Szopós ajkak, telespermázom a nők arcát


A férfi izgatottan várta a csengőszót. A nővel délután négyre beszélték meg a randevút, de az már elmúlt vagy 15 perccel. Mi lesz már? Ágyéka majd szétrobbant, már gondolt arra is, hogy levetkőzik anyaszült meztelenre és lefekszik az ágyra. Hadd lássa a nő, kivel van dolga! Csak attól félt, hogyha levetkőzik és meztelenül az ágyra huppan, már attól is el fog élvezni.

Nagyon be volt gerjedve, meg akarta szopatni ezt a nőt. A neten annyira felajánlkozott neki, hogyha nem 200 kilométer választja el őket egymástól, akkor azonnal odamegy hozzá, és megszopatja. Szó szerint, szopatja, erre várt már annyi ideje, hogy egy nő szájába verhesse a farkát, a spermáját belőhesse a piros rúzzsal kikent ajkak közé, illetve rá, mert arra is legalább annyira gerjedt, ha a nő arcán folydogált lefelé a sperma.

A nő küldött magáról képet, eszméletlen szopós szája volt, kb. olyan mint az Army of lovers Obsession című videoklipjében a nőnek. Vérvörös, nagy, telt ajkak, amelyek többek között arra is valók, hogy az olyan duzzadt péniszt, mint amilyen az övé, körbezárjanak és kiszívjanak. Emellett még hatalmas melleket is látott a képeken. A puncijáról nem küldött semmit, meg a nő amúgy is molettecske volt, és neki a molettek nem igazán jöttek be. De azért a szájért megérte elküldeni az emailt. Huh, bárcsak már szopna!

Aztán mégis levetkőzött. Annyira ideges volt, mint még soha életében. Azaz nem is ideges, inkább izgult. Milyen lesz? Milyen lesz nézni, ahogy a sok geci végigfolyik a nő arcán, rátapad a nyelvére és csorog kifelé a szájából. Mint azokon a képeken, amiket a kedvenc amatőr weboldalán látott nap mint nap. El se tudta képzelni, hogy vannak ilyen nők, akik képesek arra, hogy lenyeljék a spermát. A felesége hallani sem akart róla, és talán ez vezérelte ide, ebbe a kis szobácskába. A vágy, ami teljesen elhatalmasodott rajta, ágyéka feszült, makkja olyan duzzadt és vörös volt, mint még soha. De megállta és nem nyúlt hozzá, még csak meg sem érintette.

Ez így nem lesz jó, nem lesz jó, nyögte. Félt, hogy a nő első érintésére el fog élvezni, anélkül hogy megtapasztalhatná a szopó száj nyújtotta fenomenális érzést. Pedig látni akarta, amint szopik, amint gurgulázva görgeti végig a száját a heréin, és miközben kezével veri a farkát szopja a golyóit, majd a farkát is a szájába veszi, gondosan szívva kényezteti. Mint azon a képen, amit a csaj küldött magáról. Egy fiatal férfi felhúzott lábakkal ült egy fotelban, fasza égnek meredt, mint a villanypózna a nő pedig éppen ráhajolni készült. Huh,.mi a fene van már? Mikor ér már ide?

Meg ott volt az a másik kép is, amin a térdelő nő mellett állt két méretes szerszámmal megáldott férfi és a fotósnak sikerült elkapni azt a pillanatot, amikor az egyik péniszből hatalmas adag geci lövellt ki célba véve a nő arcát, miközben a másik pénisz végéről csöpögött lefelé a sperma, a nő pedig tátott szájjal várta az áldást. Ó, azok az ajkak! Jöjjön már, szopjon le, úgy igazán!

És a nő hajlandó volt az első pár email után ráállni a dologra. Elmondta, hogy szeret szopni, szereti lenyelni is, de a lényeg, hogy lássa a férfi arcán a megrökönyödéssel teli izgatott gyönyört, amit az ő szopó szája varázsol oda. Szerette nézni, amikor kitör a hímtag vulkán, amikor a fehér sperma az arcának csapódik, amikor lassan lefelé csorogva a szájához érkezik. Szerette érezni a fehér ragacs semmihez sem hasonlítható szagát. Mindezt ő írta meg!

