Vidéki szex gang bang


Jana viszonylag hamar beilleszkedett, be is írattam egy nyelvtanfolyamra egy régi kedves ismerősömhöz. Egy hónap elteltével már a legalapvetőbb dolgokat megértette, a boltban is elboldogult úgy ahogy. Rendszeresen szexeltünk. Nem akartuk, hogy úgy érezze, kötelessége, hogy viszonozza, amit érte teszünk, így mindig akkor került rá sor, mikor ő úgy akarta, sosem mi kezdeményeztünk. Luc amúgy is beéri kevés szexszel, de szerencsére Jana épp nagyon felspanolt időszakában volt. Élvezettel fogadta be férjem falloszát, ugyanakkor nyalni is imádott. Mindkettőnk leszboszi hajlamai meglehetősen felerősödtek és igen gyakran estünk egymás puncijának. Hasam megnőtt és kényelmetlenné kezdett válni a kefélés - vagy legalábbis megcsappant a kényelmes pozitúrák száma. Luc ilyenkor kevésbé izgul fel rám (így volt ez első terhességem alatt is), de én ezúttal nem akartam teljesen lemondani a szex nyújtotta örömökről. Újból felfedeztem a punci- és mellmutogatás szépségeit. Sűrűn eljártam otthonról és egyre kevesebb időt töltöttem az irodában. Ha tehettem, inkább beültem az autóba és kirándultam egyet. Amint alkalom adódott, kigomboltam blúzom vagy felhúztam szoknyám. Meglepődve tapasztaltam, hogy az idegenek mennyire rákattannak egy exhibicionista állapotos nőre. Időnként Jana is elkísért, bár ő nem mutogatta magát. Elsősorban a középkorú vagy idős férfiakra hajtottam. Előszeretettel ültünk be egy kávéra, hogy közben a mellettünk ülő asztaltársaságot szórakoztassam.

Egy ilyen alkalommal egy hatvanas férfi ült mellénk csillogó szemekkel: "Nagyon felizgattál a punciddal, nincs kedved egy menethez?" Lenéztem szoknyám alól kibukkanó nedves lukamra és értetlenkedve néztem vissza az emberre. "Fizetek is érte szívesen." A dugás még mindig fájdalmas volt, hisz nem gyógyultam meg teljesen, és tudtam, most biztos fájna. "Most nem aktuális, de köszönöm a bókot" - feleltem, s elszontyolodott. "De szívesen szopnék egyet" - kacsintottam rá. Jana is meghökkent kissé. S ezzel bevezettem a női mosdóba. Leguggoltam és alaposan helyben hagytam a dákót. Rendes adagot lőtt ki és le is nyeltem mind. Megköszönte és átnyújtott egy névjegyet. "Ha majd aktuális lesz, szeretettel várom" - mondta reménykedve. "Nem ígérhetek semmit, de elrakom" - feleltem, s visszamentünk asztalainkhoz. Pár perc múlva fizetett és lelépett. "Na milyen volt?" - kérdezte Jana erős akcentussal. "Marha jó. Nem próbálod te is ki?" "Ilyen öreggel?" "Persze. Sokkal hálásabbak, mint a fiatalok, és a spermájuk íze ugyan olyan jó." Felnevetett.

Egy hét múlva felhívtam a névjegykártyán szereplő számot. Persze emlékezett rám és nagyon megörült jelentkezésemnek. Azért hívtam, hogy Janaval örömest elugranánk vidékre a hétvégére bulizni egy jót, és nem tudna-e összehozni egy kis csapatot. "Csapatot? Mire gondol konkrétan?" "Teljesen konkrétan? Néhány fickóra kimeríthetetlen tölténytárral" - válaszoltam kuncogva. Egy kis csend következett, majd bátortalanul szólt bele a telefonba: "Én szívesen vendégül látnám önöket nyaralómban." "Egyedül nem megy, sajnálom" - feleltem szigorúan. "Hát akkor... Sajnos én már nem vagyok fiatal... Csak magam korabeli ismerőseim vannak..." "Óóó, az teljesen megfelel" - vágtam rá reménykedve, "de ne csak egyszer bírják, ez fontos." Megint egy kis szünet következett. "Akkor ez egy szexparti lenne?" Ilyen hülye kérdést! - mormogtam magamban. "Buliznánk egy jót. Zene, pia, tánc, jó kaják... Van hozzá kedve?" Reméltem, hogy van. "Majd mi visszük a zenét és a piát, maga csak a kajáról gondoskodjon és az éhes farkakról. Rendben?" Kissé habogva közölte, rendben, megpróbálja összehozni a csapatot.

