A shemale és a szex szolgák


Júlia a legszebb nők közé tartozott szerte a megyében. Csodálták messze földön ében szín haját, kék szemeit, alabástrom bőrét, hibátlan fogsorát. Sudár alakja, keskeny dereka, dús keblei - közszájon forogtak, a férfiak körében fogalommá vált, szépségét lantosok énekelték meg. Két gyermeket is szült Lord McKenzinek, aki idősödő kora ellenére, talpig férfi volt. Amikor azonban a skótok harmadszorra is betörtek a területükre, megölték a lordot, így az asszony magára maradt, de semmiképpen nem vigasz nélkül!

Júlia szobája a kastély emeletén foglalt helyet, a kövezetet gyékény fedte, a fésülködő asztal előtt puha prémek, ahogy az ágy előtt is. Júlia szerette a vörös árnyalatokat, ezért a baldachinos ágy, a falikárpit, és a függönyök - a díszpárnákkal egyetemben - vörös árnyalatban pompáztak. Üde színfoltja a helyiségnek a rómaiaktól származó két agyagedény, a zöld tujákkal, amit a lady imádott.
- Ó, te kis leskelődő - Heléna a kanárimadárhoz sietett, aki csőrével a kalitka rácsait kopogtatta, szórt neki egy kis búzát, majd letakarta selyemkendővel a kalitkát.
- Ördög vigye a felföldi korcsokat! Ne tépelődjön asszonyom, a lord már az angyalokkal van, jó helyen. Ne eméssze magát.
A fürdővíz készült - négy izmos szolga hordta felváltva a forró vizet a konyhából - Júlia, most is, mint annyiszor férje halála óta, a lord egy ingét szorongatta kezében, így őrizve emlékét, felidézve illatát. Vágyott erősen férje ölelő karjai után, de csak megrázta a fejét, majd felsóhajtott, miközben gondosan összetűrte az inget. A fésülködő asztalkájára helyezte, majd a tükör elé ült, hogy szolgálója, Heléna bontsa ki a haját, és vetkőztesse le a fürdéshez.
A szolgálólány ereje nem is látszott, szőke haját egyszerű kontyban viselte, ruhája barna vászon, rá simult vékony, magas alakjára. Sápadt bőréből kiviláglott kék szeme, ovális arcának enyhén pettyezett szeplői, csak erősítették angol mivoltát.
- Úrnőm, ha csupán félórára az ön bőrébe bújhatnék, én lennék a legboldogabb, ön gyönyörű, egy festő sem festhetne szebbet! – A hajtűk közben sorra kerültek a polcra, a fekete, fénylő haj a lady fenekéig leért, amin Heléna szeretettel húzta végig ujjait.
- A haja is asszonyom, megér egy misét, finom, illatozó selyem. A barackszín ehhez nagyon jól állna. Mit szólna, ha a varrónők egy barack toalettet állítanának össze a farsangi idényre? Addigra letelik a gyászév is.
- Nem is tudom, azt hiszem, jót tenne a lelkemnek. - A lány tapsolni kezdett. – Igen, igen, nagyszerű lesz!
Júlia egy pillanatra megragadta Heléna kezét és az arcához szorította, csontos, erős ujjak, mégis hozzá finoman érők. A lánynak mindig sikerült vele feledtetnie szomorúságát, hálával tartozott mindezért. Apró csókot lehelt Heléna tenyerébe, mindketten finoman megborzongtak.

Júlia felállt, Heléna pedig elkezdte hátul kigombolni a fekete selyemruhát, lassan, egyik gombról, a másikra haladt. Júlia nehezen vallotta be, de minden finom érintés jól esett neki, lélegzete szaporább lett. Heléna olyan módon vetkőztette mindig, hogy felért egy simogatással, vagy vágykeltő főzettel. Amint lehullott a fekete anyag a bokájához, kilépett belőle, Heléna pedig felvette azt, majd gondosan vállfára akasztotta. Mire visszatért a tükör elé, Júlia már megfordult, fűzője, és alsó szoknyái fehér habként vették közre testét, két melle halma magára vonta Heléna tekintetét.
A lány kék szemei elhomályosultak, a csodálat ült pupillájában, amint elkezdte remegő ujjakkal kioldani a fűzőt. A lady bimbói megkeményedtek a merev vászon alatt, sóhajtását rebegő pillái kísérték.
Heléna nyelt egy nagyot, a vágy már rég magával ragadta, próbálta féken tartani érzelmeit, és nem maga alá teperni a gyönyörű asszonyt. Az illata, akár a mezei rét, a gyümölcsök, és annyi minden, folyton új dolgokat fedezett fel benne. A rafinál parfümöt a királyi udvarból küldették, egyenesen a királynő unkahúgától kapott ajándékként.
Júlia felfelé emelte kezeit, Heléna pedig felfelé húzva távolította el a fűzőt, és helyezte el szépen, gondosan. A nagy mellek, és a lapos has, a sima bőrrel, Helénában még nagyobb gerjedelmet szítottak, a lady elnyíló szájjal várta, hogy Heléna megérintse.
A lány mintha gondolataiban olvasna, hódolattal ért szájával úrnője nyaka alá, csókjai forró tüzeket gyújtottak, amik futótűzzé alakultak. Egyre hevesebben csókolt, és amikor a lady a szájába nyomta fél meggyszemnyi bimbóját, ő élvezettel kezdte el szopogatni. Heléna ekkor levitte egyik kezét az öléhez, megsimogatta magát, és megigazította ruháját.
Júlia lehunyt szempillákkal élvezte Heléna játékát, teste hangszerként idomult szolgálójához. A lady megragadta melleit, melyeket oda emelt Heléna kinyújtott nyelvéhez, a lány nyálazta és nyálazta, a lady pedig kente magára, mintha illatos olaj lenne.