Hát gyere, bárcsak már az enyém is ott csuroghatna lefelé a pofikádon! Az elsőt a szájába lövi majd. Nem, a másodikat lövi a szájába, az elsőt az arcára, mert az lesz a legnagyobb löket. A második, harmadik pedig mehet a szájába. És remélem, utána még jó sokáig szopja, egészen addig, amíg le nem kókad, majd az arcáról is lenyalja a gecit.
Küldött egy olyan fényképet is, amin a csaj szája látszódott tele ondóval, de olyan sok volt, hogy el sem tudta képzelni kiben gyűlhet fel ennyi mag. Beleborzongott abba, hogy nemsokára ő is a szopós száj rabja lesz és az ki fogja készíteni. Csak lenne már itt! Már két napja nem verte ki, remélte jó sok összegyűlt, és a nő majd megfullad bele. Huh, huh, mi a fene van már!
Csöngettek. A férfi, mint a nyíl ugrott ki az ágyból teljesen merev hímtagja fájdalmasan himbálódzott a heves mozdulatra. Elkapta a kilincset majd szó nélkül feltépte az ajtót. A nő belibegett, vérvörös ajkakkal, de milyen vérvörös ajkakkal! A férfi nem is látott mást, csak a száját.
- Szia, bocs a késésért – búgta a nő.
- Semmi gond - mekegte a férfi, de tovább nem jutott, mert a könnyű ruhába öltözött partnere azonnal rákulcsolta kezét a farkára és jól megrántotta párszor.
- Látom vártál már! Ennyire kívánsz?
- Igen, azt akarom, hogy szopj le! - buktak ki a szavak a férfi száján.
- Szopjalak le? Miért is ne? Gondolom, szeretnéd látni, ahogy az arcomon végigcsorog a gecid, nemde?- kacérkodott a nő - És azt is szeretnéd látni, ahogy az arcomra kenem?

Tovább verte a férfi farkát.

- Ajjaj - nyögött fel, mikor érezte, hogy a pénisz pulzálni kezd és megindul a fehér spermaáradat- Ennyire fel voltál húzva?
- Uh... - sóhajtott fel a férfi lemondóan.

A nő amennyit csak lehetett felfogott a kezével a fehér folyamból, majd mikor a pulzálás abbamaradt végigkente a férfi hímtagját csatakos kezével.

Pillanatok alatt levetkőzött meztelenre, a csipkefehérnemű szanaszét repült a szobában. Erőteljesen hátralökte a pasit, aki meglepődött, de ideje sem maradt semmire, mert a nő hanyatt döntötte az ágyon és szopni kezdte.

- Óh-óh... ez nehéz.

De a nő nem figyelt rá. A még spermától cuppogó hímtagot a szájába vette és szívni kezdte. A pénisz ellenállt a szívásnak, egyre csak zsugorodott, csak a maradék sperma szivárgott be a nő piros ajkai közé. De ő nem adta fel, nyalta, falta, szívta, szopta. Kiengedte a szájából a teljesen lekókadt péniszt és a golyókat kezdte el körbenyalni. Az érzékeny heréket hol az egyik hol a másik oldalról nyalta végig, mivel a férfi teljesen borotvált volt, ezért nem akadt gondja a szőrrel, szabadon járhatott-kelhetett az egyre nedvesebbé váló bőrön.

A pénisz még mindig kókadtan csüngött, a herék fénylettek a nyáltól. A nő kitartóan ügyködött. A férfi megemelte a fejét és nézte, amint álmai kurvája megpróbál életet lehelni kimerült szerszámába. A nő észrevette a pillantását, felnézett a szopásból és a találkozott a tekintetük.

- Még sosem szopott le senki? - kérdezte ártatlanul, miközben a puha makkal játszadozott a nyelve.
- Soha - hazudta a férfi.
- Anyuci nem kapható rá? - kuncogott a nő, majd az egész petyhüdt hímtagot, golyókkal együtt bevette a szájába. Arca oldalt kidudorodott, a férfi érezte, amint a nyelve végigfut a heréken, a puha péniszén és mindent végignyálaz.
- Ő nem, sosem tenné meg, ezért kellettél te.

A nő tovább nyalt-falt, és a pénisz lassan merevedni kezdett. Nem bírta tovább a szájában tartani a növekedő húst, ezért a heréket kicsúsztatta az ajkai közül, de a magához térő rudat nem engedte el. Hanem erőteljesen szívni kezdte.
- Szereted nézni, ahogy szoplak?
A férfi elégedetten felmordult. Kezdeti izgalma elmúlt, megnyugodott, főleg úgy hogy látta a lábai közt kuporgó nőt.
- És azt is szeretnéd nézni, amint az arcomra élvezel? Amint az arcomra kenődik a gecid?

Egy aprócska remegés jelezte, hogy a kérdés a férfi elevenébe talált.

- Anyuci azt sem szereti? - gurgulázott a nő, miközben az egyre merevebbé váló hímtagot szopta.
- Azt sem...

Mostanra már teljesen merevvé vált a fickó, makkján a bőr feszült, csillogott a sok nyáltól. A nő pedig hosszan, mélyen elnyújtott mozdulatokkal szopta. Orcája behorpadt a szívásnál, ajkai szorosan körbezárták az eres péniszt. A makkot nem engedte ki a szájából, tolta egyre mélyebbre. Tisztában volt vele, hogy másodjára már többet kell küzdeni, de nem zavarta, ügyesen végezte tovább a feladatát.

- Tetszettek a képek... amiket küldtem? - kérdezte ismét a férfi szemébe nézve.
- Ühüm... kurvára.
- Azt elküldtem neked, amikor az egész mellem be van kenve gecivel?
- Nem - nyögött fel a pasas.
- Az egész?
- Az egész mellem... - válaszolta a nő, majd visszavette a szájába a most már elég terjedelmessé duzzadt szerszámot. Nem is tudta teljesen magába vezetni.
A kezével átkulcsolta a golyókat, a másikkal pedig a pénisz tövét fogta szorosra, amitől az amúgy is kemény hímtag még jobban megduzzadt, mintha péniszgyűrű szorította volna el. Kihúzta az ajkai közül a rudat, és ismét a férfira nézett.