Még aznap gyorsan elújságoltam Lucnek, hogy hétvégére lelépek Janaval. Aggódva nézett rám. "Nagyon vigyázz, drágám, az orvos megmondta, tudod. Féltelek." Megcsókoltam és megnyugtattam, nem lesz semmi baj. Magamat már nem sikerült ennyire megnyugtatni, de volt egy tervem. Este csókolózás közben elmondtam Janának mit szerveztem a hétvégére. "Az az öreg?" "Igen. Most kipróbálhatod. És lesznek más férfiak is." "Mind olyan öregek?" "Nem tudom, de valószínűleg. De ne aggódj, semmi sem kötelező. Csak szólj nekem és már le is lépünk." Megölelt és mellemet csókolta. "Te szeretsz dugni is, ugye?" - kérdeztem. "Igen, de szopni nem annyira." "Nagyszerű" - kiáltottam fel. "Akkor munkamegosztás lesz. A sperma stipp-stopp az enyém!"

Már közeledett a hétvége, gondoltam felhívom a pacákot, minden rendben van-e? Csak két fickót tud hozni. Most mi a franc lesz? Kereshetek egy másik öregembert, hátha annak több ismerőse van? Vagy hívjak néhányat régi ismerőseim közül? Nem, idegeneket akartam. "Hogyhogy csak kettő? Nincs több ismerőse? Kocsmába nem jár? Kérdezősködjön a kocsmában!" Hát ő azokat nem ismeri annyira, nem tudja miféle emberek. "Nem baj, csak kérdezze meg őket. Ha bunkók lesznek, elküldjük őket és kész. Három férfi nem elég, sajnálom. Mi is ketten vagyunk. Holnap felhívom, hogy mit intézett." Az utóbbi időben kissé felerősödött szex éhségem. Talán Jana hozta ki belőlem? Könnyen meglehet. Butaság volt azt hinnem, hogy Jana majd egymagában helyettesít minden gyönyört. Újra farkakkal álmodtam.

Sikerült gatyába ráznom az öreget és péntek este már nyolc tagú férfitársaság várt minket a Párizshoz közeli Aubergenville egy lerobbant kis vidéki viskójában. Negyven éves volt a legfiatalabb - no, csak pár évvel idősebb nálam -, a többiek átlagban 55-60. Már esteledett, kiültünk a kertbe húst sütögetni. Kicsit nyomott volt a hangulat, ezért előkaptam a konyakot, whiskeyt és söröket és egy pezsgőt, s ünnepélyesen kilőttem a kupakját. Fél óra múlva, az alkoholnak köszönhetően már mindenki önfeledten szórakozott. Táncoltunk, nevetgéltünk, s zabáltuk a sült húst és salátákat. Janát ketten is megkörnyékezték és fedetlen karját simogatták, én pedig beültem vendéglátóm ölébe. Miniszoknyám persze felcsúszott és terhes hasam alól kibukkant nedves puncim. Francois (a házigazda) benyúlt blúzom alá és melleimet tapizta. Tíz perc múlva már két faszt nyalogattam egyszerre. Jana is hamar kitárult és gyorsan belé is csusszant a legfiatalabb, negyven éves dákó. Még csak az egyik farkat ürítették arcomra, mikor Francois szólt, vonuljunk be a házba, nehogy gond legyen a szomszédok miatt. A parti tehát ott folytatódott. Láttam, Jana is igen élvezi a dolgot, kéjtől elborult arccal mosolygott rám, miközben egy fasz a fenekében, egy másik meg a lukában dugattyúzta. Én megint két kígyót bűvöltem, s kaptam egy fürge nyelvet is duzzadt lábam közére. A férfiak hangoskodtak, tolakodtak, már szinte összekaptak, hogy ki lesz a következő, ezért felordítottam: "Lassan, emberek! Mindenki sorra kerül. Még két teljes napunk van, nem?" Erre lenyugodtak, és valóban, még aznap sorra került mindenki. Éjfélre már teljesen kifulladt a csapat. Egy férfi megfarkalt és többen is megnyalogatták puncim, így két orgazmusom is volt. Janának négy vagy öt is lehetett. Az öregek több menetet is végigcsináltak persze, s olyan 15-20 adagnyi spermát kaptam arcomra, torkomba és melleimre. Elkábultam a gyönyörtől és spermában ázó arcomat Jana puncijába dörzsöltem és gyorsan ki is nyaltam a szépséges cigánylányt. Csendesen elélvezett, ittunk még egy konyakot páran és benyomtuk a szunyát.

