A nagyitól kapott műfasz


Napsütötte tavaszi reggel volt. Noéminek ez a nap mégis más volt mint a többi. A szobájában állt a tükör előtt fedetlen testtel. Nem tetszett magának így. Kicsit dagi volt, viszont ezzel együtt a cickói meg hatalmasok. Ám mégsem szerette a saját testét. Már többször elhatározta hogy le fog fogyni, mert így csak olyan pasit tud szerezni mint a Gábor, aki a háta mögött aludt az ágyában. Szerette őt, de azért nem volt egy Adonisz. Egy kocka egyetemista volt, és Noémi sejtette, ha ő kirúgná soha többet nem lenne nője. És olyan lenne mint Tamás a saját bátyja, aki minden este meg reggel kiveri a 18 centis faszát.
Azért volt más ez a nap, mert tegnap volt a 18. születésnapja. És a nagyanyja ebből az alkalomból elvitte egy szex-shopba. És egy vibrátort vett neki ajándékba. Nagyon zavarba volt a boltban, mindenfele műfaszok lógtak. De Irén, a nagymamája azt mondta, de szégyellje magát, hisz a legtöbb nőnek vannak ilyen játékai. Aztán mégis beleegyezett, hogy vegyen egy nem túl nagyot, de azért az őseinek nem mutatta meg az ajándékát. Már alig várja hogy ki tudja próbálni. De addig nem lehet amíg nála van barátja, még megsértődne. Vasárnap van, és ilyenkor hamar hazamegy, mert mennek a családdal a templomba. Már majd 2 éve együtt voltak, és ez idő alatt minden vasárnap reggel leszopta őt. A mai nap azért is más lesz, mert eldöntötte hogy le is fogja nyelni a gecit. Már beszéltek erről, de mindig ódzkodott tőle, viszont előbb-utóbb túl kell esni ezen minden lánynak, úgyhogy miért pont ne ma történjen?

A barátnői szerint nincs rossz íze, de Noémi fejében megfordult hogy ezt csak úgy mondják, és sose kóstolták még. Ők se olyan plázacicák, akikre tapadnak a bikák.

Hátranézett a válla fölött, Gábor még békésen szundikált. Nem csoda tegnap este nagyon lestrapálta magát, 2 menetet vittek végig. Amilyen szerencsétlen a srác, olyan jó az ágyban - nem mintha sok összehasonlítási alapja lenne. Gáborral vesztette el a szüzességét 16 évesen, és azóta csak egyszer csalta meg, de arra sem túl büszke. Néhány hónapja félig részegen, a szilveszteri buliban jött össze egy csávóval akivel aztán ez megtörtént. Elég szar volt. Olyan menő féle, zselézett hajú gyerek volt, de a farka is kicsi volt, és bánni sem tudott vele.
Szégyelli, hogy egy ilyennel feküdt le, de változtatni már nem tud rajta.

Még mindig nem akart ébredni. Noémi úgy döntött, hogy a szájával ébreszti fel. Felhajtotta a takarót, és megnézte magának a dákót. Elég nagy volt, és kőkeménynek tűnt. Sokszor ébresztette már így, és ma is erre készült. Elkezdte puszilgatni a makkját, és centiről centire haladt lefelé. Amikor a golyókhoz ért, a barátja megszólalt:

- Már megint? – mondta rosszállóan, de a hangján lehetett érezni, hogy hihetetlenül szerencsésnek érzi magát.

- Maradj csöndben, vagy csinálhatod magadnak! – parancsolt rá a lány.

Ennyi elég is volt Gábornak, és úgy döntött legközelebb maximum a templomban fog megszólalni. Lassan kezdte el rajta húzogatni a bőrt, közben a faszija arcát nézte, hogy mennyire tetszik neki. Az meg ki sem merte nyitni a szemét, nehogy abbamaradjon. Mióta tart a kapcsolatuk azóta élvezte a vasárnap reggeleket. Nem értette, hogy lehet ilyen mázlija Noémival.

A lány abbahagyta a húzogatást, és a szájába csúsztatta a péniszt, miközben a herékét masszírozta. A fejét elkezdte mozgatni előre-hátra. Sokszor látta már pornófilmekben, hogy csajok teljesen be tudják kapni a faszt, de neki ez nem ment. El sem tudta képzelni egy ekkora, 21 centis, hogy fér el valaki torkában. Úgyhogy őneki a mélytorok helyett maradt, a szívás, meg a makk körbe körbe nyalogatása. Gábor a kezét a tarkójára tette, de nem nyomta túl mélyre a fejet, mert tudta hogy azt nem szabad. Nagyon tisztelettudó srác volt, megtanulta hogy hol a határ. Noémi amúgy szeretett szopni, különben nem is csinálta volna, csak eddig sosem engedte a szájba élvezést. Ha érezte, hogy jön a vég, akkor átváltott kézimunkára, és a cickóit tartotta oda a gecinek. De ma mindenképpen meg akarja ízlelni. Maximum ha nem jön be neki, akkor többet nem csinálja.