- Most nézd, ahogy bekapom és leszoplak!- nyögte és lassan, ügyelve arra, hogy a pasas jól lássa, amint vörös ajkai a bőrre feszülve egyre lejjebb csúsznak. Most már nem akarta elnyújtani, le akarta szopni a fickót, érezni akarta mennyire képes még, tud-e neki még adni valamit. Egyre gyorsabban járt a feje, a pasas hörögni kezdett. Mikor elérkezett a pillanat gyorsan kikapta a péniszét a nő szájából odatérdelt elé és verni kezdte, mint a pornófilmekben szokták a csávók. Alig kellett párszor rárántani, a sperma kilövellt egyenesen a nő arcára, szemére, orrára. A második löket pedig pont elérte a nő száját, aki gyorsan ismét az ajkai közé kapta a még remegő, meleg hímtagot és lenyalt róla minden maradékot.

- Hogy tetszem? - fordult a férfi felé ragacsos képpel.
- Vadító - felelte a férfi, és jó párszor még odapaskolta makkját a nő arcához, aki odaadással tűrte a pofozgatást, majd ujjaival összeszedte és lenyalta a maradékot.
- Gondolom, Anyuci ezt sem szereti - kuncogott.
- Hát nem... - nyögte a férfi.
- Akkor mi a fenét szeret?
- Nézni, ahogy leszopnak engem és telespermázom a nők arcát, majd jól elfenekelni a delikvens cédát - felelte vigyorogva a fickó.

Ekkor nyikordult meg a szekrényajtó.


Szextörténet ajánló:


A tanárnõ megkefélése


A tanárnõ megkefélése

A tanárnõnk elkísérte az osztályunkat egy több napos kirándulásra és az egyik alkalommal amikor lemaradtunk a csoporttól sikerült kettõnknek a barátommal megkörnyékeztünk és ezért hátulról letámadtuk. Eleinte tiltakozott a vetkõztetés ellen, de késõbb amikor már nem volt rajta a blúza sikerült levenni róla a melltartóját is és élvezettel csókoltuk meg a melleit,m....

Elkártyáztam a nejem, második történet


Esős este volt, ami valljuk be mostanában elég sűrűn előfordul. Szóval esett de még kellemes idő volt, a feleség és a férj újra várta barátjukat egy esti látogatásra. :) A nő elment zuhanyozni és bizony beindult a fantáziája, hogy mi lenne ha egy póker party keretében ő lenne a nyeremény. Kíváncsi lenne mit szeretne tőle két férfi egyszerre... A meleg víz alatt állva megmosta a testét és jókat mos....

Szexpóker parti
Katussal, a feleségemmel a 80-as évek derekán kaptunk lakást a fővárosban, mint fiatal házasok, ő 21 én pedig 22 éves voltam, mikor felköltözködtünk. Gyorsan beilleszkedtünk, hamar sikerült barátokat szerezni. Az egyik ilyen barátság, Évával, nagyon szorosra sikeredett. Éva és férje, Laci már bőven a 30-as éveikben jártak, Évi amolyan pótanyaként karolt fel minket és nagyon sokat s....

Egy rózsaszín bugyogó volt rajtam


A flottírköntös a parkettán hevert. Nem foglalkoztunk vele.
Az ágyban feküdtünk és csókoztunk. Becsúsztattam a kezem a boxerjába és tovább nyammogtunk egymás szájában.
Az ablakra pára húzódott és a konvektor pattogó hangokat adott ki magából.
Szerettem volna, ha a pillanat a végtelenségig tartana. Belekotortam szalmaszőke hajába és megéreztem tarkóján a kis mélyedést. Biztos....

Lányok egymás közt


Egy fülledt júniusi péntek estén a lányokkal úgy döntöttünk, lemegyünk kocsmázni. Öten voltunk, Zsanett kivételével mindannyian szinglik. Abban a reményben indultunk neki az éjszakának, hogy bepasizunk. Ez rajtam és természetesen Zsanin kívül mindenkinek sikerült. Míg a többiek lassacskán elszivárogtak a kocsmából, én őszintére ittam magam, és elárultam Zsaninak a titkomat, miszerint biszexuális v....

Lány - lánnyal szex


Ez úgy kezdõdött hogy iskola után a srácok ki találták hogy mennyünk el bulizni egyet. Nem tiltakoztam. El mentünk és szokás szerint ittunk ès táncoltunk. Mikor táncoltam odajött hozzám az egyik règi barátnõm és elkezdte simogatni a seggem.

Nem tiltakoztam mivel nem voltam magamnál de látta rajta hogy õ se. Mikor már vadul simogatta a seggem megfordultam és kezdtem tapizni.
....
Szextörténet címkék

idős férfi | gyerekeket | beszállt | szűk farmer | menstruációs |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.