Mikor felébredtem, Janát már kurták az udvaron. Francois észrevette, hogy már fent vagyok és hozott egy forró kávét. Megköszönte az estét. "Nagyon szívesen, Francois. Látja, nem is volt nehéz összehozni ezt a kellemes kis csapatot." Elmosolyodott és majdnem megcsókolt, mikor eltoltam magamtól. Megrémült. "Bocs, de nem csókolózom." Értetlenül Janára nézett. "Vele igen. Nőkkel előfordul, de férjemen kívül más férfival nem. Remélem nem baj." Megértette, én pedig engesztelésképp gyorsan lehúztam sliccét és szopni kezdtem. Hirtelen egy nyomást éreztem hátulról és odafordultam. Valaki seggbe kúr. Már éreztem is, ahogy belém hatol. Folytattam a szopást. Francois arcomra ürített és folytatódott a buli ott, ahol tegnap abbahagytuk.

------------------

Aztán megebédeltünk és elmentünk kocsikázni a természetbe. Két autóval mentünk, a két lány külön. Én meztelenül ültem az autóba és útközben már ment az ujjazás és kézimunka rendesen. Imádok a szabadban, a természetben szexelni, olyan "természetesnek" tűnik. Kártyáztunk, iszogattunk, s közben folyamatosan cumiztam valakit, Jana pedig állandóan lovagolt. Nem nagyon tudott bekapcsolódni a társalgásba, így tehát inkább "élvezte" a pikniket. Arcom és torkom megint tele lett nyolc adag spermával és kéjesen nyeltem le az utolsó cseppeket is. Visszamentünk a házba és lepihentünk mindannyian egy délutáni szunyókálás erejéig. Jana odabújt hozzám és egy hosszú, nyelves csók következett. Felnyúltam vörösen izzó lukába és szinte éreztem hogy tajtékzik. "Nem fáj a puncid, Jana?" "De, egy kicsit fáj már. De olyan jól esik a dugás!" "Na csak vigyázz magadra, mert úgy jársz, mint én." Este már csak egy laza parti volt, inkább iszogattak a férfiak a tévé előtt, legalább Jana is tudott pihenni egy kicsit. Együtt szopogattuk a farkakat. A végén még lenyomtunk egy leszbi showt nekik, aztán lefeküdtünk aludni.

Utolsó nap megint kirándultunk egyet, de ezúttal Herbeville-t vettük irányba. Találtunk egy elhagyatott házat, annak a tornácára letelepedtünk és piknikeltünk. Úgy fél óra elteltével megfogtam az egyik öregember kezét, felálltunk és elvonultunk. "Sétáljunk egyet" - mondtam, s büszkén meneteltem mellette anyaszült meztelenül az erdőben. Imádok meztelenül kirándulni, de olyan kevés alkalmam nyílik rá, ezért is használtam ki most. Már fél órája sétálgattunk, mikor előbukkant egy torzonborz alak egy fa mögül. Mindhárman meglepődtünk. Tágra nyílt szemekkel nézett végig csupasz testemen. Aztán meglátta, hogy kézenfogva állunk előtte, s megkérdezte: "Óh, házaspárok az erdőben? És milyen fiatal a hölgy!" "Nem, nem, nem vagyunk házasok. A férjem otthon van, mi csak nemrég találkoztunk és sétálunk épp a természetben. De elfáradtam, le is ülnék pihenni." Leültem egy farönkre, mellémültek ők is és beszélgetni kezdtünk. Széttártam lábaim, hogy újdonsült barátunk érdeklődését felkeltsem. Elvörösödő fejjel mosolygott vissza rám. Normál körülmények között nem haboztam volna, hogy kipróbáljam lyukamban újdonsült barátunk péniszét, de mostanában annyira tartottam a fertőzésektől, hogy nem mertem kockáztatni. Lehúztam sliccét és kézimunkázni kezdtem, az öreg pedig szájba kapta melleimet. Jópár perc előjáték után az öreget bevezettem fenekembe. Fenekemet dugattyúzta, közben egyik kezemmel csiklómat dörzsöltem, míg a másikkal idegen barátunk farkát vertem. Az ejakuláció előtt kirántottam az öreg farkát és rávertem arcomra, míg a másik falloszt (a biztonság kedvéért) melleimre ürítettem. Elbúcsúztunk a meghökkent férfitól és visszamentünk a többiekhez.

