A nagyitól kapott műfasz


Napsütötte tavaszi reggel volt. Noéminek ez a nap mégis más volt mint a többi. A szobájában állt a tükör előtt fedetlen testtel. Nem tetszett magának így. Kicsit dagi volt, viszont ezzel együtt a cickói meg hatalmasok. Ám mégsem szerette a saját testét. Már többször elhatározta hogy le fog fogyni, mert így csak olyan pasit tud szerezni mint a Gábor, aki a háta mögött aludt az ágyában. Szerette őt, de azért nem volt egy Adonisz. Egy kocka egyetemista volt, és Noémi sejtette, ha ő kirúgná soha többet nem lenne nője. És olyan lenne mint Tamás a saját bátyja, aki minden este meg reggel kiveri a 18 centis faszát.
Azért volt más ez a nap, mert tegnap volt a 18. születésnapja. És a nagyanyja ebből az alkalomból elvitte egy szex-shopba. És egy vibrátort vett neki ajándékba. Nagyon zavarba volt a boltban, mindenfele műfaszok lógtak. De Irén, a nagymamája azt mondta, de szégyellje magát, hisz a legtöbb nőnek vannak ilyen játékai. Aztán mégis beleegyezett, hogy vegyen egy nem túl nagyot, de azért az őseinek nem mutatta meg az ajándékát. Már alig várja hogy ki tudja próbálni. De addig nem lehet amíg nála van barátja, még megsértődne. Vasárnap van, és ilyenkor hamar hazamegy, mert mennek a családdal a templomba. Már majd 2 éve együtt voltak, és ez idő alatt minden vasárnap reggel leszopta őt. A mai nap azért is más lesz, mert eldöntötte hogy le is fogja nyelni a gecit. Már beszéltek erről, de mindig ódzkodott tőle, viszont előbb-utóbb túl kell esni ezen minden lánynak, úgyhogy miért pont ne ma történjen?

A barátnői szerint nincs rossz íze, de Noémi fejében megfordult hogy ezt csak úgy mondják, és sose kóstolták még. Ők se olyan plázacicák, akikre tapadnak a bikák.

Hátranézett a válla fölött, Gábor még békésen szundikált. Nem csoda tegnap este nagyon lestrapálta magát, 2 menetet vittek végig. Amilyen szerencsétlen a srác, olyan jó az ágyban - nem mintha sok összehasonlítási alapja lenne. Gáborral vesztette el a szüzességét 16 évesen, és azóta csak egyszer csalta meg, de arra sem túl büszke. Néhány hónapja félig részegen, a szilveszteri buliban jött össze egy csávóval akivel aztán ez megtörtént. Elég szar volt. Olyan menő féle, zselézett hajú gyerek volt, de a farka is kicsi volt, és bánni sem tudott vele.
Szégyelli, hogy egy ilyennel feküdt le, de változtatni már nem tud rajta.

Még mindig nem akart ébredni. Noémi úgy döntött, hogy a szájával ébreszti fel. Felhajtotta a takarót, és megnézte magának a dákót. Elég nagy volt, és kőkeménynek tűnt. Sokszor ébresztette már így, és ma is erre készült. Elkezdte puszilgatni a makkját, és centiről centire haladt lefelé. Amikor a golyókhoz ért, a barátja megszólalt:

- Már megint? – mondta rosszállóan, de a hangján lehetett érezni, hogy hihetetlenül szerencsésnek érzi magát.

- Maradj csöndben, vagy csinálhatod magadnak! – parancsolt rá a lány.

Ennyi elég is volt Gábornak, és úgy döntött legközelebb maximum a templomban fog megszólalni. Lassan kezdte el rajta húzogatni a bőrt, közben a faszija arcát nézte, hogy mennyire tetszik neki. Az meg ki sem merte nyitni a szemét, nehogy abbamaradjon. Mióta tart a kapcsolatuk azóta élvezte a vasárnap reggeleket. Nem értette, hogy lehet ilyen mázlija Noémival.

A lány abbahagyta a húzogatást, és a szájába csúsztatta a péniszt, miközben a herékét masszírozta. A fejét elkezdte mozgatni előre-hátra. Sokszor látta már pornófilmekben, hogy csajok teljesen be tudják kapni a faszt, de neki ez nem ment. El sem tudta képzelni egy ekkora, 21 centis, hogy fér el valaki torkában. Úgyhogy őneki a mélytorok helyett maradt, a szívás, meg a makk körbe körbe nyalogatása. Gábor a kezét a tarkójára tette, de nem nyomta túl mélyre a fejet, mert tudta hogy azt nem szabad. Nagyon tisztelettudó srác volt, megtanulta hogy hol a határ. Noémi amúgy szeretett szopni, különben nem is csinálta volna, csak eddig sosem engedte a szájba élvezést. Ha érezte, hogy jön a vég, akkor átváltott kézimunkára, és a cickóit tartotta oda a gecinek. De ma mindenképpen meg akarja ízlelni. Maximum ha nem jön be neki, akkor többet nem csinálja.

Folyamatosan járt a nyelve, és a szája. Érezte hogy Gábor mindjárt elélvez, de nem vette el a száját. Forró volt és sós. De elviselhető. Egy másodpercig a szájában tartotta, majd lenyelte az egészet. Megérte. Túlesett az első spermanyelésen, de valószínűleg nem az utolsón.

- Ezt miért csináltad? – jött a kérdés.

- Csak meg akartam kóstolni. Fincsi. Nem kell még indulnod?

- De ideje volna. Csak nem késhetek el a miséről.