Ez után a kis közjáték után következett az alsószoknyák levétele, végül a lady csodás testét nem takarta más, mint a buggyos, térd alatt végződő alsónemű, amely a lady lábai között nedvesen tapadt háromszögéhez.
- Ó, asszonyom, maga a legcsodálatosabb nő, kerek e világon! - Heléna térdre rogyott, majd arcát odaszorította a szép hasfalhoz, kezeit a lady dereka köré fonta, egy pillanatra bezárta ebbe az ölelésbe az időt, hogy beleégjen emlékezetükbe.
Heléna nyelve hegyét a köldökbe dugta, majd körbe nyalta a kis mélyedést, lejjebb haladva megremegett nyelve alatt a has, a lady hüvelye erősen vágyakozni kezdett. Heléna lehúzta az alsónadrágot, Júlia pedig végre meztelen lett.
A szolgáló asszonya alá kuporodott, hogy megízlelje azokat a csodás szirmokat, hogy elteljen a nedv sós-édesével. A nagy és a kisajkak elbűvölték, az erős szálú, mégis puha szőrzet, imádta a minden szegletét a forró, nedves háromszögnek. Az úrnő megfeszítette testét, az előkészületek közül ezt a részt imádta leginkább. Csupán kis ideig lefetyelt a szolgáló, többre vágytak mindketten.
A víz még mindig gőzölgött a dézsában, az ajtót Heléna, már a szolgák távozása után bereteszelte, előtte pedig kellő mennyiségű fahasábot rakott a kandallóba, hogy kellemes meleg legyen.
A két nő kézen fogta egymást, és odasétáltak a dézsához.
Zsámolyra állt a lady, onnan ereszkedve az olaj-illatos vízbe, ekkor kezdett Heléna is vetkőzni. Szikár testén a két melle, akár az érett almák, lapos köldöke alatt azonban az aranyló göndörség Júlia számára kincset vett körbe. Vaskos péniszt, ami a vágytól meredezett, és hozzá illő, súlyos golyókat. Abban a korban talán az ördögnek tudták be e ritka testi hibát, Heléna ízig-vérig nő volt, hangja, mozdulatai, arcának bájos vonásai, a nemi szerve azonban egy kifejlett férfié. Júlia hálát adott a sorsnak, amiért ezt felfedezte, sosem fogja felejteni azokat a pillanatokat.
Heléna párás tekintettel hagyta, hogy amíg a zsámolyon áll, a lady oda hajoljon, szájába vegye erős makkját, aminek a tetején már kicsi gyönyör-cseppek csillogtak. Júlia imádta a szájában szétáradó ízt, a lüktető vastagságot, ami annyi örömet adott már neki. Ujjai alig érték körbe a péniszét, a fityma felett siklott bőr, és ő oda, oda nyalt finoman, hogy az után újra bólogasson a golyókat morzsolgatva. Persze nem akarta, hogy túl hamar elélvezzen Heléna, ezért megfogta a lány kezét, és maga mellé húzta a vízbe.
Közel hajoltak egymáshoz, hogy ajkuk összeérjen, az izzás keresztül futott rajtuk. Júlia a merev vesszőt a víz alatt marokra fogta, áldotta az eszét, amiért ilyen nagy dézsát készíttetett annak idején, szobalányával kényelmesen elfértek benne.
Heléna ujjai a puha szirmok közé siklottak, a két száj, egymás mellét kényeztette ekkor. Heléna tudta, mennyire szereti asszonya, ha finoman besiklik a hüvelyébe egy, majd két ujjával, míg másik kezével az anus környékét simogatja. Most is így tett, míg felváltva csókolóztak, és továbbra is egymás mellbimbóját szívogatták.
Júlia nemsokára Heléna ölébe mászott, és azonmód, ott a víz alatt ereszkedett rá a húsángra. Kellemesen kitöltötte a vaskos rúd, rajta mozogni fel és le, az élvezet maga. Heléna a pompás fenék alá nyúlt, a félgömböknél fogva emelgette Júliát, így könnyebbítve meg annak a dolgát, aki a dézsa peremébe kapaszkodott, a lendületes mozgása közben.
A sóhajok mélyültek, nyögésbe fulladtak, a szempárok mind inkább csak a vágy tüzét látták. Végül Júlia hüvelye ritmikusan összehúzódott, Heléna pénisze, pedig megadva magát, kirobbantotta magját. Az orgazmus hangjai magasra szálltak, két nő úgy élvezett, mint egy férfi-női páros.
Ezután a szeretők kölcsönösen megmosták egymás haját, majd testét, végül csókok közepette felöltöztek. A lady boldog mosollyal az arcán feküdt az ágyába, várva a következő fürdés időpontját.