Ők már készülődtek, úgyhogy indultunk is haza. A kocsiban nagyon kellemeset meztelenkedtünk. Testünk legapróbb pontja se kerülhette el az állandó és kiadós simogatást. Borzasztó kellemes levezetése volt az igencsak megterhelő vidéki kalandnak. Az este már hamar elrepült, immár teljesen szexmentesen. Vasárnap este tíz körül indultam vissza Janával Párizsba. "Te spermamániás vagy?" - kérdezte. "Olyasmi" - feleltem, "de a puncilét sem vetem meg." Nevettünk. Ezt már tudta jól. Jana baromi jól érezte magát, de irtózatosan kifáradt. "Sok volt ez neked egyszerre" - mondtam neki aggódva. "De örülök, hogy jól érezted magad." Azon tűnődtem, hogy most, hogy kímélnem kell puncimat és ráadásul terhes is vagyok, megint az orális szex fog előtérbe kerülni. Éreztem is magamon, hogy jobban kívánom a spermát és puncilét, mint a dugást. "Mit szólnál egy lánypartihoz, Jana?" Fennakadt a szeme. "Leszbi parti?" "Aha. Csak punci, semmi más. Persze csak szolidan." Mikor megérkeztünk, Luc még fenn volt. Megölelt és megcsókolt. Ruhámból és testemből áradt az imádott spermaszag és arcomon is ott volt rászáradva. Megcsóválta fejét. "Húúú, drágám, menyj el zuhanyozni." Fülébe súgtam: "Azért jobb, mintha a pinámba került volna mindez, nem?" Bólintott kissé szomorúan és sokatmondón. Elmentünk zuhanyozni, majd hárman befeküdtünk az ágyba. Elalvás előtt még nyalogattam egy ideig Jana punciját, hogy kellemes zamatával számban érjen el az álom. Álmomban pedig vagy húsz csodaszép, fiatal punci élvezett arcomra.


Szextörténet ajánló:


A biszex trió


Kopognak. Odamegyek az ajtóhoz, kinyitom. Enzós Niki áll ott. Kék atlétában van, szép válla vadítóan néz ki. Passzos farmert visel, cipő a lábán. Hamar megkeményedik a faszom. Megfogom a kezeit, és behúzom a szobába.

Vadul csókolni kezdem, közben bezárom az ajtót, és hátát nekidöntöm. Amíg csókolgatom a száját és környékét, kulcsra zárom az ajtót. Jobb lábával átfogja a combomat. Én....

Megerőszakolt egy motoros banda


Csabi vagyok, húszéves, barna hajú, és barna szemű fiú. Egy raktárban dolgozom néhány hete. Autógumik, felnik, dísztárcsák és mindenféle más autóalkatrész között mozgok napi nyolc órát. Szeretem az autókat, így minden érdekel, ami vele kapcsolatos, a fizikai munka sem esik nehezemre, legalább edzésben maradok. A kigyúrt férfitípustól messze állok, közepes testalkatú, arányosan izmos vagyok, az arc....

Anya-lánya hármas


Egy képtelennek tűnő történetet szeretnék megosztani veletek. Béla vagyok 39 éves jóképűnek mondott férfi, aki egy sikertelen házasság után egy 38 éves, 18 éves lányát egyedül nevelő csodás nő mellett találta meg újra önmagát. Nagyon nyitott és ugyanakkor szoros volt a hármunk kapcsolata. A feleségem Magda és a lánya Zita szinte ég és föld voltak. Magda 170/62 szőke kék szemű igazi germán típusú n....

Még csak 18


Ha az ember tizennyolc éves és gimnáziumba jár, tavasz felé már csak két dolog foglalkoztatja: az érettségi és a felvételi.

Magam is így voltam vele, mint minden normális végzős, egészen egy áprilisi, gimis nyílt klubnapig. Ekkor találkoztunk először. Közös ismerősünk mutatott be azzal, hogy visszalátogattál a régi iskoládba bulizni egyet, - hiszen te már főiskolára jársz. Először c....

Elrabolt álmaim pasija


Átlagos őszi este volt.Sétálni indultam,gondoltam kiszellőztetem a fejem a kissé hűvöskés de kellemes koraőszi estén.Egyedül indultam útnak,így elmerülhetek a gondolataimban.nem messze tőlünk gátoldal volt,hosszú ami kivezetett a városból.futók,kutyasétáltatók,kerékpáros családok kedvelt helye.most valahogy mégis csöndesebb volt.sehol egy lélek.Sebaj!legalább nem zavar senki és nincs is kitől tart....

Az örömök szállodája


Enzós Niki a pihenőidejét töltötte és BP belvárosát bámulta az ablakból. Még öt évnyi munka után sem unta meg a látványt. A szobaszervízt élvezetes munkának találta. Örömet okozhatott másoknak, rendszeresen új és érdekes emberekkel találkozhatott és a munkahelyi környezete öt csillagos volt. A szokott meditációját egy hang szakította meg a háta mögül:
-Elnézést a tegnapi miatt!
Enzós....Szextörténet címkék

gyetek | szídott | kék bugyi | faág | tanterem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.