkalmasabb erre, és nem mellesleg búfelejtő italokat is ihatok a beszélgetés közben.
A helységben már csak egy idősebb alkoholista iddogált. Éva a holnapi nyitás előkészületeivel volt elfoglalva, takarított, amikor beléptem. Az idősebb férfi ajánlatokat tett a fekete hajú pultosnak, amíg kettesben voltak, de az öregember megérkezésemet követően néhány perccel lehajtotta maradék italát, és biciklire pattant. Miközben a diszkóban és a kocsiban történteket meséltem, bontottam magamnak egy sört és leültem a férfi helyére, majd a takarítás végzetével, lekapcsolta a lámpákat, kitette a zárva feliratokat, és Éva is csatlakozott hozzám egy pohár itallal kezében. Nagyon feszült volt a férfi zaklatása miatt, de miután elfogyasztottunk néhány pohárkával és hosszasan beszélgettünk, mindketten kezdetünk megnyugodni.
Az egyik rund alkalmával a zenegépet aktivizálta kedvenc számával. Az egyik magyar előadó egyik új slágerét kérte legalább ötször. Miután másodszor is rákezdett a masina felkért egy levezető lassúzásra, amelyet ittasságom és fáradságom ellenére sem tudtam visszautasítani. A számok közötti néhány másodperces szüneteket is tánccal, beszélgetéssel töltöttük. Ekkor mondta el, mennyire sajnálja, hogy foglalt a szívem. Elárulta még, hogy az első belépésem is nagyon imponáló volt számára, de amióta sokat beszélgetünk, sokkal jobban imponálok neki, majd erősen magához szorított. Válaszul csókolni kezdtem a nyakát, majd szájon csókoltam. Egy teljes számot végig smároltunk, amikor közölte velem, hogy miatta nem szakíthatok a barátnőmmel, és már így is túl messzire mentünk. Ennek ellenére nem engedtem el, hanem ismét a nyakát csókoltam, a hátát simogattam és a fenekét markolásztam.
Már az utolsó szám is rég lejárt, amikor a csókolózást abba hagyva, javasolta, hogy foglaljunk helyet. Egymással szembe egy-egy bárszékre ültünk, és folytatva az iszogatást, a combját simogattam. Mivel ez elég kényelmetlen volt, mögé álltam és masszírozni kezdtem vállát. A farkam pusztán attól a gondolattól is merev lett volna, hogy esélyem van Évával a kedvenc szórakozóhelyem egyet dugni, nem még hogy a csókolózás után. Mivel Évának teljesen neki simultam hátulról és a bárszék pont a farkam alá ért, ő is konstatálhatta a merevedésemet. Hátra nyúlva még jobban magához szorított én pedig a masszírozást a melleivel folytattam.
Ekkor megfordult széken, majd felállt, így szabad volt az út szűk felsője alá, ahol egyik kezemmel méretes formás, melleit kezdtem cirógatni, míg a másikkal a szoknyája alatt a combját simogattam ismét. A szűk felső nem bírta sokáig és a kis reccsenés után, leszakítottam róla, és a pult mögé dobtam. Melltartó híján rögtön a számba vettem kebleit és szopni, nyalogatni kezdtem őket, míg a kezemmel alsó ruházatától szabadítottam meg. Mindeközben Éva, aki az előbb még be akarta fejezni a kettőnk ma esti kalandját, a farkamat simogatta a nadrágon keresztül, majd miután megszabadítottam ruháitól, rutinos mozdulattal ő is leöltöztetett.
Először az ingemet szakította szét, majd a nadrágomat rántotta le egy pillanat alatt. A boxer alsó rajtam maradt, azonban egy gomb híján a farkam sliccen keresztül ágaskodott ki. Csókolóztunk és közben kikandikáló farkam verte, majd leguggolt, és miután megszabadított alsó nadrágomtól, a farkam minden szegletét végig nyalta, aztán pedig tövig bekapta és szopni kezdte. Valószínűleg az alkohol hatása miatt, de nagyon messzinek tűnt a „vég”, így jeleztem neki, hogy hagyja abba, és felültettem a bárpultra. Kissé hátradőlve a lábát széttárva jelezte, hogy az én nyelvjátékom következik. A széttett lábak ellenére először ismét a melleit csókoltam, szoptam, nyalogattam, s csak ezután a Vénusz dombját. A forró csókok után nyelvem dugtam a puncijába, majd a csiklóját nyalogattam, végül a nyelvem amennyire csak tudtam a hüvelyébe dugtam. Halk nyögéseivel végig tudatta, mikor csinálom jól, ennek ellenére hüvelyét elhagyva csókjaimmal ismét a melleit felé vettem az irányt.
A bárpultról a bárszékre ültettem, és azonnal belé hatoltam. A puncija, ahogy a nyalakodásnál már éreztem, nem volt nagyon szűk, de már nagyon kívántam. Ütemesen löktem neki, közben pedig szép szavakkal illettem formás testalkatát. Nagyon erősen szorított magához, és csókolta a nyakam, mígnem egy hosszabb sikoly törte meg a hűtőgépek zúgását. Az egész teste remegett, majd pár lökés után én is elélveztem a hüvelyébe. Néhány percig még pihentettem a farkam a meleg hüvelyébe, és lihegtem a fülébe, mígnem eszébe jutott, hogy az ablakokon keresztül bárki megláthat minket ebben a helyzetben. Felöltözés után a maradék italunkat elfogyasztottuk és haza kísértem.
Azóta sem tudjuk, hogy látott-e minket valaki vagy sem, de a feleségem másnap kirúgott, én pedig ezek után rendszeresen az utolsó vendég voltam.