Szextörténet ajánló:


Szexbarátok jó barátok


Katyival már több éve, hogy összejártunk sport, főzés, karácsony, ünnepek, buli stb. Mint egy rendes baráti társaság talán nem is volt szükségünk más barátokra, talán a személyiségünk miatt nem volt, aki elviselne minket. Én sem vagyok egy egyszerű este, a Párom sem és a barátaink sem voltak sokak szerint a legjobb társaság. Talán a kimondott szavak, amiket köntörfalazás nélkül megmondtunk az emb....

Csendes “könyvtáros lány” ?


Sok férfiban felmerül a kérdés, hogy vajon milyen is igazából ez a lány, nő, hölgy, aki szinte nem mutat magából semmit.

Régen találkoztam egy „könyvtáros lánnyal”, tényleg olyan könyvmolynak tűnt, nem beszélt, köszönt, egy irodában volt helyettesítő recepciós. Valahogy szóba elegyedtem vele, már nem is tudom milyen apropóból. Állig érő garbó, fekete, minden eltakar, az alakjából sz....

hátulról is szeretném megbaszni


Mindig is odáig voltam barátnőm unokatesójáért. Dóri egy 23 éves dögös nő volt. Rövid barna haja és szép őzike szeme volt. A melle nem volt túl nagy de formás a seggével együtt. Sokszor ábrándoztam arról hogy szanaszét kúrom a kis punciját. Azonban én sem lehettem neki közömbös mert sokszor flörtölgetett velem. Hajolgatott előttem mikor miniszoknyában volt meg mindig bámult. Történt egyszer hogy á....

Más élvezi a nejem


Építési vállalkozóként a nyári időszak mindig nagyon zsúfolt. Ilyenkor igazán hajtani kell, ha azt akarja az ember, hogy jusson egyről a kettőre. Talán ezért sem örültem neki túlzottan, mikor anyám hívott, hogy igazán meghívhatnám magunkhoz Zolikát egy időre, mert most beszélt a tesójával telefonon, és az újságolta, hogy eléggé nehezen élnek, és nyaralásról szó sem lehet, pedig Zoli most is kitűnő....

Nős nővel nőzni, nőzni, nőzni!


Munkahelyemen kisegítettem újdonsült kollegnőnket, nevezzük Dianának (a valóságban afféle pórias neve van, nem illik hozzá), egy bizonyos szakmai nehézségből, megcsináltam neki valami munkát, és ő prémiumot kapott érte. Megkérdezte, mivel hálálhatná meg. Szerintem nem volt mit meghálálni, imádom a nőket, boldogan teszek nekik ingyen szolgálatokat, nem csak az ágyban (asztalon, széken, fürdőkádban,....

Niki, a dagi kurva


A páromnak van egy teltkarcsú, duci barátnője, Nikolett
Én magam a vékony, törékeny nőket szeretem, lapos hassal, pici, tenyérnyi popsival.
A párom barátnője pedig finoman fogalmazva is zsíros falat.
A kedvesemtől tudom, hogy Niki már több mint 2 éve nem fogott faszt a kezébe, nem hogy belelógatta volna valaki a zsírosbödönbe.
Ami miatt érdekes ez a sztori, hogy hétvégé....
Szextörténet címkék

pajzán szex | minden egy karácsonyi na | süket sanyi | s/m történet, nikolett és | ötéves |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.