- Azért a papnak ne számolj be a ma reggelről. Vagy a tegnap éjjelről. – humorizált Noémi.

- Úgy lesz. Szerinted tiszta a terep? Kimehetek a konyhába vízért?

Hirtelen mindkettejükből kitört a nevetés. Eszükbe jutott a néhány héttel ezelőtti nap, amikor Gábor kora reggel ki akart menni a konyhába, és rajtakapta az ’anyósát meg az apósát’ egy reggeli dugáson a konyhában. Szerencsére nem vették észre, mert már a vége fele jártak, és nagyon el voltak foglalva. Amit viszont nem mesélt el a csajának, az az hogy nagyon tetszett neki az anyósa mindig is. Különösen mikor ilyen helyzetben látta. Ült a konyhaasztalon széttett lábbal, és az ura dolgozott heves mozdulatokkal előtte. Anita már 43 éves volt, de rohadt jól nézett ki. Valószínűleg sokan akarták őt megkapni. Irigyelte Pétert amint kihúzta a merev farkát a nőből, és a hasára lőtte a nedűt.

- Szerintem mehetsz. Én addig visszaalszom. – hazudta Noémi.
Még kikísérte az ajtóig a barátját, de már a búcsúcsók közben is a tegnapi ajándékára gondolt. Amint visszaért a szobájába már dobta is le magáról köntöst, és nyúlt az éjjeliszekrényébe. A nagyanyja nagyon modern csajszi volt. Nála látta az első pornófilmet, tőle kapta 16 évesen az első gumikat, és most egy vibrátort is vett neki. A boltban kényelmetlenül érezte magát, és direkt nem akart egy fasz formájút, csak egy kis egyszerű rúd vibrátort választott. És bár az előbbi szopástól felizgult, azért bekente síkosítóval a kicsikét.

Bekapcsolta. Meglepődött milyen hangja van. Még meghallja valaki. Ezek szerint a paplan alatt kell csinálnia. Nagyon érdekes volt, ahogy rezgett. Először csak a mellbimbóit cirógatta, majd a punciját, és csak ezután dugta csak be. Csodás volt. Pedig gyakorlatilag a legegyszerűbb modellt vette. Ha nem csinált semmit, akkor is közel került az orgazmushoz, és amint egyet-kettőt tolt rajta már kész is volt. Örült annak, hogy ezzel kezdődött a felnőttkora.

Szextörténet ajánló:


Szex az utcabálon


Az egész történet egy városi szintű ünnepségsorozat egyik estéjén történt meg. A nagyszínpadon déltől fogva mentek a különböző előadások, fellépések, este 10-kor pedig utcabál zárta az eseményt. Volt sörsátor, amit a barátnőmmel Dórival nagy előszeretettel látogattunk. Míg én tisztán bort ittam, ő a különböző divatos szénsavas italokat részesítette előnyben. Mivel a műsor egyre laposodott az idő e....

Szex a vonaton


Szex a vonaton

Már házas voltam és éppen arra gondoltam jó lenne már egyszer ha láthatnám,hogy egy néger megkeféli a feleségemet. Aztán az egyik állomáson Balaton felé menet felszállt egy néger férfi olyan jó negyvenes lehetett és amikor leült megfogta a térdemet és a keze kezdett felcsúszni a sortom felé közben simogatta a combomat. Valahogy jól esett és megkérdezte hová megyek mondt....

A feleségem, az anyósom, és én


Lassan több éve annak, hogy megnősültem, és boldog házasságban élünk a feleségemmel. Természetesen ehhez, az is kell, hogy tökéletesen megértsük egymást a minden napokban, és a szexben. És kell hozzá az anyósom is. Hogy miért pont ő, az majd alább kiderül. Karácsonykor meglátogatott minket drága anyósom. Eleinte morgolódtam a feleségemnek, hogy miért is jön fel, de ő letorkolt, hogy csak nem képze....

mindannyian lepisiltek


Elmentem tegnap arra címre ami le volt írva, ott csak egy ajtó volt és becsengettem. -Á szia gyere be.- Ugyan az fiú nyitott ajtót ami a múltkor. -Gyere és vetkőzz le a nagy szobába.- Mikor bementem a nagy szobába mindenki ott volt aki tegnap megbaszott és megalázott, minden ruhámat levettem. Ketten felálltak és letépték a melltartómat meg a bugyimat. -Rendben, hozzad ide.- Szólt az egyik haverjá....

Elrabolt álmaim pasija


Átlagos őszi este volt.Sétálni indultam,gondoltam kiszellőztetem a fejem a kissé hűvöskés de kellemes koraőszi estén.Egyedül indultam útnak,így elmerülhetek a gondolataimban.nem messze tőlünk gátoldal volt,hosszú ami kivezetett a városból.futók,kutyasétáltatók,kerékpáros családok kedvelt helye.most valahogy mégis csöndesebb volt.sehol egy lélek.Sebaj!legalább nem zavar senki és nincs is kitől tart....

Vivi úrnő


Az egész akkor kezdődött mikor a legjobb barátnőmmel Vivivel egy csendes délutáni napon kávézás közepette vágyainkról beszélgettünk. És én elmondtam neki, hogy bár megelégszem a sima szexel is, de amire igazán vágyom az az, hogy valakinek a szolgája lehessek, kipróbálhassam, hogy milyen az ha ostorral vernek el… Vivi pedig csak hallgatott, mondhatni meg is értett engem. Ami érdekes volt, hogy nem ....
Szextörténet címkék

fojtás | adj nekem | Ádám még szűz | családi kör | lányoktól |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.