Szextörténet ajánló:


Perverz nászéjszaka


Ugye, eme esemény a hites pár összeesketése után esik meg. Így hát nálunk is megtörtént, igaz mi csak vendégek voltunk az esküvőn és az azt követő lagzin. A barátom húgának volt az esküvője, szóval természetes volt, hogy elmegyünk. Mind a szertartás, mind a lagzi egy, a hazánk gyönyörű hegyei közt elterülő falucskában volt. Nem tudom, ti hogy vagytok vele,
de ilyen kellemes környezetben az ....

Jóapa és a prosti


Beléptem a negyedik emeleti lakásba,Szandika elbűvölő mosollyal fogadott.Úgy ahogy,egy csaj várja a pasiját.Gyere csak be.
Fekete testhez simuló ruhában volt,ami remekül kihangsúlyozta a formás csöcseit.

Rá is tapadt a tekintettem.

A lakás elrendezése olyan volt,hogy a fürdő szobából közvetlenül nyílt az egyik hálószoba.A fürdőben,elmondtam,hogy mi a kívánságom....

Sosevolt szerelem - az első szex


A férfi fejét a kezére támasztva állt a teraszon, és nézett messze a távolba. A házibuli zaja szinte el sem ért a füléig, annak ellenére, hogy a szomszéd már morgott, hogy nem tud aludni. Azt vette csak észre, mikor a nő melléje könyökölt a korlátra.
- Hát, megint egy házibuli.
- Megint.
A nő elmosolyodott, a férfi pedig megköszörülte a torkát.
- Emlékszel?
- Eml....

Anyósommal külfõldön szex történet


Anyósommal külfõldön szex történet
Már több éve házasok voltunk,hiszen a feleségemnek nem voltam elég és más férfiak faszát is elõnybe részesítette az én farkamnál.megbeszéltük hogy a következõ héten pénteken kimegyünk csehbe az anyósommal és nézünk ruhákat és téli cuccokat. találtunk pár dolgot és közben betévedtünk egy nõi ruhaszalonba ahol sikerült rávennem az a....

Csoportszex a Mátyás király téren


Tilda és Juli egy irodába dolgoznak. Juli megkéri Tildust, hogy legyen kicsit Barátságos Vandával, Juli lányával. Így egyre többet beszélgetnek. Egyszer Vanda (17 éves) odament jó barátnőjéhez Tildához (21, házas). Gyakran szoktak egymással beszélgetni. Legtöbbször Vanda kér tanácsot a tapasztaltabb lánytól főleg a fiúkkal kapcsolatban. Ezúttal is így történt, de kicsit másképp. Vanda a fanszőrzet....

Családban marad X.


Gábor felidézte az unokahúga képét. Igazán kár volt, hogy ilyen korán ennyit felszedett magára. Az anyja a harmincas évei végéig döglesztően nézett ki és csak azután vastagodott meg. Megcsóválta a fejét.

Még mindig ott voltak egy vonzó nő maradványai Csengében. A combjai vastagok ugyan, de a mellei még mindig kifejezettek és az arca bájos. A férfi érezte, hogy megrándul a farka, mi....Szextörténet címkék

melinda | baráti pár | ismerkedés 6 | katám | első leszb |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.