Folyamatosan járt a nyelve, és a szája. Érezte hogy Gábor mindjárt elélvez, de nem vette el a száját. Forró volt és sós. De elviselhető. Egy másodpercig a szájában tartotta, majd lenyelte az egészet. Megérte. Túlesett az első spermanyelésen, de valószínűleg nem az utolsón.

- Ezt miért csináltad? – jött a kérdés.

- Csak meg akartam kóstolni. Fincsi. Nem kell még indulnod?

- De ideje volna. Csak nem késhetek el a miséről.

- Azért a papnak ne számolj be a ma reggelről. Vagy a tegnap éjjelről. – humorizált Noémi.

- Úgy lesz. Szerinted tiszta a terep? Kimehetek a konyhába vízért?

Hirtelen mindkettejükből kitört a nevetés. Eszükbe jutott a néhány héttel ezelőtti nap, amikor Gábor kora reggel ki akart menni a konyhába, és rajtakapta az ’anyósát meg az apósát’ egy reggeli dugáson a konyhában. Szerencsére nem vették észre, mert már a vége fele jártak, és nagyon el voltak foglalva. Amit viszont nem mesélt el a csajának, az az hogy nagyon tetszett neki az anyósa mindig is. Különösen mikor ilyen helyzetben látta. Ült a konyhaasztalon széttett lábbal, és az ura dolgozott heves mozdulatokkal előtte. Anita már 43 éves volt, de rohadt jól nézett ki. Valószínűleg sokan akarták őt megkapni. Irigyelte Pétert amint kihúzta a merev farkát a nőből, és a hasára lőtte a nedűt.

- Szerintem mehetsz. Én addig visszaalszom. – hazudta Noémi.
Még kikísérte az ajtóig a barátját, de már a búcsúcsók közben is a tegnapi ajándékára gondolt. Amint visszaért a szobájába már dobta is le magáról köntöst, és nyúlt az éjjeliszekrényébe. A nagyanyja nagyon modern csajszi volt. Nála látta az első pornófilmet, tőle kapta 16 évesen az első gumikat, és most egy vibrátort is vett neki. A boltban kényelmetlenül érezte magát, és direkt nem akart egy fasz formájút, csak egy kis egyszerű rúd vibrátort választott. És bár az előbbi szopástól felizgult, azért bekente síkosítóval a kicsikét.

Bekapcsolta. Meglepődött milyen hangja van. Még meghallja valaki. Ezek szerint a paplan alatt kell csinálnia. Nagyon érdekes volt, ahogy rezgett. Először csak a mellbimbóit cirógatta, majd a punciját, és csak ezután dugta csak be. Csodás volt. Pedig gyakorlatilag a legegyszerűbb modellt vette. Ha nem csinált semmit, akkor is közel került az orgazmushoz, és amint egyet-kettőt tolt rajta már kész is volt. Örült annak, hogy ezzel kezdődött a felnőttkora.


Véletlen szex történet:


A tanyasi pornó


Marcsi már tudta, hogy nem tehet semmit sem az ellen, hogy a két ff megerőszakolja,

és ekkor furcsa nyugalom lett úrrá rajta. A két idős, a melegtől és az izgalomtól izzadó pasi lassan és élvezkedve kötözték ki a még szabadon lévő lábát. Eddig ellenkezett, de most már érezte, hogy hiába, csak jobban feltüzeli a férfi-akat az ellenállásával. Már így is mindenre fel volt készülve, ne....

Orvosi orál


Amit tudni kell rólam, hogy egy 19 éves lány vagyok, arcra azt mondják elég szép, modell sajnos nem leszek az alakomból kifolyólag, de imádnak a pasik, fekete hosszú hajam van. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen valami vizuális elképzelésetek rólam. Ezelőtt még sosem írtam, így hát várom a kritikákat, és szívesen tanulok belőlük. De azért gondoltam ezt megosztom veletek.

Már nagyo....

Mocskos nyári nap


A zánkai parthoz közel, egy nádasban napoztunk kettesben Andival egy horgászstégen.
Még csak 16 éves volt én is csak két évvel idősebb nála.
Én alig bírtam ezt a hőséget, de Ő kitartóan napozott. Nem tudta “elviselni”, hogy barnább vagyok nála. Persze erre a szülei cinkosan mindig azt felelték, hogy nem idén nyáron barnultam. Mondjuk, aki úszómesterként naphosszat aszalódik a napon, ....
Szextörténet címkék

kishúgom puncijába | térdeltet | internetre | balázs | |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.